10/10
bezsuzska 2017 máj. 07. - 18:07:41 10/10
(11/51)
Az a helyzet, hogy a 13. bölümben volt ismerõs jelenet, úgyhogy valamelyik csatorna már adta, de biztos, hogy nem láttam, csak részleteket. Ha valaki tudja, hol ment, vagy fent van-e valahol kérem jelezze. Én is keresem.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 07. - 13:47:10 10/10
(10/51)
Ez a sorozat számomra nagyon megrendítõ. Alapból elítélek mindenfajta erõszakot. Ha ezt a történetet újsághírként olvasom, biztosan azt mondom, hogy Mustafát azonnal elítélni bántalmazásért és kínzásért. Pontosan tudom, mit él át Narin. Milyen érzés ez a reményvesztettség és kilátástalanság amiben él. Azon kéne drukkolni, hogy összejöjjenek a dokival, bár szerintem elég nagy a korkülömbség. Narin 18, a doki meg kb. 30 lehet (végzett sebész). Nekem ez a sorozat mégsem róla szól. Ahogy tegnap is írtam -és ez nem változott- a sajnálatom Musztafa iránt. Szerintem ettõl az érzéstõl vagyok megzavarodva. Amit Musztafa érez az nem lehet szerelem, csupán a helyi kiskirály (polgármester) fiacskájának birtoklási vágya. Mondja az eszem. Akkor mégis miért várok arra, hogy Narin viszontszereti szerelemmel? Amúgy szerintem Musztafa nem õrült, annak ellenére, hogy a környezete annak gondolja (hiszen papírja van róla). Van egy betegsége az epilepszia, amit ha jól tudom, egész jól karban lehet tartani gyógyszerekkel és kezeléssel. Azt nem tudom, hogy maga az epilepszia okozhat-e viselkedésbeli problémákat. Néhány, az agyat érintõ betegség vagy sérülés után ugyanis változhat a személyiség, esetleg viselkedészavarok jelenhetnek meg. Szóval ehhez a sztorihoz képest a Fatmagül (ami a kedvencem, és már kétszer végignéztem a 80 bölümöt) rózsaszín lányregény.
lizbell 2017 máj. 06. - 17:45:49
(9/51)
ez is ilyen szívszaggató? :((

várok rá egy ideje, de úgy vagyok vele mint te, nem akarom elkezdeni amíg nincs jóval több rész lefordítva.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 06. - 15:23:36 10/10
(8/51)
Húúú...! Ez nekem nagyon fájdalmas sorozat. Muszáj kiírnom magamból. Én nagyon sajnálom ezt az embert. Szeretném megvígasztalni, megölelni, tompítani a fájdalmán. Tudom, hogy bántalmazta Narint, és ez megvetendõ, de egyszerûen belesajdul a lelkem abba, ahogy szenved. A 7.bölüm végén egyszerûen elsírtam magam (pedig nem vagyok sírós), mikor bocsánatot kért Narin anyjától. Most a 8. közepén meg kellett állítanom a filmet, mert szétfeszít belülrõl. Engin Akyürek remek, remek, remek! Kiváló alakítás ismét! Az a kígyó Asiye pedig remélem megkapja majd amit érdemel. Nem tudom, hova fut ki a sorozat, de remélem, ha nem is happy end, de legalább megnyugvás lesz a vége.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 06. - 11:20:04 10/10
(7/51)
Na, rászántam magam. Bár megfogadtam, hogy már végig fordított sorozatot fogok csak nézni. Ugyanis ha tetszik, nem fogok tudni leállni. Nos, elég erõs témának tûnik, és az a véleményem, hogy a magyar csatornákon nem állná meg a helyét. A magyar ízlésnek nagyon lassú a kezdés. Ha ezt még jó hazai szokás szerint eldarabolják, pár rész után levennék mûsorról. Én nagyon türelmes nézõ vagyok, (nem pörgetek elõre, és nem nézem meg a végét), de a 3. bölüm közepe felé gondolkodtam, hogy érdemes-e folytatni. Ami maradásra késztetett, az Engin alakítása. Nos, az ismét remek. Így maradtam, és ahogy látom be is indult a történet.
malvinkicska 2017 máj. 03. - 08:13:51
(6/51)
A történet elemzése nem könnyû, van egy beteg ember aki halálosan szerelmes a z unoka tesójába, de sajnos a kialakult helyzetért a környezete is hibás. A saját és mások élete kockára tétele sem rettenti vissza Mustafát. A rövidebbet mindig õ húzza, meg Narin, õ a sok sérüléssel, Narin lelke. az orvos sem egy földre szált angyal anyjával együtt, elég ravasz. A gyógyintézetben akarja záratni M-t, annak sem lesz jó vége na de majd látjuk. A színészi munka dicséretes az biztos, M ahogy alakítja az õrült szerepet hiteles. Nagyon várom minden héten ,i lesz a sorsuk.
malvinkicska 2017 ápr. 25. - 17:21:27
(5/51)
Látom nem ír senki, de én leírom végtelen nagyon megható történet, a zene aszínészi munka a rendezés szóval ez egy páratlan sorozat. Narint hiába szeretik annyian még is boldogtalan, mert Mustafát is nagyon kedveli a felesége és az sem tud mással boldog lenni csak N-el. az élet különös fintora ez, hogya szívnek parancsolni nem lehet, inkább haljanak meg együtt, elég érdekesen lett vége az elsõ évadnak. Nagyon tetszik és itt köszönöm azoknak akik lehetõvé teszik , hogy láthatom.
malvinkicska 2017 ápr. 19. - 10:52:07
(4/51)
Megnéztem a 12 -es részt, nagyon szép sorozat olyan emberi sorsok jelenek meg benne, egyszerûen nem találom rá a megfelelõ kifejezést.
Narin kényszerbõl megy férjhez ha megengedi neki Mustafa, mert a dokihoz vonzódik de kis gyáva és hagyja irányítani az életét.
Az apja börtönbe a polgármester az õ kénye kedve szerint bánik vele, sokszor, mint egy tárggyal.
Mustafa kegyeit is keresi Bahar odáig van érte, de annak nem kell.
Asíye, majd nem elvesztette a babát, mivel õ is szeret Mustafát, ez egy nagy dolog, hogy Narint is mennyien szeretnék, és még sem boldog.
Az igaz unoka tesók, de én a hibát nem csak M-be látom a szülõkben is sok van, mert nem így kellene kezelni ezt a dolgot.
Az állás foglalásom nagyon nehéz , mivel ugye M beteg, és nagyon oda van N-ért, és a valós életben is találkoztam ilyennel, hogy a nõ teljesen megzakkant a nem viszonzott szerelem miatt és dili házban került sajnos, és ezért nagyon sajnálom Mustafát a kialakult helyzet miatt.
Nagyon várom mi lesz ebbõl, mert hála Istenek ez teljesen más sorozat a többitõl.
Engin Akyürek akkorát alakít benne ,ez valami csoda.
malvinkicska 2017 ápr. 12. - 13:31:13
(3/51)
Nagyon örülök mindenkinek de neked különösen, mert te és én valahol egyet értünk nem szoktuk bántani egymást, és ez így húsvét elõtt nagy öröm hidd el.
A 11-es rész is nagyon érdekes, engem zrikálnak amiért kiállok Mustafa mellet, én õt egy súlyos epilepsziás betegnek tartok és úgy is viselkedik, mikor elõször, imitálta a rohamot megijedtem azt hittem õ is az, annyira hiteles, ahogy jöttek a görcsök. A viselkedése a düh reakciói, képes lenne ölni, meghalni, mert úgye ezeka kiket nagyon szeretnek azt igen akit utálnak, képes lenne ölni, mint a dokit, meg a tanárt is most már. Azt látom a szülei elég szemetek, fõleg a papa, nem úgy bánnak vele ahogy kellene, sajnos, mert nem értik meg csak dilizik, mert a viselkedése olyan.
A történet maga is nagyon érdekes, jó lenne sok szemszögbõl látni a dolgokat.

A színészek is ragyogóak, személy szerint én nagyon örülök neki , hogy láthatom és érthetem a történetet, nagyon hálás vagyok a csapatnak.
9/10
tipocka 2017 ápr. 12. - 11:05:06 9/10 Előzmény malvinkicska
(2/51)
Egyetértek. Azért jutottam el ide a fórumra is, mert érdekel, hogy mikor játszódik a történet. Aknamezõk az ország közepén(!), asszonyverés természetessége... Bár annyit tudok, hogy a Ankara és Isztambul messze megelõzte az ország vidékeit, ott még ma is a régi tradíciók élnek.
Engin Akyürek játéka fantasztikus (miatta kezdtem el nézni a sorozatot - ahány film, annyi karaktert személyesít meg), de a többi színész játéka is hiteles számomra.
malvinkicska 2017 ápr. 08. - 11:21:45
(1/51)
Ez a sorozat megérdemli a fórumot, hogy beszélgessünk róla bõvebben, itt van mirõl elõször is mustafa akkorát alakít benne, de nagyon jók többi színészek is a téma nem mindennapi, érdek feszítõ. Tíz b van lefordítva amiért nagyon hálásak lehettünk akik lehetõvé teszik, hogy látjuk és fõleg értjük mirõl van szó benne.