4/10
napraforgó 2019 okt. 28. - 20:03:29 4/10 Előzmény amira_daa
(8288/18028)
Majd gondolkozom rajta.
4/10
napraforgó 2019 okt. 28. - 19:57:30 4/10 Előzmény amira_daa
(8287/18028)
Sokkal jobb társadalomkritika volt az Asztalkerités cimű epizód. Ahogy a sok ostoba nő ott bólogatott, mint a birka, hogy kerités kell a falu köré, meg űzzük ki az idegeneket.
Jószerivel nincs is idegen a faluban , mert Szláven már 15 éve ott él, még akkor is ha "Jugóból" jött. Eddig egyik falusit sem bántotta, sőt, ellenkezőleg sokuknak segitett, sőt az életüket is megmentette.
A két szerb kopasz nem él a faluban. Az egyetlen igazi idegen, aki mostanában bukkant fel, az Olga, aki talán tényleg veszélyes kissé, de biztos nem Zsókára, vagy Erzsikére, Terikére, nyilván nem veszi el az ő "életterüket", amit oly nagyon meg akarnak védeni.
amira_daa 2019 okt. 28. - 19:53:33 Előzmény napraforgó
(8286/18028)
Napraforgo no itt a lehetőség ird meg milyen legyen az IDEÁLIS PÁR KATÁNAK.

és hogy tudja elcsábitani a két idiota ( robi és dani mellől? )

kiváncsi vagyok milyen pasit képzelsz mellé. ? én nekem még Csaba doktor volt szimpatikus , jött a kis családi autojával mosolygott segitett, normális volt....

7/10
Rojita 2019 okt. 28. - 19:52:29 7/10 Előzmény guess.who
(8285/18028)
Stefi libára 3 x annyi festéket kennek most, h gazdag lett, - ettől látszik öregebbnek.
4/10
napraforgó 2019 okt. 28. - 19:45:28 4/10 Előzmény Pintérné Erika
(8284/18028)
amira_daa 2019 okt. 28. - 19:44:00 Előzmény napraforgó
(8283/18028)
Köszönöm.

Nézd most Fazekas karaktere jo mert tudunk rola beszélni és jol játsza Iván is amit rá szabtak. Az hogy nem kedveljük azért lehet mert nem egyforma az izlésünk. Szerintem Katának jobb lenne amugy ha barátkoznának mert elég sok pofontol megkimélné magát. pl Robis dolog Katánál is boritékolva van, hogy nem fog jol elsülni. Rárepült rárepült hát férfiból van, szingli most nyilván nem hagyta ki a lehetőséget.

szerintem a hipnotizálos ténlyeg tul sok lett, de TT -vel mást nagyon nem lehetett csinálni, ha ilyen.
Azt gondolom hogy sokszor a média amit lenyom, és amit elhitet sokszor a nézőkkel és amit néhány fan megcsinál a rajongása tárgyáért az durvább. Nyilván az irok tultolták a hipnotizálos dolgot mert anélkül is simán segithetett volna, de mivel ennyire nem értenek hozzá hogy a hipnozist hogy is csinálják ilyen idiotaságokat beleirnak.

de amugy a hipnotizálos dolog az inkább társadalomtükrözés akart lenni hogy milyen vielkedésbe vagy képes lemenni egy ügyért/hitért és hogy lehet ezügyben behülyiteni. , nyilván én sem örülnék neki ha hipnotizálnának ezért be is perelhette volna amugy TT a dokit, de az is hogy egy sem szolt rá a dokira, hogy hé ne csináld. VAgy hagyja abba doktor úr. Tök jo társadalomkritika amugy ami a Martin dokis részeknél van. De ez is csak egy sorozat, ne felejtsd el.
4/10
napraforgó 2019 okt. 28. - 19:39:04 4/10 Előzmény guess.who
(8282/18028)
Én végig Fazekas Martint elemeztem, nem Csernust. És ez a Miért is kéne imádni nem annyira neked szólt, bár te is nagyon szimpatizálsz vele. Amira van annyira oda Martinért, mindenáron összeboronálná Katával. Én sajnálnám Katát, ha egy ilyen kevéssé jellemes fickóval jönne össze. Abból már volt egy, a Robi, most van egy sunyi mafla, Martint ne. Ápolja Kata lelkét, ha muszáj, mondja meg neki a frankót, aztán Csá! menjen.
amira_daa 2019 okt. 28. - 19:29:43 Előzmény svejci
(8281/18028)
én azért örültem vona ha Martinnal öszejön Kata mert akkor Kata változik és akkor a sorozatban is egy tenyeres talpasabb nőt kaptunk volna szerintem az bleefért volna még Kata karakterébe. mert most elég vérszegény igy.
amira_daa 2019 okt. 28. - 19:28:25 Előzmény guess.who
(8280/18028)
Hahó! Tényleg külön kell magyaráznom, hogy csak annyit írtam, hogy szerintem beleférne a karakterébe, hogy kiderüljön róla, hogy amúgy magánemberként egy félénk nyuszi a nőkkel? :) Ez egy fikció, egy ötlet, egy lehetőség, és ettől jóval durvább baromságokat is összírtak már a készítők egy-egy szereplőről... :)

Team-Csernus? :D én értelek a többiek még a FEnyő tökéletes játékát élvezték és ezért nem tudják elképzelni. :d félénk nyusiz és hozza a kis csikis pralinékat a randira Katával édes lenne.
amira_daa 2019 okt. 28. - 19:24:30 Előzmény guess.who
(8279/18028)
elment a sori elég érdektelenségbe amugy nov 8 az utolso amit irtak az péntek lehet akár hogy lesz utána még egy-két rész de szdrintem most is 80 rész körülig még elmennek. Ha 80 rész körülig mennek el az kb kitart decemberig, 20 rész öt hét tehát dec közepéig mey a sori én erre szavaznék.
amira_daa 2019 okt. 28. - 19:22:00 Előzmény guess.who
(8278/18028)
szerintem bele lehet egy forgatásba és az azzal járo stresszbe öregedni, de van benne valami amit irsz
guess.who 2019 okt. 28. - 19:18:44 Előzmény Pintérné Erika
(8277/18028)
Pintérné Erika 2019 okt. 28. - 19:16:43
(8276/18028)
A Valit megszemélyesítő színész nevét szeretném tudni, tetszik a játéka, de sem az adásokban, sem itt nem tüntették fel a stáblistán
guess.who 2019 okt. 28. - 19:13:13 Előzmény svejci
(8275/18028)
"lejön a nagy varázsló, és kap egy jó nőt"
Hát csinosnak csinos, meg most már nem is forgatja a szemét, de minden más igencsak ízlés kérdése. :) (Oké, a hangja szinkronhangnak kellemes lenne.)

Amúgy azt vettem észre a néhány Stefán-közelinél, hogy bizony a sorozat kedvenc buta, ámde felettébb csinosgazdag libája irtózatosan megöregedett az utóbbi fél évben... Ami azért huszonegykétéves korban még elég kellemetlen hír. Jó, nem akarok gonosz lenni, maradjunk abban, hogy csak rossz a sminkese. :)
guess.who 2019 okt. 28. - 19:08:31 Előzmény napraforgó
(8274/18028)
"A port.hu nem irja a 62. rész tartalmát. Valaki talán tudja egy TV-újságból?"

A 61. részben van Kálmán bácsi nagy bejelentéses új videoüzenete, szóval nem lennék meglepve, ha az lenne a 2. évad lezárása, és ezért nem lenne 62. rész... Az első évadot is így zárták le, igaz, ez így eléggé rövidke évad lenne, de hát amennyire láthatóan kifulladtak az írók, az alapján nem csodálnám.

(A wiki sem ír semmit a 62. részről: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_Dr%C3%A1ga_%C3%B6r%C3%B6k%C3%B6s%C3%B6k_epiz%C3%B3djainak_list%C3%A1ja )
guess.who 2019 okt. 28. - 19:05:13
(8273/18028)
Hahó! Tényleg külön kell magyaráznom, hogy csak annyit írtam, hogy szerintem beleférne a karakterébe, hogy kiderüljön róla, hogy amúgy magánemberként egy félénk nyuszi a nőkkel? :) Ez egy fikció, egy ötlet, egy lehetőség, és ettől jóval durvább baromságokat is összírtak már a készítők egy-egy szereplőről... :)
guess.who 2019 okt. 28. - 19:03:03 Előzmény napraforgó
(8272/18028)
"Akkor miért is kéne imádni???? "
Nono! Azért itt két dolog keveredik össze. Az egyik, hogy a Csernus-karikatúra hiteles, jól összerakott, a "Csernus-jelenség" jól felismerhető benne – de ezt elismerted, szóval ez oké.
A másik meg az, hogy egy szóval sem mondtam, hogy "imádni" kellene. Ebben a sorozatban jóformán az egyetlen (még!) imádható karakter Laura, mindenki más egyszerűen túl régi szereplő, így megfertőzte a debilvírus és ezért szimpla idiótává vált az idők során. És ez még a jobbik eset, mert sokan az idiótaságuk mellé még gonoszak is.
Szóval csak annyi, hogy a szerep jól van eljátszva. Pont. Hogy Csernus ilyen vagy olyan a való életben, az egy másik kérdés, és nem is tartozik végső soron a sorozathoz. :)
4/10
napraforgó 2019 okt. 28. - 18:00:45 4/10
(8271/18028)
A port.hu nem irja a 62. rész tartalmát. Valaki talán tudja egy TV-újságból? És megirná spoilerben?
svejci 2019 okt. 28. - 15:49:31 Előzmény napraforgó
(8270/18028)
hogy rá akart repülni Katára, még azelőtt, hogy megismerte volna. Aztán meg utána is.

Ebben teljesen egyetértek!
Amikor Kristóffal beszélt, akkor épp ez jutott eszembe, hoyg lejön a nagy varázsló, és kap egy jó nőt.....
4/10
napraforgó 2019 okt. 28. - 13:17:00 4/10 Előzmény napraforgó
(8269/18028)
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy rá akart repülni Katára, még azelőtt, hogy megismerte volna. Aztán meg utána is. Ez megint tisztességtelen. Egy orvos nem használhatja ki a páciense sérülékeny állapotát, és egyébként is semmilyen körülmények között nem létesithet vele szerelmi, vagy csak szexuális viszonyt. De Fazekas ezt nyilván sűrűn megtette, minden szemrevaló csinos nőt lefektetett, aki a betege lett, és aki csak hagyta magát.
Aki a munkája során ilyen erkölcstelen, ilyen tisztességtelen, arról nem hiszem el, hogy a magánéletében meg rendes, tisztessége.
Már csak azért sem, mert azzal, hogy lefekteti a nőnemű betegeit, a munkája és a magánélete rendesen összegabalyodott.