()Erika() 2009 dec. 15. - 08:07:30 Előzmény fredi60
(2/2)
És ez a nyávogó ostoba liba Gyárfás Dorka jobb? Aki Huszti Pétertõl a negyedik könyve megjelenésekor megkérdezi, hogy most írt-e elõször... Még jó, hogy azt nem kérdezte meg, hogy szerepelt-e már filmben vagy színdarabban:))
Nem értem, miért engedik képernyõre, egyszerûen süt róla a butaság. Ha jól emlékszem már erõltették korábban is, akkor szerencsére hamar eltávolították. Remélem most sem hagyják sokáig vinnyogni. Nem méltó a Duna TV színvonalához!
fredi60 2009 dec. 01. - 09:52:31
(1/2)
Elsõ interjúi után levette mûsorról Apáti-Tóth Katát a Duna tévé

Apáti-Tóth Kata a Nap-kelte után érkezett vissza a Duna tévéhez, de a hétfõn indult reggeli mûsor után meg is váltak tõle arra hivatkozva, hogy túl keményen kérdezte Szijjártó Pétert és Mesterházy Attilát.

Hétfõ reggel indult a Duna tévé reggeli mûsora, a Hattól nyolcig. Apáti-Tóth Kata vendégei Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetõje és
Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki kabinetjének vezetõje voltak, de mûsorvezetõ nem bánt kesztyûs kézzel a vendégekkel: lapunk egy volt dolgozótól úgy tudja, hogy a mûsor után hangos viták is voltak a székházban.
(origo)