Téma: Coherence

4anyreg 2015 okt. 28. - 19:18:31
(11/31)
Már többször végignéztem. Az egyik legjobb gondolkozós sci-fi, amit valaha láttam, és akinek ajánlottam (tudva, hogy nem a közönségsikeres bullshiteket várja), mindenkinek egyik kedvence lett.
(Valaki írta, hogy a Triangle nyomába sem érhet, de azt gondolom, hogy ez sokkal szofisztikáltabb történet, és cserébe még nem is nyomasztó.)

Úgy kell nekiindulni, hogy ha szereted, ha a szádba rágják a filmek értelmezését, akkor nehogy neki ülj, mert csak le fogod feleslegesen húzni egy "senkinek sem ajánlom" bejegyzéssel, miközben mindenki mást vár egy filmtõl.

De ha szeretsz gondolkozni (még a film után is sokáig), akkor libabõrös leszel néhány alkalommal mialatt megnézed, és ez a film meghatározó lesz az életedben. Nekem 10/10 egyértelmûen.
balazsnyikov 2015 ápr. 19. - 17:17:58
(10/31)
elég érdekes és egyedi film az biztos, rossznak sem nevezném, viszont elsõ megnézésre még nem látom át az egészet, késõbb biztos újranézem. kicsit vontatott az elején, illetve vannak késõbb is indokolatlanul lassú részek, de az alapötlet dicsérendõ és a kivitelezés se lett rossz. a vége felé tényleg beindul viszont a lezárás nekem valahogy nem állt össze, de végülis ez is egy elképzelés..
egy megnézést megér, viszont oda kell figyelni minden mondatra, mert minden információ fontos lehet és a film nem teszi meg azt a szívességet, hogy megismétli.
6/10
10/10
Attys 2015 jan. 20. - 11:59:10 10/10
(9/31)
SPOILER (is)

Nagyon jó kis film volt. Mondjuk a végén a pasi helyében nem tudom mit csináltam volna a 2 nõvel, hiszen mindkettõ ugyanaz a nõ, maximum a pár órával azelõtti "szétválás" eredménye. Éppen ezért mindkettõ úgy érzi, hogy õ az "eredeti", és valahol tényleg mindkettõ az. Ugye itt nem arról van szó, hogy két külsõre azonos, de belsõre más ember, szóval ezen is sokat lehet gondolkozni, hogy ha ott van a 2 nõ (és egyáltalán nem biztos, hogy nem rossz helyen vannak mind a ketten), akkor most melyik maradjon, és mi legyen a másikkal.
zetorka 2015 jan. 19. - 14:02:23 Előzmény Tomi9046
(8/31)
SPOILER
mert ott áll veled szemben és közben õ keres telefonon is?
gondolom ez a faszi is tudja, hogy nem volt minden rendben a dimenziókkal és most gyanút fog...
8/10
Tomi9046 2015 jan. 18. - 11:40:56 8/10 Előzmény zetorka
(7/31)
Nem igazán értem az utolsó jelenetet... Miért néz olyan szúrósan a hapsi?
zetorka 2015 jan. 16. - 15:34:52 Előzmény M.Zs.F
(6/31)
hát én most próbálom megérteni a végét :)
6/10
M.Zs.F 2014 dec. 28. - 14:57:16 6/10
(5/31)
Ahogy idõsödik az ember rájön hogy nem jó úgy leülni megnézni egy filmet hogy nem fogja megérteni a végét, márpedig itt ez történt. Amikor fiatalabb voltam élmény volt mert még tudtam egy-egy ilyen filmen filózni még pár napot, de manapság már nincs erre idõ, ehhez pedig azért kell, kivéve aki nem kvantum vagy atomfizikus.

Olvastam errõl a filmrõl, meg hogy milyen kevés volt a költségvetése és hogy gyakorlatilag pár nap alatt forgatták (de lehet inkább pár óra?), és ennek ellenére ütõs.....tényleg az ha kigobozza az ember a szálakat, addig meg csak gondolkozik gondolkozik.....

10/6
k11zoltan 2014 szept. 23. - 22:50:50
(4/31)
Zagyva. A Triangle nyomába sem ér.
7/10
m3246 2014 szept. 21. - 14:30:52 7/10
(3/31)
Kevés hasonló filmet láttam, mondhatjuk hogy elég egyedi ami nagyon üdítõ. Ez az üstökösös sztori kissé balga, de hát ki kellett találni valamit amin el lehet indulni. A hülyeségtõl persze az ember mindig fogja a fejét :) Imádom mikor hirtelen mindenki elméleti atomfizikussá válik :) amúgy tényleg nem rossz film. Angolul kicsit már túl bonyolult, ha nem vagy nagyon erõs magyar felirattal nézd (nem tudom van-e hozzá már, vagy van-e magyar szinkron). 7/10
8/10
JohnnyBGood 2014 szept. 14. - 23:37:14 8/10
(2/31)
Jóóó :))
BudaJakab74 2014 aug. 22. - 04:17:41
(1/31)
A Primer és a Triangle óta nem láttam ilyen furfangos és egyben nyugtalanító underground misztikus filmet.