Téma: Angyalbõrben

tiri 2006 szept. 15. - 15:05:04
(4/104)
Persze, kinek a pap, kinek a papné, ez rendben is van. A Lindás hasonlatod azért nem jó (szerintem), mert a Lindából soha nem akartak rendõr-propagandát csinálni. "Jelentkezzetek rendõrnyomozónak, mert lám, a Lindában is látszik, hogy az milyen fain dolog". Ezzel viszont kifejezetten propagandát akartak csinálni. Ezért nem tudok én ehhez objektívebben állni. De azért az tény, hogy - tisztelet a kivételnek - a színészi játék - mondjuk finoman - nem felel meg az alapvetõ követelményeknek sem. És az, hogy ennél jobb magyar sorozat nincs, hát, elég baj, de ez még nem értékeli fel sem ezt, sem a többi magyar sorozatot.
Fortunka 2006 szept. 12. - 20:59:33
(3/104)
Én szeretem ezt a sorozatot,bár igaz h sokat bénáznak benne a színészek,de azt is nézzük h ez kb.20 éve készülhetett és ha megnézed a mostani magyar sorozatokat hát minõségileg nem sok külömbséget találhatsz köztük.Ismeritek azt a mondást, h 1kicsit sárga,1kicsit savanyú,de a miénk,magyar narancs.Na ez a film is ilyen...
Amúgy tetszett ez a magyar focis hasonlat!De azért ezzel már lehet h megsértenéd a sorozat készítõit...:D
LeslieTheHorse 2006 szept. 05. - 19:49:45 Előzmény tiri
(2/104)
már hogyne lenne benne..
Sztem ez a valaha készült legjobb MAGYAR sorozat.
A színészi alakítás nem mindig tökéletes szépen szólva (bár azért még mindig kiemelkedõ hozzánk képest), de nincs semmi ami verné ismétlem a MAGYAR sorozatok közt.
tiri 2006 szept. 02. - 13:08:34
(1/104)
Én viszont gyûlöltem, nem csak azért, mert sz@r, színészi "munka" nulla, hanem mert tömény katonaság-propagandának szánták, hogy a hadsereg milyen vicces, stb., miközben a valóság még olyan viszonyban sem volt ezzel a sorozattal, mint amilyenben a hazugság az igazsággal. A jópofa, becsületes, okos, szakképzett tisztek, ha-ha-ha... Érdekes, hogy egy részeges tolvaj szemét sötét állat tiszt sincs benne. Hogy is van ez?