Téma: Hal a tortán

Magenta99 2008 máj. 29. - 06:34:11 Előzmény cseszter1
(750/4270)
Nekem is Szandi a legszimpibb ebben a társaságban.

Ez a nagyarcú Bagi azon szenvelgett, hogy a Szandi milyen harsány - miközben ezerrel vinnyogta a Komár-dalt, a Nacsa Korda paródiájáról már nem is beszélve....
Nekem ebbõl is csak az jön le, hogy nem saját vélemény, hanem betanult szöveg, pontról pontra elõre rendezett az egész. Elõször az Orsit titulálta rosszindulatúnak és gonosznak, most a Szandit fikázza, van még 2 nap, nyilván sorrakerül sztem Komár, meg a Nacsa is.

Biztosan a Bagi is úgy van ezzel, mint az egyszeri modell:
...van annyi pénz, amiért korpás a hajam...
danab1 2008 máj. 28. - 23:50:18
(749/4270)
Sziasztok!

Biztosan volt már róla szó korábban - ne haragudjatok, hogy nem olvasom át az egészet. De meg tudnátok mondani nekem annak a tehetséges emberkének a nevét, aki oly frappánsan narrálja végig a mûsort? Hálás lennék érte. Köszönöm!
Theine 2008 máj. 28. - 22:20:55
(748/4270)
Mi volt a mai részben? Valaki tõmondatokban leírná? Elõre is köszönöm.:-)
cseszter1 2008 máj. 28. - 21:24:55
(747/4270)
Csütörtökön.
cseszter1 2008 máj. 28. - 21:23:06
(746/4270)
784 hozzászólás.
kornila 2008 máj. 28. - 21:16:33
(745/4270)
nem tudja valaki, h mi a pontozás alatti zene címe?
elisabet 2008 máj. 28. - 15:47:21
(744/4270)
Szandi melyik nap is fõz ? Sztem csak tud, már a gyerekek miatt is muszáj lesz... habár errõl az oldaláról nem tudom, mit gondoljak.
cseszter1 2008 máj. 28. - 15:37:55
(743/4270)
Nem értem, hogy mitõl olyan vonzó egy 31 éves nõ számára ez a bunkó, alkoholista Komár László. Hatalmas egóval rendelkezik, játssza a nagy macsót, mindenben hibát talál. Kíváncsi vagyok, hogy õ majd mit alakít a konyhában. 61 évesen, hogy lehet valakinek ilyen ronda sárga hajat festeni? Pedig ma már kiváló festékeket lehet kapni.
Bagi Ivánnal elszaladt a szekér? Olyan önelégült, nagyképû, magának való, gyerekesen viselkedõ, hisztis fiúcska, nem való õ semmilyen társaságba. Intézetben nõt fel 9 éves koráig lehet, hogy az ott eltöltött évek tették ilyen tüskéssé. Jobban megy neki az írás, inkább azzal kéne foglalkoznia.
A Kenós lány lehet, hogy kitett magáért, de hiányolom belõle a nõi összetartást.
Nacsa Olivért még figyelgetem, remélem nem dobja be ugyanazokat a poénokat, amit a többi mûsorában szokott, számomra már unalmas, elcsépelt ismétlés lenne.
Szandi eddig a legszimpatikusabb, számomra õszinte, kedves, alkalmazkodó, pedig elég nehéz lehet neki elviselni ennyi bunburnyák alakot. Remélem fõzni is, finomat fog, de ennek a társaságnak az sem lesz jó, mert nem csípik a buráját.
elisabet 2008 máj. 28. - 14:56:39
(742/4270)
Szegény orsi.... úúúgy sajnálom. Meg is látszik rajta, milyen megterhelõ munkát végez. Mintha elcsigázott lenne :)))) Nem gondoljátok ?
ninane 2008 máj. 28. - 14:45:41
(741/4270)
Nekem tetszik az e heti felállás, még Szandi sem zavar, pedig régen nem szerettem. Komárral ugyanígy vagyok. Bagit és Nacsát imádom, persze itt nem olyan jók mint a mûsorukban. Orsi "modelliskolája" kissé nevetséges és fantáziátlan volt szerintem, nem tudom miért akarja bizonygatni hogy milyen nehéz a modellek élete. Ha meg neki megterhelõ, akkor változtasson.
elisabet 2008 máj. 28. - 14:36:30
(740/4270)
Szia, üdv. a fórum társaságában, ha maradsz, meglátod, milyen jó a csapat ! :)))
Egyébként egyetértek Veled, nekem sem jött be ez a társaság, de nem mi választunk, igaz, az sem lenne jó, mert mindenkinek más tetszene. Már úgyis szerda van, ha ez a 7 kifut, kíváncsi leszek - kik lesznek. Vagy esetleg tud valaki errõl infot ? :)
elisabet 2008 máj. 28. - 13:01:05 Előzmény Magenta99
(739/4270)
Szerintem Komár világ életében ilyen volt - soha nem bírtam. Sztem ez a csapat nem valami jó döntés volt, viszont kíváncsi leszek, ki fog nyerni. :))) A beöltözés tök rossz ötlet volt azzal együtt, hogy fagyoskodni kellett és sokat vártak a kajára is. Ha ilyen az idõ, miért kell a teraszon étkezni a vendégeknek ? Azért, mert õ nem fázott, nem jelenti azt, hogy a többi sem. :))
Lencsi1983 2008 máj. 28. - 09:14:24
(738/4270)
Jesszusom, hogy ez a Komár mekkora egy paraszt! Hatalmasat csalódtam benne és Iván is eléggé unszimpatikus lett nekem. Lehet, hogy ráosztották ezt az akadékoskodó szerepet, de mi a fenéért vállalta el? Szandiben viszont nagyon kellemeset csalódtam, aranyos nõ!
Magenta99 2008 máj. 28. - 07:32:01
(737/4270)
Sztem a Bagi Ivánra direkt osztották ki ezt a kellemetlenkedõ, mindent és mindenkit fikázó szerepet. Mindenesetre nekem nagyon nem hiteles, ahogy megjátssza magát.
A Komár pedig egy komplett idióta, totál gáz ahogy viselkedik.
De hát mit várunk?
Valamit ki kellett találni a TV2-nek, hogy fenntartsa a nézettséget (ami állítólag egyre jobb, már-már a Barátokat fenyegeti :)))))))
chyy 2008 máj. 27. - 22:24:34
(736/4270)
Nem mondtam,hogy a Bagi szimpatikus!Sõt!Eddig még Szandi volt az,aki a legnormálisabban vislekedett az összes közül.Nekem kicsit olyan,mint amikor az anyuka dícsérgeti a gyerekeit.Még Iván kajájáért is tudott valamelyest lelkesedni.Anyukám jut eszembe,aki az elsõ kõkemény pogácsám (amit kb.nyolcadikban sütöttem) iránt annyira lelkesedett,mintha a világ legjobb csemegéje lett volna.
1/10
Bigpapa 2008 máj. 27. - 21:52:06 1/10
(735/4270)
A Sándor Orsi nekem régóta szimpatikus. Szóval vele nincs gondom most sem.
A Nacsa kicsit rájátszik, hogy próbál mindenen, amit a Komár "poénkodik" röhögni. Komár olyan,mint az egyik haverom. Õ egész nap poénkodik,de rajta kívül senki sem röhög. Sõt! Kifejezetten idegesítõ és sértõ. Szerintem egyszer pofánverik :)))))
A Szandi olyan semmilyen. A múltkor néztem, hogy azért az után a kazal gyerek után,még milyen jó a teste, de a feje...
Az eddig sem volt szép,de most olyan,mint valami Grimm mesefigura :))))
Viszont aki eddig is unszimpatikus volt, az a Bagi Iván!
Ilyen sótlan, unalmas embert, aki még paraszt is. Rosszindulatú minden szava. Ez az a tipikus ember, akit még sportból is hülyére ver bárki :)))))) Ha én lennék az egyik "sztár", és a felvétel után visszanézném az adást, biztos átmennék hozzá, hogy agyonverjem :))))
Ráadásul ami kaját csinált...
Az a "somlói" úgy nézett ki,mint ha somlóit evett volna, majd teleokádta vele a tálkát.Ztána feldíszíti eperrel és Tátááám!Itt a desszert.
Theine 2008 máj. 27. - 21:30:54
(734/4270)
A beöltözést tuti, hogy a szerkesztõk találták ki.
PierreCardin 2008 máj. 27. - 21:25:39
(733/4270)
Szerintem nem Sándor Orsival van a baj, hanem Bagival. Úgy megagyalnám, hogy nem tenné zsebre. Szerintem ennek a sz.r se volt soha elég keserû. Komár túlzásba viszi, amit csinál. Szandi-Nacsa szerintem jófejek.
Theine 2008 máj. 27. - 21:25:03
(732/4270)
Izlések és pofonok. Nekem meg a Bagi volt unszimpatikus az állandó rosszindulatú megjegyzéseivel...
chyy 2008 máj. 27. - 21:10:42
(731/4270)
Ez a csaj tényleg gáz!Mindenen megsértõdik.Meg ez a kötelezõ beöltözõs buli.Lehet ez poénos,ha mondjuk közösen találják ki.De így?Szerintem megalázó.