Téma: Annabelle 3.

5/10
didislányokbabája 2019 júl. 09. - 12:26:48 5/10
(3/23)
Én nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a filmet senkinek! Maximum akinek tetszett az első része, mert ugyan úgy el lett kefélve ez is, annyi különbséggel hogy itt van egy-két pillanat amikor picit meglehet ijedni. Személyes véleményem szerint messze az Annabelle 2 sikerült a legjobban a trilógiából.

Az ilyen jellegű filmeknél bevett szokás, hogy kicsit el vannak húzva, hiszen úgy tudsz ráhangolódni a személyekre meg az egész históriára, de itt véleményem szerint kicsit túlzásba is estek, továbbá itt a furcsa események nem hogy csak 1 óra után kezdődnek el, de addig a film kb semmilyen feszültséget nem is tart fenn, tehát mondhatni akár egy teljesen szokványos ifjúsági filmnek is lehetne nevezni a film első felét egy-egy furcsa pillanatot leszámítva, (pl. felbukkan egy személy a távolban és hirtelen eltűnik)

Az ijesztgetés is kimerül 95%-ban a hangokban és abban hogy leesik egy apró tárgy, utána néhány méterrel arrébb szintén...... meg hogy csúszkálnak a földön, és most már a filmnek az utolsó fél órájáról beszélek. A színészek előtt le a kalappal, látszott hogy tényleg jól beleélték magukat a szerepükbe, de ami a filmet illeti szerintem jobban sikerült az első fele, amit pozitívumnak is lehet hívni/mondani bizonyos értelemben hiszen akkor már adja magát hogy mégsem lett totál el rontva az egész film, de ugyanakkor rossz is ha egy horrorfilmnek jobban sikerül az első fele.

Ha ennél jobb horrort nem tudtak csinálni, akkor vagy ne legyen következő rész, vagy ha lesz akkor az Annabelle 4 vagy egy EROTIKUS FILM legyen amiben Annabelle játszik egy vastag zamatos uborkával szép forró/párás tavaszi virágos réteken, vagy egy IFJÚSÁGI FILM! Mint film nézhető közepes, de mint horror inkább a gyenge felé hajaz!
8/10
Edoardo 2019 júl. 02. - 10:42:21 8/10
(2/23)
Pozitív csalódás volt a film az elvárásokhoz képest: A történet kerek volt, a szereplők alakítása jó, az ijesztgetős jelenetek kifogástalanok.

Természetesen akadtak bőven klasszikus amerikai filmes klisék, de tőlük eltekintve jó kis film volt.
6/10
SecondMoon 2019 jún. 28. - 13:55:04 6/10
(1/23)
Talán a leggyengébb film a témában. Véleményem szerint nagyon elhúzták az elejét, majd összecsapták a végét, miközben a megszokottól eltérve, rém egyszerűen lezáródott a démonok "visszazárása". És igazából nem is nagyon voltak benne a várható rémisztő jelenetek. A szereplők jók voltak, a kislány is jól alakított, de ez kevés szerintem. A két démonvadász egyáltalán nem kapott szerepet, csak a felvezetőben,. és a legvégén.
Ami végett nem 7, hanem csak 6 pontot adtam, hogy olcsó poénokkal pakolták meg a filmet, ami nagyon nem való az ilyen filmekbe, kizökkentik az izgalmakból a nézőt.
Nekem ez 6 pont.