10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 10:38:27 10/10
(35136/120536)
Kim Hyun Joong, Kim Soo Hyun és Lee Hyun Woo vannak jelöltjei a 50. BaekSang Art Awards

Keyeast szereplõk Kim Hyun Joong, Kim Soo Hyun és Lee Hyun Woo vannak jelöltjei "népszerûsége" díj a 50. BaekSang Art Awards TV és film kategóriákban.

Lee Hyun Woo jelölték film "Titokban Jelentõsen". Kim Hyun Joong jelölték legújabb dráma "Inspiráló Generation". Kim Soo Hyun jelölték kétszer mind a film-és TV-dráma, "Titokban nagyban" és a "My Love From The Star '

Kattints ide , hogy szavazzanak a bálványokat a 50. BaekSang Art Awards.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 10:37:13 10/10
(35135/120536)
Jó kávéval kezdõdjön a nap Nektek is!

Nem ittam reggel kjét..
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 10:36:16 10/10
(35134/120536)
.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 10:16:54 10/10
(35133/120536)
200 megsebesült metró vonatok ütköznek Szöulban
(2. UPDATE) Nincs jelentett halálesetek. Csak egy idõs asszony egy törés, és súlyosan megsérült, míg a több mint 150 kezeltek kisebb vágások vagy ficam

Szöul, Dél-Korea (2. UPDATE) - Két metró vonat ütközött Szöulban pénteken , május 2, enyhén megsebesítve 200 embert, és tovább rontja a közbizalmat csak hét után a dél-koreai kompon katasztrófa életét több száz iskolás.

Eligazítás riporterek, tûzoltóság hivatalos Kim Kyung-Soo mondta a 200 sérült pénteken , csak egy idõs asszony egy törés súlyosan megsérült.

Több mint 150 kapott valamilyen kezelést, de leginkább a kisebb vágások vagy ficam, mondta.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 10:13:57 10/10
(35132/120536)
Pexers írni-up] The Journey egy Solo Flight
Lao Tzu egyszer azt mondta ... az út ezer mérföld kezdõdik egy lépéssel.
Ez az egyetlen lépés, az egyéni lépés, Kim Hyun Joong készített 2010 júniusában. Vagy egy ugrás? Jövõre, 2015-re az megy egyedül ünnepelte fennállásának 5. év.
Hogy repül az idõ, de milyen volt a repülés?
A kezdeti reakció megy egyedül, elég már mondott, akik elhagyták kinek és mit, az ilyen ricsaj ellenére, hogy természetes halállal halt meg késõbb, újra felbukkan hébe-hóba, de a legjobb a bal lest vetettünk az autópályán a közvéleményt.
Az igazság pillanata rejlik, hová vezet az egyéni Flighter. Azok, akik követték az ember eleget álmai, hogy rideg valóság tudni, hogy képes volt indítani néhány kislemezt, albumok, koncertek, ventilátor találkozik, azt mutatja a hazai és nemzetközi, cf-es, hogy hozott neki helyet, és megfeleljenek az új arcok, 21/2 drámák között voltak a legjelentõsebb is.
A felszállás nem volt könnyû, Kim Hyun Joong, a pilóta azt mondta us.There voltak zivatarok és esõzések és egyéb zavarok, míg a levegõben. Magától értetõdik lény egyedül nehéz, hogy egy szám magányos. De a hozamok az õ egyedül. Nem azt állítja, hogy, mert tudja, hogy vannak emberek, akik hittek, és támogatta õt, és még fogja megtenni.
Mi szurkolók is vette a repülés vele lovagolt át a göröngyös légzsákok, de végül egyenletesen repült a felhõk között. Bár maradhat arctalan között a tengerbe arcok találkozott, és még találkozni, a beruházás úgy mondjam az idõ és az erõforrások neki nem ment kárba. Azért választottuk õt a sok csillag. A figyelem és a szeretet marad koncentrált és feneketlen azóta. És õszintén elismeri, hogy.A repülés pálya lesz egy másik irányba, elkerülhetetlenül, a személyes célok elérése és a változások. A kiszámíthatatlan is
a hivatása diktátum tudnia kell, hogyan helyezze magát a kor kúszik felfelé, talán létre a saját niche keresés után a kék óceánban.

Az is, hogy menjen egyedül azt mondják, hogy a legerõsebb szárnyait. Ezek átvészelni a viharokat, tudja, mikor kell menedéket, hogy mikor megy el, hogy köszöntse a napsütés újra.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 10:05:08 10/10
(35131/120536)
Nagy kedvencem)))))

Jay Park mutatja ki a domború és tetovált bicepsz edzés közben

Jay Park részvények fotó magát, miközben dolgoznak ki az Instagram venni.

Azt írta, "próbál, hogy újra formába újra ... a forgatáson dolgozó között veszi # AOMG # 2VEE". A forró énekesnõ láthatóan kezd formába felvétel közben ad a haj viasz '2 VEE ", amelyet õ modellezés .

A fénykép, Jay egyszerû fehér pólót keres fitt és egészséges a nap alatt, miközben mutatja a domború és tetovált bicepsz.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:53:38 10/10
(35130/120536)
EXO engedje "Overdose"

A hosszú várakozásnak vége, EXO engedje Overdose MV.

Nézze meg a koreai és a kínai változata MV Overdose az alábbi:
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:52:33 10/10
(35129/120536)
Mnet a "Beatles Code 3D-s" fog sugározni a végsõ epizód ma.

Május 6-án, a rep a Mnet azt mondta "," Beatles Code 3D "végleges adás ma. Még mindig bizonytalan, hogy lesz a következõ szezonban, vagy sem."

Korábban az utolsó epizód a tervek szerint sugárzott április 22-én. Azonban mivel a süllyedõ komp baleset, a show késett 3 egymást követõ héten. A vendégek erre a részre is Kahi, Jo Sung Mo és Eddy Kim.

Mnet a "Beatles Code" 2010-ben kezdõdött, és tartott 3 szezonban a Shin Dong Ja, Shindong, Yoo Se Yoon és még sok más, mint a show MC.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:51:32 10/10
(35128/120536)
Han Ji Min, Hyun Bin és "A király haragja" öntött el a fényképet, valamint, hogy megemlékezzen a 2 millió nézõt jelölni

Lotte Entertainment kiderült, hogy a film "a király haragja" meghaladta a 2 millió nézõt a box office.

Emlékére ezt a kitüntetést, a leadott szereplõ Han Ji Min, Hyun Bin, Jung Jae Young, Jo Jung Suk, Park Sung Woong, Jung Eun Chae és rendezõ Lee Jae Gyu gyûjtött és vett egy fényképet, amelyen egy köszönöm üzenetet együtt. Különösen, mindegyik összes fel a Yello szalagot az inget, hogy megmutassák részvét a Sewol áldozatok, amely lenyûgözte netizens azok átgondolt lépéseket.

Gratulálunk, hogy a szereplõk és a produkciós csapat a "A király Wrath"!
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:49:09 10/10
(35127/120536)
Közelgõ film "még" rendezõ Lee Byun Hyun véglegesítette a fõbb szereplõk, beleértve a Kim Woobin, 02:00 a Junho és Kang Ha Neul.

Szerint a forgalmazó NEW 7-, színész, Kim Woo Bin, Kang Ha Neul, és 2:00 a Junho, akik ugyanazt a 25 éves, megerõsítik megjelenni.

"Még" az a három férfi barátai, akik törekednek a szerelem és a barátság tapasztalatok elérik 20 éves. A három férfi megy, hogy a különbözõ reális karakterek, hogy mindenki kapcsolódnak.

A három öntött az azonos korú fognak gyûjteni a forgatás "még" kezdõ ezen a nyáron.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:48:04 10/10
(35126/120536)
"Real Men" Henry, Hyungsik, K.Will, Park GunHyung és indulnak a Fülöp-szigeteken
Szerint a különbözõ broadcast bennfentesek 7-én, a Real Férfi Kim Soro, Seo Kyung Seok, Sam Hammington, Park HyungSik Park Gun Hyung, Chun Jeong Myung, K.Will, Henry és az aktív csapatok távozott a Fülöp-szigeteken május 5-én. Õk is tervbe a helyi csapatok, 5 nap, 6 éjszaka.

Tavaly óta, "igazi férfiak" és a Védelmi Minisztérium is tárgyalt, amely helyet az elsõ külföldi csapatokat lehet tenni, és most már véget ért. Valójában a "Real Men" külföldi csapatok is jelölték Libanon, de figyelembe figyelembe véve a helyi viszonyokat, a humanitárius támogatás és a tevékenység vonzó állampolgár, õk már úgy döntött, hogy jöjjön, hogy a Fülöp-szigeteken.

Által okozott Sewol tragédia, a látogatás elhalasztották és a "Real Men" úgy döntött, hogy megszünteti a forgatás miatti gyász, de már borravaló a helyiek, és óvatosan elindult. A külföldi csapatok áldozatainak megsegítésére szuper tyhphoon Haiyan (Yolanda), a Fülöp-szigeteken. Engineer csapatok és orvosi egységek segítik az embereket a katasztrófa utáni helyreállítás és segíti a humanitárius tevékenységekben.

A Araw csapatok segítik, valamint más csapatok más országokban. Araw (a Fülöp-szigeteken), azt jelenti, "V", amely szimbolizálja a reményt.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:46:35 10/10
(35125/120536)
Azért a koreai lányok is rendesen le tudnak dobni 1-2 göncöt, ha a hírnévrõl van szó..

Csillagok kétségtelenül az egyik legforróbb nõi csoportok elsõ felében 2014.

A lányok Garner sok figyelmet a szexi koreográfiát és a ruhák "bábu" MV. Az MV a címadó szerzett több mint 3 millióan nézték meg a YouTube-on, ami aa néhányszor a nézetek számát a korábbi MV.

A Csillagok rajongók, ez az album mindenképpen egy nagy gyûjtemény, további képek az alábbi:
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:44:00 10/10
(35124/120536)
Itt így szól a pár nappal korábbi cikk:
Jenny @ dkpopnews
UEE hoz egy sportos H: Csatlakozás
UEE megvan neki az új képi H: Kapcsolódás 's Street Fashion Collection Line "SHARKEE"

Mivel a jóváhagyását modell "H: Connect", UEE öltözött elegáns és sportos ruhák a fotózások, de még mindig látszott aranyos, fiatal és energikus.

UEE ismét mutatja ki neki tökéletes test alakja és a jó kifejezés. Úgy néz ki, mint egy igazi modell, aki illik minden stílus, az elegáns, érett, hogy aranyos és sportos. UEE nõ, mivel a sokoldalú mûvész vele jó képességek a színészet, modellezés, tárhely és így tovább.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:41:16 10/10
(35123/120536)
EXO mini album "Overdose" megtöri a rekordot a legmagasabb elõrendelésre szám
Rajongók egyszerûen nem tud ellenállni a "túladagolás"-tõl EXO.
Május 7-én azt jelentették, hogy a pre-megrendelések EXO mini-albuma, a "Túladagolás" a 658.710 (372.160 koreai ver, 286.550 kínai ver), és ez megtöri a rekordot az az album, hogy a legtöbb elõrendelést történetében.

Sõt, a címadó "Overdose" azonnal felmászott a # 1 pozíciót valós idõben sok online zenei listákon, mint a dinnye, Bugs, Naver Zene, Daum Zene, Soribada, Mnet és így tovább. A koreai ver az MV is meghaladta az 1 millió nézõ a Youtube-on mindössze 10 óra alatt.

Ezen felül, EXO teszi a 1. comeback színpadon "M! Countdown" május 8-án.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:39:44 10/10
(35122/120536)
Egy másik helyrõl a tegnapi hír..

SHINee Minho, hogy csatlakozzon a labdarúgó-válogatott az "A Neighborhood Arts and Physical Education"
Május 7-én, a produkciós csapat a KBS a "A Neighborhood Arts and Physical Education" kiderült, hogy SHINee Minho az utolsó tagja, hogy csatlakozzanak a felállásban a foci csapat a show.

Szerint hivatalos mûsorszolgáltató, aki részt vett a felvétel elmúlt hetekben, és volt egy barátságos meccset a többi leadott tagjai. Különösen kiderült, hogy a korábbi futballista Lee Young Pyo különösen ajánlott neki, mint az új tag a csapatnak, mint õ volt ragadtatva Minho jó készség.
BTOB a Minhyuk, színész Hong Jong Hyun Kim Jong Kook is mondják, hogy a forgatás mondta is.
Korábban május 6-án, KBS közvetíti a labdarúgó mérkõzés között, a show labdarúgó csapat Anyang Gimnázium csapata. Az epizód felvázoló Minho, akkor kerül adásba a jövõ héten május 13-án
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:38:32 10/10
(35121/120536)
JYJ a Junsu, hogy alakul "Drakula" egy új zenei

Junsu lesz egy vámpír a következõ musical.

Május 7-én, OD Zenei Társaság bejelentette, hogy Junsu-t választották a fõszereplõ az új zenei "Dracula" együtt Ryu Jung Han, aki már kétszer öntött a szerepre. "Azt mondták, hogy Junsu elfogadta az ajánlatot, hogy csillag a musical habozás nélkül elolvasása után a forgatókönyvet és a zene.

"Drakula" alapul az azonos nevû regény, amely megjelent 1987-ben Bram Stoker. A musical-ben mutatták be a Broadway 2004-ben végeztek a különbözõ országokban, mint Svédország, Japán, Anglia, Kanada. A rep OD Musical cég azt is elmondta, hogy miután néz sok a korábbi munkák, úgy gondolta Junsu dallamos hangja és férfias báj, aki tökéletesen portré, mint egy romantikus vámpír, aki mélyen beleszeretett egy nõbe. Õk is magabiztos a Junsu tehetségét képes lesz, hogy bemutassa több a báj, amit ez a zenei, hogy sokan még soha nem látott.

Musical "Drakula" kerül sor a Seoul Arts Center Opera Theater-tõl július 17-szeptember 5..
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:36:12 10/10
(35120/120536)
"Mimi" fõszereplésével TVXQ a Changmin kiadások trailer a maga színházi verzió
Hozzászólás: 7 május 2014 06:45 PDT

Azt jelentették, azelõtt, hogy a szellem romantikus mini-dráma "Mimi" fõszereplésével TVXQ a Changmin és színésznõ Hold Ga Young lesz szerkeszteni egy filmet, és látható a japán mozikban.

Ahhoz, hogy egy pillanatra, hogy mi a színház-járók fogja látni, a trailer már megjelent. A klipek a dráma szerkesztett egy sokkal drámaibb, és tömörített verzió, amely a nézõk is élvezhetik.

A filmben a "Mimi" lesz látható két részbõl áll. Az elsõ rész premierje május 9-én, míg a második lenne a 16.
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:28:09 10/10
(35119/120536)
[Hírek] Kim Hyun Joong, "csinálni, mint Lee Byeong-Heon, ha azt szeretné, hogy külföldre menni"

Kim Hyun-Joong interjút egy kávézóban az 5..

Ami megy a tengerentúlon, azt mondta: "Én képesnek kell lennie arra, hogy beszélik a nyelvet, mielõtt elmegyek. Azt hiszem, csak akkor lesz képes fellépni más nyelven is, amikor már elsajátította ahhoz, hogy képes legyen kifejezni az érzéseimet. "

"Nem hiszem, hogy ez helyes cselekedni, ha nem érti a nyelvet. Van egy módszer az úgynevezett szinkron, de aztán a co-csillag nem lesz képes megérteni, hogy mit mondok. "

"Szóval azt hiszem Lee Byeong-Heon igazán nagyszerû. Folyékonyan beszél angolul, és azt fejezi ki az érzelmeit és egy másik nyelven. Azt hiszem, kell lenni, mint Lee Byeong-Heon , ha el akarok menni egy másik országba. Meg kell tanulni nyelveket több ".
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:27:08 10/10
(35118/120536)
[Hírek] Kim Hyun Joong megosztja gondolatait a példaképe élet és társkeresõ

Kim Hyun Joong leült egy interjú Sports Seoul, ami szintén megtörtént, hogy azon a napon, Nichkhun és Tiffany ment nyilvánosság kapcsolatukat , így elkerülhetetlen, hogy a veterán bálvány csillag fognak kérni, hogy a két centet bálványokat társkeresõ.
a pihenésre, és nem voltam képes a mai napig rendesen ... Azt hiszem, a társadalmi viszonyok sokat változott ezekben a napokban, ezért úgy érzi, új és más. "

"Én nem bántam meg, még ha ez azt jelenti, hogy nem tudja a mai napig megfelelõen. Bár úgy éreztem, mintha a személyiségi jogok megsértése idõnként, annak érdekében, hogy legyen egy énekes, én voltam az egyetlen választott ki az 1 millió ember, aki a meghallgatáson, és az én debütált ... szenvedtem rajta, és arra gondoltam, hogy én is boldog, ez nagyon oka. "
"Ha én, hogy lesz egy bálvány megint, én nem hiszem, hogy képes lenne rá ... Az USA-ban, úgy gondolja, * NSYNC, mint a mûvészek, de hazánkban és Japánban, [a nagyközönség] nem veszi figyelembe bálványok a mûvészek és a kép is korlátozza. "

"Bálványok tud randizni is, de azt hiszem, egy ponton, mi téves hiedelem, hogy bálványok nem dátum ... Még ha bálványokat cselekmény, van egy hátránya, mert a bálvány háttér, és akkor is, ha vesz egy autót, az emberek, hogy szarkasztikus megjegyzések. Azt hiszem, az, hogy a sztereotípia vonatkozó bálványok ... Annak ellenére, hogy a fiatal, õk is emberek, és el kell ismerni az emberek ennek a kultúrának, így ez sajnálatos. "

"Én is szeretem a lányokat, aki tetszett [ahelyett, hogy fordítva], de én" Generation of Youth ", azt hittem elõször, hogy én is megingott egy lány, aki úgy bánik velem, hát ... úgy éreztem, hogy Örülök, hogy van egy szép lány, aki úgy bánik velem, és gondoskodik rólam is ... Bár én vagyok az a típus, hogy tetszik egy lány elõször, mint õ egyáltalán, ahogy megfigyeltem Ok Ryun (Jin Se Yeon), úgy éreztem, hogy meg kell venni ezt a fajta lány. "
10/10
Jyj3 2014 máj. 08. - 09:25:23 10/10
(35117/120536)
[Hírek] Kim Hyun Joong és vet az inspiráló Generation tartani fanmeets Ázsiában

Vet a KBS dráma "Inspiráló Generation" tart Ázsia fanmeeting turné júniusától kezdve. Kim Hyun Joong és a fõbb vet inspiráló Generation részt vesz a fanmeet Kínában megköszönni a rajongók számára, hogy továbbra is támogatja.

Mint kiderült, a szervezõ, a fanmeet kerül sor szempontjából a koncert stílus, úgy, hogy a rajongók, akik jönnek a fanmeet élvezni fogja mind a vizuális és audio. Kim Hyun Joong ki lesz a belépõ a hadsereg idén fejezte ki, hogy örömmel kell adni a lehetõséget, hogy a szárazföldi Kína és szoros kölcsönhatások rajongók.

Kim Hyun Joong és inspiráló Generation Ázsiában Fanmeeting túra várható útnak indul júniusban több fõbb városokban Kínában.