Téma: Dr. Csont

10/10
zora 2010 ápr. 19. - 12:28:08 10/10 Előzmény Babse
(1257/28807)
Felkerült az 5x17 felirata a hosszupuskära!
10/10
pluhildi 2010 ápr. 19. - 12:24:39 10/10
(1256/28807)
Ez az egész FBI-osdi nekem is fehér folt, mármint hogy hogyan is mûködnek, a wikipédián sem találtam olyan mélyreható magyarázatot. Ha valaki keni vágja világosítson fel minket is.
10/10
zora 2010 ápr. 19. - 10:45:00 10/10 Előzmény pluhildi
(1255/28807)
Igen, bennem is ez van, hogy esetleg mäs helyszin jön? Nagyon külföld nem lehet, az egesz intezetet megsem vihetik...
Erti valaki az FBI szerkezetet? Hogyhogy a fövärosbol nekik kellett L.A.-ba, Washington ällamba, Uj-Mexikoba stb menniük? Az FBI-nak csak Wash.-ban van szekhelye?
A Smithonianrol olvastam, hogy mäs värosokban vannak kihelyezett intezeteik. Szoval a Jeff.-nek is lehet...
... Mär csak 5 resz van vissza???!!!
10/10
pluhildi 2010 ápr. 19. - 09:23:57 10/10
(1254/28807)
A "kockázat" dologhoz nekem eszembe jutott még valami.
Anno a 2. évad 12. részében (amikor Howard Epps meghal) Booth meghúzta azt a bizonyos vonalat, ami arra hivatott, hogy megvédje õt vagy az õket körülvevõ "szeretett" személyeket a hasonló veszélyhelyzetektõl.
Ez két dologban gondolkodtatott el engem.
Egyrészt Booth nem merte megtenni az elsõ lépést, elõször mert még talán túl korainak tartotta, aztán ott volt Cam és végül jött a vonalhúzás. Bones szerintem már nagyon régen át szerette volna lépni de hát a vonal az vonal és az elsõ lépést csakis Booth tehette meg, hiszen õ maga állította azt fel. Így maradt a vonal másik oldalán és amikor Booth végül mégis átlépte úgy érezhette, hogy ha együtt dolgoznak párként (ha engedik nekik) és vele történik valami azt már Booth (másodszorra) már nem fogja tudni feldolgozni, ezért jobb ha inkább nem történik meg.
Vajon lehetett ez így?
10/10
R.ka 2010 ápr. 18. - 21:38:40 10/10
(1253/28807)
Teljesen érthetõ voltál! Igazad van a randi-dologban, én csak a csókra "koncentráltam" :)
STKAKTUSZ 2010 ápr. 18. - 21:12:46
(1252/28807)
---spoiler---

Sztem Booth tényleg nem vállalta ezt a kockázatot ha úgy vesszük. Jared azt kérdezte, hogy Booth sosem vállalta ezt a kockázatot (sosem tette meg ezt a lépést), de Bones érthette úgy, hogy sosem hívta el õt randira illetve sosem "mert" vele összejönni. Sweets szerint Booth és Bones egymást hibáztatják, amiért nem jöttek össze, tehát Brennan szemszögébõl Booth tényleg nem vállalta ezt a kockázatot, mivel együtt dolgoznak. Sõt, az elsõ közös ügyükben meg is mondta, hogy ezért nem hívja el. Nemtom mennyire érthetõ:D
10/10
R.ka 2010 ápr. 18. - 20:58:47 10/10
(1251/28807)
Én a 100. után egybõl megnéztem az elsõ részt, és nagyon tetszett. Teljesen más élmény volt így nézni, mint elõször. Most már érthetõ volt, miért is ilyen undokok egymással :)
Egy apróságot azonban észrevettem:
--SPOILER--
A 4. évadban Jared megcsókolta Brennant, és rákérdezett, hogy a bátyja ugye nem vállalta soha ezt a kockázatot? Brennan pedig azt válaszolta, hogy nem. Ez egy kicsit ellentmondás... Bár igazából az 5 évad alatt én kb. ennyit találtam, ami ellentmond a 100. résznek. Ebbe pedig belemagyarázhatjuk azt, hogy nem akarta Jared orrára kötni azt, ami réges-rég történt...
STKAKTUSZ 2010 ápr. 18. - 16:25:06 Előzmény pluhildi
(1250/28807)
Nemnem, énis pontosan azt érzem amit te:) Annyira tetszik, hogy így oldották meg a dolgot, mert imádom azt az érzést, amikor elõször látok egy részt (fõleg ha éppen pótlok, tehát nagy adagban kapom az "új részeket"). És most újrakezdtem az elsõ évadot és ugyanazt az érzést kapom meg, mintha elõszörre nézném, mert teljesen más kontextusba kerültek a dolgok. Nagyon poén:D fõleg a "Be a cop"-jelenet az elsõ részbõl, huh, most még nagyobb oltás így Bones szájából...:P:P:P meg a Vegas-rész is nagyon nagy! igazából mindegyik:D fõleg a korábbi részekben volt rengeteg csönd, amikor csak néztek egymásra, wow... mondjuk azóta jobban megnyíltak egymásnak, és már nem csak szemmel üzengetnek:P:D am én is csak ajánlani tudom hogy nézzetek most elsõ évados részeket, mert egy élmény, komolyan.
Babse 2010 ápr. 17. - 21:23:36
(1249/28807)
Sziasztok!
Ugye nem ment le a 3/13 csütörtökön az RTL-en? Mert elvileg ugye kellett volna...
Az 5/17-el kapcsolatban én még feliratra várok, mert nem vagyok nagy angolos, de lehet nem bírom ki:D
10/10
pluhildi 2010 ápr. 17. - 19:42:14 10/10
(1248/28807)
most hogy már láttuk a flashback epizódot és jó néhány dolog tisztába került, azóta néztetek már vissza korábbi részeket mondjuk az elsõ vagy a második évadokból?
ma belenéztem 2. évados részekbe és hihetetlen de annyira más.....más szemszögbõl látom már mint amikor elõször vagy másodszor vagy harmadszor?... :))
olyan furcsa érzésem van, még megfogalmazni sem tudom de valami megváltozott, de nem rossz irányba
csak én vagyok így vele?
10/10
pluhildi 2010 ápr. 17. - 15:51:52 10/10
(1247/28807)
zora tetszik az ötleted ;-D
ettõl függetlenül bennem még mindig itt motoszkál a korábban már említett kissé közhelyes finálé, de most már kiegészítettem némi sírással is.
***spoiler***
viszont arról is szó van, hogy egy évre megy el Bones ásni, nem tudom a a kiképzés mennyi idõre szól + ott van egy hosszú nászutas párunk is
az is lehet, hogy a 6. évadban pár ügyet nem washingtonban fognak megoldani? vagy az egész 6. évadot új környezetbe tennék?
ejha egy kicsit elrugaszkodtam, de látom nem csak én. menjünk forgatókönyvíróknak :)))
Vidra #23 2010 ápr. 17. - 14:41:52
(1246/28807)
Hóhó, én mirõl maradtam le?
Nem a 3. évadnak volt most vége mert kezdõdik a gyõzzüke só?
10/10
zora 2010 ápr. 17. - 11:21:55 10/10
(1245/28807)
Hü de jo dolog jutott eszembe az evadzäroval kapcsolatban! SPOILER!!!

Ugye, eddig csak arrol volt szo, hogy Tempe esetleg Indoneziäba megy äsni, Booth meg kikepezni, de nem tudjuk, hova???!!! Mi van, ha titkos, es...INDONEZIÄBA! Aztän ott talälkozhatnak. A többi meg szirupos. Mert vagy Booth menti meg Tempet, Vagy Tempe Booth-t. Szoval, toväbb nem gondoltam. De szep is lenne! Na, jo, kicsit bezsongtam...
Zeeta 2010 ápr. 16. - 23:57:35
(1244/28807)
SPOILER-ish 5. évad vége

Hát, szerintem mivel tisztában vannak vele, hogy a sorozat most népszerûbb mint valaha, és szeretnék, hogy tûkön üljünk az õszi folytatásig, nekem valószínûbbnek tûnik, hogy inkább egy szívfacsaró finálé vár ránk, és nem feltétlenül happy end.....
STKAKTUSZ 2010 ápr. 16. - 18:24:29
(1243/28807)
---spoiler 5. évad finálé---

ez megint nem hangzik túl jól... végig fogjuk zokogni az utolsó részt?

"For now, the producers are content to dance around the idea of getting the characters together. "If we did get them together, the fans would hate us because they like the tension and so do we," says executive producer Stephen Nathan. "After the 100th episode, they take a big turn and things change.""

"If you thought Deschanel's crying in the 100th episode was heartbreaking, just wait until you see the season finale. "There are some big changes for them in the finale that affects the future in a big way," Deschanel says. Executive producer Hart Hanson adds: "We have a big finale, and I hope for some more crying — of joy or sadness, I don't know."

Az sem tesz hozzû túl sokat, hogy SN szerint a finálé “the next logical emotional step after what happened in the 100th.” pfff... ki vagyunk segítve:P
10/10
R.ka 2010 ápr. 16. - 14:42:43 10/10
(1242/28807)
Többek között azért is szeretem ezt a sorozatot, mert annyira jól válogatják össze a szereplõgárdát :)
Nem tudom, vajon kinek az agyszüleménye volt, hogy Robert Englundot kérjék fel erre a szerepre, de nagy piros pontot érdemel! Valahogy egybõl el tudtam képzelni, hogy õ volt Bones gimis legjobb barátja :)
10/10
R.ka 2010 ápr. 16. - 14:40:38 10/10
(1241/28807)
--SPOILER--

Arra én is kíváncsi vagyok, hogyan jönnek össze, de szerintem Hodgins nem lépett tovább, hiszen nem olyan rég mondta Angelának, hogy "I'm your guy" és azt is, hogy szereti :)
A lassúzós rész tényleg aranyos volt, ahogy Booth próbálta tartani a távolságot :) és hiába volt kényelmetlen neki a szitu, végül is kimondta, hogy ez Bones osztálytalálkozója és a kedvéért csak táncolt vele.
10/10
pluhildi 2010 ápr. 16. - 09:49:40 10/10
(1240/28807)
Azért Robert Englund iskolai gondnok szerepe sem hazudtolta meg önmagát:D Azoka kések, ollók, balták..... Hm..
Sajnos a végét még nem láttam (csak én lehetek ilyen béna, hogy a felét látom a felét nem :)) de addig amíg igen, addig tetszett. Igen nehéz lehetett Booth-nak a történtek után, de még így is nagyon jól ment a közös munkájuk. Sweets is bepróbálkozott nála, de az haláli volt amilyen gyorsan ejtette a témát és bontotta a vonalat.
10/10
zora 2010 ápr. 16. - 07:40:07 10/10
(1239/28807)
*** spoiler 5x17 ***

Igen, ez a sok "szivem", "kedvesem" "felesegem" "ferjem" ... ez is annyira szivfäjdito volt... Valahogy annyira termeszetesen hasznältäk! Booth gondolom örült egy kicsit, hogy älmodäs nelkül kiprobälhatja. Mert milyen jo lenne, ha... Nagyon jok lennenek együtt...
STKAKTUSZ 2010 ápr. 15. - 22:37:13
(1238/28807)
---spoiler 5x17---

Nagyon jó rész volt, hozzátett valamit az elõzõkhöz. Nagyon tetszett, hogy nem csináltak úgy, mintha semmi nem történt volna, amikor Booth Brennan férjeként mutatkozott be azt hittem, de aztán a táncjelenetet jól megoldották. Mégsem ott tartunk ahonnan elindultunk, azt a beszélgetést nem lehet meg-nem-történtté tenni, ez jó a kapcsolatuk szempontjából. Bár úgy érzem, el fognak jutni addig a pontig, ahol már nem tudnak majd együtt dolgozni, hiszen Booth tényleg igyekszik elõrelépni, Brennan ellenben legszívesebben úgy tenne, mintha mi sem történt volna. Booth-nak hiányzik az, amit nem kaphatott meg, Bones-nak hiányzik az, amijük volt... Elõször Brennant sajnáltam meg amikor Booth nem akart vele lassúzni, aztán viszont Booth-t sajnáltam meg, amilyen képet vágott mikor Bones a nyakába borult...:( sztem nem fogja sokáig bírni ezt így. (Ráadásul arra a zenére táncoltak amire én is a szalagavatón... ez is egy könnyes jelenet volt...) Am azt hittem, hogy amikor az a csaj pitét kínál Booth-nak, Brennan is kérni fog, de hát sajnos nem... remélem ezt a pités dolgot el fogják sütni majd a finishben, rengetegszer hangsúlyozták hogy Brennan nem szereti a fõtt gyümölcsöt.
Vicces volt, hogy gimiben Brennan beceneve Morticia volt:D:D:D kíváncsi vok tudja-e miért...:P (ha igen, akkor is biztos elmagyarázták neki:D). És mennyi poénos beszólása volt, szakadtam!:D:D:D Olyan szempontból is elõrelépett a sztori, hogy Bones végre rájött, hogy megtalálta azt a közeget, ahol elfogadják és ahol önmagát adhatja. Nagyon tetszett a végén a "kerekasztal", rég gyûltek össze ilyen sokan együtt.
Mi volt még... jah, Hodgela. Szegény Vendell... mondjuk télleg nem vette olyan rosszul a dolgot. Kíváncsi vok hogyan jönnek majd össze, Hodgins eléggé úgy tûnik hogy felnõtt és továbblépett.

Kedvenc beszólásom:
Kelly: So... you actually look normal now.
Brennan: Thank you. I heard Evelyn ruined your karrier.
Kelly: But you're not, aren't you.
Booth: My wife just ment how difficult must be... with this economy and... trying to find work. I know how terrible Temperance felt. Isn't that right, sweethart?
Brennan: Okay, sure. :D:D:D
10/10
zora 2010 ápr. 15. - 13:25:00 10/10
(1237/28807)
Talän ezzel is mutatni akartäk, hogy milyen kedvetlen, magänak valo volt a gimiben.
10/10
pluhildi 2010 ápr. 15. - 12:24:56 10/10
(1236/28807)
köszönöm az "elõzetest"
állítólag photoshop-ozták a tablóképét, legalábbis korábbi spoiler-ekben ezt lehetett olvasni, mert csak egy túl vidám képet tudott felmutatni a valódi énjérõl. mondjuk azt nem értem miért nem lehetett úgy hagyni
10/10
zora 2010 ápr. 15. - 11:59:35 10/10
(1235/28807)
*** spoiler 5x17 ***

En lättam!!! Sikerült letöltenem!!! Nagyon jo! Vicces, szomorkäs, szuper! Es amikor Bobby, a ferj feltünt a szinen, en ugy röhögtem! Mindketten megbeszeles nelkül beleegyeztek! Nem mondok többet, majd meglätod!
( csak nagyvonalakban ertettem dolgokat, mert meg nincs felirat, de igy is lejött...)
A vegen Tempe/Emily olyan aranyosan nevet! (bezzeg a tablokepen, mint aki citromba harapott) Igy meg nem is lättam.
10/10
pluhildi 2010 ápr. 15. - 11:19:20 10/10
(1234/28807)
zora remélem úgy lesz ahogy mondod :))
pár nõi szereplõ volt már a sorozatban akik megpróbálták felhívni Bones figyelmét arra a bizonyos tényre (Perotta és az angol nyomozónõ is) de azért jobban izgat, hogy féltékeny lesz-e Booth-ra és ezt hogyan fogjuk mi látni.
.
nem láttátok véletlenül a tegnapit (kanadai adást)?
nekem legkorábban ma délután lesz lehetõségem rá
10/10
zora 2010 ápr. 15. - 08:04:09 10/10
(1233/28807)
*** spoiler 5x16 ***
Este megnéztem még egyszer... és ez a szöveg Boothtól:
„ – Tudod, találnom kell valakit, aki szeretni fog engem 30, 40 vagy 50 éven át. – azt mutatja – mivel nem azt mondta „akit szerethetek” vagy „aki viszontszeret”, hogy õ tudja, senki mást nem lesz képes szeretni.... és valahogy úgy érzem, õ nem tudja, hogy Tempe szereti. A kóma óta ez a képessége amúgy sem mûködik.
Tempe pedig a meggyõzõdésében hisz. Emlékeztek az 1x17-ben, ahol Angela barátja eltûnt a sivatagban, és Tempe vigasztalja:
Brennan: – … a világban nincs olyan, ami csak egyszer történik meg. Semmi. A végtelenség mindkét irányban létezik. És nincs egyszeri alkalom, nincs eltûnt pillanat.
Ange: - Nem tudom, hogy ez mit jelent.
Brennan: – Azt, hogy lesz még egy esélyed.

Spoiler gondolatok az évadzáróra:
Lehet, hogy Catherine karakterét nagyon szimpatikusra, szerethetõre fogják csinálni, hogy csak azért is kitoljanak velünk, de ha így lesz, el tudom képzelni, hogy õ maga fog Tempe elé állni, hogy megmondja, nem képes olyan férfival randevúzni, aki, míg együtt vannak egy másik nõre gondol. Lehet, Tempe emiatt dönt úgy, hogy elmegy ásni. Mert így lenne értelme... Sajnos...
tunde1011 2010 ápr. 14. - 21:26:14
(1232/28807)
Csatlakozom Lojzee véleményéhez. Én is tökre vártam, hogy kezdõdjön a Dr. Csont és mit látok, egy b.... k..... a......... ny...... a cs........ együtt fúj :S(nyomdafestéket nem tûr amit a pontok helyére írtam volna):@:@:@:@
Eszméletlen, végre nincs (majd) móónyika, helyette megkaptuk gyõõzük-ééé(?)t. Ha már ennyire nézetséget akarnak rombolni az rtl klub, akkor inkább ne adjanak semmilyen mûsort.
Nikitababa 2010 ápr. 14. - 15:18:17
(1231/28807)
Szép délutánt mindenkinek!Nem is tudok már mit mondani,arra,hogy levették a kedvenc sorozatomat.Nem lehetett volna betenni az csodálatos família életét,bármikor máskor?Szerdán,csütörtökön szinte nincs normális film.Akkor legalább tennék be oda a Dr.Csontot!De szerintem aki annyira a Gyõzikét akarja nézni,hétfõn késõ este is megtehette volna.Én nem is halottam,hogy befejezik,csak azt,hogy a mai naptól az lesz a mûsor.Márius 15.én is elmaradt,húsvét hétfõn is...Nagyon szomorú vagyok!!!:(
10/10
zora 2010 ápr. 14. - 15:04:44 10/10
(1230/28807)
Sajnos DVD-n nem lehet hozzäjutni. Ausztriäban megjelent az elsö 3 evad, darabonkent kb 50 € äron... Szerintem töltsd le, vagy kerj meg rä valakit...
Azert tenyleg nem semmi, egy menö sorozat, dijakat nyert, a bena RTLKlub meg nem hasznälja ki...
Lojzee 2010 ápr. 14. - 14:53:08
(1229/28807)
Akkor megnézem máshogy, vagy megveszem DVD-n. De felháborít, hogy ennyire le_szarják a nézõket, és képesek minden indok nélkül felfüggeszteni sorozatokat. Miért hiszik, hogy az a buta cigány jobb nézettséget hoz? És ezt nem csak most csinálták elõször!
10/10
zora 2010 ápr. 14. - 14:51:27 10/10
(1228/28807)
*** spoiler 5x16 ***

Hät, megneztem vegre feliratosan... Majdnem sirtam a vegen... Megertem Tempe dönteset, ugyanakkor szerintem ez szämära egy kenyelmes megoldäs! Nem kell alkalmazkodnia senkihez, nem kell felelösseget vällalnia senkiert... Mert egy kapcsolatban ez van: adni es elfogadni. Pontosabban, hagyni, hogy a mäsik is adhasson. Hogyhogy nem lätja, hogy kepes lenne rä???!!! Azert haragszom äm rä... Vajon hogy zajlik a mai resz...? Meglätjuk. De megis, szämomra az 5x16 egy csillagos ötöst erdemel!!!
10/10
memari 2010 ápr. 13. - 23:30:29 10/10
(1227/28807)
Akkor már biztos soha nem menne le a maradék rész és a többi évad sem. Ezt akarod?
Lojzee 2010 ápr. 13. - 23:15:53
(1226/28807)
Sajnálom, hogy nem Vona Gábor nyert, és szünteti meg ezt a mocsok, szemét retek klubot! Megérdemelnék, amiért megint szórakoznak a kedvenc sorozatommal...........
STKAKTUSZ 2010 ápr. 13. - 18:54:23
(1225/28807)
Ha valakit csak az tart vissza a folytatástól, hogy nem tudja honnan beszerezni a részeket, írjon privit nyugodtan, szívesen adok pár tippet:)
10/10
memari 2010 ápr. 13. - 15:08:32 10/10
(1224/28807)
Külföldi út miatt csak most tudtam pótolni az április Bones-okat, nehezen bírtam eddig várni. De annál jobban hatott. :)

Az elõzetes híresztelésektõl tartva félve néztem a 100.at, mert szomorúbbra számítottam a végén. De ez így volt jó, ahogy, ezt STKAKTUSZ is nagyon szépen elmagyarázta. Nagyon kíváncsi vagyok, h ezek után hogyan alakul a kettejük sorsa, pláne az évadzáró mit tartogat számunkra.

Ami az Rtl-t illeti:
3 rész marad még meg az évadból, vhova igazán bepréselhették volna, ha már mindenáron ezt a "csodás Kultúrmûsort" adja hétfõnként. Már csak az évadon átívelõ fõ szál miatt is kellene, h egyben láthassunk mindent. Sajnálom azokat,akik máshogy nem tudják/nem tehetik meg,h eredetiben nézzék,mert így is nagyon szuper, sõt, van ami a szinkronban teljesen máshogy jön át.
Otka 2010 ápr. 13. - 15:05:44
(1223/28807)
Hát ezt nem hiszem el komolyan. Erre van igény, hogy már megint ezt a hülye Gyõzikét megy hétfõnként! Végre volt egy sorozat, amit szerettem, azt is leveszi az RTL.
szeni5 2010 ápr. 13. - 14:45:18 Előzmény mesese
(1222/28807)
Már megbocsáss, de miért kell idekeverni a politikát? Az, aki a Jobbikra szavaz, nem feltétlenül nézi a Gyõzikét...Sõt!
10/10
pluhildi 2010 ápr. 13. - 12:21:59 10/10
(1221/28807)
STKAKTUSZ totálisan sikerült összefoglalnod az én érzéseim is, vannak félelmeim annak ellenére, hogy alapjában optimista vagyok és bízom benne, hogy minden jó ha a vége jó

sajnos hajlamos vagyok elhinni azt a kiszivárogtatott slide-okban lehet olvasni pedig ezek lehetnek hamisak is

bennem még mindig nagyon él egy kép egy - eléggé közhelyes - zárójelentrõl ahogy (vigyázat lehetséges SPOILER) a repülõtéren egymást keresik a tömegben, a gép(ek) pedig azonnal indul(nak), meglátják egymást elindulnak egymás felé félúton találkoznak és.....to be continued.....
9/10
orion.anna 2010 ápr. 13. - 10:00:50 9/10
(1220/28807)
Kivételesen nekem tetszik a szinkron! Elõször furcsa volt angolul, de most már fel sem tûnik a különbség!
Remélem még Gordon Gordon is feltûnik! :D Nagyon bírom azt az embert! És Sweets-et tökre megszerettem. Szegénykét mindig szívatják. :D

SPOILER
Nem tudom Booth mennyire képes tovább lépni. Brennen képes elfojtani, de BOoth mindig is inkább az ösztöneire és érésire hallgatott. Kíváncsian várom mit hoznak ki belõle!
STKAKTUSZ 2010 ápr. 13. - 00:11:31
(1219/28807)
De nem is csoda hogy bizakodó vagyok... kilóra megvesznek engem, HH nagyon ért hozzá hogyan kell interjút adni... (vigyázat, spoileres!)

“I think it opens it up in a whole new way,” maintains executive producer Stephen Nathan. “It gives us some history, which allows us to see all the additional possibilities that could occur between the two of them.” Adds series creator Hart Hanson: “We aren’t nervous about making them a couple, but we want it to play out in a way that is realistic for these two and that will make fans happy.

“Everybody always mentions Moonlighting, but that honestly never comes up in our discussions on how to deal with them,” Hanson continues. “The Moonlighting curse? Don’t believe in it. I think that was all about [Bruce Willis and Cybill Shepherd] hating each other’s guts. [David and Emily] do not hate each other.” /Ausiello-files/
STKAKTUSZ 2010 ápr. 12. - 23:42:50 Előzmény zora
(1218/28807)
---spoiler---

Szerintem Brennan abban reménykedik, hogy Booth talál magának valakit, akit megérdemel, és ha belegondoltok ehhez óriási önfegyelem kellett, hogy elengedje... mert Booth mondta hogy akkor õ tovább fog lépni és Bones ezzel tisztában van, ahogy mondta hogy "I know" gyakorlatilag engedélyt adott rá, hogy Booth beleszeressen valaki másba... Szerintem Brennan úgy érzi, inkább megéri hogy Booth egy ideig szenvedjen emiatt de aztán ha továbblép talál majd valakit aki teljes odaadással tudja õt szeretni. Booth egy ideig szaru fogja érezni magát de aztán boldog lesz, Brennan-nek viszont egész életében együtt kell élnie ezzel a döntéssel, hiszen sosem fog senkibe beleszeretni, sosem tud megnyílni senki másnak, és neki esélye sincs normális kapcsolatra. Szerintem ez az õ verziója, inkább most volt bátor és megadta Booth-nak a továbblépés lehetõségét, felvállalva ezzel azt hogy õ viszont egész életében szenvedni fog emiatt, míg Booth-nak szerinte van esélye arra hogy boldog legyen, valaki mással. Ez annyira szomorú...

Én nagyon remélem hogy nem utazik el végül... mostmár egyszerûen össze kell hogy jöjjenek, nincs mese. Ezt már nem lehet tovább húzni. Egy kis idõt még nyertek ezzel a 100. résszel, de ha tényleg választaniuk kell a munkájuk és egymás között, akkor az a döntés szerintem végleges lesz a kapcsolatukra nézve. Legalábbis logikusan és életszerûen onnan már nincs visszatáncolás. Ha valamelyikük a munkát választja és egy évre elválnak, akkor ennyi volt. De én reménykedek hogy HH megoldja a dolgot. Túl sok a jó irányba mutató jel, megint hagyon magam átvágni, érzem...:P:D
10/10
pluhildi 2010 ápr. 12. - 23:22:49 10/10
(1217/28807)
én is tartottam attól, hogy milyen lesz angolul nézni, de szerintem nagyon jó
tetszeni fog az eredeti hang hidd el és sajnos a szinkron nem mindent tud visszaadni. pl a hanglejtések és egyéb apróságok a szinkronnal nem jönnek át
én a 3. évadtól néztem angolul, a szinkronos verziót csak azért néztem, hogy lássam még egyszer és kíváncsi voltam hogyan fordítottak. hát sokkal jobb az eredeti
10/10
jpm2005 2010 ápr. 12. - 23:00:47 10/10
(1216/28807)
Most komolyan: Mindjárt vége a Maunikasónak, kell valami pótlás a népnek. Nehogy már ilyen bonyolult dolgokkal kelljen foglalkozniuk. Nekünk meg marad a fél-legális lehetõség... Csak az a baj, hogy Bertalan Ági és Széles Tomi hangja nélkül nekem nem az igazi.
10/10
pluhildi 2010 ápr. 12. - 22:38:33 10/10 Előzmény orion.anna
(1215/28807)
engem már akkor megbabonázott mikor elkezdték magyarul vetíteni az rtl-en. korábban - sajnos - nem is tudtam errõl a sorozatról, de azóta ez lett a favoritom. sosem voltam nagy sorozatfan, de ennek nem bírok ellenállni.
....
mondjuk kissé elfogult vagyok David miatt, mert én õt már akkor szerettem mikor még Angel-t játszott a Buffy-ban. azóta ha õ szerepel valamilyen filmben, sorozatban azt biztos megnézem, vagy legalábbis belenézek mit is alkotott. + nagy kedvencem a Valentine
....
ettõl függetlenül David és Emily nagyon jól játszanak együtt, és tényleg jól összeillenek nem csak a sorozatban hanem az életben is (szép pár lehetnének)
9/10
orion.anna 2010 ápr. 12. - 22:19:06 9/10
(1214/28807)
Hát én nem nézem, az biztos! A Showder Klub sokkal elmésebb, inkább azon röhögök.
A Bonesra pedig tavaly szoktatott rá lakótársam, utána Coolon néztem. De meguntam, hogy csak az elsõ 2 évadot ismétlik, úgyhogy letöltöttem az eddig leadott részeket. Azóta pedig minden pénteken töltöm le az új részt. Nem tudom ti erre felé mennyire kíséritek figyelmemmel a sorit, de engem az S5 E16 nagyon megbabonázott! Az eddigi legjobb rész az egész sorozatban!
mesese 2010 ápr. 12. - 21:28:20
(1213/28807)
Az a baj, hogy a sok birka nézni fogja azt a retket.
Mind különbnek érzi magát és csak azért nézi, hogy kiröhögje. A Jobbikra szavaz és gyõzikét néz.
Vegyük tudomásul, hogy többség hülye és meg is érdemli, amit kap. Erre pedig az a bizonyíték, hogy még meg is vannak elégedve....
És a durva, hogy gyõzike az okosabb, ugyanis õ abból gazdagszik meg, hogy ezek birkák.Kár, hogy a parlamentbe még nem ette be a fene.
Graytee 2010 ápr. 12. - 21:27:46
(1212/28807)
Sziasztok!;-)
És akkor most nem is folytatják a Csontot?:-(((((
9/10
offtopic
zac607 2010 ápr. 12. - 21:18:31 9/10
(1211/28807)
Ezt most ugye nem gondolja komolyan az rtl? Ezt az IQ light f** kalapot kellene nézni hétfõ este a Dr. csont helyett, Ezt melyik agyhalott hülye találta ki? Remélem minuszban dönt nézettségi rekordot ez a marhaság!
thermopolis 2010 ápr. 12. - 21:14:49
(1210/28807)
Oké! Nagyon vicces azt RTL, de mi szerintem nevetünk ezen a viccen. Remélem nem nézi még a kutya se miszter IQ bajnokot! Remélem feleszmélnek, hogy a hétfõ esti programuk Csont nélkül egy hatalmas nulla!!!!!
10/10
Gabriella54 2010 ápr. 12. - 17:46:43 10/10
(1209/28807)
Eddig vettem a Bones-t, néztem az NCIS-t, dehát az rtl klub kiengedte a kezébõl a vezetést...Ki a fene kíváncsi Gyõzikéékre?!
10/10
dodo25 2010 ápr. 12. - 17:08:06 10/10
(1208/28807)
Ez komoly, hogy a Gyõzike hülye mûsora lesz a Bones helyett???? MIért kell ez??? Egy értelmes mûsort lecserélnek egy ilyen... hagyjuk, hogy mi is a vélemény ezekrõl...
Ritkán nézek tévét de legalább hétfõn esténként amikor hazaértem volt egy jó mûsor, amit néztem. Erre fel most?!