Caffe 2020 márc. 10. - 09:52:38 Előzmény K. Judit
(9141/9141)
Most nezem, megjott, koszi, valaszolok ma.
K. Judit 2020 márc. 10. - 09:28:18 Előzmény Caffe
(9140/9141)
Írtam még aznap, ha nem kaptad volna meg, akkor sajnos megint lesz egy harcom a szolgáltatómmal (ill. először a robotjával, akit Vandának hívnak), ha csak nincs időd, nem sürgős, és remélem, nem vagy beteg....
Caffe 2020 márc. 07. - 12:05:20 Előzmény K. Judit
(9139/9141)
Persze
K. Judit 2020 márc. 07. - 10:24:53 Előzmény Caffe
(9138/9141)
Szia,
él még az a múltkori - freemail-es - címed?
Caffe 2020 márc. 07. - 10:11:12 Előzmény K. Judit
(9137/9141)
Mar a Rossmann is arul nehany koreai kremet.
Bar ez most hatterbe szorul a koronavirus miatt, kuszkodnek vele rendesen D-Koreaban.
Ha valakit erdekelnek a reszletek: az a no, aki a tavalyi hajosbalesetnel is tajekoztatott es asszem tolmacsolt is, most folyamatosan beszamol az ottani helyzetrol a facebookon.
hanguktaekwondoo 2019 aug. 31. - 21:53:21 Előzmény K. Judit
(9136/9141)


Egyáltalán minek coming out? Miféle hasznot hajt az emberiségnek? Mivel lesz attól több a nyilatkozó és azok, akiknek a nyilatkozatot teszik? Kinek szolgál épülésére az, ha meg tudja x -ről vagy y -ról, hogy a hálószobában melyik nemet részesíti előnyben?
Maga a fogalom is nonszensz, a gyakorlat pedig fárasztó és képmutató.
ballasztinformáció, mint spam a villanypostában.
Sztároknál elég lenne, ha nem bolondítanák a jónépet mindenféle hamis identitást domborítva a pénz és az ismertség reményében, mert ez a hozzáállás ő életükre is torzító hatást gyakorol

Bizonyos életkor és befutás után már csak szánalom és nem sajnálat jár annak, aki egóra és gőgre építi a jövőt, ehhez pedig felhasználja a tömegek anyagi -de még mennyire, hogy anyagi!- érzelmi és szellemi támogatását /e két utóbbival sikálnak, tudatmódosítanak és manipulálnak, lsd. kéjpopos hiszik a színpadon, meghatódás meg egyéb műbalhék/.
Mikor pedig lejár az eszement, embertelen szerződés, újabb járomba hajtja buksikáját.
csak abban az esetben tartom megbocsáthatónak, ha valaki engedi magát sztárolni, amennyiben cserébe tesz valamit az emberekért.
De így csak az energia -kiegyenlítődés van megoldva, az is hézagosan.
a lelki difi, aholis a félelem mozgatja az embert azért, hogy mindenáron ismert, gazdag -haha! vajon mennyi marad a sztárnak?- és kiemelkedő legyen..,
ezen kényszercselekvések halmaza még azután is feloldásra vár..


Lelki kielégületlenség egyéni adottság, gyökere karmikus, tehát feloldása -megoldása életfeladat. Persze, a legtöbben, legalábbis jelenleg, fel sem ismerik és masszívan együtt élnek vele.
Mivel a népek szeretnek szenvedni, ezért az ilyen egyénnek van egy jellegzetes szexuális kisugárzása és bizonyos típusok előnyben részesítik: az ilyenért mindig lehet epedni, hiszen bármikor és készségesen beléd rúg
-saját belső, megoldatlan problémáitól ihletetten..
Eredmény: játszmázások, húzdmeg -ereszdmeg és a kiismerhetetlenség diszkrét de folyamatosan izgató bája.
mindenki szenved, és ebben keresik a gyönyört. ördögi kör, ragaszkodnak hozzá, mert a Teremtőtől tanulni nekik még unalmasabb.

A lelkileg megelégedett, szellemi szempontból az érés útján járó lélek látszólag nem olyan érdekes. Izgalmas villódzás helyett dereng és sugárzik, helyzettől és egyéntől függ. Kiegyensúlyozott, belső nyugalma fényből kihajtott szeretetből táplálkozik, ennek gyümölcse a vallástól független hit.
Ez átsugárzik, akkor is, ha az egyén történetesen nem fotogén.
Az ilyennel jelenleg nem tud sok mindent kezdeni a média, ezért hanyagolja, vagy, igen sok esetben, igyekszik saját elképzelése alapján /át/alakítani. Aztán vagy sikerül, vagy nem.
K. Judit 2019 aug. 30. - 23:34:11 Előzmény Caffe
(9135/9141)
Szeretnél te is csillogó bőrt, vagy csak úgy általában van kíváncsi a koreai kozmetikumokra?
(Nekem csak antiallergén termékek jöhetnek szóba, szóval az az egy, ami van a piacon, a Clinique. Ami nem illatmentes, az lehet akármilyen tökéletes, nekem nem jó.) De persze megkérdezem majd az illatszer boltban, ismernek-e koreaiban hasonlót.
Caffe 2019 aug. 29. - 23:03:52 Előzmény K. Judit
(9134/9141)
Nem, nem arra gondolok, hogy a pára teszi ezt, a kremek hirdeteseben is ugyanigy csillog a boruk, a kremek ilyenek. Ahogy naluk az a meno, ha minel feherebb az arcuk, a kremek nagy reszeben feherito hatast is igernek, a csillogast is igenylik. Egyszer volt is egy azsiai vendegem, azt hiszem japan volt es uigy csillogott az arca a kremtol. Majd rakerdezek.
Mellesleg egyre tobb helyen kaphatok a koreai kremek, majdnem mindegyikhez lehet kapni mintat is, ki kene probalni.
K. Judit 2019 aug. 29. - 19:25:12 Előzmény hanguktaekwondoo
(9133/9141)
Én sajnálom ezeket a srácokat. Láttam egy filmben, hogy egy szebb, formásabb gyereket már az ált. iskolában felfedeznek, szerepeltetik őket mindenféle ünnepségeken, aztán nyilván iskolák is versenyeznek, kerületek stb., egészen addig, amíg egy minden hájjal megkent sikeres és szimpatikus tag markába nem kerülnek. Naná, hogy a hátrányosabb helyzetűek vannak nagyobb veszélyben. A rendezett családból érkezők sejtik, mi az ábra, nehezebb őket lépre csalni, és van hová visszamenekülniük, ha nagy csalódás éri őket, mert már ugye elkezdtek álmodni. De tudjuk, hogy még mindig túl sok az árva, túl sok az egyik napról a másikra élő ember, őket nem nehéz kisebb ajándékokkal, ígéretekkel, esetleg kevés pénzzel rászedni, elcsábítani.
Később, amikor meg már esetleg megízlelik a népszerűséget, mernek nagyobbat álmodni, talán már rajongó táboruk is van, pénzt is küldhetnek haza, elég egy bulis éjszaka, és egyből kiderül, kinek esik jól a "megkülönböztetett figyelem", és ki az, aki kikéri magának. Annak gondolom mennie is kell. (Persze, ha kitart. Hallottam én már hisztérikus visszautasításról ... annál rosszabb, mert talán azt jelenti, egyelőre csak megijedt ...)

Álságos az egész show biz, tudjuk. Azt is tudjuk, hogy csak a nagyon befutott, vagy nagyon gazdag melegek engedik/engedhetik meg maguknak a coming out-ot - öreg korukban. Én örülök neki, mert nem akarom tudni. Ha egy történetet nézek, el akarom hinni, ami ott folyik. Nem akarok azon elmélkedni, hogy a férfi főszereplő - hmm. nem őszinte, hiszen egyébként sem őszinte, szerepet játszik.

Azt elfelejtettem megkérdezni, mit jelent, hogy lelki kielégíthetetlenségről árulkodik valakinek a szája? Egyáltalán létezik lelki kielégültség? Ismersz ilyen embereket? (És ugye nem szerzetesekre gondoltál?:))


hanguktaekwondoo 2019 aug. 29. - 18:44:22 Előzmény K. Judit
(9132/9141)
Az, hogy hová fut nála az orient expressz, az ő dolga. de közszereplő és erkölcsi tekintetben itt már módosul a dolog. az erkölcs pedig nemcsak a nemi életben van jelen. van annak szellemi vonulata is.
Mivel az koreai és -meghatározó részben- a japán szórakoztatóipar alapvetően szexre épül, meglehetősen álságos az egész tunning.
A rajongók -nézők stb. táborát ugyanis túlnyomó részt hetero nők teszik ki.
tehát az egész ügyes délibábok rendszere.
erkölcstelen biznisz.

Annyi, hogy ezek a cuncimókusok általában meglepően intelligensek; annak idején nyuszika hozta mindig az Úticélban matsumotó mucimaciját -az a több oldalról sérült gyerek elképesztő intellektust árasztott fotókon át is.
Ugyanakkor szomorú röhej, hogy közben meg tojik azokra, akik tömegestül sikítoznak érte.
és ez általános
hanguktaekwondoo 2019 aug. 29. - 18:40:34 Előzmény Caffe
(9131/9141)
Irigyli a fene :-)) Inkább ő irigykedhet rám. Nekem ugyanis még van szőr a mellkasomon és a lábamon, ő meg kénytelen szálanként -tövestül kitépkedni. nyomorú szitu. tán még az arcszőrzetére is ráparancsolt a médiaszerződés. nyugtalan is szegény, vibrál rendesen
vszleg nem ismered az aranytényt: a koreai-japán médiában a legtöbb szívtipró forró mint a vorkutai sparhelt. hormonok, gének, kultúra


K. Judit 2019 aug. 29. - 18:37:20 Előzmény Caffe
(9130/9141)
Észrevettem én is, azt gondoltam, időnként nagyon párás lehet a levegő azon a félszigeten.
Valamelyik blogon meg azt olvastam, hogy állítólag nem izzadnak, nem is lehet náluk dezodort találni. Ezt persze még lehet, hogy megcáfolja valaki. Nehéz elhinni.
Caffe 2019 aug. 29. - 16:35:10 Előzmény K. Judit
(9129/9141)
Mar nem tudom, hanyadszor jegyzem meg,mig nalunk mindenkozmetikum kihangsulyozottan biztositja a matt bort, ott meg mindenki csillog a kremektol, ezt eloszor az Empress Ki - ben vettem eszre.
K. Judit 2019 aug. 29. - 15:10:37 Előzmény Caffe
(9128/9141)
Még egy utolsó megjegyzésem van a Túlélőhöz: remélem, hogy – sok egyébbel együtt – csak helyi specialitás.
Amikor közeledik az elnökválasztás, már mindenki transzban van a jelöltek környékén, egyfolytában a közvélemény-kutatók szinte percre pontos adatait figyelik, a kommenteket is elemzik, gyűjtik az adatokat a sajtókonferenciához. Pontosan tudják, milyen szavakat, mondatokat kell, ill. nem szabad használni, mitől lesz rokonszenves egy jelölt és mikor jobb, ha inkább búcsút int. (Érdekes az is, hogy a - szerintem legalábbis - nagyon is lekezelt, mondjuk inkább, hogy szinte gyerekként kezelt lakosság szavazataiért mégis szinte ölni tudnának …)
Így esett, hogy az egyik jelöltnek azt tanácsolta a stábja, hogy a tizenéves gyerekével együtt végeztessen DNS-tesztet, mert nem árt bizonyítani, hogy nem házasságtörő kapcsolatból származik. Az anya előző házasságából származó fiúról van szó!!! Ez annyira megdöbbentett, hogy először nem is értettem. Végül persze leesett, de jó kis illusztráció ahhoz a dilihez, ami ott folyik.
(Ami a szereplőket illeti, direkt fogalmazok homályosan, hátha valaki kedvet kap a 16 részes sorozathoz.)
K. Judit 2019 aug. 29. - 14:40:40 Előzmény Caffe
(9127/9141)
A Survivor forgatása közben is készültek persze fotók, ezen a baloldali szépfiú például egyszerűen nem tudott kiesni a szerepéből. Ordít róla, hogy teljesen el van telve magától. A jobb oldali fickóról először azt hittem, Kolta, de nem, csak hasonlít :) Jók voltak különben a szereplők is, a két nyomozót kedveltem legjobban, de a többiek is elég hitelesek voltak.
K. Judit 2019 aug. 29. - 14:27:14 Előzmény Caffe
(9126/9141)
Úgy látszik jó szemem van:)
Persze egy ilyen képhez, mint amit mellékelek, kell egy jó fotós is, plusz egy jó retus. De erre nem biztos, hogy csak 48 évesen van szükség...
Caffe 2019 aug. 29. - 07:10:59 Előzmény K. Judit
(9125/9141)
Nagyon hires, vszinuleg tehetseges is.
Caffe 2019 aug. 29. - 07:10:05 Előzmény hanguktaekwondoo
(9124/9141)
Aa, neked minden helyes azsiai pasi gay, ne irigykedj:)
Caffe 2019 aug. 29. - 07:09:04 Előzmény K. Judit
(9123/9141)
Hehe, eppen tegnap lattam a kepet rola a Sillan. Meglepoen magas fiu.
Koszi a linket, majd kiprobalom.
K. Judit 2019 aug. 29. - 00:38:13 Előzmény hanguktaekwondoo
(9122/9141)
Kár, ill. - ha igaz - az ő dolga.
Nekem pont az tetszett meg benne, hogy férfias, de van benne finomság is. Nem látom deformitásnak. Tudod, ízlések és pofonok.
Mindenesetre a játékát még le kell csekkolnom, egy mozi nem elég, belenézek majd valamelyik filmjébe.