Patrick Macnee jan. 03. 12:39:56 Előzmény Kuttyánszkikutya
(29629/29629)
De legalább esett volna le, az a sunyi csőrmester,nem? 🤷‍♂️🎉🍾legalább nézhettük vna megint,,h ápolják hetekig xDxDxD
Patrick Macnee jan. 03. 12:38:38 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29628/29629)
Ez a sori lassan már önmaga paródiája xD🤣🤣főleg Alíz, Szabi, Ádi, Juli,,stb..pffff
a.dani0227@gmail.com jan. 03. 12:33:42
(29627/29629)

A Zsófi barta beszélgetés valami hatalmas volt.

Zsófi: van két hét szabadságunk, menjünk el valahova és vásárolgassunk.....
Barta: nem lehet, és ennek három oka is van..... pénz, pénz, pénz (mintha olvasta volna Monte-cuccoli mondását)
Zsófi: tudod milyen unalmas vagy ...

Barta meg fogta a fejét, miközben a szeretett feleség elmegy vásárolni.
Aztán a feleség hazacsempészi a vásárolt ruhákat. Ebből csak azt nem értem hogy soha a büdös életbe nem néz Barta számlakivonatot. Nem ellenőrzi a bankot? Nem tűnik fel neki hogy több tízezerrel magasabb a számla?

Teljeséggel érthetetlen számomra hogy Zsófi mit nem ért?
Zsolt mondja hogy nincs pénz, bezárták a Rózsát, nincs bevétel, de az alkalmazottakat fizetni kell.
Mégis költekezik mint egy elmebeteg.
Mit is nem lehet azon érteni hogy nincs a számlán pénz.
Tök érdekes ha nekem ilyen levél jön én azonnal értem.
Ráadásul a kis zsemlefejűt is félrevezeti hogy nem csináltál te semmi rosszat, inkább örülni kéne az apádnak hogy vettél egy motorcsónakot.
A kis zsemlefejű talán az anyjánál is ezt csinálja? Ha nem ajkkor honnan gondolja egyébként hogy az apjánál rendeben van.

Na meg alap lenne, hogy legalább kussoljon, mikor az ő hülyesége miatt zárták be a boltot.

És még Barta a gerinctelen, meg a rossz ember, mert KicsiSzabi nem kap fizut mert már nincs több szabija? Amikor szabira ment KicsiSzabi akkor dolgoztak helyette, akkor fizetést kapott, most bezárt a bolt 2 hétre, kényszer szabi ha még van, ha nincs fizetés néküli.

Gabi meg azért üvölti le MaciLaci fejét, mert nem a pocokképű melóssal, aki amúgy sztrájkot szervezett ellene dolgoztatott, hanem azzal, aki jobb ajánlatot tett. Merthogy neki van luxus kérőja van medencével, a pocokképűnek meg 3 gyereke, és miért nem inkább neki adja a munkát? És Lacafasza nem elküldi a nemiszervbe, hogy nézd már meg az ajtót, az van rá kiirva, hogy máltati szeretetszolgálat Novák Szaki helyett? Azzal dolgoztatunk, aki olcsóbban dolgozik, mert abból élünk ha a cég nyereséges. A pocokképű Tibó meg lazán elhívja Gabit piknikezni munkaidőben, de Laci szóvá ne merje tenni, hogy talán mi lenne ha munkaidőben ott lenne, ahol dolga van az irodában, mert valakinek a rendeléseket is fel kéne venni elvégre azért alkalmazza.

a.dani0227@gmail.com jan. 03. 12:24:10
(29626/29629)

BK bölcsesvégek, a'la Szomszédok:

Berényi András: "Pénzeltem két focicsapatnyi kölök felnevelését, de jobban belegondolva abból csak kettőt csináltam én. Másoknál az élvezet, nálam a szívás. Vagy lehet, hogy a Skizodani sem tőlem volt, hanem a postástól?" (Bambán néz.)

Berényi Zsuzsa: "Szerencsére a bamba férjem bevette, hogy csak a Kisbandi van mástól. Pedig Zoli mellett kipróbáltam Miklóst, Lacit és a sofőrgyereket is, a másik két gyerek tőlük van. Azt nem tudom melyiktől, de a lényeg, hogy az András ezeket is felnevelte."

Berényi Miklós: "Megpróbálom, hogy elrabolom a Kishercegnőmet, aztán visszaszerzem. A Nóra biztos olyan hálás lesz és visszajön hozzám. Ja, ezzel már próbálkoztam. Ezentúl feljegyzem egy noteszbe a trükkjeimet, úgy látszik egyre szenilisebb leszek."

Juli: "Mi lenne, ha felcsináltatnám magam az Attilával? Az Andrásnak majd beadom, hogy megszereztem az ő húsz éve lefagyasztott spermáit, és tőle van a gyerek. Amilyen hülye, el is hiszi."

Klau: "A Miklós egy aljas szemétláda. A magyar bűnüldözés szégyene, hogy még nem kapott életfogytiglant."

Vanda: "Én már nem drogozom, egyébként is le tudok jönni a szerről magamtól is, nem kell nekem orvos......broáffff....." (Lehányja Bambát és összeesik.)

Nóra: "A Miklóstól az is trükk, hogy szereti a Timikét. A gyerek érdeke, hogy eltiltsam tőle. Mit jön itt az az aljas görény a játékmackóval? Aljas mocskos szemétláda marad mindíg, dugja fel magának a játékmackót."

Attis: "Én az üzeti életben is mindíg tisztességes voltam és a magánéletben is. Legalább is amíg rá nem jönnek, hogy egy maffiózó vagyok, mondhatom ezt. De a Nóra olyan hülye, hogy úgysem fog soha rájönni. Fel is veszem a Szent Attis nevet. Na menjünk tárgyalni." (Két pisztolyt és néhány kézigránátot tesz az aktatáskájába.)

Vili: "Elég nekem hetente kétszer megdugni a Gizikét, szerintem kevesli is. Remélem a Szabó nagymama csak főzni akar rám, más kívánságai nincsenek. Bár a múltkor olyan furcsán kacsintgatott rám, amikor a Gizike kiment a konyhába. Öreg vagyok én már ehhez."

K. Géza: "Pár hónapon belül össze kellene jönni újra a Kangával. Vajon belemegy?"

Kanga: "Pár hónapon belül el kellene már megint válni a Gézától. Ja előbb még össze is kéne házasodni."

3/10
Kuttyánszkikutya jan. 03. 10:47:48 3/10 Előzmény Sziszkó84
(29625/29629)
Az is mese habbal, hogy egy 100 kg feletti, idős ember ennyi ideig bírja tartani magát😏🙄😱
a.dani0227@gmail.com jan. 03. 09:00:04 Előzmény grizlee13
(29624/29629)

Igen, természetesen azért is Májki lesz a hibás, ezek itt másfél évig kefélnek a padláson titokban majd Julcsa még Atis termésével a testén osztja az észt, mindnekinek, ugyebár zuhanyozni nem tudnak a padláson.

9/10
Sziszkó84 jan. 03. 01:18:07 9/10 Előzmény grizlee13
(29623/29629)
Fú, ez nálam nagyon kiverte a biztosítékot. 🤬 Zsufi szerint csak lepedőgyűrés miatt volt piros Kanga arca. Nem esetleg azért, mert körbefutotta a Matthias King Square-t. 😆
9/10
Sziszkó84 jan. 03. 01:12:41 9/10 Előzmény Patrick Macnee
(29622/29629)
Milyen erős volt az a molinó, hogy Vili bácsit elbírta. 😆
9/10
Sziszkó84 jan. 03. 01:10:35 9/10
(29621/29629)
Amúgy Julis nem szed fogamzásgátlót, hogy esemény utáni tabletta kellett neki. 🤷🙃
Patrick Macnee jan. 02. 21:43:53
(29620/29629)
Nagyon jó,,,tényleg..,,,trampcsa és koboldilla...,,,👏👏👏és megjött a böszme mama is a kodiak medve fejével,,.🤮🤮😡😡nem baj,,majd a félreqrásért is lehet Májkülnél dörömbölni..🙄🥴
grizlee13 jan. 02. 21:13:49
(29619/29629)
De hogy lehet valaki ekkora undorító féreg mint ez a HeheJuli hogy pár hónappal az esküvője után már egy másik farokra ugrik rá? Ez azért tényleg a legalja mindennek.
grizlee13 jan. 01. 19:16:54 Előzmény Kuttyánszkikutya
(29618/29629)
Igen ez is jellemző a sorozatra, főleg a jelenetek végén hogy a pofavágásból nem jön rá a másik hogy mi a szitu.
Patrick Macnee jan. 01. 13:52:40
(29617/29629)
Most az komoly, h Vili

a Campona tetején molinózik,,egy ,,Szeretlek Gizi' felirattal ? xD Majd persze majdnem leesik...,,OMFG

😂🙄
Patrick Macnee jan. 01. 13:50:46 Előzmény Kuttyánszkikutya
(29616/29629)
Nóci hatalams csalódás in sorozat 🤷‍♂️😡
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 dec. 31. - 22:34:38 3/10
(29615/29629)
Nóra pályát tévesztett; nulla emberismerettel, nulla helyzetfelismerő képességgel ügyvéd?! 😃🙈 Abszolut nem olvas a laposs*ggű hehejulcsa sanda grimaszaiból pofavágásaiból!!
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 dec. 31. - 22:16:05 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(29614/29629)
BÚÉK!🥂
Patrick Macnee 2024 dec. 31. - 21:53:22
(29613/29629)
BÚÉK! topiklakók 🙏🎉🎊🍾
Patrick Macnee 2024 dec. 31. - 09:01:29 Előzmény Kuttyánszkikutya
(29612/29629)
Tényleg nagyon zavaró, h nincs 1 mondata sem,,,aminek a végén ne heherésszen vagy egy idétlen ,,nyhekhe' ne jöjjön a szájából...,,😡
3/10
Kuttyánszkikutya 2024 dec. 31. - 08:47:38 3/10
(29611/29629)

Hehejulis alattomosan teleszórja a kaját olivával Bamba háta mögött,..közben hamis bájolgás pofavágásokkal vegyesen; á, nem baj, h mégsem megyünk étterembe!...🤢 Na ez nálam k-ra kivágta a biztosítékot!!!
😡🤬 Egy igazi roh*dék és innentől "...apa kezdődíííík!!". 🤮

3/10
Kuttyánszkikutya 2024 dec. 31. - 08:37:52 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(29610/29629)
Jaaa ez már beteges szinten megy🙄