offtopic
leopard26 2008 júl. 27. - 17:10:38
(184/564)
amúgy egyedül a DIGI TV nem mentegeti a havi címlistádat,az összes többi köteles kiadni a szerveknek az összes elküldött vagy fogadott adatod listáját
offtopic
leopard26 2008 júl. 27. - 17:07:07
(183/564)
Látom neked igen nehéz értelmezni a mondatokat!

KURVÁRA MINDEGY MIT TÖLTESZ LE,CSAK FIZESS ÉRTE!EZT NEM ÉN MONDTAM,HANEM AZ AKI LEFOGLALTA A GÉPEMET ANNO
offtopic
lemezek01 2008 júl. 27. - 17:03:14
(182/564)
Bizonyítsák be hogy nem fizetõs oldalról van.
Ez ilyen egyszerû. Vagy ép bizonyítsd be te hogy nem torrentrõl szedted. Megörzöd tán a registrációs sms eket? Attól hogy az megvan,még lehet filmed torrentrõl is.
Amúgy hiába szeded fizetõs oldalról,az még mindíg van olyan olcsó hogy illegalásnak számítson. (sztem)
leopard26 2008 júl. 27. - 16:48:40 Előzmény lemezek01
(181/564)
Az a probléma ezzel kedves barátom,hogyha esetleg a véletlen folytán bekopog hozzád a BSA és visznek magukkal egy listát hogy miket szedtél le és honnan,csak torrentekrõl fognak kérdezõsködni és fizetõs oldalakról semmit!Ez persze csak egy kicsi kifogás mert"óóó,hát mikor fognak hozzám eljönn,kicsi hal vagyok én"gondoltam én,vagy gondoltuk még itt ötvenketten ezen a helyen ahol lakunk!Ha szereted lefoglaltatni azokat a dolgokat amket éveken keresztül töltögettél,használd nyugodtan a torrenteket!Majd mennek,lehet hogy nem kerülsz sorra,lehet hogy nem holnap mennek,de menni fognak!Sok falu,város van ebben az országban!Csak kinézik maguknak a listából,megáll a házad elõtt egy fehér furgon meg egy rendõrkocsi és már pakolnak is kifele!Úgyhogy mindenkinek ajánlom a torrentet!
Én nem veszem meg eredetiben,inkább letöltöm fizetõs oldalról,mert igy amit csináltak,nem érzem úgy hogy tényleg elloptam volna!Igy legalább az sms-bõl leadózom!Keresett rajtam az ország mondjuk!De persze akik úgymond ingyen töltitek le torrentecskérõl....hát....ne csodálkozzatok
lemezek01 2008 júl. 27. - 16:45:26
(180/564)
A rendezõ bizonyára nem Nortont akarta a középpontba helyezni,mégis inkább õt sikerült,és ez véleményem szerint nem csupán egy színészi produkciónak köszönhetõ,ez így lett összerekva. Több jelenetben láthattuk Nortont mint az öcsit, és ez már önmagában elég volt ahoz,hogy háttérbeszoruljon a srác akirõl elvileg szólna a film.
Abban viszont egyet értünk elviekben az öcsi a film középpontja,az õ életérõl szól a film,az õ szemszögébõl,rajta keresztül,az õ gondolataival.
Én csak annyit mondok,mindez így ebben a formában nem látszik a filmen
lemezek01 2008 júl. 27. - 16:03:53
(179/564)
Végülis igaz,errõl megfeledkeztem,hogy a tényleges fõhõs,aki abszolút a film közép pontjában lenne az nem a báty,hanem annak öccse. Én viszont akárhányszor néztem a filmet,soha nem az öcsike szemszögébõl néztem,soha nem az õ ténykedéseit figyeltem,mindíg csak a báttyát. Ha hivatalosan nemis,de gyakorlatilag mégiscsak a bátty volt a középpontban. Nem tudom valyon 10 nézõbõl hányan vannak ezzel így,de a többség sztem arra kapta fel a fejét amit a bátyó tett,és az õ gondolatait vitte magában tovább mindenki.(sztem)

Ha ez tényleg így van,akkor viszont igenis fontos az az utcsó pár képkocka,amit kivágtak.
lemezek01 2008 júl. 26. - 23:17:45
(178/564)
átláthatóbb mint a totalcomander
lemezek01 2008 júl. 26. - 23:14:54
(177/564)
letöltöttem magamnak a programot, még jó lehet valamikor valamire. valóban olyan mint a totalcomander
ilovemovie 2008 júl. 26. - 23:08:56
(176/564)
alapjában véve igen.
lemezek01 2008 júl. 26. - 23:08:00
(175/564)
Ugyan ez a módszer mindkét program esetében?
köszi az infót
ennyivel is okosabb lettem
lemezek01 2008 júl. 26. - 23:04:40
(174/564)
Egy részt igazad van, másrészt viszont ami az alternatívát illeti,sztem az üzenet is változik. Nem mindegy hogy ismét náci bõrbe bújik e a jó útra tárt bárány,vagy ténylegesen megtisztult. Az üzenet annyiban lehet más,hogy amenyiben visszavedlik azzá aki annó volt azt sugalja,már nincs kiút,és nem érdemes azt keresni. Ha viszont marad a jó úton,mint egy átlag álampolgár,azzal azt sugalja érdemes megváltozni,letenni a fegyvert,még ilyen áron is,mert van értelme.
ilovemovie 2008 júl. 26. - 22:59:43
(173/564)
van 2 program ami jó hozzá az egyik szinte mindenkinek van a gépén total commander, a másik flashFXP ezek 2 oldra vannak osztva egyiken megnyitod az oldal tartalmát a másikon a te gépeden kiválasztod hova akarsz tölteni és egyszerüen ázhúzod amit szeretnél tölteni és márt megy is a letöltés,nekem egyik barátom mutatta meg kb 2perc megtanulni...
offtopic
lemezek01 2008 júl. 26. - 22:57:40
(172/564)
Na nekem meg ez a kínai "FTP" magyarán letöltõ ikon volna?
ilovemovie 2008 júl. 26. - 22:50:43
(171/564)
2-3at el szoktam inditani amikor elmegyek otthonról vagy éjszaka aztán leérnek mire hazamegyek vagy felébredek...Ftpn keresztûl szoktam szedni ,úgy a legjobb szerintem
offtopic
lemezek01 2008 júl. 26. - 22:48:41
(170/564)
Hááát,te tudod, a te dolgod. Manapság már ritka ha valaki fizet a neten egy filmért. Végülis megéri,de ha a pénzéért pont ahoz a filmhez,filmekhez nem jut hozzá ami pont a legjobban kéne az elég idegesítõ tud lenni. Sajnálhatod hogy nincs torrented,és nem is érdekel a dolog mert azokon tényleg minden fenn van,és ingyenes. Bár gondolom,neked bõven elég amit a sajár oldaladon megtalálsz. Én viszont szeretem ha mindent megtalálok a torrenten amit hallok,vagy épp megkívánok. Legyen az régi vagy uj,de minden meglegyen,fentlegyen. Amúgy filmenként mennyi idõ míg lejön? Online szeded?
ilovemovie 2008 júl. 26. - 22:39:31
(169/564)
Nemkapok semmiféle pénzt,ezt ma már valaki amúgy megkérdezte:) Önszörgalomból osztom meg, hogy hátha valaki hozzám hasonlónak könnyebbé tegyem az életét...Én nem értek torrenthez stb ,de nem is akarok ez az oldal tökéletesen megfelel nekem elég régóta töltök innét és meg vagyok elégdeve miden fennvan ami kellhet és max sebességen le tudom szedni...Nem vettem kötekedésnek...Üdv: Dani
offtopic
lemezek01 2008 júl. 26. - 22:34:54
(168/564)
Miért osztod meg mindenhol mndenkivel ezt a linket? Te ezért jutaélmat kapsz az oldaltól hogy reklámot csináûlsz nekik vagy mi? Láttam ma már itt egy 80éves nénikét is ugyan ezt csinálja mint te csak más körítéssel. Õ picit hivatalosabban nyomja kitalált szlogennel és konkrétan a tárgyra szorítkozva. Nem tudom mért szedne le bárki is fizetõs oldalról filmeket,ha inygenes oldalakon is hozzájuk juthat.

Nem kötekdés képp irtam amit irtam,csak olyan furcsa ez az egész
lemezek01 2008 júl. 26. - 22:13:42
(167/564)
Nekem a film pont hogy azt mutatta,hogy eleinte szinte csak a származás miadt gyûlölték a fehérek a négereket,aztán késõbb rájött a barátunk hogy nem csak a bõrszín teszi az embert,minden népcsoportban vannak jó emberek. Késõbbb viszont az öccs halálával láthattuk,láthatták,már nincs visszaút. Amit annó elkezdtek a horogkereszt alatt,az már örökre megbéjegezte õket a szinesbõrûek szemében,és õk hiába próblnak meg tiszta lappal indítani,az afró amerikaiaknak ez mindegy lesz,és addig fojtatják az õ,és minden fehér amerikai állampolgár ellen a harcot amíg erejükbõl telik. Ezt jól példázta a srác halála a végén. Ez nem csupán banda hábprú volt,nácik és egyes színesbõrû fiatalok között, ez annál sokalta kiterjedtebb volt. Míg a fehérek egy része azon igyekezett hogy minden amerikai álampolgárt egyenlõ jogok illesenek,legyen az bevándorló,vagy hazai születésû,addig a feketék és a fehérek közti harc már nem csak a bandatagokat érintette,mészárolták egymást mindkét fél részérõl egyaránt bandákon kívül is,a kívülállokat.
Ennek értelmében,plusz családtagjának,tagjainak elvesztése okán nem meglepõ ha ismét felveszi a kesztyût.
Dantes 2008 júl. 26. - 21:10:00
(166/564)
Dehogy reális! Ez annak reális aki tudat alatt azt akarja hogy náci legyen ismét mert k*csög niggerek...lefogadom.

Aki meg érti ,hogy mi itt a lényeg, hogy rá jött arra nem abkés egymás melet élésrõl van szó...hanem hoyg tegyenek bármit, mindegy úgyis ugyanolyanm inden ember és nem aszármazás miatt kell gyûlölni a másikat
lemezek01 2008 júl. 26. - 21:07:30
(165/564)
Sztem nem marhaság. Épp hogy reális dolog volna,ha ismét náci lene,hisz õ megpróbált a szines bõrûek közt békében élni,de velük nem lehet,megölték a testvérét,pedig az abszolót nem volt egy rossz gyerek. Csak azért halt meg mert fehér. Nomeg talán mert a báttya az aki,de már õ sem bandázott,tehát érthetetlen.