offtopic
lilahagyma 2011 máj. 02. - 18:40:43
(25/25)
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/02/bakacs_tibor_visszater_a_mediaba/

Az egyik komment: (XD)

"A jóisten azonban segít a bajban."

A jóisten valóban segített, már olyan értelemben, hogy nem engedte, hogy ez a hülye minden este szétlopja a környezõ áruházakat.

Viszont Bakács a továbbiakban téved, ugyanis a bûnösöknek nem a jóisten, hanem az ördög szokott új melót szerezni, könnyedén megkörnyékezve õket talmi dolgokkal... )
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 23. - 05:46:29
(24/25)
itt tulajdonképpen csak címszereplõ Bakács: http://www.youtube.com/watch?v=wGBR4DPgiQo&feature=watch_response
1/10
sixeol 2011 febr. 21. - 18:28:55 1/10
(23/25)
Hol a legolcsóbb a téliszalámi nem tudjátok? Ja most jut eszembe a tecsóba állítólag ott ingyen van.:)))
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 21. - 07:29:09
(22/25)
Egész pontosan magam elé tudom képzelni, ahogy Bakács és az Úr beszélget:
Isten így szóla a teszkóban bolyongó éhezõhöz: 'Édes fiacskám, egy kis sajtot ennék'. Tedd a gyomrodba, fiam, így áldozd nékem! (Jelenések 10,9: És monda nékem: Vedd el és edd meg; és megkeseríti a te gyomrodat, de a te szádban édes lesz, mint a méz.)
Erre Bakács: Oké, Uram, de van egy kis bibi… nincs nálam elég pénz az áldozathoz.
Az Úr szólt: Kicsinyhitû, miért kételkedel? Nézzed az ég madarait, ahogy írva van: Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csûrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál? Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? vagy: Mit igyunk? vagy: Mivel ruházkodjunk? Mert mind ezeket a pogányok kérdezik. Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van. Hanem keressétek elõször Istennek országát, és az õ igazságát; és ezek mind megadatnak néktek. Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felõl; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felõl. Elég minden napnak a maga baja.
Bakács lágyan megadta magát a szózatnak, és hízelegve így szólt: Csak sajtot kérsz, Uram? Uram! Ne legyél már ennyire vega! Ha az elõbb magyar költõt idéztél, akkor kóstold meg ezt a brazil disznóból és uruguayi paprikából készült hungarikumot is! Az igaz, hogy nem kóser, de hát nem is a Jordán vizével lesz leöblítve...
Az Úr szólt: ...Jöhet!

Igenám, de ama õsi kígyó bezavart az ördögi teknikájával. Az álnokság mestere, mint tudjuk, már az édenkert óta a tudással csábítja gonoszra a lelkeket. Bakács is csak üggyel-bajjal volt képes megõrizni idestova 51 éve a szent, õseredeti butaságát. (Jézus Urunk megmondta: Boldogok a lelki szegények!)
Mennyire dühíti a szent tökkelütöttség a pokol rafinált urát! Hogy észretérítse (értsd: gonosz útra csábítsa) Szent Gyagyás Bakácsot, besípoltatta a rafinált jelzõberendezést.
De Szent Gyagyás Bakács nem volt rest, és megvívta a Hit szép harcát, az Úr hívéhez méltóan cselekedett. Megõrizte balgatagságát, KIÁLLTA A PRÓBÁT. Továbbra is hülye maradt.
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 20. - 08:50:14
(21/25)
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=827037

Két érdekes komment:

Ebben a "jogállamban" csak a gazemberek személyiségi jogai a fontosak. A gyilkosnak, lincselõnek nincs neve sem származása és mi titkolnivaló van abban ha ez a jellemtelen firkász még arra is gyáva, hogy elõadja az elcsent árut.
A biztonsági õrt vajon meghívja-e Hajdú a mûsorába?
Para-Kovács és a hasonszõrûek kiállnak-e mellette???
Azért jó volt látni ezt a senkit, aki megmutatta valós énjét.

A Helsinki Bizottság miért nem lép fel a szabálysértési õrizetbe vett többi személy érdekében ?...Tettenérés esetén a celebség jogtalan elõnyre nem jogosít ! Nem indok a csekély elkövetési ...és az, hogy egyébként együttmûködõ volt ( a többiek sértegettek, erõszakosan léptek fel, ezt az eltulajdonított dolog megtartása érdekében fejtették ki ? ). Szégyen !

És egy másik cikk: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=822434

"Megtört hangon, kissé zavarodottan magyarázott arról, hogy talán az Úristen akarja õt próbára tenni ezzel.

Itt álljunk meg egy pillanatra. Pelikán Józseffel szólva: lehet hogy ideológiailag nem vagyok eléggé képzett, s csupán ezért nem értem. Bakáccsal ellentétben nem jártam teológiára, így aligha lehet egzakt tudásom az Úristen által egyes kiválasztottjaira kirótt próbatételekrõl, azok jellegérõl, nagyságáról és céljáról, de nekem ez a magyarázat akkor is erõsen sántít. Az Úristen egy rúd Herz vagy Pick szalámi képében jelent volna meg a pusztaságban bolyongó Bakácsnak? És szóla: "Én most próbára teszlek téged, gyarló halandó, emelj le innen a polcról, tégy engem a télikabátod ujjába, és ha bejelez a pénztárnál elhelyezett csöngõ, mondd azt a biztonsági õröknek, hogy az én parancsomra cselekedtél."

Nem értem, mi célja lehetett volna az Úristennek ezzel a próbatétellel. Ám leginkább azt nem értem, hogy az ilyen amatõr magyarázatokkal operáló hívõknek miért kell minden kis piszkos ügyletükbe beleráncigálniuk azt, akit õk mindenhatónak tartanak."
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 18. - 19:23:46
(20/25)
Sõt! Ki kéne tüntetni, mert magányos hõsként harcol a globális világrend ellen. Õ egy teszkó-Rambó.
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 18. - 09:46:58
(19/25)
A romák azért ügyesebben lopnak a teszkóból: http://www.youtube.com/watch?v=BkyImaWQYYM "Szárazkolbásztolvaj vagyok!"
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 18. - 02:30:57
(18/25)
Egy darabig pék volt. A munkakönyvébe az volt beírva: "gépi sütõ és esztéta".
A Storyban elég szimpatikus infókat írtak le róla. Például, hogy Erdélybe rendszeresen hordott ki Bibliákat és segélyszállítmányokat még a komcsi idõben. Ehhez három különbözõ útlevelet használt (ki tudja, hol szerezte õket, valami földalatti mozgalomban). A Szovjetunióba is csempészett ki papot. És õ maga is teológiát végzett.
Hm.
szonya1 2011 febr. 14. - 18:04:29
(17/25)
Ráadásul stohl már bizonyítottan visszaesõ.
1/10
velorexescsavo 2011 febr. 14. - 17:32:20 1/10
(16/25)
Stohl ugyan nem ússza meg a büntetõ ügyet, de az állását nem veszítette el, továbbra is mûsort vezet a tévében és játszik a színházban.
Bakács ügyének ugyanúgy meg lesz a jogi következménye, természetesen nem börtönbüntetés egy kis értékû lopásért, de õ azon felül elveszítette az állását.
És szerintem sokkal nagyobb gazemberség részegen, bedrogozva, súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozni, majd megpróbálni rávenni a barátnõjét, hogy vigye el a balhét, mint ellopni egy rúd szalámit. Nem akarom a lopást, mint bûntettet bagatellizálni, csak az arányokat vegyük figyelembe azért.
És Bakács nem akarta senkire rákenni, hanem vállalta, amit tett.
Lehet, hogy stolhbuci helyesebb fiú, de ez engem eléggé hidegen hagy.
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 14. - 11:57:57
(15/25)
Vezetõket bolti lopás miatt simán kirúgnak. Hallottam már kollégiumigazgatóról, aki szoknyát lopott, és bányaigazgatóról, aki elektromos borotvát, és leváltották õket.
1/10
velorexescsavo 2011 febr. 14. - 11:40:04 1/10
(14/25)
Ez mit jelent? Nem tudom dekódolni.
1/10
velorexescsavo 2011 febr. 14. - 09:09:10 1/10
(13/25)
Azért legyünk igazságosak! Álszent húzás volt Bakács kirúgása valamelyik rádióadótól.
Stohlbuci továbbra is szerepel a tévében, mûsort vezet.
Azért van egy kis különbség, részegen, bedrogozva súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetet okozni, vagy megpróbálni kihozni fizetés nélkül egy rúd szalámit.
Nem szoktam hallgatni azt a rádiót, nem tudom milyen volt Bakács, mint rádiós, de ettõl a rúd szalámitól nem lett rosszabb.
Az valószínû, hogy valami kis difi van a fejében, mert épeszû ember nem ül be egy országos nézettségû mûsorba megtárgyalni egy ilyen esetet, hanem inkább lapít, míg el nem felejtik, hiszen minden csoda három napig tart. Most sikerült elérniük zsírdisznóval karöltve, hogy a csoda tovább tartson.
1/10
sixeol 2011 febr. 13. - 20:11:21 1/10 Előzmény lilahagyma
(12/25)
Istenem éhes volt!!! Szerintem vegyünk róla példát, én kaviárt ennék libamájjal meg valami jó fajta konyakot innék hozzá, le is ugrok a közeli szupermarketbe és "kiszolgálom" magam, valaki csatlakozna, "meghívom", csak nagy kabátot hozzon!! :)))))
1/10
offtopic
sixeol 2011 febr. 13. - 20:01:39 1/10
(11/25)
Valaki tud segíteni, hol lehet olcsón téliszalámit venni, vagy ha jól hallottam most már ingyen van, elég csak bemenni a boltba és el lehet hozni? :))))))
1/10
velorexescsavo 2011 febr. 09. - 18:16:40 1/10
(10/25)
Javasolnám Bakácsot meghívni a "Vacsoracsatába". Izgalmas lenne, ahogy a stáb végig filmezné, amint összelopja a vacsora alapanyagait a boltokban. Milyen jókat mondhatna közben a rosszmájú narrátor.
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 09. - 11:53:38
(9/25)
offtopic
lilahagyma 2011 febr. 09. - 10:35:54
(8/25)
Nemcsak ezért buta. Õ tényleg nem egy dörzsölt alak, adót se tud rendesen sikkasztani. Állítólag az adó vitte el a jövedelmét:
"Három éven át havi másfél milliót (+ Áfa) keresett a Megasztár zsûritagjaként a Bakács, miért nem spórolt, vagy fektette be valamibe? Ráadásul akkortájt haknizott is, amit 200.000 Ft + Áfa alatt nem vállalt el. Nem tudom sajnálni." "azért nem fektette be, mert hat évig nem fizetett se tébét, se adót, és jött az apeh, és rátenyerelt a megasztáros honorra (Bakács saját közlése)."
Bezzeg Lang Görgyi, Gyõzike és Beja asszony! Õk évek óra rajta vannak az apeh szégyenlistáján, mint akik a legnagyobb adócsalók. Gyõzikének papíron semmilyen tulajdona sincs, a ház, luxusautó stb Virág nevezetû leánykája nevén van, ezért nem lehet lefoglalni. Bakács hozzájuk képest tényleg keserûen röhejes a téliszalámival.
1/10
velorexescsavo 2011 febr. 09. - 10:07:10 1/10
(7/25)
" az apák vétkét szabad-e leverni a gyereken?"

Ez azért így nagyon sarkított megfogalmazás. Pusztán a jó ízléssel ellenkezik, hogy egy körmös Bauer fia ott raccsolhatott az ország házában. Lehetett volna belõle sikeres manikûrös vagy mûkörmös, de politikus?
Vagy az ávéhás szülõi házból származó Petõ Iván nekiállt nyilvánosan Kónyával vitatkozni, legyen e számonkérés a diktatúra idején elkövetett jogsértésekért.
Bár akkor még nem volt ismert tény, hogy apuka õrnagy volt az ávéhánál, azért mindenképpen némi elfogultságot feltételez az ember ilyen esetben.

Nem tudok róla, hogy Németországban a háború után bármelyik náci vezetõ fia a Bundestag tagja lett volna.

Visszatérve a témához: Ezt a Bakácsot tényleg sajnálom.- Hogy lehetett ennyire looser, hogy ismert ember létére ennyit kockáztat pár ezer forintért?
1/10
velorexescsavo 2011 febr. 08. - 23:21:20 1/10
(6/25)
Azért van köztük egy pár figura, akire használt papír zsebkendõmet sem merném rábízni. Az indexen Para-Lízis Imre próbálja magyarázni Bakács bizonyítványát

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/08/para-kovacs_imre_rendszeresen_vacsoraztatja_bakacs_tibort/

Persze rögtön átmegy a dolog szõlõbányázásba. Jó függetlenként természetesen nem holmi adriai nyaralót emleget, szolgálati Tuareg-gel.