Téma: Hilal Saral

mankosy 2019 febr. 13. - 12:37:46
(1298/1898)
állapotfrissítés :D
mankosy 2019 febr. 13. - 09:26:08 Előzmény Michonne
(1297/1898)
Szia!

Vikingek 5. évad még még csak letöltve, mivela párommal néztük eddig, elég nehézkes összegyeztetni, de nézni fogm.. JRM miatt is
Kolléganőm a The last kingdom-ot ajánlgatja ( a párja statisztál is benne) , egyenlőre nincs rá érkezésem, de majd talán

tegnap meg ma offoltam magam melőból, elkezdtem a DA-t (rajtam kívül sztem midnneki látta már, még anyám is :D) első évad pipa..egyenlőre nem tudom hova tenni, nem fogott meg benne ezidáig semmi vagy senki, bele is aludtam 1-1 részbe , de kivárok ..vagy nem az én sorzatom lesz, az is lehet

Beleolvastam múltkor is a Porton- a poldark tpikba és ott valaki egekig magaszatla a Poldark szinkronját....belenéztem, bár ne tettem volna..Ross még elmegy de Demelzának Balsai Móni wtf????
Alapjáraton bírom nagyon a csajt, de ide pont marhára nem ő kellett volna

na léptem

bye

erika: jobbulást

Michonne 2019 febr. 13. - 00:01:12
(1296/1898)
Uppsz ez lemaradt még az első üziből

Bir ask iki hayat: http://images.vfl.ru/ii/1549910636/969fe8d4/25352381.gif
Dudu is ott volt: https://twitter.com/TvDunyasii/status/1095033713640042496

HS-el talán holnap, ha végzek a 16.-al is, bár tényleg mindent olyan jól leírtatok, max ismételni tudok.

Jó éjt.

Michonne 2019 febr. 12. - 23:58:55
(1295/1898)
Cukurova (Spoilert tartalmaz!):

Mary tárazz be daedalonal, mert az undi faktort fokozandó gondolom észrevetted, hogy a sunyi nézés mellé bejött a szájrángás is, meg az állandó izzadás és további lelki terror aka Demir bey.
Napi gyónás: azért a rózsaszín ködön át látom ám a vesztem, és fogok én még mindent tagadni a „feltörték az indám” dumával:D Vállalhatatlan tudom.
„Meg volt a jobbhorog romantikus legény ami a Demírünk. Aferin Züleyha. Cemre ettől tuti 3 hónapra kómába esett volna.”
HAHA, mellesleg, nekem is ezt kellett volna tennem, és akkor talán nem égetném magam ezzel az alakkal. Ujj témánál levegőt sem vettem, pedig jó pár elmebeteget láttam már.
No és a sok-sok ilyen után piheg (nekem őszintének tűnt) az ágyánál majd Züheyla. Persze annyira még nem ment el az eszem, hogy ezt szerelemnek lássam, de mindenképp fura. Stockholm szindrómát kizárom, mert ez még mindig egy török szappan, és mert fogja itt majd Züleyha kidagadt erekkel közvetlen közelről Demir bey arcába üvölteni, hogy: „Yilmaz benim kocam!!!” Mivel nem kétséges a síron túli szerelme Yilmaz iránt, ezért a tippem (vagy csak a lelkiismeretem kívánja így már nem is tudom:D), hogy említett jelenetnél szánalom lesz a háttérben inkább, Demir bey így vagy úgy, de meg fog törni…. már pityeregni is láttam, mint Mustónkat annak idején (ahhh tudom le kéne szokjak a kiváncsiskodásról).
A 7-t még nem néztem meg, a 6 viszont pipa, hozta a szintet, elhagyván kicsit a szerelem-esküvő témakört, egyre jobban teret kap az anya-fia burkolt ki az Úr a hásziendán csatározás is, ami már az eleje óta érezhető volt. Nem mentegetésképp, de ilyen erőszakos és fojtóan szerető Anya mellett, nem csodálom, hogy pszicho lett Demir beyből (és az apját még nem is láttuk XD), és az sem meglepő, hogy a felségein csapódik le az elfojtása (gondolom az elsőt is lájtosan de terrorizálta). Mary, kíváncsi vagyok, hogy az 5-ből, hogy tetszett az anya-fia pajta jelenet. Én behaltam rajta, ismét áthatotta az egészet a BS feeling, fenomenális volt, amikor Anne feltette a nagy kérdést („a gyerek a tiéd?”) és még az ég is dörrent egy nagyot haha, na meg a végén ahogy ölelkeznek, és külön-külön az arcukra közelít a kamera, majd ezeket megkoronázandó Anne a szobájában szépen levezeti, hogy tulajdonképpen a fiacskája őt is átejtette a palánkon. Ejj de jó volt. Hünkar bár láthatóan le volt nyűgözve imádott fia „zsenialitásán” azért azt is rögtön levette, hogy taktikát kell váltani Demir uralhatatlan külön utas politikája miatt. Apropó gyerek téma, ugye nem vettük be, hogy Cukurova Maverickje magának haluzza a gyerkőcöt?! Sztem azzal is tisztában van egyébként, hogy steril. Annyit járt a fejlett nyugaton, csak betévedt egy orvoshoz…hehe Persze inkább meghalna, hogy ezt bevallja.
De vissza kicsit Hünkarra, Mary a tömegesküvőnél én is felszisszentem:) pöpp déja vu: https://youtu.be/eNo9lGvn5wM?t=57 grrrr A munkások borzalmas életkörülményeit egy kicsit túlzónak találtam, sok mindent kinézek Batesékból, no de ez már tényleg a legalja.

„A legijesztőbbek mégis börtönigazgatóval való telefonálgatásai,ledöbbent az a hidegvér amivel kinyiratná Yilmazt. Mi a célja ezzel? Ha Yilmaznak annyi, gondolja hogy Züleyha ottmarad a ficsakájával?

Szerintem itt még ő sem tudta mit akar igazán, ill. Züheyla reakciója is kiszámíthatatlan volt, majd az idő igazolta, hogy a gyászoló lánnyal jobban járt volna, mint az élő szerelméért harcoló mátkával.
Egyébként börtönigazgató a legjobb pillanatban megy szabira, besírtam rajta a 6-ban.

A 6. rész majdnem végig anya-fia erődemonstrációjáról szólt, a bálba indulós résznél megért egy misét, ahogy Hünkar Szultána dívaként kivonult a kocsihoz, az utána következő jelenet pedig stílusosan az Anyósülés címet is megkaphatná. Művészet ahogy Züleyhát totálisan kirekesztik a társalgásból, sőt a világukból is alkalmanként, amit persze a lány tökéletesen érzékel és jót röhög rajtuk kínjában, főleg az anyósa féltékenykedésén. Züleyha egy porcelánbaba, akit mutogathatnak a nagyvilágnak, no és aki megszüli a Cukorka örököst persze. Kár, hogy Cengo nem tud szülni, mert akár őt is elvehette volna Demir bey, annyira imádják egymást, kihozta a böriből a nászéjszakán, családi vállalkozásba is bevette, benne bízik meg a legjobban, szépeket mondanak egymásnak a természet lágy ölén, holdfényben, bagoly huhogás közepette. Ez egy tökéletes kapcsolat, hadi bakalim. Na jó, bevallom az esti sütögetős nosztalgikus dumcsikat nagyon bírom, és ilyenkor Demir bey legalább nem akar ujjakat levágni:) De visszatérve anyára és fiára, hangosan felnevettem, amikor Demir finoman helyre tette, hogy majd ő foglalkozik az üzlettel, a kedves mama meg inkább kötögessen a leendő unokának, Anne feje tanulmány volt:)

Züleyha,
„Züleyha: VAYYYYBEEEE!! Ebben a kényszerházasságban való szüzességörzés miatti főhősnőket erkölcsi piedesztálra pakoló világban kíváncsi lennék egy olyan főhősnőnek a megítélésére, aki nem szűzhártyát őriz, hanem ellnkezőleg lefekszik egy másik férfival a szerelméért. Na ehhez kell igazi lelkierő, nem az erényövhöz.”

Tökéletesen megfogalmaztad, egyetértek.
A hozzáállása 6 résznél, kb. azt az ívet járja be egyébként, amit előre vetített neki az anyósa korábban, azaz „a gyerekéért mindenre képes egy anya”. Így Yilmaz „haláláig” láthatóan tűr, utána meg már csak túlél ebben a frigyben. Az „igazi házaspáros beszélgetés Demirel” jelenet viszont érdekes volt, kicsit ki is esett a jégcsap szerepből. Azért azt sikerült szerencsére nem lelőnöm eddig a tuben, hogy mikor fogja megtudni, hogy Yilmaz él, de gondolom robbanni fog. A nagymamás snittek nagyon aranyosak, szegény pára, ahogy odabújik hozzá.
Csillagszemű Yilmazról én sem tudok többet írni, jó lelkű, de sajna palimadár. Nem tudom mit szánnak majd neki az írók, és mennyire tud gerinccel kijönni a harcból, ami előtte áll. A köztük lévő nagy ask miatt remélem, hogy nem rontják el Őt, azért, hogy Züleyhát esetleg Demir felé tereljék. Az új ismerős Böri Babának a szeme sem áll jól, tuti lesz köze a Szultánához vagy a Cukorka farm tagjaihoz régről, gondolom ki nem hagynának az írók egy ilyen lehetőséget.
Nézzük ki van még, ja, Sermin, huhh elég latinosra vette a figurát, mérgezett puding, kígyómarás, mi jöhet még LOL Gülten nagyon nagy forma volt, hogy egy suhintással kinyírta a dögöt.
Betülre kíváncsi vagyok, bár szegény doki, ha ezek ketten egyszerre szívják a vérét tuti lelöveti magát Demir beyel.
Gülten, igen, a levelek nem lettek elküldve ez tény, a nagyját elégette és abból csippentett ki egy kis fecnit Gaffur, de ha jól láttam rejteget egyet a ládikájában még. Reménytelenül szereti Yilmazt, butus fejjel, azt hihette, hogy ha fiú nem olvassa el őket, akkor fájni sem fog neki Züheyla sorsa alakulása, én arra hajlok, hogy ezzel inkább Yilmaz lelkét védte nem pedig Züheylat akarta bántani. Mindezektől függetlenül persze nem volt szép tőle, és biztos lesz ennek még böjtje rá nézve.

Michonne 2019 febr. 12. - 23:37:16
(1294/1898)
Sziasztok,

Erika,
„Illemhely Menedzser”: Isztambul imázsfilm újratöltve, meghaltam!:)
Kórságok: nálam jó pár éve a gégegyulladás volt ilyen alattomosan vissza-visszatérő makacs kis dög. A Bugrás ajánlást köszi, felírtam. A Kadin sajnos nem jött végül össze a hétvégén, de rajta vagyok az ügyön. A HS török sub elérhetősége esetleg megosztható itt? Bár már ezerszer elátkoztam magam, hogy ennyire előre néztem a részeket, jobb lett volna veletek haladni. Kivanc pocija, aha értem, szóval mégis csak műhájci, legutóbb SAK Mustafánál láttam hasonlót, bár az jóval nagyobb volt és fele ilyen élethű:) Stylist tyúk: köszönöm, imádom, hogy Michonneként mindent megtehetek;) (Btw a való életben fele ennyire sem vagyok ám vérmes:D)
Erika Abla olvasom az ínhüvely nyavalyád, most én mondom, hogy Gecmis olsun!

Timi,
„Oh, azt megköszönném, de vigyázz, általában többre értékelem az állatok, mint a férfiakat (no zoofília) szóval azért nem adom oda akárkiért szegényeket.”

Abszolút megértelek, körültekintő leszek.

Mary,
Szóval henna yok, brühühü pedig már egészen beleéltem magam https://www.enigma-mag.com/wp-content/uploads/2017/02/henna.gif izééé ööööö ééés egy tömegesküvő maybe?:)
Lecsekkoltam gerilla házaspárt, a nej előre gondolkodott azzal a temérdek gonoszűző amulettel a háttérben? nem is rossz nem is rossz…:)
Na jó, néha tehetünk engedményeket és a nagy betűs igaz szerelmeket ne nyírjuk, és ahogy látom náluk sanszos a téma Mary, bár azon a vidéken nem ismeretlen a többnejűség, szóval még az is lehet, hogy jól megférnétek egymás mellett. Rosszalkodó tütüs sztájlisztokra viszont szabad vadászni (Erikától már meg is kaptam a tűzparancsot..hehe), egyébként nagy a nyomás mostanában rajtam, tegnap az új film premin is 23éves-modell-színésznő-Denizke csimpaszkodott rajta (https://www.instagram.com/p/BtxT7b9lyEs/), és akkor csodálkoztok, hogy Demir bey karjaiba omlok, nehéz az amazonok élete no…

Mankos,
Nézed még a Vikingeket? Én lazán átaludtam az évad folytatást, ilyen sem volt még, 11 rész barbárság vár rám, de fogalmam sincs hova suvasztom már be őket.
Neked is gecmis olsun ha még betegeskedsz.
hanga549 2019 febr. 12. - 20:47:52
(1293/1898)
(Csak azért szóltam, nehogy azt higgyétek, leléceltem megint. ) :) :(((
hanga549 2019 febr. 12. - 20:45:53
(1292/1898)
Drága abláim! Kicsit nem jövök pár napig (ínhüvelygyuszkó - jobbos). :( Ezt is bal kézzel pötyögöm. Hüseyn fotó imádás, GB nekem is törpécske kicsit (de nem nagyon, majd lemérjük, Mary, vagyis csak te). :))) Hoşçakal! :*****
maryriddle 2019 febr. 11. - 23:33:12
(1291/1898)
Még egy kis geri, de ne nézzétek hosszasan!
Azt akartam tőletek GB-nézők kérdezni hogy nektek is alacsonynak tűnik a sorozatban? Ez az egy problémám van vele., mintha kicsit törpe lenne.

Még valami: a bajszos tanárbácsinak szerintetek is pedo érzelmei vannak a hugica felé? Nagyon zavarbaejtő volt ahogy lagzi előtt végigmérte.
maryriddle 2019 febr. 11. - 23:22:45
(1290/1898)
És ha már volt szó a mosolyokról, szerintem is mindkét kardesnek nagyon vonzó és jellegzetes mosolya van. És az feltűnt hogy mindketten gödröcskések? (jó, nem Selamfriend-szintű gödrök de azért tatlik)
maryriddle 2019 febr. 11. - 23:08:07
(1289/1898)
Hanga ablának és minden Hüseyin abi fannak. Bár én is abimként szeretem inkább, szakállal egész jóképű, kár hogy a diziben nem így van.
maryriddle 2019 febr. 11. - 23:05:52
(1288/1898)
Cukurovával az 5. rész felénél tartok. Meg volt a jobbhorog romantikus legény ami a Demírünk. Aferin Züleyha. Cemre ettől tuti 3 hónapra kómába esett volna.
"Ha még egyszer leveszed a gyűrűdet levágom az ujjadat" -fej. (Ezeknek az ATV-s soriknak valami ujjfétisük lehet.) Először tátva maradt a szám, de aztán nem bírtam ki röhögés nélkül ezt a fejet.
Mankos így közelről sem jön be? Tényleg nagyon Kenanos aurája van leszámítva a psycho vonalat.
Ha sajnos otthon maradsz esetleg adhatnál neki egy esélyt, Kenan bey biztos olyan féltékeny lenne hogy rögtön aláírná az első szembejövő diziszerződést ;-)
maryriddle 2019 febr. 11. - 22:48:48
(1287/1898)
Iyi yaksamlar!

Özür dilerim Hangba abla, tudod KG a gumicsontom mindig túlgondolom a dolgokat :-)
Most újra nagyon az életem részévé vált mert egy barátnőmet rávettem hogy nézze, és full kuzeyista :-))

HS-sel én is felzárkóztam.
Vayybee ama vaybee! A selfies szakítósindok szerintem is kicsit nevetséges. Mondjuk én vagyok a leg anti-féltékenyebb nőszemély a világon (kivéve ha a gerilláMról van szó, szóval jó lenne ha senki sem áradozna itt az én embereim kék szemeiről tamam mi?). De szerintem Hülya nem azt feltételezte Kerimről hogy megcsalná, hanem megalázva érezte magát amiért az ura idegen nőcskékkel pózol a szocijális médiába. Viszont valójában szerintem inkább arról van szó, hogy eleve a hócipője tele volt már ezzel a bizonytalan helyzettel és ez a szelfi volt az utolsó csepp a pohárban, vagyis inkább a háborgó tengerben. Amikor az ügyvéd felhívta látszott, hogy ő gondolja a legkevésbé komolyan ezt a válásosdit, szerintem csak így akarta lépésre kényszeríteni/ próbára tenni Kerimet, ha nem is a tőle megszokott rafinált tudatos módon most. Ebből a szempontból én is megértem Hülyát. De csatlakozva Tímea véleményéhez Kerimben én is tisztelem, hogy tiszteli annyira Hülyát, hogy nem akarja hamis ígéretekkel áltatni. A baj a stílusával van. Annyira lazára veszi a dolgokat és már-már szórakozik Hülya szenvedésén hogy Hülya helyében néha meghuzigálnám azokat a fürtöket a fején :-)))) De a 16. részben szerintem is nagyon nagyon ott voltak! ;-)
Hüseyin abika is cuki volt a leskelődős jelenetben :-)
A Zeynep első teherbeeséséről szóló elméleteden hangosan felkacagtam Hanga abla, de én sajnos nem ezen a véleményen vagyok. (Bár az igaz hogy elég későn lett gyerekek, úgy emlékszem azt mondták 10 éve házasok) Zeyne szerintem elég rafinált ahhoz, hogy tudja, érintésmentesen nem születik baba, szóval nem hazudna csak úgy ok nélkül ilyet, bizony bizony, szerintem párszor megerőszakolta szegény embert. Nekem inkább csak azért elképzelhetetlen hogy Hüseyin hozzáért, mert kb. annyi szenvedély van benne Zeynep felé mint bennem Kaya felé :-)

Melek főnökéről pont a 16. részben állapítottam meg, hogy messziről jól néz ki, közelről viszont egyáltalán nem jön be. Miért neked igen, Hanga abla? Nagyon kerítőnősködsz az érdekemben, ha nem lennénk ablák még meggyanúsítanálak hogy el akarsz választani a gerillámtól. (Vagy talán Tímea bérelt fel?!) De ha csak szimplán a jó szándék vezérel, köszönöm szépen. Bár jelenleg nem keresek partert, de azért elárulom hogy a sötétebb színekkel rendelkező emberkéket preferálom. Nincs kifejezett esetem, de ha mégis körül kellene írnom kb. Karadayi- Orhan, ismertebb nevén SAK - Tahir, de ott anyira nem tetszik (mondjuk ő pont szőkésbarna), Gerillaboyhoz hasonló legényeknek van esélyük szívem elnyerésére. Előny a szép római orr, az arcszőrzet és a dús haj.

Gerillaboy dizi úgy tudom pocsék nézettséggel ment, ezért lett ily rövid. Egyébként eszembe jutott hogy az ősidőkben már volt szó erről a diziről vagy Kata vagy Récia írt róla Selamfriend urunk kapcsán és basszus! Ha én akkoriban belenézek, lehet hogy már gyerekünk lenne a gerillaboyal (és még bőven megakadályozhattam volna az esküvőt, kivéve ha rossz anyakönyvezetői címet kapok mint Kuzey). :'-(

Tímea, szóval már twitteren is csekkolgatunk, mi? (Cuki a kép:-)) Valóban nagyon drága volt a pattogatott kukorica, de nem sóherségből panaszkodott, arról van szó hogy benim askim nekem gyűjt gyémántgyűrűre, bibiii.
Akkor nem lesz Tiltott szerelem 2 apóssal. :-(
Ami a válásodat illeti, oda akartam kilyukasztani sztorit hogy vajon az érdektelenség vagy a düh vetett véget neki, úgy látom az utóbbi s ahol düh van ott még tűz is lángolhat :-) Hát mit mondjak, aki ilyen kéjenc szemű fickóhoz megy hozzá annak erre számítania kell. Én nem nagyon figyelem hogy miket lájkolgat az askim, de most megnéztem és ma pölö egy színházas képet, semmiféle seggeket (csak az enyémet :-DD) Látod, nekem milyen kis művelt emberem van. A válásotokat most elképzeltem:
- Hölgyem, és miért szeretne elválni?
- Bíró úr, kérem, a férjem ufós szexképeket lájkol, nem bírom már tovább.
hanga459 2019 febr. 11. - 13:28:19
(1284/1898)
Csak egy gyors berobogás erejéig: Kenan projekt vs Carpisma hírt biztosan tudom, hogy több oldalon is láttam. Még kép is volt berakva kettőjükről. És még az is, hogy TRT- fog futni ez a dizi, ugyanabban az időpontban, mint Carpisma. És a kommentelők írták, hogy nem valószínű, hogy konkurenciái lesznek egymásnak, ugyanis ez előbbit még csak most forgatják, és talán mire adásba kerül, addigra Carpismának vége is lesz.
Én is csodálkoztam, mert nem hallottam a Netflixesen kívül új projektet meglebegtetni.
Próbálnám most keresni ezt a hírt, de az Istennek sem jön most szembe velem sehol, és nem is emlékszem, melyik oldalakon olvastam. De tuti, hogy megtalálom majd és akkor ide be is teszem nektek.
mankosy 2019 febr. 11. - 10:54:41
(1283/1898)
Hali!

Nem sok minden van, kicsit kiszabadultunk (suhanni voltunk a havas lejtőkön voltunk pár napot, csak sajnos hipp-hopp elment) ..és fúj itthon lenni, ne de ez nálam nem újdonság
Vannak ám jóképű sioktató bácsik is, ha valaki friss husira vágyik :D
Kis takonykór nálam isbejátszik, persze ez semmi az igen komoly férfináthához képest (kétszersen is súklytotta a családot) ...még a fedélzeten vagyok, de ha nem javul, sajos majd otthon kell maradnom :D
Kenan új projektjéről én sem hallottam, miondjuk ez nálam nem nagy dolog, max a FB-to szoktam pörgetni, de 5-10 perc után yeter.. kisebbik gyerek osztálycsoport, meg udvartartásom csoportjai ami még érdekel ...instagram, meg twitter nem játszik
Vissza exférjemhez, olvastam én is a plasztikázós dolgot, hát nem tudom, mit szoktak a pasik magunkon javíttatni, lehet átmútteti magát vagy vasaltat :D...nekem ha egy pasi többet van fürdőben mint én ( nem sminkelek, nem krémezek, beletúroka hajmba, fogmosás és kb ennyi) akkor már furi...azt se szeretm, ha egy pasi paculi illatfelhőt húz maga után

Erika: te milyen projektról tudsz, exuram mikor kivel, hol stb?

Ha már szóba került a foci, szerecsére már apám se szerette, párom, fiam is kifejezetten nem kedveli, sőt...jómagam dettó...inkább jégkorong, vizilabda, vagy síelés ..meg még a biciklis körvrsenyket szeretm a tájak miatt, olyankor szorgalmasan jegyzetelek, hogy na a ide, ide és ide el kell egyszer menni

bye

Timea Hakmen 2019 febr. 10. - 21:17:55
(1282/1898)
Merhaba!

kép: Gerilla fiú az életben is lázadó. Cccc.
És még sóher is, Twitteren siránkozott, hogy drága volt a pattogatott kukorica a moziban (ahová biztos veled ment érintésmentes randira, Mary abla). Én nem számítanék gyémántgyűrűre Valentin napon a helyedben. :(
Mondtam, hogy az insta komment még előtted volt, nehogy ledartsozz kérlek!

Erika abla, annyira nevettem a múltkor, ahogy megláttam hirtelen a képet, majd mellette az írást, hogy "új szerelmem van" XD Viszont ez a kép most végleg megerősített benne, hogy muszáj nekem is ellátogatom ebbe a csodás városba. :')
Szerintem még a Carpisma forgatása közben kellene menned, a forgatási helyszín közelében lehet, hogy meglelnéd Kivót ;) Amúgy ha Kadiköy városrészen belül Göztepe mahalle útba esik, járj nyitott szemmel, SF nemrég odaköltözött.

Kenannak miféle új sorozata lesz? Nem találom a hírt, mindenhol csak arról írnak, hogy elkapták egy plasztikai klinikáról kijövet. (Mit tud még szépíteni magán ez a szép ember?)

Mary, nem tabu a válás ok. Elsősorban szakmai okai voltak, a Dirilisben ripacs volt, az Avluban statiszta. Másodsorban magánéleti gondok is közrejátszottak, (hirtelen szuper kocacim lett, közben seggeket lájkol nyilvánosan [meg ufós szexképeket], aki nyilvánosan ennyire nem bír magával, bele se merek gondolni mit művelhet a zárt falak mögött, blöee... és még sorolhatnám a gondjainkat...)

"És ex-apóssal mi a helyzet? Fiatalos a papi? ;-)"
Mary abla, ezt nem vártam tőled, :'( Papi egyébként gentleman (nem mint a fia), de látszik, hogy nagy kópé...

Mourinho: exősellenségem, ezért no comment.

"Valaki csak akad a gyűjteményemben, akitől már szabadulnék és persze belefér az alpi-kenani sávba is;)"
Oh, azt megköszönném, de vigyázz, általában többre értékelem az állatok, mint a férfiakat (no zoofília) szóval azért nem adom oda akárkiért szegényeket.

Asktan Kacilmaz: pontosan Mary, le Barzannal! Ráadásul gyerekkori játszópajtások a gerillánkkal. Mi a francért nem tudta azt mondani a rendőrségen, hogy nem láttam, kendő volt rajta, de az biztos, hogy a lelővömnek nem volt ilyen gyönyörű kék szeme?

HS (Marynek spoilert taralmazhat)
16. rész: Imádom, hogy Kerim még a legromantikusabb pillanatban is képes bedobni valami bunkó poént "Lefekszem veled, aztán elhagylak" :D Birkuci barátunkkal kapcsolatban kicsit visszavonom, amit a "semlegességéről" mondtam, ebben a részben, és főleg abban a jelenetben tökéletes volt az alakítása, egyáltalán nem volt semleges ;)
A múltkori hozzászólásomat pedig kiegészíteném annyival, hogy Hülya problémáját megértem, nem lehet könnyű neki sem egy ilyen bizonytalan kapcsolatban élni, csak szerintem gagyivá tette a drámázást, az, hogy egy selfie-n drámáznak (még ha ez csak a felszín volt is).

Az erkélyes bámulós jelenetben még én is belehabarodtam egy pillanatra Hüyesinbe. De alapvetően őt abimként szeretem. :) Ebben a részben pedig különösen szerettem "Itt hagylak a képzeletbeli barátnőddel." :D

Karadeniz müzik nem csak SAK-fanoknak: https://www.youtube.com/watch?v=zoJtdg91Nh0
hanga549 2019 febr. 10. - 17:49:36
(1281/1898)
Herkese good evening!

Először is ezt a dolgot szeretném tisztába tenni:
mint már mondtam volt, semmi egyéb párhuzamat nem akartam állítani HS-KG kaszkadőr jelenetébe, csakis és kizárólag egy kaszkadőr bevetését mindkét filmben. Ennyi. :) Kéretik nem belelátni semmi egyebet.

Maryyyyy!! Nem tudom, hol tartasz, de ha még nem OTT, akkor sürgősen érd utol magad és nézd meg a 16. részt (HS). ;) Jujj, de tetszett!!! (tapsikolás). Eddig ez a kedvenc részem. Amúgy kineveztem HS-t életem eddig látott legszórakoztatóbb sorozatának. Több ilyen leglegleg-em van, és ilyen kategória még nem volt a listámon, de most már van.

Abláim, csak az én szemem vitt félre és rosszul láttam, vagy a kissrác, akit Kaya megvédett tényleg az ifjúkori énje volt? Mármint az a szereplő? Vagy csak figyelmetlenül néztem, és az valamiféle álom volt? (Most nincs kedvem visszakeresni azt a jelenetet).

"pedig tekintve hogy Zeynep nemrég még bedobta a "terhes vagyok" klasszikust, azt bizonyítja hogy ők Melek előtt aktívkodtak valamennyire.... ," - szerintem neeeeem, bizonyítja ezt Hüseyin arca, amikor Ursula közölte vele az "örömhírt". Nekem abból a nézésből inkább a "mégis hogyan???" jött le. És hogy Hüseyin egy pillanatig sem hitte el - pontosan azért, mert egyszerűen képtelenség. :) Én még azon sem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy Ursulánk az apja emberei által Hüseyintől ellopott spermával lett teherbe ejtve. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez a klassz pasi valaha is hozzá tudott nyúlni (boton kívül) ehhez a nőhöz.
Milyen gyönyörűséges volt az az erkélyre bámuldozás, ahhh..... Ha eddig nem imádtam volna ezt a pasit, akkor ezután a jelenet után már tuti belehabarodtam volna. Itt jegyezném meg, hogy Kerimnek is van ám egy bugyilevarázsolós mosolya, Mashallah ;) Ezt a pasit hihetetlenül vonzóvá teszi, amikor felderül az arca. És a Hülya-Kerim párost pedig ezennel kinevezem az általam látott legcukibb párnak. (Jujj, mi lesz, amikor kiderülnek a tupisságok. Most perpillanat nem kívánom és nem akarom, hogy Hülya lelepleződjön. Sőt, ha ezek ilyen édesek lesznek most már mindig, akkor egyáltalán nem akarom és soha). :)

Mary abla, Melek régi ismije/egyben jelenlegi főnöke sem bejövős? ;)

Gerillaboy hiánya nekem is feltűnt (szegény Ti). Illetve akartam már kérdezni, hogy vajon miért ilyen rövid ez a dizi? Idő előtt lekeverték ezt is, vagy eredetileg is ennyire tervezték?

Én sem vagyok nagy focis, sőt semekkora, de két focidrukker pasival együtt élve nem tudom teljesen kizárni az életemből, és egy-egy jelentősebb meccsbe óhatatlanul belepislantok. :) (Nálunk is Madrid drukk van).
José Mourinho anno még az iwiwen, (vagy lehet, hogy face őskorában, mindenesetre jó régen volt) ismijének jelölt. :))) Nem jelöltem vissza, valahogy éreztem, hogy kamu profil lehet. :)

Életem párja nem féltékeny szerintem Kivora. Nem lát benne potenciális veszélyforrást, mivel olyan nagyon elérhetetlen, hogy ihaj. Nem mondom, ha itt lakna a házunkban, akkor talán más lenne a helyzet.
Jaaaa, képzeljétek, isztambuli utazásunk előtt pár nappal arra is engedélyt kaptam, hogy ha netán összefutunk vele, akkor adhassak neki egy puszit. :)) Nyilván biztosra vette, hogy - tekintve, hogy egy 15 millió lakosú városba készültünk - ennek az esélye egy lesz a végtelenhez. És sajna igaza lett. :((

Mankos! Nem tudom hallottad-e (de biztos hallottad), hogy visszatér a vászonra a Teurad, és az Énurammal fogják megversenyeztetni csütörtök esténként.
Ezek össze akarják ugrasztani őket szerintem, gondolom sok szemet szúr, hogy az életben olyan jó barik. Persze mi majd ezt jól nem hagyjuk, igaz? :)))
Énuram gazdái meg megelégelték a sok rémhírt a Carpisma idő előtti befejezéséről és végre mindenkit megnyugtattak, hogy 25. bölümig yok kasza.

Marycim, ez a zene nagyon-nagyon!!! (szívecske) Köszi!! :)

Én most eltevegelek HS 17-et nézni. A neten találtam hozzá egészen a végéig török feliratot, azt leautofordíttatom és jöhet a vasárnap esti fiesta. :))

Mindenki legyen szép és vidám!
maryriddle 2019 febr. 08. - 22:43:16
(1280/1898)
Selam!

Cukorova: 4. résznél tartok.
Michonne szóval Demir bey, vayy vayy ;-) Besírtam a kritikádon. Bates Motel nagyon stimmel.

Demir bey és én, hát nem tudom...a lánykérős (vagyis "hozzámjösszpunktum") jelenet óta folyamatosan kavarog tőle a gyomrom. Másrészt ott az a sunyi kis vigyora azokkal az apró fogaival meg az a huncut szeme hozzá, meg az a fránya arisztokratikus aura...Nem tudok róla áradozni, mert undorít, de nem tudom utálni, mert valami vonz. Nem férfiként, Allah őrizzen tőle. Viszont tényleg a leghatásosabb pszichopata, akit eddig láttam török sorozatban. Mert Musztafa hiába robbantott meg erőszakolt, egy cuki kis bolond volt akit nem lehetett nem szeretni. Vedat meg egy karikatúra. A Can Manayokat, KS-es Emíreket meg egy napon se említeném a valódi pszichokkal. De Demir bey más... egyszerűen undorító, de tényleg ott van az a megmagyarázhatatlan "VALAMI". Hú, a színész nagyon-nagyon vágja a témát. A jobbhorogig még nem jutottam el. A spoileres rész biztos? Nincs benne valami csavar? Nem akarom elhinni!!!!

Mrs. Bates, párdon Hünkar hanim még a fiánnál is durvább. Kiráz tőle a hideg, komolyan. Engem még így nem ejtett át karakter. Persze teljesen azért nem vettem be a jóságos büyükhanim szerepet. Rögtön ellentmondásos volt hogy milyen körülmények között is tartják a munkásokat, a cukorovai feudalizmus csúcsjelenete a tömegesküvő. Nem tudtam hogy sírjak nevessek vagy hánnyak. Azt is sejtettem, hogy köze lesz a Züleyha-Demir frigyhez is, na de hogy ilyen formában azt azért nem néztem volna ki a nagy "együttérző" asszonyból. A legijesztőbbek mégis börtönigazgatóval való telefonálgatásai,ledöbbent az a hidegvér amivel kinyiratná Yilmazt. Mi a célja ezzel? Ha Yilmaznak annyi, gondolja hogy Züleyha ottmarad a ficsakájával?
A színésznőt anno martírmamiként ismertem az Anneból, ott is jó volt, de amit itt leművel az tényleg libabőröztetően félelmetes.

Yilmazról sok mindent nem tudok mondani, klasszik főhős (kivéve hogy nem aszexuális), de nincs vele gondom eddig. Azt ask sztorijuk számomra tényleg nagyon szép a maga szentimentális módján. A színész is jól nyomja a drámát.

Züleyha: VAYYYYBEEEE!! Ebben a kényszerházasságban való szüzességörzés miatti főhősnőket erkölcsi piedesztálra pakoló világban kíváncsi lennék egy olyan főhősnőnek a megítélésére, aki nem szűzhártyát őriz, hanem ellnkezőleg lefekszik egy másik férfival a szerelméért. Na ehhez kell igazi lelkierő, nem az erényövhöz. Züleyha a legbátrabb és legerősebb főhősnő akit eddigi török sorozatos pályafutásom alatt láttam, szóval ünneprontok de remélem hogy nem őrül meg annyira hogy tényleg ráfanyalodjon Demirre...

A sorozat gyenge pontja nálam is a szolgálórészleg. Gaffur nagy arc, az alakítása kicsit Onur Saylakra emlékeztet a VS-ből. Viszont a két nőszemély az idegeimre megy. Más sorozatokban valóban legalább semlegesítik egy kis humorral az ilyen idegesítő karaktereket, de ők szimplán csak ellenszenvesek. Csak várom és várom hogy Züleyha mikor tépi már meg őket. Gülten persze aranyoska, csak olyan postás mint a postás a Tótékban. Jól gondolom hogy ő nem adta oda Züleyha levelét?? Vagy a börtönben kavartak?

Abszolút kedvencem Sabahattin doki bácsi. <3 Imádom az összes beszólását.

A Kadint pont azért nem akartam sokáig elkezdeni mert az Anne után nem igazán vágytam egy sírós sorozatra. De ha ilyen szépen ajánlgatod Hanga abla, ígérem, hogy a közeljövőben elkezdem én is nézni. De lehet hogy csak a GB után.

Asktan Kacilmaz SPOILERES: A 4. részben nagyon keveset szerepelt a gerillám. Több gerillás jelenetet! Barzan nálam most ásta el magát. A rendőrségen hagyta volna rákenni a lövést szegény kis gerillaboyra? Még örült is a kis szemét hogy lett egy bűnbakk. Ha miatta bajba kerül a gerillám, kinyírom!!! Hajrá Selamfriend müdür drága! Végre megérkeztél! Adj neki!

Hayat sarkisival a 14 és fél résznél tartok. Filiz elűzése tényleg szintén undorító módon történt. Most már nem tudok rá haragudni hogy bosszút akar állni akármilyen nevetséges is abban a fátyolos kalapban. A KG párhuzamra most én is ráharaptam Hanga abla, ne haragudj de meg kell kérdeznem, tudod hogy ez a jelenet amiből doktorit írtam anno a balrangban. Szóval csak a kaszkadőr-párhuzam miatt jutott eszedbe a KG, vagy arra gondolsz hogy szerinted ott is erkölcsileg elítélendő volt Kuzey húzása?
A Müfit papás akcióért meg Hülyára nem tudok haragudni, azok után amit Melekkel csináltak. Én egyébként amikor Kerim kiosztotta Hülyát Filiz miatt, mintha láttam volna egy kis bűntudatot Hülyán. Összességében amúgy Hülyának már most van annyi a számláján mint bármelyik főgonosznak :-)) De attól még szeretjük :-)

Ursulán csak röhögök, én nagyon bírom a kavarásait. Hogy Hüseyin hogy tudta megtermékenyíteni? Ezt a kérdést én is feltettem már... már nem azért, csak egyszerűen nem tudom elképzelni amint Hüseyin begerjed rá :-D pedig tekintve hogy Zeynep nemrég még bedobta a "terhes vagyok" klasszikust, azt bizonyítja hogy ők Melek előtt aktívkodtak valamennyire.... ,

Magánéleti témákra rátérve:

Először is a tevék... Mi ez a hálátlanság?! Gerillafiút nem fogom elkapatni, örüljön ennek is. Kíváncsi vagyok a menyecske akivel instán pózol instán vajon elment volna neki Afrikáig tevéért, majd és sárban, 40 fokban, hóban fagyban visszatevegelt volna érte Mardinig. Tímea asszony a tevékkel azt csinálsz amit de a gerillát már nem kapod vissza, hiába írogatsz neki instán! Bocsi, nem tudok haragudni, amiért nem likeolt. Hűséges hozzám, ez van. A barátnődre pedig igenis véletlen kattintott kétszer is, rossz a telefonja, megbeszéltem vele.

Tímea: Gardióla mester: óhaaa :-)) Én meg José Mourinhos voltam. :-D (nem vagyok focis, csak a zuram nagy Madrid drukker, bleee)
A válási okod látom tabu, jóvan nem firtatom ;-) És ex-apóssal mi a helyzet? Fiatalos a papi? ;-)

Hogy nézzünk ki minél hülyébben versenyt nálam is Kivo nyerte egy pocaknyi előnnyel. :-)

Hanga ablaaa, cukik ezek a féltékenykedős sztorik! Ha nem túl indiszkrét a kérdés Kivó mániád nem érinti érzékenyen zuradat? Csak mert említetted hogy együtt néztétek a Kuzeyt :-)

A hennára azért még ne nagyon készüljetek. Hát komolyan, olyanok vagytok mint a török riporterek. Adjatok nekünk egy kis időt hogy megismerjük egymást. Természetesen csak érintésmentes dolgokta kell itt gondolni. Plusz előtte ki tudja, férjhez megyek egy pszichopatához hogy aztán megmenthessen az én Emrém...Timea a plasztikaisebész telefonszámát én is kérem majd az esetleges esküvő előtt.

Michonne, a dartsos amazon, most már értem Engo bey miért ilyen forever alone, mindenkit eldartsozol melőle ;-) Persze meg tudom érteni már csak a gigoló style miatt is, de idenézz:. https://www.instagram.com/p/BrsWO1CFXBN/ az ilyeneket csírájában kell elfojtani. Nehogy úgy járj mint mi, többiek. Mert mit szólnál ha ilyen borzalmas képeket lennél kénytelen látni? :-((
https://www.instagram.com/p/BUXcZb0Abv6/
https://www.instagram.com/p/BmWeMNelUeN/
Vajon igazi szerelem ha örülök a boldogságának vagy ha én is dartsoznám az asszonyt? Mindkettő érzés meg van bennem.
hüpp hüpp... (2005 óta együtt vannak, ami azt jelenti hogy 17 éves kora óta, ami szintén jelent dolgokat de abba most nem megyek bele..)

WC-s bácsi: Imádom! :-DD Akárhányszor feljövök a fórumra elkap a röhögőgörcs. Ezennel kinevezem őt a Barlang wc királyává.

Mehmet Erdemnek van egy hasonmása, Karmete. Én az ő hangjába vagyok szerelmes, s ezzel a dallal búcsúzom mára: https://www.youtube.com/watch?v=REG07a7p7h4
hanga459 2019 febr. 07. - 11:07:24
(1279/1898)

Pálinkás jó reggelt!

Új szerelem van. Ezúttal nem színész. Énekes. Mehmet Erdem. Miután 3 napig őt hallgattam, rádöbbentem, hogy beleestem (ebbe is, hogy a fene enné mááá meg ezeket). Tudom, nem szép, és volt egy kis narkós múltja, de lesz....rom (nem érdekel). Olyan szexi, mély búgó hangja van, hogy kész vagyok tőle. Tegnap már a netet túrtam utána, meg belájkoltam FB oldalát. Kár, hogy nyáron még nem lobbantam lángra iránta, láthattam volna élőben - több helyen is láttam a koncert hirdető plakátját Isztambulban. Neyse... majd talán idén. ;))

Michonne, örülök, hogy meggyógyultál. :) Az én idei téli megfázásos nyavalyám több hétig elhúzódott. Ki-be estem belőle. El sem akartam hinni, amikor alattomosan és sunyin harmadszorra is elkapott - mindig mikor már azt hittem, vége. Mindegy, január, február, itt a nyár, egyben a bacikorszak vége hamarosan. :)

Mennyi klassz dolgot hoztál, fotókat, gifeket, videót!!! :)) Engin nekem hosszú hajjal, olyan Kerimesen jön be igazán, de így sem rossz. A köldökig kigombolt ing nálam sem nyerő, ezt még borzasztóbbá tudják egyesek tenni a kutyanyakörv aranyláncokkal, brrrrr..... Szerencsére Enginnek csak egy szép ízléses láncocska lóg a nyakában hozzá, amit viszont kimondottan szexinek találok.
Stylist tyúkot dartsozd is és tépd is meg, legyen neki egyértelmű, hogy nem bírod. :)))
Az új filmet én is várom, ugyan kicsit fenntartásokkal, mert még mindig nem helyezkedtek alaphelyzetbe a szőr-, és hajszálaim az előző agyrém "művészi" rettenettől.

Én szerelmem pocakja szerintem álpocak (akármilyen híresen jó átalakuló művész). Annál is inkább, mert fura lenne, ha csak hasra hízott volna meg (mondjuk nekem ez simán menni szokott). Ráadásul hamar le is kellett volna adnia, hiszen rá nem sokra kezdte el forgatni Carpismát, ahol büszkén mutogatja azt a guszta kis felsőtestét mindjárt az első bülümben (sajnos azóta sem!!). És ott pocak már yok (csak pici szexi babaháj).
Apropó: Organize Isler 2 forgatás: már indulásunk előtt tudtam, hogy azidőben (is) fogják forgatni és abban a negyedben, ahol a mi szállodánk is volt. Olyan nagyon szerettem volna, hogy belefussak valahol, de sajna nem jött össze. :((( Pedig a hogyankészült werkfilmben láttam, hogy a Yilmaz Erdogan által körbejárt helyszínek mindegyikén megfordultunk - még annál az utcai bazáros póló standnál is (fotóm is van róla, Cukuros pólót is árult a srác, azért fotóztam le). Na majd idén. :))

HS videó: hatalmasat röhögtem, annyira jópofa. :)) Tudtam, hogy ki lesz a csaj (Kerimen kívül ki nem?). :)) A kicsi gyerek tényleg hasonlít rá. Vajon tudták előre arról a pár hónapos csecsemőről, hogy később ilyen kis bongyori haja lesz? :O Nem hinném, ez szerintem is csak úgy lehet, hogy ő tényleg Birkuci eltitkolt kisfia. ;)))

Selamfriend-Gerillaboy közös koprodukció és produkció: 3. rész vége felé kicsit kezd gagyiba elhajlani nálam. Az a szerencsétlen legkisebb fiú balfácánkodása a gerilla seregben kiakaszt. :))) Ez a gyerek még bajt hoz GB-tek fejére, ide leírom. Hasba lőni a saját testvérét... A másik, hogy senki nem ismeri fel. Kackac. Pedig olyan jellegzetes feje van szerintem. Ügyésznőt valószínűleg azért nem komálom, mert éppen most szemétkedik a Suskunlarban Murat Yildirimmel, és emiatt idegállapotban vagyok miatta. :)))

Napszemcsis-kutyusos, valamint oszloptámasztós Cukurova 2xháromszögbajusz Demir nem néz ki rosszul, tényleg. (MANKOOOOOS!!!!!!!). És igen jól kezeli azt a fuvolát(?). Lehet ezzel bűvöli majd meg az asszonkát? :))

Kezdd csak el Kadint, nem fogod megbánni. Én tegnap este Kizimeztem. Azt is nagyon jó szívvel ajánlom, Bugra nagyon jó benne. (A kislány szupertehetsége eleve adott, őt ezért nem méltatom, talán annyiban, hogy szerintem itt még cukibb, mint Anne-ban). Figyelem a nézettségi mutatókat és nemhiába van ott ez a sorozat, ahol. Cukur pedig szintén a megérdemelt helyén van, csúcsszuper az is. Perpillanat komolyan nem tudnék választani, ha azt mondanák, hogy csakis egyet nézhetek a most futó Kadin, Kizim, Cukur, Cukurova, Carpisma közül. Régebben is ennyi jó dizi futott egyszerre, vagy csak most ennyire erős a mezőny?

Megyek vissza dolgozni, jók legyetek! :) :****

UI: kérdeztétek a múltkor a török pasikat. Nos, hát ő volt az első hús-vér hímnemű török, akit abban a gyönyörű országban megpillantottam (a határon nő pecsételte az útleveleket). A fotó minősége nem túl jó, az illető úriember pedig egy illemhely menedzser, aki szemmel láthatóan nem túl kimagaslóan végi a munkáját. :))
Michonne 2019 febr. 06. - 23:36:08
(1278/1898)
A nagy pletykálásban a HS-re megint nem maradt időm, bár a 15-t még úgysem láttam subal, szóval jövök még ezzel is a héten.
Addig is egy cuki vidi: https://www.youtube.com/watch?v=oVwfZkGybDI
Édesek a gyerekek nagyon, Bahar különösen,
Hülya 02:14-nél XD „efendim canim” Szegény Kerim jól bevásárolt vele:D
Ja, és azt a megállapítást tettem, hogy kismehmet valójában Birkuci eltitkolt gyereke, akit becsempészett a forgatásra, az a haj ....le sem tagadhatják egymást..hihi

Pápá lányok!
Michonne 2019 febr. 06. - 23:33:49
(1277/1898)
Murat Unalmis se maradhat ki a szórásból. Erika azért kócosan se olyan rossz;) De hogy neked is kedvezzek, készül a séró: https://www.instagram.com/p/BYGB82NhzpV/

Élettársával Maximusal:
01: https://www.instagram.com/p/BLOR5ugBuAY/
02: https://www.instagram.com/p/BGEPkxyqUxm/
03: https://www.instagram.com/p/-4AhEEKU_-/

Hmm: https://www.instagram.com/p/BOxvaCDAro6/

és a végére, drága drága Demir bey miket nem tud: https://www.instagram.com/p/BqniVajl99y/

De ha már Cukurova, el is felejtettem írni a múltkor, hogy azért Timur Savci neve a stáblistán eleve meg kellett volna, hogy nyugtasson. Ja és olvastam valahol, hogy a sori alapja az 1978-as Mennyei napok: https://port.hu/adatlap/film/tv/mennyei-napok-days-of-heaven/movie-45888

Erika Abla, olyan elánnal írsz a Kadin diziről, hogy hétvégén abba is belekóstolok szerintem.
Michonne 2019 febr. 06. - 23:30:33
(1276/1898)
Dzsigoló Engin: a képek jók lettek. Nyomatják a 60-70-es éveket mindenben, berendezési tárgyak, ruhák, stb (jön vissza a trapéz csajok!), szóval nem vagyok meglepve, hogy a reklám fotóknak is hasonló a koncepciójuk, hangulatuk. Az már mellékes, hogy én annyira nem vagyok fanja ennek az Ernyei Béla után szabadon köldökig kivágott fazonirnak, mert inkább elvesz, mint hozzáad a férfiassághoz, de nyilván ízlések és pofonok:)
Btw Enginnek egy ideje új lakatosmárkja van, a néni öltöztette a latin körútjára is,
íme ő az jobbra tütüben: https://www.instagram.com/p/Bs-eHhHFpUq/
Burak Denizt is szereti: https://www.instagram.com/p/BrhlcuDlZrm/
és őt is: https://www.instagram.com/p/Bpzsy7Rls8u/
Ja! és a céda az Urammal szilveszterezett, nagy közös szelfi is vót uff ya. Erika abla engedélyt adsz a megtépésére, vagy csak szimplán dartsozzam le a kadint?!
Ilyen fejet fog vágni, ha megtudja legyilkoltam a nőt: https://i.ibb.co/gt9hDvY/51.gif
meg ilyet: https://i.ibb.co/ZGdZQ6Q/56.gif (itt nagyon güzel)
De hogy ne csak nyekeregjek, néhány szíp gif és kép is az új filmből:
https://i.ibb.co/k0b1FYf/59.gif
https://pbs.twimg.com/media/DyUvmNBXQAUAexU.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DyUuKB0WkAAKj5d.jpg

Michonne 2019 febr. 06. - 23:27:21
(1275/1898)
Szép estét lányok;)

Ablák, köszönöm, már jobban vagyok, tulajdonképpen a múlt hetem volt igazán rázós, olyan határidős munkával, amit nem hagyhattam másra, ezért ha fél napokat is, de be kellett menni zombi üzemmódban, ezért is kellett a karantén hétvége. Erika, ajaj igen jól ismerem a hátrányát a szájmaszknak + ban én még szemüveget is hordok tehát gondolhatod:) sőt amint kitavaszodik bicajjal szelem a habokat és a tavaszi hűvösebb reggeleken egy sál is szokott hasonló állapotokat okozni. Ennek ellenére, ha már kénytelen vagyok betegen bemenni, kis térben mindenképp használom, hogy minimalizáljam a rossz kimenetelt. Említett kolléganőnek egyébként nem volt fontos munkája, nyugodtan otthon maradhatott volna, ehelyett mártír fejjel telibe köpködött mindenkit 1 hétig:) No mindegy túl vagyunk rajta és végül is igazad van, ha ő nem köpköd, akkor később találtam volna Demir beyre…hehe;) És köszönöm a dicsérő szavakat is, ámbátor humor tekintetében 1 centit sem vagy lemaradva tőlünk, meg másban sem, sőt;)
Olvasom a barlang szösszeneteket csajok és fetrengek, tartjátok a frontot rendesen!!:)
És ezek az amigók…. huhh Timi emberedre már tényleg szavak nincsenek, lazán castingolhatott volna valamelyik Black Seals évadba. Kék műszem meghaltam:D De Erika a Te urad sem panaszkodhat, és túl a ruhán és izzadságon, az kiélt nézés, no az visz mindent:)) a hasa engem is elgondolkodtatott, gondolom nem kamupárna, mert Ő az a szerephez hízó-fogyó típus ha jól emlékszem ugye?
Timi a sztárfotótokon azóta is visítok, fenomenális, szuper időzítés, szuper szög, a plasztika is perfect (kérem a doki számát), a könnycsepp a kedvencem:)) most már csak nevezni kéne benneteket valamelyik „Ki a kedvenc török párosa 2019-ben ?” facebook - soha véget nem érő- szavazósdiba :D
Teve téma: etettem már tevét, egész cukik, ahogy nyaldossák a cuccot a tenyeredből, szóval ha nem kapkodnak értük egye fene kisegítelek, egy csáj mellett majd megbeszéljük a részleteket. Valaki csak akad a gyűjteményemben, akitől már szabadulnék és persze belefér az alpi-kenani sávba is;)
Castle Rock: Ó én abban a hitben voltam, hogy már láttad, de ezek szerint csak tervezted. Mr. Skarsgard a továbbiakban sem fog sokat beszélni, inkább csak gülükézik, de ezt nagyon profin.

Mankos Kenanja: még jó hogy mindenkinek Ő volt az "első"!;)

Mary,
Köszi a SAK romantikát, ohh csak 29 részt kellett kivárni:) A Disneyes körítéstől eltekintve – bár értem a szimbolikát – rendben volt tényleg ez a csók, nem varrták össze a szájukat. Jó rájuk nézni, szépek együtt.

„Ti egyébként hogy jöttetek rá hogy megtaláltátok a nagy űűűt? Ha fintorgok a real life-asszonyra az már a szerelem jele?”

Fintorgás?? ó nem nem az nem még elég, minimum dartsal kell misstökéletesinstaképére lövöldözni.
Bár ha elrablódat látod benne, gyermekeid apját közös ráncokkal, sőt pláne a nézése-járása faktor is rendben, akkor ez így összesen beszédes, és szvsz egy lépés választ csak el, hogy a I love gerillaboy tetkó Emre foreverre legyen átütve;)
Csajok úgy érzem sürgősen táncleckéket kell venni Mukkadesztől a henna bulira, jaj de várom:)
A Burcu előzetes nem is rossz, húúú nagyon hideg a csajszi, Baris Arduc meg bleee, mert ő mindig olyan mimikátlan bamba benyomását kelti ha látom, jobb nem vóóóóóót mellé??
Timea Hakmen 2019 febr. 06. - 23:05:55 Előzmény hanga549
(1274/1898)
A cuki szó ami utoljára eszembe jutott volna erről a képről. :D Nekem Kivo jobban bejön a pocak miatt. Vajon eredeti?
Szerintem is mindenképp csak érted könnyezhet, csak nem akartam nyíltan kimondani nehogy Basak olvasson.

Ügyészasszonyról nem akarok spoilerezni, de ez még csak a kezdet... Én vele ambivalenciában vagyok, mert a felsőbbséges ügyésznős stílusa szimpatikus, de az nem, hogy közben szemérmetlenül flörtöl ezzel a kis maffia sarjjal. Elég naiv, ha elhiszi, hogy ártatlan (pedig tényleg az szegény, de én nem lennék benne ilyen biztos ezzel a kékfényes fejjel), bezzeg szegény Selamot végig sem hallgatta (ami persze érthető). Nem tudom miért van úgy oda ezért a Barzanért, amikor a repülőn is hímsovinistáskodott, én már ott dobtam volna.

Azért az a teraszos vendéglátóegység nem akármilyen vendéglátóegység, hanem Feride és Mahir (Karadayi) törzshelye is.

Szép a muzsika :)
hanga549 2019 febr. 05. - 22:56:44
(1273/1898)
A múltkori belinkelt zene (Kadin 47-ből) újabb változata Mehmet Erdem előadásában. A fickóra még Kuzeyben figyeltem fel és azóta is nagy előszeretettel hallgatom (csak hab a tortán, hogy a zuram haverja).

Nem tudom, meghallgatta-e valaki, de ez LIBABŐŐŐŐR...

Így is csak ŐK tudnak énekelni. Oda akarok költözni. Ilyen stúdió koncerteket akarok hallgatni. Jajjj...

https://youtu.be/dPCzZuMR8eY
hanga549 2019 febr. 05. - 17:40:27 Előzmény Timea Hakmen
(1272/1898)
Meg kell hagyni, határozottan előnyére szolgál, ha nincs az az abrosz a fején... ;) (Nyugi, Mary!!) :D

Nem tudom, miért sír folyton. Talán hiányzok neki (de ez csak egy tipp).

És a mi kis Selamfriendünk... :))))))))))) Nos, én azt hittem Kivot nem lehet übereleni hogyannézzünkkiminélhülyébben kategóriában, de tévedtem. LEHET. Ez de cuki!! :))))) (Jajj, sírok!!!)

Amúgy nem tudok ám rá annyira haragudni a medencés buli miatt. Sőt, mikor a kedves apósjelölt pisztollyal megfenyegette, még meg is sajnáltam. Lesz itt nemulass, ha beudvarol (márpedig BE FOG) maffiapapa fiacskája főügyész kisasszonynál... Gondolom azért lesz a kutyafej, meg később a boksz.
Apropó, összetört szívű kis Yasemin szerelmi bánatában azért elég kacéran stírölgette a repülőtérről eljövet Barzant... Már nem is szimpi, pedig nagyon az volt, ahogyan elengedte Selamot a legénybúcsúra. Mit elengedte... ELZAVARTA bulizni. Ilyent is ritkán látni. (Talán nem is szerette igazán?)

Mellesleg mit keres Tuncer bátyánk álnéven abban a teraszos vendéglátó egységben? :O Akkor ezért nem volt ott a kocsmában nyáron, amikor kerestük. Biztos valami tanúvédelmi programban részesül, csakis erre tudok tippelni.
Timea Hakmen 2019 febr. 05. - 15:01:15 Előzmény mankosy
(1271/1898)
Gerillaminőségében ilyen.
(Ez a kép volt a vesztem, amiatt gerjedt fel Maryt.)
Timea Hakmen 2019 febr. 05. - 14:59:41 Előzmény mankosy
(1270/1898)
Íme, a tevecsereskedelem tárgya.
Timea Hakmen 2019 febr. 05. - 14:58:27 Előzmény hanga459
(1269/1898)
Álmaid emberéről csodás ez a fotó! Miért könnyes mindig a szeme ebben a filmben? :D
Selamfriednek is volt egy hasonló külsejű szerepe, csak ő még üvegszemű is volt.

Én is meg vagyok lepve, hogy az asszony engedi ezt Buraknak, pedig veszélyesek ezek az arab lányok (lásd szaúdim). Biztos kiengeszteli majd Fahrit egy gyémántgyűrűvel meg aranycsörgővel.

Örülök Mary nevében, hogy nem akarsz gerillané poziícióba lépni te is. :) Látom sokra becsüli magát ez a kis gerilla... Mary mentségére, hogy a két tevét én mondtam minimumként, persze az már Mary döntése volt, hogy végül mennyit áldozott rá...
Aynen, ezzel a SF-fel csak a gondok vannak. Az ottalvós buli miatt még nem hibáztatom, ott már tényleg félájult volt, de ahogy a medencében élvezkedett amint az a tyúk rácsimpaszkodott, az ocsmány volt. De sajnos elfogult vagyok, ezért akkor is az ő pártját fogom, mert később bánatos kutyaszemmel fog leskelődni :( meg erotikusan verekedni. XD
mankosy 2019 febr. 05. - 12:30:18
(1268/1898)
lemaradt: plííz tegyen már fel valaki egy képet a hímneműről akit a tevecserekereskedelem tárgya volt :D
mankosy 2019 febr. 05. - 12:25:36
(1267/1898)
Nekem is Kenan volt az első (meg még aki a az ertéel-en kezdték és nem a másikon,aminek nem mondjuk ki a nevét) és mint úriember el is vett feleségül :D .D.. ..jó a kettő között volt egy kis szünet meg, kalandom a zuraddal ilyentájt 5 éve, de az csak rövid volt...na de neked még minidg a zurad az első
Kivo: nem messze van tőlünk egy Tudakozó nevű"vendéglátóipari egység", na ott is vannak ilyen arcok....hi hi ...
hanga459 2019 febr. 05. - 11:39:25
(1266/1898)
Merhaba Kizlar!

Jó híreim vannak. Megismerkedtünk. Viszont megállapítottuk, hogy sajna nem jövünk be egymásnak Nincs harag, meg semmi ilyesmi, de maradunk inkább csak haverok. Azt is mondta, hogy őt már amúgy is megvette Mary (bár csak súgva merte mondani, hogy picit fáj neki és keveselli a két tevét, úgyhogy Marycim, valamit dobjál még rá - mondjuk 3-4 kecskét.)
Egyébként mielőtt valami cédának gondolnátok, elárulom, hogy amúgy sem mentem volna bele semminemű kapcsolatba vele (hiszen tiszteletben tartom a kapcsolatotokat). Inkább megkönnyebbültem, hogy nem kell titokban kámpicsorognom senki után. Nincs is szomorúbb egy plátói szerelemnél. Csak vegyük példának szegény Kayát, ugye... Én maradok álmaim emberénél (mellékelt fotó).

Timea abla, a KG párhuzam számomra mindössze annyi, hogy ott is bevetettek egy kaszkadőrt egy bizonyos cél elérésére, egy dolog igazolására. Ennyi és nem több. :)

Utánanéztem kicsit Őzike depijének, és én értelmeztem valamit rosszul. Valóban depis volt és emiatt vissza is vonult, de nem filmes, hanem üzleti kudarcok miatt. Új projekt KS óta valóban nem volt. A 80 fős Valentines háremezést én is hallottam. Ebből vajon nem lesz otthon gond? (asszonyka várja a közös babucit, Apuci meg csajozgat, és mindjárt 80 nővel, ajjajj....). Ehhez képest Kerim melléálldogálós fotója tényleg piszlicsáré dolog. Ellenben Selamfriend de csúnya volt megint!!! Jó, oké, erősen ittas volt, de nehogy már ez legyen mindig a kifogás. Tisztán és egyértelműen látszott, hogy nagyon is imponált neki, hogy annak a jótestű tyúknak ennyire bejön. Az éjszakai esemény viszont biztos vagyok benne, hogy nem történt meg, úgyhogy ebben ártatlannak gondolom. Röhejes volt, hogy miután megkapta az elbocsájtó szép üzenetet, le se esett neki, hogy mi is lehet a gond. És természetesen mindenki látta a bulifotókat, csak ő nem ment fel aznap az internetre...

Annak ellenére, hogy GB-vel nem vagyunk egymás esetei, a dizi határozottan bejön nekem. Tetszik a hangulata, imádom a Mardinban játszódó jeleneteket, csodaszép az a vidék. Egyszer nagyon szívesen megnézném élőben is, bár valószínűleg kissé félnék a Szír határ közelsége miatt (is).
Pasikból nekem a londoni bátyó (Barzan) a bejövős. (De gondolom ezen nem csodálkoztok.) :))

Hálásan köszönöm az instás gyorstalpalót! Akkor nyugodtan kukkerolhatok ezek szerint. ;)

Ezel valóban alap pasi volt, nekem ő volt az első török, aki elvette a szűzességemet. (A sebhelyesarcút akkor még észre sem vettem, max. csak anyiban, hogy "hű, de genya"!!!)
Timea Hakmen 2019 febr. 04. - 21:22:50
(1265/1898)
Hanga abla: gerillaboy sajnos csak a második résztől lesz, addig meg kell elégedned Ali müdürrel :((
Michonne abla, jobbulást!
Timea Hakmen 2019 febr. 04. - 21:17:19
(1264/1898)
Mankos: gerillaboy az én párnapos kalandom és Mary újdonsült szerelme, akit nemrég megvásárolt tőlem két - rosszminőségű - tevéért. Az Asktan Kacilmaz című sorozatban kísérjük figyelemmel jelenleg, illetve látható még a nagysikerű Elif című sorozatban is minden délután az Rtl klubon vagy a Tv2-őn vagy az Izaura Tv-n.
A tegnapi Kenan-os hírről kiderült, hogy mégsem, csak az a cég ajánlott neki szerepet, ami az említett diziket csinálja.

Hanga abla:
A Carpismát szerintem egyszerűen rossz napra tették, csütörtökön túl nagy a verseny. A Cukorova is hamarább kezdődött, az Avlunak, Bizim Hikayenek meg már van egy kialakult fantábora. Állítólag Törökország összes leszbikusa Avlu rajongó, többen vannak, mint gondolnánk! Egyébként Hüseyinünknek is kezdődik most egy új sorozata, szintén csütörtökön, bizonyos Tek Yürek: https://www.youtube.com/watch?v=g-w-Yh-o2Wc Egy pillanatra majdnem megtetszett, mert kopaszon hasonlít egy nagyon régi szerelmemre. (Pep Guardiola, a Barca exedzője, ha esetleg otthon vagy futballban.) Szóval Hüseyin bá' maradt utolsó reményem, hogy valaki eltiporja az Avlut.
Őzike mivel vallott kudarcot a KS után? Úgy tudom azóta nem nagyon munkálkodott, inkább vacsorálni jár arab asszonyokhoz (80-hoz) pár millió euró fejében. Insallah az új Osman dizi majd kihozza a depresszióból a kicsikét. Nagyon szomjazom egy új szultános dizire, kár, hogy a dirilisesek csinálják, így valószínűleg több lesz az imajelenet, mint az erotikától átitatott, hihi.

"És jééééé, neked bejön Kenan? (Mankos amúgy tud róla?)" Dehát Kenan minden török sorozat rajongó első szerelme, nem? Szerintem a Mehmed dizi idején eléggé nem fogtam magam vissza a Kenanról való áradozásban, szóval lehet, hogy rájött. Ha nem lennék ízlésficamos, pont ilyen külsejű és eleganciájú férjre vágynék, de mivel az vagyok, nincs veszélyben tőlem, túl kifinomult hozzám. Az ő háremében is maradok a csak távolból csodáló, pislogó háremnő.
Emre bácsi = gerillaboy. Fogalmam sincs, hogy miért bánnak így velem ezek a török színészek. Mintha valami mindenekint cemende típus lennék, akinek nem válaszolhatnak vissza, különben levágja az asszony a fejüket. A barátnőm tényleg egy attraktív jány, őt bezzeg merte nézegetni. Na, mindegy, ez már legyen Mary gondja... az enyém meg a tevék Lajosmizsén.
Instán van egy nem annyira új funckió hogy 24 órára storyban kitehetsz valamit, na és ha azt megnézed, akkor az illető látja, hogy megnézted, de azt nem hogy hányszor. (Ez a posztokra és az adatlapra nem vonatkozik, azt nem látják, szóval nyugi, nyugodtan nézegetheted Kivót meg az egyéb török szépfiúkat:)) Azért írtam úgy, hogy a barátnőmet kétszer csekkolta, mert a délutáni, majd a később kitett, esti storyját is megnézte, szóval még csak nem is véletlen félrekacsintás/kattintás volt, hanem szándékosan visszatért az adatlapjára!

HS - Marynek spoileres lehet!

Én is a kaszkadőrös dologra gondoltam (ha Mütfit papára gondoltál, hogy arra gondoltam, höhö, azért őt annyira nem sajnáltam meg. :D). Csak arra voltam kíváncsi, hogy a KG melyik pontjával láttad a párhuzamot vele.

Lehet, hogy én nem vagyok eléggé féltékeny típus, de szerintem annyira nem volt durva az a fotó, még csak nem is tapperolták egymást, csak ártatlanul álldogáltak. Kerim, mint gazdag család sarja valamilyen szinten celeb Törökországban (az újságban is benne volt az esküvőjük), szóval nem akkora dolog, hogy fotózkodni akarnak vele. Amikor Hülya belépett a bárba, oké, kicsit szorosan álltak a nőszeméllyel, de Kerim épp indult volna haza, látszott rajta, hogy eszében sem jutott volna máshol tölteni az éjszakát... Kicsit fura Hülyában, hogy egyrészt valami mintanyának állítja be magának, és tényleg mindent elkövet Memo babáért, viszont amikor a szakításról van szó, úgy beszél, mintha ő csak úgy simán leléphetne, és nem tartozna felelősséggel Mehmetért (tudom, a szavai nem fedik a valós érzelmeit, de akkor is, egy igazi anya szerintem nem ilyen.)
hanga549 2019 febr. 04. - 21:10:08 Előzmény Michonne
(1263/1898)
Erősen úgy tűnik sosem ismerem már meg ezt a gerillaboyt, pláne így, hogy még mindig ugyanott tartok, de Michonne ablánk dáthás vizitje mellett nem tudok szó nélkül elmenni, és ismét (még mindig) itt zavarom a légkört.
Először is: Gecmis olsun, drága!!
A szájmaszk viselésétől két okból ódzkodnak a zemberek: 1. én személy szerint konkrétan belefulladok ilyenkor, nehéz benne levegőt venni szájon át, eldugult orral, ill. percenként tüsszenteni (az még nem is lenne gond), pláne orrot fújni. 2. ha mindenki hordaná, sosem lehetne otthon karanténba zárva diziket nézegetni (pláne nem Cukurovát).
Imádtam minden sorát az elemzésnek! :))) Zseniális, hatalmasakat kacagtam közben és TELITALÁLAT. :)) Én képtelen vagyok ilyen klasszul és ilyen fergeteges humorral kielemezni egy-egy karaktert, történéseket. De hát nincs is rá szükség, hiszen itt vagytok Ti, drága abláim és megteszitek helyettem is. (Ennyi szép és jópofa leányzót, és még nem keltek el, hihetetlen!!) :))
Örülök nagyon, hogy tetszik. :) Mankosnak is ajánlgatom, de Ő az Istennek sem akar kötélnek állni. Pedig tudom előre, hogy 2xháromszögbajszi Demir ask lenne at first sight. (Mondjuk az alvós hajszerkezet véleményem szerint eléggé kiábrándító - először nem ismertem meg vele). :))
(Spoileres részed: hogy MICSODA???!! :OOOO Én nem lestem bele ennyire, de örülök,hogy Te viszont igen, és bevallom, most nagyon-nagyon felcsigáztál.)
Hány napra zártak el a külvilágtól? Remélem egész hétre! Gyógyulgassál, legyél intelligensebb a náthánál! :)) Puszi!!!

UI: most már tényleg megyek vissza beleesni GB-ba.
hanga549 2019 febr. 04. - 20:33:06
(1262/1898)
Megjegyzés1: micsoda élvezet szeretett Bulutom helyszíneit látni!!! (szívecske hegyek)
Megjegyzés 2: gerillaboy még mindig YOK.
Megjegyzés 3: eddig tetszik.
Michonne 2019 febr. 04. - 20:32:10
(1261/1898)
Erőt, egészséget a Kartársnő Abláknak!:)))) Marynek külön puszi;)

Csak azért nem átkozom el a kolléganőmet a takonykór irodai szétszórása miatt (talány, hogy az emberek miért ódzkodnak annyira a szájmaszk viselésétől?), mert így szigorú fetrengést és karantént írtak elő a hétvégére, ergo volt időm dizizni, mégpedig Cukurovazni. Erika Abla tudod te, hogy mi kell a kórságban szenvedőknek, Ámen!;) Egészen szépen haladok vele, tetszik a kicsit spanyolos hatása, szép a képi világa, ruhák-sminkek bejövősek, Dallas is oké. Szerintetek a ’70-es évekbeli Isztambul tényleg ilyen havannai hangulatú volt, vagy túl meseszerűre vették?
A sztorival nekem sincs gondom, az elején tényleg egy szenti menti dizit kapunk, de én azért örülök, hogy nem maradunk ebben a langyos vízben és kap egy kis fűszert is, amitől nem ragad úgy össze a szánk:) A Demir-Anne-Züleyha trió nagyon jól működik együtt, patent a színészek játéka. Anya és fia együtt is nagyon jók, ha tervezik leforgatni a török Bates Motelt nyerő casting lennének, ja és kérjék kölcsön ezt a cukurova betétet is hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=0w1kjUhXtkU
Demir bey kifinomultsága, sármja (ajjaj), már majdnem meg is gyógyított, majd én is láttam „azt” amit Erika Abla, így átmeneti visszaesést produkáltam. Persze csak az egyik szemem sírt, hiszen barlangtársnőimhez hasonlóan én sem vetem meg a cicopatákat, így mégsem kellett végül leküldenem a következő aszpirin c komplexet a nagy bánatomban, hanem restartoltam és hősiesen átadtam magam a várható őrületnek:) Tudom AYIP …. mert egy uralkodó, irányításmániás, önjelölt karicim stylist (bleee), pofozkodik, és még bajsza (sőtpláne 2xháromszög) is van, de mindezeket a bűnöket olyan elegancia lengi körül, hogy sajnos nekem spec. nem sikerült kitérnem a vonzereje elől Mary, ezért Demir Yaman hivatalosan is a gyűjteményembe került BBO-s Mustafa mellé házi pszichonak, még ha kicsit lájtosabb formában is elődjénél:D De hogy ne húzzon le teljesen a mocsár és tudjak még tükörbe nézni, ha arra kerülne a sor persze meghúznám a ravaszt nőtársaimért, de csak brühühüzve:))
Ahogy az állapotom is mutatja Murat Ünalmis -eddig - nagyon jól felépítette csendes őrült Demir beyt, és finoman adagolja a karakter belső feszültségét. Ami a külsőségeket illeti, alkatilag tökéletesen illik hozzá a kicsit bizarr ’70es évekbeli stílus, bár nyilván a fotómodellek őshazájában ez önmagában azért még nem lenne elég, tehát kell a recepthez egy kis finomrezgés is, ami benne szerintem megvan, és talán ettől ilyen hatásos a karakter. Persze, lehet, hogy csak az ilyen naiv libák ájuldoznak tőle, mint én, csoda, hogy túléltem eddig ezt a pár évtizedet:) Neyse, ha sokáig nem jelentkeznék kezdjetek el kerestetni, mert tuti elásott valahová egy random őrült XD
Főhősnőnk Züleyha bátor, szimpatikus karakter egyelőre, Béka Hilal (tudom ultra genya vagyok) részről részre rázódik szépen a szerepbe, és jól hozza a rettegős feelinget is, sőt az jobban is áll neki, mint a full szerelmes andalgós státusz. A lagzis részben priceless az a folyamatos undor a fején, és ráadásként **SPOILER - Demir bey jobb horogjától sem fog elájulni a későbbiekben, szóval tud valamit Mary;)- SPOLIER VÉGE** Az esküvős rész egyébként önmagában is jól sikerült, a menyasszonyi ruha mizérián, anyós szűzhártyaelvesztést bizonyítandó lepedős akcióján át, a lövöldözős táncikán túl egészen a nászéjszakáig, no és Demir bey lefésült hajáig (amit szinte csak a hálószobában hord persze) XD
Természetesen nem bírtam ki és rákerestem, hogy hol tartanak, mire számíthatok, mennyire húzzák el a szerelemesek újra egyesülését, valamint, hogy esetlegesen ki fog felrobbanni a dizi végén (XD)…. erre mibe futok bele?? **** SPOLIER - Züleyha pszicho kocacim kórházi ágya mellett, nevezett életéért piheg aggódva (váááh WTF?) (bár nem tudom mit álszenteskedek itt, hiszen engem is megvett kilóra őurasága ..haha) Nagyon kivi leszek, hogy jut el Zülis Y-ból D-be, szóval már ezért érdemes végignézni …SPOILER VÉGE
A több szálat is mozgató és néha tűzre való Mamát nem lehet nem csípni, a színésznő perfekt, gondolom őt is fejtegetik még. Akit kiemelnék a mellékszereplők közül az Sebahattin, aki az esetek 90%-ban trollkodik az elviselhetetlen feleségével haha, csúcs ürge, egyik best tőle: „Inkább leszek alkoholista, mint rossz ember!” sikítok:))
A cukorka ranch alkalmazottjai hozzák a szokásos köröket, de sikerült ritka butára venni mindegyiknek a figurát, egyáltalán nem is szórakoztatóak, nem kötnek le. Őzike szemű Gülten aranyos persze, de ő sem zavar sok vizet.
Zene: a kútjelenetes Aytekin Atas betét mondanom sem kell gyönyörű (na meg a jelenet is klasszik török..hehe) de csalódottan vettem tudomásul, hogy csak ebben az egyben vesz részt.

Ma csak ennyire futotta, mert sajnos most lépnem kell csajok, így a HS, gerilla boyok, reptéri búcsúzkodások, dzsigoló szultánok (XD) kipletyizése a kövi látogatásra marad. Jövök majd.

Vigyázzatok magatokra, szigorúan csak szerelmi kórságot összeszedni, no pápá;)
hanga549 2019 febr. 04. - 20:27:27 Előzmény mankosy
(1260/1898)
Drága Mankos, hát a gerillaboy az a pasas, akibe a fél barlang bele van esve. Tímea látta meg először (aztán Mary), és olyan jófej és önzetlen volt Mrs. Selamfriend, hogy két tevéért átadta Marynknek. (A tevékkel azóta nem bír szegény Timi, eladásra kínálná pl. Kenanod hasonmásáért - nem tudom olvastad-e. Figyelem, vigyázat!!!!) :)))
Tudod, KG Barisnak (alias Puding bey) van egy sorija, amit most facebookon fordítanak. És hát ebben szerepel ez a gerilla csávó. Én még nem vagyok beleesve, pár perce nézem csak az első bölümöt és még nem lépett színre. De kitágult orrcimpákkal várom a pillanatot, hogy megpillantsam.

UI: Enginünket éppen az előbb gusztálgattam én is meg valamelyik oldalon. Jól áll neki ez a frizkó, hmmm.... ;)))
mankosy 2019 febr. 04. - 19:36:56
(1259/1898)
Sziasztok!

Csak egy rövid kérdés, mert már megint elveszettema fonalat, a "gerillaboy" néven emlegetett hímnemű egyedi kicsoda és miben van?...próbálok képben lenni

majdnem Kenan-Cansu: mit mondjak, nem sírtam tele a párnám...úgy tűnik exuram még nemtudja mit akar, csak ki kell várni...bár így nem fog tudni visszahódítani...csak nem legyen történelmi szultános diziu, meg valami hülye családi drámázós....inkább gyilkolászós, vagy krimi, vagy pszichos

btw Engin egész jól néz ki a képeken a FB-on

kis esti muzik: https://www.youtube.com/watch?v=TM0dNJhSYYU
hanga549 2019 febr. 04. - 18:41:36 Előzmény Timea Hakmen
(1258/1898)
Merhaba Tímea abla!

Elsőként erre:

""Csúnya volt ez is nagyon - nem akarok spoilerezni, ha odaérsz, tudni fogod, mire gondolok. (Kicsit KG jutott eszembe...)."

Szerintem hányingerkeltő volt. Ami szintén kiakasztott, hogy még azután sem mutatott empátiát, miután Kerim rápirított az érzéketlensége miatt... Nekem is eszembe jutott egy bizonyos szereplő egy bizonyos sorozatból. :D
Megkérdezhetem, hogy neked miért jutott a KG eszedbe? Mivel TeamKuzey-es voltál, nem tudok rájönni, hogy mire gondolsz."

Virágnyelven, tekintettel azon kedves ablákra, akik még esetleg nem tartanak itt: én arra a bizonyos kaszkadőrös dologra írtam és értettem. (És erről jutott eszembe KG). Szerintem ez is nagyon aljas húzás volt - úgy az indíték, mint a kivitelezés.

Szerintem Te másra gondoltál. Mellesleg AZ IS az volt.

Az Mahir-Hülya frigy álmod nem is olyan elképzelhetetlen, a két lókötő szerintem nagyon is összeillene (zsák a foltját effektus). :)) (Vaybeee, egy vérbeli HS fan - aki nem csak nézi, hanem álmodik is vele.) :)))

A 15. rész végét én is túlzásnak tartom, viszont Hülya mentségére legyen mondva, hogy velünk ellentétben ő nem látta, hogy mennyire ártatlan volt a dolog. Ő csak látott egy fotót (köszönhetően nagypofájú, butus, ámde roppant szórakoztató Badenak (a másik kedvencem Hatice néni, aki egyetlen mondatával képes egy hatalmas családi viszályt kirobbantani). :))) Szóval Hülya kicsit hülye volt, de mivel minden ember magából indul ki, és nekem is nagyon élénk a fantáziám, tehát én is képes vagyok egyetlen fotóból egy komplett válópert levezetni, úgyhogy valahol megértem őt, sőt azonosulni is képes vagyok vele. :) (Ugye most nem az jön, hogy tizenX részen keresztül próbálja majd Kerim kiengesztelni, megy a durci és a félreértés mindkét oldalról, mert az ilyesmi egyre jobban fáraszt már minden diziben). :)

Jaaaa, és imádom, ahogy a kis maradi vénlányos (és tuti, hogy még mindig szűz) Nilay beleesett ebbe a szélhámos Mahirba. :))) Szakadtam a harisnyalekapós, ablakra rajzolgatós - majd gyorsan letörlős jeleneten. :))

Basak nem lesz veszélyben tőlem a táborban, mert ő a tapétán a minta. ;)
Carpisma nézettségi mutatóin el vagyok képedve. Pedig nagyon jó ez a sorozat is (a számomra roppant mód unalmas Cesurnál például ezerszer jobb). Már éppen kezdtem volna arra gondolni, hogy csak nem talán a Basak iránti ellenszenv miatt nem nézik a törökök Kivancot sem, de aztán eszembe jutott, hogy deiszen Cesur is már Basak idején volt, és azt kajálták - úgyhogy el is vetettem gyorsan ezt a gondolatot. Aztán eszembe jutott, hogy mintha a sokak által nagyon-nagyon imádott Őzike is kudarcot vallott volna a KS után (vagy rosszul emlékszem?). Volt is utána valami depis időszaka. Valami ilyesmi rémlik.
Nekem nagyon furi, hogy egyik sorozatban az egekig emelnek valakit, díjeső, meg miegymás, aztán a következő projektjére már a kutya sem kíváncsi.

Ezen a tevés híren hangosan felzokogtam. :))))) Hihetetlen, hogy mennyire passzol! :))) És jééééé, neked bejön Kenan? (Mankos amúgy tud róla?)
Emre bácsi kim? Nyilván megint le vagyok maradva valamiről (azaz valakiről). De bárki legyen is, mondjuk ki nyíltan - egy ősbunkó. Mi az, hogy pont Téged nem lájkolt??? Nincs ennek szeme??? Amúgy nem vagyok túl jártas Instán, bár fent vagyok, de nagyon ritkán használom, szóval ott lehet látni, hogy ki hányszor nézegeti meg az embert? :O És ebből adódóan azt is látni, ha én bámulgatok valakit? :O

Jelentem: minden kedvenc sorozatom aktuális és elérhető legújabb részét kivégeztem, és amennyiben ma este nem tesznek fel Kizim újabb részt (már csak az van vissza), akkor nekiállok én is beleesni gerillaboyba. :))) (Mondtam, hogy tervben van nálam is ez a dizi). Úgyhogy RESZKESSETEK!!! :))))
Timea Hakmen 2019 febr. 03. - 23:07:22 Előzmény hanga549
(1257/1898)
selam abla

"Csúnya volt ez is nagyon - nem akarok spoilerezni, ha odaérsz, tudni fogod, mire gondolok. (Kicsit KG jutott eszembe...)."

Szerintem hányingerkeltő volt. Ami szintén kiakasztott, hogy még azután sem mutatott empátiát, miután Kerim rápirított az érzéketlensége miatt... Nekem is eszembe jutott egy bizonyos szereplő egy bizonyos sorozatból. :D
Megkérdezhetem, hogy neked miért jutott a KG eszedbe? Mivel TeamKuzey-es voltál, nem tudok rájönni, hogy mire gondolsz.

Mahirt én is imádom, Nilay meg kikészít, :D Egyébként nemrég azt álmodtam, hogy úgy lesz vége a sorozatnak, hogy Mahir és Hülya összeházasodnak. XD

"Mindig irigyeltem azokat a nőket, akik így képesek kezelni a féltékenységüket. Én a "hajadatkitépemtebüdösk....!!!!!" típus vagyok."
Hihihi, előre sajnálom Basakot a teknősmentős táborban. ;)

Te aztán népszerű vagy a török pasiknál. ;) Én 2 évig dolgoztam egyetemi könyvtárban, ahol rengeteg török megfordult, de egyszerűen nem voltak hajlandóak velem flörtölni a galádok. Aztán meg csodálkozok, hogy a gerilla se lájkolja a kommentemet. Neyse, nem is kellenek.

Most olvastam egy majdnem biztos forrástól, hogy Kenan a Payitaht Abdülhamid (szultános) és a Halka (Bayram papis, Fazilet mamis) dizikbe is kapott felkérést. A Netflixhez képest azért ez ciki, főleg ha Sinem meg tényleg beteszi magát a Protectorba.
hanga549 2019 febr. 03. - 19:50:43
(1256/1898)

Aztamindenit.... Kadin... Végigbőgtem a 47. részt (most fejeztem be éppen). Emlékeim szerint utoljára Buluton rogytam meg ennyire.
Beste törökjei, hogy ezek mennyire tudnak az én szívembe markolászni... Ezért imádom őket annyire és ezért állnak hozzám ilyen közel. Bőgőmasinát csinálnak folyton hangából... Nagyon ajánlom nektek ez a dizit, Abláim. Gerçekten. Nem hallottam még semmi infót, hogy hány részesre tervezik, de már most tudom, hogy beíródik a sohaelnemfelejtem dizik közé (Bulut mellé). Nem nagyon akarok róla írni, mert nem szeretném elspoilerezni. Viszont szívesen kivesézném veletek, ha esetleg beszállnátok majd a nézésébe. Bőven vannak kielemezni való karakterek - zseni volt ismét az író és készítő gárda. Egy kis zene és hangulat a 47. bülömből: https://www.youtube.com/watch?v=M3n5neTO__Y
Ha majd nézitek és itt fogtok tartani, ezt a dalt (kétszer is!) végig fogjátok sírni... Lett volna filmbéli jelenet is, nem csak ez az állóképes fotós klip, de az nagyon erősen spoileres lett volna.

Az általam eddig látott török sorozatokban számomra mindig egyértelmű volt, hogy melyik karakternek szurkoljak. Két jelölt közül mindig volt egy egyértelmű befutóm, még akkor is, ha a másikat sem tudtam határozottan elítélni. Kadin esetében azonban teljesen összezavarodik az ember. Mind a kettő végtelenül szimpatikus, nagyon szerethető, az indítékaik érthetőek, és a hibáik megbocsáthatóak, szóval bármi is lesz itt a vég, az egyikért tuti, hogy szívek fognak megszakadni.
A gyerekszereplők is igen magasra tették a lécet, úgy a 10 éves forma kislány, mint a kb. 6 éves kisfiú. Fantasztikusan játszik mind a kettő, immár 47 x 2,5 órában. Kalapom emelem, de tényleg. (Talán miattuk is van problémám HS kicsi Hülyával (és Melekkel is.) Sehol nincsenek ezekhez a gyerekekhez képest.)
Kadin Bahar: női karakter soha nem hatott még így az érzelmeimre, mint ő. Igazi NAGYBETŰS ANYA. És az őt alakító színésznő elképesztően hitelesen játszik. Ezért is üt ennyire ez a történet.

Mary, üdv. újra a fedélzeten! :) Hiányoztál!
Óhhhh, ezek szerint jó szokásomhoz híven sikerült ismét beletenyerelnem a tutiba Berk Atan személyében. :))) Bevallom asse tudtam, ki ez fickó, és még soha semmiben nem láttam. A fikázására sem emlékszem, bár lehet, hogy akkor én még nem is voltam barlanglakó. :))) Szóval az úgy volt, hogy felvillant a fotója az egyik FB oldalon és gondoltam elhozom neked, hátha férjhő tudunk adni (és akkor gerillaboy is megmaradt volna Timinek). De (ismét) mellélőttem ezek szerint. Öffff, te válogatós lány, öfff... :))
"Ti egyébként hogy jöttetek rá hogy megtaláltátok a nagy űűűt? Ha fintorgok a real life-asszonyra az már a szerelem jele?"
EVET!!!!! Határozottan. Ez bizony ASK, méghozzá a javából. Üdv. a klubban, drágám! (Mondjuk én már annyira megszoktam Basakot, hogy észre sem veszem, hogy ott ácsorog a zuram mellett. Olyan, mint a tapétában a minta.).
Szerintem készülődhetünk a hennára.

Örömmel jelentem, hogy HS magyar nyelvűből uptodate vagyok, még pénteken este megvolt a 15. bölüm is. Vaybeee, pont nagyon izgis résznél lett vége, most rághatom a kefét jövő péntekig. Szép volt, Hülyácska, bravó! Halkan jegyezném meg, hogy ez volt Kerimünk eddigi talán legártatlanabb házon kívül/részben női társaságban töltött estéje, de hát így járt szegény. :)) Hülya hidegvére félelmetes volt. :)) Mindig irigyeltem azokat a nőket, akik így képesek kezelni a féltékenységüket. Én a "hajadatkitépemtebüdösk....!!!!!" típus vagyok.
Ésss: mekkora volt a két "milliomosnő" landolása török földön! :)) Azok a ruhák, az a fátyolos kalap! Szakadtam. :))
Mahirt imádom. Nekem is kell egy ilyen jópofa szárnysegéd, csak a közalkalmazotti fizumból sajna nem tudnám megfizetni.
Mellesleg mindennel egyetértek, amit írtál. Nem tudom, hol tartasz, de Hülyácska egyetemes kicsapatására erősen hajazott ismét egy tett, bár ez esetben nem Kerimünk volt a károsult... Csúnya volt ez is nagyon - nem akarok spoilerezni, ha odaérsz, tudni fogod, mire gondolok. (Kicsit KG jutott eszembe...).
"Azt meg pláne nem akarom elhinni, hogy abból a cuki tinifiúból 13 év múlva Kaya lett :-D" Allahra, esküszöm én is ezen hüledezek mindig, ahányszor ezt a fószert meglátom. :)) De tényleg, HOGYAN?? :)))

Az a helyzet, hogy Kerim is klassz és cukiboy, de nekem Hüseyin a favorit még mindig. Gondolom azért, mert idősebb vagyok nálatok jócskán, és itt is ugye ő az idősebb tesó, szóval korban jobban hozzám illik, mint a kis bongyori öcskös. De ez a Melek annyira kis jólnevelt őhozzá, szerintem mellé egy ilyen huncut kis menyecske illene, mint pl. én.
Különösen otthoni szerkóban tetszik, de az öltöny sem áll neki rosszul. És egyfolytában azon tanakodok, hogy jó, oké, kényszerből vette el Ursulát, na de hogy volt képes felcsinálni ezt a nőt? Mondjuk a kislány aranyos...

Örülök, hogy elkezdted Cukurovát. Neeeeem, én nem ezt a dizit nézem lengyelül (hanem pl. a Kizim-et). Cukurovával a magyar fordítással együtt haladok. És UGYE??? Van valami megkapó az arisztokratikus külsejű gané pasiban!!! Egy FB hozzászólásban olvastam, hogy sokan vannak, akik neki szurkolnak... Hát azt azért nem, a pasas erősen agresszív és pszicho, pedig még nem is tud mindent...
Mankosnak ezidáig hiába ajánlgattam, de így, hogy már Te is úgy látod, hogy szerinted is bejövős lehet neki, talán meggondolja magát szeretett ablánk és bekapcsolódik a kalandjai követésébe.

FB hódolóimról: nem, nem válaszolgattam nekik (még.) De egyelőre függőben tartom őket, hátha még jól jöhetnek ugródeszkaként török kadinságom megvalósulásában. ;) Török pasikról érdemben nem nagyon tudok nyilatkozni. Nem mertem rájuk nézni, nehogy balhézzon az itthoni uram. :))) Így is rohamot kapott egy üsküdari telefontokokat és kiegészítőket áruló helyes fekete hajú boltos fiútól, aki nagyon kedves volt, megpucolta a telefonomat, leültetett, teát itatott velünk és beszélgettünk(tem!) vele. Mondta, hogy már többször járt Magyarországon és mennyire tetszett neki kis hazánk. Miután véget ért a teázgatás és megtörtént az érzékeny búcsú, az üzletből kilépve, de a következő sarkot még megvárva a férjem kitört: "Ez IGEN!!! Ez tetszik neked!! Ezért akarsz te ideköltözni, hogy udvarolgassanak neked!!!" (Masszívan megsértődött és hisztizett). Amúgy ez olyan kis szépfiú volt, aki mellesleg simán a fiam lehetett volna... :)) Szóval a férjem beverte a durcit, és némán lecsörtettünk a metró aluljáróba, mert már kellett visszaindulnunk a szállodába). Megjött a metró, felszálltunk... és itt attól féltem, hogy ismét kitör a balhé, ugyanis nem volt ülőhely, egy idősebb fickó pont az orrom előtt foglalta el, amit kinéztem magamnak... és egy újabb fiatal helyeske kis török lovag ezt látva felállt, és mosolyogva átadta nekem a helyét. :))) (Ezután Yenikapiig már rá sem mertem nézni a férjemre). Szóval fogalmam sincs, hogy néznek ki a török legények. :)) Majd idén veszek egy sötét napszemcsit és amögött megstírölgetem őket. Lehet titokban még egy két fotót is csinálok. ;))

Mankos, én is hallottam Kenan Netflixes jövőbeli dizijéről. Mondjuk aszerint a hírek szerint Cansu Dere lett volna (ismét) a partnere, de a nő ezt azóta megcáfolta. Mindenesetre az már biztosnak látszik, hogy lesz Netflixes projekt. Itt inkább a MIKOR a legsarkallatosabb kérdés, ugye, Mankoscim?

Én Carpismámról megint feldobott valaki egy pletyót, mely szerint ezúttal a 13. bölüm lesz a finálé. Hivatalos megerősítés, hivatkozási link ismét nem szerepelt a bejegyzésben. Egyelőre betudom ezt is vaklármának, de már nagyon kezdem unni, hogy folyton rám hozzák a frászt.
El is köszönök, mert külföldi barátaim feltették a 8. rész fordítását és megyek nézni, hogy még beleférjen a mai estémbe.

Herkese iyi akşamlar, boldog és vidám jövő hetet kívánok nekünk! Pusszancs!!!

UI: Pocakos strici külsejű Kivómra és a filmre én is nagyon kíváncsi vagyok! :))) Biztos vicces, jókat röhögtek a forgatás alatt. Yilmaz Erdogant a Pillangó óta szeretem.
Timea Hakmen 2019 febr. 03. - 19:39:20
(1255/1898)
Selamlar!

Bocsánat, nem tudtam korábban jönni, az egyik tevével eléggé meggyűlt a bajom.: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/teve-lajosmizse-cirkusz/mrqmsfq
Nem azért hogy panaszkodjak Mary, de a kertet is feldúlták, a kutyáim is ki vannak idegileg. Ha ezt tudom, inkább ír farkast kértem volna. Inkább túl adok rajta. Jófogásra is már feltettem, de ide is kiírom. Figyelem! 2 db Eladó teve. Ár megegyezés szerint. Csere is érdekel, 180-190 cm közötti, barnahajú, barnaszemű Alp Navruz vagy Kenan Imirzalioglu külsejű török vagy nem török színészre.

Mary, annyira örülök a boldogságodnak! :)) A gerillaboyjal kapcsolatos érzelmeket át tudom érezni, belőlem is hasonlóan romantikus és állítias gerillaasszonyi érzéseket vált ki de jajj, inkább befogtam, tudom-tudom, én csak megtűrt személy vagyok a háremben....
Emre bácsival egyébként megromlott a viszonyom, szóval miatta nem kell aggódnod. Még színre lépésed előtt írtam neki, de csak tesztelésből hogy tebrikler az új filmjéhez és nem lájkolta be a hozzászólásom, mindenki másét meg igen, cöh, ki is töröltem. Egy barátnőm is bekövette, neki meg kétszer is megnézte az insta storyját, pfff. Ennyit a friss férjről, apuciról... Hát, ha az asszonyra való fintorgás a szerelem jele, akkor Kivancnak nagyon sok igaz szerelmese van, haha. Ha meg tudnád folytani az embert mert "sevgilim"-nek nevezte az asszonyt egy interjúban, az már valami. ;D
Válásom oka: NEM a bajusz, ennyire nem vagyok felszínes :D az csak az utolsó pont a válási papíron. Selamfriendnek szerintem Melekje van, nem Zeynepe, a mi sztorinkban valszeg én lennék olyan mint Zeynep. XD Photoshop queen barátnőmet szívesen meghívnám, de ő török, lenne egy kis kommunikációs probléma, angolul sem mindig boldogulunk.

Asktan Kacilmaz: dettó! Úgy tud nézni...én állandóan attól félek, hogy mikor üti le Sülis mamát ez a Barzan gyerek.

Hanga abla attól tartok, hogy exapósom mióta fiával elváltunk nem menyeként tekint rám, tövbe tövbe bismillah XDDD Csodálatos az optimizmusod a szerelmi életemmel kapcsolatban, de állítólag már berendelték a 3. évadot is, az egyetlen reményem az, hogy kinyírják a karakterét.. Minden csütörtökön drukkolok a Carpismának, hogy előzze be az Avlut, de tartja magát a kis masszív dög, grrrr. Tessék, te milyen romantikus üzeneteket kapsz idegenektől, én meg örüljek egy selamfriendnek a férjemtől, mi?
Az Organize islert én is nagyon várom, imádom Kivanc külsejét .XD

HS:
"A szerelembeesésének pszichológiája szerintem nagyon jól természethűen van ábrázolva. Végre nem az ötperc után "meghalnék egy csókodért"

Pontosan ezt értékelem én is az ő love storyjuknak a megírásában. Ritkán látni olyan török sorozatot, amiben nem valami nagy családi probléma vagy magasztos elvek miatti "nemlehetünkegyütt" akadályozta a nagy szerelmi vallomást, hanem olyan prózai indok, hogy a férfi egy szabadelvű, "gyáva" alak aki fél az elköteleződéstől és nem biztos az érzéseiben. Fazis Sinanomat is kritizálták emiatt, én akkor is ugyanezt mondtam, attól, hogy a normális nők Yagiz és Hüseyin-féle nagy szerelmekre vágynak, a Kerimek, Sinanok is szerelembe eshetnek a maguk módján. Ezzel kapcsolatban lesz majd egy nagyon jó beszélgetése Hüseyinnek és a Kerimnek. Nem vagyok egy nagy Kerim-védő, de én megértem őt, tisztelem benne, hogy nem akar üres ígéretekkel dobálózni (pedig nem is lennének olyan üresek).

A 15. rész végi Hülya-húzáshoz mit szóltok? Csak én érzem túlzásnak?

Michonne, elkezdtem a Castle Rockot. Még jó, hogy emlékeztettél rá, örökre kiment volna a fejemből. Eddig nagyon berántott a creepy kisvárosi hangulat, és az összetett zavaros sztori, megesz a kíváncsiság, hogy mi lehetett, de mivel nem egyedül nézem nem tudok vele villám tempóban haladni. Bilinek eddig nem sok szerepe volt, de már most imádom a gülü szemeivel. Micheal Pitt (egyetlen Mason Vergerem) óta nem láttam ilyen jó kis psycho arcot. :D
mankosy 2019 febr. 01. - 19:52:59
(1254/1898)
Jaj dehogy nézem :D
Bele-bele szoktam olvasgatni a Cennet topikba, az ott írtak megerősítettek abban, hogy ez is a szokásos szenvedős bambulós börötnös-kórházas tucatsztori
Kenanról még nem olvastam, de szexjelenetkre mindig vevő vagyok

https://www.youtube.com/watch?v=FndmvPkI1Ms

maryriddle 2019 febr. 01. - 15:23:15
(1253/1898)
Na meg még ezt. Csúúúcs :-)) Hanga abla hogy tetszik ez a stílus? :-) Még sosem vártam így Kivo produkciót de ezt tutita megnézem.
maryriddle 2019 febr. 01. - 15:19:45
(1252/1898)
Ezt még muszáj, ez a török dzsigoló style bu ne yaa :-)
maryriddle 2019 febr. 01. - 14:43:41
(1251/1898)
Bocsánat Burcu* a színésznő neve. Tetszik ez a Kuzgun trailer: https://www.youtube.com/watch?v=irZY_GRN2jw Kíváncsi vagyok mit tud kihozni Baris Ardúcból.

Jaj, Hanga abla elfelejtettem reagálni a Berk Atan-os képre. 2015 nyarán ismerkedtem meg vele egy nyári tinisorozatban és lenyűgözött..... lenyűgözött hogy hogy van valakinek bátorsága ennyire NULLA színészi tehetséggel kamerák elé állni. Ő egy régi fikázandó színész volt nálunk még az ősbarlangban, szóval ne haragudj de jót röhögtem hogy őt szántad nekem. Egyébként valóban helyes legény :-) kár hogy pisze orrú. Lehet azóta a színészi teljesítménye is fejlődött, de valahogy nem éreztem égető vágyat rá hogy belenézzek a Cennetbe. Valaki nézi esetleg? Mankos ? :-))

Jaj, Mankos és hallottad-e hogy Kenannak állítólag szerepet ajánlott a Netflix? Csak mondom az első török Netflix sorozatban asztalszexs és pucér Cagatay Ulusoy seggel indítottak szóval biztos jó lesz ez is :-)
maryriddle 2019 febr. 01. - 14:18:30
(1250/1898)
Itt meg kicsit Onur Tunás, nem? Csak a gerillámnak férfiasabb az orra.
Tímea a mondásod egyébként nagyon igaz, de inkább bajuszmentesen kérem, kösz.
maryriddle 2019 febr. 01. - 14:14:56
(1249/1898)
És akkor jöjjön a téma, ami miatt már biztos mindenki tűkön ül és napok óta nem alszik: a szerelmi életem.
Na jó még húzom az időt egy kis Asktan Kacilmaz élménybeszámolóval. Hát ha a gerillaboy nem lenne benne valószínűleg nem nézném, de amúgy nem rossz sorozat, csak éppen rosszul vagyok a főszereplő fickótól vagy inkább az őt játszó színésztől, olyan agresszív fejjel néz sokszor teljesen indokolatlanul hogy szinte félek tőle. HS-es Süleyha mama is itt van, hát tőle is rosszul vagyok ahogy manipulálja és érzelmileg zsarolják Iskender papával együtt a fiukat, hányingerkeltő. A gerillaboy mellett a kis gerilalboy szimpatikus még. (Meggugliztam őket és az a poén hogy egy idősek, pedig az én gerillám kb. az apjának néz ki. 26 éves volt amikor forgatták ezt a sorozatot, hát minimum +10-nek néz ki amúgy egy 26 évesre rá nem néznék kivéve Berkay Hardalt...)
És ugye itt van még exurad is Tímea, aki nem feltétlenül szimpatikus de mégis csak a mi kis sötétoldalas kutyánk kölyke és akármilyen medencében sztriptíztáncos nőkkel enyelgő kis kópé is akkor is százszor inkább neki drukkolok mint a pitbull kutya fejűnek. De a nőci helyében én is elhagytam volna, hiába nem volt szex. Tényleg kócos de nekem jobban bejön mint a mostani lányfuttatós haja. :-D
Szóval szerelmi életemre visszatérve, próbálom nem túlzásba vinni az áradozást, de a gerilla karakterbe 3 rész után teljesen beleszerelmesedtem. Az okát nem tudom megmondani, mert nem egy nagy karakter és ez a talpigférfi harcos legény típus nem az esetem, de ezzel a gerillával olyan vágyak törnek rám hogy raboljon el a civilizációból, vigyen magával a hegyekbe és gyereket akarok neki szülni és a karjaiban akarok meghalni stb. :-DDD Szóval csak nézem nézem és sóhajtozom tőle, ki vagyok a nézésétől és a hangjától, még sosem volt velem ilyen.
Hozzáteszem hogy mindez csak is Yusuf gerillára érvényes, a színésszel Emre Caltilival nem tudom még hogy hogy állunk.
Sosem voltam ilyen rajongó típus és sosem voltam sztárokba szerelmes (na jó, kivéve halott festőkbe :-D), nem tudom hogy ez már szerelem-e, úgyhogy az esküvő még várat magára. Ti egyébként hogy jöttetek rá hogy megtaláltátok a nagy űűűt? Ha fintorgok a real life-asszonyra az már a szerelem jele?
De nem, még tényleg ismerkedünk kell. Kicsit nehéz mert nem egy nagy sztár és valóban a fő munkássága az Elifben volt Van még egy 5 részes mini horrorsorozata, amiről nem tudtam eldönteni hogy művészfilm akar lenni vagy saka, de jót röhögtem: https://www.youtube.com/watch?v=CubF6XdwhAA

Hát szóval nem mentem még férjhez, de azt hiszem párkapcsolati státuszban vagyok jelenleg, szingliség felfüggesztve. Köszönöm a támogatást. És főleg hatalmas köszönet Tímea asszonynak, amiért átadtad nekem mindössze 2 tevéért... hatalmas a szíved. Nem volt könnyű megegyezni a kereskedőkkel majdnem engem is tovább adtak egy kecskéért, de végül sikeresen zárult az üzlet. Megérte. Cserébe majd próbálok neked segíteni a párkeresésben de magamról tudom hogy nehéz.
Köszönöm mindenkinek. Ha úgy döntünk összekötjük az életünket természetesen meghívok mindenkit a hennára és a lagzira is.

maryriddle 2019 febr. 01. - 14:08:59
(1248/1898)
Selam ablák!

Na akkor Hayat sarkisi:
Az a helyzet, hogy a 12. résznél tartok. Muszáj megnéznem belőle szinte mindennap minimum egy részt, előre félek, mi lesz, ha elfogy. Sok mindent nem tudok hozzáfűzni ahhoz, amit mondatok. Igazi sötétbarlangos csemege ez. Érdekes, hogy maga a történet 100%-os tömény szappanopera a szokásos kényszerházasságok, eltitkolt gyerekek, intrikus sogornők/feleségekkel, de amíg egy szappanban valószínűleg Filiz és Kerim lennének a főhősök akiknek csúnyagonosz Hülya akadályozza a szerelmét, hatalmas húzás egy török sorozatban hogy meg merték tenni ezt a nőszemélyt főszereplőnek. Valóban nagy szerencséje a sorozatnak, hogy még a nagyon sötét idők előtt kezdték el forgatni, ma már szerintem nem győznék a nyakukba varrni a különböző pénzbirságokat (pl. gyerekekadásos sztori).
Hülya nyilván borzalmas, nem győzöm írni a dolgokat a számlájára. Ennek ellenére az erkölcsi elemzésébe én se mennék bele túlzottan. Ahogy mindig mondom, nem a mindenkin átgázoló, emberi életekkel szórakozó törtető bestiákkal van nekem a gondom, hanem azzal, ha a forgatókönyvíró meg akarja etetni velünk hogy ezek a mindenkin átgázoló, emberi életekkel szórakozó törtető bestiák erkölcsi piedesztálon álló szentek. Szóval amíg a forgatókönyvíró tisztában van Hülya hibáival, és nem akarja beadni nekünk a szokásos szűzhártyás, piedeszáltra emelős maszlagokat, addig én sem tudok mást tenni, mint élvezettel bámulni főhősnönk erkölcsileg nem éppen elfogadható tevékenykedéseit :-) Mindehhez persze nagyban hozzájárul Hülyacim egyszerre angyali és ördögi bája na meg persze Burcin Biricik frenetikus színészi alakítása. Kíváncsi vagyok, hogy hova tudja még Hülya fokozni a dolgokat. Bár az egyetemes kicsapás az tényleg olyan húzás volt, amit nézőként sosem fogok megbocsátani neki, szóval remélem ezt már nem fokozza :-). A pszichilógiájába még én sem nagyon merek belemenni. Először is nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg csak a gyerekkori szerelme öszöntözte erre a házasságra vagy valami más célja is volt?!
Kerimről én is azt gondolom hogy nem csak az apanázs hanem a családja iránti szeretete miatt ment bele a házasságba mondta is Filiznek (de előbbi jobban ösztönözte), mégis valahogy mindkettő ellentmondásos egy elvbajnok környezetvédő attitűdjéhez. Szóval itt van főhősünk, aki Berlinben szórja a papa pénzét ahelyett hogy dógozna,titokban megházasodik a barátnője háta mögött, lelép a nászéjszakáról, terhes barátnőjét szemrebbenés nélkül abortuszra küldené... Szóval evet, ő sem egy klasszikus török főhős Allahnak hála. Azzal együtt, hogy próbálom őt is megérteni, és bírom Kerimünk fejét, azért - az egyetemes dolgot leszámítva - nekem se szakad meg teljesen a szívem érte. :-)
A szerelembeesésének pszichológiája szerintem nagyon jól természethűen van ábrázolva. Végre nem az ötperc után "meghalnék egy csókodért"... Persze hogy a Hüyesin - Melek a nagy klasszikus ask, hiszem is, hogy vannak ilyen askok. De egy Kerimtől pont ilyen vívódó szerelmet várok. Tetszik a szabadelvű Európában szocializálódott kis Birkuci és a klasszikus szerelemre, házasságra vágyó török nő "harca." Nekem is a flört időszak a kedvencem a szerelmi sztorikban, én is remélem hogy húzzák még amíg szegény Hülya bele nem őrül. Kicsit meg is érdemli :-) Ami a kémia órát illeti, hát igen, szépek az érintésmentes szerelmek is, haha, de nekem is jobban tetszik az ilyen csírizes csókjelenetekkel tarkított féle. ;-) Birkan Sokullura rég kíváncsi voltam. A gerilla előtt talán lehetett volna valami, de megint szokásos: széplegény, de annyira nem jó színész, hogy levegyen a lábamról.
Hüseyin - Melek szálat egyelőre bírom. Klasszikusok ugyan, de valahogy mégsem uncsik. Tetszik Melek kicsit pokróc stílusa, Abi meg nagyon aranyos ahogy papucsférj/papucsfiúi láncait kezdi letépni. Vele aztán tényleg jól elbánt Bayram papa, drukkolok szegénykémnek nagyon. Persze ha sokáig csiki-csukiznak félő hogy átfordulnak uncsiba. A Bahar-ügyet még várom, hogy mi is volt ott, addig nem merek túl elismerően nyilatkozni Melekről, de amúgy kifejezetten az a női karakter esetem lenne. Michonne 2019 top barlangos aranyköpése: "a kis Bahar is nagyon ari, de néha félek tőle, mert hajaz Chucky babára, főleg ha Kaya eteti" Azóta akárhányszor meglátom szegény kislányt ez jut eszembe. :-( :-D
A többi szereplővel kapcsolatban is csak ismételni tudlak titeket. BAYRAN PAPI, mami, Bade, a szolgálók, Bayran abla, Mahir, Zeynep, Zeynep apuci, Arda, Nilay, a tánctanár (!!!) mind telitalálat. Gratulálok a forgatókönyvíróknak és a színészekhez a humorokhoz.
Én a gyerekkori jeleneteket is imádom, talán azért mert van egy unokahúgom aki viselkedésre kiköpött kisHülya :-) A dátumokkal viszont kicsit elcsúsztak, vagy túl idős színészeket castingoltak. Kerim mit tanul hogy 26 évesen még alapszakos? Azt meg pláne nem akarom elhinni, hogy abból a cuki tinifiúból 13 év múlva Kaya lett :-D
Kedvenc poénjaimat nem is tudnám felsorolni, sírvaröhögős az összes bölüm, Bayran papi forever! :-))

Tímea közben megértettem a Hüseyin - Melek párhuzamot a sorsotokkal :-))) Hát ha Selamfriendnek is van egy Zeynepje akkor sok kitartást, de meglátod, megéri küzdeni az igaz ASK-ért (gondolom):-) Reptéri búcsúzkodós kép csodálatos, meg is hatódtam. Barátnőd nem akar csatlakozni a barlangba esetleg? ;-) beillene közénk :-)
Amúgy most nem tudom mit kezdjek veled Valentín napon.... jajj... magamról tudom hogy nem könnyű valamirevaló török legényt találni,
(Ha nem túl indészkrét a kérdés, akkor a válás oka tényleg a BAJUSZ? :-D)

Michonne köszi az ajánlót Engo bey novellákról. Ha lesz egy kis időm beleolvasok.
SAK spoiler: bizony volt ott minden, és még csak nem is a szokásos szájösszetapasztós műcsók. De helyettem inkább beszéljenek a képek:
https://www.youtube.com/watch?v=-t9Dn3DXOdw

Hanga abla: Ohaaa ohaaa micsoda facebook üzenetek ;-)). Nem vagyok olyan indiszkrét hogy rákérdezzek vajon visszaírtál-e, biztos nem. :-) Ja jut eszembe, ésss milyenek a török legények Isztambulban? Milyenek az arányok hány szőrös törpére jut egy Burak Özcivit? Kivóból gondolom nem sok volt :-))

Közben megfogadtam a tanácsod és elkezdtem nézni a Cukorovát. (A Kadinnal majd később próbálkozom) Te most akkor lengyel fordítós verzióban nézed? Mert én az ok.ru-n mégis találtam egy normális magyar feliratos verziót.
Eddig a 2. rész negyedénél tartok. Az 5 percenként valljunk halálos szerelmet egymásnak dolog az elején kicsit kikészített, de már hozzászoktam, ez ilyen kis szentimenti sori, oké, nem baj, kell ilyen is. A színészek is ennek megfelelően játszanak, szerintem egész jók. Az alapforgatókönyv tetszik, a szereplők is, két főhősünk elég klasszik, de nem tudok beléjük kötni, szépek együtt jól áll nekik a pátosz, és ahogy látom esküvő előtti cölibátust sem fogadtak sőőt a természet lágy ölén is képesek szégyentelenkedni ráadásul az ATV-n (állítólag kormány csatornája, furi mert nagyon bátrak az itteni sorozatok). A kedvencem eddig a Mami, remélem nem megy át nagyon gonoszba.
Demir bey alias 2xháromszög bajusz: Amikor először láttam csak megállapítottam hogy rendkívül ellenszenves feje van. Aztán amikor hoztad a háromszögbajszot inkább viccesnek találtam. De be kell vallanom mozgóképen van VALAMI ebben a karakterben, antipatikus arisztokratikus kategória. Legalábbis vonzóbb mint Yilmaz. És Kenan óta a legelengásabb török akit láttam. De mivel hallom hogy undi, próbálok nem bedőlni a vonzerejének. Mankos szerintem neked is tetszene!!! ;-) Egyelőre ennyi, pár rész múlva majd jövök bővebben.
A Carpismát is felmérem legközelebb, de arra most egyelőre tényleg nincs időm nézni. Talán a gerilla után.
mankosy 2019 jan. 25. - 17:20:46 Előzmény hanga459
(1247/1898)
Én telefonon néztem filmet, amíg le nem buktam :D .....az asztalom úgy állt, hogy aki bejött rálátott, szóval a a monitor ki volt lőve..azóta orvosoltam a problémát , de azért figyelni kell, mert jellemzően mindenki azzal foglalkozik a legtöbbet, hogya másik mit csinál vagy nem csinál
hanga459 2019 jan. 25. - 13:21:04 Előzmény mankosy
(1246/1898)
Na de ha nincs kavarás, akkor miből fog adódni a sok félreértés, ami után kibékülhetnek és eltevegelhetnek/kutyagolhatnak? ;))

Hayat Sarkisi a te dizid. Tudom és érzem. És képzeld, még nem volt benne sem börtön, sem kórház. :D (Na jó, kórház egy icipici, de nem úúúúgy, ahogy a többiben lenni szokott.)
Ugyan nem csöpögős, viszont fásultság és álmosság ellen nagyszerű gyógyír. :)) Én most éppen a melóhelyemen nézem lenémítva, de hatalmasakat röhögök közben. Tetszene neked is, hidd el. :) No, hadi, hadi!!! :))))
mankosy 2019 jan. 25. - 12:47:55 Előzmény hanga459
(1245/1898)
Nem depis vagyok, burnout-om sincs (szerintem az eléggé távol áll, hogy meló miatt megkattanjak), egyszerűen fáradt és álmos vagyok mindig
Egy olyan igazán csöpögős vadromantkius sorozatot néznék, semmi kavarás, bosszú meg ilyenek, ahol a főhősök a sok félreértés után egymásra találnak és elúsznak/lovagolnak vagy bármi máson mennek a a nap felé..szóval csak a love forever
hanga459 2019 jan. 25. - 12:44:11 Előzmény hanga459
(1244/1898)
Lemaradt az előbb a cukiság fotó. :))
hanga459 2019 jan. 25. - 12:36:59 Előzmény mankosy
(1243/1898)
Mijezadepresszió?? :)))

Élelmedett korom ellenére mostanában eléggé rám vannak kattanva. Na meg amióta fent vagyok mindenféle "Visit Istanbul", "I Love Istanbul", "Istanbul sokaklari" oldalakon és ott buzgón imádom az isztambuli fotókat, azóta ugrott meg ennyire a népszerűségem. :))) Ha egyszer úgy döntök (hamarosan!!), hogy itt hagyok csapot-papot, akkor akár még jól is jöhetnek ezek az ismi jelöltek. ;))

Ez a kedvencem üzim, az úriember - bár nem török - erősen meglegyezgette a hiúságomat. :)))

Mankosom, szerintem ideje lenne leporolnod a török DVD-ket... ;)
És látod, mindenki hozza itt neked a jobbnál jobb jelölteket..
mankosy 2019 jan. 25. - 11:09:05
(1242/1898)
Engem bárkinek eladhattok tevéért, kecskéért, kenguruért stb, úgyse vagyok használható :D
Ja és még se szűrt, se nem szürt üzeneteket se kapok se ask-ok tól , se random pasiktól :-((((

Szép hétvégét
hanga459 2019 jan. 25. - 09:46:46
(1241/1898)
Jó napot, jó szurkolást mindenkinek!

Ajjjj, de jókat szórakozom az írásaitokon és mennyire imádom ezeket olvasni! :)) Tök jók, mint mindig. Most jövök rá, mennyire hiányoztatok, míg önkéntes számüzetésben voltam. :)

Michonne:

"A házasság dologban én Kerimet egy percig sem sajnáltam, mert aki a saját apanázsa miatt házasodik, az nehogy már egy alázatos szent szüzet kapjon a nyakába, ámen!:)"
Kétségkívül a mi Kerimünk sem egy szent. Ő egy öntörvényû, szabadelvû pasi, aki nem túlzottan becsüli a nõket (enyhén fogalmaztam). Nekem is nyiladozott a bicska a zsebemben, ahogy Filizzel bánt a terhesség beközlése után. Viszont nem gondolnám, hogy csakis az apanázs miatt egyezett bele a Hülyával kötött házasságba. Ebben a családban a csilliárdos aranymágnás Bayram papa dönt mindenrõl és mindenkirõl. A barátja miatt érzett lelkiismeretfurdalás és adósság törlesztés ürügyén belekényszeríti a kisebbik fiát egy olyan házasságba, amit ő nem akar. A nagyfejes és befolyásos Müfittõl való félelmében rábírja a nagyobbikat, hogy vegye el a Ursulát. (Ablák, csak nekem jut eszembe mindig Tóth Vera errõl a Zeyneprõl?). Valójában egyik fiút sem kényszerítette, inkább úgy mondanám, hogy erõs lelki ráhatással megyõzte õket, hogy így kell cselekedniük. (Hüsót de nagyon sajnáltam, Istenem... Én önfeláldozó hõsöm!!) :)) Ezeken mi, török dizi fanok és falók már meg sem lepődünk. Törökénél sok helyen így ment ez, és így megy ez a mai napig. Amúgy érdekes, hogy jellemben mennyire különböző a két fiú. Csakúgy, mint a két lány. Mintha nem is egyazon szülőktől származnának. (Mindkettőre igaz). Külön öröm számomra, hogy végre egy olyan sorozatot láthatok, ahol szeretik egymást a testvérek és védelmezik egymást. Gondolatban végigpörgetve magamban az általam eddig látott diziket, ilyenre még nem sok példa volt. Talán Kurt Seyitben láttam ilyent utoljára. És ha már testvéri kapcsolat: cukiságosan viselkedett Kerim Badeval a lógós napon. Nagyon aranyosak voltak. :)) Ezt például nem néztem volna ki Kerimből. Egyre jobban bírom ezt a fiút. De az általam eddig látott leglegleglegmagasabb cukiságfaktor a mellékelt képen látható. :)) Ez a édes kisbaba ennek ez a bongyorfejű, molyosgós szemű pasinak a vállán... hát olvadoztam rendesen. :)) Amúgy nem az én esetem Birkan, de ahogy mosolyog, azzal engem is le tud venni a lábamról. ;)

"antiszoc maugli" :)))))))) Sírok... :)))

„imdb: Drama, Family, Romance” Feltételezem az igazi dráma majd akkor jön, amikor kiderülnek a turpisságok... ;)) Én nem is értem ezt a lányt, hogy gondolhatja, hogy ezeket majd szépen megúszhatja. Bár szerintem már nem erre gondol, csak lukakat tömköd, de a sok kisebb lukat egyszer csak gejzírként átszakítja majd a sz.......r és kiömlik, és akkor lesz nemulass. Mondanám, hogy alig várom ezt a pillanatot, de az a helyzet, hogy egyre jobban csípem ezt a kis h....lye Hülyát. Időnként már-már megsajnálom. Remélem megéri majd neki, és Kerim rászolgál erre a hihetetlen nagy rajongásra.
Olvadozik erőteljesen a jég, elcsattant az első csók is. Szinte borítékoltam, hogy nem fog sokáig tartani a meghitt pillanat és bongyi csinál megint valami lelombozó Kerimeset.
Abláim, akik már láttátok! Érdekes lesz ez a dizi még azután is, amikor (szerintem nagyon hamarosan) bekövetkezik a kölcsönös ask? (7. rész elején tartok). Merthogy én minden sorozatban a legjobban azt a fázist szeretem, amikor még csak bontakozik ki a kapcsolat. (Ezért is imádtam annyira Fatmagült - azok az ablakon kukucskálások...).

Bayram papa infarktusán nagyon jól szórakoztam. Amikor a mentőben elhallgatott a sziréna, simán azt vártam, hogy a kórház előtt majd kiugrik belőle. Én a csendből pont az ellenkezőjére következtettem, mint a család. Nem lennék meglepve és simán kinézném az öregből, hogy ezt az egész rosszullétet csak megjátszotta, hogy jól ráijesszen a két srácra.

Ursula összeomlás.... áhhhh..... :)))) (Egyetértek, hihetetlen jó karaktereket tudnak összehozni ezek a törökök, és nem ritkán a mellékszereplőket még jobban bírom, mint a főszereplőket - itt most nem.). Ez a nő is tenyérbemászó, de nem olyan bicskanyitogatóan, mint anno Muko. Hüseyin, a kis jellembajnokom milyen szép egyenesen megmondta neki, mi az ábra! PIROSPONT!! Ritka manapság az ilyen egyenes pasi, a legtöbbje ilyen szituban csak mismásol, diszkréten félrejárkál, hogy azért a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Persze a papa infarktusa lehet, hogy átírja majd némiképpen a forgatókönyvet.

És egy pár perc erejéig megjött Cem. Ő gondolom valami kis genya lesz, eleve abból kiindulva, hogy Ursi rokona, és a baljós tekintetéből... :)) Direkte figyeltem, van-e benne valami Kuzeyes, és az a vicc, hogy ...tényleg van. :)

Timea, hoppá!!! Após is befigyel... Mondom én, hogy bontakozik itten ki ismét valami, készül a 2. lánykérés... Biztos mesélt rólad apukájának, aki ezek után jól meg akar nézni magának és lecsekkolni. Úgyhogy odafigyelni ám Instán, semmilyen kihívó fenékbillegető fotó ne legyen fent, sem a tengerparton homokban hempergőző, ill. szexin pucsítós videó. A feltételeidet szerintem simán elfogadja, sőt önként és dalolva. A válóper már nyilván kicsit több időt fog igénybe venni, de legalább lesz közben ideje rendesen megborotválkozni és kiköltözni Avluból.
Mellesleg milyen kis nagylelkű vagy, ahogy átengedted Marynak gerillaboyt. Könnybe lábadt a szemem, komolyan.

Reptéri csókjelenet fotó profilképnek való!!!! (tudom, hogy ez a valóság, nem pedig photoshop!) :)) Az arany mondást feljegyeztem a gyűjteményembe. ;)

Gerillaboyos (Barisos!) sorira még mindig nem volt időm, pedig most már egyre kíváncsibb vagyok. De most nagyon lekötnek Hülyáék (miattuk jegelem IG-t is). És hát 3 hét ínség után ismét olvadozhattam tegnap este a képernyő előtt benim askimet bámulva a Carpismában. (Még hogy lapátra teszik, hahhh....) Nagyon rendben volt a tegnapi rész, hétről hétre jobb a sztori (most pár hétig vendégrendező van bájraktár helyett), remélem a nézettségen is meglátszik majd.

Marycim, reméljük nem szedtél össze semmi kórságot Afrikában tevevadászat közben! Gondolom a hátukon jöttél vissza. Várlak nagyon az élménybeszámolóval!

Herkese (friend) selam! :)
maryriddle 2019 jan. 24. - 22:50:41
(1240/1898)
Sziasztok, most csak a két tevével ugrottam be kiváltani az emberemet. Éljen a modern emancipáció végre pasikat is árulnak tevékért cserébe! Tudom hogy ingyen adod, de inkább nem maradok adósod Tímea abla. ;-)

Ui. Kifárasztott ez au afrikai út és jövőhét közepéig el vagyok havazva csak aztán csatlakozom a buliba, esküvőt hennát majd megbeszéljük.
Iyi geceler
Timea Hakmen 2019 jan. 24. - 13:04:37
(1239/1898)
Mary, ugye, hogy Mahiros itt?
Van egy olyan mondás, hogy a jóképű férfi, szakáll nélkül is jóképű, de, az igazán jóképűt onnan ismered meg, hogy bajusszal is jóképű. (Saját mondás amúgy :D.)
Timea Hakmen 2019 jan. 24. - 13:02:50
(1238/1898)
Egyik PVE-s társamnak is elmeséltem a romantikus vágyaimat. Ez lett belőle. XD (photoshop queen)
Itt már a kötelező hajfestés és orrplasztika után vagyok.
Timea Hakmen 2019 jan. 24. - 12:53:52
(1237/1898)
Hanga abla, miféle alkudozás? Hiszen még csak nem is ajánlott cserébe semmit! Pedig szerintem minimum két tevét megérne a csávó. Na tessék,.. végre itt lett volna a lehetőség, hogy végleg lepattintsam sótlanjégcsap Selamfriendet, erre kiveszik a kezem közül az új embert... Én is minek mutogattam... De OLSUN. Vajból van a szívem, mindenki láthatja: ha szereted Mary, természetesen lemondok róla, legyen a tiéd. Én csak egy kis helyet kérek a hárem legtávolabbi sarkában, amíg tart ez a sorozat, én leszek a kis veréb háremnő, akit sosem hív halvetre a szultán. Olur mu? :(
Neyse, ha vége a sorozatnak, én valószínűleg úgyis elfelejtem. Az Elifben játszott amúgy szegény... de ez ne tántorítson el, még csak 30, sikerülhet befutnia.... Bocs, nem akartam gúnyos lenni. Amúgy 10/10-es legény,színésznek sem rossz, tényleg sok boldogságot, örülök, hogy végre ASIK OLDUN. :)
Remélem én is kapok meghívót az esküvőre, ígérem, nem szöktetem meg a vőlegényt. Viszont, hogy dupla esküvő? Erika abla, yavassss! Off, mi 3 évig törvényes házasok voltunk, de szerencsére kénytelen voltam elválni. Az újraházasodásomhoz a három feltételemből - 1. szabaduljon meg a bajusztól 2. szálljon ki az Avluból 3. váljon el a másik törvényes asszonyától - legalább kettőnek teljesülnie kell, de egyelőre egyikre sem mutat hajlandóságot Selamfriend uraság... (Csúcs ez a becenév, elterjesztem a PVE-ben.:))

Mary, igen, én is úgy emlékszem, hogy az elsőben nem szerepel a gerilla de kicsit összefolyik már a kettő, mert egymás után néztem. Nem feltétlen kell látni az első részt, a másodikban mindent elismételnek, de ha ki akarod röhögni az exuramat, nem árt látni.

Hanga abla, nem emlékszem pontosan, hogy mikor bukkant fel Cem először. Szerintem már az első pár részben is volt róla flashback, de a 8. résztől kezdenek beindulni vele az események. Egyébként Cem nem azért ilyen robotos, mert szinkronizálva van?
Filiz színésznő beszédét még le is csekkoltam anno, és igen, tényleg ilyen hülyén - vagy ahogy a liberális nyelvészek mondanák, nem standard módon :D - beszéli a törököt. Bár én azt hittem ősnémet török; ha csak 5 évesen költözött ki, addigra már megtanulhatta volna az a fránya RRRR-t, - ha csak nem alapból raccsolós, meht még egy echte némethez képest is hettenetesen haccsol.

"Csírizes csókjelenet ajaj, ez a csók nem csak a török listán kerülne a top 5be szerintem. Szinte én jöttem zavarba, látván hogy a két színész mennyire élvezte az egészet" Oh, akkor nem csak nekem tűnt úgy? :D Egy videó alatt ejnye-bejnyéztek is, hogy Burcu Birincinek, hogy dehát nemrég mentél férjhez kiz, mitszólazurad?!?!
Hülya teljes múltjáról még csak sejtéseim vannak, ezért egyelőre nem freduzozok, de érzem, tudom, igazad lesz Michonne.
Askok:
" no a Fazi, ill. SAK vergődős askok megtépáztak, így a jól bevált nyekergő hegedű, révedés mártír arccal a semmibe, „igen de aztán mégsem” attitűd bevallom nem rántott most annyira be."
Ja, értem, megértem. Nem tudom, lehet, akkor valószínűleg én is ki fogok készülni tőlük :D Én is ritkán vagyok oda a hegedűszóra mártírarcot vágó askokért, a Melek - Hüsót inkább a karakterek személyisége miatt kedvelem. Amúgy maga ez az egész szerelem-téma nekem annyira lerágott csont már, nem tudok minden jöttment szerelmi életéért izgulni, már bocs XD de ezért tudom értékelni az olyan egyedi megoldásokat, mint pl. Hülya - Kerim ASK. ;))
"A Hüseyint alakító színész szerelem játéka ezért még górcső alatt…hihi" Ja, nekem nem a színészi alakítással van gondom, hanem, mint férfi nem jön be. Ha valami kis szőrös, mondjuk a gerillám, izé, Mary gerillája alakítaná, akár gyengébb színészi teljesítménnyel is, valszeg jobban olvadnék.

Hanga abla, megvolt hát, a híres 4. bölüm. Nem szoktam káromkodni, de gondolatban még az én számat is elhagyta egy "qwsda@skdfédfkd te hly krv". Azonban nem lehet sokáig haragudni rá, akarva akaratlanul beleszeret az őrült nőszemélybe nem csak a Kerim, a nézők is (no lesbianism :D). Én sem tudom, hogy mikor fogjuk megsajnálni... egyetértek Michonne-val, szerintem soha :D Vagyis, úgy mondanám, vannak sajnálatra méltó események az életében, de valóban a bestia mivoltja nem engedi, hogy sokat pityeregjünk a karakter felett, és akármi is derüljön ki a múltjáról, az max. árnyalni fogja a dolgait, semlegesíteni biztosan nem. Az egyetlen árnyaló tényező eddig nálam, hogy a tettei legtöbbször nem nyers rosszindulatból (kivéve a 4. bölümös dolgot) fakadnak, mint sokszor Zeynepnél, hanem egyszerűen valahogy fenn kell tartania azt a hazugságspirált, amibe belekeveredett. Szegényke. xD
Ahogy korábban is írtam, szerintem őt egyszerűen nem kell erkölcsi mércével méregetni, mert akkor tényleg csak utálni lehet, és teljesen jogosan. Karakterfejlődés gondolom lesz, remélem a forgatókönyvírók nem esnek a hipózás hibájába (lsd. Fi-s Duruka).
Kerimre én is úgy tekintek, mint azokra a nőkre,férfiakra, akik pénzért házasodnak, és még ha nyílt lapokkal játszott is, ezért nem tudtam megsajnálni, főleg azután, hogy olyan érzéketlenül beszélt Filizzel az abortuszról... Gonosz vagyok, de dőltem a röhögéstől a fején, amikor visszaérkezett Kenyából, és az a szürreális látvány fogadta, ami. XD Persze az ő "bűnlajstroma" azért jóval kisebb, mint Hülyajé. Mostanában viszont sokszor megesik rajta a szívem, néha olyan kis naiv, és sokkal lágyszívűbb lett, mint az asszonykája...

"Timi, vizuális típus vagyok, úgyhogy ezen most nagyon nevetek, elképzeltem, ahogy Ferihegyen búcsúzkodtok és dudál a 100E-s busz mert elálljátok az utat:)))"
Muhahaha XD Őszintén szólva, pont így tudnám amúgy én is elképzelni magunkat. Well, szerelmi életem kicsit bonyolult és skizoid. A párhuzamos univerzumban élő Timea Hakmen nem szingli, hanem egy gőzhajón szeli a világ tengereinek habjait hatalmas szerelemben urával, Baris Hakmennel. (bocs, Kuzey Güney-es inside joke) Mindeközben az ezen univerzumban játszódó életben valóban megszűntem Cagdas Selamfriend Onur Öztürk asszonyának lenni. Legalábbis papíron. XD (A KALBIM :'( [olvassátok síros Hazan-hangon] sajnos nem mindig van ezen a véleményem). De a lényeg, hogy a hűség időszakának vége, és nem zárkózom el a lehetőségek elől, sőőt....Insallah eltalál horror Cupidó február 14-ig.

Erika abla, valóban nem tűnik rossznak a legény. ;)) Nekem is szoktak írogatni törökök, csak nem ilyenek...Általában bizonyos kor felettieknek, vagy bizonyos küllem alattiaknaknak vagyok az esete... (Erről jut eszemben ma visszakövetett instán Selamfriend apja. XD) A fiatalabbaknak régen párszor visszaírtam, csak tesztből, de minden beszélgetésnek az lett a vége, meg akarják téríteni a gyaur lelkemet. :D

Michonne, megelőztél esküszöm ugyanezt a cikket akartam belinkelni. XDDD Akarok egy ilyen kastélyt!!!
Michonne 2019 jan. 23. - 23:54:57 Előzmény hanga549
(1236/1898)
Na tessék;)
Michonne 2019 jan. 23. - 23:51:03
(1235/1898)
Csók Mindenkinek,

Mankos, megtiszteltetésnek veszem, hogy az uram egy biztos török pontod;)
A szerelem és vérbosszút nem ismertem eddig, de olvasva a rövid tartalmat, nyomokban az Ezelre emlékeztet, vajon miért?:)

Hanga Abla,

"ezen most meghatódtamJajj, Michonnecim, nehogy már szabadkozzál a nyálascsiga fotóért!!! :) Vannak még ennél is sokkal szörnyűbbek. :))) A lényeg a pozitív változás, a nagyon helyes pályamódosítás szerelmem részéről. Amúgy kíváncsi lennék, Ő hogyan vélekedik MOST erről a korszakról, ezekről a fotókról. Nyilván akkor ez volt a feladat, ezekért kapta a sok-sok pénzt, valószínűleg a helyében más sem mondott volna nemet. Fiatal volt, belecsöppent ebbe a világba, kipróbálta magát benne (közben nem mellesleg jól megszedte magát), aztán jött egy másik lehetőség, és szerencsére váltott. Valahol azt olvastam, hogy nagyon szégyenlős voltés annyira nem volt ínyére ez a modellkedés. "

Na ez az, látod a modelleknek még erre is van mentségük, mármint a rossz képekre!:) Mellesleg a modellkedéssel szerintem nincs probléma, mindent lehet ésszel csinálni, és valószínű löketet is adott neki a filmes pálya felé. A szégyenlős vagyok szöveget meg mintha már én is hallottam volna modellektől, de valahogy a mai napig nem tudom bevenni …hehe

Kadin: igen, az a fragiból is lejött, hogy komolyabb, mint a Cukurova, én csupán a jelenlegi hangulatom miatt gondoltam elsőként rá, de a Kadinba is bele fogok nézni mindenképp.

HS- Mini Hüly
Ez esetben kitartást;) és persze hogy nem gáz, hogy nem jön be a kiscsaj:)
Az én benyomásaim nem ilyen rosszak vele kapcs., nálam kimaxolta az antiszoc maugli szerepkört:) bár engem nem lehet azzal vádolni, hogy otthon lennék a török gyerek színészekben, szóval azt is aláírom, hogy mindig van jobb. Max. annyitól tartottam, hogy egyszer tuti megfullad, mert annyira egy szuszra küldött mindent:D Anne-s kislányról írtátok korábban is, hogy nagyon jó, hiszek nektek;)

Felnőtt Hülya,

„A múltkor még bírtam, de most kifejezetten rühellem”

Megfogalmaztad a Hülya jelenség lényegét;) Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is meg lesz ez a hullámzás köztetek, és hidd el a nem elfogult nézők mind így vannak vele.

„Pár percet megnéztem már az 5. részből is, és kíváncsian várom, hogy mikor teljesedik ki annyira ez a karakter, hogy az ember elkezdi megsajnálni. (Nem a gyerekkorában elszenvedett sérelmekért, mert azokért eleve adott.).”

Megsajnálni később sem fogod sztem. Karakteridegen lenne ugyanis. Meleket, Filizt (igen őt is) lehet, sőt néha még Zeynepet is, de a Hülya típusokat nem, sőt kifejezetten sértő lenne rájuk nézve;)
Az én értelmezésem szerint Ő az a szürreál karakter, akinél arra kell törekedni nézőként, hogy „olyannak fogadjuk el amilyen” (ami nem teljes feloldozást jelent persze), és a viselt dolgaihoz kevesebb érzelemmel kell hozzá állni, mert ha ez nem sikerül, akkor elég nehéz kibírni vele a dizi végéig. Csúcs Bestia!:) Ahogy Timi is írta korábban, pont ez a dizi lényege!

„Allah óvjon minden férfit az ilyen rafinált nőktől. :)) Én személy szerint sosem tudnám egy olyan pasival elvetetni magam, aki engem nem akar, nem szeret, stb. Elvégre női büszkeség is van a világon. Ez a nő nagyon durván nyomja.”

Igen Te nem, mert minden bizonnyal van tartásod, de a rafinált nőknek más a fontossági sorrend, előbb elvetetik magukat, utána pedig kirafinálják a szerelmet is…hihi Az érzelmein túl, azért ez a házasság mégis csak az élete projektje volt, Hülya pedig szereti a kihívásokat:)
Ami Birkucinkat illeti szilárd meggyőződésem, hogy már gyerekkorában szerelmes volt Hülyaba XD
Na jó, visszaveszek kicsit, hogy ne nézzetek teljesen hülyének, oké, ha szerelemes nyilván nem is volt, de a maga gyermekded módján azért egyszerre vonzotta és taszította a leányzó már akkor is, szóval Hülya annyira nem lőtt mellé ezzel a házassággal, még ha ármánnyal is jutott hozzá:)

„Nem tudom, mi lesz még a tarsolyában, de a bébis, ill. itt a 4. bölüm beli (nagyon durva!!!) húzásával igencsak kiverte máris a biztosítékomat. A. Szegény Kerim... Igen, nem volt szép tőle a nászéjszakás húzás, de ő már az elejétől kezdve nyílt lapokkal játszott. Erre odamegy ez a nő Berlinbe és fenekestől felfordítja az életét már az első napon. „És minden ott töltött újabb 24 órájával tudja még fokozni a fokozhatatlant. :)) Remélem megkapja majd mindezekért a magáét a kis bestia, aki kétségkívül egyre jobban tetszik a mi kis birkucinknak.”

A házasság dologban én Kerimet egy percig sem sajnáltam, mert aki a saját apanázsa miatt házasodik, az nehogy már egy alázatos szent szüzet kapjon a nyakába, ámen!:)

A kirúgatós agyrémben egyetértünk, talán még a Melek-Kaya csapdán és a babás ügyön is túltett, és nyilván ilyen karmát azért senkinek nem kívánunk, de pont ez az az ügy, ami már Hülya ingerküszöbét is megpiszkálta, és talán életében először lelkiismeret furdalást érzett.
És természetesen Allah szeme mindent lát, így meg fogja kapni, ami jár érte, de mint tudjuk minden cirkuszt békülés követ ...hm ;)

„Amúgy kétségkívül szórakoztató ez a dizi, de az ember lányát (pláne fiús anyát!) mire kellően kiálmélkodta és időnként kiröhögte magát rajta, egy idő után elkezdi kirázni a hideg a gondolattól, hogy egy ilyen kis meny jusson neki (a fiának feleség). NAGYSZÉLYES!!! :))”

Ajaj milyen parát szabadítottunk itt rád a HS-el, kész vagyok:) Btw, elsősorban a fiadban bízz ne a sorsban;) Ja, meg Bayram babában, ő a kezdetektől szerette Hülist (:D), ami azért csak jelent valamit;)

„Persze van egy olyan sejtésem, hogy a történések másfajta fordulatot fognak venni, sőt látatlanban még akár a 180 fokos fordulatot is meg merem kockáztatni, ismerve a török forgatókönyv írók furfangosságát. (Apropó, ennek a sorozatnak ugye nem dráma a műfaja?)”

„imdb: Drama, Family, Romance”

És még mindig HS, de ez már Timinek szól, a nagy izgalomban legutóbb el is felejtettem reagálni Ardára…… ugyanez nálam is, sírva röhögős, komolyan rejtély honnan tudnak ennyire szélsőséges karaktereket leakasztani a törökök, lépcsős jelenet mindkét fél részéről EPIC, vagy 100x visszanéztem én is:)))

No leléptem mára csajok szép álmokat!
De, ha valaki nem tudna aludni, annak egy kis olvasnivaló XDXD
https://index.hu/kulfold/2019/01/21/elhagyatott_gotikus_kastely_lakopark_torokorszag_szellemvaros/

pápá
hanga549 2019 jan. 23. - 22:07:23
(1234/1898)
HS: enyhülök megfele... Tök aranyosak ezek ketten. :))) (Szívecske)
hanga459 2019 jan. 23. - 10:41:59
(1233/1898)
Most találtam Messengerem szűrt üzijei között. Nekem is van selamfriendem (friend nélkül). Chöhhh, nem is csúnya... :D :D ;)
hanga549 2019 jan. 22. - 21:42:58
(1232/1898)

Jajj, Michonnecim, nehogy már szabadkozzál a nyálascsiga fotóért!!! :) Vannak még ennél is sokkal szörnyűbbek. :))) A lényeg a pozitív változás, a nagyon helyes pályamódosítás szerelmem részéről. Amúgy kíváncsi lennék, Ő hogyan vélekedik MOST erről a korszakról, ezekről a fotókról. Nyilván akkor ez volt a feladat, ezekért kapta a sok-sok pénzt, valószínűleg a helyében más sem mondott volna nemet. Fiatal volt, belecsöppent ebbe a világba, kipróbálta magát benne (közben nem mellesleg jól megszedte magát), aztán jött egy másik lehetőség, és szerencsére váltott. Valahol azt olvastam, hogy nagyon szégyenlős voltés annyira nem volt ínyére ez a modellkedés.

Cukurova: "békafejű Hilal Altinbilek is játszik benne" :))) Tényleg kissé fura feje van. És köszi, már nem agyalok tovább, hogy honnan volt ismerős a nő. (Hát persze, a MŰVÉSZFILMBŐL!) :))
Amúgy tényleg könnyedebb szórakozás Cukurova, de korántsem jobb, mint Kadin. Esküszöm, tényleg nem tudnék választani közülük, ha arra kerülne a sor.

HS első 4 rész kivégezve. Hát ööö.... nem is tudom, mit mondjak, lányok.

1. Michonne, nekem nem a kislány Hülya karakterrel van bajom, hanem magával a kislánnyal, mint ijfú kis színésznővel. Biztos gáz, de egyszerűen ki nem állhatom, és szerintem nem is alakít jól. Mondjuk nálam magasra tette a mércét tehetségben a kis Anne-s és Kizim-es lányzó (a nevét most nincs kedvem kigooglezni, fejből meg nem tudom). De több sorozatból is tudnék tehetséges kis színész palántákat felhozni. Mindig elámulok, hogy a törököknek mennyi édes kis gyerekszínészeik vannak, ezért nem értem, miért pont erre az ifjú hölgyre esett a választás. Na mindegy.

2. Felnőtt Hülya, MINT KARAKTER (4. bölüm végéig): Allah óvjon minden férfit az ilyen rafinált nőktől. :)) Én személy szerint sosem tudnám egy olyan pasival elvetetni magam, aki engem nem akar, nem szeret, stb. Elvégre női büszkeség is van a világon. Ez a nő nagyon durván nyomja. Nem tudom, mi lesz még a tarsolyában, de a bébis, ill. itt a 4. bölüm beli (nagyon durva!!!) húzásával igencsak kiverte máris a biztosítékomat. A múltkor még bírtam, de most kifejezetten rühellem. Szegény Kerim... Igen, nem volt szép tőle a nászéjszakás húzás, de ő már az elejétől kezdve nyílt lapokkal játszott. Erre odamegy ez a nő Berlinbe és fenekestől felfordítja az életét már az első napon. És minden ott töltött újabb 24 órájával tudja még fokozni a fokozhatatlant. :)) Remélem megkapja majd mindezekért a magáét a kis bestia, aki kétségkívül egyre jobban tetszik a mi kis birkucinknak. Pár percet megnéztem már az 5. részből is, és kíváncsian várom, hogy mikor teljesedik ki annyira ez a karakter, hogy az ember elkezdi megsajnálni. (Nem a gyerekkorában elszenvedett sérelmekért, mert azokért eleve adott.).

Amúgy kétségkívül szórakoztató ez a dizi, de az ember lányát (pláne fiús anyát!) mire kellően kiálmélkodta és időnként kiröhögte magát rajta, egy idő után elkezdi kirázni a hideg a gondolattól, hogy egy ilyen kis meny jusson neki (a fiának feleség). NAGYON VESZÉLYES!!! :))
Persze van egy olyan sejtésem, hogy a történések másfajta fordulatot fognak venni, sőt látatlanban még akár a 180 fokos fordulatot is meg merem kockáztatni, ismerve a török forgatókönyv írók furfangosságát. (Apropó, ennek a sorozatnak ugye nem dráma a műfaja?)

Michonne abla: Hüseyin színész fiú igen szépen ki van varrva, TETSZIK, még mindig és így is. Köszi a fotót! :))

Mary, elfelejtettem a múltkor reagálni a Cukurova angol feliratos ajánlásodra. Köszi, de egyelőre jó nekem a magyar fordításos tempó, mivel - mint ahogy már írtam - sok egyéb dizit is nézek mellette, és már így is elmaradásban vagyok sokszor.
ÉS: nagyon ügyes vagy, hogy ilyen hamar megfejtetted szőke hajú Yakup mibenszerepelt feladványt. Bevallom, én nem jöttem rá ilyen hamar, így google-t, a barátomat (aki nem a medvesajt) kellett segítségül hívnom. Zaklatásos szexbotrány? :O Erről nem is hallottam. Ritka ellenszenves feje van Carpisma-ban is, de ezek után még jobban fogom utálni.

Mankos: török szajrék, amik nem szarjék téma: valóban, meglepően jó minőségűek a cuccaik. Ezt már szabadkai vásárolgatások alkalmával is megtapasztaltam. Akkor még nem kifejezetten török holmikra utaztam, csak néha csusszant be véletlenül egy-egy "Made in Turkey" darab, de azok kivétel nélkül minőségi, strapabíróknak bizonyultak, akár több év hordás után is. Isztambulban persze jóval olcsóbban jutottam hozzájuk, és eddig még mindegyik állja a sarat. Talán egyetlen vékony karláncom szakadt el összesen, de az sem az ő hibája volt. A ruhák, cipők, táskák is kifogástalan állapotban vannak 5 hónapnyi nyűvés után is. Nyáron beszerző túra folyt. köv. :))
mankosy 2019 jan. 22. - 14:15:37
(1231/1898)
Hali!

michonne: köszi a felhomályosítást a H-ról, talonba rakom

"Csajok én már fel sem fogom ki kicsoda, meg ki miben játszott…, de annyi azért körvonalazódik a lassú felfogásom ellenére is, hogy talán Marynknek mégiscsak bekötik a fejét feb. 14-ig? a tavalyi Cupido nyila célba ér végre;)"
én már egyáltalán nem tudom, hogy ki ki név alapján, aztán ah rákeresek ,akkor tudom, de neveket nem bírok megjegyezni ...Erika egyedül a biztos pont :D..na jó még Engin

találtam egy szintén olasz sorozatot a címe sokat sejtető Szerelem és vérbosszú biztos ment a tv-ben is mivel szinkronos

erika: teás cuccokat nem vettem, csak a teára írtam, hogy ugyanazt lehet kapni, mait én is hoztam anno és olyan íze volt, mint amit kint lehet inni, meg itthon is
én ruhaneműben utaztam, cípőben :D...kendők meg olyan jó kis gagyi NB cipő, ami azóta is kirat és mindenki szerint tök jó...kb 3000 ft volt párja :D
a valami hímneműre rápörgés egy egy alkotásban meg teljesen természetes viselkedés, az életben is csak hűséget, fogadtunk, de nem vakságot....kell a vizuális élmény (az utcán vagy bárhol is he egy pasi mondjuk rámmosolyog vagy szemez, az jólesik, főleg mivel a melóhelyen max leszbikus lehetnék, de akkor inkább kössz apáca

képzeljétek a zuram az igazi, aki igazából nem is a zuram pont török csoportot visz egy hétig.

és ha már szóba került a Dallas (BP is elég géz volt fiatalon).
https://www.youtube.com/watch?v=mvNVaaskVic
Michonne 2019 jan. 22. - 00:35:08
(1230/1898)
És végül tetkós Hüsinket Erika Ablának címzem, remélhetőleg tompítva ezzel a múltkori mellé nyúlásomat;)
Michonne 2019 jan. 22. - 00:30:14 Előzmény mankosy
(1229/1898)
Elisa:
Preziosi vad és pimasz Fabrizioja verhetetlen volt, én is bírtam, bár néha orrba vágtam volna:) és igen, a nápolyi vonal egyértelműen bukta, talán le sem kellett volna forgatni. Rém gyenge volt Elisa lamúrja az új pasival, meg úgy egyáltalán az egész, bár nem tagadom a labda elég magasra volt lőve. A harmadik évad nekem bejött Elisa és Lukrécia gyerekeivel, és a már felnőtt Martino Ristorival, sőt ő jobban is mozgatott, mint a fiatalok. Az utolsó évadot volt szerencsém olaszul nézni magyar felirattal, ami csak hozzá tett az élményhez. Az Elisa fanok hosszú évekig reménykedtek egy esetleges 4. évadban, de ez végül nem jött össze.
Egy kis pletyka még, Prezosi és Vittoria Puccini (Elisa) az életben is egy pár lettek, gyermekük is született, majd a szakításuk pár év múlva elég viharosra sikeredett, ha jól emlékszem. És nem meglepő módon a 3. évadban is születtek szerelmek a forgatás alatt, mégpedig a szépfiú G. B. jött össze a gonoszt játszó színésznővel, Anna akárkivel, akivel egy ideig együtt is éltek.
No de a Blikk lehúzza a rolót mára, pletykák befagyasztva:)))

Medici:
Haha szóval te az apjára én meg fiára. Madden egyébként nem az esetem, valszeg inkább a karaktere volt ami vonzott, a jóságos kis Stark fiú, észak királya, red wedding, olyan kis cuki brühühü:)
öööö habár ezek a jelzők akár Havasra illenének, de ő meg soha nem mozgatott meg, no de mindegy is a sorozatról azért semmiképp nem beszélnélek le, mert nekem főképp Richard Maddenel voltak gondjaim. A feleségét alakító színésznő viszont nagyon meggyőző volt, vitte a hátán a sztorit, no meg Ricsit is:)) Btw több olasz szereplővel töltötték fel a produkciót, szóval lehet, hogy Preziosin és Sarahan kívül látsz még más ismerős arcot is, hiszen te jobban otthon vagy az olaszokban.
A zenéje el lett találva, a főcímet, régi nagy kedvencem a Skunk Anansies csaj énekli:
https://www.youtube.com/watch?v=TETgHZf6ho0

A Harlots története két madame ősrégi viszályára, és az erre alapuló bosszúra épül a XVIII. századi Angliában, azon belül Londonban. A sztori szerintem annyira nem erős, viszont karakterekben és színészi munkában, illetve a korállapotok bemutatásában nagyon igényes a sorozat, Lesley Manville, mint Lydia Quigley hatalmas alakítást nyújt, csak pilláztam néha, persze a többiek sem szégyenkezhetnek. A Harlots egy kosztümös, de már új hullámos darab, gondolok itt zenére, kép világra stb. Humor is van bőven, hiszen félig azért csak brit cuccról beszélünk. Egyébként magamon is meglepődtem, mert nem jellemző rám, hogy egy 90%-ban női vonalra alapuló sorozat hosszabb távon lekössön, szóval valamit tud a Harlots:)

"a kosztümös filmekben-sorik sierének megfejtettema titkát: az apsik qurva szexik azokbana bő ujjú fehér, ingekben, főleg mikor kicsit hanyagul elül szét van nyílva, vagy éppen vetkőznek"

Tádááám, és már vissza is tértünk Mr. Darcyhoz.. ;)

Michonne 2019 jan. 22. - 00:18:14 Előzmény maryriddle
(1228/1898)
Mary, igazán nincs mit, örülök hogy kedvedre való volt az interjú.
Bennem is ez a felnőtt filmes mondat tartja egyébként a lelket, és nem gyökérkedsz, a vérfanok külön fajta mint tudjuk, megkockáztatom van olyan akinek az elképzeléseimben Engin úgy él, mint akinek még mindig az Anyukája viszi be reggelente a kakaót:) szóval bármilyen reakció lehetséges a film után.

„Vérfanok szerint nyilván a 21. század irodalmának császára.”
Ó hát persze….irodalmi Nobelt azonnal!:))

A novellák a Kafasina Göreben jelennek meg, nagy részét olvastam persze, a képen látható saját példány (ajiba kaptam;). Ezen novellák lettek csokorba fűzve, és kiadva nem oly régen, Sessizlik – Csend címen:
https://www.dogankitap.com.tr/t/?src=%2Ffiles%2Fkitaplar%2Fimg%2Fsessizlik_o.jpg&w=400&zc=1
Nem vagyok nagy novella elemző, volt közte jobb és gyengébb is, és volt olyan is, amiben talán jobban elveszett, mint kellett volna. Gyermeki érzéseit, emlékeit, benyomásait vegyítette kitalált történetekkel, ami érint mindent, szerelmet, barátságot, családot, gyökereket. Az egyikben megemlíti egy mondat erejéig az esztergomi várfolyosót is (remélem azt, mert ha másikat akkor örökre leszerepelek, mint Engin fan..haha). De az én kedvenceim főként a kardisos, grundos sztorik, azokat szerintem jól elkapta. A stílusa többnyire olyan finom Engines, és ezt tényleg nem tudom jobban megfogalmazni:)

Szegény Bergüzar sok oltást kapott a haja miatt. Egy terjedelmes levélben rendesen ki is osztotta a népet, szóval én már meg sem merek szólalni:-)

Pedig annyira azért nem rossz, de tény, hogy nem is olyan dögös, mint anno Tuba "rövidülése".

"Engin vérfanoktól olvastam egyébként, hogy a Cocuklar maga a nagybetűs művészfilm (!!!) ergo csak az arra érzékenyek érthetik meg a mondanivalóját!" Hidd el ezt elég sok remekművel kapcsolatban olvastam már, pl. Kara Sevda, Kuzey Güney...

Muhaha

Sahsiyet:
Akkor jól emlékeztem én, hogy volt amikor a puhu blokkolt…..Ó de sajnálom, remélem összejön a teljes fordítás. Még szerencse, hogy nem spoliereztem el a nyomozás végét, meg mást sem, mármint remélem.

SAK :
Uhhh bevallom én még fragikat sem…..de csak nem beteljesült a nász? vagy túl sokat várok, mert a HS fertője elvette az eszem és csak csókcsata volt? hmm azt hiszem át kell pörgetnem a fragikat, felcsigáztál. Váhhh pedig Mercanban annyi potenciál lenne, hiszen az elsőben is vitte a sót, piszlik írók grrrr.

Michonne 2019 jan. 22. - 00:08:08
(1227/1898)
Hayat Sarkisi:
Csajok, nekem is happy, hogy többünk rákattant, kell néha a móka és kacagás, bár ennek a sorozatnak is megvannak azért a maga személyes drámái, melyek szépen lassan bontakoznak csak ki. Erika, nem tudom mennyire keserítelek el az infóval, de a gyermeki ének többször fognak még megjelenni. Ezek a visszaemlékezések fontos pillérét képezik a történetnek, jobban rávilágítanak a szereplők személyiségére, és arra, hogy felnőttkori reagálásukban milyen szerepet játszik a kemény gyermekkoruk (itt nyilván a lánytestvérekre gondolok elsősorban). Ezzel talán jobban érthetőbbé teszik Hülya nagyon mély dühét, és szerintem ez az a momentum ami a felnőtt énjét a sok kavarása ellenére is szerethetővé teszi, mert azért az jól látható, hogy a vagány kavarógép tulajdonképpen egy bizalmatlan, szeretetéhes kislány a mélyben, továbbá ezen visszacsatolásokból Melek kényszeres áldozatvállalása is tisztább képet kap. Láthatjuk, ahogy a kifejezetten kedves kisugárzású, lágy gyermek Melek a sok lemondás hatására, hogyan és mivé formálódik, vagy, hogy a szinte antiszociális Hülya bizonyos szempontból mennyire lágyabb felnőtt lesz.
Timi egyetértek, nekem is pont a főbb karakterek tökéletlensége jön be, ránk fér egy kis kitérő a túlzó pátosszal átitatott, majdnem tökéletes hősnők és hősök világából;)
Kungfu Bade …hihi hát igen, az egész csaj egy nagybetűs jelenség, nagyon passzol Bayram babához (még alkatilag is:D), Sülisel való szürreális kapcsolata pedig hab a tortán:) Azért nem semmi a török Annék élete, mert nem elég, hogy a szerető gyereke a lábtörlőn landol, de pluszban még tini korban is van, dupla szívás:) Casanova Bayram baba arcán azért vastag a bőr, és lesznek itt még rég elfeledett askok, de pssszt nem pletyizek.
Csírizes csókjelenet ajaj, ez a csók nem csak a török listán kerülne a top 5be szerintem. Szinte én jöttem zavarba, látván hogy a két színész mennyire élvezte az egészet…hmmm és ahogy Kerim megkoronázza az egészet azzal a finom kis „pardon”-al a végén na az külön ahhh pulzusnövelő jelenetekből szerencsére később sem lesz hiány, szóval nyáladzásra felkészülni lányok!;) És az, hogy Kerimet hagyták az egész dizi alatt félmeztelenül garázdálkodni csak arra enged következtetni, hogy a HS-t skandi földön cenzúrázták:D De ha már Deniz Baysalt emlegetted Timi, több részen keresztül gondolkodtam, hogy a Sülist (:D) játszó színésznő kire emlékeztet, mikor is beugrott „drága” Hazanom pofikája. Képes voltam rákeresni nincs e vmi közük egymáshoz esetleg (anyuka, nagynéni, unokatestvér, tb), de nincs.
Hüseyin bátor lázadása nálam is pozitív, sőt az is, hogy a testvére támogatja ebben, végre nem egy kakaskodó, irigykedő testvér kapcsolat. A Melek-Hüseyin ask klasszikussága, szépsége pedig vitathatatlan, és kiindulva áldozatvállalós típusukból más nem is illett volna hozzájuk, az én idegeimet inkább a szokásos megjelenítés viselte meg, hiába no a Fazi, ill. SAK vergődős askok megtépáztak, így a jól bevált nyekergő hegedű, révedés mártír arccal a semmibe, „igen de aztán mégsem” attitűd bevallom nem rántott most annyira be. Biztos az is közrejátszott, hogy az átpörgetés alatt én inkább a Hülya-Kerim kapcsolat alakulására koncentráltam erősebben. Szóval vannak homályos részek bőven, amire majd a felirat válaszokat ad, de annyi biztos, hogy Zeynepel kiegészülve az Ő hármasuk is hoz majd bőven érdekes fordulatokat a jelenlegi állapotokhoz képest. A Hüseyint alakító színész szerelem játéka ezért még górcső alatt…hihi
A Kaya szóterror engem is kikészít, és még Nilay, aki az egészségügyben dolgozik az is alkalmazza (nem tudom mi van ezekkel a török nővérekkel...XD). Csak az menti meg a Bestiákat, hogy ha kívülről bántják szegénykét, akkor általában azért összezárnak és megvédik.
Filizről mindig barátnőm anyukája jut eszembe, aki német anyanyelvű, és ugyanilyen raccsal beszéli a magyart, mint Filiz a törököt:) A színésznő 5 éves korától Németországban él, gondolom ezért az erős akcentus. De az a Mahir is néha felismerhetetlen nyelven karattyol észrevettétek?:)
No és Robot Cem „náber”-e? … grrr kiráz a faszitól a hideg, igazi kis genya pszicho.

Michonne 2019 jan. 21. - 23:59:22
(1226/1898)
Sziasztok!:)

Ajjaj úgy érzem sebeket téptem fel itt sokakban csiga Kivoval, nem volt szándékos, illetve higgyétek el nekem Mankos és Erika Abla, hogy a fényképcsatát tuti én nyerném, mert Engin korait lehetetlen túlszárnyalni ..XD igazatok van maradjunk a szőrnél, íme Kücük Pasa ha nem baj.

Csajok én már fel sem fogom ki kicsoda, meg ki miben játszott…, de annyi azért körvonalazódik a lassú felfogásom ellenére is, hogy talán Marynknek mégiscsak bekötik a fejét feb. 14-ig? a tavalyi Cupido nyila célba ér végre;)
Gáz egyébként hogy nekem a kendős képen a pasiról Halit Ergenc ugrott be? de csak a kendővel, nyugi!:)

„De tudjátok, én mindig olyan love storyt képzeltem el köztünk, mint - a HS-es Melek - Hüseyin, meg hogy Sezen Aksu - Biliyorsun számára búcsúkodunk a reptéren mint Yagiz és Hazan, szóval ez a selam friend komolyan kiölt belőlem minden romantikát. Undok, sótlan, töketlen jégcsap. BITTI.”

Timi, vizuális típus vagyok, úgyhogy ezen most nagyon nevetek, elképzeltem, ahogy Ferihegyen búcsúzkodtok és dudál a 100E-s busz mert elálljátok az utat:))) No de majd ha kinevettem magam, akkor fog ám tudatosulni ez a kegyetlen BITTI. Ami lényegében azt jelenti, hogy most akkor Te leszel szingli a szerelmesek napján??
Hát megőrül most már veletek az ember lánya! Elő kell kaparnom gyorsan horror Cupidót, Ámen!

Hanga Abla: én is megnéztem a Kadin és a Cukurova fragiját, hozzám talán közelebb áll az első, viszont hangulatilag a kevésbé depresszívnek tűnő másodikkal kellene nekem is próbálkoznom.
Szóval ha lesz egy kis időm az első részt mindenképp lecsekkolom, bár annyit már kiszúrtam, hogy békafejű Hilal Altinbilek is játszik benne, ő volt a Cocuklar remekműben Kerem rövid életű felesége.
Dallas sztájlt én is vágom ne viccelj, örök darab….:)))) https://www.youtube.com/watch?v=nCEjeTb1rrs
hanga549 2019 jan. 21. - 23:40:47
(1225/1898)
Aztanemjóját neki, micsoda alkudozás folyik itten... Timea ablám, én úgy, de úgy megszavaznám Marynek azt a kis gerilla harcost! Olyan szépen kéri... Persze én könnyen beszélek, mert szerencsére az enyémet még senki nem próbálta meg elkunyizni tőlem. :)) (Nem adnám!!). De neked tényleg ott van selamfriend, ami komoly előrelépéseket kezd tenni a kapcsolatotok elmélyítése érdekében. Tessék ezt értékelni! Mary amúgy tuti biztos kölcsönadná neked néha a kis gerillaboyt, ha selam nem viselkedne megfelelően és kicsit meg akarnád leckéztetni. Szerintem fontold ezt meg! Nem beszélve arról, hogy Marynek, mint barlang alapítónak már erőteljesen kijárna egy férj. Éséésss mehetnénk végre egy bazi nagy turkish lagziba. És mondjuk Te megkönyörülhetnél rajta is hozzámehetnél hivatalosan is selamhoz, és akkor dupla frigyet ülnénk. Jujj, és csinálnánk henna éjt is!
A dizit időhiány miatt még nem kezdtem el. De mindenképpen tervben van (jujj, szorítsatok, hogy én ne kattanjak rá a gerillára!) :))

Bu arada, szerintetek ledérségnek számít, ha Hanga szinte kivétel nélkül minden sorozatban rápörög valakire a férje mellett? De most komolyan. Most például HS-ben ez a Hüseyin fiúcska zavarta fel az állóvizemet. Minél tovább nézem (már 4. bölüm!), annál inkább. És végre nem érzem magam pedofilnak, mert ő azért már korosabb, nna. Persze (jelenleg) Kadir Adalit nem tudja sosem senki letaszítani a trónról, de akkor is... Ha Bayram papának lehet egyik héten egy törvénytelen gyereket hazavinni, a másikon a régi szeretőjét befogadni a családi fészekbe, és ezt egy "zsebkendőnyi problémának" :))) titulálni, akkor én is szemezgethetek. Nem igaz?

Mary, azóta Cukurova 2xháromszögbajusz átment nagyon csúnyába,és kiderült még róla ez-az, úgyhogy tényleg psycho, és nincs is már rá mentsége. A múltkor még nem tudtam, amit most már tudok...

Carpisma Kadirom felsőteste valóban kidolgozottabb volt Kuzey bokszolós korszakában, azonban nekem tetszik ilyen kis husisabban is. Talán még jobban is. Basak szerencsére jól tartja, bár biztos nem főz olyan jól, mint én. És olyan finom és óriási képviselőfánkot sem tud sütni, mint amilyent nekem sikerült szombaton 25 évnyi kudarcba fulladt próbálkozás után... :)

Mankos, török teát, teáscsészét Magyarországon venni én szentségtörésnek tartom és nem is esne olyan jól, mint az, amit onnan kintről személyesen én magam hoztam. Bevallom, miután hazajöttünk pár nap múlva tettem egy erőtlen próbálkozást itteni boltból, de nem hozott lázba, mindösszesen néhány fűszert és egy üveg grillezett paprikát vettem. Mondjuk elég szegényes volt a választék az egy szem helyi boltban, és nem csak török áru volt, hanem egyéb országokból származó is. Viszont a főtéren megrendezett adventi vásárból hazafelé botorkálva felfedeztünk egy török kebabost, akinél teát is lehetett kapni, eredeti szépséges csészéből. (Ott eszembe sem jutott csészéket kunyizni, mert az sem ugyanaz, mint kintről haza zsákmányolni).

Iyi geceler, ablácskáim!

UI: Mary, esetleges alternatívaként ő nem jöhetne szóba gerillaboy helyett/mellett? Szerintem ez sem rossz. :) Ő állítólag Cennet főszereplője.
mankosy 2019 jan. 21. - 08:28:28
(1224/1898)
Lehet kapni török boltban kilós fekete teát (fekete tenger partjáról való),mi isztambulból hoztunk még anno, de néztem a tötök boltban is van olyan, meg jó erősre főzik,a ttól lesz olyan kicst fanyar íze.
Ez egyszer nem leszek szarkasztkius, további száp hétfőt és hetet mindekinek..big hug :D....és áramoltassátok az a csít rendesen ám.
maryriddle 2019 jan. 21. - 00:11:01
(1223/1898)
Baba + babababa
maryriddle 2019 jan. 21. - 00:10:27
(1222/1898)
Szemek
maryriddle 2019 jan. 21. - 00:03:47
(1221/1898)
Selamlar!

Gerilla bácsiról először is annyit hogy WOW! A múltkori képen nem volt ilyen jó, de ezen a telefonoson nagyon ott volt. Olyannyira hogy belenéztem a sorozatba, az első részben jól látom hogy nem szerepelt? Csak a másodikban találkoztam vele, és hát bevallom én sem tudtam levenni a szemem róla, pedig ismertek hogy nem vagyok egy nyálcsorgatós fajta.
Tímea abla, mit jelent az hogy összeszűrtétek a levet? Szerintem te maradj csak az uradnál akit annyira imádsz. Mert én úgy érzem, hogy életemben először ASIK OLDUM egy török színészbe. Komolyan. Ugye lehet az enyém? Adok egy esélt a dizinek, ha nem jön, be az ő jeleneteit akkor is lepörgetem. Muszáj az első részt is megnéznem ahhoz hogy képben legyek?
Amúgy így hogy mondod, tényleg van benne egy kis kenanság.

Köszi a dizi ajánlásokat Hanga ablacim. Mindkettő elég meggyőző volt. Most valahogy a Cukorova jobban vonz, a bajszos legények ellenére is... Háromszögbajszon nagyot röhögtem, tuti hogy végig erre fogok koncentrálni ha nézem. Én Ok.ru-n találtam meg angol subbal, nem kell?

Ja igen láttam hogy Kivanc focihuligánkodik. A hátsófertájt elismerem, a felsőtest viszont már nem olyan azért, mint a Kuzeyben. :-) Ez is Basak műve :-))

Szerintem nem alma tea volt, mert nem volt alma íze. Legközelebb elkérem a receptet.
Berkay Hardalomról ez a kép szörnyűűűű....
Szőke fiún egy napig gondolkoztam, analizáltam az arcát, de végül beugrott azt hiszem: a Fi-ból Bilge bongyorihajúja? Neki volt valami zaklatásos szexbotránya nemrég, fura hogy az Ayyapim alkalmazni merte.
Timea jót röhögtem, szerintem te vagy az első lány a világon aki azért dobta a kedvenc sztárját mert túl sok meztelen fotót posztolt :-)) De igen, értelek és igazat adok neked.

HS-t továbbra is nézem hajtom imádom , next time írok róla.
hanga549 2019 jan. 20. - 16:52:29
(1220/1898)
Hoppá, Melek babája... Hát persze!!! Most esett le... ;)) (Még izgisebb!)
hanga549 2019 jan. 20. - 16:43:15 Előzmény Timea Hakmen
(1219/1898)
Mutlu pazarlar dostlar!

Kivosságot én nem látok benne, de kétségkívül jó pasi. Jöhet! :))) Hányadik résztől lesz csodálható a munkássága? ;) Merthogy EVET, EVET, HS-be belemélyültem, már mindjárt végzek a 3. bölümmel. Abláim, köszönöm az ajánlást, valóban fogamra való ez a dizi. Lököttek ezek egytől-egyig, és nekem most pont ennek a török szeleburdi családnak a hihetetlen kalandjaira van szükségem. :)) Bevallom egy kicsit már kezdtem bedepizni a sok drámától, amiket nézek, egyedül Cukurból Salih/Vartolu-Medet kettős hat rám igen felüdítően, illetve Kizim Güney (Demir bey) tud még megnevettetni, mert a szomorú téma ellenére a készítők azért csempésztek bele némi humort is.

HS Filiz beszédstílusán-akcentusán lehidaltam. (Vagy a nő tényleg ilyen hülyén beszéli a törököt?) :) A kislány Hülya valóban ijesztő és semennyire nem szimpi - emiatt az 1. bölümöt kissé fenntartással néztem. De szerencsére túl vagyunk a múlton, a kiscsaj is már egyre ritkábban kerül elő a visszaemlékezésekből. A felnőtt Hülyát azonban rettentően bírom, nem semmi csaj. Igazi tökös, belevaló, rafinált és nagyon-nagyon okos. :)) Most tartok ott, hogy Kerim visszahívta a lakásba (és az életébe). Persze nem kicsit önző céllal, de tetszik, ahogy olvadozik a jég és egyre többször néz rá úgy máshogy, persze csak titokban. :) A kedvencem Bayram papa. Szakadtam, amikor előrántotta az pisztolyt és fejbe akarta lőni magát. Olyan hirtelen történt, és annyira meglepődtem, hogy majdnem megakadt a torkomon a karácsonyról maradt szaloncukor.
Melek és Hüseyin nagyon helyesek együtt is és külön-külön is, remélem összejönnek. Nekem Hüseyin mint pasi is bejövős. Nem ugrik be, hol láthattam azelőtt.

Ti azt hittem Tatli Intikam. Már kezdtem büszke lenni magamra, hogy megfejtettem, de akkor ezek szerint nem az. Most komolyan Fi paródiája? :)) Belenéztem. :))) Ahogy elnézem, nem csak Fi paródia, hanem pl. utalnak benne Cukurra is (3:20-nál). Egy az egyben Cukuros Yamac (alias Aras Bulut barátunk), a fülhallgatós zenehallgatás (már maga a zenei stílus is), a tánc, a mozgás. Na, megnézem majd mindenképpen én is ezt a Ti-t, hátha lesznek még benne egyéb gyöngyszemek. Habár már maga az alapkoncepció is nagyon jó. :)) Honnan találtok ti ilyeneket? :))

Egyébként érdekes, amiket írsz Alpról, Timea abla. Fura, de abban a pár részben, amit láttam én is pont ilyesmit éreztem. Én úgy vettem le, hogy a pasi szemmel láthatóan nagyon el van magától ájulva és a felsőtestével szándékozik meghódítani a női nézőket. Soha semelyik sorozat semelyik karakterénél nem éreztem ilyesmit, csak ennek a srácnak a vetkőzös jeleneteinél. Számomra visszatetsző volt ez is.

Megérkezett az új Cukurova rész, elmentem nézni.
mankosy 2019 jan. 20. - 12:10:21 Előzmény Timea Hakmen
(1218/1898)
Ja emlékszem, ő volt nekem a nem odavaló pasi, vagyis nem egy török dizi ugrott volna be róla ott abban a szerkóban és kinézetben...az már gáz, hogy akkor született, mikor érettségiztem :D
Timea Hakmen 2019 jan. 19. - 23:55:07 Előzmény Timea Hakmen
(1217/1898)
mármint, hogy *pocakodásra hajlamosak (pucérkodásra csak Alpom hajlamos :D)

Őt pedig Hanga ablának akartam megmutatni. Cem uraság a HS-ből. Nem gondolod, hogy kicsit kivós?
Nekem Birkuci jobban bejön, de ritkán látni ilyet, hogy az ellenség ennyivel jobban néz ki, mint a főhős.

(Mankos, egyébként ő az a hosszúhajú harcos Belginnel, akit emlékeim szerint te is stíröltél a Mehmet szultános sorozatban.)
Timea Hakmen 2019 jan. 19. - 23:49:11
(1216/1898)
Kendő nélkül. (*.*)
Timea Hakmen 2019 jan. 19. - 23:48:22
(1215/1898)
Most nem ajánlgatom Mankosnak, mert tényleg eléggé összeszűrtük már a levet, de csak szerintem hasonlít kicsit Kenanra ő is?
Timea Hakmen 2019 jan. 19. - 23:44:34
(1214/1898)
Hanga abla: A nagytesót inkább a második évadban vetkőztették, és kevésbé indokolatlanul, mint az öcsit, (aki a második évadban azt hiszem nem is pucérkodott), bölümszámot sajnos nem tudok mondani. Én mindkettőt inkább ruhában kedveltem jobban, (pocérkodásra hajlamos legények ,szerencséjük, hogy sportolnak) bár igaz, én majdnemhogy immunis vagyok a félmezítelen férfitestek látványára. Na jó, HS- Kerimet szoktam stírölgetni :P (TeamMellkasszőr).
Ja igen, én is vettem észre, hogy kezdenek visszavonulni az antibasakisták, kicsit kár, mert olyan gyöngyszem beszólásokat találtam hogy néhányat még a beszólás gyűjteményembe is felírtam, komolyan, nagyon kreatívak a Kivanc-fanok.

"Amin ledöbbentem, hogy a kisbaba tényleg az idősebb lányé?" Erre sajnos nem válaszolhatok. :))

A Ti a Fi paródiája: https://www.youtube.com/watch?v=gz2oe2aPET8 4 részes, érdemes megnézni. Én ma nézem a finálét, nagyon izgulok. :)

A szőke fiú nagyon ismerős, de nem tudok rájönni, hogy kicsoda.

Mary:
Igen, elkezdtem az Asktan Kacilmazt. Maga a koncepció nem rossz, a színészek viszont - főszereplőnő, exférjem és az idősek kivételével - elég gyenguszok, élén a főhőssel, akinél unalmasabb karakert még nem hordott hátán a Föld, pedig elég nagy a verseny.
Szóval nem rossz, de semmi extra. Viszont a gerillát nem hogy lesem, hanem nem tudom levenni a szemem róla, bocsi párterapeutám. :(

Alppal annyi a gondom, hogy szerintem túlságosan rabja a népszerűségnek, ami önmagában még egyszerű emberi gyarlóság lenne, de az hogy ez főképp a túlzott meztelenkedésben nyilvánul meg (nyáron naponta egy félmeztelen képecske, nesztek lányok, ,csorogjon a nyálatok - hát az enyém nem csorgott) azt már a prostitúció egy formájának tartom, és számomra kiábrándító. Ha egy nő csinálná ezt, már mindenféle cemendének elmondták volna... Azt gondolom, túlzottan visszaél a testi adottságaival...
(Akkor már inkább maradok az aszociális, utálatos exurammal, neki legalább nincs mivel visszaélnie :D jaj de gonosz vagyok...amúgy ne dőlj be, még mindig imádom a kis friendemet, Allah beni kahretsin.)
Azért adok még neki egy lehetőséget Alpnak, ha esetleg feltűnik egy normálisabb sorozatban, de már sosem fogok úgy ránézni...
hanga459 2019 jan. 18. - 12:46:20
(1213/1898)
És egy fejtörő mindenkinek: kitaláljátok-e, hogy őt melyik diziben láttuk (Carpismán kívül)?
Szerintem - talán Mankos kivételével - mindenki látta.
(A nyertes maga választhatja ki a jutalmát. Google-zni nem ér!!) :)))
hanga459 2019 jan. 18. - 12:30:06
(1212/1898)
Marycim, na ő ki? ;))
hanga459 2019 jan. 18. - 12:16:20
(1211/1898)
Vicces 2xháromszög bajusz illusztrálás:
hanga459 2019 jan. 18. - 12:15:12
(1210/1898)
Itt atomszerelmes vagyok belé:
hanga459 2019 jan. 18. - 12:14:23
(1209/1898)
Hoşgeldiniz, abláim!

Mankos: igen, a két képen ugyanaz a fickó van. Nekem mindig Karaday Mahir ugrik be róla. A bajszára meg folyamatosan rácsodálkozom: két kis háromszög. Nekem tök furi. :)) A későbbi részekbe belekukkantva már valamelyest igazítottak rajta.
Szerintem a a Te exurad sokkal jobban nézett ki modell korában, mint az enyém. De azt azért megállapíthatjuk, hogy mindkettőnek jól áll az öregedés.

Timea abla: Faziletben szerintem mindkettő srác jól nézett ki. És amennyit láttam belőle, a kisfiút jó sokszor vetkőztették is (gondolom női szívek megdobogtatása, nyálcsorgattatás volt ezzel ma cél - mi más is lehetett volna? ;)). A nagyobbról nem emlékszem félpucér jelenetre, vagy ha volt is abban a pár részben, nem maradt meg bennem. Ellenben ha már félpucérság: ahhhh, Kivanc, ahhh ahhh ahhhh! Azok a stadionos vezérszurkolós jelenetek Carpisma-ban... Kár, hogy nem jár már ki meccsre. ;)) Nekem olyan mindegy, hogy ő maga jelentkezik-e :))), vagy őt hívják-e teknőskéket menteni, a lényeg, hogy ott legyen és lehetőség szerint én is. (Előre is köszi a segítséget!) :)) Asszonykát mintha már nem bántanák annyira. Az unofficial FB oldal is megszűnt. Viszont miért nem jön már egy baba? Vajon nem akarnak még, vagy nem jön össze? Valahol mintha olvastam volna, hogy járkálnak orvoshoz emiatt, de lehet, hogy ez is csak egy kamu hír volt. Viszont egy világ omlana össze bennem, ha kiderülne Kivoról, hogy magtalan. Habár akkor is kellene, mert én már úgysem akarok több gyereket szülni. Úgyhogy ha Basak emiatt esetleg kidobná, én befogadnám. Legfeljebb örökbe fogadnánk pár gyerkőcöt, mint Bard Pitték, meg nevelnénk közösen az enyémet.

Tegnapelőtt elkezdtem HS-t, de csak a feléig jutottam, mert közben kijött egy újabb Kizim rész, és azt vettem előre. De rajta vagyok a témán. Egyelőre olyan keveset láttam belőle, hogy véleményt még nem tudok mondani. Amin ledöbbentem, hogy a kisbaba tényleg az idősebb lányé? :O Hoppácska... Birkan meg határozottan bejövősebb, mint Kurt Seyit Petróként. ;)) (Megnéztem Michonne abla belinkelt videóit, azok alapján meg pláne). :))

Ablácskák: TI micsoda?

"Engin vérfanoktól olvastam egyébként, hogy a Cocuklar maga a nagybetűs művészfilm (!!!) ergo csak az arra érzékenyek érthetik meg a mondanivalóját!" - hát, nem tudom... Erre a rém sz@@@r filmre ezek szerint én sem voltam elég érzékeny... Csakis azért néztem végig, mert annyira le voltam fagyva ("ezmiezmáááár??"), hogy még arra sem volt erőm, hogy kikapcsoljam.

Mary, az a tea nem alma tea volt? Mert azon mi is ledöbbentünk, hogy az mennyire fincsi. A hagyományos teájukban nem éreztem semmi különlegeset - bár én alapból sem vagyok nagy tea ivó.
A fagyijukra azt mondták, hogy nem olyan finom, mint nálunk, mert egészen másként és más alapanyagokból készítik, mint mi. Nos, ezt viszont megcáfolom. Egy helyen ettem, de az nagyon finom volt. Egyszerre lehetett nyalni is és harapni, egészen különleges volt az állaga. A mutatványosok fagyiját nem kóstoltam, csak végignéztem élőben egy ilyen műsort, az egyik utastársunk volt az "áldozat". Na jó, az én fagyiárusom is mókázott azért egy kicsit, de ő sokkal szerényebben nyomta, semennyire nem volt teátrális, sem sok és idegesítő. Le is fényképeztem a fiúcskát, kedves volt és örömmel vigyorgott bele a kamerámba. És a fagyija tényleg tök finom volt. :)

Hogy melyik dizi tetszene szerintem neked jobban? Hát ez fogós, ravasz kérdés. :) Szerintem mindkettő, mert mindkettőben van psycho karakter (csak a Kadinban egy nő az.) És igen, Cukurovában a bajszi arisztokrata lesz gondolom zizi. Azért csak gondolom, mert még nagyon az elején vagyok, a magyar fordítást követem, és itt még nincs jele kattantságnak - bár egy elég csúnya indokolatlanul szemforgatásos üvöltözés már volt benne, ami elővetíti a későbbi psychoságot.

Lehet akár spoiler!!!!
.............................
...............................
..............................
..............................

De ki ne kattanna be attól, ha az újdonsült feleségéről kiderülne, hogy a testvére nem is testvére, hanem a vőlegénye, és az új asszonyka ráadásul nem is az ő gyerekét várja, hanem a testvéréjét (aki a volt vőlegénye). De ezt 2xháromszög bajszi még nem tudja.

Lehet akár spoiler vége!!!!

Szerintem mindkettőt nézd. :))) A Cukurova engem mindjárt a legelső képkockájával + zenei aláfestésével megfogott. Ez utóbbit Aytekin Atas követi el, aki BBO óta nagyon belopta magát a szívembe. A helyszínt is imádom, egy rrrencs - ez a Dallas óta bejövős nekem (Jézusom, mond valakinek rajtam, és talán Mankoson kívül ez a régmúlt sorozat cím? :))) ) Anne anyukáról már a múltkor írtam, hogy miért szeretem - bár itt hmmm.... nem olyan makulátlan jellem, mint abban a diziben volt. A fiatalabb főszereplő srác Ertugrul soriból lehet ismerős. Helyeske, még akár időnként erőteljesen jóképűnek is mondhatnám. A történet a pikáns szitu miatt téged tuti, hogy érdekelne. Csakúgy, mint Kadin, mert azt is tudom, hogy szociálisan érzékeny vagy a beteg nőkre, azok gyerekeinek sorsára, illetve kiakadsz a kattant és nagyon-nagyon-nagyon-über-g...........cci testvérkékre. Amúgy Kadinban van jó néhány kielemezni való jellem (testvér, anya(!!! - különösen), férj, vőlegény, szomszédlány). Ezekbe Ti mindnyájan nagyon jók vagytok, élvezettel olvasgatnám.
Cukurt nem kérdezted, pedig abban lenne Neked és mindenkinek imádnivaló karakter (az oly sokat emlegetett Vartolu). Megvesznétek érte TUTIRA. :)))

Köszi a képet, férjem gyönyörű, mint mindig. (kivéve nyálascsiga modellként) :)) Közben csak halkan jegyzem meg, hogy félmeztelenül bejövősebb. A fenék sem rossz... ;))
maryriddle 2019 jan. 18. - 01:34:37
(1208/1898)
Mankosnak is kerestem egy sármost a hanyatló nyugatról.
maryriddle 2019 jan. 18. - 01:30:36
(1207/1898)
Timeabarátja üzeni hogy selam ASKIMMM.
Tényleg, elkezdtétek ezt a dizit? Miféle? (De ne a gerillát lesd!)

Alpot amúgy miért szégyelled, ha szabad megkérdeznem.
maryriddle 2019 jan. 18. - 01:26:55
(1206/1898)
Hangaablának egy kis Mavi :-)
maryriddle 2019 jan. 18. - 01:26:25
(1205/1898)
Egy kis férjek.
maryriddle 2019 jan. 18. - 01:08:23
(1204/1898)
Selam friendjeim!

Michonne még egyszer hosgeldin! Tényleg nagyon hiányoztak a soraid a barlangfalról.

Köszönöm az infókat. Elolvastam az interjút, na valamit mosmár kapizsgálok, nagyon tetszik ez a párhuzamos szál ötlet, és egyre kíváncsibb vagyok erre a filmre. Ez a mondat különösen tetszett "fontos hangsúlyozni, hogy ez egy felnőtt film." Ohaaa... nem tudom a vérfanok ennek örülnének-e, a Cagatay rajongókat sokkolta Cagatay segge. Na jó, abbahagyom a gyökérkedést. Milyen jó kis oldal! Még novella fordítások is vannak. Te olvastad őket? (Tippelek: igen!:-)) És milyen író Engónk? Vérfanok szerint nyilván a 21. század irodalmának császára. De amúgy komolyan?

Szegény Bergüzar sok oltást kapott a haja miatt. Egy terjedelmes levélben rendesen ki is osztotta a népet, szóval én már meg sem merek szólalni:-)

"Engin vérfanoktól olvastam egyébként, hogy a Cocuklar maga a nagybetűs művészfilm (!!!) ergo csak az arra érzékenyek érthetik meg a mondanivalóját!"
Hidd el ezt elég sok remekművel kapcsolatban olvastam már, pl. Kara Sevda, Kuzey Güney...

Sahsiyet: Képzeld milyen borzalmas ahogy jártam vele. A 8. részig jutottam , amikor közölte az átokverte puhu, hogy ezt a tartalmat nem lehet megjeleníteni az én országomban blababla...Sírtam. Szóval kénytelen vagyok kivárni a csoport fordítását, az még pár hónap kb, és jövök válaszolni :-)))

A SAK miatt bűntudatom volt, de megnyugtató, hogy neked sem volt még erőd belevágni. Én azért a fragikból tájékozódok. Láttad a jelenetet, AMIRE MINDENKI VÁRT? Ohaa ohaa engem nagyon megleptek vele, sokkal művibb dologra számítottam. Én is Mercan miatt tervezek próbálkozni, de szerintem a sorozat felében kb. néma lesz...

Imádtam a Hayat sarkiyi kritikáitokat. Jelentem, elkezdtem. Két részen túl vagyok. És eddig imádomimádomimdáom!!! Próbálok felzárkózni kicsit, aztán jövök bővebben. Hanga abla szerintem mindenképp szoríts neki helyet, mert ezt te is nagyon bírnád. ;-)

Hangaabla: Jaj, de cuki ez. :-) Én is mindig irigykedve nézem azokat a teáspoharakat (pohár, és bögremániám van), de én csak fülesben találtam. Mi meg múltkor este beugrottunk egy török étterembe, és csak teát kértünk (nem tudom hogy ezt isszák-e odaát is, de rohadt finom volt),és olyan cuki volt a török bácsi - akit életemben először láttam - odaszólt a pincérnek, hogy ne fizetesse ki velünk a vendégei vagyunk. Annyira bátor már nem voltam hogy elkérjem a poharakat is, pedig biztos odaadta volna.

"Mary abla, most már ideje lenne megtanulnom, hogy Neked a göndörkés hajú, kissé zilált, kölyökkutya képű törökök jönnek be. Figyelek ám mindenhol, mert nagyon férjhez adnálak máááár. :))"
Igen? :-)) Hát én nem tudom... Figyelj figyelj....

Mit gondolsz, amennyire ismersz a Cukorova vagy a Kadin illene hozzám? Eközött a kettő között vacilálok. A Cukorovában az idősebb bajszos ugye a psycho, és a fiatalabb a főhős?

Tímea abla, miért vagyok jobban meglepve a Korán idézeteket mint a seggeken? Bár ha ilyeneket lájkol (MIÉRT????), akkor tényleg jogod van mérgesnek lenni. Na de nem uszítalak, a Mankos-Kenan házasságról már lemondtam, de veletek még próbálkozom, ugyanis még mindig izzanak a szerelemtől ezek a dühös sorok, érzem ;-)) De nem könnyíted meg a párterapeutád dolgát...

A TI-t én is végignéztem. A finálé veri a FI finálét nálam :-)
Igen, kac yasindasin (hány éves vagy) elhangzott, sőt Gözde ugyanazt kérdezte (iliskin nasil gidiyor vagy mi) amire anno bepöccent Ozan bey :-)) jó kis fricska.
Timea Hakmen 2019 jan. 15. - 16:46:45
(1203/1898)
Selam friends!

Nem Hanga abla, én voltam az egyetlen a barlangban, aki nem a bátyót, hanem a hitvány, de szemtelenül jóképű öcsikét preferálta a Faziban. Életem szégyenfoltja, de nem szégyellem. :D (Alpot talán kicsit, Sinant nem.)

Mehmed szultán a 2. bölümtől tényleg eléggé ellaposodott, de azért nem volt rossz sori, lett volna benne lehetőség. És, most, hogy Mankos végleg elvált, bevallhatom, hogy Kenan nagggyon szekszuál szultán volt benne.

Jajj, ez a kép. XD Miért minden színész "best model of the world" korában nézett ki a legcikibben?

Kivanc jelentkezik önkéntesnek, ez jó. :D Nem hiszem, hogy őt várólistára teszik, inkább őt fogják hívni. És ne aggódj, bár valóban volt vele egy nagyon rövid múltam, még a KG elején, és van egy hózentrógeres erdős fotózása, amelyre perverz módon emelgettem a szemöldököm, de sosem vetnék szemet egy abla szerelmére sem. Max. annyit mondok neki, hogy selam friend. Sőt, még segítek is, majd én elterem a divattervező figyelmét (leitatom a kis alkeszt), s amíg Basakocska gyanútlanul a teknősöket menti, te kimentheted az ő férjét a karmai közül. ;)

Igazán köszönöm a támogatásotokat Cagdas-ügyben. Anyám szerint "ne írogass nős törököknek,mert baj lehet belőle." XD De tudjátok, én mindig olyan love storyt képzeltem el köztünk, mint - a HS-es Melek - Hüseyin, meg hogy Sezen Aksu - Biliyorsun számára búcsúkodunk a reptéren mint Yagiz és Hazan, szóval ez a selam friend komolyan kiölt belőlem minden romantikát. Undok, sótlan, töketlen jégcsap. BITTI.
Ne aggódj Mary, nem volt szégyenlős a kis 17 éves szaúdi. Exuramnak biztos egzotikus volt. Ha már seggek, a románcuknak épp azok vetettek véget: a lány halálosan felháborodott azon, hogy Cagdas bey seggeket meg Korán-idézeteket lájkolt instán ramadánkor. XD

Michonne, annyira jó újra olvasni téged!
Billy Skarsgard aztánt teljesen kiment a fejemből, de köszi, feljegyeztem a másik sorival együtt. A Sahsiyetet szintén.
Reméltem, hogy Maryvel majd közösen rábeszélünk majd a Hayat sarkisira, örülök, hogy nem kell. :)
Nekem ez a sorozat már az életemre tör. A legutóbbi részben úgy röhögtem SMK-hasonmás Atif womanizer unokaöccsén, (különösen amikor megy le Zeynep a lépcsőn, és "na, ez valami más!" :DD) hogy beszorult a levegő a bordáim közé és azóta is fáj. :D
Szokás szerint tökéletesen összefoglaltál mindent, és külön örülök, hogy te sem mentél bele mélyebben Hülya erkölcsi elemzésébe, mint sokan...Nehéz felmenteni ezt a kis önző manipulátort, de szerintem annyira felesleges fennakadni is rajta, hiszen éppen ez a dizi lényege. Ez a sorozat pont attól tökéletes, hogy mindenki ilyen tökéletlen-normálatlan. Még a gyerekek is furák :D . "a kis Bahar is nagyon ari, de néha félek tőle, mert hajaz Chucky babára, főleg ha Kaya eteti" jajj, ez a mondat sem tett jót a bordafájdalmamnak XDD Én nagyon bírom Zeynepék lányát is. :D A két abszolút kedvenc nálam BADE ("Sülissal" való kapcsolata mindent visz :D papucs :D), meg Bayran papa, aki az összes stand up comedyst kenterbe veri. De mindenkit imádok a szolgálókon át a főszereplőkig, kivéve persze Filizt, akinek az élettörténetét néha én is sajnálom, de csikorog rá a fogam, akárhányszor megszólal hogy "kehhhim", ááá XD Én próbálom spoilermentesen nézni, de azért leskelődtem, és evettt, abszolút egyetértek az intim jelentekkel kapcsolatban is, (ma már ezt nem tehetnék meg a török tv-ben szerintem), ugyanez az érzésem nekem is, ezt a profizmust sokakból hiányolom... nem akarok célozgatni kedves Deniz Baysal... Cigbörekes csírizes csókjelenet *.* - best török csókjelenet :D, annyira passzolt hozzájuk. A későbbi történések nem ismerete nélkül viszont azt be kell vallanom, számomra Hülya-Kerim inkább a "hot and cute faktort" képviseli (a bontakozó szerelmüket nem vitatva), míg a szívet megdobogtató, nagy ask számomra a Melek - Hüseyin kapcsi egyelőre. Mártir Melek sokszor eléggé idegesítő, (különösen ahogy Kayával bánik) nem vitatom, de én csípem a kissé flegmatikus stílusát. Hüseyint is egyre jobban kedvelem, kis cuki, és tisztelem a(z egyelőre) megnemalkuvása miatt. Egyetlen gondom a színész, aki pedig egyébként jól átadja a karakter lényegét, de valahogy miatta marad el mégis az a bizonyos heves szívdobogás... Akkor ezek szerint sokat fognak még senyvedni, jaj nekem, felkészülök...
A Memós jelenetek CSOK-nál is erősebb hatását személyesen is meg tudom erősíteni. ;) (Nem vagyok terhes - ha esetleg anyám titokban olvasná a fórumot XD)

Jaj, a TI-t is teljesen elfelejtetem. De még ma nekiállok! :D
mankosy 2019 jan. 14. - 19:40:47
(1202/1898)
hogy meg ne fázzatok ebben a hideg, szeles időben, egy kis forró tea:
mankosy 2019 jan. 14. - 19:36:38
(1201/1898)
erika abla: hogy tisztuljon a kép, a két képen ua a pasi van? ..sajnos azt kell mondanom, hogy bármennyire is prőbálkoztam a sima bajusz nem jön be, ellenben egy bajusz-szakáll kombó ( világosabb színben mlg jobb, de a sötét is belefér9 , egy jó garbóval, farmerrel és bakanccsal..na az már be tud indítani
nem csak te férjednek volt "rettenetes " külseje: https://www.youtube.com/watch?v=qPQfmLrmSm8
hanga549 2019 jan. 14. - 17:08:37
(1200/1898)
Ez még Mankosnak. Így néz ki a sorozatban.
hanga549 2019 jan. 14. - 17:06:17
(1199/1898)
Szijjjasztok! Eseményekkel teli volt a hétvége megint... De most itt vagyok.
Marym, hát kérlek szépen mindenféle nyelven + kézzel-lábbal ment a kommunikésön odakint. :)) Volt abban török, angol, magyar(!). Mert hogy meglepően sok török árus tudott magyarul, nem is egynek Pesten is van üzlete. Apropó, imádták, amikor megszólaltam törökül. De egyébként az angollal is szépen boldogultak. Valahogy mindig összehoztuk, hogy megértsük egymást, nnna. :))
Visszafelé egy határmenti gyorsbüfést még Allahhal is megáldattam, mert adott ingyé 3 teáspoharat. :)) Azúgyvolt, hogy összevásároltuk még az eget is, de a tulipános teásszettet az utolsó napra, annak is hazaindulás előtti utolsó órájára hagytuk. Csakhogy rossz irányba indultunk el (zuram javasatára!) a metrófeljáróból, és sikerült rendesen elkeveredni. Mire megtaláltuk a szállodához vezető visszafelé utat (a nagy nehezen megtalált villamossal is sikerült az ellentétes irányúra felszállnunk), már éppen annyi időnk maradt, hogy felkaptuk a csomagokat és irány volt a busz. Így nem tudtam Isztambulban megvenni a teás szettet. Csoportvezető mondta, hogy ne búsuljak, mert a határ előtt van egy diszkont, ott úgyis megállunk, hogy mindenki elszórhassa a megmaradt líráját (nekünk elég sok maradt). És ott TUTI lesz teáskészlet. Nos, hát nem volt, ki volt fosztva az egész üzlet, lévén, hogy már éjfélre járt az idő. Már majdnem feladtam, amikor észrevettem, hogy a diszkont épületében volt még egy gyorskajálda, én pedig odarohantam a pénztároshoz, és elmagyaráztam, hogy én egészen egyszerűen nem mehetek haza teás ibrik nélkül, mert így és így jártam, és szeretnék vásárolni 3 db-ot a készletükből. Először azt mondta a srác, hogy azt sajnos nem lehet, de egyszer csak észrevett az üzletvezető (kijezazőrültnő??), odajött, és megkérdezte, mit akarok. Neki is elmagyaráztam, mire lekapott a pultról 3 poharat és a kezembe nyomta. :))) Ki akartam fizetni, de intett, hogy nem kell. És akkor következett hanga ablátoktól a könnyes szemmel elrebegett a "Allah raz olsun!" Többször is, mert az akartam, hogy nagyon áldja meg. :)) Szóval így értettük meg egymást, én és a törökök. :)

Mary abla, most már ideje lenne megtanulnom, hogy Neked a göndörkés hajú, kissé zilált, kölyökkutya képű törökök jönnek be. Figyelek ám mindenhol, mert nagyon férjhez adnálak máááár. :))

Mankos!!! Neked viszont kinéztem Kenan helyett pótkeréknek az ínséges időkre,és míg újra meg nem jelenik Bir Zamanlar Cukurova Demir Yaman-ját. (És ahogy itt éppen képeket keresgéltem neked, hopp, szembe is jött velem egy ilyen hasonlatosságos fotó. Nézd csak! Nem bejövős?) Amúgy a sori is jó, a 70-es években játszódik.

Michonne ablacim, ez a fotó a férjemről egyenesen rettenetes. Erre a korszakára nem vagyok büszke. Mint egy nyálas csiga. Boaaaa.... :))) Egyébként Sahsiyetet én is elkezdtem. Csak annyira lassan haladt a fordítása, hogy nem győztem várni, és közben meg jöttek a jobbnál jobb dizik, így abbamaradt.
HS viszont egyre jobban érdekel, sikerült felcsigázni, úgyhogy amint lesz szabad kapacitásom belevágok. Ez már biztos. Ma estére remélhetőleg Kadinból sikerül naprakésznek lennem (hú, nagyon jó!! A készítőknek sikerült megalkotniuk a török sorozatok, sőt, a filmtörténelem leglegleglegundorítóbb női karakterét! Fatmagül Mukó ehhez képest egy tündérbogár). Ha addig nem jön Kizim új része, akkor ez fog következni.

Most le kell lépnem, majd még jövök. :)