10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:29:59 10/10
(76541/120541)
Én láttam. Nekem is tetszett. Jó kis szövevényes történetet kerítettek. Nekem is tetszettek a szereplõk. Szerintem jól adta a kemény nyomozónõt. Seo InGuk is mindent nagyon hitelesen el tud játszani. Nem az a kimondott szépség, de minden szerepet fel tud dobni. Oda vagyok érte.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:25:06 10/10
(76540/120541)
Sziasztok! Szép, jóestét!
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:58:45 10/10
(76539/120541)
Ez nekem nagyon tetszett. Nem tudommit reklámozott, de azok a pofák amiket vág...)))))))))))))Én biztosan nem enném meg.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:51:29 10/10
(76538/120541)
...és hogy róla se feledkezzünk meg
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:45:38 10/10
(76537/120541)
Nagyon jóban lehet a fõnökével, ezzel a hatalmas terepjáróval megy mindenhova.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:41:57 10/10
(76536/120541)
.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:41:32 10/10
(76535/120541)
Nemsokára hozom a levelet, már Enikõ már két órája ezen dolgozik.
------------
De hogy Róluk se feledkezzünk meg: Remélem Rosszka nem nehezményezi, ezt a fotót illetve fotókat nála találtam.
Nagyon jól néz ki Jae!
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:23:31 10/10
(76534/120541)
Befejeztem az I Remember Yout, nem tudom ki látta ki nem?
Nekem nagyon tetszett. A fõszereplõ csajjal nem voltam eleinte megbékélve, valahogy nem tudtam elképzeni egy ilyen filigrán nõt kemény nyomozónõnek. A végére megbékéltem vele.
Spojler! Fõleg a befejezõ rész volt nagyon fura, nem ezt vártam. De ma olvastam, hogy az utolsó forgatási nap elõtt a Jang Na Rat baleset érte és ez miatt meg kellett változtatni a végét.
De a srácok nagyon jók voltak. Fõleg Seo In Guk. De az öccse is aranyos.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:15:38 10/10
(76533/120541)
Hello! benéztem egy kicsit, bár semmi új nincs, egyelõre. Lazer Kim írt új cikket, de a levelet még nem hozta, mert szerinte a Allkpoptól érkezõ fordítás nem volt a legjobb, sõt hiányosságok is voltak benne. Úgy értem kihagytak belõle. De õ is ígérte estére az új fordítást. Temészetesen angolul.

Nem Évi! Szerintem azt írta éppen, hogy ha az övé a gyerek természetesen minden felelõsséget vállal, és a törvény döntése szerint tesz mindent.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 16:30:49 10/10
(76532/120541)
Sikeres ügyintézést. Jó utat!
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 16:12:39 10/10
(76531/120541)
Szia! Néztem, hogy ugyanazt mondta, de nem baj. Úgy értettem, hogy sajnálja, hogy nem volt ott a szülésnél. Hát ezt egy normál katona sem válogathatja meg, hogy a szülésre kiengedik. Nincs mit tenni, de neki meg nem is szóltak a szülésrõl, úgyhogy nem is tudott volna ott lenni. Azt a gyerektartást nem értem. Akar fizetni? Vagy el akarja venni az anyjától? Ez még nem kristálytiszta elõttem.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 17. - 14:30:38 10/10
(76530/120541)
Ma már nem valószínû hogy tudok jönni, csak holnap este legközelebb..

Remélhetõleg sok elintézett dolgot hagyunk magunk mögött, megyünk Vrémbe is, valamikor holnap este szeretnénk hazaérni.
Legyen szép napotok, Majjövök..
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 14:27:41 10/10
(76529/120541)
Ilyen a sajtó: Azt írja a múlt héten született a gyerek, Semminek nem néz utána, csak szenzáció hajhász...

Kivonat:
A sajtótájékoztatón csütörtökön Kim azt mondta, hogy teljes felelõsséget vállal a újszülött, ha a apasági teszt azt mutatja, õ az apja. A színész azt is kérte az ex-barátnõje, hogy a vizsgálat késedelem nélkül nyomja a vonszolta-out vita egy új szakasz.
"Ez kirívó emberi jogi visszaélések egy óriás alapkezelõ társaság és annak hallyu csillag," mondta Choi ügyvédje, fénygömb Jong-moon, kifejezõ sajnálja felé Kim hirtelen sajtótájékoztatón.
Amikor megkérdezték, miért Choi elutasította Kim javaslata, hogy hagyja, hogy a gyermek egy apasági tesztet, az ügyvéd azt mondta, hogy úgy tûnt, tisztességtelen, mint a csillag és ügyvédje egyoldalúan kijelölt klinikán a gyermek közös szándék nélküli a kettõ között. Õ kifejtette továbbá, Choi találkozni akar az ex-barátja személyesen, és válasszon egy tesztelési hivatal közös megegyezéssel.
Ha nem tudnak megállapodásra jutni, Choi mondta, kész arra, hogy benyújtsák a apasági és folytassa a vizsgálatot egy jó hírû iroda után a bíróság érdekében.
Kim Hjondzsung volt barátnõje szült egy gyermeket a múlt héten, és az énekes jelenleg szolgálatot a kötelezõ sorkatonai szolgálat.
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:45:49 10/10
(76528/120541)
És még 1 cikk...
Kim Hyun Joong, apasági tesztek igényel "egy gyerek lenne felelõs" (átfogó)
15.09.17. 13:16 (korrigált 15.09.17. 13:16
Kim Hyun Joong oldalán anélkül, hogy kárt a gyermek, mint apasági pert egy sajtótájékoztatón azt mondta, az orvos arra utal végzett apasági tesztet.Szeptember 17 yijaeman ügyvéd Kim Hyun Joong ügyvédje azt mondta, a törvény határozott álláspontot illetõen Szöul Seocho-dong iroda azt mondta egy találkozót a riporterek cheongpa A szülési, apasági.
1. Miért nyitott a sajtótájékoztatón.
"A család Kim Hyun Joong Kim Hyun Joong szállítjuk, mintha dwaeseo jelenteni tagadja a apasági kérve szervezni, és mondd Hyun Joong álláspontját apasági."
2. Az ok szeretne egy apasági teszt
"Kim Hyun Joong, hogy szükség apasági Inspector kész átlátható erkölcstelennek, hogy az egyik Kim Hyun Joong nem vizsgálják, mert a házas és a másik fél apasági Ellenõrizze nyújtják. Kell ez apasági tehetõ felelõssé, mint a gyermek apa Így próbálja meghatározni a apasági vagy sem. "
"Tavaly szeptemberben, Mr. A kerestél Kim Hyun Joong újra a szeptember végén, miután megkapta a pénzt, 600 millió won, azt mondta, a terhesség három hónapos volt, tavaly decemberben, nehéz még a pénz, amit kapott a mûtét. Kim Hyun Joong, így nekik hitt Mr. A hadeora négy jött az osztály, hogy (mint jelenleg) öltözött a kiutat láttam akkoriban nem volt terhes. (szünet try mûtét) még soha nem ment be a kórházba. Egy mag lett volna, mint útmutatás nélkül a kórházba a mûtét. "
3. DNS-teszt
"Vége az apasági vita és polgári peres eljárások, büntetõjogi Kim Hyun Joong, hogy összpontosítson a panasz esemény véget ért az utazás DNS-vizsgálat, az akkreditált intézmény a múlt héten. Most annak a megerõsítése, csak a DNS egy gyermek. Felszólították egy apasági teszt az A oldalán, és több Nem számoltak ezzel kapcsolatban azt mondta, a szív gyerek akar angil szenvednek használt pert. De hogy menjen el a gyermek Kim Hyun Joong méltányosság meg kell vizsgálni, mondván, akarata szerint az apasági tesztek elutasították. A DNS-vizsgálat nem megy együtt. Még ha az önellenõrzõ lehetséges. Nem akarom ezt vagy azt a mentséget gyorsan kívánnak lenni egy gyermek apasági DNS-vizsgálat. "
"Kim Hyun Joong a DNS-t az összes kifizetett szükséges ellenõrzések költségét haenwatda kérést, hogy egy teszt. Ez az apasági vita remélem, hogy vége. Ha megerõsítette az apasági A helyzet Kim Hyun Joong, hogy ez a feladata a gyermek apja. Én is Letétkezelés Ha azt szeretnénk, hogy gyõzõdjön meg, és arra kérik, hogy gyermeket neveljenek növekedni fog. Ha a másik fél kiundago fizet gyermektartást, ha én így fogok tenni, kérjük regisztráljon olrigil a családi kapcsolatokra. "
4. akpeulreo jogi lépéseket
"Folyamatban lévõ peres (1,6 milliárd nyerte kártérítési perek), és a büntetõjogi panaszt esetek egyike független a születés. Tavaly a születési mint a kiindulási pont a terhesség, a tartalma, mint örökséget ismét beszámolt arról, hogy a részt nem az a tény, hogy a folyamatban lévõ események . A tartalmát nem jelentett, mert dwaeseo, amíg a nyomozás bíró jönni. "
"Ugyanez igaz a (Kim Hyun Joong és Mr. A elosztjuk) szöveges üzenet. A szöveges üzenet tartalma titkos magánélete elég beszélt a magánszemélyek személyes adatvédelmi mert ák tartalma nem lehet dwaeseo jelentett egy külsõ média is beszámolt, hogy nem hagyja ki. Tovább Néhány akpeulreo azok kinevették és kibõvített reprodukciója ezt az információt. Abban az esetben, súlyos fokú akpeulreo lesz jogi lépéseket tenni. "
5. Kim Hyun Joong küldött levelek
Nap yijaeman ügyvéd megjelent írni ezt a Kim Hyun Joong. Kim Hyun Joong, hogy hirdesse Elnézést köszöntötte okozott a víz, mert a kellemetlen dolog a levélben fejtette ki álláspontját.
"Azt mondták, hogy nem tudtam, hogy megszületett tagadja apasági. Maradok a katonai apasági várta, amikor befejezte a készítmények. Nem gondoljuk, a gyerek kell ragaszkodni egy apasági hogy jogilag semmilyen módon mert akkor vonható felelõsségre módon. "
"Csak a szokásos apa volt, és még megáldotta egy másik kiemelt Into a gondolat, ami hasonlított minden felsorolt gyerek csak elképzelni. Továbbra is lehet nem teli nap egyszer úgy tûnik, hogy a gyermek élni az életet, mint bocsánatkérõ szíve még mindig kínos . A "apa", és most mi van kérdése vagy tucatszor magam egyedül aludni emelés elõtt (ha a joga), büszkén csinálni mi felelõsséget, mint egy gyermek apám. "
Ez tolmácsolta a hírt, hogy a születés az elmúlt 10 nap elõtt a-ra. A jogi képviselõ oldali ajtót szerint Zen ügyvéd úr Egy adott életet egy gyermeknek szeptember elején, várható, hogy a apasági szeptemberben. Kim Hyun Joong oldalán fejezte be a felkészülést a kitermelés a DNS apasági tesztet most Kim Hyun Joong.
Eközben Mr. A volt barátnõje Kim Hyun Joong nyújtott be a 16 milliárd nyerte kártérítési pert Kim Hyun Joong. Kim Hyun Joong és olyan helyzet, amelyben A. úr utolsó terhesség, vetélés, testi sértés egy vív jogi csaták. Kim Hyun Joong oldalán egy terhesség, az abortusz, azt állította, nem volt kitaposott mondás is kiderült, hogy hamis település 600 millió nyerte kártérítési vétkes kapott elszámolási szállítási idõ titoktartási rendelkezéseket, hogy voltak, mint tartásdíjat, amit tennie azt, hogy a média, illetve a összesen 600 millió won 1,2 milliárdra won viszontkereset ellen. 1,6 milliárd nyert pert szembeni kártérítési harmadik évfordulóján a két férfi azzal érvelt, kész bevétel jön 23 nap.
Hírek Jelentés és Sajtóközlemény newsen@newsen.com
copyrightⓒ hírek jen. Jogosulatlan újraelosztás tilos rants
Legfrissebb hírek Tovább
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:45:16 10/10
(76527/120541)
Alapvetõen azt mondja KHJ nem az õ része a DNS-vizsgálat és akkor nem kell ott lenni, amikor a baba vagy az anya nem az övék ...
Õ is írt egy levelet mondja az ügyvéd, hogy elmondja a rajongók és másoknak, hogy õ nem kerüli rejtõzködõ, sem félt hogy nem a DNS-teszt, ellentétben azzal, amit a média és mások is mondták, és írt.
Azt is mondta, a levélben, és ha igen, mikor tudom az eredményeket, õ veszi át a baba, ha õ tudja a baba az õ (mivel ezek nem házas)
Azt is sa id miután tudom, a baba az övé, õ majd vigyáz a baba, ha az anya nem, vagy hogy a gyermek támogatása a baba, és tegye a baba az õ családi nevét,
Azt is mondta, hogy bárki, aki hamis történeteket rá; õ fogja perelni õket. (Mellékesen jegyzem) Azt is mondta, adj neki pénzt, mert kérni kell EGÉSZSÉGÜGYI okát, de kiderül, hogy egy vonal, nincs orvosi feljegyzések azt mutatják, semmit, hogy õ vásárolni ment, hogy a pénz KHJ Give Mindezek mellett az átutalás ád HER. Õ tényleg higgyen el mindent, amit mondott N nem kétszer is meggondolják IT)))
Úgy érzi, sok konfliktust nem tudják az igazságot, azt mondta kisbaba születése kell egy örömteli dolog, de õ csak szomorú az egész helyzet bármilyen baba megy keresztül, és szeretné tudni az igazságot ....
még a lány oldalán nem akar átmenni a DNS-vizsgálat, azt mondta nincs rá szükség.
kr fordítás: Jackie Kim
# Justice4KHJ # Pray4KHJ
# Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:40:20 10/10
(76526/120541)
Kim Hyun Joong, apasági tesztek szükség "lenne felelõs a gyermek"
Kim Hyun Joong, apasági tesztek igényel "egy gyerek lenne felelõs"
(átfogó) kr fordítás: Jackie Kim http://m.media.daum.net/m/entert…/newsview/20150917131603204 # Justice4KHJ # Pray4KHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:39:26 10/10
(76525/120541)
[Hírek Frissítés-9] [2015/09/17]
1) Kim Hyun Joong oldalon, sajtótájékoztatón! "Ha ez az én igazi gyerek, akkor egyszerre teljesíti az én felelõsségem," http://m.sportsseoul.jp/article/read.php?sa_idx=17284 ... 2) [Exclusive] KHJ genetikai teszt nyilvánosságra ... "Miért (apasági) pert szükség? "Kr:illublue keresztülloving_khj

http://media.daum.net/v/20150917171812482... ...
3) énekes és színész Kim Hyun Joong: megjelent egy fotó a DNS- testing. http://contents.innolife.net/news/list.php… # Justice4KHJ # Pray4KHJ # Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:36:36 10/10
(76524/120541)
"Az apasági vita" sajtótájékoztatón, Kim Hyun Joong oldalán (oldalsó ügyvéd Kim Hyun Joong telefonkapcsolat) [150917 MBN]
"친자 논란" 김현중 측 기자 회견 (김현중 측 법률 대리인 전화 연결) [150917 MBN]
hangulatos jj https://www.youtube.com/watch?v=7wlz55nEack&feature=youtu.be # Justice4KHJ # Pray4KHJ
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:52:00 10/10
(76523/120541)
Bocsánat, egy kis magyarázat!!!

A levél kétszer van, mert az elsõ angolból fordítás, a második spanyolból a fordítás.
Nem figyeltem és nem választottam szét. Lehet egy kicsit öszekavartam de nem bírtam közben a könnyeimtõl.
A rendes fordítás este jön gondolom Enikõtõl.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:43:31 10/10
(76522/120541)
Hát Lányok!

Ez csak egy goggle fordítás.
De azt mondom, ma ne is szóljon hozzám senki, mert bõgök mint egy hülye. Kikészültem, Kész Ennyi.