Téma: Furiosa

offtopic
Belmont márc. 20. 20:55:28
(4/4)
Az a baj, hogy a 2000. utáni évek arról szólnak, hogy a 80-as és 90-es évek filmlegendáit hogyan lehet sorban elszarni újabb és újabb folytatásokkal.

Csak sci-fi téren nézve a legutóbbi évek terméseit olyan gyönyörű elszarások születtek, mint a Blade Runner folytatásáként eladott tartalmatlan dögunalom, vagy a csak „Predator vs Pocahontas"-nak csúfolható arcpirító blődség. Nagyjából ezt lehet várni ettől is: a név úgyis eladja.

Ennél az ellenszenves nőnél rosszabb főszereplőt keresve se lehetett volna találni, hogy még csak véletlenül se legyen átélhető a történet. Egyszerűen nincs kiállása egy ilyen szerepre.

A vírushisztéria előtt még elég sűrűn jártam moziba, de a sok csalódás miatt leszoktam róla.
Pimpalini márc. 07. 22:59:21
(3/4)
Az, hogy mennyire lesz érdekes/érdektelen ez a film az egyébként közkedvelt univerzum folytatásaként, nagymértékben függ a castingtól. Mondjuk az előző részhez Tom Hardy ebből a szempontból jó választás volt, s a partnernője is.
Valószínűsíthető, hogy a látvány és az akciók jók lesznek, de nem tudom mennyire lesz izgalmas ezzel a két színésszel.

Egyébként azért írtam ide idejekorán, mert van egy Furióza című lengyel film is, futballhuligánokról szól, s szerintem érdekes, de nem találtam itt adatlapját.
kakafej13 jan. 03. 18:07:09
(2/4)
Ez a színésznő a nagy szemeivel inkább egy Disney filmbe való...
capt.nemo 2023 dec. 09. - 18:51:09
(1/4)
attól tartok beigazolódni látszódik a félelmem, hogy ez a folytatás jelentősen elmarad a 2015-öshez képest. nem tudom mennyire véglegesek a trailerben látott effektusok, de elég gagyi a cg benne. félő hogy az amúgy tehetséges színésznő sem lesz képes ellensúlyozni a film egyéb fogyatékosságait, de ne legyen igazam. chris hemsworth-öt meg eleve nem bírom.