guess.who 2019 okt. 19. - 10:08:01 Előzmény Kuttyánszki
(7857/18017)
Nekem tetszik Dia, most már a sminkese is jól dolgozik, meg nem erőltetik az "extrém" frizurákat sem nála.

Ellenben Olga a kezdeti aranyosból erősen unszimpatikus lett. Például ahogy "keménykedve" beszél, a szájáról mindig valami ilyesmi jut eszembe:
https://media.gettyimages.com/illustrations/scary-monster-illustration-id167590261?s=2048x2048
3/10
Kuttyánszki 2019 okt. 19. - 10:01:36 3/10
(7856/18017)
Talán hanyagolhatnák a cigány témát, mert amilyen hülyének állítják be azt a famíliát,még a végén valaki abból az etnikumból felháborodik. Azt meg a híradókból sajnos tudjuk, milyen , amikor felháborodnak.. :( Amúgy szórakoztató volt az elején de már kezd sok lenni . Nem tudom miért nem lehet ott Olga vendégségben , miért nem lehet megmondani a családfőnek, hogy csak barát. Adjanak neki külön szobát , vagy, ha nincs, aludjon a nőkkel egy szobában pl. vagy Renike az apjánál..És máris nincs a baromi nagy félreértés, hogy ők egy pár. Lenne még észrevételem, de nem akarom túlragozni ezt a témát.
guess.who 2019 okt. 19. - 09:59:02 Előzmény Kuttyánszki
(7855/18017)
"igy nem láttam azt sem, hogyan alakul a dolog Kristóf és Laura között,..."
Egyelőre nem tudni: Laura csütörtökön szerepelt utoljára, amikor feküdt az ágyán a fehér trikójában, kiengedett hajjal.
Pénteken már csak Kristóftól hallhattuk, ahogy kibontotta a csomagot, hogy "Laura" – szóval nem maradtál le semmiről.
Sajnos nekem is van egy olyan érzésem, hogy lesznek annyira ütődöttek a készítők, hogy ezt a Laura-Kristóf aranyos szálat is teli fogják rakni áskálódással és aljassággal. Kár érte.
3/10
Kuttyánszki 2019 okt. 19. - 09:51:58 3/10 Előzmény napraforgó
(7854/18017)
Nem mondtam, hogy Olga csúnya, sőt kezdettől őrá szavaztam, nagyon nőies, igazi "földanya" típus.
Diát nem tartom helyeskének, sőt kifejezetten irritáló a számomra, persze, ez csak az én véleményem, attól még másnak tetszhet :)
3/10
Kuttyánszki 2019 okt. 19. - 09:45:45 3/10 Előzmény guess.who
(7853/18017)
"Azért én szeretném remélni, hogy nem minden nő kizárólag anyagi oldalról közelít a hapsik felé."

Egy héten kétszer nem láthatom, csak a végét, igy nem láttam azt sem, hogyan alakul a dolog Kristóf és Laura között,...
De az a verzió eszembe sem jutott, hogy érdekből...
Viszont annyian írják, hogy előfordulhat. Hiszen a filmekben legtöbbször így van. Az életben?
Nem tudom, ...Csak azt hogy én nem itt tartanék, ha ez szerint alakítottam volna az életemet :D
offtopic
amira_daa 2019 okt. 19. - 08:54:38
(7852/18017)
Pollent alakitő Erdélyi Timea szinésznő elvált

részletek a cikkben

spoilerbe tesze hogy olvashato legyen


amira_daa 2019 okt. 19. - 08:48:16 Előzmény janderka
(7851/18017)
Azon veszem észre magam, hogy már napok óta nem nézem ezt a csodát. És még csak az összefoglaló sem izgat - noha napraforgó előtt le a kalappal amiért továbbra is teljes részletgazdagsággal jegyzi le nekünk a történéseket.

azért ne szökj már meg innen :D hiányoznának a kommentjeid :)
amira_daa 2019 okt. 19. - 08:46:54 Előzmény Kuttyánszki
(7850/18017)
----Olga minél előnytelenebbül néz ki, annál nagyobb a különbség Diával. Holott a nagy db Szlávenhoz jobban illik Olga.

Olgát direkt öltöztetik igy ha kapna egy szandált és egy hosszu ruhát teljesen más külseje lenne, és még nőiesett hátha ráaggatnak majd egy cigánylányszoknyát. :))
Olgát egy tramplinak akarják ábrázolni ami sikerül is.

amira_daa 2019 okt. 19. - 08:44:48 Előzmény Rojita
(7849/18017)
----Persze, ha az ügyvédlány előzőleg értesült a bolti eladó fiú várható örökségéről, akkor minden lehetséges.

igen én is ezt gondolom

-----Zsóka erőszakos, keverő, de legalább már nem csak állandóan retekkel eteti a férjét. Így, legalább van egy kis fordulat a történetben.

Zsoka karaktere nekem most jobban tetszik mint első évadban végre engedik játszani, nem is tekerem át :D
amira_daa 2019 okt. 19. - 08:43:21 Előzmény napraforgó
(7848/18017)
"Egy nő a jövőjére gondol, egy jó pályára, egy megfelelő férjre, egy-két gyerekre, nem arra, hogy vidékre mászkáljon egy lúzer szerencsejátékfüggőért. Max kalandra jó. Esetleg kivárjuk azt az örökséget és majd akkor megvárjuk."

igen nekem se stimmel ez a Lau dolog vagy csak infot akar Kristofbol kicsikarni.
amira_daa 2019 okt. 19. - 08:41:12 Előzmény guess.who
(7847/18017)
----"Kérdem máshogy: miért csak ilyen jellegű húzásokban tudnak az alkotók gondolkodni, hogy izgalmassá tegyék a sztorit? Vagy mondom máshogy: ez a valós mai magyar társadalom leképezése akar lenni, ahol MINDIG, MINDENKI hazudozik mindenki másnak, és mindenki legalább 2 nőt/férfit tart otthon saját használatra? Nem tudom, melyik a legrosszabb verzió."

Megforditom a kérdésed, a mai világban ha leirod valakiről amit gondolsz akkor azt őszintén lehet. Akkor te vgy az ilyen olyan .szeritnem ezzel a szerelmi izével akar tükröt tenni az RTL elénk, hogy ha munkát akarsz hazudsz ha el akarsz érni valamit hazudsz ( lásd Steffi tudja mindenkinek mit kell mondania nem ugyanazt mondja mint mondjuk Zsoka) otthon magadban kimondhatod hogy hű ez az idiota vagy barom milyen. Ilyen a társadalom. Ezek kisebb játszmák ennél vannak nagyobb és sulyosabb játszmák is.
Van / volt olyan ismerősőm hogy munkát ugy szerzett ( civil szféra nem művészi) hogy lefeküdt az összes munkáltatoval otthon meg várta a felesége meg a gyerekek. közben otthon mit mondott.

Daninak egy egyenes huzása sincsen, papucs mint Misi de durvább fajtábol, mig Zsoka egrecéroztatja és irányitja addig Kat nem az a jellem és Dani ahhoz van szokva, amugy még fel sem nőtt, és a gyerektől sem nőtt volna Dani fel. ( irnám hogy a horvát verzoban Dani egy határozottabb karakter és ott nem is kellett a Robi szál tovább) itt Dani gyengébb jellem Steffiis bekavar, Steffi is semmi értelmeset nem csinál most hogy van pénze most is megy és kavar ahelyett hogy épitene valamit. Robi meg megint arra hajt hogy Kata az övé legyen aztán meg ugyis dobja. És Monika a szánalmas papos jelenettel hogy még az egyház is összekösse őket. Akkor elválnak és nem lesz egyházi esküvőja Andinak csak azt éri el ( v szétmegy Nándival)
guess.who 2019 okt. 19. - 08:37:13 Előzmény napraforgó
(7846/18017)
"A sok hülye reklámba egyébként képes vagyok bealudni,"
Én olyankor átkapcsolok a Spektrumra, akkor megy az Álomház, és viszonylag jól megoldják, hogy ne ütközzenek a reklámblokkok. :D
guess.who 2019 okt. 19. - 08:36:06 Előzmény napraforgó
(7845/18017)
"Biztos, hogy ilyen szerencsétlen szobrok 180 millióba kerülhetnek?"
A baj, hogy ezt a kérdést az ellenőr bácsi illett volna, hogy feltegye, főleg mivel ez a munkája. Semmiféle tereprendezés/alapozás nem történt, nincs körülötte gyémántokkal kirakott kiskert sem, szóval az egy dolog, hogy a bácsika szerint "absztrakt", de fura, hogy kérdés és számlák nélkül elfogadta, hogy erre a hungarocell izére elment 180 millió. Lehet persze, hogy Dél-Amerikából hozatták hozzá a követ és a hajó véletlenül kétszer kerülte meg a Földet – ebben az esetben már hihetőbb a dolog. :)
guess.who 2019 okt. 19. - 08:33:02 Előzmény napraforgó
(7844/18017)
"egy körforgalmat kialakithatnának a szobor körül. Igaz, csak két út van arra,"
Három az a kettő: egy, ahol a terepjáróval elbújva álltak Zukaiék, egy egyenes pedig Tibiék házától a buszmegállón át kifelé a faluból. Egyszerűbben: ez egy T-elágazás.
Mondjuk a "forgalom" nagyságát tekintve nem indokolja semmi a körforgalmat: naponta jár arra kétszer a busz, meg nagyjából tíz ember elsétál a kocsmáig és vissza 12 óra alatt.

Az inkább égő volt, hogy a szoboravatáson volt összesen talán 15 ember Suvickékkal együtt. A múltkor a szobordöntésen is többen voltak, ez meg még nagyobb esemény, és állítólag több százan élnek a faluban. Hát legalább erre összeszedhettek volna egy kisebb tömegnyi statisztát, akiknek úgysem lett volna szerepük az álldogáláson kívül... :)
amira_daa 2019 okt. 19. - 08:30:56 Előzmény guess.who
(7843/18017)
---- az egyik kopasz MIÉRT fogott fényes nappal az ablakon keresztül pisztolyt Olgára úgy, hogy ott volt mellette Renike?

"azért mert fenyegetn akarta Olgát aki ugye ravaszabb mint gondolná de ő jött vissza magyar földre válllalni kellett volna a kockázatot és hogy itt bajba lehet, érdekes hogyhaa a kopaszok szabadok voltak ez a jelenet még akkor meglehetett volna mikor szlávent Olga megzsarolta, és akkor nem kellett volna odaadni az egyik portékát. " na jo Máriat

----- mi a fenéért álltak meg a szobros furgonnal a panzió melletti Stefi-garázsban

:D :D mert nincsen furgon? :D


----És miért van hungarocellből a szobor? Mert más magyarázat nemigen van arra, hogy még az enyhe szélben is libeg Kálmán bácsi feje... :)

Túl kritikus vagy, azért van hungarocellből, hogy vasárnaponént végig tudják hordozni a faluban és mindenhova be tud Kálmán Bá térni ( amugy persze gazdasági okokbol és a szürke festés sem segitetett rajta. vannak jo fedőanyagok obiba vagy diegoba ahonnan lehet vásárolni és életszerűbb az az ABSZTRAKT CSODA, :D:D:D


---- HOGYAN termett ott Laura ajándéka a bolt előtt?

azt kifelejtetted, hogy hogyan termett a csomag CIMZÉS NÉLKÜL ÉS MASNIVAL ÁTKÖTVE SZÉP DOBOZBAN ODA. Ha Lau hozta volna akkor megvárhatta volna Kristofot és odaadja szmélyesen, ha gyorsposta hozta ( ugye vannak ilyen futárszolgálatok akkor meg simán leviszik jo felárért vagy taxival leviteti. De a kérdés honnan vett csomagoloanyagot és szalagot? a polot tudta venni, hamondjuk telefonáltak ( sötét volt) 8 körül átugrott a szomszéd bevásárloközpontba és 9-ig megvehette vagy eleve vett egyet és azért kérdezte hogy a mérete milyen hogy utána meg jo-e


-----Ha ez így van, akkor ez a lány egy kincs, el ne engedje Kristóf! :)

Nem tudom hogy Laura normális vagy még több informáciot akar kiszedni Kristofbol vagy látja hogy a karrierje szempontjábol ez jo ügy pénz is van benne fel is tudja mutatni, sőt igazábol még Kristof társaságát is élvezheti és kicsit pokhálotlanit alul. de valamiért nekem nem stimmel ez a Lau Kristof dolog. Cukik de nem tudom,


---– "Józsi bá kérdi, kik voltak ezek a kopaszok," - újabb marhaság, hiszen a múltkor éppen Renike apja volt az, aki Daniékhoz rohant át a hírrel, hogy kiengedték a kopaszokat, és ő tudja nagyon jól, hogy kicsodák, meg mit műveltek korábban Attilával együtt...

sőt mikor Diát mentették akkor is találkoztak de akkor persze azt mondta Nándi főnők hogy azt el kell felejteni.
guess.who 2019 okt. 19. - 08:28:43 Előzmény napraforgó
(7842/18017)
"Egy nő a jövőjére gondol, egy jó pályára, egy megfelelő férjre, "
Azért én szeretném remélni, hogy nem minden nő kizárólag anyagi oldalról közelít a hapsik felé.
guess.who 2019 okt. 19. - 08:26:42 Előzmény Rojita
(7841/18017)
"Azért ilyen nincs, h egy kezdő ügyvédnő beleszeressen egy bolti eladó fiúba, "
A szerelem vak. De legalább erősen csökkentlátó. :)

Laura tökéletesen tisztában van Kristóf előnyös és hátrányos tulajdonságaival, ráadásul a felettébb zűrös válási ügyével is (ahogy nyilván az örökséggel szintén), szóval innentől ha mégis belezúgnak egymásba, akkor nincs ebben semmi különös.
Én mondjuk százszor jobban örülnék egy Laurás szálnak, mint az újabb Lóbeltes, Nándis-NAndreás vagy főleg Olgás baromkodásnak.
guess.who 2019 okt. 19. - 08:23:26 Előzmény Kuttyánszki
(7840/18017)
"Egyre ellenszenvesebb nekem ez a Zsóka,"
És akkor felsorolhatod ugyanilyen tulajdonságokkal a sorozatban szereplők felét: Maunika dettó, Tibi is, Sándor is, Suvick is... :)
guess.who 2019 okt. 19. - 08:21:47 Előzmény Lambada
(7839/18017)
"Vajon miért kell Olgát mindig ilyen előnytelen, nem az ő alkatához illő ruhákba öltöztetni?"
Az csak az egyik dolog lenne, a másik az, hogy ráadásul előnytelen irányokból filmezik, előnytelen pózokban. :)
guess.who 2019 okt. 19. - 08:19:57 Előzmény janderka
(7838/18017)
"még ha szarvatlanra sikerült is, ezért eléggé kecskefeje volt."
Szerintem sokkal inkább volt birkafeje. Úgy látszik, a szobrász is eszegetett Zeuszék kertjében a gazból és mélyen beégett a bEégető birkák minden arcvonása az agyába. :)

Amúgy tényleg hülyén nézett ki, hogy csak úgy ledobták a szobrot a murvára és ezzel készen is volt minden. Legalább egy talapzat, vagy köré valami zárás kellene, mert így a végén még Zukaiék neki fognak menni a terepjáróval, miközben a kézifékes fordulót gyakorolgatják a főtéren... :)