Téma: Erdei Iskola

luci87 2017 júl. 21. - 08:34:28 Előzmény cath11
(3/3)
Én is keresem, de sehol nincs!!!:((
10/10
cath11 2009 júl. 06. - 14:08:49 10/10
(2/3)
Sziasztok! nincs véletlenül meg valakinek ez a sorozat? nagyon szeretném megszerezni!! Ha jól emlékszem jópár éve a TV2 adta le délelõttönként... de jó lenne, ha egy nyári ismétlésként leadnák újra, s akkor megszerezhetõ lenne!!
Stella Stable 2006 máj. 22. - 18:44:47
(1/3)
Én imádom ezt a filmet, csak az a kár, hogy délelõtt vetítették. Nagyon jó, mert a tinik életérõl szól. A tinik mindennapos bajairól. Jó nem mindennanpos, de sokan vannak, akiknek ugyanolyan problémái vannak, mint a filmben. Mint pl.: drog problémák, zaklatás, bulémia, alkohol, rossz társaság, lopás... Szerintem nagy sikert aratna, ha még egyszer levetítenének, csak délután.
A Horizont nevû iskola egyik tanára Peter, akinek drogproblémái voltak, de már nincsenek. Õ vigyáz a gyerekek életére, lelki világára. Scott azért került ide, mert a mostohaanyja zaklatta, Shelby a suli "rossz" kislánya, de mindez csak álca. A mostohaapja megerõszakolta. Ezra, drog problémák, érzékeny lélek. Daisy, a szülei alkoholisták, megverte egy golf ütõvel az apját. Auggie rossz társaságba keveredett. Julie, a "hercegnõ", akinek a sokszorosan elvált anyjának kell megfelelnie, ezért lesz bulémiás. És végül Cat, akinek a mostohahúga meghalt, és õ úgy érzi miatta, ezért lopni kezdett. Mindenkinek ajánlom nagyon jó. :DDDD