SzIvett 2016 jún. 12. - 11:58:22
(4/64)
Szerintem a film hatalmas volt. Sajnos az utóbbi években ritkán készülnek ütõs horror filmek,de nekem ez nagyon pozitív csalódás volt. Bõven hozta az elsõ rész színvonalát,nekem picit ez jobban is tetszett az elsõnél.:) Végig lekötött 2 órán keresztül,egyszer sem volt unalmas,a feszültség folyamatosan megvolt,az ijesztõ részeknél meg ugrottam párszor a moziban.:D A csavar is ötletes volt ami a végén derül ki. Az apáca démontól egyenesen a hideg rázott.Baromi félelmetes volt.:D Csak ajánlani tudom!:) Mindenképpen moziban nézõs.:P
7/10
Kolókapitány 2016 jún. 11. - 09:01:08 7/10
(3/64)
Elõzõ kommentelõnek kicsit más lehet az ízlése, mint nekem. Amit õ mélypontként írt le nekem az pont tetszett. Szerintem nagyon jól fel lett építve a film, a színészek is hozták amit kell. Nem vagyok nagy horror rajongó, de ez nagyon jó volt. Voltak nagyon elnyújtott részek ahol bravúrosan elérték, hogy a feszültség végig fent maradjon.
4/10
kate77 2016 jún. 10. - 11:24:37 4/10
(2/64)
Óriási csalódás a film... Nagyon szerettem az elsõ részét, ezért is vártam annyira a folytatást. Szerintem harmatgyenge lett, a bõ 2 óra alatt össz-vissz 3 olyan jelenet volt, amin tényleg meg lehetett ijedni, a többi "ijesztõ" jelenet inkább volt nevetséges, mint félelmetes :(. És borzasztóan el van nyújtva, feleslegesen, kicsit zagyva is, valamint sajnos nagyon sokszor unalmas. Ezt persze úgy magyarázzák, hogy "fellélegezhet a nézõ", csak sajna nincs mibõl :(

Nagy kár ezért a filmért. Most vesztettem el minden reménységem, hogy készülnek még igazán ütõs horrorfilmek (nem a trancsírozósra gondolok).

SPOILER ON!!!!!!!!!!

Amikor a csávó az Elvis dalt énekli a családnak, az volt a mélypont, ott már végképp nem tudtuk, melyik filmre ültünk be...

SPOILER OFF
somersby 2016 márc. 03. - 11:25:17
(1/64)
Idén nyáron érkezik a magyar mozikban a 2013 szeptemberében bemutatott kísértetházas horror, a Démonok között folytatása, amely a most nyilvánosságra hozott elõzetes szerint szintén nagyon ijesztõ lesz.
A hatást ráadásul nagyban növeli, hogy a filmek középpontjában álló szellemûzõ házaspár, Ed és Lorraine Warren a valóságban is élõ és tevékenykedõ emberek – az õ igaz történeteiken alapulnak a Démonok között-alkotások (az elsõ és második részen kívül a spin-offként mûködõ Annabelle is).

A Démonok között 2-t az elsõ filmet is jegyzõ James Wan rendezte (akinek a nevéhez olyan további horrorok fûzõdnek, mint a Fûrész és az Insidious). A Warren házaspár szerepében ezúttal is Vera Farmigát és Patrick Wilsont láthatjuk, akik fõszereplésével most egy 1977-es rémisztõ esetet vesznek elõ a szellemûzõk aktái közül.

Official Teaser Trailer [HD] - http://www.youtube.com/watch?v=KyA9AtUOqRM

Bemutató dátuma: 2016. június 10.