Téma: Farm VIP

Zsupsz 2021 dec. 14. - 05:50:54 Előzmény tortura
(110/250)
Én is így gondolom
tortura 2021 dec. 13. - 16:03:34 Előzmény Zsupsz
(109/250)
Ha tényleg így van, jó nagy baromság az is. Örülök, ha nem kell elcseszni a fogamat. De hogy azért szétfúrják, hogy egy követ lehessen beépíteni... Atyaég.
Zsupsz 2021 dec. 13. - 06:51:10 Előzmény Magenta99
(108/250)
Nem aranyfog hanem egy kis kő van a fogába beépítve az csillog. Régen nagy divat volt.
Magenta99 2021 dec. 11. - 13:20:00
(107/250)
Az előzetes alapján visszajön Dia férje, mint plusz egy fő?
Mi van?
Ahhoz képest, hogy a sárgák nyerték a termelési versenyt és eddig úgy elsikkadni látszik az ajándék - a piros csapat kap vissza 1 főt? Érdekes....
tortura 2021 dec. 10. - 16:35:05 Előzmény Magenta99
(106/250)
Szerintem egyik sem.... Ennyire én nem figyeltem, hogy van-e aranyfoga.
A következő, akit hazaküldenek, Athina lesz valóban. Vagy már haza se kell küldeni, mert lesz ma egy olyan verseny, hogy mindkét csapatból egy-egy ember lemorzsolódik egy játékban. Lehet, hogy a sárgáknál pont ő lesz az. A pirosak kemények, ott nem tudom, ki megy haza.
Én - őszintén szólva - tisztelem ezeket az embereket. Egy napig sem bírnám ilyen körülmények között. Pláne idegenekkel összezárva - nem az én műfajom. De valahol biztos jó buli lehet, ha valaki vevő az ilyesmire.
Magenta99 2021 dec. 10. - 15:19:25 Előzmény tortura
(105/250)
Szerintem Athina az, aki nagyon nem illik a sárga csapatba. Tavaly legalább a Bay Éva mosogatott, főzött rájuk, de ez a nő semmit nem csinál, csak morog, zsémbeskedik és mindent IS jobban tud.
Jól be is szólt neki Gergő múltkor, a paradicsompürénél, hogy bocsi, de ezt most nem magadnak csinálod.
Kíváncsi vagyok, kik fognak bekerülni a nyolcasba, akik együtt élnek már fent a házban.
Ja és még egy dolog - Bódy Szilvinek a bal felső kettes (vagy hármas?) foga aranyfog? Beszéd közben láttam, ahogy kicsillant neki. Fura, a cigányok és a maffiózók szoktak aranyfogat csináltatni - Szilvi ezek közül vajon melyik? :)
tortura 2021 dec. 09. - 14:46:50
(104/250)
Bejött a tippem, Vikit küldték haza. Szerintem nem fogják megérezni a hiányát. Noémivel szó szerint egyet kellett értenem. Viki egyénileg sosem jutott volna idáig. Ezt a csapatjátéknak köszönheti. De mivel 35 éves - ahogy említette - nyilván eljutott az önkritika ama fokára, hogy ezt ő is beismeri. És volt olyan ostoba, hogy kihívta azt a valakit, akiről tudni lehetett, hogy legyőzi. Persze lehet, hogy tényleg csak haza akart menni. A következő Henri lesz náluk, ahogy elnézem a többieket. Most is csak a védettség mentette meg. Ebből a sárga csapatból nekem Gergő szimpatikus meg Dóri. De úgy érzem, hogy a játékot a pirosak közül nyeri meg majd valaki.
Magenta99 2021 dec. 08. - 12:50:54
(103/250)
"Ennek ellenére a sárgák elég rendesen kipofázták őket." A pirosak pont ugyanezt csinálták. Épp most néztem vissza a tegnapit és az utolsó jelenet, hogy a Zoli épp nagy pofával, gúnyosan utánozza Noémit és ott szidják kórusban a sárgákat.
tortura 2021 dec. 08. - 09:48:48
(102/250)
"A premier plánban mutatott hányása, meg magyarázkodás undorító volt" Lehet, de ez nem az ő hibája. Az operatőré meg a rendezőé, aki ezt a jelenetet is bevágta a kész adásba. Nem véletlen. Az a cél, hogy beszéljünk róla, mérgelődjünk, utálkozzunk, stb. Ahogy nézem, el is érték a céljukat.
Én a pirosaknak drukkolok kezdettől fogva. A sárgáknál gyűlés lesz, én Vikit küldeném haza.
Bonitó 2021 dec. 07. - 19:05:40
(101/250)
Mosolyogtam Zsuzsi mondásán, hogy Dóri és Noémi "mindent kockára tett a bazsalikom miatt?!"
Na jah! Persze! Akkor nem is a forgatókönyv szerint történt, ahogy minden más a műsorban?:)
Szemmel láthatóan tele volt a rét és a két lány mégis oda ment fel a piros csapat házatájához??
Fehér Holló tegnapi viselkedése kritikán aluli volt és teljesen " elszállt magától " A premier plánban mutatott hányása, meg magyarázkodás undorító volt. És a kreatív csapat is!

Zoli jól utánozta az igencsak pösze Szilvit, aki here módjára csak utasítgat, szaladgál egy szűrővel a kezében egész nap. És csak beszél, beszél, beszél a luxus bébi, aki őstermelő lett az Univerzum egy szegmensében. Borzasztó egy természete van!
A sárga csapat viszont igen jól "feltalálta magát", mert a kecskeszaros gereblyével törte össze az üstben rotyogó forró paradicsomot Persze előtte Gergő "olyan tisztára súrolta, hogy enni is lehetett volna vele!" :)
Ahogy elnéztem Henry Kettnert, olyan lassan pucolta a paradicsomot fekve, hogy még a csiga is kapkodó őrült mellette. Egy biztos, nem kellett tűzoltót hívni, nem gyulladt fel a munka a keze alatt. Viszont amikor az erős paprikás kezével megfogta a nemesebbik szervét, jó lettek volna a tűzoltókocsi!
Én annak örülnék, ha a sárga csapat nyerné ezt a termelési versenyt. A piros csapatnál pedig Szilvi és Holló küzdene a bennmaradásért?! :) Persze csak akkor, ha nem szereznek majd védettséget?!
Node majd ma este kiderül?!
dzsenibaba 2021 dec. 07. - 18:08:32
(100/250)
Tegnap este többször is mutatva bemutatót láthattunk a tv2 jóvoltából a gyomortartalom ürítésének technikájából. Ezután a bélsárürítést,fenéktörlést,a nők betétcseréjét is bemutatják?TV2 intelligencia ,kultúra ismeretlen?
omama2 2021 dec. 07. - 17:04:43
(99/250)
Na Diácska, újra bizonyított! Hiába szólította fel többször is Zsuzsa, hogy csússzon vissza és ne a kezével segítse az irányt ,meg sem hallotta és fütyült rá!! A végén némi vívódás után.... nem volt pofája a passzírozót elvinni és ez így volt helyes!!!!! Kis sunyi jellemtelen nő. Gratulálok neki !
tortura 2021 dec. 07. - 13:48:36
(98/250)
Kicsit sajnáltam tegnap a piros csapatot. Hiába akartak korrektek lenni, nem tudtak jól kijönni a buliból. Dia azt mondta sportszerűen, hogy hagyják ott azt a kütyüt, ne érje szó a ház elején. A többiek majdnem lebeszélték, de végül majdnem döntetlennel futottak neki a feladatnak (ami azért nem igaz, mert a sárgák eggyel többen vannak). Ennek ellenére a sárgák elég rendesen kipofázták őket. Mi lett volna, ha mégis elviszik a segítséget? Utólag már azt gondolom, talán mégis azt kellett volna tenni a pirosaknak, mert így sem értékelték a korrekt hozzáállásukat, így is szájukra vették őket. Hihetetlen, hogy vannak emberek, akiknek sehogyan sem lehet megfelelni.
Valahol Holló érveit is megértem (győzni akar, mindenki taktikázik, nem akar Farm-gyűlést), viszont ha én vagyok ott, én is úgy döntöttem volna, mint Dia. Én szeretem a sportszerűséget és eszerint élem az életemet is. Talán azért, mert én is ezt várom el másoktól.
Magenta99 2021 dec. 07. - 10:17:25
(97/250)
Látom, már megvan az új ember, akit csapatügyileg utálni lehet. Mondjuk az igaz, hogy Szilvi kezében nem lehetett egy szem paradicsomot sem látni.
De azért ez a kis holló egy elég nagy sz@rcsimbók. Azért, mert egyszer megnyert egy védettségi játékot, most azt hiszi, ő a jani, az ügyeletes megmondóember. Remélem, a következő kiszavazásnál koppan egy nagyot.
dzsenibaba 2021 dec. 06. - 17:51:04
(96/250)
Hajrá matematika professzor házaspár! Csak kőkeményen előre a megalománia útján!Hurrá,hajrá,előre!
omama2 2021 dec. 05. - 13:44:38 Előzmény tortura
(95/250)
Igen Dia lábai klasszak, de a fejében rendet kellene tenni !!! Gőgös, felvágós és lenézi a játékos társait. Ez nekem nem szinpi!!! El van szállva magától!!
tortura 2021 dec. 04. - 17:56:14 Előzmény omama2
(94/250)
Igen, csak sajnos az átlag magyar internet fogyasztónak már nagyon magasan van az ingerküszöbe (ami engem egyébként elszomorít, hisz már semmin nem döbbenünk meg...). Pont emiatt feszegetik a határokat.
Számomra teljesen egyértelmű volt, hogy mindenki őrá fog tenni, be is jött a tippem. Meg az is, hogy Diát hívja ki és Dia könnyedén legyőzi (szerintem bármelyik párbajnemben legyőzte volna).
Azt hiszem, Mónika elég komoly szeretethiányban szenved. Ami azért fura nekem, mert van 2 gyereke, a kisebbik biztosan vele él még. Él még az édesanyja is, nyilván vannak barátai. Társa talán most éppen nincs, de hát volt ő már egyedül, megtanulta nyilván, hogy kezelje ezt. Most valamiért rossz passzban van. Emiatt sajnálni lehetne, viszont nekem már néha kicsit sok. Tényleg körbehaknizta már szinte az egész brigádot azzal, hogy ő milyen jól érzi itt magát és biztosan megállná a helyét a továbbiakban is.... Nyilván senki sem így látta. Diával kapcsolatban viszont már szinte kínos, ahogy nyomul és nem tudja elengedni a dolgot.... Dia legalább őszinte, egyenes és korrekt volt. Megmondta, hogy nem szimpatizál, kész. Mit nem lehet ezen érteni? Miért kell utána még ezen lovagolni - bent a stúdióban is? Elég sokat alhatott már rá, hisz ezek nyári felvételek voltak. OFF: Dián látszik a sport múlt, nagyon klassz lábai vannak.
omama2 2021 dec. 04. - 16:24:47 Előzmény tortura
(93/250)
Igen Mónika teljesen kiborult állapotban van - nyilván magánéleti gondjai vannak - és ez a műsor talán hozhatott valami anyagi javulást. Sajnálom Őt, de ha kiesne az most jót tenne neki. A játékkal kapcsolatban teljesen egyetértek Veled, mesterségesen szítják az ellentéteket és a feladatok is durvák. A nézettséget nem ezzel kellene biztosítani, hanem több jelenetet a mindennapokról .
omama2 2021 dec. 04. - 16:04:44 Előzmény Zsupsz
(92/250)
Köszönöm
Zsupsz 2021 dec. 03. - 14:16:54 Előzmény omama2
(91/250)
Rendben