Téma: Divoké kone

malvinkicska 2017 okt. 16. - 17:19:22 Előzmény napraforgó
(417/437)
Ma Mary még is úgy döntött a Lukás nála a nyerõ, mi lesz belõle mivel az apja gyûlöli ami érthetõ is.
Aztán Danka majd nem szült, M és I jól el vannak túráztak és el vannak fáradva.
Boris bilincsben és megkötve tartja az öreget, szemét egy alak amit csinál, most Osvald emlékezett a régi dolgokra mi hogy volt, miért nem hozta ki az intézetbõl.
Simona nagyon beleesett Dubanba a szerelem elvette az összes eszét, most Carol akármilyen szemét de igazat mondott neki, de az csak mondta nem lehet, mert az a támasza, remélem hamar rájön a dolgokra még is igaza van C-nak. Akinek jó szerep van írva Hana és Tereza azok gondolkodnak is.
7/10
offtopic
napraforgó 2017 okt. 14. - 07:38:43 7/10
(416/437)
OFF
Köszi, láttam, épp ennek alapján kérdeztem rá az elõzményekre... A leírás az lehet nagyon jó, és aztán meg a sorozat nagyon gyengus, na szóval nagyon nem mindegy. Annyi elpazarolt idõt nem akarok rá szánni.
s1u2x3e4l 2017 okt. 13. - 18:53:10
(415/437)
7/10
offtopic
napraforgó 2017 okt. 13. - 18:10:13 7/10
(414/437)
OFF OFF
Köszi a választ. Az, hogy egy telenovella ostobácska, az nem újság nekem. A történet a tartalomleírás alapján még akár tetszene is, mindenesetre nem a most mindenhol nagyon divatos megbosszulós témájú, jó sok erõszakkal megspékelve. De ha már neked sem volt hozzá türelmed, az nem sok jót ígér... Azért lehet, hogy belenézek majd.
7/10
napraforgó 2017 okt. 13. - 17:57:06 7/10
(413/437)
Kicsit irígylem a szlovákokat, hogy a bíróságaik ilyen villámgyorsan mûködnek.
Nálunk hónapokig kell várni egy részvénytársaság cégbejegyzéséhez, hát még egy tulajdonjogi jogvitában hozott - még csak nem is ügydöntõ határozat meghozatalára. Nem tudom, hogy a birtok Rt. formában mûködött-e korábban is, két fõ tevékenységi körrel, éspedig a lótenyésztéssel és a takarmánygyártással. A wellness üzletág bevezetésével az Rt. alapító okiratát, a társasági szerzõdést és persze a cégbejegyzését is módosítani kell/ene. Ez mind idõ, idõ. Feltételezem, hogy a befektetõk által fölajánlott tõke az Rt. valamiféle tõkeemelésével történhetett, úgy, hogy az ellenõrzési pakettet megtartották az eredeti tulajdonosok. Sajnos errõl egy árva szó sem hangzott el a sorozatban. De nem túl valószínû, hogy mindezek seperc alatt lezajlottak.
Ezt a bírósági határozatot kicsit sem értem, mit mondtak, tulajdonjog visszatartás, vagy mi a csuda? milyen kérelmet nyújtott be Judata Elemin? És hogy fog majd ehhez jönni Boris? Az ingatlan tulajdonjogához hozzá sem nyúltak, szó nem volt eladásról, vagy ilyesmi, nem is értem akkor hogy akarhatják azt elvenni tõlük????? Az Rt. egy gazdálkodó társaság, a mûködése, ha nem is független teljesen az ingatlantól, ahol mûködik, de ha a részvénytársaságba tagokat vettek be, attól az még nem vonatkozik a földterületre.
Itt tán egy hete aláírták a társulási szerzõdést és hipp-hopp, már itt is a bírósági határozat, ez hihetetlen. Nnnaaa, zavaros ez az egész....
-------
Mery milyen sokat õrlõdik. Amikor magában van, képes józanul is gondolkodni és óvatos, de ha föltûnik Lukas a színen, megzavarodik, olyan, mint egy ostoba kamaszlány.
Duban meg lelépett Simona mellõl egy hajnalban, most elérhetetlen.
Bakula közli Adammal és Hanával, hogy Boris meghalt Belizében, de szerintem Hana tudja, hogy nem tévedett és Borist látta. És jól sejtették, valóban Boris rabolta el és tartja fogva Oszvaldot. El nem tudom képzelni, mit akar tõle, mire akarja kényszeríteni.
malvinkicska 2017 okt. 13. - 17:50:55
(412/437)
A mai részben Imro és Márta, volt a fõ téma beszélgettek ittak kártyáztak.
Aztán Mary sokat gondolkodott amit megtudott a de végül csak felhívta beszélni szeretne Lukassal.
Aztán kezd fény derülni becsapta Simit Duban, mert jött egy papír a bíróságról de nem értették a tartalmát, Teresanak az volt feltûnõ Judita az indítója , gondolom most már lesznek bonyodalmak. Az egész közt Hana akinek van esze és gondolkodik.
Boris megkötve tartja az apját Osvaldot, még az asztalra tette a lábát a mocsok, és úgy osztotta az eszet az öregnek.
s1u2x3e4l 2017 okt. 13. - 15:31:19
(411/437)
OFF OFF OFF OFF OFF


Szia!

A sorozat nem eredeti, hanem természetesen egy remake-rõl van szó. Az eredeti verzió, a La chucara 2014-ben készült el Chileben, ezt a verziót itthon nem láttuk, mely 190 részes volt. Vele szemben a Vino el amor (Mámoros szerelem) csak 142 részes. Eredetileg 120 részes lett volna, de a siker jegyében még 20 részt hozzáírtak. Nekem tetszett az alaptörténete a sorozatnak, bele is kezdtem, de én 20 rész után abbahagytam. Jó lett volna egy vidéki sz*rkavarós sorozatnak, de mégis olyan gyermeteg lett szerintem. Elég sablonos történet, vannak benne hibák jócskán, a karakterektõl sem vágtam egy hátast, egy az egyben kitalálható történet, meglátszik hogy egy kezdõ írónõnek az elsõ adaptációja. Komoly témákat is, mint pl a sorozat elején illegális bevándorlás/kitoloncolás olyan felületesen kezelnek, hogy inkább bele sem kellett volna tenni.
Hogy valami jót is írjak róla, két szereplõnek kiemelném az alakítását. Egyikõjük a vendégszereplõ, Laura Carmine, akit itthon leginkább negatív szerepekben láthattunk, hát õ meglepõen hiteles volt a pozitív karakter bõrében, és sokkal jobban illett Gabriel Soto mellé, mint a fõhõsnõ Irina Baeva. Bár én nekem vele sincs bajom, de kémiát én nem sokat fedeztem fel Baeva kisasszony és Senor Soto között. A másik, akit kiemelnék a fõgonoszt alakító Kimberly Dos Ramos, a rideg szõke, aki szerintem profin hozta az aljas, számító már-már õrült Gracielát. Vele jól járt a Televisa, érdemes volt átcsábítani a Telemundótól.
A sorozattal az is volt a bajom, hogy sokszor úgy éreztem, hogy ez tulajdonképpen nem is a fõhõsökrõl szól, hanem inkább Azela Robinson (Soto anyósa a történetben) és Cynthia Klitbo (Baeva anyja a történetben) karaktereinek a rivalizálásáról. Elõbbi a kisujjából kirázta a végtelenül egyszerû gonosz anyós karakter (nekem ez visszalépés és egy korábbi karakteréhez képest), utóbbi meg annyi sírt, és borzalmasan.
Nekem leginkább a középszerû szó jut róla eszembe, ha egy szóval kellene jellemezni a sorozatot. Vehettek volna jobbat is, lenne ott mibõl azért válogatni, de még mindig jobb mint ha valami pusztító Nathallie Lartilleux vagy Salvador Mejia sorozatot vettek volna meg.
Belenézegettem youtuben menetközben, miután leálltam a nézésével, hát...én 5 ponttól nem igazán tudom többre értékelni, így sem, még ha a mexikóiak szerették is.
malvinkicska 2017 okt. 13. - 13:55:20
(410/437)
Nagyon a vége felé hagyták ezt a birtok ügyet, a nõ nagyon szemét mert most Dubanra akarja hagyni de közölte vele, lesz még egy másik személy az a szemt Boris, rá is kérdezett Duban nincs e össze fügésben azzal nincs meg Osvald.
A lovászok kibékültek, most már megint barátok. Aztán Mary csak hisz Lukasnak.
Imrich és Márta össze jönnek úgy néz ki.
7/10
napraforgó 2017 okt. 12. - 17:22:29 7/10
(409/437)
Márta és Imró csak tisztázzák a félreértéseket, alakulgat a kapcsolatuk. Kibékülnek a Johnok is, miután kicsi John bocsánatot kér. Suso anyagot gyûjt Lukasról, amit Mery csak hosszas hezitálás után olvas el. Nem tudom mi minden lehetett abban a dossziéban, ha pont azt kapta ki legsúlyosabb vádként, hogy a férfi nem fizet gyerektartást. De Lukas ebbõl is kimagyarázta magát, kérdés, igaz-e amit mond. Utánanézni nem lehet, hisz a kb. 9 éves gyerek Amerikában él az anyjával. (lehet nem is szorulnak rá a Szlovákiából történõ utalásra...) Oszvald eltûnik, Boris meg feltûnik, érdekes mégsem asszociálnak rögtön arra, hogy a két dolog összefügghet.
Judita bejelenti Dubánnak a tulajdon átvételét. Kíváncsi vagyok, hogy akarják ezt megvalósítani, hisz a tulajdon többségi hányadát, 51 %-ot a Zavodszkyak megtartottak maguknak.
7/10
napraforgó 2017 okt. 12. - 08:04:06 7/10 Előzmény s1u2x3e4l
(408/437)
Nem tudod, ez valami vadiúj, vagy ismét valami régebbi sorozat újrafeldolgozása?
És amúgy hány részes lesz? Ha a Dunán adják, akkor legalább reklámmentes lesz.
malvinkicska 2017 okt. 11. - 16:59:26
(407/437)
Marynek teljesen elmentek otthonról, ezzel a Lukassal akar maradni, de a végén Suso adott valami papírt neki, majd holnap megtudjuk mi áll benne.
Aztán már I sem akarja Mártát, valóban úgy viselkednek, mint a gyerekek. A két John is amit követ nagyon buta dolog.
Teresat rossz álmok gyötörték , azután mikor Hana mondta mintha azt az ördögöt látta volna azt a Borist, és elgondolkodott miért tegezte Osvald, csak ismerhette.
Aztán Hana is csak rágódott mikor menni készültek megjelent Carol és közölte nincs meg Osvald tegnap óta, mert a kutya amit sosem hagyott most azt sem vitte magával.
malvinkicska 2017 okt. 11. - 08:56:37
(406/437)
Mától belefordulunk az utolsó 10 részben, remélem nem maradnak elvarratlan szállak.
Bele olvastam az elõzetesben lesznek benne érdekes dolgok, majd látjuk.
7/10
napraforgó 2017 okt. 11. - 07:49:26 7/10
(405/437)
Azt, hogy Márta a chatpartner, borítékolni lehetett, fõleg, hogy föltett egy képett, ami macskát ábrázolt rózsák között... Amúgy meg nem baj, hisz már Imro is hajlott volna a Mártával való kapcsolatra, amikor Márta váratlanul eltûnt.
Lukas nem olyan biztos a dolgában, fölkeresi Susót, aki ettõl új lendületet kap.
A Johnok hülyéskedései nem érdekelnek, az üde színfoltnál õk sajnos többet vannak jelen.
Vrban kicsit elcsodálkoztam, hogy odavitte a birtokra a lányát, akkor, amikor Filip elõéletével annyira nem volt kibékülve... De a kis csaj sokat fejlõdött, az elsõ megjelenésekor a lovak szaga, a trágya, a lópisi is elriasztotta, most meg istállót akar takarítani 15 évesen??? Na oké, talán ebben a korban még sokat változhat, és még talán a haverok elõtt is jó pont lett, hogy õ egy lótenyészetben forgolódott a nyáron. Azért ez nem adatik meg mindenkinek...
Hana és Adam a fák között elsuhanó Borist meglátják, vagy inkább csak Hana, na erre kíváncsi vagyok mit keresett at erdõben? Elmegy az apjához talán? Ha igen, az nyilván hiba, mert akkor elõre elárulta a szándékait és Oszvald tehet ellenük...
malvinkicska 2017 okt. 10. - 17:03:50
(404/437)
A kis csaj megjött a birtokra az apjával, és ezt Simi rendezte így akarta meglepni Filipet ami sikerült is, a kis fiatalok édesek a kis csaj , hogy nézett F-re ragyogott a szeme.
A rendezõ szerelmet akart vallani H-nak de A közbe lépett, de azért késõbb elmondta , hogy tudta tetszik a rendezõnek H. Aztán addig írogatott I amíg kiderült, macskás Márta a hölgy akivel csetelnek. aztán suso csak szereti még Maryt és elment felderítõ körutra, és Maroskótól több dolgot megtudott. Mikor beszélgettek Adam és Hanna akkor látta H itt van Boris abirtokon.
malvinkicska 2017 okt. 10. - 12:33:05
(403/437)
Arra emlékszem volt már elõzõleg is egy boros sorozat de most nem emlékszem mi volt a címe, az tetszett azt dolgozták át.
s1u2x3e4l 2017 okt. 09. - 19:55:35
(402/437)
A Divoké kone váltásaként a Mámoros szerelem címû mexikói sorozat érkezik október 26-án 15:55-s kezdettel. Eredeti címe: Vino el amor (Televisa-gyártás, 2016). Fõhõsök: Irina Baeva és Gabriel Soto.
malvinkicska 2017 okt. 09. - 17:03:43
(401/437)
A hét is úgy kezdõdött egy kis gyenge résszel Imrich bohóckodik most akar nõt a végén mikor a macskás csajnak tetszett nem kellet fordítva van ez is össze rakva.
Aztán a lovászok ügyetlenkedtek azzal a képpel. Suso is elmélkedik.
Aztán Dubán ideges lett Juditara, és össze szólalkozott Simivel amit a gyerekek is hallottak.
Azt gondoltam többet mondó lesz de nem.
malvinkicska 2017 okt. 06. - 21:56:06
(400/437)
Köszönöm szépen leírtad megnéztem, valóban ez a Judita asszony nagyon szemét nõ, mert a háttérben van a másik jobbik Boris, aki adja a tanácsokat gondolom én.
Simonának ez egy akkora pofon lesz, mert ki tudja mi lesz a vége, te biztosan jól látod már elõre a dolgokat, ahogy írtad.
A lovászok bohóckodása egy kicsit dob a sorozaton.
7/10
napraforgó 2017 okt. 06. - 18:00:13 7/10
(399/437)
Lukas elszólta magát Imró elõtt, Mery mindig kitûnõtanuló volt, õmiatta hagyta félbe a fõiskolát. Elkotyogja,hogy vot egy félrelépése, amelynek következménye lett,ezért el kellett vegye a felcsinált lányt. Imrich megdöbben és beszél Mery fejével. Nem helyesli, hogy ezek után Mery föleleveníti a kapcsolatát ezzel a megbízhatatlan emberrel. Szemére hányja, hogy egy ilyen széltoló miatt veszni hagy egy olyan rendes embert, mint Suso. Egyre jobban lebelovalja magát a dologba, végül megtiltja Merynek, hogy találkozzon Lukassal. Mery épp csak nem röhögi körbe. Imró akkor Alberthez megy megértésért, de Albert és Tereza tanácsa, hagyja békén a lányát, már elég felnõtt. Végén kitalálják hogy a lányai szerelmi élete helyett a sajátjával kellene foglalkoznia, bartátnõ kell neki.
Simona felelõsségre vonja Filipet, miért hazudik neki, egyáltalán nem az építõipar szépségei miatta akar Pozsonyba menni. De aztán gondol egyet és megszerzi Vbra telefonszámát és felhívja.
Az ütõdött lovászok már arról ábrándoznak, hogy olyan nagy filmsztárok lesznek, hogy majd nem gyõzik távoltartani a rajongóikat. Aláírt fényképes kártyákon törik a fejüket, egybõl ezret kell csinálni, no meg egy albumot, amit megküldhetnek a fontosabb filmstúdióknak. Lenka fényképeket készít róluk, de azok nagyon amatõrre sikerülnek.
Filip elhatározza, hogy megtanul úszni, ezért ellopja Bianka úszógumiját. A tóban szerencsétlenkedik, amikor Karol meglátja, bemegy a vízbe és megtanítja úszni.
Judita Dubannal beszél, ne akarjon olyan nagyon építkezésbe fogni, Simonát is vissza kellene fognia, hisz õ az elsõ perctõl tudta, hogy a Holczmannkán semmit nem fognak építeni, csak a tulajdonjogot akarják megszerezni és földig lerombolni az egészet.
--------
Boris kegyetlen, az apja megtagadta tõle a Zavodczki nevet és neveltetést, hát nyilván elhatározta, hogy megszerez mindent és lerombol mindent, amit az apja fölépített sok év alatt. Kíváncsi vagyok, hogy akarja ezt megvalósítani.

Az biztos, hogy az a szerzõdést, amelyet a wellness központ felépítésére kötöttek, meg lehet támadni a mentális rezervátió (titkos fenntartás, titkos hátsó szándék) miatti érvénytelenség címén, csak hát a bírósági eljárások elég hosszadalmasak, mint tudjuk.
malvinkicska 2017 okt. 06. - 09:48:34
(398/437)
Sajnos ma sem tudom nézni mikor adják ma fodrászhoz megyek, és pont 4-óra, a tegnap októberi ájtatosság volt, mert héten egyszer kijön a lelkész, mivel ez filia vagyunk.