Téma: Csattanó

10/10
scorpio50 2009 máj. 31. - 21:01:29 10/10
(9/9)
Tisztelt Beregi Úr!
Nekem nagyon tetszik a mûsora Sok régen látott mûvészt láthattam a képernyõn és ismerhetünk meg sztorikat. Szeretném felhívni figyelmét Gyurkovics Zsuzsa mûvésznõre. Közelmúltban láttam egy riporttöredéket vele. Sajnos késõn kapcsolódta be. Nagyon szeretném látni a mûsorában.
Elõre is megköszönve! Tisztelettel: LAndrás
tiborz007 2009 ápr. 05. - 16:53:10 Előzmény jeffero
(8/9)
Vándor Éva a Dadusban frenetikus volt
1/10
tavaszi 2009 febr. 14. - 17:35:21 1/10 Előzmény Állatbarát
(7/9)
Figyeljél már. Ezek a belterjes beszélgetések nagyon gyengék....
jeffero 2009 febr. 12. - 20:09:15 Előzmény Moga1
(6/9)
Ja, szerencsére valahogy éppen észrevettem a port.hu mûsorban, mert újabban kiírják, hogy ki lesz a vendég, és fel sikerült venni, nemrég meg is néztem.
Végül is egész jó interjú volt, bár én annyira nem vagyok egy színházba járó típus, és Évával legelõször mint A dadus (The Nanny) címû igen remek amerikai vígjátéksorozat szinkronhangjaként találkoztam. Lehet, hogy hallottam régebben is a hangját filmekben, mert sok jó régi, klasszikusnak is mondható vígjátékot szinkronizált, de csak az utóbbi években tudatosult bennem ez a szinkronhang dolog. Azóta is örülök, ha egy filmben hallom a hangját. Sajnos most ebben a Csattanó riportban a mûsorvezetõ, Beregi Péter kapcsán is a színház volt a hangsúlyban, így most sem mondott Éva semmit a szinkronizálásról. A Jóban rosszban szappanoperáról persze beszéltek, de arról sem sokat.

Érdekesség, hogy tavaly októberben amikor itt járt Magyarországon Fran Drescher, az USA jószolgálati különmegbízottja, az amerikai színésznõ találkozott Vándor Évával egy rendezvényen. Ez történelmi pillanat volt, mert ugye színész és és szinkronhangja találkozott, Vándor Éva szinkronizálta Fran Drescher-t a dadus sorozatban. Jó lett volna, ha ezt megemlíti a Csattanó-ban, bár lehet, hogy nem volt nagy médiavisszhangja, én is csak egy YouTube videóból tudtam meg, amit valaki küldött nekem róla.
Állatbarát 2008 dec. 14. - 23:25:36 Előzmény Marcy63
(4/9)
Nem kell nézni, ha nem tetszik. Én szeretem ezt a mûsort, mint ahogy a színházat is. Itt színészekkel beszélgetnek, sztoriznak, szerintem nagyon jó. Hát érdekesebb, mint Hargittay Bea szejpegésze, nem tudom mirõl, (mert én meg azt nem néztem, csak a reklámot volt muszáj)de gondolom az õ magas színvonalú szellemiségérõl, mûvészetérõl :) Munkájáról nem tudom mit tud mondani, ami szalonképes?
1/10
Marcy63 2008 nov. 09. - 14:45:42 1/10
(3/9)
Ez amalyon Budapest tv szintû. Amúgy is borzalmas ha színészek vezetnek mûsort. Pl. Zana Zoli apuka, meg ez a humorista vagy kicsoda aki ezt a belterjes gagyit készíti...
jeffero 2008 jún. 29. - 12:44:00 Előzmény landorka
(2/9)
Hát én nem találtam sehol az ATV honlapon visszanézhetõségi lehetõséget. Minden más mûsorhoz van legalább infó, de ehhez valamiért nincs, még azt sem lehet tudni, hogy ki lesz az adott vasárnap, csak ha rákapcsolsz az tévére aznap és látod az ajánlóját.

Szerintem augusztus-szeptember környékén fognak ismételni, régebben volt egy hasonló mûsor, A nõ helye címmel, azzal is így történt tavaly.

Nekem egyetlen mûsor felvétele van meg, a május 18-i, amelyben Fehér Anna és Vándor Éva vendégeskedett.
Nem tudja valaki, hogy azóta volt-e még egyszer Vándor Éva? Az utóbbi két hétben elfelejtettem rákapcsolni a csatornára vasárnap este. Abban az adásban Beregi Péter ígérte, hogy meghívja fõvendégnek egy késõbbi adásba.
Mondjuk nem tudom mennyire lehet többet kihozni a témából, Vándor Éva már volt vendég egyszer A nõ helye címû mûsorban, és abban elég részletesen beszámolt színészi pályafutásáról.
landorka 2008 jún. 02. - 21:44:01
(1/9)
Nagyon szeretném látni, a június elsején leadott
CSATTANÓ mûsort megnézni,a csodálatos Seregi Lászlóval,
amit sajnos
elmulasztottam.
Mikor és hol lehet azt megtekinteni???