jeffero 2011 jan. 12. - 23:24:29
(6/6)
Hogy a filmrõl is mondjak valamit: szerintem egész jó film volt, bár nem biztos, hogy többször megnézném, vagy legalábbis rövid idõn belül nem. Hasonló témát már láthattam a Hazug szavak-ban, abban is a családját hagyta ott a férj karakter, de az Anyai ösztön annyiban volt más, hogy a férfi a gyerekeket mindig magával vitte máshová, és az anyai ill. szülõi szerep volt jobban kihangsúlyozva.

Debrah Farentino-t eddig jobban a Föld 2 és Az évszázad vihara c. sorozatokból ismertem, mindkettõben szintén anya szerepben, így a mostani filmbeli megjelenése sem idegen számomra. Miatta mindenképp érdemes megnézni, de Lindsay Wagner is elég jól alakított.
offtopic
jeffero 2011 jan. 12. - 22:53:22
(5/6)
Szerintem felesleges itt panaszkodni és más film adatlapokon, mert a Movies24 csatornától biztosan nem olvassa senki. Esetleg a port.hu-t emailben megkeresve, talán továbbítanák az észrevételt a Movies24-nek, de az is lehet, hogy õk sem tudnak sokat tenni, mert csak a mûsorlistát kapják, amit itt közzétesznek, de azért megér egy próbát.
Valóban egy épphogy elmegy kategóriás szinkront hallhattam, különösen a magánnyomozónõ hangja volt zavaró, a többit lassan meg lehetett szokni, és tényleg ismerõsek voltak más Movies24 filmekbõl.
A magyarázat a rossz minõségû szinkronra talán az, hogy maga a film nem mai darab, és általában a frissebb filmeket szokták nívósabb hangokkal szinkronizálni, hasonlítsd össze azzal, amit premierként hirdettek (pl. mostanában a Szivatós szivesség c. film), mert amit az ajánlókban nyomatnak állandóan, azzal gondolom nem akarnak leégni. Ami meg nem fõmûsoridõben megy, az meg mindegy. Másrészt csakis a saját szinkronnal tehetik meg, hogy ennyiszer leadják.
El kell fogadni ezt, örülni, hogy nem hangalámondással megy vagy felirattal, vagy pedig figyelni, hogy hátha leadja egy másik csatorna, és onnan felvenni. Jelöld be itt a port.hu-n értesítõre. Bár más csatornára kevés esély van, de egy tipp, próbálkozz a Duna TV közönségszolgálatával emailben, mert ott már láttam pár filmet, ami most itt a Movies24-en megy (pl. Az nem lehet mennyország, Számít még a szív), hátha le tudnák újból adni.

A Zone Romantica kapcsán: ott azért nincsenek olyan rossz szinkronok, amit láttam azon a csatornán filmet, azokat mind teljesen élveztem. Bár még van jó pár, amit nem sikerült megnézni, de hála a sok ismétlésnek, elõbb-utóbb meg fogom. Egy jó példa, hogy a Zone Romantica-n jobb szinkronnal adnak egy filmet: A pótpapa c. film, amely anno a Hallmarkon (A pótapa címmel) sokkal igénytelenebb szinkronnal ment, kb. Movies24 rosszabb fajta kategória, vsz. ugyanaz a szinkronstúdió csinálta.
evacili 2010 febr. 18. - 13:07:31
(4/6)
Elvileg ma 13.00-kor láthatnánk ezt a filmet a Movies24-en. Mi az oka, hogy ezen a csatornán összevissza vetítik a filmeeket.Legalább a Port.hu-t értesítenék a változásról.
sorsnezsuzsi 2010 febr. 04. - 18:35:25 Előzmény laborador
(3/6)
Sajnos tökéletesen igazad van. És nem ez az egyetlen, a Movies24-on a legtöbb film szinkronja ilyen, és mindig ugyanazok a hangok. Elég kellemetlen, a jó filmeket is elrontják vele.
1/10
laborador 2010 febr. 03. - 10:31:39 1/10 Előzmény víziócso
(2/6)
Bizony ez egy nagyon igénytelen és élvezhetetlen szinkron!
9/10
víziócso 2010 febr. 02. - 14:56:22 9/10
(1/6)
Bezony, ez egy nagyon jó és érdekes kis film!