Cafee. 2017 márc. 25. - 13:05:56
(8401/9141)
Itt a két kép.
Mondjuk, én nem vagyok szakember, de sztem W-képe sem rossz, azt persze nem tudjuk, hogy egyáltalán hogy tanult meg festeni, azért az nem természetes, hogy ha valaki gazdag, akkor tehetséges is és festeni is tud.
Persze azt tudjuk, hogy W már fiatalon is tehetséges volt, megtanult irni olvasni és fogékony volt a szépre, /pl. LG-re:)))
K. Judit 2017 márc. 25. - 12:07:58
(8400/9141)
Mivel nincs több megnézhetõ epizód, lehet, hogy majd én is benézek a Soompi oldalára.
Érdekes, csak 48 oldal van, viszonylag kevésnek találom, talán mert a fõszereplõk középkorúak???
K. Judit 2017 márc. 25. - 12:02:09
(8399/9141)
Igen, ha életben maradt a férj, akkor továbbra is együtt kell maradniuk, tudjuk, hogy a válás mostanra már jogilag lehetséges, a gyakorlatban azonban a nagy többség elítéli. Én már két válással foglalkozó drámát is láttam, nagy dolgoknak kell ahhoz történnie, hogy egy nõ vegye a bátorságot és felbontsa a házasságát. (A gyerekeit nem fogja megkapni, az állásából kirúgják stb., általában megbélyegzik ..., szóval az nem indok, hogy elmúlt a szerelem ...)

A jelenlegi férj különben valamennyit végig segített, de persze még így is lúzernek nevezhetõ. Hogy a fenében bízhat meg egy rég nem látott ismerõsében annyira, hogy egy szuper titkos dologba beavatja, ráadásul olyasmibe, ami az ismerõst magát is érintheti. A munkaadóhoz való feltétlen hûség arrafelé nagyon is természetes (még mindig), mibõl gondolta a férj, hogy az õ kedvéért szó nélkül elárulja a kenyéradóját??? Ha viszont meghal, szabad a pálya (!), bár az együttéléssel illik várni még jó sokáig.

Nem mondom, a film szempontjából a várakozásnak is van egy romantikus, önfeláldozó jelentése, de nem ugyanolyan hatásos, mintha élete végéig csak álmodozna az ember....
Cafee. 2017 márc. 25. - 11:11:11
(8398/9141)
Mondjuk, nekem egyáltalán nem tetszik a férje a jelenben, de azt irta neki JY hogy szereti, igy csak akkor jöhet össze a fotóssal, ha a férje meghalt.
De ez is kétséges, mert neki gyászolni illik, nem uj szerelembe esni. Igy én azt jósolom, hogy a jelenben is csak vágyakozni fog JY-re a fotós és viszonzatlan marad a szerelem.
K. Judit 2017 márc. 25. - 10:27:32
(8397/9141)
Viszont: most ugye az ellenkezõje történt a múltban annak, ami a jelenben.

Ha ez szokásukká válik, adódik a lehetõség, hogy Saimdang és LG - ha a múltban nem is - de többszáz évvel késõbb egymásra találjon.
Monduk JY és a fotós pasi.
Ezt nem a happyend iránti vágyam diktálja, hanem szintén az igazságosság, vagy ha úgy tetszik a karma tartogathatná számukra ezt a befejezést :))

Mert mi lenne a legnagyobb kitolás? Ha a jelenben megismétlõdne a múlt.
Mindenesetre a jelenkori férj már most rendesebb, mint a múltbeli (aki folyton csak magára gondolt), ezért lehet, hogy ezt megtartják.
És JY továbbra is csak az álmaiban lehet szerelmes.
K. Judit 2017 márc. 25. - 10:17:17
(8396/9141)
Ez is nagyon klassz, békés, kicsit humoros.
De a másik a fekete-szürke-fehér, és az a csepp bézs (vagy világosabb barna), amivel az ember kitûnik a víz uralta természetbõl, szuper hatásos.

A jelenkori férj és a pasi, aki vezetett, lezuhantak egy szakadékba. Nem hiszem, hogy a férj meghalt volna, az túl egyszerû lenne.
A három fõgengszter viszont megnézheti magát a következõ részekben ... ha van igazság :))
Cafee. 2017 márc. 25. - 09:48:57
(8395/9141)
A soompi-n az a Gerry irt errõl az ábrázolásról, Tak Jo Do, embert is fest a tájba.

Érdekes, mennyire különböznek a képeik az europai müvészettõl, nem tudom megfogalmazni milyen stilus ez, de olyan, mintha karikaturákat rajzolnának az emberi figuráknál, portréknál is.
Festett grafikák ezek.
Ez egy Ma Yuan kép, aranyos
Cafee. 2017 márc. 25. - 09:42:46
(8394/9141)
Igen, állitólag nem is létezik ez a kép, viszont a kinai hivatkozik is arra a festõre, akit szeret.
Ma Yuan
Cafee. 2017 márc. 25. - 09:40:52
(8393/9141)
Igen, tuti, hogy blöff.
Milyen rohadt gonosz ez a professzor, de ugye a galériás házaspár is kényszeriti, alja egy ember.
Most a férj meghalt vagy nem?
Sztem nem, fel fog bukkanni
K. Judit 2017 márc. 25. - 09:35:02
(8392/9141)
Úgy emlékeztem, azt mondta, hogy õ festette, de kínai (vagy japán) festõk stílusában.
Mindegy, ha csak másolta, akkor is tetszik.

Szerinted is blöff a képégetés a jelenben?