NANU..! NANU..! 2010 okt. 02. - 23:41:24
(26/46)
Most láttam a bemutatót, nem rossz, de csak addig, míg a szegényebb sorsú családok házait, lakásait újítgatják, hozzák rendbe. :)
De kíváncsi leszek arra, hogy meddig fog így kitartani a kedv az ilyen rattyi lakások és házak rendbehozatali kedvük és pénzük hozzá, hogy fenn maradjon maga a mûsor. ?:(
Pingveen 2010 okt. 02. - 23:34:08
(25/46)
Amúgy yaneeka, megnéztem a többi fórumhozzászólásodat is, kár, hogy ide már nem írsz, mert érdekelne, vajon tudsz-e bármihez is pozitívan hozzászólni. Nagyon mókás a sok sz*rozás, amit mindenfelé mûvelsz :))
Pingveen 2010 okt. 02. - 23:31:33
(24/46)
Hjaj, de nagy az a bizonyos állatkert... és de alacsony a kerítés...
Pingveen 2010 okt. 02. - 22:37:50
(23/46)
Héhé, Mindenki :) Látom szépen egymás torkának estetek, most jövök én is. :D
Mélyen elszomorít, hogy egyes emberek szerint ez a mûsor "f*szság", vagy olcsó utánzat... Tény, hogy nem egy Extreme Makeover Home Edition-féle gigaprodukció többszáz emberrel, többtucat szponzorral, ezerféle hálivudi könnyfakasztó fogással, díznilendi üdültetéssel... Igen, itt Kika van, meg FHB bank, meg Balaton, de nem jó látni, hogy hátrányos helyzetû, egy-két, penészes, málladozó-omladozó szobában nyomorgó többgyermekes családok kerülnek élhetõ körülmények közé?
Komolyan, van, aki sajnálja ezt tõlük, csak mert nem olyan hatásvadász a sorozat, mint az amerikai nagytesója? (Ami szintén csodálatos kezdeményezés. Kb. egy éve kerestem meg az egyik ottani átalakító elérhetõségét, és megírtam neki(k), mennyire fantasztikus, amit csinálnak - akkor még azt kellett neki mondanom, hogy nálunk semmi ilyesmi nincs, szerencsére most rácáfoltak. Hihetetlen, hogy õ azt kérte a válaszában,hogy ha arra járok, segítsek, de most akár itthon is megtehetem ezt, nem kell messzire utaznom. :))
Szóval szánom azokat, akik semminek sem tudják a pozitív oldalát nézi, rögtön azt keresik, kinek a zsebébe csúszik a suska az adás után, meg hogy mit hibáztak a készítõk és hogy mennyire fantáziátlanok (akkor akár beszélhetnénk a Megasztárról, X-Faktorról, Csillag Születikrõl, a Fábry-showról,stbrõl is...).
Remélem, hogy hosszú életû lesz ez az Álomépítõk, mert sajnos rengeteg rászoruló várja még a segítséget... (Aki pedig itt nyafog, hogy mennyire gagyi a mûsor, annak futááás, tessék valami nagyobbat, valami különlegesebbet, és még ennél is hasznosabbat csinálni!)
8/10
zykaty 2010 okt. 02. - 19:32:02 8/10
(22/46)
kedves yaneeka! az a döngetõ mellkas (a kivitelezõ) INGYEN csinálja!! gondolom, ilyesmi szinte nem is hihetõ...pedig az...!!!!a szponzorok pedig támogatják a mûsort termékeikkel, a reklámért pedig fizetnek ...ezzel mi is a baj???? ez mindenhol igy van... nem gyõzike??.... tudod, ez nem Amerika...és ebben az országban nagyon sok önzetlen ember van, aki segit...és ha most a képernyõre kerülnek, neked miért fáj????kicsit sajnállak, bocs, nem is kicsit...és elmondanám, nagyon birom a Beugrót...ha lehet, mindig megnézem..de szivesen nézek ilyen mûsort is.. nincs benne gyilkosság, horror, szex, és õrültség, hacsak az nem, hogy fiatal, és idõsebb emberek, függetlenek, családosok, de mindenképp dolgoznak, éjjel és nappal, képzeld, még mindig van ilyen, akik segiteni, alkotni akarnak...azt nem lehet megfizetni tudod, amit az ember a családjától von meg, másért...és ha hiszed, ha nem, ezt a mûsort csak kreativitással lehetett létrehozni, mivel szörnyû körülmények között élõ emberek élethelyzetét kell megoldani...kiváncsi lennék, vajon meg tudnád-e tervezni és kivitelezni 1 hét alatt ezeket a kecókat????!!!!....ha valami normális - konstruktiv - és nem ordenáré véleményed van, nagyon szivesen venném...-
üdv.
10/10
Csengõ-zoli 2010 okt. 01. - 12:56:21 10/10
(21/46)
Nalátod,ezért írtam,hogy mindkettõben tévedsz :)
A néwshor ráadásul egy gagyi talkshow volt.
Az USA-ban valószínûleg 4700 ugyanilyen,csak jobban megcsinált showt csináltak az elmúlt 1 hétben...
10/10
Csengõ-zoli 2010 okt. 01. - 12:50:30 10/10
(20/46)
Az,hogy a licenszét tõlünk vették meg még nem jelenti,hogy máshol nem létezett.
Egyszerûen egy pontos mûsor formátumot vásároltak,aminek több oka is lehet, pl ,hogy saját fõnökeiknek el tudjanak számolni,ha egy mûsor bukik.
Meg tudják mutatni,hogy nem saját ötlet, és pl nálunk bejött stb.
Ilyen pl a Való világ is,aminek licenszét szintén tõlünk vásárolta jópár ország, pedig a Big Brother már sokkal régebben létezett.
A Beugró ötlete sem magyar sajnos:
http://harper-family.gportal.hu/gindex.php?pg=32203324
Rossz hírem van, nincs szûznemzés.
10/10
Csengõ-zoli 2010 okt. 01. - 12:38:04 10/10
(19/46)
Attól,hogy valami licensz mûsor még nagyois kell hozzá kreativitás.
Rengeteg ilyen mûsor bukik meg,ha rosszul van megcsinálva.
Plussz ,ha már ennyire ezzel van bajod, akkor mondj egyetlen olyan mûsort,aminek nincs külföldi megfelelõje és nem lehet rámondani,hogy koppintás!
Csak egyet!!!
10/10
Csengõ-zoli 2010 okt. 01. - 12:22:49 10/10
(18/46)
Gyönyörû szépen megcsinált mûsor.
Igényes operatõri munka, nagyon eltalált zenék, a szereplõk is jók és végtelenül szimpatikus a Tancsa család!
Nagyon rég láttam ilyen jó mûsort magyar csatornán!
könnycseppek 2010 okt. 01. - 11:55:19
(17/46)
A "logikád" szerint akkor pl. bármelyik híradó mûsorszerkesztõje se kapjon fizetést, mert nem õ találta fel a híradásnak ezen formáját, ötletét, mûfaját? Ugyanmár, ne legyél ennyire rosszindulatú! Mi lenne, ha a jó oldalát néznéd?
A segítség bárhogy-bármikor jól jön, inkább örülhetünk, hogy egy ilyen mûsortervet is átvettünk. Reklámozza magát a cég, vagy aki valamit is hozzátett. És?! Kit érdekel*, ha közben meg segít egy(sok) családon!

___
* Rajtad kivül, illetve Téged vajon miért?
8/10
zykaty 2010 okt. 01. - 09:26:24 8/10
(16/46)
Kedves yaneeka! vajon milyen mûsor tetszik? miért baj, ha koppintanak valamit, ami ráadásul még normális is? vagy ez a baj? hogy normális és segít másokon? érdekelne a válasz
üdv.
matula76 2010 szept. 29. - 09:36:29
(15/46)
Sziasztok!

Ha már egy családnak nincsen lakásfelújítási gondja akkor már megérte!!
F...ságnsak nevezett mûsornak köszönhetõen összefogást láthattunk szerintem ebbe túlhajszolt világba nagyon fontos hogy jó példát adjon a média!!!!!!!!
A családnak szeretném kifejezni õszinte részvétemet!!!
Matula76
10/10
Tündyanya 2010 szept. 28. - 20:24:36 10/10
(14/46)
néztem a mûsort...nagyon sajnálom a kisfiút,részvétem! :(
10/10
Spooner 2010 szept. 27. - 09:55:08 10/10
(13/46)
Õszinte részvétem. :-(
8/10
zykaty 2010 szept. 26. - 20:04:14 8/10
(12/46)
Tisztelt Tancsa úr! Kérem, fogadja õszinte részvétünket. Azt csak remélhetjük, hogy Peti ha csak kis idõre is, de örülhetett, boldog lehetett és nem gondolt a betegségre. Nekünk ez a legfontosabb a mûsor kapcsán. Reméljük, hogy az idõ megnyugvást hoz Önöknek.
10/10
Spooner 2010 szept. 25. - 18:05:52 10/10
(11/46)
Arról sajnos lehetne vitatkozni elég sokat ki mennyire szegény, ebben a kategóriában sokan "indulnak" Magyarországon.. de azt ne mondja már senki (metan), hogy ezesetben ez a család nem érdemelte meg.. tök jó volt látni (fõleg) a gyerekeket, ahogy örültek!

Tetszett a mûsor, nézni fogom!
m.a.n.n.a 2010 szept. 25. - 15:13:50 Előzmény metan
(10/46)
Ez ma Magyarország, nem tudom miért kell ettõl a családtól sajnálni ezt a kis örömet is. Szerintem megérdemeltek az átépítést. Nem tudom te mit szólnál ha lenne 3 gyereked, az egyiket bármelyik pillanatban elvesztheted, nem tudod még meddig lesz veled és pénzt meg idõt nem kímélve próbálsz rajta segíteni. Ugyanakkor van még két gyereked akiket ugyan annyira szeretsz de meg kell tõlük vonnod szinte mindent, hogy a harmadikon segíthess, pedig õket is ugyan úgy szereted. Nem könnyû. Lehet anyagilag van aki jobban rászorul (bár itt is csak az egyik szülõ dolgozott, 5 tagú családról beszélünk ahol a betegség szinte minden pénzt elvisz + a lakástörlesztés) de lelkileg ennyire összetört embereket nem tudom mikor láttam utoljára. Úgy gondolom jó, hogy õket választották, legalább a lakással nincs több gondjuk és szép környezetben együtt lehetnek ki tudja még meddig.

A mûsor nekem tetszett személy szerint. A lakásból kihozták a legtöbbet amit lehetett. A közelben lakom, majd megnézem az erkélyt, már rég jártam arrafelé szóval nem is tudtam a dologról. Mindenképp megnézem a következõ részt is. Jó dolog, hogy önzetlenül segítenek embereken.
10/10
Wikh 2010 szept. 25. - 15:07:30 10/10
(9/46)
Nem tudom mi a bajotok vele, iszonyat jól összehozták a dolgokat, pedig ez csak egy kis... panel lakás volt. Én sem gondoltam volna, el is akartam kapcsolni, de a végére jó lett :) Gondolom a többi rész ahol már egész házakat húznak fel még jobb lesz.
8/10
zykaty 2010 szept. 25. - 08:04:44 8/10
(8/46)
Szerintem jó a mûsor, de marcipáncicának adok igazat. Nem látom, milyen sok munka van mögötte. 1 hét alatt kell felújitani ezt a lakótelepi lakást. Próbálta már valaki?
Én azért több hangsúlyt fektetnék a kivitelezõre (és egyáltalán: miért nem tudjuk, kik õk?!). Azt pedig irták, hogy 10 részes lesz, és sokfelé mennek, nemcsak Bp-en... aki pedig unalmasnak tartja, át lehet kapcsolni egy olyan puffogós, horror, erõszakos kis "értelmes" csatornára???.....nem bántásként irom...
uratti 2010 szept. 24. - 22:37:21
(7/46)
már ne haragudjatok, de ha valamelyikõtöknek a gyereke lenne halálos beteg, és az ennivalót is meg kell hogy vond magadtól, hogy ki tudd fizetni a gyereked kezelését, akkor nem tudom mit szólnátok
fognak majd árvíz károsultakkal is foglalkozni gondolom, de azért egy elázott összedõlt házat könnyebb újra építeni mint egy életet.