1/10
VonBraun 2022 febr. 01. - 21:11:09 1/10
(65/305)
Mint egy gyengébb török vagy mexikói sorozat. Kb.
1/10
nappalitv 2022 febr. 01. - 20:22:05 1/10 Előzmény nappalitv
(64/305)
Renike is becsörtethetne, barbiwörld felfedezettjét eldobták? Lehetne maffiózó? Nem. ORVOS!
1/10
nappalitv 2022 febr. 01. - 20:20:53 1/10 Előzmény amiraa_daaa
(63/305)
Dzsennikét viszont nagyon hiányolom, igazán lehetett volna egy repper jutúbina, vagy egy ikszfaktornyertesből átjutúbolt
amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 20:18:29 Előzmény nappalitv
(62/305)
pedig megmérgezhetnék a fiu jutubosokat véletlenül :D a kisboltbol ami a szálloda mellett alatt van. :D

Icu jo volt , de amugy Németh Kristofot azért nem szeretném de tény hogy az ő korabeli karakterekből 0 van :(((
1/10
nappalitv 2022 febr. 01. - 20:15:53 1/10 Előzmény amiraa_daaa
(61/305)
Hálistennek ICCukáról nem húztak le még egy bőrt és polgármesterúr sincs. KISBOLT sincs, pap se.
amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 19:57:20 Előzmény Rojita
(60/305)
Viszont nő karakterekből ami tetszik : Staub Viki mint versenyző, nagyon jol hozza a Nyári Dia az idióta jutubos karakterét ( Soherné Répára hasonlit és ez jo és idegesítő ) Nekem Tusupné nagyon morc gyilkos karaktere is tetszik, (fiu jutuberek mind kiirnám és kicserélném őket), Mira-Kira is jo lesz, az apukája is tök okés, a házinép ( fél ökörfossal is oké még a fele ma vagy a héten jön. ) akit le kéne cserélni a fiu jutubosok ugy mindet :D ( őket a jachtra is lehetne tenni) és mondju mire visszahajoznak addigra a sorozat vége lenne :D Bezzeg egy plasztikai sebész karakre nincsen, hogy mire az évad vége lenne legalább két brad pittet összeműtene a nagy összezártságban. ( de nem :( )

De komolyan milyen sorozat amiben egy ivarérett 30-40-50 közötti hapsi nincsen ? de komolyan? aki legalább jol néz ki vagy normális mondatai vannak?

ténlyeg ez a jutuber akit fejbe lőttek ez a hekkermann na ezt mondjuk át is operálhatnák minimum egy Bobby Ewingre :D
4/10
Rojita 2022 febr. 01. - 17:54:32 4/10
(59/305)
Igen, az eddigi sorozatok sikeres színészeit mind visszahozhatnák, a celeb senkikből elég volt. Jöhetne egy kiváló nemzethy nagytőkés a jahtjával és elvinné bulizni ezt az egész rémes társaságot. Aztán a kikötőbe már csak a matrózok érkeznének vissza. Ott lehetne találgatni, h mi történt az utasokkal, már ha vkit érdekel.
amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 17:23:57 Előzmény Rojita
(58/305)
hát én sem gondoltam hogy Tomika hab testét visszasirom de ám legyen még ő is jobb lenne mint a fiu szereplők, nem lehetne a fiu jutubosokat mondjuk a héten mind megöli és akkor lenne mit nyomozni és mondjuk Tomika meg előkerül az alaksorbol hogy egyik takarito csajjal hetyeg és gyanusitott lenne? :D

Nándi karaktere is jöhetne vissza mint nyomozo és szivesen látnám Alezredes urat/elvtársat is azaz Marcit, a fiu jutubus karaktereket szerintem ténlyeg likvidálhatják mert ez elvileg felnőtteknek készült de igy a sorozat hamar véget ér mert ....na de ti is nézők vagytok :D
1/10
ncsaba50 2022 febr. 01. - 17:13:55 1/10
(57/305)
Gyengére sikerült ez a film. Vontatott, unalmas.
4/10
Rojita 2022 febr. 01. - 17:02:34 4/10 Előzmény amiraa_daaa
(56/305)
Egyetértek. Több jóképű pasi kellene, mert eddig csak főleg csirkét láttunk és néhány életidegen celebet. Ez így aránytalan, a nézők diszkriminativitása. Pedig sztem, inkább nők nézik ezt a terméket.
offtopic
luci87 2022 febr. 01. - 16:30:19
(55/305)
Jöttem olvasni titeket, vélemény majd később..!
amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 15:05:12 Előzmény nappalitv
(54/305)
aki a tettes ki tud menni mert ez a hotel a másik irányba a Balatonba megy, ilyenkor tettes kifut és bele a Balatonba és másik oldalon vagy alrébb uszva meg is menekült / el is menekült , gondolom a szereplők ezt nem fogják bejátszani pedig az lenne jo.
amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 14:57:44
(53/305)
A Dö-t forgatokönyvirok írták, ez meg Barbi saját kreálmánya, DÖ-nek volt bája, de mostmár kiismertűk Barbi stilusát igy nem nehéz ezt a rejtélyt is megfejteni. a kriminél az a lényeg, hogy több szereplő is elkezdjen utána véletlenül korházba kerülni vagy véletlenül balesetet szenvedni, ( ez az ajánloban nem látszott ) egy nyomozásra meg ez rétes tészta lesz eléggé. Kriminél meg pörögnie kell, itt nem érzem a Balaton illatát, csak azt hogy studiószagu, másrészt ha ismerné a Jutubereket, akkor tudhatná Barbi is hogy azok azonnal mindent mutogatnak ( ágy hotel, Balaton Balaton part, azonnal ki a pezsgőt mindent és önzőbb emberek minthogy együtt aludjanak egy elvileg 2 emeletes hotelban ahol 10 szoba nincsen. Másrészt ha Jutuberek ( direkt irom igy ) mutatnak mindent, nekem fura hogy amig nem kezdődőtt az est se egy "ilyen ruhám van poszt olyan ruhám van poszt stb" nem leülnek hogy egy szobába alszunk ( normál jutuberek ennél önzőbbek meg ciki is ) hanem keres másik szállodát ( na az milyen jo szál lett volna hogy mondjuk négyen eleve átcuccolnak egy másik hotelba és pont lelépnek vagy késnek és akkor még izgibb lehetett volna az egész fejbelővős történet.

Meg probáljatok már leülni laptoppal a popotoknál szerintem nem nagyon fog menni. Ráadásul a Staub Viki karaktere egy autoversenyző/autonepper/autosjutuber ( az ilyen csajok minimum ) egy kölcsön porschéval jöhetett nem egy kisbusszal. ( főleg hogy a Vikinek egy hasonlo karaktere volt a AÉ-ban és ott az első snittnél egy autot loptak el amivel megállitja őket a rendőr , itt is valami hasonlo kellett volna pl: hogy például egy lopott Porschéval érkezett volna, Itt meg egy kisbusszal ( :D:D:D) Együtt a többivel. Nekem a karakterek idegenek nagyon. A hotel belső tragikus ( tudom az erkélyt hiányolom) de azért még adok egy esélyt bár kiszámithato kb az egész sztori hogy mi várható.
amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 14:39:02 Előzmény Rojita
(52/305)
most őszintén elég Colombos a stilusa de jobban jártunk volna egy joképű szinésszel aki mondjuk ugy szerez informáciokat hogy kikezd a gyanusitottakkal, az pl feldobhatta volna a nézettséget, ( hogy a karakter egy szexragadozo pl) nyilván mindezt a nyomozás érdekében.

Pl a Drága Örökösökből a Nándit mint főnyomozot a stilusával, igy a anyomozó bácsit elnézve elég vontatott.
amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 14:35:08 Előzmény dezsivagyok
(51/305)
heti bontásban szerintem is jobb lett volna, anno mikor első covid hullám jött és otthon ülve kényszerülve néztem meg az Apatigris sorozatot nagyon jonak tünt mert bezárva voltunk és ott szabadság volt, most semmi Balaton feelingem nincsen és kb jol átgondolva ki lehet találni mi következik eltünik a konfetti gép elindul a nyomozás eltüntetik a laptopot, Mondjuk hogy a turulugro jutuber ellopta a laptopot nem is kellett volna megmutatni csak azt hogy pl keresi a rendőrség a laptopot hiszen ő egy hekker ( remélem jol irom ) vagy azt sem hogy a két takaritó néni kutat keres nézelődik az is visszaemlékezésként jo lett volna hogy hoppá ujlenyomat és hoppá ők ott rosszalkodtak, kriminél pont ez a titok varázsa a lényeg, hogy a titkot látod most meg kb a hét részeit már egy részben le tudod követni hogy mi történik, mi a várhato dolog.

amiraa_daaa 2022 febr. 01. - 14:30:14 Előzmény janderka
(50/305)
tudtam hogy hiányoztam és még mindig nem vagyok stabtag :D
1/10
nappalitv 2022 febr. 01. - 10:38:12 1/10
(48/305)
Vajon hányan lesznek bezárva? A nézőtéren legalább 50-en ücsörögtek plusz a személyzet és Berényi Kirakat a színpadon. kameráz az egyik szállodásgyerek, a papa, a nagyszájú liba. A pukkot Miller indította a pendrájvra hasonlító kapcsolóval :) A papa nem is láthatta a forrasztópákát a másik oldalon állt és elkanyarodtak előtte. A szobaajtó nagyon nem stimmel, de a folyosó sem, sőt még maga az ajtó sem :))) ez ökörfos II lesz ahol a panzió és a kórház egybeépült. A szobaszámok úgy vannak, hogy jobb oldal páratlan, bal oldal páros, és a lépcsőtől-liftől menekülési úttól számolva. Ez meg 2. emelet a 206, azaz mindenképpen lépcsőzni kell legalább. A másik irányba kellett volna elindulni. De a szobabelőből meg az látszik, hogy fal van, pont úgy mint anno ökörfosi panzióban a milf szobájánál. Mikrofon belóg :) Vizimentők száma miért lett letakarva?
dezsivagyok 2022 febr. 01. - 10:03:08 Előzmény nappalitv
(47/305)
Ne kötekedj, légyszives. Ha valamit nem tudsz, nézz utána. De megteszem helyetted:

pilot
Főnév
• pilóta, kormányos, vezetőpilóta
• kalauz, vezető, útmutató
• vezérlőcsap, jelzőlámpa
• sorozatinditó epizó
• ellenőrző mozdony, elölfutó mozdony
1/10
nappalitv 2022 febr. 01. - 09:59:37 1/10 Előzmény dezsivagyok
(46/305)
PLOT rész