7/10
Nataly5 2018 márc. 06. - 18:36:51 7/10
(1024/1024)
Meg szeretnek.nezni de nem engedi
tompytrans53@gmail.com 2015 ápr. 26. - 04:03:18
(1023/1024)
Sziasztok!
Alicante 2015 ápr. 03. - 10:50:25
(1022/1024)
Biztos nem nézted azt a jelenetet valamiért.
Itt van egy link, ahol megnézheted a további ismertetõket.

Spoiler:

http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=f496c7a406f65f463f933e7198bc80cee5

Spoiler vége.
Alicante 2015 ápr. 01. - 11:44:41
(1021/1024)
"Carmina mit mûvel a pappal? Engem összezavart, hogy az ajánlóban a pap bekötött szájjal le van kötözve ül egy széken. Akkor az most mi? :D
Túléli Carmina támadását? (gondolom Horacio megmenti)."

Amirõl írsz az nincs a sorozatban. Lupe nekitámaszkodik Estefánia sírkövének és agonizál. Elisa cseveg a 4 órás randi helyett összetalálkozik Damiannal, azzal is beszélgetnek egy sort. A temetõben menve kiszúrják Lupe atyát odarohannak, õ még tud érthetõen beszélni, de nem árulja el ki szúrta le, Estefánia titkát sem ehelyett a szerelemrõl beszél ezután meghal. Eszébe se jutott, hogy óvja Elisát Carminától! Marhára logikus az okfejtése, bosszankodtam is eleget rajta. Úgy tudom ma temetik az atyát a többit meg láttad gondolom.
Alicante 2015 márc. 31. - 10:50:06
(1020/1024)
Elnézést azoktól akik már látták a sorozatot, de nálam a tegnapi rész kiverte a biztosítékot.
Konkrétan megjelent lelki szemeim elõtt, ahogy a stáb kizavar mindenkit a temetõbõl, Elisát beülteti a falu kocsmájába egy kávéra, hogy ne legyen szemtanú Lupe megölésénél, ami szintén gagyira végzõdött, mert senki nem hal bele egy gyenge hátbadöfésbe, ami még szerveket sem érint. Gondolom a rendõröket - ha egyáltalán vannak - is eltanácsolták aludni!
Itt aztán bûntelenül lehet gyilkolászni, hisz senki nem néz utána...
A 147. rész ment le és senki illetékes nem tudja miért halt meg Estefánia?! A f.könyvíró úgy gondolja ezt a hatalmas titkot a végéig el kell húzni!!!

Maga a tény, hogy a pap meghal elég hátborzongatónak tartom, itt még a szûzesség elvesztése is nagyobb bûn mint a többszörös gyilkosság! Az atya nagyon szimpatikus karakter volt, ez már perverz, hogy õt is el kell tenni láb alól...
Az író és rendezõ is egy kéjenc gyilkosságok terén!
Alicante 2015 márc. 28. - 13:00:18
(1019/1024)
Annyira jelentéktelen Elisa az alacsonyságával, kalácsképével az öltözködésérõl már nem beszélve, mellette egy királynõ Paloma a szépségével, tökéletes alakjával mégis Gael undorodik még férjként is lefeküdni vele. Hihetetlen!!!
Persze ez a stáb bûne, mert inkább Liviát kellett volna Elisa szerepében látni, hatalmas a kontraszt kettõjük között.

Gael jól tudja, hogy Paloma okos, mély érzésû, büszke lány mégis Elisa után sóvárog. Azért mégis két ízben szexelt vele. Persze az idióta szerepet a f.könyvíró adta neki..
Don Benito 2015 febr. 20. - 16:57:39
(1018/1024)
dvd változat borítója
Alicante 2015 febr. 20. - 10:45:16
(1017/1024)
Undorító volt Palomától, hogy Enriquére akarja sózni a gyereket, ráadásul az apától is azt kéri adja rá áldását. Enrique sem komplett, persze õ is házasodni akar (mindegy kivel)ráadásul mindhárom szerencsétlen pár papi áldással.
Ezek függetlenként el sem tudják képzelni az életüket...
Alicante 2015 febr. 14. - 14:27:51 Előzmény suxel
(1016/1024)
:-)))
Paloma is érdekes, kierõszakol egy újabb szexuális kapcsolatot Gael-lal ugyanakkor esze ágában sincs védekezni, ehelyett inkább az Atyának tárulkozik ki. Hiába tagadja szerintem az volt a célja, hogy Gaelt magához kösse a gyerekkel, mindhárom lány szó szoros értelemben hülye, az egyik a nemlétezõ terhességgel vetette el magát, a másik csak barátként szereti a võlegényét (mást szeret), a harmadik meg felcsináltatja magát hátha történik valami, egyben közösek: mindhárman esküvõt, akár rossz házasságot szeretnének, mert onnan várják a "megváltást"!
Ez a házasságmánia mindhármuk józan eszét elvette...
8/10
suxel 2015 febr. 12. - 23:31:41 8/10 Előzmény Alicante
(1015/1024)
Nekem ebben az volt a pláne, hogy Ingrid 3x sújtott le a fegyverrel Guidora, s ez sem tûnt fel a rendõröknek? Gondolom nem 3x esett el a zuhanyzóban :D :D
Alicante 2015 febr. 11. - 11:51:11
(1014/1024)
Kész röhej, hogy a rendõrök másodszor követik el azt a súlyos hibát, hogy nem néznek körül a hotelszobában, elõtte Augustonál sem. Azért az a rengeteg vér és a holttest elhúzása A székig, fürdõkádig csak hagy nyomot. Guido halálánál sem a csempén, sem a kádban nem volt vér...annál több a szoba sarkában. Tán nem a halott takarított ki, mert Ingrid biztos nem. Ideje sem volt, ráadásul egyedül húzta el G. holttestét a fürdõkádba és akkor ezek a nyomoroncok balesetet gyanítanak! Mexicoban minden rendõr hülye??? Blanka halálát is elkönyvelték balesetnek, csak akkor ki zárta kívülrõl rá a bejárati ajtót? Az égõ Blanka ugrált ki-be az ablakon?
Alicante 2015 jan. 16. - 11:29:10
(1013/1024)
Ahol egy körzeti orvos veseátültetést tud végezni ott hogy lehet ennyire hülye a rendõrség? Vagy ebben a faluban nincs is rendõr? Horacionál nem vették észre mikor felgyújtotta Blankát, hogy a bejárati ajtó kívülrõl be van zárva?Most meg Augustonál elhiszik, hogy öngyilkos lett egy hosszú puskával, aminek a ravaszát kinyújtott kézzel el sem ér vízszintes helyzetben és még sörétnyomot sem találnak a kezén? A többi szobát sem vizsgálják át ahol vérnyomok lehetnek, hisz húzták a földön és a vérnyomok eltüntetésére már nem volt Carminának ideje...
Itt is arra megy ki a játék, hogy a gonoszok büntetlenül a végéig húzzák és az ártatlanok végig szenvedjenek!
A hamis adás-vételi szerzõdést is megvizsgálhatta volna egy írásszakértõ és kiderül Gabino hamisítása.
Az is érdekes, hogy Sabinánál úgy végzik el a terhességi tesztet, hogy más nevét diktálja be...nem kell személyi egy kórházban? Ez a sok baki már nagyon idegesítõ!!!
Alicante 2014 dec. 13. - 18:10:28
(1012/1024)
Kenia karaktere nekem is nagyon szimpi volt, kár, hogy ilyen hamar kiiktatták...
Alicante 2014 dec. 13. - 18:08:26
(1011/1024)
Szia! :)

Még így is, hogy kritizálom a "Bûnös vágyak" tetszik jobban.
Ugyanakkor mindkettõben a fõgonosz a végéig húzza!
8/10
suxel 2014 dec. 13. - 17:15:58 8/10
(1010/1024)
Még egy kérdés: ha már így van valamennyi rálátásod a két sorozatra: melyik az, amelyik jobban bejön: a Bûnös vágyak, vagy a Szerelem zálogba? Azért kérdem, mert ugye ugyanazok az emberek állnak a két történet mögött.
8/10
suxel 2014 dec. 13. - 15:33:43 8/10
(1009/1024)
Sok telenovellát láttál már szerintem, és abban is biztos vagyok, hogy a tapasztalataid alapján tudod mikor kerülnek elõ azok a repülõjegyek. :D A tipikus válaszra kell gondolni.
Logikát azt nem igazán kell keresni benne, a második felében meg pláne nem, lesznek itt még nagyobb hülyeségek is, de ennek ellenére a második felét sokkal szórakoztatóbbnak találtam, mint az elsõt.
Kenia karaktere volt az, aki az eredeti történetben egyáltalán nem jelent meg, õ olyan, aki csak ebben a verzióban létezett. Karakterét nem igazán merték tovább vinni, így végeztek vele. A színésznõnek Esmeralda Pimentelnek ettõl a szerepétõl kezdve a karierrje felfelé ívelésbe kezdett. Ezután két romkomedi telenovellában fontos negatív karaktereket vitt, idén pedig rátalált az elsõ fõszerep is. Nagyon szimpatizálok a lánnyal, mert én hitelesebbnek látom a játékát sok vele egykorú mexikói színésznõéhez képest. Kenia karakterével nekem nagy kedvenc lett. :)
Alicante 2014 dec. 13. - 12:21:54
(1008/1024)
Ez a Carmina mindenhol ott terem, amikor véletlenül róla van szó!
Spoiler: olvastam a tartalomismertetõben, hogy elõbb Augustóval fog végezni, mert megtudja Ramónától az igazságot. Spoiler vége!
Alicante 2014 dec. 11. - 21:04:01 Előzmény suxel
(1007/1024)
Köszi Suxel! :)

Ebben a soriban sem lehet semmiféle logikát találni a hosszabbítások miatt, igaz a rövidebben sem voltak sokan.
Fogadni merek, hogy a repülõjegyeket Kenia sem Elisának, sem Loretának fogja elmondani!...mondom ezt úgy, hogy nem láttam az elõzetest!
Alicante 2014 dec. 10. - 21:13:50
(1006/1024)
El tudjátok képzelni, hogy egy ilyen gyönyörû lánynak mint Kenia ellent tud állni Augusto?
Ráadásul a lány igazán szereti, de az a csöppnyi agya ezt nem veszi észre inkább együtt marad Carminával, akit soha nem szeretett...sõt boldogtalan volt vele. Ez a sorozat annyira el van rugaszkodva a valóságtól, hogy az már fáj a hosszabbítások miatt!

A mottó most is az: a gonoszok végig érvényesüljenek a jók meg szenvedjenek, vagy haljanak meg.

Még egy észrevételem lenne: aki Dolores szerepét játssza most is úgy rángatja a fejét mint az Esperanzában, úgy látszik õ csak egy szerepet képes eljátszani!
8/10
suxel 2014 dec. 08. - 22:07:17 8/10
(1005/1024)
Eredetileg 1996-ban egy kis 93 részes sorozatocska volt (Canaveral de pasiones), na most ezt felduzzasztották 162-re. A '96-os változat sokkal minõségibb volt, mint ez a verzió.

És ezt a sorozatot egy az egyben ugyanaz a gárda vitelezte ki, akik készítették a Szerelem zálogba címû sorozatot is, csak az egy jó évvel késõbb készült. Simán ráismerni.
S novemberben kezdték el forgatni az új sorozatukat Mexikóban, mely az itthon is ismert Maria del Carmennek lesz az átirata, hogy pontosítsak a Maria del Carmen is egy remake volt és az elõzménysorozatát a Pecado mortalt bújtatják új köntösbe. Január 12-én fog Amerikában debütálni.
8/10
suxel 2014 dec. 08. - 21:59:38 8/10
(1004/1024)
Hanyadik résznél tartunk pontosan? :-) Kicsit lusta vagyok utánanézni, csak a leírások alapján nem ugrik be. Olyan 60-65 környéke?
Alicante 2014 dec. 08. - 20:43:53
(1003/1024)
Biztos már említettem én most nézem a sorozatot. Ami a mai részben volt Lupe atya részérõl, az teljesen felháborított. Csodálkozom, hogy nem tiltakozott a Katolikus Egyház! Szerintem bûnpártolást követett el a pap azzal, hogy õ is tudja az igazságot Estefaniával kapcsolatban persze Carminától, de õt a gyónási titok alól felmenti a kb. 10-12 évvel ezelõtt történt eseményekrõl, de mikor konkrétumokkal szolgál Paloma nagymamája megtiltja neki, hogy elárulja az igazságot. Milyen ember ez a pap??? Estefania méltatlan sírban van ártatlan létére eltemetve és Elisa is ennek az áldozata Carmina miatt...akkor mégis miért védi még mindig? Tudom mindez a forgatókönyvíró kívánsága volt, de azért ez gyomorforgató!!!

Spoiler: utánanéztem a történet folytatásának, aki megtudja az igazságot mind meghal! Spoiler vége!
Apró örömök, rengeteg pénz kaszálás a rendezõknek, nagy gratula!!!!!
10/10
csikosi 2014 okt. 22. - 14:54:04 10/10
(1002/1024)
Elégette a bizonyítékot elisa apja.
nem tudom igazából mit gondolt az egészrõl?!
Alicante 2014 okt. 20. - 21:18:57
(1001/1024)
Na a mai epizódban meg oldották a hamisítást DNS ügyben. Milyen fejlettek Carmina ismerõsei! :-D
Az apja is inkább Carminának hisz pedig látja, hogy a lánya tisztességes és nem vak!
Florencia is nyugodtan találkozhat a központban Enrique-vel azt senki nem látja ugye? Még puszilgathatja is az rendben van, de Elisa a romlott lány!
A gonoszság még csak most kezdõdik és tart még legalább 120 részen át.
8/10
suxel 2014 okt. 16. - 21:30:38 8/10
(1000/1024)
Merre jár a történet? Most halt meg Blanca?
8/10
suxel 2014 okt. 15. - 21:49:53 8/10
(999/1024)
Szerintem is oké, majd ahogy halad elõre a sorozat, kíváncsi leszek, lesz-e olyan, aki hozzám hasonlóan a második felét jobban élvezi majd? Pedig az a nyújtás. Nekem az eleje elég hullámvasút szerû volt, kb kétrészenként nézhetõ, fenn és lenn.
8/10
suxel 2014 okt. 15. - 21:48:02 8/10
(998/1024)
Ez a Blanco-Pena novelláknak a sajátossága. Ezt ugyan nem a Blanco-Pena házaspár írta, csak az eredetijét azt dolgozták át. A szenvedõ fõhõsnõ, akit egy egész falu utál, vagy az utálat nem is olyan fontos, de a lényeg, hogy el kell veszítenie a legtöbb hozzátartozóját, maximum egy maradhat. Itt a gyilkolászás nagyobb méreteket öltött, mint az eredetiben. Estefania és Rosendo ott is meghaltak az elején, ez az alapbonyodalom, Kenia ott meg volt, Augusto karakterének megölése ott szerintem még brutálisabban van mutatva, meg ott Lupe atyát nem iktatták ki.
Õk csinálták többek között az itthon látott sorozatok közül az El Manantialt, ahol csak a pap maradt meg Alfonsinának- Anya, apu, nénike meghalt, jah meg a végére lett egy testvér. Vagy nem láttuk itthon, de õk csinálták a Mi Pecadot: ott meghalt, anyu, apu, kistestvér.
8/10
suxel 2014 okt. 15. - 21:35:36 8/10
(997/1024)
viszont azt nem tiltja senki, hogy Ramóna az igazságot elmondja sokkal elõbb mint a vége elõtt Elisának, Damiannak és Alfonsinának. --> ez van azzal magyarázva, hogy kb a 60-as részek közepéig Ramona az évek során a csöppnyi agyával nem volt képes összrakni a történetet, s nem tudja biztosan, nem tudta jól értelmezni Estefania szavait. Amikor beszél, nem sokkal utána meghal Augusto, s fogja Lupe mondani neki, hogy nem az õ hibája, nem az õ hibája, de nem fogja felfogni akkor sem.

Az adaptáció viszonylag gyenge írók kezébe került, s a lóláb kilóg ugyanígy a Szerelem zálogba címû sorozatnál is, mert ugyanezek csinálták azt is. Bár még mindig inkább ilyen írók legyenek, mint a Maricruz esetében.

Van a sorozatban jó pár elem, ami az eredetiben nem volt: Kenia karaktere vagy Florencia álterhessége.
8/10
suxel 2014 okt. 15. - 21:28:43 8/10
(996/1024)
Ez egy olyan pontja az egésznek, ami kidolgozatlan maradt. A nézõ mire gondolhat egyáltalán? Elvették a papírt, azt elvitték valami hamisító cimborának, de nem láttuk. Viszont feltételezhetõ, hogy azért kórházi pecsét meg egyéb specifikus azonosítók akadnak rajta, s azt nem két perc megcsinálni. Ugyanakkor azt sem hiheti a nézõ, hogy La Ermitaba minden nap megy olyan kocsi, olyan okmányokkal. Igen, jó kérdés, hogy ki vitte be? Azért az ilyen küldeményeket nem azzal intézik el, hogy bedobják a postaládába és kész, hanem átvételnél alá kell írni, személyazonosításnak kell megtörténnie. Gondolom azért lett ez a részlet ennyire gyatra, mert a 96-os verzióban, amely csak 93 rész volt, szerintem ez így konkrétan nem volt benne. Nem tudom akkor mennyire volt megoldható a DNS-teszt, így ott lehet simán beletörõdött az Augusto karakter abba, hogy nem õ az apa, mint itt is tette sok-sok éven keresztül.

Igen lesz álcázott terhesség. Florencia lesz az, már ott akarja hagyni La Ermitat, amikor is Alfi maradásra bírja egy zsarolással, és szó szerint kötelezi, hogy szüljön neki unokát. A bajok ott kezdõdnek, hogy Florencia meddõ, viszont baba meg kell neki, s pont kapóra jön majd, hogy az orvos lánya terhes lesz, s kétségbeesésében tõle akarja majd megszerezni, viszont amikor az apja meghal és Sabrina is elvetél, onnan arra használja fel a terhességét, hogy bosszút álljon Alfin a zsarolásért, amiért úgymond tönkretette az életét. És mi a legegyszerûbb mód, amikor Damian persze mattrészeg, mert azt hiszi Elisa a testvére. Viszont az értékelendõ, hogy nemcsak melléfekvésrõl van szó, hanem tényleg lefekszik Florenciával, arra azért még csak képes, jah és Alfi hívja majd fel a figyelmet Florenciának a lehetõségre. Jah két résszel késõbb van egy második menet, az magától jön majd, persze lesz elõtte egy kis durci Flor részérõl, amikor Elisanak szólítja Damian, s de végül az ágyban kötnek ki, s reggel úgy kopogás nélkül bemegy Alfi, és na de mi ez mégis. Mekkora egy sz*ka az a nõ, két résszel elõbb a részeg fia ágyába löki a kedves "menyét" majd két résszel késõbb meghökken, hogy mégis mi ez. :D :D :D
Alicante 2014 okt. 15. - 20:34:09
(995/1024)
A forgatókönyvíró nem volt kegyes Elisához és a nézõkhöz sem. Gyakorlatilag kiírtatta Elisa családját és a gonoszokat mind meghagyta, mert folytatódnia kell a vérengzéseknek. Aki megtud valamit az igazságról: likvidálás!!!
Mintha ebben a faluban terroristák uralkodnának. Igaz ez sem volt másképp, de ott legalább a gonoszok is írtották egymást: az Örökségben.
Theine 2014 okt. 15. - 13:04:53
(994/1024)
"Augusto halala utan ramona meginkabb hallgatasba burkolozik, mert sajat magat fogja okolni a halalaert. Meg majd megy is Lupe atyanak gyonni,"

A pap még gyilkosságok esetében sem mondhatja el a gyónási titkot, viszont azt nem tiltja senki, hogy Ramóna az igazságot elmondja sokkal elõbb mint a vége elõtt Elisának, Damiannak és Alfonsinának.
Lupe ebben felelõs, mert biztatnia kellett volna az asszonyt, hogy ez az igazságtalanság minél hamarabb kiderüljön.
Tudom minden azért történik, hogy tudják nyújtani az epizódokat, de Estefánia sokkal elõbb megérdemelt volna egy rendes temetést és az emberek tiszteletét, (Elisa is) de a gonoszság gyõzedelmeskedik 150 részen át, na ezt kell ezeknél a szappanoperáknál megemészteni!
Theine 2014 okt. 15. - 12:57:31
(993/1024)
Augusto és Elisa DNS vizsgálatára gondoltam. akár Gabino, Horatio, akár másvalaki hogy tudja meghamisítani technikai felszerelés nélkül egy vizsgálatot?...tollal beleír?...egyébként ki adta oda végül Edmundónak, mert õ fogja közölni a hírt Augustóval?!

Úgy tudom lesz megint egy álcázott terhesség Florenciától miután Damiant leitatják a kocsmában. Ez is sorozatosan megjelenik a mexicoi szappanoperákban. (lásd. legutóbb a Riválisokban Ivana, elõtte a Szerelem nevében szintén Altair Jarabo, még eszembe jutott az Árva angyal Ana Juliája)

A bölcsõhalál történetével nincs baj és azzal sem, hogy Edmundo meghamisította a terhesség kezdetét.
8/10
suxel 2014 okt. 14. - 21:35:13 8/10
(992/1024)
Szep emlekeim vannak rola, bar lehetett volna rajta javitani, kicsit rovidebbre vagni, de kozel sem olyan remes, mint a Maricruz. Ezt tukrozii az ertekelesem is 4 vs 8.
8/10
offtopic
suxel 2014 okt. 14. - 21:29:51 8/10
(991/1024)
Augusto halala utan ramona meginkabb hallgatasba burkolozik, mert sajat magat fogja okolni a halalaert. Meg majd megy is Lupe atyanak gyonni, vagy sirva mondja el neki valami ilyesmi, hogy o olte meg don augustot.

Nekem a kedvenc bena gyilkossagos reszem az, amikor guidot megoli ingrid, haromszor fejbe veri a pisztollyal, majd pucerra vetkozteti es bevagja a zuhany ala. S mit ad isten, ez baleset volt, beverte a fejet a zuhanyzoban, biztos haromszor esett el es a harmadik volt vegzetes vagy biztos Ingrid az orult pillanataban haromszor ugyanarra a helyre talalt oda neki, haha. Ezen jot nevettem. Amugy igen kb harminc reszenkent van a sorozatban egy gyilkossag. Mondjuk Lupe atya az elozmeny sorozatban nem halt meg.

Nekem a sori vegere,masodik felere florencia lett az egyik kedvenc karakterem, onnantol kezdve hogy asszem a 74. resz vegen alfi megzsarolja a repterre vezeto uton.

Viszont azt nem bocsatom meg az iroknak, hogy a ket fiubol a vegere tok hulyet csinaltak elsonek damianbol, majd kesobb gaelbol is. Bar annyival javitottak rajta
Mizsitimi 2014 okt. 14. - 21:20:44
(990/1024)
Már láttam, amikor elõször adták le! Én imádom ezeket a filmeket, bár némelyik bugyuta módon van megírva, rendezve, de elvarázsol a táj, a miliõ, a haciendák. Nekem tetszett ez a film!
8/10
suxel 2014 okt. 14. - 21:20:28 8/10
(989/1024)
En nem emlekszem arra, hogy carmina hamisitott volna. A bolcsohalalt halt babaval kapcsolatban a terhesseg idejét a falusi doki hamisitotta meg, Edmundo. A dns teszt eredmenyenel meg gabino es horacio lestoppoltak a kocsit, es elvettek az iratot a szallitotol. Es utana nem mutattak, de szerintem a sracok vegeztek a piszkos munkat. Mar sajnos nincs meg a gepemen, de ez a 32 vagy 33 resz esemenye kell, Hogy legyen. Amugy sok logikatlansag lesz benne, foleg a masodik feleben, viszont kommentjeimbol lathatoan en elveztem.
offtopic
Teréz anyu 2014 okt. 14. - 20:39:10
(988/1024)
Azt szeretem ezekben a brazil, mexikói sorozatokban, hogy a csajoknak tök szép a szemöldöke.
Theine 2014 okt. 14. - 20:37:14
(987/1024)
Látom az elõzõ hozzászólásokból, hogy sokan látták már a sorozatot. Én most nézem elõször.
Úgy gondolom nem kell spoilert írni, mivel már kitárgyaltátok a történéseket.
Egy kicsit beleolvastam az epizódokba, ami most fog következni: hihetetlen, hogy egy falu tudatlan, mûveletlen lányának, Carminának van olyan technikai felszerelése amivel hivatalos okiratot csak úgy hamisítani tud és ezt az okiratot a falu orvosa is elfogadja!?

A másik észrevétel hosszabbítás miatt, mikor az igazságot Carmina és Gabino veszekedésének kihallgatásakor Blanca is megtudja a f.könyvíró jóvoltából õt is kiiktatja úgy mint késõbb Augustót. Ramóna Paloma nagyija is csak úgy élheti túl, hogy már csak 10 résszel a befejezés elõtt leplezi le Carminát Estefánia ártatlanságával kapcsolatban. Eddig hallgatott hosszú éveken keresztül, pedig tudta, hogy az apja és Carmina megkeseríti Elisa életét, ráadásul Estefániának rendes temetése sem volt. Azt is elviseli, hogy Alfonsina, Damian és az egész falu egy ártatlan nõt és lányát ítéli el olyan tettért, amit Stefi húga követett el. Itt is a rengeteg gyilkosság megtorlatlanul, kivizsgálatlanul marad, nem tudom az elõzõ kommentelõk ezt hogy viselték el?

Aki most nézi - velem együtt - jó szórakozást! :)
10/10
Milibindi 2013 jún. 08. - 01:10:38 10/10 Előzmény iriszke1
(986/1024)
Nekem tetszett az utolsó rész! Aranyosak voltak a kicsik Paloma két kislánya és Elisa kisfia is :) Én azt furcsáltam hogy az idõsebbik kislány Remedios lett és nem Paloma, hiszen Paloma a terhessége alatt többször Palomitának hívta!
10/10
kazsagx 2013 máj. 25. - 23:51:35 10/10 Előzmény suxel
(985/1024)
Nekem a hosszusaggal meg annyira nem is lett volna bajom,csak azzal az 1 hettel,amit Te is emlitettel,na az felesleges volt.Meg ugye a Gael-Paloma civakodast is nagyon elhuztak,en azt elinteztem volna hamarabb,az Elisa maniaja sok volt,de egyebkent szerintem izgalmas volt,nem unatkoztam es jo volt.a szereplögarda! :)
A Prizma es Rtl es a Sorozat+ összetartozo csatorna,szoval max.tenyleg par ev mulva lenne az ismetles,igy is bele-bele nezek a Prizman,fedezek fel dolgokat,amik eddig elkerültek a figyelmemet. :)
Remelem összel a Sorozat+ vesz valami jo kis telenovellat. :)
malvinkicska 2013 máj. 25. - 08:27:12
(984/1024)
A végét most tudtam megnézni nagyon boldog vagyok az általam csúszók meg kapták a büntetésûket, boldog lett aki érdemelte.Az igazat meg valva még egyszer nem nézném meg. Nagyon sok képtelenség mondva csinált baromság volt benne. A szív parancsához jó szórakozást aki nézi.
8/10
suxel 2013 máj. 24. - 23:03:43 8/10
(983/1024)
Egyhamar nem hiszem, mert most kezdték nemrégiben a Prizmán, majd pár év múltán talán, mint a Sortilegio.
Nálam is A szív parancsa került a helyére, vagyis elkezdtem vele nézni párhuzamosan, s maradt is. :) Bár mondjuk már azt is láttam 2/3-ában, de jó magyarul is. :)
8/10
suxel 2013 máj. 24. - 23:01:56 8/10
(982/1024)
Elisától is elvettek mindenkit: Estefania, Augusto, Blanca...de mondjuk maradt egy Lucio és egy Lolita neki. De a szülei neki is a temetõben végezték. Még szerencse, hogy Ramonát nem ölték meg, de neki az volt a feladata, hogy állítsa meg õket.
Lehetett volna rövidebbre is venni a sorozatot, eredetileg 125 részre tervezték (gondolom ez lett volna az elõzménysorozat átvétele egy az egyben elnyújtva egy kicsit), aztán lett 150, majd 160-ra lett elõírva. Így viszont kerültek bele újdonságok, de persze hülyeségek is.
10/10
kazsagx 2013 máj. 24. - 22:36:57 10/10
(981/1024)
Igen,Gael jarta meg a legjobban! Mondjuk Elisa eletet is felboritottak rendesen....
Renata001 2013 máj. 24. - 22:30:02
(980/1024)
Nagyon jó sorozat volt!!!! Jó szinészek, szép hely... és a történet is. Kiváncsi lennék az rtl-en mikor adják le. :))) A megüresedett helyre nálam A sziv parancsa kerül. :)

FIN
8/10
suxel 2013 máj. 24. - 21:08:33 8/10
(979/1024)
Begona tovatûnt, miután kiszabadult Paolo meggyilkolásának a vádja alól, inkább elhagyta szégyenében a falut, miután a barátnõi is kiközösítették. De még elnéztem volna az élcelõdését Carminaval, vagy esetleg ha mondjuk õt ölte volna meg Carmina Lupe helyett.
Amúgy Gabino és Carmina Gaelnek az egész családját kiirtották: Lupe, Ingrid, Kenia. Rosendo is meghalt, igaz balesetben.
10/10
kazsagx 2013 máj. 24. - 19:26:10 10/10
(978/1024)
Jo kis izgalmas mese. :)
Begona rendesen eltünt a kepböl,kivancsi lettem volna meg ra,jo kis karakter volt.
Damian tanult a hibakbol,jobb az anyostol tavol elni,felesleges a sok problema,szegenyeknek volt mar eleg!
Alfi meg unokazhat szabadon. :)
8/10
suxel 2013 máj. 24. - 18:58:46 8/10
(977/1024)
Dettó Ramnával! Na mindegy, jó sok kisgyerek szaladgált ott, Damianék beköltöztek Elisa házába, azért jobb messze lenni anyutól, önállan élni, mégha jobb viszonyban vannak is, mint valaha. Igen, kicsit hosszúra sikeredett a vége, de jó volt úgy maga az egész. Lupe atya meg az égbõl zárta a mondásával, mintha valami mese lenne, hogy a szerelmesek mindig egymásra találnak blablabla. Mindenesetre jó mese volt.
10/10
kazsagx 2013 máj. 24. - 18:06:25 10/10
(976/1024)
Nekem az volt a fura,hogy Estefania lett a Palomaek kislanya... :) miert nem.Ramona :D
8/10
suxel 2013 máj. 24. - 14:55:35 8/10
(975/1024)
elõbb-utóbb úgyis felrakják. :) Na már a szerdai fenn is van. :) :) Akkor Palomának csupa lányai lettek. Jajj, de csúnya neve lett Damianék kisfiának - Augusto: nem tetszik ez a név annyira - de érthetõ! :P
10/10
kazsagx 2013 máj. 24. - 14:03:40 10/10
(974/1024)
Jah es em igy vagyok A sziv parancsaval,tetszik a sori föleg Leti es Cesar,de lassan töltik online,es nem mindig tudom nezni,ma sem lattam....egyik baratnöm szokta irni a törteneseket,ugy vagyok kepben csak sajnos! :(
10/10
kazsagx 2013 máj. 24. - 14:01:20 10/10
(973/1024)
Suxel en nagyon szivesen elküldenem neked,ha felvettem volna,de sajnos nem igy törtent.
En 2gyereket lattam Remediost es Estefaniat,Lolita meg csak terhes volt,Florek örökbe fogadtak egy nagyobb kislanyt,Damianeknak pedig egy kisbabajuk volt Augusto.
Ezert irtuk,hogy az uccso resz nyugodtabb volt es ugy lett volna az igazi,ha nem szedik kette!
8/10
suxel 2013 máj. 24. - 13:34:08 8/10
(972/1024)
Még nem töltötték fel online az utolsó két részt, így azok megnézésére várok! :) :) Amúgy Iriszkének volt egy megjegyzése, vagyis inkább kérdése Paloma gyerekeit illetõen ("""Összeszámoltátok hány gyereke született Palomának?""" )? Olyan sok lett neki? :D Kb. a finálé nekem Carmina haláláig és Gabino hopponmaradásáig van meg, az utolsó két részlet elég rossz minõségû és csak végigtekergettem a boldog pillanatokat. :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 24. - 12:44:56 10/10 Előzmény suxel
(971/1024)
Latom hasonloan velekedünk,mert en is ezt figyeltem,hogy most is Alfi közölte a tragediat Carminaval. :)
Jobb lett volna,ha itt sem szakitjak meg a reszeket es egyben leadtak volna az utolso kettöt!
Ramona is tetszett,hogy a szivükben van a varazslat es a szerelem,nem az amulettekben. :)
8/10
suxel 2013 máj. 24. - 11:21:25 8/10
(970/1024)
Azért az durva volt, hogy mutatták, hogy Carminának leamputálták mind a két lábát. Ezt a jelenetet egy az egyben átvették az elõdsorozatból, ott is ugyanez lett a vége. Bennmaradt az olló, és amikor meglátta, hogy nincsenek lábai, kioltotta az életét. Még nem néztem meg a finálét, mert nem töltötték fel online. Végülis az utolsó két részt egyben adták le Mexikóban, így nem tûnhetett unalmasabbnak az utolsó rész, ahol tényleg szinte már csak a boldog végkifejlet jött mindenkinek. Na meg leleplezték mit is égetett el Alfi Rosendo halálának a napján, Gabinonak pedig minden álma szertefoszlott arról, hogy esetleg õ is egy Arango. És az is szintén keretes volt, hogy Alfi a halála elõtt meglátogatta Carminat és szépen beolvasott neki a kegyetlen valóságról, mint amikor közölte, hogy nem lehet többet gyereke a 9. részben.
Remélem én is, hogy találkozunk. Annak örülök, hogy ti is nézitek A szív parancsát, szerintem jó sorozat. :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 24. - 00:19:08 10/10
(969/1024)
Egyetertek a leirtakkal! Ez mar a boldogsagrol szolt es feszko mentesebb volt. :)
En is szivesen tarsalgok tovabb meg veletek,remelem meg targyalunk! :)
iriszke1 2013 máj. 23. - 23:51:40
(968/1024)
Sziasztok! Na itt a vége! Jó volt tetszett,de szerintem az utolsó rész már nem volt annyira érdekes mint az elõzõ 2-3 rész. Persze akkor volt a végkifejlet, a megoldások, így természetes, hogy érdekesebb is volt. Na de szép vége lett ez így van jól. Összeszámoltátok hány gyereke született Palomának? Képzeld Kazsagh én is attól féltem, hogy Carmina azért hívja oda közelebb-közelebb Elizat, hogy leszúrja az ollóval. De már csak magának ártott hálistennek. Ezt is érdemelte, Gabinó meg csak szenvedjen még pár évet a golyóval a fejében. Nagyon aranyosak voltak a végén a 4 fiatal, jól megcsinálták az ifjúkori és a mai váltogatását. Szóval mindenki megtalálta a párját, még az öregek is. Veletek találkozunk a Riválisok, avagy a Csábítás földjén, no és a Szív parancsa fórumon, hisz azokat még nézzük.
Mostanában én sem tudok annyit jönni mint a téli idõszakban, kerti munka egyebek miatt.
10/10
kazsagx 2013 máj. 23. - 20:56:48 10/10
(967/1024)
Nekem is tetszett a bombas cucc,csak furcsa volt,mert ilyen sorozatban meg nem lattam ilyet.
Na vege,hianyozni fog nagyon.
Carmina az utolso pillanatban is katarzist okozott,ismet masra szamitottam,azt hittem Elit tamadja.
A papiros csavar is ott volt a szeren,Gabino föhet a leveben. :)
Aranyosak voltak a gyerekek is...
8/10
suxel 2013 máj. 23. - 20:01:40 8/10
(966/1024)
És elindult a finish!!!! :D :D
8/10
suxel 2013 máj. 23. - 18:11:19 8/10
(965/1024)
Gabino és Carmina bombaszakértõk lettek, egy hamar beletanultak a bombakészítés rejtelmeibe. :D :D Nem hiszem, hogy La Ermitában azt vásárolták volna valakitõl. Bár telenovellák végén még sok ilyen nem volt, rendhagyóak akartak lenni. Nekem amúgy tetszett. :) :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 23. - 17:29:59 10/10
(964/1024)
A bombas reszt picit tulzasnak ereztem,meg csak pislogtam,mert mindenre szamitottam,csak Mission Impossible-re nem. :D Dam lefött,mint a kacsa! :)
8/10
suxel 2013 máj. 23. - 15:07:42 8/10
(963/1024)
Damiant leültette egy székre a Cielo Abierton, aztán ott nyalta-falta, vízzel locsolta, simizte, majd csilivel smároltak (gondolom nem volt igazi a paprika, vagy ha az, hát akkor aztán brutál csípõs jelenet lehetett), és a végén Dam olyan szépen lefejelte, öröm volt nézni, ahogy kidõlt Carmina. Aztán el akart menekülni, de Gabino jött és feltartotta a macsetével, betuszkolták egy kocsi csomagtartójába, elvitték az Arango üzembe, ahol bombát erõsítettek rá, itt aztán volt minden, mint a mesékben. :D :D
Damian élete is veszélybe keveredett a végére, mint akárcsak elõtte az Elisáé. De vajon Carminaval mi lett a balesetet követõen? :D :D Hát annyit megsúgok, elég durva!!
10/10
kazsagx 2013 máj. 23. - 14:59:27 10/10
(962/1024)
Igy keretes lett a törtenet,ahogy kezdödött,hasonloan is fejezödött be! :)
Ugy latszik Carmina sose tudja mar elhagyni a falut es gazdag se lesz. :D
Azert Damiant megtette volna Rosendo2.-nek.
Nekem nagyon tetszett meg,Gael-Alfi kapcsolatanak az alakulasa,es föleg az,hogy nem volt nagy ömlenges Alfi reszeröl,csak öszinten elismerte es belatta a hibait! :)
8/10
suxel 2013 máj. 23. - 13:17:03 8/10
(961/1024)
Na akkor még a levél tartalma megmaradt mára, amit elégetett Alfi. Amúgy az tetszett, hogy Carminaék arra a sorsra jutottak, mint Rosendoék. A szakadó esõben borultak az autóval, ha nem akkor elsodorják Ramonat az esõben szekerestõl. Csak Gabino innen börtönbe megy, Carmina meg kórházban van. Ma az is kiderül, mi lett Carminaval a balesetet követõen, és ugye jön még a nagy boldogság, a happy ending. És itt a vége fuss el véle.
Gael megbékélt a testvérével véglegesen: most kimutatta a testvériségét, ha felrobban Damian, akkor velerobbant volna õ is. Nem hagyta magára. Életveszélyes volt a móka, de hatástalanították. Damian jól lefõtt, amíg leszerelték a robbanócuccot róla.
Hosszú volt, de nem volt rossz. :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 22. - 23:08:47 10/10 Előzmény suxel
(960/1024)
Damian-Eli csokolozasa es Gael-Alfi karöltve tavozasa volt a vege. :)
Gabino a vegere olyan lett,mint egy kutya,Carmina reakciojara leszek meg kivancsi,Dam.jol lefejelte Carminat hehe :D
8/10
suxel 2013 máj. 22. - 21:51:34 8/10
(959/1024)
Na hol szakították ketté a finálé részt? Pontosan mivel lett vége? Itt nem tudom, mert az utolsó két részt kinn egyben vetítették. Oh, a csilis részt, de bírtam. Alfi meg hozzájutott a repjegyekhez, így kézzel fogható bizonyítéka is van Carmina bûnösségére, Ingridet meg ideje volt kiásni.
10/10
kazsagx 2013 máj. 22. - 12:45:25 10/10
(958/1024)
Még annyi,hogy én elõször a gyerekek leveleire gondoltam,de az több levél lett volna,szóval az is kilõve,mint lehetõség! :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 22. - 12:41:24 10/10
(957/1024)
Ugye ugye...akkor nem kérdeztem rosszat,hehe! :D
Szerintem azért sem lehetne Gabino Rosendo gyereke,mivel most Alfi azt mondta Gabinónak,hogy Rosendo azért vette a gyárba,mert õ is a törvénytelen fia volt,ergo azt sugalta,hogy Rosendo is tudott volna a történtekrõl,akkor viszont ha ez igaz lett volna,szerintem Rosendo nem úgy bánt volna a "fiával",mert emlékezzünk vissza,azért Don Lucio-ra szívesebben bízta az ügyeket, a gyár vezetését,mint Gabinóra... szóval szerintem sem a gyereke, csak annyira hihetõen adta elõ Alfi,hogy már én is kezdtem elhinni,ráadásul tényleg nem derült ki,hogy mi is volt az a papír. :P
Kiderülhetne,mert ezen fogok kattogni! :D
Én egy percig azt hittem tegnap,hogy elsül a fegyver véletlenül vagy Horaciora vagy Luciora szegezvén...-mondom ismét egy hallott,na neeee!- de szerencsére nem így történt! :DDD
Gabinon tegnap szakadtam,hogy ez még ilyenkor is kufircolna,megáll az ész,azt a pasit ki kellene találni.... :D
8/10
suxel 2013 máj. 22. - 00:47:25 8/10
(956/1024)
Vicente bocsánatkérési jelenete nagyon bejött Brauliótól, és most tényleg õszinte volt. Ráébredt, ha most nincs Braulio, akkor lehet mind a ketten halottak lennének Palomával. Gabinot egy kicsit sem érdekelte, hogy terhes a lánya vagy sem.
Horacio jelenete is a temetõben Don Lucioval, aki magának szegeztette a fegyvert, hogy ölje meg hadd menjen Blanca után a sírba.
Na de vajon Carmina mit akar Damiannal, hová vitte el? Mert ugye le nem lõtte, hanem betessékelte a kocsiba. Vajon mit akar vele az az állat nõszemély?
Gabino, hogy lehet-e Arango? Valami papírt bizony elégetett Alfi, de az sosem derült, ki hogy mit. Egy biztos, hogy nem Rosendo végrendeletét. Itt zavaros az egész, mert Gabino (Zerboni 33 éves) kora bezavarhat. Paloma, aki legyen 25 éves tõle mondjuk 18-al idõsebb Gabino, akkor az már van 43 is. Elvileg beszugerálható, hogy õ legyen egy 3. Arango fiú, de annak következtében, amit a holnapi vagy a holnaputáni résszel kapcsolatban tudok, számtanilag nem lehet. De ha mégis Arango fiú, akkor brutál nagy baj van, mert akkor Paloma az egyik nagybátyjához ment feleségül. Ekkor ugyanis Gael az apjának a féltestvére, s neki készül gyereket szülni. Na aki ezt itt kitalálta, az állítom nem volt tiszta fialás becsavarodott a végére a történettel együtt, mivel nyomonkövethetetlen, hogyis lett volna ez a múltban. Az viszont teljességgel elképzelhetõ, hogy Alfi csak azért hazudta ezt neki, mert Gabino mindig erre vágyott, s szabadulnia kellett a fogságából, hisz Gabino megfektette volna a nagyságos asszonyt. De akkor mégis mit égetett el Alfi, na ez egy jó kérdés? :D :D
10/10
kazsagx 2013 máj. 21. - 21:42:05 10/10 Előzmény suxel
(955/1024)
Lenne egy kerdesem:
Lehet,hogy en vagyok figyelmetlen,de az mar kiderült,hogy mit egetett el Alfi anno? Vagy ez a Gabinos dolog igaz? Mert nen hinnem,hogy tenyleg ö is Arango lenne...
Hala az Urnak,hogy Vicente eszbe kapott,ideje volt. :)
Alfi-Gabino jelenet nagyon brutal volt,Carminatol en is befostam volna a sötetben. :D
8/10
suxel 2013 máj. 21. - 15:28:48 8/10
(954/1024)
Ingridnél tetszett az is, hogy az eredetivel összehasonlítva, pontosan abban a hangsúlyban, hajlítással ejtette ki Carmina nevét, ahogy a színésznõ is tette. :)
Õszintén szólva nem emlékszem, hogy lett volna olyan valaha is, hogy valaki szerepelt egy adott sorozatban és közben még visszatért vendégszerepelni, miközben máshol forgatott. Vagyis mégis 1 ilyen példát tudok: William Levy átszegõdött a Televisához a Pasiónra, de felbukkant a Venevisionös Acorralada (Sarokba szorítva) utolsó 2 részében, de gondolom ott kötelezte rá valami szerzõdés is. :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 21. - 12:30:41 10/10
(953/1024)
Köszi a felsorolast,en mar pl.Keniat es Guidot el is felejtettem teljesen...
Azert ugy lett volna az igazi,ha mindenki megjelenik egyszerre,igaz tudom hogy volt aki mar mashol forgatott,amit te is emlitettel...
Estefania es Paolo szellemesdije tetszett kifejezetten,de Ingrid az intrikus hahotazasaval se volt semmi. :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 21. - 09:56:14 10/10
(952/1024)
Az valoban undorito volt ahogyan Gabino hozza simult a lanyahoz..mar-mar beteges,mintha vonzodna hozza...
Mondjuk Gabino többször is megjegyezte,hogy emlekezteti az anyjara.
A korral sem lett volna ott problema,ha Gabinot elöregitettek volna...peldaul most neztem a Prizman, a doki az elsö reszekben tök fiatalos par resszel kesöbb pedig ösz a haja.
Vicentere pedig mar szavak sincsenek,nem ertem hogy mi a jo ebben a lelkivilaganak..
Carmina meg,hogy mit akar meg azzal a fegyverrel...
8/10
suxel 2013 máj. 21. - 02:11:44 8/10
(951/1024)
Bár azt mondtam már nem írok, de aki akar annak itt van egy kis részlet a holnapi részbõl, ha a linken lejjebb görgettek, ott a videó.

SPOILER SPOILER SPOILER

Itt látható még egy kis elõzetes a holnapi részhez, vagyis a maihoz a keddihez: tömören a lényege! http://clubmarktacher.blogspot.hu/2012/08/avance-de-abismo-de-pasion-capitulo-160.html

Elisa szembesíti Carminat a múltjával, közli, hogy milyen jó, hogy végre kiderült mindent, s készüljön, mert az õ kálváriája még csak most kezdõdik el. Alfi azt kérdezi Gabinotól, hogy miért olyan biztos benne, hogy a rendõrséget nem érdekelné, mit tettek közösen Carminával. Viszont Gabino a falnak nyomja Alfit és közli, hogy õ még nem fejezte be a beszélgetést. Carmina közli Elisaval, hogy sokkal rosszabb dolog vár rá, mint a halál, egyedül magányosan kell majd élnie élete szerelme nélkül, mint ahogy õ. És leüti a fegyverrel a lányt. Majd rászól a kocsinál várakozó Damianra és elsüti a fegyverét. Elisa pedig hallja bentrõl a lövést.
8/10
suxel 2013 máj. 21. - 01:50:12 8/10
(950/1024)
És még az anyja Tona sem bánta, hogy kapott egy nagy maflást Braulio öklétõl a fia, aki persze megint csak kigúnyolta õket, de megérdemelte már, hogy így bemossanak a kis k*csög képének.
Gabino elõre ivott a medve bõrére, hogy Elisa meghalt. Carmina hogy a nyakába borult, de még túl korán.
Damianék kisírták a két szemüket Elisa betegágya mellett, ahol Ed sem bíztatta õket sok reménnyel, de Alfi megoldotta a helyzetet, elment a javasasszonyért Ramonáért, Damianék meg kiszöktették Elisát a kórházból, és láss csodát Ramona megmentette Elisat, míg az orvosok nem tudták volna. Azért ezt a jelenetet szerettem, amikor Ed kiveri a dilit, hogy tehették ezt, Damian cívódik az orvossal, hogy mit kellett volna, ha egyszer nem hatnak a gyógyszerek, Gael próbálja nyugtatni a két felhevült férfit, s egyszer csak megszólal Alfi, és jön Elisa Ramona mellett a szobából, Dam gyorsan odarohan megöleli, Elisa valamit súgdos a fülébe, van, aki sír örömében, van aki értetlenül áll elõtte, s vagy ott van Alfi aki mosolyog, hogy Elisa meggyógyult.
Horaciot meg elkapta és megkötözte Alfi nyomozója.
Paloma és Vicente meg végighallgathatták Carmina és Gabino bûnlajstromát, Vicentének most már megváltozhat a kialakított apaképe. Paloma ugyanolyan heves maradt mint volt, kiöntötte az összes elkészített fõzetet Gabinótól, aki mint egy kutya vetette utána magát a földre, és próbálta összeszedni. Mindegy lett volna, ha felnyalja. De az idióta kölyök még akkor is az apjához fele bújt, nem hogy menekült volna Palomával el felé a kis kék házból, de kapott még Gabinótól is egy orrosat. Az csúnya volt, amikor Gabinó a hajánál fogva elkapta Palomát és húzta vissza a házba. Olyan undorító volt amúgy, jól megszorongatta a lányát, hozzádörgölõzött, majd közölte õ az apja. Paloma el sem akarta hinni, de egyébként jó hogy el nem nevették magukat a színészek e jelenet közben, hiszen ekkor tájt alkottak egy párt Livia Brito a színésszel a valóságban.
8/10
suxel 2013 máj. 21. - 01:22:28 8/10
(949/1024)
Gabinoval csak annyi, hogy a kor a kor, de az biztos, hogy nagyon jól elõadta a gonosz intézõ szerepét, és kiváló színész. Negatív karaktereket simán viszi a hátán. Amúgy, ha megfigyeltétek a legtöbb ilyen vidéki novellában, ahol van intézõ az egyben negatív is. Gondolok a Riválisokban Rosendóra, vagy éppenséggel megint csak Rosendora, de most a Julietaból. Anno utána számoltam a haláleseteket tekintve: az mondható el, hogy kb. minden 20 részre jutott egy-egy, sõt kevesebbre. :)
1, Rosendo-Estefania (6)
2, Dona Blanca (30)
3, Kenia (71)
4, Augusto (88)
5, Dona Eduviges (96)
6, Guido (112)
7, Ingrid (128)
8, Paolo, (134)
9 Lupe atya (148)
10/10
kazsagx 2013 máj. 20. - 20:56:46 10/10
(948/1024)
Braulio öklöse mindent vitt,kijart mar Vicentenek,de ez sem volt eleg! :D
Ahhh a ket teso felismerese nagyon ott volt.
Fuu csudi izgalmasak mar ezek a reszek... :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 20. - 00:35:33 10/10 Előzmény suxel
(947/1024)
Regen nem szerettem a negativ szereplöket,de mostanaban (föleg itt) nagyon is tetszik az alakitasuk.
A negativ szereplökkel törtenik a legtöbb esemeny es szerves reszei a sorozatnak,arrol nem is beszelve,hogy jo es erdekes megnezni,latni hogy hogyan valositjak meg ezt a szineszek...szoval Suxel egyetertek veled.
Carmina,Gabino szerepere nem is talalhattak volna jobbat.
Az mar mas teszta,hogy az eletben(ha lennenek ilyen emberek) messzire elkerülnem öket! :D
Pont filoztam,hogy jo sok embert kinyirtak vagy közben jartak a halalukhoz...
8/10
suxel 2013 máj. 19. - 21:31:15 8/10
(946/1024)
Akkor én csúszópárti vagyok, bár mondjuk nekem a kedvenc karaktereim a negatív személyek. :) Annyira bírom, amikor valami balul sül el és pofára esnek jó nagyot, de elõtte izgalmat visznek a gaztetteikkel a történetbe.
Nekem tetszett, hogy a kiírt szereplõket (Lupe atya, Augusto, Ingrid, Paolo, Dona Blanca) a végére így visszahozták, akinek köze volt Carminahoz valamiféleképpen. Keniat és Rosendot azért nem láttuk személyesen is, csak visszaemlékezés és hang formájában, mert elõbbi a Cachito del cielo sorozatban forgatott már Maite Perroni ellenlábasaként, utóbbi pedig az Amor Bravioban alakította a már felejthetetlen Dionisio Ferrert.
malvinkicska 2013 máj. 19. - 20:31:45
(945/1024)
Nem régen vagyok szappan opera rajongó, õszintém most kezdek bele tanulni eddig nem értem rá olyan volt a munkám . Az érzéseim vegyesek, mert a Televizától is láttam csapni valót a Telemundótól az utóbi idõben sok jót láttam,Zárt ajtók mögött, Szalamandra,Elisa nyomában, aBosszú álarca stb.A véleményem hogy ez elõtt evekkel le játszott novellákat át írnak kisebb nagyobb sikerrel sok blabla van bennük így nyujtják , mint a rétes tésztát a vizások, szerintük minden titkok tudója a pap, a sok amnézia gyerek rablás nem akarom sorolni tovább az érveimet, mert nagyon sok hely kellene neki.A sok rajongó közül csak egy vagyok mindenkinek más és más a véleménye el fogadom , mert nem vagyunk egyformák.A török sorozatok verhetetlenek amit nálunk meg vettek mindet megnéztem nem csalódtam.A Bünös vágyakat a pár kedvencemért néztem de egyáltalán nem fog hiányozni Carmina szem forgatásai és Gabinó ûvöltözése, egy igazi szép részre sem emlékszem az atya temetésén kivül. A csuszók mindbe bele rondítottak.
8/10
suxel 2013 máj. 19. - 16:57:31 8/10
(944/1024)
Én már újabban történet alapján válogatok, na de jó, nálam is leginkább a Televisa dominál, mert a legtöbb kedvenc színészem ott van, meg õket ismerem gyerekkorom óta. Viszont ha jó történettel állnak elõ a többiek is, akkor vevõ vagyok rá még akkor is, ha nem ismerek onnan sok mindenkit. Csak 1-1 példa a többiektõl:
Telemundo: most nézem eredetiben (hellyel-közzel, mert csak így van idõm) a La patrónát. Az nagyon tetszik.
Azteca: Mientras Haya Vida - Amíg tart az élet, ezt is nagyon szerettem
RCN: Rosario Tijeras - Vérvörös szerelem, ezt még le is töltöttem. :)
Venevision: nem hiszem, hogy annyira elvarázsoltak volna akármelyik novellájukkal is eddig, sõt nem is néztem tõlük sokat, de Zepeda miatt az Acorralada kedvenc volt, de 60-70 résszel simán lehetett volna rövidebb egy csomó felesleges szál nélkül.
Az argentinoktól a bohém Kachorrát szerettem nagyon.
A Caracoltól meg nem hiszem, hogy láttam is valamit. :P
10/10
kazsagx 2013 máj. 19. - 14:00:06 10/10
(943/1024)
Nekem a Televisasok jönnek be legjobban! :)
8/10
suxel 2013 máj. 18. - 19:25:52 8/10
(942/1024)
A Telemundo pedig készíti ezeket a drogbárós sorozatokat: a La Reina del Sur (Dél Királynõje) után megcsinálták a Pablo Escobar - El patrón de mal címû narkónovellát (narconovela), most pedig éppenséggel az El Senor de los Cielos fut az esti 10 órás sávukban. A nézettségük meg kiváló. :)
Jobban szeretem én is egyébként a régebbi klasszikusokat, bár a tavalyi évad viszonylag jó volt a Televisatól 3 novellájukat is néztem, a többi nem érdekelt, de már az jó arány, hogy 3at lelek egy évjáraton belül. :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 18. - 18:57:23 10/10
(941/1024)
Igen,ezek még elég jó kis sorozatok voltak, nosztalgiázni fogok azt hiszem! :)
Egyébként ezeket szívesebben megnézegetném újra,mint ezeket az új fajta "drogbárós" sorozatokat, nekem azok nem jöttek be annyira mostanában.
Egyébként már most nekem is necces nézni este a Bûnös vágyakat,mert több a meló itthon,de azért szakítok rá idõt! :)
8/10
suxel 2013 máj. 18. - 18:19:22 8/10
(940/1024)
Fenn van az org-os végûn már. :) Ott néztem meg, az eleje nagyon, de nagyon jó, ahogy Carminat üldözik a szellemek. :)
8/10
suxel 2013 máj. 18. - 18:18:38 8/10
(939/1024)
Akkor ment, amikor ált sulis voltam, jajj de régen. Én mondjuk nem vagyok oda ezekért a juvenil darabokért, de ez Emilio Larrosanak a jobb darabjai közül való, mára nem igazán tud életképes novellákat gyártani, de ez még megállja a helyét.

Nekem is hiányozni fog a Bûnös vágyak, de örülök, hogy nyár elõtt véget ér, mert a nyár az nekem majdnem színtiszta sorozatmentes idõszak szinte mindig. :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 18. - 18:08:44 10/10
(938/1024)
Ez a Szeretõk és riválisok mikor ment még kislány voltam! :D:D:D
De csütörtökön lesz vége a Bûnös vágyaknak! (Hiányozni is fog :)
sorozatkedvelõ 2013 máj. 18. - 17:22:28
(937/1024)
A 158.-kat,mert még nincs feltöltve
8/10
suxel 2013 máj. 18. - 16:51:28 8/10
(936/1024)
Ha tudok, akkor szívesen segítek. :) Miért tartalékoljam magamnak az infót, ha tudom, hogy érdekel valakit? :)
8/10
suxel 2013 máj. 18. - 16:50:31 8/10
(935/1024)
Nem csütörtökön lesz vége?
Hát Carmina kívánta Elisa halálát, hogy mikor gyerek volt a vízbe fojthatta volna, akkor lett volna a legkönnyebb, milyen kár, hogy nem tette meg. És akkor Gabino közölte, ha szeretné akkor elintézi, és akkor se neki nem lesz az útjában Elisa, és akkor Damian is elveszíti az élete szerelmét.
sorozatkedvelõ 2013 máj. 18. - 16:24:34
(934/1024)
Már nagyon várom a pénteki részt! lassan minden a helyére kerül,ez a kígyós dolog már a vége fele miért kellett?
sorozatkedvelõ 2013 máj. 18. - 16:23:01
(933/1024)
Off.Nagyon köszönöm a részletes ismertetõt. Te vagy a legsegítõkészebb fórumozó és aki nagyon ismeri a telenovellák világát! Off.
8/10
suxel 2013 máj. 18. - 15:56:50 8/10
(932/1024)
Végre lerendezett Damian és Elisa minden félreértést, most már csak Elisa életét kellene megmenteni, valamint Carminat és Gabinot elintézni, meg Vicentével valamit kezdeni, mert már nagyon idegesítõ a taknyos kölyök.
8/10
suxel 2013 máj. 18. - 15:54:02 8/10
(931/1024)
OFF

185 részes sorozat, nálunk egyszer vetítette a TV2 a délelõtti idõsávban, én akkor szerintem még általános suliba jártam, így sokat nem láttam belõle csak nyáron. Ha szeretted a Sonadorast, akkor ezt is fogod, ez is 4 fiatal lánynak mutatja be az életét, de õk már nem középiskolások azon túl vannak, de nagyon fiatalok. A Sonadorasból 2 lány meg is jelenik benne az ottani Lucia a csúnya lány, itt Lauraként. A másik, aki megjelenik onnan Julieta itt Nayeliként. A harmadik fõszereplõ lány, a Bûnös Vágyak beli Estefania azaz Ludwika Paleta. A negyedik pedig Adamari Lopez. Fiúk közül az egyik fõszereplõ Arath de la Torre, akit szintén csak a Sonadorasból ismerhetsz Betoként, és itt is Beto a neve. Az õ apja lesz a történetben az itteni don Lucio azaz Eric del Castillo. De majd becsatlakozik a történetbe Gabriel Soto is. A Sonadorasban ugye Michelle Vieth volt a csúnya lány Luciaként, itt csúnya fiú lesz Gabriel Sotoból. Központi elemét fogja képezni a sorozatnak a drogozás is. A sok hasonlóság ellenére mégsem a Sonadoras remake-jérõl van szó, hanem a Sonadoras rendezõjének nagyon feküdt ez a fiatalos mûfaj, s a Sonadoras után két évre 2001-ben alkotott egy hasonló témával foglalkozó darabot, ugye 4 lány- 4 fiú. :)
Itt van a fõcíme és a végefõcíme: https://www.youtube.com/watch?v=QdwCWssbAhY

Röviden 4 lányról szól.
1, Laura (Michelle Vieth): szorgalmas, érzékeny, komoly lány egy középosztálybeli családból. Magánegyetemen tanul ösztöndíjasként, akinek majd döntenie kell, hogy kit választ szerelméül: Don Roberto de la O-t (Eric del Castillo) vagy a fiát Betot (Arath de la Torre), mert vonzódni fog mindkettõjükhöz. Úgy ismerkedik meg velük, hogy Don Roberto cégéhez kerül alkalmazottként. /Tudom kicsit perverz az Eric del Castillo - Michelle Vieth kombó/

2, Jimena (Ludwika Paleta): Don Roberto de la O lánya és Beto testvére. Tipikus gazdag lány, elkényeztetett, felelõtlen, züllött lány, akinek a szex csak szórakozást jelent. A történet során késõbb egy Sebastian nevû drogdílerrel is fog élni, aki drogot ad cserébe, hogy pasikat fogadjon a házában. Tehát prosti is lesz belõle.

3, Ofelia (Adamari Lopez): Ofelia Jimena legjobb barátnõje. Õ is gazdag lány, tivornyázó életmódot folytat. Az élete azonban megváltozik, amikor kiderül hogy AIDS-es.

4, Nayeli (Angelica Vale): szegény lány, aki Don Robertoéknél dolgozik szobalányként. Az õ álma az, hogy egyszer híres színésznõ legyen belõle, a példaképe Salma Hayek. Az álom kezdetét veszi, amikor illegálisan az USA-ba szökik, azonban ez rossz tapasztalatokhoz is vezet nála. Majd itt találkozik álmai pasijával is Johnny Trinidaddal (Johnny Lozada), a boxolóval is.

Ennyit tudtam róla neked mondani, a döntés innentõl kezdve rajtad áll. Jah még a neten leltem egy kis vágott jelenetet, Gabriel Soto jeleneteivel a 125. részbõl magyar nyelvvel, nézz bele ha gondolod: https://www.youtube.com/watch?v=GT8W2a30Tn4
sorozatkedvelõ 2013 máj. 18. - 15:09:31 Előzmény suxel
(930/1024)
Off. Azt olvastam,hogy a Sorozat+-on adják a Szeretõk és riválisok c. sorozatot,állítólag már adták ,akkor nem láttam,most sem fogom,mert nincs az adóm,azt szeretném tudni,hogy ismered-e ezt a sorozatot ,ha valahova feltöltik érdemes-e megnézni? Off.
8/10
suxel 2013 máj. 17. - 21:44:56 8/10
(929/1024)
Ramona, amikor megpillantja Carminat! Ezt a képet kimetszettem. :) Tetszett.
Gabino sem kispályás beszerzett egy korallkígyót a piknikes táskába, amire már nem gyártanak ellenszérumot állítólag. Persze a kígyó megmarta Elisát.
http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/orvosnal/cikkek/nem_keszul_tobb_ellenanyag_korallkigyo_ellen/20100703000203
10/10
kazsagx 2013 máj. 17. - 20:56:00 10/10
(928/1024)
Nagyon joooooo volt:)
Imadom Ramona higgadtsagat!
Carmina rajött,hogy Ramona kepben van hehe :)
Carmina meg Gabino küzdenek a vegsökig! Mi lesz itt meg?! :)
8/10
suxel 2013 máj. 17. - 20:21:18 8/10
(927/1024)
Remélem mindenkinek tetszett Carmina 4 perces küszködése a szellemekkel, szerintem csúcs volt! :D :D
8/10
suxel 2013 máj. 17. - 13:49:35 8/10
(926/1024)
Azért az nálam már kiverte volna a biztosítékot, ha Gael elrabolja 5 résszel a vége elõtt Elisat, hát akkor õ átment volna rendesen negatív karakterbe, amit meg nem lehet.
Carminanak Elisa a nagy baja, így ellene tervez majd valamit. Csak az a kérdés, hogy holtan akarja látni, vagy éppen azt akarja, hogy szenvedjen. Mert a szenvedést máson keresztül is elérheti, nemcsak rajta.
Gabino szerintem fõzni sem tud, az hogy a növényeket összekotyvassza az neki nagy feladat lenne.
Ma az elsõ 4,5 perc nagyon kemény lesz, de szerintem tetszeni fog nektek.
Az utolsó 4 napra nem írok semmifajta elõzetest, hogy mik lesznek. Azok már nagyon az utolsó napok! :)
10/10
kazsagx 2013 máj. 17. - 12:39:30 10/10
(925/1024)
Jok a kepek! :)
Nem is Elisa lenne,ha 3napig vagy naponta nem picsogna! Hidd el,engem is zavart... :)
Inkabb örülne...
Egyebkent egy pillanatra en is azt hittem,hogy Gael elrabolja siman kineztem volna a fiubol!
Azert meg nagyon kivancsi vagyok,hogy Carmina hogy tetezi majd megint a gonoszsagat.
Damian se vedte meg magat,hogy a Nagynened maszott ram... ez erdekes volt.
Gabino meg hogy mit kotyvaszt majd arra is befizetek,mert erösek a növenyek es az összetevök se mindegy hogy milyenek.
Felcsigaztal,hogy ma mi lesz,nem olvasok elözetest igy türelmesen varok,de mar az utolso reszeknel leragom a körmöm,annyit elarulok! :)