K. Judit 2017 ápr. 23. - 08:38:15
(8641/9141)
Hozzátartozhat a nyomozáshoz.
Ki akarják zárni, hogy JY esetleg szenzációhajhász, hogy nyerni akar a dolgon ...
(Ha bármelyikünket követne egy fotós titokban a kamerájával, elég sok mindent megtudhatna rólunk...)
K. Judit 2017 ápr. 23. - 08:31:13
(8640/9141)
A rendõrség azt mondta, nincs rá esély, hogy életben van.
És mindenki úgy is tesz, mintha meghalt volna. A gyerek az anyját okolja, az anyós is amiatt bizonytalanodott el, mert ha már nincs fia, nincs joga beleszólni JY életébe.
Persze az a kép kicsit megzavarja az embert, amikor a férj épp JY levelét olvassa. Nem tudom azt miért kellett belevágni, talán mert JY épp azokra a sorokra gondolt?
(Nem zártam ki teljesen, hogy még elõkerül - nem egyszer láttunk már erre példát.)
Cafee. 2017 ápr. 22. - 22:58:35
(8639/9141)
Azt nem értem, miért fényképezgeti a RAde JY-t. Ok, hogy azonositsa, készit róla egy képet, de hogy folyamatosan kövesse és még a fiát is megkörnyékezze, mi értelme van ennek?
Cafee. 2017 ápr. 22. - 22:13:30
(8638/9141)
Megnéztem a 25. epizódot és a 26-os elõzetesét.
Sztem tul sok idõt fecséreltek a lelkizésre az anyóssal és a gyerekkel.
Cafee. 2017 ápr. 22. - 22:11:01
(8637/9141)
Mi dõlt el a férjjel kapcsolatban?
Cafee. 2017 ápr. 22. - 19:25:47
(8636/9141)
Igen, leves. Ezt még láttuk. Aztán a többit már csak a másik verzióban mutatták.
K. Judit 2017 ápr. 22. - 13:00:46
(8635/9141)
Nem tudom leves volt-e, ami abban az agyagedényben fõtt, én inkább valami alkoholos dologra gondoltam, hiszen sojus kancsóba töltötte. (Úgy emlékszem más drámákból, hogy a rizsbort is fõzik elõször, aztán hagyják erjedni.) Az új ágyas észrevette, a helyére tette az edény fedelét, szóvá is tette, morgott is a férj, de más nem történt..

A férj további leégetését különben már fölöslegesnek találom, semmirekellõ volt, tudjuk, és miután Saimdang négy gyerek után már nem volt túl készséges hozzá éjszakánként (gondolom úgy érezte, már éppen eléggé teljesítette a kötelességét, pláne, hogy nem is szerette a pasit), ezért vitt a házhoz egy ágyast, akire viszont neki szüksége volt. Ebben a korban az ilyesmi nem volt ritka "nemeséknél", igaz, hogy a származásán kívül semmi mást nem tudott felmutatni. A pénzt csak vitte, soha nem gondoskodott a családjáról, persze követelõzni szeretett volna, de nem hagyták. Ennek az embernek és a számító kocsmárosnõnek a további szemétkedéseit már inkább hatásvadászatnak tartanám.

Szerintem Saimdang nem az az ember, akit sajnáltatni kellene, a kötelesség- és felelõsségtudatát már ismerjük, most egy kicsit azt kellene kidomborítani, ahogy mûvészként (legalább) a festészetben örömét leli, egyre fejlõdik, egyre sokoldalúbbá válik... És nem tudjuk még, mi a szándéka, csak azt, hogy szerelmét nem vállalhatja fel, a gyerekeit nem hagyhatja el ... inkább ez érdekelne, hogy dönt, hogy lesz ezután.

Az elõzetesbõl kiderül, hogy LG-t elkapták, vagy enyhítik a büntetését számûzetésre, vagy megszökik, így kerül Itáliába.

Mindenesetre úgy tûnik, JY már ismeri a történet végét, lehet, hogy megtalálta a kapcsolatot õ és Saimdang között (talán egy álomban), mert elég bátran áll Min prof. elé, azt hiszem egyértelmûen fogja tudni bizonyítani, melyik festmény az eredeti, szóval lebuktatja az ellenségeit.
K. Judit 2017 ápr. 22. - 12:25:34
(8634/9141)
Ezt pedig JY táskája miatt.
Pont ilyesmi táskát keresnék, amibe elfér egy kisebb, a színe (taupe) is tökéletes, most divatos is, és jó télen-nyáron.
(Persze bõrbõl szeretném, van is nyárra egy hasonló formájú, csak túlságosan kötöttek a színei.)
K. Judit 2017 ápr. 22. - 12:17:26
(8633/9141)
Ezt a képet azért vágtam ki, mert tetszik ez a nagyon egyszerû, mégis mutatós és elegáns fülbevaló.
K. Judit 2017 ápr. 22. - 12:15:41
(8632/9141)
Azokra az elõre leforgatott jelenetekre gondoltam, amelyeket mi is a Liddi nevû nézõ Soompira feltett videóiból ismertünk meg. Azzal tette fel ezeket a videókat, hogy a nemzetközi közönségnek szánt részekben nem lesznek benne...
Szóval ezek közül azt a két jelenetet ismertem fel a 25. epizódban, amit leírtam. Az állomáson a várakozást, míg az anyósnak sikerül végiggondolnia, hogy szükség van-e rá a jövõben, és a másikat, amiben sajnos épp Min prof. emberébe botlottak JY barátai Saimdang naplójával ...