Téma: ATV START

Lizus-ka 2022 márc. 12. - 11:04:54 Előzmény Lizus-ka
(6/6)
Helyesen: itthon is megerőszakoltak már lányokat, nőket, sőt, férfiakat is megöltek, talán terrorcselekményt még nem követtek el. (Elnézést az elütésért.)
ondok 2022 márc. 11. - 11:26:02
(5/6)
Nem kérjük a tenyérbemászó képű Kárász Robit a műsorba!
Aki egyébként fidesz tégla számos jelét adta már ennek, legutóbb pl majd szétdurrant a feje amikor Bodnár volt MNB alelnök kifejtette, hogy ha marad Orbán mennyivel nehezebb helyzetben lesz a gazdaság.De sorolhatnám ahogy rendreutasítja kizárólag az ellenzéki riportalanyokat és gúnyos megjegyzéseket tesz a kormány kritikusokra stb stb
Kit Fisto 2021 szept. 27. - 08:30:36
(4/6)
Azt mondják, Merkel stabilitást adott Németországnak és az úniónak. Na ezen beröhögtem. Elbarmolta Németországot, tönkretette egész Nyugat-Európát. Csak miatta is meg lett erőszakolva sok lány, nő, meg lett verve, vagy ölve sok férfi, és el lett követve sok terror cselekmény. Ő hívta meg a migránsokat, azzal az epikus szörnyen ostoba kijelentéssel, hogy mindenkit befogadnak, aki Szíriából jött és hogy nincs felső határ. Még a fekete afrikai is azt állította, hogy ő szíriai, papírja egy migránsnak sem volt, mert eldobálták, hogy ne lehessen azonosítani őket. Azóta is sokat szenvednek Európa nagy városaiban a helyi lakosok a migránsok miatt. Mivel túl sok migráns jött, és nem is a remélt szakemberek, Merkel a szolidaritásra hivatkozva akarta szétosztani őket a tagállamok között.
1. Embereket nem lehet osztogatni, szétosztani. Mind szabad ember, ugyanannyi joggal, mint akárki.
2. Milyen szolidaritásról beszél? Ez a szó azt jelenti, hogy valakivel részt vállalunk a bajban, amiről nem ő tehet, ami önhibáján kívül érte. Pl. természeti katasztrófa. De nem abban, hogy ő csalogatja, hívja a migránsokat, aztán besokall, és meg akar szbadulni a nagyjától! Ez nem szolidaritás lenne, hanem balekság.
3. Ráadásul a migránsok nem is akarnak a Kelet-Európai államokban élni. Még nyugaton is válogatnak, pl. Finnországot nem kedvelik, mert "az nagyon unalmas, és hideg van". Mi van, ha befogadjuk, de azok visszamennek nyugatra? Nem őrizhetjük őket, hiszen az a személyes szabadságukban és mozgásukban korlátozná őket, és az ellenkezne a törvényekkel.

Merkel ostoba terve a migránsok kvóta szerinti szétosztásáról teljesen kivitelezhetetlen, és nem is törvényszerű. Mégis az EU büntetni akarja azokat a tagállamokat, amik nem kívánnak részt venni ebben - olyan pénzek megvonásával, ami, mint tagállamnak eleve jár. Tehát nem lehet megvonni, pláne büntetésként megvonni. Még hogy ő, mint nagyszerű vezető? Ugyan már.. Inkább újra egy német kancellár teszi tönkre Európát. Inkább ez az igazság róla. Különben nem mindenki tudja, hogy eredetileg az NDK-ból származik, tehát kelet-német volt, és tagja volt a pártnak. Mégis, a két fél csatlakozását követően máig rosszabbak a körülmények a keleti oldalon. Pl. alacsonyabbak a fizetések, alacsonyabb az életszínvonal. A migránsok helyett inkább őket kellett volna támogatni, felhozni a nyugati szintre. Hány éve is egyesültek? 1990-ben, azaz 31 éve. És máig rosszabb kelet-németnek lenni. Persze nem neki.
offtopic
Kit Fisto 2021 szept. 27. - 07:31:06 Előzmény napraforgó
(3/6)
Mert bunkó?
offtopic
Edmond Dantes 2020 jún. 03. - 09:32:00 Előzmény napraforgó
(2/6)
Azt hiszi, ettől talán trendibb, kölykösebb ... vagy mással van elfoglalva és nincsen rá ideje:
https://index.hu/gazdasag/2020/05/19/karasz_robert_nyomozas_sikkasztas_alapitvany/
napraforgó 2020 jún. 03. - 07:35:45
(1/6)
Hogy néz ki Kárász Róbert borostásan???!!! Mintha koszos lenne! Miért nem képes rendesen megborotválkozni, mielőtt képernyőre kerül????