1/10
azgo 2008 júl. 27. - 01:26:25 1/10
(4/4)
Maximálisan egyet értek az elõttem szólókkal! Ma (már tegnap) nagyon meglepõdtem a közvetítésen. Elõbb a tényen, hogy közvetítés megy az Anna-bálról! Arról a kuriózumról, amire talán kicsit mindenki vágyott, hogy azért egyszer az életben ott lehessen, mégha eddig másképp is hozta az élet. A bál a talán legfontosabb varázsát a szuverenitását veszti el ezzel, és e mellé végképp otromba dolog szavazómûsort csinálni belõle!
Az újabb meglepõdést a mûsorvezetés és a közvetítés minõsége okozta. Próbáltam figyelemmel kísérni a közvetítés témáját, de a korosodó férfi közvetítõnél mindig elvesztettem a fonalat a - kapkodós, el-elcsukló aztán vért izzadva kinyögött - szavait próbálva egész mondattá összegyúrni a fejemben. De nem ment, úgyhogy igyekeztem inkább kisilabizálni a mondanivalót a kolleganõje (Morvai Noémi) szavaiból, aki még azt is széles mosollyal kezelte, amikor egyik konferálása befejeztével - az amúgy is elég modortalanul viselkedõ - kollegája kirántja a kezébõl és odatesz még magából is vmi mondatot, amit szerencsére a kamera már csak alig vesz, mert épp elfordulóban van tõle.
Innentõl nem tudom, hogy mi történt még (átkapcsoltam máshova) a közvetítések során a bálon, sõt, azt sem, hogy ki lett a bál szépe.
De nem is akarom! Így nem és nem így!
A bál titkai legyenek a bálozók sajátja, ahogy nekem az Anna-bál varázsos világa a jövõ ígérete!
1/10
TNB 2008 júl. 26. - 22:51:37 1/10
(3/4)
Én kb. fényévenként szoktam bekapcsolni a TV-t, ma azonban volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) a Duna TV-ben a kívánságmûsorhoz az Anna-bál közvetítéséhez is...
A férfi mûsorvezetõ egyszerûen botrányos; már napközben is idétlen volt a kapitányos szerkójában, de ahogyan este viselkedik...
Egy bálon (ráadásul élõ adásban) - szégyen és gyalázat!!!! - letegezi az elsõ bálozó lányokat! Ilyen modortalanságot! A protokoll szakemberek és illemtanárok, valamint a jómodort akár hírbõl is ismerõk nyilván felháborodnak ezen. Nem tudom, ki ez az ember (meg persze nem is nagyon érdekel), de egy illemtan és egy beszédtechnika tanfolyam nagyon ráférne! (És persze még ezek után sem lenne szabad képernyõre engedni.)
A telefonos szavazás pedig tényleg nagyon ciki, ettõl az egész Anna-bál bekerül a gagyi kategóriába, nem különb, mint a rémes valóság show-k a többi csatornán...
pozsizsuzsi 2008 júl. 26. - 13:10:37
(2/4)
Szavazni kell. Az ilyen ratyikat nem szabad nézni.
2/10
manna 2008 júl. 26. - 12:21:40 2/10
(1/4)
Elõbb lekötöm: mindig is nagyon szerettem az ilyen régi, szép dolgokat, mint pl. a régi, hagyományos(!) bálok. Valamint szeretem általában a duna televíziót is. Eddig legalább volt valami szép hagyománya, büszkesége az Anna-bálnak, hiszen valóban a leghíresebb, legelõkelõbb bál. Most a Duna tv elkezdi közvetíteni. Rendben van ezt még elfogadjuk, bár már elveszt abból a szép, mámoros (,ha egyáltalán odáig volt neki ilyen) érzésébõl.
Mikor nézzük a mûsort betelik a pohár a mûsorvezetõk látható felkészületlenségétõl, rátermetlenségétõl (pl. nem tudják hogy hívják az illetõ lányt, más néven szólítják; vagy a végén nem tudják a harmadik és az elsõ helyezettet elõhívni stb...), a másik hogy szavazni lehet a szépre telefonon keresztül, ez volt tényleg az útolsó csepp!!!! Ebbõl következik, hogy a kiválasztott tíz közül (akik között voltak elég csinosak) sikerült kiválasztani a (nagyon finoman kifejezve) a legcsúnyábbat. (Szerencséje volt, hogy jó, sok mobiltelefonnal rendelkezõ ismerõse volt...) Reménykedtem, hogy a duna tv észreveszi, hogy milyen "ciki" volt a tavalyi mûsor,és idén már nem próbálkozik (legalább a szavazással nem..). Sajnos mégis...