K. Judit 2016 ápr. 02. - 15:18:04
(7031/9141)
Nine 15 ep.
Itt Choi áll vele szemben, eljött a kórházba meglátogatni JW-t, valójában fel akarta használni valamire és most persze csalódott, hogy kórházban fekszik hasznavehetetlenül.
SW-nak minden mondatán érezni, hogy ezt az embert tartja felelõsnek a családját ért minden szerencsétlenség miatt, és tulajdonképpen nevet rajta, amiért fel sem fogja, milyen súlyos kár éri azzal, ha JW nem éli túl az éjszakát.
Közben persze Choi nem ért semmit.

Choi mit sem tud az egészrõl, azzal van elfoglalva, hogy föl nem foghatja, mit keres ott SW, amikor húsz évvel ezelõtt meg kellett volna halnia, amire õ maga adott megbízást. Õ pedig nemcsak, hogy életben van, még ki is oktatja õt dolgokról. Bajban van, a rendõrség kiderítette a bérgyilkosa körmének egy darabkájából, ami a sebben, vagy a körül maradt, hogy PSW gyilkossági kísérlet áldozata lett. A bérgyilkos nemsokára ki is fogja dalolni Choi nevét, akkor pedig õ tutira börtönbe kerül.
K. Judit 2016 ápr. 02. - 10:57:46
(7030/9141)
Van más ajánlata, állítólag elég sok. Gyanús is, hogy pont ezt emelték ki ...
K. Judit 2016 ápr. 02. - 10:55:12
(7029/9141)
Csak azt nem tudom, illik-e neki egy ilyen túl népszerû veterán bombázót (vagy egy MBC ajánlatot) visszautasítani. Ez meg tisztára a kapcsolatoktól, a kapcsolatrendszertõl függ.

Az asszonyt viccbõl írtam, szerintem abszolút férfiuralom van a családban (mint amilyennek egy "rendes" konzervatív koreai családban lennie kell :)), azt mondta, õ választ, megkapja a szkriptet, elolvassa, alszik rá egyet és dönt. Ez abból a szempontból jogos, hogy az õ szakmájáról van szó, pláne, hogy õ viszi haza a nagy dohányt. Persze ettõl még megmutathatná a feleségének döntés elõtt, mondjuk azzal, hogy õ mit szeretne. (Lehet, hogy így is van.) Azt viszont nem tudom, hogy az ügynökség beleszólhat-e...

Igen, vígjáték lenne jó, tényleg már csak pihenésképpen is. És rövid, max. 16 rész. Vagy: tényleg egy jó kosztümös.

(Most éppen a közelmúlt Sukjongjait hasonlítják össze a Jackpot miatt, számunkra teljesen érdektelen. Már a DY elején megmondták, hogy romantikus királyt faragtak Sukjongból a királyi ház idejére.)

Ez véletlenül egy jól összepárosított fotó. Alul amikor épp visszajön Amerikából, fölül, már majdnem a végén, mikor a nõ (utoljára, muszájból) visszautasítja ...
Tegu 2016 ápr. 02. - 10:19:58
(7028/9141)
Ha nincs mas ajanlata es nem esik el mas munkatol, vallalja. Csak aztan ne skatulyazzak be ilyen kozepkoruak melodramaiba, bar mar hosszerelmest nem nagyon jatszhat.
Komikus szerepekben viszont nagyon jo, arra kene hajtania. Vagy termeszetesen tortenelmi dramakban jatszhatna inkabb.
De azt hiszem, a legfontosabb, hogy foglalkoztatva legyen, nem is a penz miatt, hanem azert, hogy ne felejtodjon el
" Tancolni kell uram, a zene majdcsak megjon valahonnan"
Tegu 2016 ápr. 02. - 10:13:26
(7027/9141)
Hihi, nem olvastam vegig, azt hittem, Vajna rakapott. Jo, hogy szolsz.:))
K. Judit 2016 ápr. 02. - 09:45:58
(7026/9141)
Benéztem JJH oldalára is, tart még a pózolás a magazinoknak (Woman Sense).
Drukkolok, hogy ne vállalja el az idõs(ebb) nõvel azt a japán remaket.
Olvastam hsz-ekben olyanoktól, akik látták az eredetit, hogy fiatalnak tartják a szerephez.
(Istenem lehet, hogy az asszony rá fogja beszélni ... szép bosszú lenne a KHJ-vel való kémia után ... :))
K. Judit 2016 ápr. 02. - 09:37:13
(7025/9141)
Ha végigolvastad, világos lesz, hogy áprilisi tréfáról van szó .... sõt, már a negyedik bekezdés óta fogom a hasam. Az is vicc, hogy odáig elhittem :))
K. Judit 2016 ápr. 02. - 09:29:48
(7024/9141)
Sajnos valószínûleg a türk lány játssza Mercedes szerepét, aki a fõhõs (áruló) barátjához fog hozzámenni. Pedig érzi, hogy valami nem stimmel, majd õ is jól el fog csodálkozni.

A másik, a kiszeng (igen, a Brillant Legacy címe nem jutott eszembe) egyelõre még egy Thaiföldön a cunami idején talált írástudatlan gyerek, aki nem emlékszik elõzõ életére, kis lopásokból él. Állítólag szándékosan rövid a haja, így most még nem is olyan szép. Rejtegeti a fõhõst, sajnos bele is szeret. Valószínûleg nem véletlenül hangsúlyozták, hogy a katonaságnál is õ volt a legjobb úszó, tuti le fog lépni ... börtönnel vagy börtön nélkül is.

Na õk a barátok még a katonaságnál. Balról a gazdag fiú, aki testvéreként szereti a másikat, aki viszont féltékeny rá.... Ugyanazt a lányt szeretik. Hát ez nem valami új :))
K. Judit 2016 ápr. 02. - 09:26:50
(7023/9141)
Arra a lakásra emlékszem, még legalább két-három jelenet abban fog játszódni.

Akkor folytatom én is a 16-ossal, a Mr. Black-bõl úgyis még csak 6 rész ment le.
Tegu 2016 ápr. 02. - 09:22:04
(7022/9141)
Az elozetesben SW vel beszel es idogepre kerdez.
Na az erdekes lenne, ha o is vissza tudna menni a multba. Megjegyzem, lehetne meg kinos az is, ha SW a lannyal menne vissza, amikor a lany meg kicsi. Mindig mosolyoghatnekom van, amikor venemberek olyan fiatal nokkel jonnek ossze, akiket meg csecsemokent lattak regebben. Itt nincs akkora korkulonbseg

Mar emliteni akartam, mennyire tetszik a lany lakasanak elrendezese. Az ágya egy emelvenyen van, korbekeritve, elkulonitve igy a lakas tobbi reszetol. A fszobaban meg egy kis asztalka teszi azt hangulatossa. Az anyjat nem nagyon birom, mint emlitettem mar, valahogy nincs kepben sem a lanyaval, sem a ferjevel kapcsolatban.