10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:29:29 10/10
(3869/120509)
Második fordítás, koreaiból németre, és úgy googléval magyarra.- köszönet érte R.nek)))

Kim Beom-soo meglepõdött, hogy meg tudta érteni a rajongók tengerentúli koreai KHJ. KHJ azt mondta, hogy néha túlságosan meglepõdött, amikor szurkolók nagyon jók voltak, a koreai szurkolók különösen, amikor olvasott leveleket, majdnem olyan, mint egy bennszülött koreai. Azonban a koreaiak ezt "szokás", hogy adja nekik "rossz" szavakat hajlamosak, amikor boldogok, vagy dühös. Egy példa az írott rajongói levelet tengerentúli rajongók: "Szeretem Oppa, én vagyok 18 éves az idén, én f *** ing, mint te .." Hálás volt, hogy a tengerentúli rajongók jól érdekli Koreában, de õ, mint a koreaiak (vagy azok, akik értik koreai) taníthat tengerentúli rajongók kell. KHJ azt mondta, úgy gondolta, hogy a betétdala, a történet, a zene videó valószínûleg eddig 19 +, de kiderült, hogy az értékelés már eddig, mint alkalmas minden korosztály számára. És õ volt az, hogy az lenne meglepve az eredmények megkönnyebbült oly sok ember a csábító és ízléses MV. Azt mondta, a szerkesztési rész volt schwierig.Fans hagyott egy üzenetet, hogy a zenei videót már helyezett 19 +, és õ megdöbbent a hír, de azt mondta, hogy rendben van. KHJ beszélt búvárkodás, és azt mondta, hogy. Drop-dead félelem a tengerbe utoljára, mert a film "Cápa" jegyezte meg, amikor fiatal volt Tehát, legyõzni a félelmet, fogta búvárkodás, és látta, a szépség, a tenger. Azt kívánta, bárcsak õ végrehajtása során a tevékenységek támogatására, mint egy mûvész, õ is megy a tenger alatt (búvár) zu.Apropos Mester Búvárkodás verseny Barefoot barátja kérte Kim Beom-soo, ha KHJ ideges volt. Azt válaszolta, hogy õ sokat gyakoroltam, nem volt olyan ideges, és úgy találta, a bájos pont, amikor merülés. Letette a sok erõfeszítést, hogy a lehetetlent. Azt is mondta, hogy õ teszi, mert õ visszatérése, szurkolók készített sok élelmiszer támogatja õt, de nem annyira, mint hogy úgy érezte, és én egy kicsit pazarló dobja el, a maradékot, mivel ezek után étkezés , vásárolt pénzzel. Mikor lehet megvenni ételt enni, és tudni akarta, hogy rajongók támogassa õt nagyon, õ nem akar sokat valami mást, de csak azt akartam a rajongók, hogy letölteni a dalokat 600 ₩ minden. Jó lenne, ha a rajongók letölthetik a dalok jönnek a koncert, vásárolni 1 vagy 2 példányban az õ fizikai Alben.Vor Törhetetlen játszották, azt mondja, hogy KHJ törhetetlen pályán a lényege a hagyományos koreai dal (a kórus rész származik a dal) származik, elõsegíti csillag Korea a dalt Hallyu. Válogatás a "Legjobb 5 Common addiktív dalok, 20 éves fenti preferált"5.) Kim Beom-soo jött vissza hozzám Azt mondta egyszer, miután eltört, õ beleszeretett ez a dal sokat, és ez volt a dal, hogy hozza vissza a sok emlék4) Egy szerelem 1TYM3) A JYP a lift Umm Umm Umm (음음음) Azt hiszi, hogy többek között az énekesek Koreában, Park Jin-Young a legszexisebb hang minden annyira él dalokat, hogy képes legyen.2) Jay Park Joah Azt hiszi, hogy a dal szexi, mint bizalmat Jay Park volt hangja. És úgy gondolta, hogy Jay Park a JYP ebben a nemzedékben. Jó lenne hallani a dalt ebben a melegben, vagy vezetés közben, mert tudja emelni a hangulatot.1) A Son Dambi Õrült Egy dal, ami igazán vezeti az embereket, õrült. KHJ azt mondta, hogy ez egy dal, ami igazán fúj embereit a fejükben. Egy rajongó üzenetet hagyott az üzenõfal azt mondják, hogy "Kim HyunJoong is nagyon szexi", és KHJ mondta, nem olyan szexi, mint Fiú Dambi.Danach KHJ azt mondta, hogy nem akar minden kapcsolatot, és most egyáltalán nem lehet kapcsolatát a nyilvánosság megmutatni, hogy van egy barátnõje is. Elmondta, hogy ha õ nem egy elõadómûvész, aki képes lehet a közéleti, amikor a barátnõd, hogy valaki szabad idõpont. valaki vele, és tudta õk viselik a címet "ex-barátnõje xxx", és nehéz lenne neki, hogy férjhez. Ezért nem akarom, hogy felfedje a kapcsolatom a nyilvánosság, de õ határozottan be, amikor feleségül. Azt mondta, hogy az ideális típus volt, aki a dolgokat, hogy esetleg a közös szabad csinálni együtt. Arra a kérdésre, hogy õ KHJ Kim Beom-soo életkora (34), és elérte, hogy férjhez, azt mondta, hogy insecured. Néha, amikor a barátainak, akik már házasok, és boldog gyermekek, úgy érzi, hogy szüksége van, hogy nyugodjon meg, és érezte, egy kicsit féltékeny tudatlanul.
News reporter Kim, Hyung - Woo Yen] Kim Hyun Joong in the deliberations of the music video for his regret said. Kim Hyun Joong was broadcast on the 30th KBS Cool FM 'Kim Bum Soo Square's Are You appeared in the "music video will be over the age of 19 I thought I was hearing in General audience. Fortunate," he said. But Kim Hyun Joong said such a thing was wrong because. Fans through radio bulletins, "19 gold" to inform you that the runner could not hide chakjapham.
News riportere Kim Hyung - Woo Yen] Kim Hyun Joong a tanácskozáson a zenei videót az õ megbánni mondta. Kim Hyun Joong ami sugárzott a 30. KBS Cool FM "Kim Bum Soo Square Are You Megjelent a" music video vége lesz a 19 éves korában azt hittem, hallotta az általános közönség. Szerencsés, "mondta. De Kim Hyun Joong mondta a dolog stimmel, mert keresést. Rajongók a rádió közleményeket, "19 arany", hogy tájékoztassa te a futó nem tudta elrejteni chakjapham.
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:27:29 10/10
(3868/120509)
Kim Beom-soo meglepõdött, hogy KHJ tengerentúli rajongói értette koreai. KHJ azt mondta, meglepte néha túl, a rajongók nagyon jó koreai különösen, ha elolvasta rajongói leveleket, majdnem olyan, mint a helyi koreai. Azonban koreaiak ez a "szokás", hogy általában kilövellés néhány "rossz" szavakat, ha õk boldogok, vagy dühös. Egy példa a ventilátor levelet írt tengerentúli rajongók: "Szeretem Oppa, én vagyok 18 éves az idén. Nagyon f *** ing, mint te. " Örült, hogy a tengerentúli rajongók jól érdekli Koreában, de kívánom, hogy koreaiak (vagy azok, akik értik koreai) taníthat tengerentúli rajongók megfelelõ.KHJ azt mondta, úgy gondolta, hogy a címadó dal, a történet, a zene videó valószínûleg eddig 19 +, de kiderült, hogy az értékelés adott volt eddig, hogy alkalmas minden korosztály számára. És õ megkönnyebbült, hogy az eredmények, mint sok ember, hogy meglepte a csábító és ízléses MV. Azt mondta, a szerkesztési rész volt nehéz.Rajongók hagyott egy üzenetet, hogy a klip volt eddig 19 + már, és õ megdöbbent a hír, de azt mondta, hogy rendben van.KHJ beszélt búvárkodás, és azt mondta, hogy õ volt a drop-halott bemenni a tengerbe utoljára, mert a film "Cápa" nézte, amikor fiatal volt. Tehát, hogy legyõzni a félelmet, felkapta a búvárkodás és rájött, a szépség, a tenger. Azt kívánta, hogy bár õ nem folytathatná a promóciós tevékenységek, mint egy elõadómûvész, õ is részt fog a tenger alatt (búvárkodás) is.Beszél a Mester Diving verseny Mezítláb barátok, Kim Beom-soo kérdezte, hogy KHJ ideges volt. Azt felelte, hogy mivel õ sokat gyakoroltam, nem volt olyan ideges és már nem találta a bájos pont a búvárkodás is. Letette a sok erõfeszítést, hogy a lehetetlent.Aztán mondta, hogy mivel õ így õ visszatérése, szurkolók készített sok élelmiszer támogatás neki, de õ nem tudott enni, mint hogy és úgy érezte, egy kicsit pazarló, hogy dobja el az élelmiszer-maradványokat, mivel azok után, vásárolt pénzzel. Ahogy õ is megengedheti magának, hogy vesz magának ételt együnk és tudja rajongók akarta, hogy támogassa õt a sok, így nem kívánja másra sok, de csak azt akartam, hogy a rajongók le a dalokat csak a 600 ₩ minden. Jó lenne, ha a rajongók letölteni a dalokat, jön a koncert, vásárolni 1 vagy 2 példányban a fizikai album.Mielõtt törhetetlen játszották, KHJ elmondta, hogy törhetetlen a pályán a lényege származó hagyományos koreai dal (a kórus része származik a dal), továbbá támogassák Korea a dalban, mint Hallyu csillag.Kiválasztása "Legjobb 5 közös addiktív dalok, 20 éves felett preferált"5.) Kim Beom-Soo Come Back To Me Azt mondta, miután miután felbomlott, õ beleszeretett ez a dal sokat, és ez volt a dal, hogy hozza vissza a sok emlék4.) 1TYM a One Love3) A JYP liftje Umm Umm Umm (음음음) Azt hiszi, hogy többek között az énekesek Koreában, Park Jin-Young a legszexisebb hang között, hogy õ tudta, hogy dalokat így él.2) Jay Park Joah Azt hiszi, hogy a dal volt szexi, mert a bizalmat Jay Park hangja. És úgy gondolta, hogy Jay Park a JYP ebben a nemzedékben. Jó lenne hallgatni a dalt ebben a forró idõjárási viszonyok és vezetés közben, mert akkor emelje fel a hangulatot.1) A Son Dambi Crazy A dal, ami igazán vezet az emberek õrült. KHJ azt mondta, hogy ez egy dal, ami igazán fúj embereit a fejükben. Egy rajongó üzenetet hagyott az üzenõfal, mondván, hogy "Kim HyunJoong is nagyon szexi", és KHJ mondta, nem olyan szexi, mint Fiú Dambi.Ezután KHJ azt mondta, hogy nem akarja, hogy minden kapcsolatot teremteni és biztosan nem fog elárulni a kapcsolatot a nyilvános, ha mégis van egy barátnõm. Elmondta, hogy ha õ nem volt szórakoztató, akkor lehet tudni, hogy valaki szabadon napig. A közéleti, ha a barátnõje szakított vele, és találkozik valaki, talán folytatni a címe "ex-barátnõje xxx", és nehéz lenne neki, hogy feleségül is. Ezért nem akarom, hogy felfedje a kapcsolatom a nyilvánosság elõtt, bár biztosan bejelenteni, ha férjhez megy. Azt mondta, hogy az ideális típus lenne valaki, aki olyan dolgokat, hogy osztoznak a közös össze szabadon.Arra a kérdésre, KHJ, ha elérné a Kim Beom-soo életkora (34) és még nem házas, azt mondta, hogy érzi magát insecured. Néha, amikor úgy néz ki az õ barátai, akik már házasok, és gyermeke, úgy érzi,
folyt köv...
10/10
döncimama 2013 júl. 30. - 20:18:49 10/10
(3867/120509)
Sziasztok!
Végére értem a lódokinak, érdekes, nem is gondoltam volna, hogy régen milyen gyakori volt a kelés, meg tályog, meg ilyesmi. Azt is érdekes volt látni, hogy milyen nehezen tudott utat törni magának a gyógyításban mindenféle új dolog. És még ráadásul, magas pozícióban lévõ emberek cselszövéseivel, gáncsaival is meg kellett küzdeni.
Egyszer nézõs sorozat, szerintem.
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:16:51 10/10
(3866/120509)
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:10:39 10/10
(3865/120509)
Ez egy nagyon klassz korszakából való..itt tényleg már nem olyan kisfiús, jó a haja is.. De nekem ez a "vad " korszaka tetszik jobban, mert férfias, izmos, és a hangja is nagyon sokat fejlõdött.
De ha megnézzük a te videódat, akkor láthatjuk, hogy már milyen fiatalon belekóstolt a sikerbe. Mekkora koncert, és mennyien vannak, és ilyen videóm rengeteg van...
És megmaradt szerénynek, legalább is ez jön le a képernyõrõl nekünk.
Persze õ maga mondja, hogy õ egy nehéz ember, de már fiatalon rengeteg tapasztalatot szerzett. És õ is számol azzal, hogy a katonasággal bezárólag vége a karrierjének.
Épp ma kaptam vissza egy pár fordítást a nyilatkozatairól, majd felteszem.
10/10
szakire 2013 júl. 30. - 18:25:58 10/10 Előzmény Jyj3
(3864/120509)
Sziasztok!

Nekem ez a klip volt a kedvencem, Lili be is tette a Lányok kedvencei albumba. Itt már egy igazi férfi, még megvan a kisfiús báj, de már nem azt a figurát hozta, amit a rajongók megszoktak Tõle. Mára már igen csak erõs férfias karaktert mutat. Úgy szoktam mondani magamnak, hogy most éli a vad korszakát. Ezt teljesen jó értelembe gondolom. :)

https://www.youtube.com/watch?v=4GZypwv7q34

Régebben volt egy videó, amire azt írtam, mibõl lesz a cserebogár. :))) Szépen megmutatja a fejlõdését és nemcsak zeneileg, hanem testben is. Azóta igen csak tovább fejlesztette ezt a testépítést, de még most ez szép. Remélem nem viszi túlzásba, mint a Mentora. :)))
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 17:03:32 10/10
(3863/120509)
-
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 17:02:43 10/10
(3862/120509)
-
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 17:02:16 10/10
(3861/120509)
-
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 17:01:56 10/10
(3860/120509)
-
10/10
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 16:26:01 10/10
(3858/120509)
Super Junior felületek "Super Show 5 in Tokyo 'egy robbanás

Super Junior sikeresen lezárta a Tokyo szakasza a világkörüli turné a hétvégén.

A csoport tartotta "Super Show 5 in Tokyo 'két éjszaka július 27-én és 28-án a rangos Tokyo Dome és találkozott szamárköhögés 110.000 rajongók.

A show alatt , Super Junior végre a korábbi slágerek, mint a "Sorry Sorry", "Mr. Egyszerû "," Bonamana "és a" Sexy, Free & Single ", valamint a számok a közelmúltbeli japán album, mint a" Hero "," Tuxedo "és" ★ ★ bambina. "

Ahhoz, hogy köszönöm rajongóink a hatalmas támogatást, Super Junior tett egy meglepõ bejelentést, amely kimondja, hogy akkor visszatér Japánba, hogy végre Osaka Kyocera Dome november 15-én és 16-án az idén.

Idõközben Super Junior következõ World Tour úti cél Bangkok, Thaiföld augusztus 3-án és 4-.
7/10
szilvia333 2013 júl. 30. - 16:24:30 7/10
(3857/120509)
Klippekben nem vagyok járatos,igen,van benne tûz,na meg víz is!! Egyenesen úszás tanulásra buzdít!
7/10
szilvia333 2013 júl. 30. - 16:20:38 7/10
(3856/120509)
Azt,hogy egy maszkmester csodákra képes,azt tudjuk.Azt is hogy nem lehet minden nõ tökéletes( lásd,én,...orrom ferdesége a Pizai toronyéval vetekszik:))-De ennek a hölgynek az álla mintha picikét hegyes lenne,és a mûszempillával sem spóroltak rajta. Ez a kontyszerû hajkorona pedig szerintem öregít.
......Megint hülyeséget mondtam ???........
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 14:57:14 10/10
(3855/120509)
Szia! Ilyen és hasonló beírások, és saját magukról készített videók tömege.
És még csak az elején járok..

Ez hasonló volt a reakcióm az volt, hogy egyetlen különbség, sírtam, mint egy csecsemõ waaah tényleg rohadt fájt annyira / 3

hajar Saeng 15 órával ezelõtt
Miután befejeztem az MV tegnap kerestem az ur reakció ... hhahahah tudom ur érzés lol .. ha ez Young Saeng én is 100%-öngyilkosság ... love ur reakciók Micci .. fightiiiing ^ ^

Linz lc 12 órával ezelõtt
Igazából van annyira izgatott, amikor nézi ezt mv
nekem van egy furcsa érzésem, hogy mégis
tudom, miért, de ez csak nem úgy hangzik, mint a dolgok általában nem khj
így igen a mv lenyûgözött engem, mint ugyanaz, mint a törhetetlen, és én valóban szeretem
vezérünk nõtte ki magát, egy igazi férfi, ez minden, amit kell mondjam haha ​​~ ~

Lissa park 6 órával ezelõtt
yah tudom:) tegnap volt egy gyásznap a sok hármas s henecians és nem fanclub tagjai XD

Dhayne Yap 57 perccel ezelõtt
Lol Imádom a reakció felé MV oppa Hyun Joong, amikor néztem a mv tegnap im minden felborul, és sírt, de én nem értem rá, hogy õ egy ember, már nem egy virág fiú, hogy õ szokott lenni ..... i vagyok a megtört szívû, de most én még mindig szeretem õt végéig .... nem tudta, hogy mennyire szeretem ....

Carla Muñoz 5 órával ezelõtt
Nagyon szerettem a reakció, a reakció teljesen más volt XD ... amikor elkezdett csókolni kezdtem sírni, és aztán nem tudta megállítani mindvégig a videó! xD ... Nagyon nehéz volt számomra abban a pillanatban: P. .. de most már szeretem a videó, szeretem KHJ én is szeretem õt mindvégig a világ, és nem tudom elhinni, hogy valami henecians gyûlölik õt, mert a videó! ... Annyira egyszerû, HA HENECIA, van, hogy támogassa õt mindvégig, ennyi az egész.

https://www.youtube.com/watch?v=ZW-D9wRAyZ44
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 14:37:30 10/10
(3854/120509)
im Hyun Joong töri a szívét a sok a "Your Story '
29-én, a várva várt MV 3. forduló a címadó dal "a történetet" címmel. Ezt megelõzõen, Kim Hyun Joong hagyott egy üzenetet a honlapján, és azt mondta, hogy a rajongók "Miután megnézte a mv az Ön története, sokan akkor is dühös."

Az MV "a történetet" mutat Kim Hyun Joong egyre intim a nõi karakter kíséri sok csókolózás és a horog fel jeleneteket. Valóban, az MV sokként Kim Hyun Joong rajongói és elment sok megtört szívvel. Ami azonban meglepõ, hogy sok a rajongó tudja, hogy rajta és a bal biztató megjegyzések, mint "Õ egy igazi férfi most" és az "Ennek ellenére továbbra is támogatjuk Önt."

Címkék: Kim Hyun Joong , Kpop , SS501 , a történetet
10/10
Lili49 2013 júl. 30. - 12:56:39 10/10
(3853/120509)
A doramak az otthonülõ nõknek szól leginkább. A klippekben és fõleg a mozifilmekben meg felakad idõnként a szemem, annyira szabad szájú és naturális.
Múltkor koreaiak azt mondták ránk, hogy kicsit õrültek vagyunk. Ez körülbelül azt jelenti, hogy nyilvánosan Õk jobban betartanak bizonyos szabályokat, viselkedési formákat, hagyományokat. De ez egy bizonyos fegyelmezettség, enélkül nagyon merész fiúk õk.
De, mi mindennel együtt nagyon szeretjük õket és ezt valaki nagyon jól kitalálta, a Kéjpopot is::)
9/10
offtopic
maggi99 2013 júl. 30. - 10:50:59 9/10
(3852/120509)
Én is megnéztem a klippeket. Nem rossz az a régebbi sem, de ebben az újban tényleg tûz van :)))
Vajon tényleg kiakasztotta a rajongókat?
Nekem úgy tûnik, hogy a klippjeikben szókimondóbbak, mint a filmek jó részében.
10/10
Lili49 2013 júl. 30. - 10:40:21 10/10
(3851/120509)
Ez a mostanihoz képest csak elõjáték.
A csaj nevébõl gondoltam, hogy koreai, viszont a képen inkább japánnak nézném.
A japán lányok, a koreaiakhoz képest, elenyészõen kevesen plasztikáztatják magukat.

Tényleg, náluk már annyi a mûanyag lány, hogy hihetetlen.
9/10
offtopic
maggi99 2013 júl. 30. - 10:36:50 9/10
(3850/120509)
Szép napot Mindenkinek :)))
Valami bûnös módon elaludtam ma és így az összes dolog megcsúszott.
De azért csak-csak ideértem :)))))

A reggeli kávéról már lemaradtam, de azért egy délelõttit hozok.
Ma Döncimamának..... remélem tetszeni fog neki :)))))))