Téma: Euro 2012

adamnagysweetmovie 2012 júl. 14. - 21:36:34
(742/742)
Megismétli a királyi 1 az EB-döntõt 2 héttel késõbb?
LOL
(Sztem nem volt ez egy olyan jó meccs, szegény olaszok lefagytak....)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 09. - 23:03:10
(741/742)
Sajnálom,hogy nem érted mire céloztam. Viszont a stílusod meguntam, a jövõben kímélj meg a mondandódtól. Köszönöm szépen!
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 09. - 17:51:14
(740/742)
én úgy vagyok vele, hogy kicsi létükre megteszik amit lehet- sajnos ennyire futja !
Egy kis ország se tehet arról hogy kicsi !
:(
attól még lehet(ne) nekik sikerélményük ! :S
10/10
cometzjeah 2012 júl. 09. - 12:59:31 10/10 Előzmény AvatáR Gil Maerth
(739/742)
Csak az erõs nyerhet, a gyengét eltapossák.
Nem hiszem,sok embert érdekelne,sajnos!!Én is szívesen néznék egy ilyet.
De a helyükben nem lennék büszke...
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 09. - 09:19:38
(738/742)
Rendezhetnének Eb-t kis csapatoknak is. Íme:

A csoport:
- Kazahsztán
- Andorra
- Feröer-szk
- Luxemburg

B csoport:
- San Marino
- Málta
- Ciprus
- Liechtenstein

Ugyanis az igazai Vb-re biztos nem jutnak ki ezek a szegények sosem :(
Szerintem Õk sem tiltakoznának egy kupa ellen, amit vitrinbe tehetnek !
offtopic
kata3 2012 júl. 08. - 16:27:25
(737/742)
Miért délben nem lehet felkelni? :-D
De nem is azért... igazából azoknak szólt, akikhez te is szóltál.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 08. - 12:26:11
(736/742)
Délben? :)
offtopic
kata3 2012 júl. 08. - 11:54:39 Előzmény -csengõzoli--
(735/742)
:-D Jó reggelt!
-csengõzoli-- 2012 júl. 08. - 11:27:00
(734/742)
Srácok!
Vége az EB-nek! Csak szólok!
A topic zárható! :D
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 08. - 08:10:33
(733/742)
Szerintem újra kéne játszatni a döntõt!

Okok: 1, csak egy csapat volt pályán
2, Olaszország nem tudta kipihenni magát rendesen.

:)
adamnagysweetmovie 2012 júl. 06. - 10:21:17
(732/742)
Lehet elvontnak tûnik, de most olvastam Szõts Istvántól, ami az elõzõ gondolatomra rímel:
"Nemzeti jellegû az, ami minõségi"

Ne csak a magyarfutball helyénkezelésére értsük...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 06. - 09:42:42
(731/742)
Szerintetek is "csodálatos szinvonalú EB-t hagytunk a hátunk mögött"?
Ezzel a szöveggel kampányol a közmédia töretlen lelkesedésû médiamunkása az MTK kupameccse elõtt.
Nívó, mérce, kritika az élet számos területén hasznos, nemcsak a kultúrában, sportban lenne az.
danton-b 2012 júl. 04. - 13:31:07
(730/742)
Szerintem qrvára motivált volt a Barca is,csakhát nem mindig nyerõ ez a lesipuskás unalmas foci.A Chelsea pl jobb volt ,azért nyert Bl-t.Ami a VB-t illeti a dél amerikaiak ismerik az ellenszerét a spanyol játéknak .egy argentin v. brazil válogatott de még a columbiai is eélyesebb ,mert hasonló technikával bírnak ,megszokták a tili tolit ,és náluk vannak sztárok is ellentétben a spanyol csapattal.Csoda lenne ha mégegyszer nyerne ez a spanyol válogatott.Legutóbb is mint most is a számukra veszélyes ellenfeleket mások kiverték.és avégén egy lefáradt holland ill olasz csapat ellen gyõzni tudtak.
danton-b 2012 júl. 04. - 01:10:30
(729/742)
Nem volt kiállítás,Prandelli hülyesége volt duplán.
XDX 2012 júl. 04. - 00:36:54
(728/742)
Brazilok játszották ugyan ezt régen, azzal nyertek vb-t, aztán a Figo, Deco "féle" Portugália is Eb döntõbe jutottak görög bunkerfoci állította meg, aztán 2006 vb-n bronzmeccsig ott németek nyertek. Aztán meg spanyolok tökéletesre fejlesztették és látjuk mi lett belõle. Szval ez a leghatásosabb játékstílus és sztem a legszebb is. 2 év múlva kiváncsi leszek mi lesz, ha megmarad ez a spanyol csapat és nem lesz ellenszer akkor megint simán végig mennek. Mondjuk kérdés mennyire lesznek motiváltak még, most még motiválta õket, hogy történelmet írnak, ha megvédik a címet.
Guardiola mondta, hogy nincs elég motiváció a játékosaiba, miután mindent megnyertek többször, talán, ezért nyer a Barca csak 2 évente Bl-t :D Idén nem nyertek jövõre lesz motiváció és megnyerik.
XDX 2012 júl. 04. - 00:13:28 Előzmény AvatáR Gil Maerth
(727/742)
Õk annyit nem mozognak mint az ellenfél, csak passzolgatnak egymás közt, persze bemozognak az üres területekre, hogy legyen több ember akinek passzolni lehet, mert próbálja az ellenfél olvasni a játékot és letámadják akinek úgy gondolják passzolni fognak, de vhogy mindig a semmibõl jön egy üres ember, az ellenfél meg keresi a labdát, rohangál össze vissza utána, de mire odaér a labda már 5 méterrel arrébb lévõ játékosnál van, ez sokkal fárasztóbb.
Ez a játékstílusnak egyik célja az ellenfél lefárasztása, meg persze a kapuig elvinni a labdát.
A portugálok azért bírták megölni a játékukat, mert nem az embereket támadták, hanem lezárták a passzsávokat, csak ez minden energiájukat lekötötte. Ezért nem is volt helyzet. Spanyoloknak megölték a játékukat, õk azért nem tudtak, portugálok meg a spanyolok játékának ölésével voltak elfoglalva. Ezzel akartak az olaszok is nyerni, nem bunkerfocival, csak õk nem bírták megcsinálni kaptak is 4-t. Nyilván a kiállítás miatt is , de elsõ félidõben is rúgtak 2-t, szval ha akarnak másodikban is rúghattak volna. Mondjuk így meg, ha akarták volna rúghattak volna még 4-t, de nem alázták porig az olaszokat. Aki akart az gólt rúghatott végére, Torres bizonyítani akart rúgott is 1-t meg adott egy gólpasszt.
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 03. - 17:40:17 Előzmény danton-b
(726/742)
Remélem is hogy megtalálják az ellenszert, mert azt találtam volt írni hogy a FOCI MEGHALT :(
(Ami kár lenne mert a kedvenc sportágam)
danton-b 2012 júl. 02. - 22:57:12
(725/742)
Természetesen nem a spanyolok múlták felül a németeket az elõdöntõben hanem az olaszok,részemrõl elírás történt aZ elöbb.
danton-b 2012 júl. 02. - 22:55:14
(724/742)
A tegnapi döntõ irreális volt,a németek legyõzése után egekig magasztalt Prandelli dedós szintû szarvashibákat csinált betett két sérült játékost ,egyiket kezdõbe ,a másikat utolsó cserének.Ezt még egy kezdõ edzõ sem követi el.Másrészt az olaszokon látszott afáradság ,ami érthetõ ,mert acsütörtöki diadal után gondolom egy napig minimum ünnepeltek,maradzt egy napjuk aregenerálódásra ,ami nem volt elég,miközben a spanyolok 3 nyugis nap pihenhettek.Látszott is hogy nem bírták úgy kontrollálni ameccset mint anémetek ellen.Mindenesetre egy német spanyol döntõ lehet hogy rázós lett volna a sapanyoloknak,csakhát anémeteket az elõdöntõben technikailag felülmúlták a spanyolok és kreativitásban,észjátékban is föléjük nõttek,ami mindig is jellemzõ volt az olasz focira,bár most nincsenek olyan zseniális játékosaik mint korábban pár éve még.de ez is elég lehetett volna egy pihent és nem eltaktikázott olasz csapatnak.ha ajövõ héten játszanák le ,akár nyerhetnének is ,mintahogy aportugálok is meggyõzõbben fociztak mint a technikás de felettébb unalmas spanyolok.Meg fogják találni a spanyolok ellenszerét ,már látszanak ennek jelei.ami jó mert így nem válik a szürkék és unalmas játékosok sportjává a foci.
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 02. - 17:54:37
(723/742)
Õ az olaszok titkolt játékosa :D