5/10
Vadrenalin 2014 jún. 18. - 14:12:04 5/10
(2/2)
Patrick Duffy neve a stáblistán egy átverés, egyetlen 30 másodperces jelenetben tûnik fel, és a film elsõ percének végére már halott. :-)

Én viszont úgy látszik, nem nagyon értek a romantikus filmekhez. Egymást után adott a Film Mánia két hasonlót, és háttérben láttam õket. Szerintem mindkettõ vacak volt, tematikájuk is hasonló (mindkettõben volt egy leszbi szál és egy tapló pasi), de a másikban (Flört a négyzeten) végképp csak kiszámítható sablonok voltak, míg ebben azért olyan is történt, amire nem számított az ember (pl. az anya bicskanyitogató viselkedése). Az elvárásaimban az okozott csak némi különbséget, hogy ez a film 3,1-en állt, míg a másik 8,1-en! Szerintem meg az volt 3-as, és ez egy árnyalattal kevésbe rossz, mert csak annyi volt a különbség, hogy a másik végül mindet rózsaszínre festett, míg itt az a mondandó, hogy a legtöbb emberen nem tudsz változtatni, és akkor jobb továbblépni.

Spoiler
Persze azért ez is happy end, bár ez nyilván megközelítés kérdése, pl. az IMDB-n egy meleg hozzászóló azért húzta le nagyon a filmet, mert õ végig abban reménykedett, hogy a két férfi fõhõs fog végül egymás karjában kikötni, és nagy csalódás volt neki, hogy nem így történt (õ egy meleg fesztiválon látta, és azon háborgott, hogy ez így nem is meleg film). :-)
feeco 2014 febr. 27. - 10:12:16
(1/2)