Téma: Ah In Yoo

Lili49 2017 nov. 24. - 15:44:04 Előzmény szakire
(1469/1509)
Nagyon kemény, kritikus és nagyjából érthetõ is a szöveg-
10/10
szakire 2017 nov. 24. - 13:11:40 10/10
(1468/1509)
A GQ Korea minden évben megválaszt egy férfi és egy nõi idolt, akik abban az évben hatással voltak kulturális és egyéb vonatkozásban az emberek életére. A jelölt listán szerepel YAI is.
Nagyon szurkolok, hogy megnyerje ezt a címet.
Kissé bajban vagyok, mert a kiválasztottak között van Taeyang is. :)
10/10
szakire 2017 nov. 24. - 12:48:49 10/10
(1467/1509)
.
10/10
szakire 2017 nov. 24. - 12:48:26 10/10
(1466/1509)
Két mai selfi-fotó az Instagramon - angol szöveggel:

"Nincs se divat, se smink, se photoshop, se szûrõ.
Csak légy természetes.
Legyen a pillanat.
Csak te és én. Csak mi ketten
Kezdjük onnan.
Újra onnan."
10/10
szakire 2017 nov. 16. - 15:21:18 10/10
(1465/1509)
Egy 2005-ös fotó montázs. Eltelt 12 év és semmit sem változott, csak férfi lett. Ugyan azok a vonások.
10/10
szakire 2017 nov. 15. - 20:28:51 10/10
(1464/1509)
Ez a mondata is nagyon találó volt:
" ahelyett, hogy úgy viselkedsz, ahogy mondtad, viselkedj úgy, ahogy gondolod. Inkább azt, amit te szeretsz, nem a másikat. Válaszd ki az utat, amit akarsz, nem úgy, ahogy a többiek akarják."-
10/10
szakire 2017 nov. 15. - 20:27:29 10/10
(1463/1509)
Lehet, hogy született egy új barátság a lagziban?
10/10
szakire 2017 nov. 15. - 10:43:51 10/10
(1462/1509)
Vágatlan, nem átfogalmazott, mert YAI mindig azt kéri, hogy a véleményét egy az egyben közöljék. Így hosszú, de érdemes végig olvasni.
Õ nem álságos, hanem mindig õszinte és kitart a véleménye mellett. Én ezért is szeretem.
10/10
szakire 2017 nov. 15. - 10:40:10 10/10
(1461/1509)
Most pedig berakom a november 1-n föltett írását.
Az én generációm sírja -
Mindig is fennállt. Az általam használt források és az általam alkalmazott módszerek alapján megerõsítettem a hangomat a ránk betöltött korszakra / idõre. Elõtte az ok, amiért ragaszkodtam a véleményemhez, mert a világ elnyomott engem, hogy magam voltam, mégis hajlandó voltam elfojtani magam és elfogadni egy ilyen világot. Ha elég hite van ahhoz, hogy szabad emberként éljenek, akiknek szabadságuk és egyenlõségük van ebben a világban, vagy ha hinnétek a rend / rezsim feltûnõ hipnózisában, hogy szabad és egyenlõ hozzáférést kap a tõkéhez [T / a hipnózis egy olyan tudatállapot indukciója, amelyben egy személy látszólag elveszti az önkéntes cselekvés erejét, és nagyon érzékeny a javaslatokra vagy irányokra], akkor jobb, ha nem olvastad a dilemmámat. A te döntésed. Sikerült azt gondolkoznod, hogy kimerült az értékes szenvedélyed az õszinte elítélés / kritika napjainál. Tehát ne pazarold több idõt és energiát. Ez a tiéd, nem az enyém. Számtalanszor égettem fel a téten, és nem tudom megtenni a saját akaratom ellenállni önnek.
Egy biztos, hogy amíg élni fogok, szeretni foglak és szükségem van a világra. A LAN kábel kábelcsavarja nem tartozik hozzám, de Ön, aki mindig névtelen, amikor csak akarja. Nem tudok segíteni, de észreveszem, hogy a lelkem még mindig csatolva van a nyomorúságosan legyõzött testemben, így én is örömmel feltörhetem. Ezért ez nem vallomás, de közelebb áll az utolsó fellebbezéshez.
Saját kellemetlen kiáltásom ellenáll a kellemetlen világnak / társadalomnak és gyengeségemnek. Nem vagyok ezzel a világgal szemben, hanem magam ellen, hogy térdeltem [a beadványom ellen] erre a világra. Mindenki ugyanazt a maszkot viseli, mint egy biztonsági sisak, és ugyanúgy gondolkodik ugyanolyan arckifejezéssel, ugyanabban a ruhában, ugyanolyan módon beszél, és úgy viselkedik, mint mások, ugyanazt az unalmas világot követve. Szeretnék ilyen ugyanolyan unalmas társaságot keverni. Biztos vagyok benne, hogy bár én mindegyiküket hibáztatom [miközben elfogadom / felelõsséget vállalok], úgy gondolom, hogy az ilyen alternatív létezés vagy az õszinteséggel való fellépés megváltoztathatja a világot.
Nem akarok kényelmet, elismerést és megértést. Hajlandó vagyok megragadni az érinthetetlen taposóaknák titokzatos / ismeretlen világát, kitartani a fájdalmas kockázatot, hogy megbotlik az idegenek [boszorkányvadászok] tartós törekvésébõl, ahelyett, hogy nyugodtan élnének boldogan a rabszolgaságban.
A bratty gyerek, aki megszólal a zajos hangjával, halott. A harc tárgya ellen többé nem állok szemben a nagyközönséggel, hanem inkább olyan lényeges emberekkel akarok csatlakozni, akik ugyanabban a szellemben vannak (elvtársak), és együtt akarnak együtt találni egy új világot. Én bemutatom magam a teljesítményem / színészi képességeimen keresztül az esszéim / írásaim révén a "híresség betegségén" keresztül, amelyet az én koromban elõadóként fejlesztettem ki, az adót, amelyet fizetnem kell, az a kevés népszerûség, amelyet hordok , és a szánalmas vágytól, hogy a figyelem középpontjává váljon. És mindent meg tudok konzolni / vigasztalni, kommunikálni és egyesíteni a külvilággal. Szóval, kiabálok a világnak.
A megjegyzésed, a "LIKE" gomb megnyomásával, a csenddel [az SNS-ben]; nem ez az egész a kiáltásod / kiáltásod ebbe a világba? Még én magam is sokszor nevetettem / nevetségessé tettem a jóakaratomat és az õszinteségemet, és csak annyit mondok, hogy nem önellátás, hanem magány. Ami a perem fölé folyik, nem az én "tál", hanem a vakon vádoltak félreértelmezése, akik nem ismerik fel az igaz és hamis különbséget.
Amit én akarok, nem öntudatos, hanem saját "igazi énem". Amit én keresek, nem önbecsülés, hanem saját "létem". Olyan emberi lény akarok lenni, aki bátor elõrelépni, nem a szellem sodródik ebben a pokoli világban.
Ez egy olyan ország, amely végtelenül folytatja a dezertálást a Tumen-folyó határán túl [T / N: Tumen-folyó vagy Tumangang, 324 mérföld hosszú folyó, amely Kína, Észak-Korea és Oroszország. A folyót évek óta az észak-koreai menekültek használják a kínai határ mentén] , és amikor a nyilak lassan repülnek, az emberek csak ülnek, és egy helyen figyelnek, mint egy zombik, akik hátat fordítanak.
Bár mások felkiáltanak: " Ilyenkor megõrülök", még mindig hajlandó vagyok túlmutatni a szabályok és a tudatosság határain, úgy, hogy színészként, hírességként él ebben a korban. Nem arról van szó, hogy átlépték az udvariasság, a törvény és a normák határait, de túlmutattak az igazságtalan és törékeny határok korlátain.
Minden lehetséges elõítéletet el akarok semmisíteni. Hajlandó vagyok "bûnösnek" lenni [inkább bûnösnek találtam] a brutális régi rend / rendszer szabálya alatt. Annak ellenére, hogy az úgynevezett sikert nevezhetném egy gátlástalan üvegházat / szentélyt a határok mentén / biztonsági hálóban, de örömmel haladok a pusztába, ahol a veszélyek meghaladják a határokat. Bár Joseon utópiája és pokolja nincs, de úgy vélem, a Koreai Köztársaság létezik ezen a határon. Biztos vagyok benne, hogy a lényeges új világ, nem pedig délibáb, valóra válik.
A gyenge és önellentmondó Jongbuk [T / N: "종북" vagy "Jongbuk" olyan embereket jelent, akik követték az észak-koreai gondolkodást és politikai filozófiát] a régi dallamot zajos / zavaró módon éneklik, létrehozzák a vörös koporsókat, amelyek különböznek a saját gondolataiktól, mintha Joseon munkája lenne, és a vörös ruhákat viselnék, hogy levágják másoktól, megsemmisítsék az egyéniséget, kényszerítsék az egész egységeket, tartsák saját népük bíróságát / tárgyalását, hogy másokat ítéljenek, mint egy szomszédos lakoma, és kényszerítik az ilyen korszakot, és azt akarom, hogy szétzúzzák.
Az életem folytatódik, és nem fogok abbahagyni. Ahogyan az életed elõre halad, ahogy az idõ múl.
Az idõ nem megy felfelé, de halad elõre. Azok, akik a magasabb és a távolabbi helyekre sírnak, és azok, akik a pusztítást és az emberiséget visszagondolják, miközben gondolkodnak ezen a korszakon - biztos vagyok benne, hogy elõre kell lépnünk és elõre kell lépnünk.
Legalább remélem az unokaöccseimben és a következõ generációban, hogy kevésbé elnyomott / szûk világban élnek, mint én. Remélem jobb világot élnek. Ahelyett, hogy úgy viselkedsz, ahogy mondtad, úgy viselkedsz, ahogy gondolod. Szereted azokat a dolgokat, amiket tetszik, nem a többieket. Válassza ki azt a módot, ahogyan akarsz menni, nem úgy, ahogy a többiek el akarnak menni. Megõrzi önmagát, hogy növekedjen, ugyanakkor tisztelje másokkal és vezesse egymást a sokszínûséggel töltött társadalom jobb megértéséhez. Egy álom egy ilyen humánus és színes világról van szó. Remélem, hogy azok, akiket elnyomnak a magány és a csúnya szennyezõdések, amelyeket a gonosz rezsim választ ki, hamarosan meg fogják menteni a helytelen rend csúcsán.
Miközben mélyen sóhajtott és siratta a korszakot, miközben elmélkedett ezen a korszakon, nem akarok abbahagyni a kavargó belépést, és elszakadni ettõl a határtalansággal teli határtól, és megyek az igazi holnapra. Szeretnék áthaladni a határokon, és elpusztítanám a korlátozott határt köztem és ön között, csak szinkronban. Ha lehetséges, együtt a többiekkel.
Mindannyian hordozza a sorsot, hogy idõvel elõre mozdítsa életét. Nem ezt mondom, hogy folytassam a nevetséges, abszurd ösztönzést. Remélem, hogy ön és én egyedül élünk életünk mesterei.
Tudom, hogy ez a rész kevésbé lesz izgalmas és értelmetlen a paparazzi fotókhoz képest, vagy a könyörtelen, ellentmondásos vita / közvélemény. És én is tudom, hogy faragni fogják / megcsonkítják, reprodukálják, majd különféle módon közzéteszik. Mostantól leállítottam a [ügynökségem által] végrehajtott díjat, hogy megvédjek a névtelen vádlottak ellen. Mert védelem a magam védelmében, szánalmas és gyávaság.[T / N: ügynöke, nem õ, bejelentette, hogy jogi lépéseket fog tenni a rosszindulatú kommentárok, pletykák és cikkek ellen, ha továbbra is vádolják, zaklatják és hazugságokat terjesztenek elõ róla. De kijelentette, hogy "a szem szeme, fog foga" lesz. Nem akarja megtámadni a véleménynyilvánítás szabadságát, mert csak gyávakodik vele, és ugyanolyan szinten tartja õt azokkal a gyáva rosszindulatú sajtóval / netizensekkel, akik az "anonim" azonosító mögött bujkálnak, amely a szólásszabadságot is támadja]
Ez egy olyan diktatúra világ, ahol a koreai médiapiacokat / internetes társadalmat nem a tartalom szintje, hanem a megjegyzések, nézetek és találatok száma támogatja. Még abban a korszakban is, amikor a folyóirat / jelentés eltûnt, és csak ingerült pletykák maradtak, még mindig hiszek a média / sajtó igazi funkciójában. Õszintén remélem, hogy a "folyóirat / lefedettség" szó nem fordul elõ "pletykákkal", hogy megteremtse és felgyorsítsa a vitákat. A jelentés jelentése, a pletyka pletyka. Azt akarom, hogy átadja az igazságot, és terjesszen egy vádat a hamisság ellen, és legyen olyan fény, amely az embereket egy jobb társadalomba vezeti.
Tényleg képesek vagyunk büntetni és az ártatlanokat egyszerûen elküldeni a giljotinek, miközben az igazságtalanság mögé csendben tartjuk, az igazságtalanság oldalán, az igazságtalansággal és az igaztalan hatalommal való elfordulással?
Az igazság szilárd ítélete és az Alkotmány szigorú ítélete nélkül a hamis nyilatkozat bátorítja a boszorkányvadászatot és a bûnbakot / mob-megkövezést. Mindannyian e rendszer áldozatai. Nem "ki" sérült, mert "bárki" sérülhet. Természetes, hogy korrupt, mint hogy õszinte ebben a korszakban, ahol a pénz, a hatalom és a hit mindkettõben meghódít egy nemzetet.
Kérlek, ne kérdezd meg "hogyan merészelsz? / Mi vagy?", Hanem "hogyan vagy te?". Az abszurditás e korszakában élünk, ami "elképedt" maradt. Ahelyett, hogy felállítaná a keményszegélyû, makacs embernek a hátborzongató, fotózott öngyilkosságát, jobban kedvelem magam, mint egy nyolc osztályos hallgató rugalmas és ártatlan szívét. Úgy vélem, hogy a szociális média (SNS) jobban megfelel a véleményemnek, mint az egyszerû, de kényelmetlen csendnek tartása, felszínes megjelenése és az emberek támadása. Szóval, melyik az élet pazarlása?
-
Tisztában vagyok azzal, hogy sokkal több csendes szerelem / szeretet és gyászoló szív van, mint a zajos gyûlölet. Szeretném kifejezni hálámat azoknak, akik szeretetüket és támogatásukat elküldték olyan nehéz idõkben, amelyek elviselhetetlenné váltak.
És minden kedves szívû netizenhez és a civilekhez odakinn, õszintén kérlek egy szívességet.
Mintha gúnyolódna azon a tényen, hogy két különbözõ incidens - az idõsebb vezetõ halála, akivel együtt játszottam, és a közeli barátaim esküvõje - átfedésben volt. Azt kérdezem, hogy mindannyian kérem, ne csatlakozzon olyan hóbortos hiénákhoz, amelyek lebegnek a vitatott kérdéseken, és mindenféle módon próbálják megállni az áldott még szomorú pillanatot.
Kérjük, zárja be a szemét és a füledet, nehogy hallja a tények torzítatlan, rosszindulatú hangját [verbális visszaélés], és rosszindulatúan értelmezi a másik õszinteségét. Kérem, tekintse meg és nézze meg az igazságot és az õszinteséget, és mûködjenek együtt, hogy tisztítsák meg ezt a hektikus világot.
Remélem, mindenki felébred a szó szoros értelmében „악” /”rosszindulat” netizens [T / N: »악« vagy »악플« egy szleng ördögi megjegyzés / commenter] -Ki érdemelnek az úgynevezett »충« [T / N: "충" jelentése "hiba": egy internetes szleng egy olyan nagy csoport számára, amely megtámad egy olyan személyt / embert / eszmét, mint egy csõcselék] , akik visszaélnek a dél-koreai állampolgárok általános színvonalával az emberek tájékozottságának általános csökkentése érdekében hogy ne zavarják tovább a jelenlegi társadalmat. Úgy vélem, hogy a társadalom iránti elégedetlenséget olyan hajlandóságként kell megnyilvánulnia, hogy jobb társadalom felé törekszik, ahelyett, hogy a haragot mások ellen szellõzné. [T / N: a tavalyi interjújábanYoo Ah In már elmondta, hogy ha úgy gondolod, hogy a világ szar, akkor ne próbáld csak elpárologni a haragodat, hanem gondoljon arra, hogy hogyan közelítsd meg és fejezzd ki azt a világnak, hanem munkáidon és cselekedeteiden keresztül]
Én is, nem fogok visszavonulni, és nem látom ezeket az érveket [nem hagyom figyelmen kívül ezt az incidenset]. De e helyzet fényében jobban ápolom magam, mindent megteszek, hogy felálljak magam ellen a tisztességtelenség ellen, és óvatosan fejezzem ki magam. Kérem, várom a drága munkámat a jövõben [a film "Burning"], amely kifejezi a korszakot és az emberiséget.
Miközben egy jobb világról álmodtam, az én akaratom és õszinteségem az elkerülhetetlen vitát okozta az elhunyt gyászában. Ezúton kifejezem mélységes részvétemet Kim Jong Hyuknak, egy szenvedélyes színésznek, aki egy jobb világról álmodott, remélem, meghallja majd ezeket a kiabálásokat. Kifejezem a legmélyebb részvétemet.
Nyugodjon békében-
Sajnáljuk együtt e kor szomorú halálát.
Szeretlek
10/10
szakire 2017 nov. 15. - 10:31:58 10/10
(1460/1509)
Mi lehetett ott, ha egy angol mûvész, költõ, zeneszerzõ és zenész is biztató szavakat irt Ahin Instagramjára.
"nyugalom a békében" koreai nyelven (vagy szó szerint: "tisztelettel imádkozom az elhunyt lelke nyugalmához" ), és Yoo Ah In-nak címezve: "Csak maradj, uram!" . Aztán követte Yoo Ah In Instagram számláját is
10/10
szakire 2017 nov. 15. - 10:22:56 10/10
(1459/1509)
"Korea általában egységes. Várható, hogy van egy érték és egy érzelem, és azok, akik eltérnek a kollektív csoporttól, társadalmi büntetést kapnak. Konzervatív tendenciánk van. A szórakoztatók kényszerítik a "udvariasság" értékét, és a "bûnbánat" a legfontosabb elem a jóvoltából. Minden beszédet, minden hírességet / gondolatot a netizensek felügyelnek.
Nem meglepõ, hogy híveink mindig a nyomás alatt állnak, amikor a temetésrõl van szó. Csak akkor hagyhatja el a katasztrófát, ha megmutatja a szomorúságodat a kamerák elõtt, mintha a nyilvánosság elé tárná szomorú arcát. Ez az egész helyzet normális?"
10/10
szakire 2017 nov. 15. - 10:21:24 10/10
(1458/1509)
Amit már említettem tegnap, most írom le. Ezek a hírek, ami YAI-al kapcsolatosak, az utóbbi idõben elég jellemzõ a koreai hírportálokra. Az, hogyan kell alá ásni azoknak a hírességeknek a tekintélyét, akik a köztudatban élnek. Akár van alapja, akár nincs.
November 1-tõl folyamatos támadások érték Ahint, amit (hírek szerint) már igen nehezen visel el. Az õ személyisége abból is különbözik, hogy azokért a dolgokért, amikkel támadják nem kér állandóan bocsánatot, tovább éli életét és teszi a dolgát, mint színész.
Újból megragadták a lehetõséget, hogy a katonaság miatt is újból rázúdítsák a jeges vizet. Ezek után már forgat egy új mozit. (gyalázat???)
Meghalt egy színész társa és az Instagramon felírt szöveg szinté egy újabb gyalázat: "Õszinte részvétem R.I.P." Erkölcstelen személy, mert egy angol szót használt. (?) A temetés napján hatalmas koszorút küldött még korán reggel és az aznapi forgatás befejezése után egy órát autózva Szöulba, sietett a temetésre. Ezt kevésnek találták.
Még nagyobb gyalázat, hogy a Song-Song lagziban jól érezte magát és mulatott.
A Facebookon november 1-én már leírta az események hatására a véleményét, még több támadás indítottak, miszerint Õt gyûlölni kell.
A hír szerint a netizensek támadásai olyan szintet értek el, hogy jó pár újságíró már védelmébe is vette.
Mellesleg még több személyiséget is betámadtak. Jung Cha Woo komikusnak bocsánatot kellett kérnie a közvéleménytõl egy banális dolog miatt. Song Hye Konak a lagzija miatt, hogy amíg az ifjú férj elhalasztva a nászútjukat a temetésre sietett, addig "galád" módon a násznéppel maradt. Jung Joon Yung a színész barátja volt, de forgatás miatt nem tudott részt venni a temetésen.
10/10
szakire 2017 nov. 14. - 19:48:40 10/10
(1457/1509)
Egy mai fotó:
10/10
szakire 2017 nov. 14. - 19:47:19 10/10
(1456/1509)
Vannak friss hírek, de elõbb ezt az Instagramra feltett fotót hozom. A megjegyzés hozzá, hogy új dizájnal jönnek ki aminek címe: GQ Korea December. Hogy mit takar a GQ azt nem tudom. ::))
10/10
szakire 2017 nov. 10. - 20:40:57 10/10
(1455/1509)
.
10/10
szakire 2017 nov. 09. - 12:23:02 10/10
(1454/1509)
Ez szép, de én jobban szeretem a szabadkézi munkákat. A jövõ a számítógépes grafika.
10/10
szakire 2017 nov. 09. - 12:21:06 10/10
(1453/1509)
Ah Int még nem sikerült lerajzolnom. Másnak sikerült, el is határoztam, hogy csinálok egy Fanart albumot.
10/10
szakire 2017 nov. 09. - 12:19:31 10/10
(1452/1509)
Új pólók vannak tervezve, egyet be is mutat.
"Fiúk nem sírnak"
10/10
szakire 2017 nov. 07. - 18:29:06 10/10
(1451/1509)
Most visszagondoltam erre a jelenetre. A vidám, könnyed jelenet és közben a szöveg olyan kontraszt volt, erõsen érezni lehetett annak az idilli képnek a törékenységét. Számomra ez volt az év sorozata, már érik, hogy újból nézem.
10/10
szakire 2017 nov. 07. - 18:23:42 10/10
(1450/1509)
Telis-tele volt sok, számunkra kedves, szép emberrel. Jó buli volt. :)