Téma: Észbontók

5/10
PearlWide 2013 ápr. 21. - 17:36:08 5/10 Előzmény -greghouse-
(21/181)
Nem tudhatom, hogy megvan-e az esély arra, hogy a mûsor gyártói olvassák jelen sorokat. Miközben olvastam a leírt információkat, kis utánajárásának eredményeit, felmerült bennem, hogy rólunk az isten se fogja lemosni, hogy nem hadjáratot indítottunk a só kapcsán :D ...és bár rég óta tudjuk, hogy a negatív kampány is kampány, sõt! Mégis: mintha én lennék a provokátor, aki felteszi azon kérdéseket, amire Dr. Úr kifejtheti azon válaszokat, amik nem feltétlen hízelgõek :)

DTK: ... be kell, hogy valljam, hogy ez a só bizony annyira jól sikerült lett, lehetett, hogy én tényleg nem emlékszem rá, de még arra sem, hogy tudnék róla, hogy volt ilyen. Ellenben az Elen sóval, amit még itt kis hazánkban is ismerek, hiszen, ha máskor nem, belebotlok akkor, amikor egy-egy kedvenc sorozat után kutatok. A "reunion"-ok pl. épp ilyenek. Természetesen ezeket a sókat nem Ellen miatt nézem, de melléktermékként megismertem. DTK viszont.... :)
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 21. - 13:56:05 3/10
(20/181)
Nos, kicsit utánajártam. Hazai fejlesztésû, tehát nem Londonból kaptuk (más kérdés, hogy odakint még rá kell azért bólintani). Ennek elõnye és hátránya is van. Elõnye, hogy ha kifejlesztették, utána olcsó, nem kell licensz díjat fizetni, és nem szólnak bele minden adás minden részletébe. Hátránya, hogy nem is támogatják, ha nagy bukást mutat, levetetik a mûsorról és kész. Kis pénz, nagyobb szabadság, de nagyobb kockázat is.
...a másik, amit megtudtam (mindenütt vannak embereim és magánnyomozóim, mint egy valamennyit magára adó greghausznak), hogy több órás felvételen több kérdést is bedobnak, és a végén adásba az kerül, amelyikre tényleg sikerül hülye válaszokat adni.
...a harmadik pedig (és ez nem elhanyagolható!), hogy (mint minden valóságshowban) itt is természetesen van minden csapatban beépített ember, aki (jelen esetben) az esetleg már okos vitát igyekszik a hülyeség irányába tolni, ez a dolga, ezért kapja a pénzt.
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 21. - 13:13:01 3/10
(19/181)
Ja, még valami.
Azért érhet meg egy évadot, amiért a Marslakók címû borzadályt is erõltették egy évig. Annak pár hétnél többet nem jósoltam. Más országokban ez úgy megy, hogy elõször is van egy pilot, ahhoz van több különbözõ tesztközönség, azt kiértékelik, aztán egy kb. negyedéves (hat epizód kb.) próbaidõszaka a sorozatnak, és figyelik a nézettséget és a tetszési indexet. Hat hét után kötnek egy, vagy két évadnyi szerzõdést, aztán majd meglátjuk.
...Namost hogy csinálták a Marslakókkal? Pilot nélkül derült égbõl piros helikopter (ez a Jancsó Miklós névre hallgató blöff-mûvész Szerelmem, Elektra c. filmjére utal, ahol is Oresztész mögé ereszkedik le - soha senki nemtudja azóta sem miért - egy piros helikopter, ha nem jönne át hirtelen), tehát derült égbõl piros helikopter kapásból két éves szerzõdés két milliárd magyar forintokért elõre. (Aki nem hiszi, az eredeti szerzõdés Jáksó úr produkciós irodájával, a személyes adatokat kifeketítve, hozzáférhetõ, illetékes helyeken, például nálam....) Akkora bukás volt, hogy ilyet még Tarr Béla sem látott moziban. Egy darabig erõltették, de miért?
..Mert elõre le volt fixálva a két milliárd, és amennyiben a tévé felbontja, kötbért és egyéb elmaradt hasznot kell fizetnie Jáksó László produkciós irodájának. Aztán akkora volt az ellenkritika, és annyira a béka feneke alá esett a nézettség, hogy a köztévé inkább vállalta a kötbér kifizetését, mint hogy értékes reklámidõt pazaroljon egy zéró nézettségû mûsorra, és felbontotta a szerzõdést.
...Namost itt is ez lehet, de árnyalatnyi különbséggel.
Mint már "röviden" kifejtettem, a Viasat egy nemzetközi cég, ahol mi egy kis pont vagyunk. Ezt tehát lehet, hogy le tudja nyelni az angol-svéd stb. anyavállalat, még ha alacsony is lesz a nézettsége, ezt a köztévé nem tehette meg. Másrészt, lehet, (bár azért talán az britek meg a svédek nem ennyire hülyék), hogy itt is elõre be van betonozva a gyártás és sugárzás (bár megenném a fehér Cleveland Indians baseball sapkámat, ha ilyen marhaságot csinálnának Londonban és Stockholmban). Szerintem max. fél évet adtak nekik, hogy sikeres legyen. (A nevezett Marslakók is fél évet kapott, hogy "az adott mûsorsávban" hozza a köztévé nézettségi átlagát. Nem hozta.)
....Mivel az ilyen szerzõdések ÁLTALÁBAN (de nem kizárólagosan és nem mindig, mivel nem is lehet tudni, üzleti magánügy, kivéve a köztévé szerzõdéseit ami adópénz tehát lekérhetõ), úgy szólnak, hogy a reklámbevétel a csatornáé, a csatorna sakkozik azzal, mi a jobb, megtartani egy sikertelent és belesulykolni reklámot, már ha a cégek nem vonják vissza a reklámjukat a nézettség csökkenése miatt, amit bármikor megtehetnek, avagy felrúgni a szerzõdést, kifizetni a kötbért, és egy jobb reklámot hozó mûsort betenni, mert még mindig jobban jönnek ki. Ez a kertévé logika.
...A köztévé más, ott a DTK, a Fábry, a Szeretlek Magyarország, a Maradj Talpon, az összes NBI focimeccs, a nagyobb sportesemények, valamint nagy (bár nem legújabb) mozifilmek reklámmentes mutatása volt egy egyértelmû nyitás a nagyobb közönség felé. Ebbõl igazán csak a MT, a sport, és a nagy (nem igazán elvarázsolt mûvészfilmek, de nem is gagyi tinédzserkomédiák) bemutatása jött be, de ezek nagyon. Mivel ezek bejöttek, a DTK-t dobták elõször. A Fábry ellentmondásos, a Sz.Mo. pedig viszonylag jól szuperál (jobban mint a DTK, de rosszabbul, mint a Gundel).
...No ennyit röviden a nézettségrõl. Ahogy Cato szenátor fejezte be leveleit, "bocsáss meg barátom, nem volt elég idõm ahhoz, hogy rövid legyek."... :-)
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 21. - 12:52:37 3/10
(18/181)
Az Egykövi Bercit akkor találtam ki, mikor belekezdtem a hsz. írásába, ami persze nem jelenti azt, hogy más már ne írta volna le, én nem hallottam.
DTK... vissza lehet nézni, tavaly még ment minden második csütörtökön este felváltva Fábryval a köztévén, DTK show volt a címe, ahogy írom, és a "show asszonyról", D.Tóth Krisztáról nevezték el, aki próbált valamit összegörcsölni, saját bevallása szerint is az amerikai Ellen de Generes nevû sikeres mûsorvezetõ hölgy (Anne Hache volt élettársa, de irigylem Ellen de Generest ezért az egyért...), tehát EDG mintájára hozta létre a DTK showt a köztévén. (Ahogy Fábry szintén bevallottan Jay Leno mintájára a sajátját, sõt, Fábry még valami licensz engedélyt is kért a(z azóta évtizedes sikerek után véget ért) Jay Leno showtól, amit volt szerencsém látni, aki ott nem fordult meg Lenonál, az nem is számított élõ embernek Amerikában.)

Amitõl ez úgy nézett ki, mármint a DTK show a köztévén, mintha a köztévé néha (sajnos)egy olcsó, rosszul sikerült kertévé lenne. Pedig más lenne a célja, struktúrája. Csoda, hogy nem hallotta mélyen tisztelt kollegina, DTK folyt minden csütörtökön este fõmûsoridõben. Egy évig, én csak egy fél évet adtam neki. ... hát istenem, a jópofizás nem áll jól mindenkinek, és attól, hogy rövid szõke haja van még nem lesz Ellen de Generes (nem merem megkockáztatni, hogy nõhöz kellett volna férjez mennie Krisztának is, mert a végén még szexistának tûnök, pedig hát egy greghouse és a szexizmus... ah, koholmány.)

A többi világos, egyetértünk, egypoénos mûsor (de most sem értem, miért ez a ripacs Áronka vezeti, nyilván nem volt jobb),... de ez is licensz. Mivel a Viasat család angol-svéd tulajdonban van túlnyomórészt, kíváncsi vagyok brit testvéreinknél hogy ment, vadászkutya legyek, ha nem fogok utánajárni...
5/10
PearlWide 2013 ápr. 20. - 22:28:29 5/10
(17/181)
"Egykövi Berci" :D :D :D ezt még nem hallottam! :D
A mondata - akár igaz, hogy az övé akár nem - jól hangzik! :) (((az univerzum végtelenségének kérdésébe magam is belekötnék :) )))

ööööööö egy kérdés, tudom, nagyon egy bites kérdés és szégyellem is, deee DTK? Nem jöttem rá még a rövidítésre, elárulná kedves dr. Úr?

Bár azt még mindig nem látom miért fog megélni egy évadot ez a mûsor, de természetesen nem vitatkozni akarok egy szakmabelivel, csak a reklámpénzek kérdése nem értem miért is tartaná fel egy évig ezt a mûsort? Az világos, hogy a dolgozó rétegeket (korosztályt) célozzák meg..., nyilván a mûsor maga is ezt a korosztályt szeretné lekötni, de ahogy kifejtette dr. Úr, ezt a korosztályt egy ilyen egy bites durranásra épülõ mûsor meddig köthet le? Nem gondolom, hogy egy teljes évadig, egyszerûen hamarabb unalmas lesz, azoknak is akik értik, hogy a hülyéken röhögnek, azoknak meg pláne akik nem.
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 20. - 21:38:27 3/10
(16/181)
Jaj, most olvastam egy nagyon jó mondatot a nemrég sajnálatosan elhunyt kedvenc filmkritikusomtól (vagy talán az USA vezetõ filmkritikusa is volt, Roger Ebert, RIP), aki idézi George Burnst:
As George Burns once said, "Sincerity is everything. If you can fake that, you've got it made."
(kb. "Az õszinteség minden. Ha ezt el tudod hitetni, (mímelni tudod), megcsináltad (mármint a sikert, g.h.)".
Ez a mûsor is pontosan ezen áll vagy bukik.
Ha el tudják hitetni, hogy a szereplõk tényleg ennyire buták, menni fog.
Ha nem tudják elhitetni, bukni fog.
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 20. - 21:29:09 3/10
(15/181)
Annak idején, mikor a DTK show indult, én fél évet adtam neki, már az elején. Na jó, kicsit több lett. Akkor is leírtam, hogy 1. DTK (a személy) görcsös. Görcsösen igyekezett hû de jópofa lenni, és az izzadság az bizony elõbb-utóbb átüt, meg is történt. 2. A köztévének nem kellene erõltetni a kertévék mûsorstruktúráját, mert nem fog menni. Azokat a showkat reklámpénzek özöne tartja fenn, és a reklámpénz pedig (bocs, de ez is hozzám tartozik, én vagyok az Illetékes Doktor), a 18-49 korosztály által nézett mûsorok megoszlásától függ. A Gundel féle MT jól sikerült, több oknál fogva is megtalálta a helyét, most ne menjünk bele.
..De éppen a fentiek miatt attól tartok, ez az Észbontó marhaság is meg fog érni mondjuk egy egész évadot (szerintem többet nem), pedig ez kertévé. Mégpedig azért nem, mert egyetlen egy poénra van kihegyezve, arra, hogy vannak buta emberek. Ezt tudjuk, egy darabig szórakoztató, aztán megunják. Akik eleve buták, nem fogják nézni, mert nem értik a poénokat, hogy mit röhögnek mások. A közepesek egy idõ után unalmasnak találják. A többiek meg bele sem néznek egy idõ után. Zutty, Nielsen nézettség pad alá, mûsor átvándorol esetleg a V6 testvérkére, aztán kész. A másik, hogy szerintem rém ellenszenves a mûsorvezetõ (bár lehet, hogy tiniknek bejön). Ebben a mûsorban nincs reklámpénz szerintem, evickél. Ki az, aki hosszabb távon egy szombat délutáni, erõsen rétegmûsorba nagyobb összeget dobna reklámként? Én biztos nem. Rossz a mûsoridõ, és nincs semmilyen mozgásterük. (Még Gundel is tud színesíteni, a múltkori biciklisfutárok kimondottan jópofa, szórakoztató társaság volt, csak az elsõ kiscsajt sajnáltam hogy két passz után kiesett mielõtt egy milkát nyert volna..) Ez mit tud újítani? Semmit.
...Ámbár...hogy "klasszikust" idézzek, "az embernek végtelen sok oka lehet arra, hogy hazudjon, az igazmondáshoz nem kell indok."
...Másrészt meg bizonyos Egykövi Berci (mielõtt németesítette a nevét Albert Einsteinre) mondá, hogy "csak két dolog létezik, ami végtelen. Az univerzum, és az emberi butaság - ámbár az univerzum végtelenségében nem vagyok biztos."
5/10
PearlWide 2013 ápr. 20. - 21:03:01 5/10
(14/181)
Ehh, Gregory-nak nem kell áltmenni Cal-be ahhoz, hogy kijelentse, hogy evribadiLÁÁÁJZ! :D
Ahogy mondtam, engem meggyõzött kedves dr. Úr! Nem ez lenne az elsõ eset, hogy bizalmat szavazok valaminek, ami szemfényvesztés :) ...gondolom azért abban egyetért velem, hogy akkora nézettséget nem fog hozni a dolog, hogy hosszú távon megmaradjon, ha fogadnom kellene arra tennék, hogy a nyári szezon elejéig bírja, de õsszel már nem hozzák vissza. Tiszavirág. Vágóval én is megnéztem volna azt a forgatást! Ugyan nekem is volt szerencsém egy kecskeméti repnapon a vip sátorban hozzá, de engem annyira lefagyasztott a civil megjelenése, hogy csak arra emlékszem, hogy milyen alacsony, ahhoz képest amilyen nagyságnak látom õt a mai napig is :) Aranyos, ahogy ez kis mûsorvezetõcske vicceskedik ebben a mûsorban, deee nem említeném egy lapon sem Gundellel, sem Vágóval. Persze ez az egy személyes saját véleményem, nem vagyok szakmabeli (bár szívesen lennék, néha talán többet érne velem egy-egy produkció mint a szakmabeliekkel :D :D :D).
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 20. - 20:13:53 3/10
(13/181)
Vajh.. miért is nem lepõdtem meg, hogy Fridi úr gyerekekkel foglalkozik... Vágó egyik felvételén volt szerencsém ott lenni, azért õ sem tudta mindenre a választ, de róla inkább el lehetett hinni, mûveltsége szerintem árnyalatnyit széleskörûbb, mint Fridié... (Egyébként míg a maradj talpon meg nem jelent, még valamennyire élveztem is az ilyen ingyenes fejtágítókat, de ma már kimondottan idegesít, hogy akkor is tökölnek, ha tudják. Ráadásul Fridi közel sem olyan humoros, mint gondolja magáról, Gundel viszont mindig mindenre tud azonnal riposztolni (jó, ez a sportriportereknél követelmény, minden üresjáratot ki kell tölteni).)
...Egyébként ha tényleg nem kamu ez a só, akkor még mindig ott a kérdésem, hogy verbuválják a hülyéket? Mert a Maunika sónál kiderült, hogy a Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarokon fogták õket ránézésre.... Itt meg rúdtáncosok voltak az elsõ sóban...õket vajon hol lehet fogni?..
..másik:
Még az elsõ adás elõtt maga a csatorna "szivárogtatta ki", azaz tette fel a jutúbra azt a bizonyos részt, amikor két leányzó azon hülyül, hogy hány nap alatt kerüli meg a Föld a Napot, és arra jutnak, hogy egy nap alatt. Ez nekem bûzlik, mert legalább egy héttel a kezdés elõtt fent volt. Ha ez igaz lenne, akkor a lányok vagy észbe kaptak volna, vagy szóltak volna nekik ösmerõseik, és letiltották volna az egészet, de nem....
...tehát átmegyek néha Lájtmen doktorba, és szerintem hazudnak... :-)
5/10
PearlWide 2013 ápr. 20. - 17:57:33 5/10
(12/181)
Meggyõzött Dr. Úr! A vágók képességében sosem kételkedtem, (vagy ha esetleg egy szerencsétlenebb vágó kollega kerülne elõ, a gyártás során bizonyosan van megfelelõ szemfüles személy, aki kipofozza a mûsort) mint ahogy a jól fizetett ügyvédek képességében sem, tehát ezekben a kérdésekben egy platformon vagyunk úgy érzem. Én pusztán a mimikából próbáltam következtetéseket levonni, de ahogy írtam, sajnos (!!!) nem vagyok egy dr. Lightman. Viszont pont ezen kifejtett kérdésekre adott válaszaink miatt gondolom, hogy bárhogy is legyen a válaszadók helyzete (színészkednek kicsinyt vagy valóban szerencsétlenek) a mûsor nem fog sok részt megérni... el fogja fújni a tavaszi szél, ahogy Dundika elsõ tv megjelenését egy Boschkor mûsorban...
A LÖM és Fridi kérdése: még egy dolog amiben kezet foghatnánk! Kétségtelen, hogy Vágó után túl nagy az a cipõ, ahogy az is kétségtelen, hogy Fridi helyében nem foglalkoznék gyerekekkel! ((((Az én agyam érthetetlen mûködésének zugaiban valahogy a Michael Jackson vs. gyerekek botrány jut eszembe a legújabb mûsorával kapcsolatban pl. ))))
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 20. - 17:18:50 3/10
(11/181)
Köszönöm, kollegina, az elismerést, ámbátor hozzáteszem, hogy az, hogy mennyire tûnnek õszintének, csak produceri, rendezõi, casting kérdés. Felvesznek velük két óra hülye tökölést, amibõl öt percet csak sikerül úgy kivágni, hogy õszintének tûnjön, ez a szakmájuk. És bizony, van az a pénz... (Fõleg, ha kétmillió forintos titoktartási szerzõdést is kötnek mellé).
...Egyébként gondolj bele. A Vágó úr idejében még általam kedvelt "Legyen ön is milliomos", amit most Fridi csinál (nem azért nem tetszik, mert közben bejött a sokkal pergõsebb, gyorsabb Maradj Talpon, hanem mert Vágó sokkal hitelesebb volt, mint Fridi. Vágóról egyszerûen elhittem, hogy tényleg sok mindent tud. Fridi.... Na jó, nem az a mûsor a téma.)
...Tehát a LÖM.-ban is szerzõdéses kötelességük a játékosoknak, hogy "tessenek tökölni", fõleg a 3. kérdés után, nem szabad rávágni a választ akkor sem, ha halál biztosan tudják. Mondjuk egy sebésznek a kérdés: "Mivel mûtenek az orvosok", A: Kapáva, B: Kaszával, C: mûtõsnõvel, D: szikével, nem szabad rávágnia a szikét, poénkodni kell, hogy mûtõsnõ meg kasza meg izé..., mert maximum nyolc (8) kérdést engedhetnek adásonként, tehát az idõt húzni kell, és fecsegésnek lennie kell.
...Namost, hogy ha ott tényleg képzett, okos emberek is képesek kaszával kapával szórakozni a szike helyett, mivel erre kötelezi õket a csatorna a részvétel fejében, akkor ezek a hölgyek urak miért ne tennék meg jó pénzért, és az Andy Warhol féle 15 percért mely nyilvánosság mindenkinek jár az életben... :-)
5/10
PearlWide 2013 ápr. 20. - 16:36:14 5/10
(10/181)
Nice try!
Nálam (lágyszívû és mindig jóindulatú vagyok): 5/10.
5/10
PearlWide 2013 ápr. 20. - 16:33:08 5/10 Előzmény -greghouse-
(9/181)
Sikerült idekapcsolnom most, ha minden igaz a második adás...
Alapvetõen (ahogy eddig mindig) egyetértek a Dr. Úrral, valami szaglik... és természetesen osztom a "szentháromságot mint célt" elvét is (nézettségnézettségnézettség). Talán ezért is jobban vizslattam most a válaszoló hölgyek - urak arcát, utol nem érve, de megpróbálva Dr. Lightman nyomdokaiba lépve. Egyetértek azzal, hogy "amatõr" válaszadókkal ülünk szemben, s hogy van az a pénz, amiért a hülye válaszaikat is ország-világ elé tárják (pláne akkor, ha ügyes jól fizetett jogászok olyan szerzõdést íratnak alá még a felvétel elõtt velük, ami nem is engedne meg mást), de valahogy semmiféle színészi tevékenységet (se valódit, se ált) nem tudok felfedezni rajtuk. Persze, ahogy írtam nem vagyok Dr. Lightman és a kis pszichológiai tanulmányaim is megfakultak már az idõk során, de ez a két "szerethetõ" úr és a két jól iskolázott hölgy nekem õszintének tûnik, valóban azt mondják, amit gondolnak, legyen az akármennyire is szerencsétlen az adott helyzetben (természetesen beszámítva a média láthatatlan és zseniális lovagjait, a vágók közremûködését is ebbe a kiragadott közegbe).
A helyzetkomikum adott, a kérdés inkább az, hogy a másokon nevetés poénját mennyi ideig bírják a nézõk? A mûsor egy adott durranás (a másik ember hülyeségén nevetés) köré épül, engem is leköt pár percig, a kérdés, hogy hány adásig tud vajh' egy ilyen mûsor versenyezni Hollywood-al? Avagy: az újdonság varázsa meddig tart, s ha elmúlt, tud-e ez a "sitcom" továbbra is lekötni nézõket?
ps.: én kétlem, hogy sikerülne, ha fogadnom kellene nem gondolnám, hogy második évadot is meg fog érni a mûsor...
sZAbIkAAA 2013 ápr. 18. - 21:40:28
(8/181)
elsõ adást nem láttam, most bele néztem, de elég is volt, ekkora kamut fa****got....
5/10
nitro33 2013 ápr. 12. - 16:04:26 5/10
(7/181)
Szerintem is egy megrendezett vicces, de szinvonalatlan kamu mûsor ez! 10/5
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 11. - 23:16:42 3/10
(6/181)
....másrészt meg, tudva, hogy a cél a nézettség, aztán a nézettség, és aztán is a nézettség, teljesen mindegy, kamu-e vagy igazi, a lényeg a nézettség. Csak - ahogy elõbb írtam - könnyebb amatõr képernyõre vágyókkal megszervezni.
3/10
-greghouse- 2013 ápr. 11. - 23:04:06 3/10
(5/181)
Nekem nagyon kamuszaga van a dolognak. Az hagyján, hogy ennyire hülye senki nem lehet, mint azon a felvételen is, ami még a mai adás elõtt valahogy felkerült a jutúbra, ahol a két csaj azon filózik, "hány nap alatt kerüli meg a föld a Napot", és arra jutnak, hogy egy. Tegyük fel, vannak ilyen hülyék. DE.
1. Vajon hogy toboroznak játékost? "Figyelj, nagyon hülyéket toborzunk, és rajtatok fog röhögni az ország"?
2. Az elsõ adás után senki nem vállalná el, mert azt még a nagyon hülyék sem szeretik, ha tudják, hogy az õ ostobaságukon nevetnek.
3. Rengeteg amatõr van aki még fizet is azért, hogy képernyõre kerüljön, bármi áron. Itt meg a Kovács "ripacs" Áron csapata fizet nekik, hogy játszák el a hülyét. Van az a pénz.
Hát nem sokkal egyszerûbb eleve vállalkozó amatõrökkel eljátszatni, hogy fogalmuk sincs általános iskolás anyagokról,mint az utcán keresni hülyéket?
Bûzlik a dolog, még ha lehet, hogy vannak is a való életben ilyenek.
Egy só a sok közül (a maunika só is, mint kiderült, arra épült, hogy utcán fogott emberek végül is azt játszották el, amire utasították õket, pár tízezer forintért.) Akkor ez miért ne lehetne ilyen. Ötletnek nem rossz, csak nem veszem be, hogy tényleg ilyen hülyék.
wowow 2013 ápr. 11. - 22:18:27
(4/181)
A végére idekapcsoltam. A 3 20 év körüli csaj szerint a Fahrenheit a szélsebesség mértékegysége. Már értem, hogy miért észbontók a címe.
dr.66 2013 ápr. 11. - 22:04:43
(3/181)
Ha ez nem kamu,akkor végtelenül szomorú.Szórakoztató ,de egyben elkeserítõ számomra.
Muscleface 2013 ápr. 11. - 21:52:57
(2/181)
Gyökérség. Ilyen nincs! Kamu szar...