7/10
szilvia333 2014 aug. 02. - 17:57:12 7/10
(44256/120536)
Végeztess rajta ördögûzést is,ne csak szervizeljék!!!....Biztos ami biztos:))))))))
7/10
szilvia333 2014 aug. 02. - 17:52:29 7/10
(44255/120536)
A Koreai kislány,aki Magyarországon jár egyetemre,azt nyilatkozta,hogy nekünk magyaroknak nagy a szemünk,és az orrunk,és ez szokatlan volt számára elõször.( Az errõl szóló videó már sajnos nem érhetõ el Ázsia ékkövein)

Kérdés: Valóban nagy szemünk és orrunk van nekünk magyaroknak????????
7/10
szilvia333 2014 aug. 02. - 17:50:07 7/10
(44254/120536)
Majd ha odaköltözöl,és napról napra csak õket látod.Majd akkor megszokod.
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 16:59:42 10/10
(44253/120536)
[Fanaccount] Phantasm World Tour 2014 Yokohama nap 1 2
Miután az elsõ napi elõadás véget ért, akartam írni egy rajongó fiókot de nem emlékszem semmire.
Mivel ez már a második alkalom, hogy részt vett a koncerten, miután Szöul és én 've is figyelte a ventilátor bütykök.
Emlékszem, az új dalok dalszöveg, valamint a teljesítmény listában.
részt vettem a koncert egy kis gondolkodásmód, mire számíthat ..
És ismét, ez egy teljesen új hangulatot ezen a koncerten .
Elõször is, Kim Hyun Joong ez volt az elsõ színpadi megjelenése az õ béren kívüli le, és õ volt lenyûgözõ azzal a megjelenés.
Én is meglepõdtem, mert úgy nézett ki, igazán csodálatos ...
Azt mondta, hogy cserbenhagyta a béren kívüli, mert a rajongók azt mondta neki, hogy látni akarta õt a fringe le
annyira imádnivaló Kim Hyun Joong azt mondani, hogy ㅋ ㅋ

Yokohama Arena .. ez tényleg egy látványos helyszín.
voltam kételkedni, hogy láthatom Kim Hyun Joong egyértelmûen, mivel a hely volt túl nagy, de váratlanul, látom a színpadon tisztán.
Köszönet a rajongóknak, akik megtelt nagy helyszín, érzem a meleg légkört ..
Az ülés tágas volt, hanghatások és a világítás is jó ..
amely lehetõvé tette a jóképû szólóénekes Kim Hyun Joong színpadán valaha is olyan csodálatos.
Míg a legtöbb lesz elfoglalva készül egy elõadás, Kim Hyun Joong más volt.
Alapvetõ fontosságú volt, hogy jó az éneklés, de ez volt a jackpot mutatni a minõségi teljesítményt, hogy hozza ki a jist minden dal.
amelyben volna remek munkát végez a rajongóknak.
rajongók, akik készek szurkolnak Kim Hyun Joong, aki mozog együtt Hyun Joong minden mozog.
Természetesen a rajongók ismerik a ventilátor hangulat az új dalokat az elsõ napon.
Kim Hyun Joong is megtanította a rajongók, hogyan kell felvidítani végig a dalt ..., és ez is vicces néhány rajongó, aki nem tud felzárkózni.
Hyun Joong is nevetett látni ezeket a rajongók, hogy volt, aki jól szórakozott, hogy ezek aranyos vagy az volt, hogy megdöbbentette õket?
Az mulatságos arca is hozott sok laughters a rajongók.
A ventilátor hangulat más volt a második napon.
Bár a ventilátor hangulat nem volt " t éppen tökéletes közben szerencsés fickó volt, valóban jobb, mint az elsõ napon.
Talán gyakorolták azt a szállodai szobák?
volt hangos ventilátor vidámság és közben "Hé te ~" rajongók integetett a fény botok magasba felé mutat Kim Hyun Joong és ez így volt jó!
Hyun Joong volt elégedett a hangos ventilátor hangulat.
És végül a csúcs a teljesítmény jött, kérem ...
én már készenlétben az én kamerát, hogy rögzítse a pillanatot a Hyun Joong stripping ruháit.
Kezdetben kellett megfosztották a ruháit ... oh ~, de õ és a táncosok nem szalag ma, és a elõadás véget ért, mint ez.
Igazából volt elfoglalva a fényképezõgépem, hogy nem igazán megragadni, mi folyik itt. Mi az? Ez végül?? A dal véget ért?? ㅋ ㅋ ㅋ
Az elsõ napon volt egy vad rajongó éljenzés után kérjük véget ért.
Bár tudtam, hogy õ lesz a szalag egyébként, ordítottam végig önkéntelenül újra, amikor megfosztották ㅋ ㅋ
Annak tekintetében, hogy a vad ventilátor felvidítani, Kim Hyun Joong mondta, lehet, hogy kéne végre Kérjük, 18-szor, végrehajtása nélkül más dalokat.
De nem végrehajtani ", hogy" a második napon.
Talán azért, mert he've bemutatta testvér-in-law alatt a beszélgetési idõ?
Hyun Joong bosszantotta a rajongók azt "Miért van a légkör különbözõ ma? Mint ha nem látsz valamit kéne látni? "
Azt mondta, hogy nem tudja végrehajtani, miután figyelembe, mivel sok volt a kiskorú rajongó az elsõ napon.
És így kezdte a "mint eddig teljesítményét.
Igazából , a rajongók egy kicsit meghökkent, amikor "mint eddig" kezdte
õ részt vesz a teljesítmény a nõi táncos
Õ egy kis hullám felemeli az ingét ki, mint amit tett az 'Légy kedves hozzám teljesítményét, és ott ... bolero -megfosztották Hyun Joong kyaa ~ ~ ~
És a nõi táncos, aki megérintette a mellkasát, és leült elé Hyun Joong
OMG-,; rajongók megvadult az elõadás után véget ért ㅋ ㅋ
Tény, hogy az elõadás tökéletes volt, szép, és ez megfelel a dallamos dalszövegek, mint azelõtt.
Kim Hyun Joong volt igazán szép, és a kölcsönhatás a nõi táncos nagyon jó volt.
Ez annyira lenyûgözõ, hogy hozzáteszi, a mentális összeomlás hatása. ㅠ ㅠ ㅋ ㅋ
Ez tényleg ~ szórakoztató. A teljes megfordulását senki sem tudta elképzelni ...
Nem tudom, a többi rajongóval, de nagyon tetszett.
A hangulat a "mint eddig" nem lehet kifejezni a fotók, természetesen.
Rajongók a színpad közelébe emelte ki a kifogást
Hyun Joong nevetett incselkedve egyetértettek abban, hogy õ egyedül csinálni legközelebb
Annyira vicces ㅋ ㅋ
Ráadásul a második napon, õ meghívott egy születésnapi fangirl a színpadon és énekelt neki .. adott neki egy csokor virágot, és megölelje kezével csomagolás gyengéden a feje körül.
képest, hogy fáj, hogy nem voltam a szülinapos , hálás voltam, hogy én vagyok a rajongója, mint melegszívû csillag.
Az elsõ nap ráadás, énekelt szokása és elment közelében az ülések, így a rajongók tudták látni tisztán.
Bár nem jött közel a zónában, nem szomorú.
Kivéve, hogy én egy kicsit ideges amikor azt mondta volna, hogy a szemkontaktust minden rajongók a koncerteken.
Kérjük szemkontaktust velünk is ~
Nos, kérjük, adja meg a kézfogás esemény, mint Japánban, és természetesen egy ráadás koncertet akár nagy, akár kis hely ~
A második napon, õ végzett HEAT ...
Fans énekelt, ha a dalt játszották ... én is
Bár nem tudom, a japán, de sikerült megjegyezni a szövegeket ㅋ ㅋ
voltam olyan boldog tudok hallgatni HEAT élõben, és énekelt is.
A koncert véget ért .. és itt az ideje, hogy haza ...
Én sorakoznak fel együtt a japán rajongók elküldésére vár Hyun Joong
És volt egy csomó sikoltozó
bekapcsoltam a telefont, hogy elfog video ..
Az autó jelent meg és Kim Hyun Joong mosolyog olyan fényesen a sötét éjszakában
ordítottam végig öntudatlanul is
után ajánlatot búcsút a Hyun Joong izgalmasan, nevettem, mint egy õrült, amikor megnéztem a videót vettem.
Vettem egy videót a padló csak ahelyett, hogy az autó ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ
A két napon át [Phantasm] álom kedvelt ~ Nagyon élveztem minden pillanatot, és izgalmas volt koncert.
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 16:44:20 10/10
(44252/120536)
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 16:43:20 10/10
(44251/120536)
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 16:41:23 10/10
(44250/120536)
HJ fog részt '2014 Oh Joon Sung Drama koncert "a 9/27 18:00 KST at Seoul World Cup Stadium http://www.onemusicent.com/company/company03.php ...
BY: SakuraDream501
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 16:28:26 10/10
(44249/120536)
Mikor fogom már megszokni, hogy egy pasi 60 kilós....
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 16:27:17 10/10
(44248/120536)
Ezt épp letöltöttem, mert láttam hogy van felirata...Azt hittem a SIG film folytatása..

Nem is néztem hány fok van kint, de mire egyik gép kimos, az elõzõ száraz..

Ebben a Hotel Kingben nem ismerem a fõszereplõket, de helyesek.

Dmama a repülõtéren van, most jön haza az unokája az apukájától.

Hyun anyukája a csirke étteremben-dolgozik, pedig megtehetné, hogy ne dolgozzon.
De így korrekt, nem a fia nyakán lóg a család..
ruca60 2014 aug. 02. - 16:12:24
(44247/120536)
Oh Man Suk:
most látom, a Warriorban õ volt a Prince Sado.
Amiben láttam, és írtam is akkor, hogy milyen helyes, az
a Strong Colors / True Colors of Kang Cheol / The True Colors volt, szintén 4 részes.

1975-Jan-30
175cm
64kg
és van egy lánya, azt írják.
ruca60 2014 aug. 02. - 15:58:17
(44246/120536)
Nem film miatt voltam fenn, csak nem tudtam aludni, ezért aztán filmet néztem, mert a rejtvényfejtésbe is beleúntam.
Igen meleg volt itt, most, hogy a lányom itthon van, nem tudtam huzatot csinálni, amitõl lett volna levegõ.
Na mindegy, ez anyai örökség. Nem csak a jókat örököljük, és nem egyformán.

Most rövid, 4 részeseket nézek, az éjszakai egy kicsit megrázó volt, északi kém történet, ha nem teszi meg, amit parancsolnak neki, megölik a fiát. Ez a sztori is fájdalmas lehet a koreaiaknak.
Most a KBS Spec.Task Force-t nézem, ez is 4 részes, a fõszereplõ srác hasonlít Gong Yoo-ra.
Néhol vicces, de a történet nem. A problémás nyomozókból létrehoznak egy speciális csoportot, az MSS-t.
Egy sorozatgyilkost, gyilkosokat keresnek, aki, akik azzall foglalkoznak, hogy a börtönbõl kijött bûnösöket megölik, mondván, hogy a börtön után ne éljenek normális életet az ilyen emberek.
Ennek van magyar felirata, most készült el.
"Special Crime Squad MSS" vagy "Spec. Task Force" a címe

Oh Man Suk
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 14:16:39 10/10
(44245/120536)
A Queenof Ambition-t ahogy néztem, bizony nem egy hamar lesz meg a hiányzó két rész, bár ne lenne igazam.
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 14:08:49 10/10
(44244/120536)
Szent ég! Egész éjjel fent voltál?
Ugyan melyik az a jó sori?
Ma talán nincs olyan nagy front...De olyan párás a levegõ, hogy 5 kg paradicsom penészedett meg a napon, amit már 80% ban megaszaltam.

A Jeajongvoon félbe van..Nem azért, mert nem tetszett, vagy nem akarom nézni, nagyon szép film, és folytatom is, csak nehéz volt a lelkem, és könnyebb sorit kellett néznem.
Most tegnap elkezdem a Hotel Kinget, és valóban jól mondja a Dmama, mindig történik benne valami, sztem érdekes lesz, Igaz a 3.ik rész elején tartok.
De csinálnám a Barefotedet is, de közben mosok, mert nagyon sokat hazahoztam a bisztróból..
Fõznöm is kellene,hazait igértem a gyerekeknek, mire hazajönnek..
Még a munkám sincs kész, ami holnapra kell a dolgozóknak megcsinálnom.
Ne hari, nem szoktam ilyen nyûgi lenni, de most összejött sok minden,de majd megrázom magam, és megbeszélem magammal, hogy ezek mind kis dolgok az életben.
De a gépemre nagyon szép hasonlatot írtál, ez teljesen igaz.
ruca60 2014 aug. 02. - 13:23:38
(44243/120536)
Nagyon sajnálom!!!!!!!
Majd megcsinálják, bár nem két fillérért:(((
Olyan Neked ez a gép, mint a zenészek kedvenc hangszere.
Lehet több, akár jobb, de õk is igazából hozzánõnek egyhez.

Nem hari, ha nem leszel, ilyen nap is van.
Reggel, amikor feltettem a képet, akkor mentem csak aludni.
Igazi jó kis front lehet:(((
Akkor csak pihenjük, regenerálódjunk mi is, a géped is, bár arra még várnod kell.:(

Akartam már kérdezni, a Jejoongwon sorozatot már láttad? Bár nem mostani, de most lett készen a felirata nemrég.
A Queenof Ambition is már majdnem kész, már 22-nél tart a 24-bõl.
10/10
Jyj3 2014 aug. 02. - 12:46:52 10/10
(44242/120536)
Látom Ruca csak te jártál erre.
Én korán elmentem dolgozni.
Most hazajöttem, de nagyon nagyon rossz kedvû vagyok. Reggelre tönkrement a gépem.
Semmit nem csinál-
Sztem nem csak a billentyûzet ázott el, mint amikor a kicsi kjé rádõlt, hanem az elektronika is.
Idõ kellett hozzá, mire minden átnedvesedett.
Vígasztalhatatlan vagyok((((
Ne hari, de nincs is kedvem semmihez, hiába van itt ez a másik gép.
Majd írok a szervíznek, eljönnek érte,de hiába pár hónapos, erre nincs garancia.
Ahányszor hozzáértem a billentyûkhöz, annyiszor örömmel töltött el..ugyan úgy , mint az elsõ alkalomkor.
ruca60 2014 aug. 02. - 07:37:57
(44241/120536)
Jó reggelt!
ruca60 2014 aug. 01. - 23:22:04
(44240/120536)
Megtaláltam:
júl. 09. 21:39
"Ruca!
Van itt egy videó!
Nikoletta lefordítaná, ha találunk hozzá angolt. Tudom, hogy szoktak csinálni mindegyikhez az angolok.
Ha esetleg kutakodás közben te elõbb rátalálnál, akkor biztos, hogy egy nagyon érdekes 110 perces beszélgetést kapnánk.
Tedd meg, hogy akkor jelzed, és elküldjük Nikolettának.
Közvetlenül a IG Kínai fan mitting után készült Pekingben.

KHJCMF140629 Kim Hyun Joong Inspiring Generation FM In Beijing110min

https://www.youtube.com/watch?v=sDbD9pzc3ak
10/10
Jyj3 2014 aug. 01. - 22:27:25 10/10
(44239/120536)
Utána való nap volt. Majd megnézem amit találtam, és felteszem.

Most elköszönök, megint álmos lettem, remélem nem 3 ig fogok aludni)))

Jó éjt nektek,
ruca60 2014 aug. 01. - 22:08:01
(44238/120536)
Nem tudom, milyen ruhában volt.
Te kértél, hogy nézzek utána, nincs-e valahol angol felirat hozzá?
De még akkor korai volt.
A seouli koncert után lehetett az interjú, vagy elõtte?
ruca60 2014 aug. 01. - 22:03:10
(44237/120536)
Nem rossz;)