Tegu 2015 márc. 06. - 20:42:28
(1891/9141)
A védelmi miniszter tudja szerintem, hogy Kim adta a megbizást OJH-nak a fadarabok odacsempészésére vagy azt nem mondta el neki sem OJH, hogy ki volt a megbizója?
Volt egy beszélgetésük a szobában, amikor OJH meg is mutatta a hamis fanévtáblákat, bevallva, hogy õ készitette.
Tegu 2015 márc. 06. - 20:39:20
(1890/9141)
Nekem kicsit furcsa volt, hogy a katonák ahelyett, hogy harcoltak volna, elkeritették a többieket az eseményektõl.
Lehet, hogy megbeszélte a királlyal ezt is OHJ?
EGy biztos, OJH, a védelmi miniszter és a király már tud OJH származásáról. Talán Inyubnak is elmondta a cellában.
A többiek viszont nem tudnak róla semmit.
OJH pedig most már a király mellett próbálja a Manwolt leleplezni vagy KIm pü. miniszterre rábizonyitani, hogy õ volt a ManWol vezetõje?
K. Judit 2015 márc. 06. - 20:35:18
(1889/9141)
Jól láttam, hogy a király odaadta Kimnek a véres levelet?
Akkor pedig az azt jelenti, hogy úgy tesz, mintha nem is látta volna.
A ManWolról tán nem is esik szó, mert például a védelmi miniszternek sem áll érdekében, hogy gyanúba keverje Kimet.
Tegu 2015 márc. 06. - 20:32:54
(1888/9141)
Azért el tudom képzelni, milyen zavarodott lehet OJH, egy pillanat alatt megváltozott az élete, minden a feje tetejére fordult.
K. Judit 2015 márc. 06. - 20:31:49
(1887/9141)
Még legutóbb a fõnéni kapta a feladatot, hogy ölje meg OJH-t. Úgy látszik, Kim nem bízott benne, ezért ment bele, hogy a fia, olyan ruhában, amiben simán bejut a palotába, megszervezze az elfogását.
Ezek egyáltalán nem számoltak azzal, hogy esetleg nem sikerül a királyt megölni? És hogy akkor mindannyian bajba kerülnek? Mindenesetre szép, meg látványos a szökés, de a lányt továbbra is körözni fogják, most még egy bûnt hozzáadnak a listához.
Tegu 2015 márc. 06. - 20:30:05
(1886/9141)
Valószinüleg OJH-nak kell segiteni a leleplezésben, ebben állapodhattak meg a királlyal. Azt nem tudom, minek beszélget a végén KIm pü.miniszterrel, lehet még tisztázni akar valamit vele.

Az elõzetesben viszont Inyub megint szolgálólány-öltözetben.
Tegu 2015 márc. 06. - 20:21:46
(1885/9141)
Hát ez a börtöncellás csókolózás.. nem tudom, kinek romantikus, végig azon drukkoltam, hogy szaladjanak már, mit beszélgetnek ott ennyit, erre még leállnak csókolózni is:))
De lehet, hogy nem is akarta kimenekiteni onnan Inyubot, csak megbeszélték a teendõket?

A terv szerint OJH, miután megölte a királyt, az alacsony falrészen átugorva menekült volna el, de EunKi várta a katonasággal, igy akarták õt is kinyirni. Ezek szerint EunKi azért állt be apja mellé, hogy ha már a király halott, OJH-t is eltüntessék.
Tegu 2015 márc. 06. - 19:52:00
(1884/9141)
Valamit megtudott Kim pü.minisztertõl mikor négyszemközt beszélgettek, ami miatt ugy döntött, hogy OJH-nak tudnia kell a származásáról.
K. Judit 2015 márc. 06. - 19:46:12
(1883/9141)
Ha kiengedi, OJH nem tudja megmenteni :)
Kellett ez a sírós börtöncellás jelenet.

Bár nekem nem volt bajom OJH játékával, hisz egy délután alatt több dolog történt vele, mint egész életében.
Eddig senki nem volt rá kíváncsi, senkit nem érdekeltek az érzelmei. A fõnéni kötõdött hozzá, mert együtt töltötték az utóbbi 35 évet, más nem történt. Néha le kellett ráznia pár beindult nemesasszonyt, de azt is elég jól megtanulta.
Illiona 2015 márc. 06. - 19:46:01
(1882/9141)
igen, de a fõnéni eddig egy lelketlen végrehajtó volt, korábban simán mondta a bérgyilkosnak, hogy akár IY-t, akár OJH-t ha szól, meg kell ölni.
Akkor most meg mást gondolt? miközben még élete utolsó, vagy elõtti napján megölte azt a mindent tudó öregasszonyt is?