offtopic
guess.who febr. 01. 17:57:28
(262/282)
Na, hát ez a tegnapi epizód már tényleg nullára sikeredett, azon kívül a pár másodpercnyi Csillukán kívül Kovács Panka sem villogott, úgyhogy áttekertem a két gerlepár hosszadalmas nyűglődéseit, amik most már látványosan több képernyőidőt kapnak, mint a fodball (amit szintén áttekernék, ha lenne).
Amivel persze nem lenne gond, ha egyébként 1500 részre terveznének ennyi párkapcsolati terápiát elosztani és mondjuk a címe nem Gólsirályság lenne, hanem Szulejmán és Isaura.
offtopic
guess.who febr. 01. 17:52:31 Előzmény janderka
(261/282)
De hiszen éppen csak annyi a funkciója, hogy beépített szépség, azt meg maximálisan teljesíti.
És simán lehet, hogy minden fodballtitkot elmesél otthon a Macikának, mikor beöltözik este rablónak, Schmied Zoltán meg rendőrnek, szóval a beépítettség is pipa. :)
6/10
Kommentátor jan. 29. 11:35:43 6/10 Előzmény napraforgó
(260/282)
Minden érzelmet ugyazokkal az eszközökkel formál meg, legfeljebb a szemguvasztás mellé nem ordibál.
8/10
napraforgó jan. 29. 09:37:47 8/10 Előzmény Kommentátor
(259/282)
Nem biztos, hogy ez Lovas Rozi hibája. Egy színésznő olyan szerepet játszik, amilyet kap. Ha mindig ilyen kis pukkancs hörcsög szerepeket kap, hát azt játssza. Azokat legalább jól.
8/10
napraforgó jan. 29. 09:34:49 8/10 Előzmény janderka
(258/282)
Csabinak (Sváb) muszáj eltűrnie agyatlan Csillukát, mert ha nem, Maci Laci talán nem ad több pénzt.
6/10
Kommentátor jan. 29. 09:07:43 6/10
(257/282)
Ez a harmadik évad már tényleg nem ad semmit. Unalmas, erőltetett szituációk tömkelege. De legalább Lovas Rozi itt is megvillanthatja "hatalmas" színészi repertoárját :)
janderka jan. 27. 08:57:20 Előzmény guess.who
(256/282)
Hát ha még venné valami hasznát, mint "beépített szépség". De semmi. Igaz, ilyenre szüksége se nagyon van, hisz a polgi gyerekkori barátja, egy csapatban játszanak (szinte szó szerint). Mégis fura, hogy "Sváb" eltűri.
offtopic
guess.who jan. 27. 08:31:58 Előzmény janderka
(255/282)
Háddenem: a Macikája kitartottja!
Nézd úgy, hogy a Macika fodballcsapata a 'ponzorpénzért nem csak a mezen levő reklámot adja, hanem fenntart egy titkárnői kamuállást is neki, ahová a Macika azt ültet be, akit csak akar, hiszen munkát úgysem kell végeznie,

mint egy átlagos állami felügyelőbizottsági tagnak vagy egyéb ilyen, haveroknak-komáknak kitalált kifizetőhelyeken.

És hát Macika a Csillukát ülteti be, hogy legyen szegénykének elegendő ideje nyugodtan lakkozni és megszárítani a körmét, és aki emiatt nyilván nem tud foglalkozni az ott lézengő, lusta, semmitérő botlábúakkal, akiknek amúgy is csak a szája nagy.
8/10
offtopic
napraforgó jan. 25. 20:10:12 8/10 Előzmény janderka
(254/282)
Mert annyi esze csak van a tyúknak, hogy ha megcsalná a Maciját, akkor vége lenne a szép világnak mert a pasi dobná azonnal. Biztos találna más agyatlan tyúkot helyette, de Csilluka nem biztos, hogy találna másik pénzes Macikát, aki eltartaná.

Magunk közt nem értem én a férfiakat, ha egy nőnek jó segge van, nem számít, hogy üres a feje.
janderka jan. 25. 19:17:44
(253/282)
Irreálisan ultrabuta karakter. Értem én, hogy a főszponzor cicababája, de miért a focicsapattal van kitartatva, ha onnét nem szúrja őt senki...
8/10
napraforgó jan. 25. 12:02:47 8/10
(252/282)
Megértem a férfiakat, de én idegbajt kapok Csilluka nyávogásától. Sajnálom Pásztor Virágot, hogy mindig ilyen agyatlan cicababákat játszatnak vele. Ha nem vigyáz, beleragad ebbe a skatulyába és hiába lenne képes esetleg komolyabb szerep megformálására, nem lesz rá lehetősége. mert az összes rendezőnek ő jut majd eszébe, ha agysorvadt nőcskéket kell játszani.
janderka jan. 25. 11:59:52
(251/282)
Hászevasssz! Üdv újra! Hó vótá eddig?
offtopic
guess.who jan. 25. 10:45:32
(250/282)
Nem is tudom. Szerintem már a második évadnál is azt mondtam, hogy nem kellett volna leforgatni, de ez a harmadikra duplán is igaz: eleve nem érdekelnek a focis jelenetek, azokat áttekerem, de azokon túl már jóformán csak a huszonötezerszer ugyanúgy újrajátszott, nagyon ostoba "párkapcsolati" dilemmák vannak: két antipatikus figura nyűglődik a semmin, miközben úgy tesznek, mintha, de aztán mégsem, aztán mégis mintha, de inkább mégsem...

Még szerencse, hogy van Csilluka: szerintem a nyúlfarknyi jeleneteivel simán viszi a hátán az egészet. :) Igaz, még ezt is eltolták: azt hittem, hogy Kovács Pankusz érkezése kicsit megborítja és izgalmasabbá is teszi majd a viszonyokat (Csilluka utalt is erre a Macijának), de eddig semmi: arra használják, hogy a Csillukának kitalált, szándékoltan butára hangszerelt mondatoknak legyen célpontja. Csak ehhez miért kellett egy Kovács Panka? Elég lett volna valami névtelen kis színésznőcske, mittomén a Martinovics Dorina. ;)

...vagy a beszólósdiban már nagyon gyakorlott Törőcsik Franciska.

3/10
Balta jan. 24. 18:47:46 3/10
(249/282)
Ezt is sikerült unalmas családsorozattá zülleszteni, gratulálok.
A foci és a srácok már csak harmadlagosak.
Lovas Rozi itt is csak férfi módjára, kidüllesztett melkassal, vicsorogva férfiaknak vezényel, a (nem létező) nőiségével semmit sem kezdve, mint eddig szinte az összes sorozatszerepében. Szerintem erősen túlértékelt "színésznő"cske.
offtopic
janderka jan. 18. 19:45:29 Előzmény Kempesbaba
(248/282)
Akkor legközelebb cizelláltabban fogalmazz, ha kérhetem. Kösszenytű!
2/10
Kempesbaba jan. 18. 19:31:32 2/10 Előzmény janderka
(247/282)
Ja hogy ez a stílus? Én meg rávilagítottam arra, hogy Hevér annál nagyobb ívű szinész, mint amiket a sorozatokban látsz tőle. Csak hogy te is értsd...
janderka jan. 18. 19:22:40 Előzmény Kempesbaba
(246/282)
Bocsi, de én a sorozatról beszéltem és nem Hevér egyébirányú kvalitásáról.
Ezért érdemes értőn olvasni!
janderka jan. 18. 19:20:15
(245/282)
2/10
Kempesbaba jan. 18. 14:09:11 2/10 Előzmény janderka
(244/282)
Ezért érdemes színhazba járni...
Egyébként az általad említett jelenetben az volt a legszebb, hogy simán benne hagyták a külvilág nagyvárosi zörejeit, gondolván, minek szöszöljenek utómunkával,az igénytelen parasztnak jó lesz úgy is...
janderka jan. 18. 09:46:50
(243/282)
Hevér évek óta ugyanazokkal a bohózati panelekkel dolgozza végig a sorozatot, ezért üdítő kivétel volt a polgármesteri sajtósával összevillanó jelenet. Ott láttam először a sorozatban, hogy tud ő többet is mint mórikálni magát.