K. Judit 2017 febr. 12. - 10:08:10
(7981/9141)
Jópofa ez a Bangwon. Titokban már most teljesen biztos abban, hogy király lesz. Ezektõl a király hatalmát korlátozó szabályoktól is úgy fél, mintha ellene készültek volna. Pedig az apja koronázása is messze van még, nem is lehettek benne teljesen biztosak, hogy valaha trónra ülhet, azt meg végképp semmi nem indokolja, hogy utána õ legyen a trónörökös. Hiszen még csak nem is elsõszülött.
Mindenesetre a fejébe vette és egy kicsit megszállottjává is vált a gondolatnak ...
Kíváncsi vagyok, erre figyelmezteti-e valaki, mondjuk Ha Ryun, vagy Sambong, akik elég jó emberismerõk.
(Ráadásul a felesége még adja is alá a lovat.)
Cafee. 2017 febr. 12. - 09:31:16
(7980/9141)
Az ot szabaly terve akkor ez lehet, a kiraly jogainak korlatozasa. Ez, most eltekintve attol, hogy idealis esetben meg mukodhetne is, elfogadhatatlan egy olyan ember szamara, mint Bangwon. Nagyon megrendult.
K. Judit 2017 febr. 12. - 00:51:33
(7979/9141)
Ja? Jó. Akkor megyek aludni :))
Cafee. 2017 febr. 12. - 00:50:55
(7978/9141)
Levagta a kormeit, mert atvedlett harcossa.
K. Judit 2017 febr. 12. - 00:46:03
(7977/9141)
Sambong is ravasz ám, mindenkinek csak bizonyos terveit mutatta meg, azokat, amikben biztos volt, hogy tetszeni fognak.
Ezért fordulhatott elõ, hogy Bangwon most hallotta elõször, milyen szerepet szán a királynak.
Mindenesetre ezt még el is kell fogadtatni, ami nem olyan biztos, hogy egybõl menni fog ...
K. Judit 2017 febr. 12. - 00:39:10
(7976/9141)
Igen, én is rájöttem, hogy késõbb lesz, amikor már Bangwon totál be lesz gõzölve. Elõbb még ezt a királyt is számûzik (majd két év múlva meghal), és csak utána jön YSG koronázása, nem sokkal utána a trónörökös kijelölése, amitõl aztán elszabadul a pokol.
YSG is csak 6 évig fog uralkodni, utána jön Bangwa, és csak aztán Bangwon.

Engem egy kicsit idegesít Po Eun, néha úgy csüng Sambong szavain, mint egy gyerek, de azért ha zsarolni akar, vagy kikényszeríteni az akaratát, nem megy a szomszédba tanácsért. Nekem már U király látványától is kinyílt a bicska a zsebemben, neki sem tetszett igazán, de ha már egyszer meg van írva, hogy neki, vagy valamelyik másik viszonylag (?) megfelelõ vérû uralkodónak kell elfoglalni a trónt, akkor széttárja a karját, nincs vita. Néha azt hiszem, azért imádták a Konfucianizmust, hogy ne kelljen gondolkodni. Mindenre volt recept, csak végre kellett hajtani.

(Bárcsak lenne ötletem, hogy miért hegyezte a körmeit az új király szerelme .... De nincs.)
Cafee. 2017 febr. 12. - 00:14:10
(7975/9141)
Csodálkozom is egy picit, ha jól emlékszem, elolvasta pedig Sambong terveit, s Sambong megmutatta ezeket még YSG-nek is. Vagy csak a többi reformtervét ismerték?

Nekem nem jön be Poeun, kimondottan zavar a nagy királyrajongása. Megbeszéltek egy közös vacsorát a közeljövõben, de még korán van a hidas jelenethez.
Cafee. 2017 febr. 12. - 00:06:00
(7974/9141)
Naja, de gondoljunk bele, hányszor kell egy tál ellenmérget tálkában a levegõbe dobni ugy, hogy közben pár embert lekaszabolsz, majd megtartod a kard lapjával a mérget.
De láttuk, hasznos tudni:))

Ez a kardvivó lány ugy tünik, tényleg szereti ezt a dundi királyt:) Szimpatikus egyelõre mindkettõ.
Cafee. 2017 febr. 12. - 00:02:13
(7973/9141)
Bangwon valójában most szembesült azzal, milyen szerepet szán Sambong a királynak /amire tökéletes lenne YSG/
Lassan kezdtem megérteni, miért volt mindenkinek valami titkos találkahelye, ezeken a falakon, ajtókon keresztül csak az nem hallja meg, mirõl beszélnek, aki nem akarja.
K. Judit 2017 febr. 11. - 22:46:19
(7972/9141)
Nagy részét tudtam ennek, kivéve a Ha Ryunnal kapcsolatos dolgokat, bár ugye már valaki lelõtte a poént, hogy õk ketten jóban lesznek Bangwonnal.
Meg azt is levettem a Sambonggal való elsõ találkozásukkor, hogy riválisok, utálják egymást.
Ezért pont kíváncsi is lettem, hogyan tud õ segíteni majd Bangwonnak a trónra jutásban.
Ja, és az arcolvasása is eddig még mindig bevált. (Pl. azt mondta, Hong in Bang arra született, hogy szolgáljon (mondjuk egy királyt), Bangwon viszont uralkodásra született, bár a türelmetlenségükben nagyon hasonlítanak.)