Téma: Anna

aralk1 2006 febr. 20. - 10:19:35
(5/545)
Szisztok!
Én is Anne (e-vel!!!) rajongó vagyok, ez a kedvenc filmem. Nekem is videón van meg, már számtalanszor megnéztük a húgommal. (Persze a kellõ helyeken még mindig elbõgjük magunkat!)
Arra várunk, hogy megjelenjen DVD-n, vagy leadják a tv-ben és felvehessem DVD-re! (A férjemnek van valami DVD-felvevõje, úgyhogy számomra ez is jó megoldás lenne.)
Egyébként szerintem az elsõ 4 rész az igazi, az 5-6. nekem egyáltalán nem tetszett, teljesen más a hangulata mint az elsõ négynek, úgyhogy én az Anne-t továbbra is egy 4 részes sorozatnak tartom.
Egyébként örülük, hogy mások is rajonganak a sorozatért, ritka manapság az ilyen kedves, szellemes, erõszakmentes film!
kolibri 2006 febr. 18. - 14:30:59
(4/545)
Sziasztok! Én is rajongok ezért a sorozatért! De sajnos nekem is csak videókazin van meg. Ha kiadnák DVD-n, tuti megvenném! Ha tudtok valami infót, honnan lehetne megszerezni, légyszi írjatok!
hallatlan 2006 febr. 18. - 13:12:36
(3/545)
És honnan veszed még? internet?? mert tudtommal Mo.-on még nem adták ki :(((
Ha megvetted szólj légyszi, hogy hol és hogy... Kössz
Rockdoll 2006 febr. 17. - 18:23:21 Előzmény hallatlan
(2/545)
Én is imádom Anne történetét.És én is már kivülrõl fújom a film szövegét.Most terveim közt van,hogy az összes dvd-ét megvegyem,mert kazi már nyúlik...ugyan miért....,mert a legjobb színésznõ játszik benne,és a legjobb film!
hallatlan 2006 febr. 02. - 12:03:43
(1/545)
Én nagyon szeretem, a videókazettát már rongyosra néztem, úgyhogy, ha az M1-tõl látogatja valaki a fórumot, üzenem nekik, hogy leadhatnák. Már amúgyis régen adták, ha jól emléxem még 1999-ben, amikoris megjelent az 5-6. rész.
Tehát Kedves M1, adják le, please. Bizonyára sokan örülnének...