10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:32:11 10/10
(76638/120538)
Nem irigylem isten bizi, csak a csajnak írtam, hogy van egy anyós is))))Itt a másik bújós...
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:31:10 10/10
(76637/120538)
Jajj a szívem))))Azt a fõhadiszállásos bakancsát))))

[Pic] 150.917 Újabb fotót közlegény Kim Jaejoong
JYJ3 Megjegyzés: Úgy tûnik, a tapaszt a PFC Kim Jaejoong karját váll jelével ROK (Koreai Köztársaság) fõhadiszállásra
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:29:52 10/10
(76636/120538)
Már írtam, de nem hiszel nekem, hogy a szept 23-i tárgyalásig akarja ezt elhúzni legalább.
Mert ha kiderülne elõtte- hogy nem Hyun a baba apja, akkor a tárgyaláson hátrányban lenne, ott is emberek vannak.
Miért nem hiszitek ezt el??
Utána jönnek az újabb praktikák, nem ez az utolsó.
És természetesen NEM HISZEK Hyunnak, ez a nõ még ezek után is levenné õt a lábáról, fõleg ha a gyerek az övé.
Lásd korábbi eseteket.

Itt csak az Ügyvéd szavának hiszek.
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 17:29:26 10/10
(76635/120538)
De hiszen aranyosak együtt és egymáshoz valók. Szakmabeliek mindketten, a csaj is mjuzikel színész.

...és Junsuka hagyja hogy odabújjon.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:25:26 10/10
(76634/120538)
Yuchun és a "tengeri köd" szerepelt Tsutaya a "Asia magazin" Vol.85 (október 2015 kérdés)
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:24:42 10/10
(76633/120538)
150.917 JYJ Hivatalos Facebook Update 2: Junsu a szabadidejében
Hawaii ~ fotózásra a szabadidõmben gyakorló új dalok ♪
nézd szörnyen testvére összpontosítani, amikor hangsúly!
Szintén a Marie Claire-Korea októberben dapjyo az
ember ?.
# Junsu Marie Claire #XIA # # Hawaii
# képi albumot is hiányzik még _ _ _ Nem vagyok

A közepén gyakorló új dalt a szabadidejében forgatás Hawaii képi ~ ♪
A kép oppa összpontosított scarily ha õ koncentrál!
Vajon lesz férfias október Marie Claire-Korea, mint
várták?.
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 17:24:30 10/10
(76632/120538)
Na neeen . Én azt hiszem nagyon is megjött az esze Hyunnak.
Azt írta Lee ügyvédnek, hogy mondja meg neki, hogy békülésrõl , házasságról stb. szó sem lehet. Ebben életben látni sem akarja soha többé.
Nem szivem. Ez a nõ most húzza az idõt, mert õ sem tudja szerintem, hogy mit tegyen.
Valóban nagyon kíváncsi vagyok, valyon van gyerek, vagy nincs gyerek?
És a neme végülis mi? Fiú vagy lány? Azt írta Hyun, hogy csak a nemét árulta el.

Ez a nõ vagy nagyon becsinált, vagy valami célja van az idõhúzással.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:23:45 10/10
(76631/120538)
Egyik csaj jobban bújik, mint a másik... de lányok! Tudjátok hogy van egy annnya is???))))))))))

Musical színésznõ, Kim Hyunjin osztja fotókat Junsu
Kim Hyunjin része volt "Death Note" ensemble cast
Az 1. fotó került során "Death Note" vétel után az 1. teljesítményt 2015/06/19
A 2. fotó került során "Death Note" after-party után A végsõ teljesítmény
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:22:22 10/10
(76630/120538)
kedves "férfi mugli"
Csak napi egyet lécci lécci))))))
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:21:17 10/10
(76629/120538)
- Sunny ☀ (sunsun_sky) szeptember 16, 2015
Atty Lee: Ha a baba az övé, KHJ feladata lesz, ahogy mindig is mondtam. Õ majd regisztrálja az õ gyereke, és fizessen gyermektartást is ..
KHJ családja sokat szenvedett miatt apasági megerõsítõ kérdés, és nyilvánosságra hozza helyzetbe / anyagok egyértelmû kétségek és hívásátirányítás kikapcsolásához peres kérdések
Kim Hyun Joong oldalán, 17 nap apasági stúdió meglepetés sajtótájékoztatón, "Miért?" KHJ oldalán: Nyomja Conf a 17.: Sosem rejecd apasági tesztet n szeretné 2clear tûnnek a követelés http://t.co/yj0DnN9s2U

Atty Lee: KHJ családja kérte sajtótájékoztatón. A több, mint egy interjúban, hogy hozza nyilvánosságra a pozícióját .. prolly nem lesz semmilyen meglepõ hír. Ez lesz fõleg arról apasági kapcsolatos ügyekben. Ez egy nagyon fontos kérdés az KHJ családja .. KHJ elkészült DNS-tesztet. Minden most szükség van, Choi baba csinálni tesztet. Mi fizetett költséget nekik két .. Kértük egy ideje, és azokat késlelteti. Hogy [apasági] és a [pert] külön. Kártérítés túl nagy, és pert folytatódik. Ha õ, akkor regisztrálja magát a baba és fizessen gyermektartást. Rendõrségi nyomozás indul jobb után Lunar Festival. Kértük a rendõrség kezdeni vizsgálat három wks szülés után .. [Seon] kétszer szólított fel. Nem emlékszem tartalma 1. hívást, a 2. hívás, azt mondtam neki, hogy compelted apasági tesztet. Seon mondta megemlítette pert, de õ [Seon mondta] nem mondtam KHJ oldalán elutasította apasági megerõsítést. Ennek nincs értelme azt elutasították pt, amikor nem tudtuk, hogy a szállítás. Seon azt mondta, hogy kérje az ügyfele, És megint hívott, és azt mondta, nem-pert, de pt feltétellel mennek együtt KHJ nem külön-külön. Apasági tesztet lehet tenni külön-külön és KHJ hajt végre katonai kötelességét, õ nem egy szabad ember. [CBS nincs vágás HÍREK]
Pls vegye figyelembe Atty Lee beszél HJ DNS tesztet elvégezni. A baba vizsgálat nem történt még egy Atty Lee.
Tweetek Credit: 4ever_HYUN @ 4everhyun
Atty Lee lesz sajtótájékoztató holnap délben (12 mb). Lee azt mondta KHJ kész DNS-teszt eredménye került ki. Várakozás Choi eredmény.
HJ családja szenved gyermeke biológiai harci öcsém soha nem utasították a vizsgálat.
Abban presscon.Lee felfedi az info, hogy támogatni tudja maga mellé, mint felfedje HJ DNS teszt kép. És, hogy hangsúlyozzák a fõ kérdés ennek a pernek.
Lee: A végén Sep.investigation elindul a rendõrség. lesz 2 ~ 3 months.we kérte, hogy a rendõrség, hogy indítsa el 3 hét után a szállítás
Seon hívás Lee és azt mondta, õk szokás perelni õt tagadja teszt, de meg fog tenni apasági tesztet, de feltétel HJ kell menni "együtt".
Most Seon mondta pereli az apasági megerõsítést helyes, de õ soha nem mondta HJ tagadja a apasági tesztet!
Atty Lee kijelentette apasági tesztet is végeztek separately..doesn't kell menni "együtt" és HJ van katonai szolgálatra. Õ nem szabad kimenni. KHJ befejezte apasági test.now a baba jön. Mi már kifizetett fr vizsgálati díj, így minden u kell tennie, csak menj!

Küldd Credit: Kika @ kikakhj
HENECIA JP személyzet blog frissítve - angol fordítás
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:18:46 10/10
(76628/120538)
Új hozzászólás Hyunnies Pexers blogja
Tweet Frissítés + Hírek] Kim Hyun Joong oldalon "Ha a baba nem õ, akkor jogi lépéseket" - 2015/09/16 # waiting4KHJ #neverleaveKHJ # Justice4
tweet / Translation Credit: 501 왕자 @ 501wangja szeptember 14
Hírek a http://korea.yule.sohu.com/ 20150914 / n421046501.shtml + eng trans által kelemama
repost teljes kredit.
Szeptember 13., MBC program "SectionTV" rendszeres adás, színész Kim Hyun Joong közvetített gondolatait arról, hogy a baba az ex-gf A övé lett egy forró téma a megbeszélések a rajongók és a nyilvánosság számára.
Kim Hyun Joong oldalán kifejezték állni a programon keresztül, amely "Meg kell tudni megszületett a baba, akkor tovább kell haladnia csinálni DNS a baba. Ha a baba megerõsítette, hogy Kim Hyun Joong, tehát az a mi oldalunkon teljes felelõsséget. " Ezt követõen a kapcsolódó személyi hozzáteszi, ha ez úgy találta, hogy a baba nem tartozik Kim Hyun Joong, megteszi az összes jogi lépéseket, hogy megvédje Kim Hyun Joong törvényes jogait. EX-GF Egy is kifejezte, hogy ha a baba Kim Hyun Joong-k, nem folytatják perre.
Tweetek Credit: napsütéses☀ @ sunsun_sky
Kim Hyun Joong oldalán, 17 délben sürgõsségi sajtótájékoztatón, nyilvános apasági WL hv sajtótájékoztatót confrnce anyagokat 12:00 KHJside tmrw n on17th show-anyagot 4paternity confrntn http://t.co/fBgJVJfr72
http://t1.daumcdn.net/…/16/moneytoday/20150916180408247.jpeg
"17 nap a család kéri egy sajtótájékoztatón, DNS-vizsgálatok完" Kim Hyun Joong szórakoztató oldala melletti Press conf tmrw perKHJ családja rqst. KHJ'sDNAtest történik. Azt akarja ptrnty vizsgálat igazolása http://t.co/Cw09dTKvJa
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:17:20 10/10
(76627/120538)
Nem baj, ha már volt fent...

[Pexers írásokkal] A Fény az alagút végén - 2015/09/13 # waiting4KHJ #neverleaveKHJ # Justice4KH
A Fény az alagút végén
Szerzõ: AprilStarr
Látunk ez? Azt kívánom. Csak szeretnéd.
Mi ment már a legsötétebb részt. Dobozos gyûlölet megjegyzéseket és a sértéseket sok oldalról. De kitartása és átvilágítási fizetett ki, beleértve a kritikus gondolkodás észrevenni hiányosságok sajtóközlemények. Állhatatos hit, akkor is azt mondják, a hûség vezetett rajongók kitartóan ragaszkodnak Keresztül a hónapban KHJ fenntartotta méltóságát soha nem enged negatív reklám a taunts elveszíteni a hidegvérét
Idegek acél? De hallottuk befelé emberi reakciók és ki hibáztathatja õt. A katonai szolgálat egy jó interregnum idõszak, hogy távol õket.
Most, hogy a média kiadta a legújabb oldalára, vagy hatályon kívül az ügy részleteirõl (ek) jön, mint valamiféle "születési titkos". Ez volt KHJ aki csak vehette át az flaks szöveges üzenetek korábban megjelent megalázni õt. Mivel néhány gúnyosan nézze meg a legújabb fejlesztés, mint egy csavart, és fordítsa a legújabb epizód ezt a valós életben dráma, sok kívánja gyorsítani ezen keresztül alagúton.
Mivel az alagút már megadta klausztrofóbiás érzést már szeretnénk látni a fényt a végén azt. Lépni.
Az, hogy a baba az õ, vagy sem? Vannak olyanok, akik szeretnék a baba másé apja. Vagy nincs baba egyáltalán néhány gyanúsít. Ha õ az apja, az, hogy a végén ez alagút, vagy mi a belépõ egy másik alagútba?
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 17:16:22 10/10
(76626/120538)
Hát köszönjük, és várjuk , csak küldje folyamatosan a fotókat.

Mi nagyon örbendünk neki, kedves "férfi mugli"
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:16:02 10/10
(76625/120538)
150.916 C-JeS Instagram frissítés: Terminator Junsu
[FOTÓ] a Hawaii - Hawaii kasszasiker vegye watseupnidaman ... képi vezetõje _ _ ki a kamerát hagyja Junsu #xiajunsu # _ # _
A Hawaii - Pusztán lelõtt egy kasszasiker ... #Hawaii_pictorial #manager_dusting_off_camera # 김준수 #xiajunsu # szív-racing_ready_to_aim # 마리 끌레르 / MarieClaire #marieclairekorea
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:15:34 10/10
(76624/120538)
[EGYÉB TWITTER] 150.916 Toscana Hotel Twitter Frissítés: az elsõ évfordulója a XIA
Sokan jöttek ünnepelni Toscana azon 1. évfordulóját tavaly [szeptember] 12.
A kényelmes és szép szálloda tele értékes szívét. És mint egy fenyõfa, ez található "3700-4, Gangjeong-dong, Seogwipo-si, Jeju", mint mindig.
#Director_celebrating_ [Our_] 1st_anniversary
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:15:07 10/10
(76623/120538)
JYJ Junsu a vágyott Japán koncert döntött, hogy megnyitja októberben!
Junsu, aki felkészül az egyéni visszatérése lesz nyitó koncertet Japánban.
Junsu fog tartani Élõ 2 napig 24-én és október 25 Yokohama Stadion címmel úgynevezett "2015 XIA 4. ázsiai turné KONCERT in Japan" (kísérleti cím). Koncert menetrend jelentette be a Japán hivatalos honlapja. Több várakozás alatt szerzett, csak a (tény, hogy) Junsu készül szólóalbuma a jövõ hónapban.
Szerint a C-Jes Entertainment cég, ezúttal albuma a 7 hónap után, a balladában kihasználva Junsu jellegzetes hangja énekhang, tánc stb, dalok tökéletes õsszel és télen. Ez az album lesz releasing 7 hónap után, mivel a 3. album "VIRÁG," megjelent március.
Jelenleg Junsu tölti mindennapi szorgalmasan, miközben készül az új album és ázsiai turné.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:13:51 10/10
(76622/120538)
Térképe a szép embereknek szerte Dél-Korea: Hol oppa otthon?

A világ nagy és ez ismert, van egy csomó jó megjelenésû férfi. Természetesen még a földön egy keskeny félsziget, léteznie kell egy csomó jó megjelenésû férfi, miért nem látom õket magam körül? Hol van az alternatív [/ egyéb] jóképû férfi? Szóval én készítettem hirtelen. A térképet a szép embereknek szerte az országban, ahol az én oppa otthon?
# Osztályozási kritériumai
1. Ez alapján a kritériumok a terület, ahol született, vagy emelt, nem az õ jelenlegi tartózkodási.
2. Ez a térkép a "jó megjelenésû férfi alapul a kritériumoknak a szerzõ véleménye szerint a jó megjelenésû férfi.
3. A területen született a terület, de a színész vagy énekes B. terület szülõfalujában ebben az esetben, hogy megvizsgálja és meghatározza B terület szülõvárosában magának.
# Az abszolút erõs férfiak Szöulban
Jang Dong-gun, Jung Woo-sung, így Ji-sub, Song Seung-Heon, Lee Jung-Jae, Ji Sung, Ju Ji-Hoon, Kim Soo-Hyun Kim Woo-bin, Joó Won, Yeo Jin-ragacs Sung Joon, Ahn Jae-Hyun, TOP (Choi Seung-Hyun), Park Yuchun, Ha Jung-woo, Ji Jin-hee, Shin Sung-rok, Jo Hyun Jae-Lee Dong-gun, Lee Won-Keun
# A feltörekvõ erõs férfiak vannak Csungcseong és Daejeoni
Chungbuk: Lee Jin-Wook, Jang Keun-Suk, Lee Yi-kyung
Chungnam (/ Dél-Cshungcshong): Kim Jaejoong, Go Soo
Daejeoni: Kwon Sang-woo, Song Joong-ki
Faragott jó megjelenésû férfi Go Soo-tól Nonsan és JYJ Kim Jaejoong a fia Gongju.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:12:58 10/10
(76621/120538)
150916 Nemzeti térképe handsomeness - Chungnam tartomány ez képviseli Kim Jaejoong
Nemzeti térképe handsomeness
Chungnam tartomány ez képviseli Kim Jaejoong
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:12:22 10/10
(76620/120538)
Volt máskor is szabin???

Kim Jaejoong mondja hi során a katonai szabadság
[Hírek] Kim Jaejoong mondja hi során a katonai szabadság

JYJ tagja Kim Jae-Joong, aki szolgál a kötelezõ katonai szolgálatot, bemutatta egy fotót magáról kedden.
Az énekesnõ kiadója C-JeS Szórakozás írt Kim selfie során az elsõ hivatalos katonai szabadságot a hivatalos Instagram.
"Kim Jae-Joong, aki mindenkinek hiányzik nagyon, jól van", mondta a felirat. "Találkozhatsz hadsereg Pvt. Kim során Ground Force Fesztivál októberben.

A 29 éves jelenleg szolgálatot a katonai zenekar a 55. Bonghwa osztály. Õ a tervek szerint mentesül szolgálat december 30, 2016.
Koreában, az összes bevethetõ férfiak életkora 18 és 35 kell, hogy szolgálja körülbelül két évvel a katonai, hogy megakadályozzák a fenyegetések Észak-Korea.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:11:06 10/10
(76619/120538)
Katona 1: Isten Jaejoong
Katona 2: Úgy néz ki, sokkal csinosabb személyesen
Katona 1: teste olyan meleg is ㅜㅠ (Tears vagy sír)
Katona 2: Szeretne testem, hogy ilyen legyen
Katonák és muglik "Beszélni PFC Kim Jaejoong .. Tovább önálló meghirdetett tintahal xD
által JYJ3 Csapat
JYJ3 Szótár: mugli azt jelenti, nem fanKatona 1: Dolgozik ki a bázis.
Mugli 1: Kim Jaejoong annyira jó összecsukható ujjú.
Mugli 2: rohadt jó.
Mugli 3: Nézd meg, hogy éles hajtási vonal, így aprólékosan kész!
(Megjegyzés: Ezek a férfiak muglik valószínûleg lemerült már a katonai szolgálat alól, összecsukható ruhát ez egy kötelezõ feladat a hadseregben)
Mugli 1: Mi az?
Mugli 1: Õ a divízió ???????????????????
Mugli 1: Találkoztál már vele ????????
Katona 1: Nem, ㅋㅋㅋ (lol) Azért jött, hogy a bázis, hogy felkészüljenek a szárazföldi erõk Fesztivál, hogy mirõl beszél.
(JYJ3 megjegyzése: A 13. szárazföldi erõk Fesztivál kerül megrendezésre október 02-06. Ez egy fontos Fesztivál nyitott Nyilvános & körében a bálványok / zenészek a katonai aki meghallgatta, hogy része legyen a fesztivál, csak 6 köztük Jaejoong választották ~)
Katona 1: Láttam miközben dolgoztam ki. ㅋㅋㅋ (lol) Arca kicsi és szép, és a vállak szélesek.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:10:12 10/10
(76618/120538)
Koreai netizens "reakciók: Hírességek, akik egy bizonyos különleges erõt az arcukon
Indiai gödröcskék
Park Yuchun
Nem vagyok irigy, hogy az indiai gödröcskék tényleg aranyos ㅜㅜ
- Indiai gödröcskék igazán szép ㅠㅠ
- Indiai gödröcskék elképesztõ ..
- Bodri ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ
- Indiai gödröcskék ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ
- Azt akarom, [/ kívánom, bárcsak] Indiai gödröcskék
- Park Yuchun ... ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ
- Indiai gödröcskék, volt õket, de eltûnt, mióta meghízott az utóbbi idõben ....... ㅠ ㅠㅠㅠ
- Indiai gödröcskék ㅜㅜㅜㅜ
- Azt fellebbezések!
- Nyilvánvaló, hogy egy személy, aki gödröcskék is gyönyörû, amikor / õ mosolyog
- Ó ㅋㅋㅋ gondoltam rá, mint a szája cave..Indian gödröcskék aranyos
- Volt indiai gödröcskék de van eltemetve alatt abban a korban, ㅠ ㅠㅠㅠㅜ
- ㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ Ezek vonzó ㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ
- Indiai gödröcskék ㅠㅠ túl szép ㅜㅜㅜ
- Indiai gödröcskék annyira nagyon aranyos ㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ
- Ahhoz, hogy az indiai gödröcskék különösen ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ szép ember kell nekik, õk is imádnivaló és aranyos ..
- Ennyit ravaszság indiai gödröcskék ㅋㅋㅋ
- Indiai gödröcskék ㅠㅠ imádnivaló
- Indiai gödröcskék szerethetõ, nagyon ㅠㅠ
- Mit fogok tenni, hogy az indiai gödröcskék, imádom õket> _ <
- Azok, akik az indiai gödröcskék vannak, mint a csecsemõk
- Yu Chu n ah ....
- Jó lehet, hogy az indiai gödröcskék ㅎㅎㅎ
- Ez annyira szerethetõ
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:09:23 10/10
(76617/120538)
Yonhap News TV: JYJ Kim Junsu, solo visszatérése a jövõ hónapban ... tervet kell csinálni Asia Tour mellett
Ez a "Entertainment Fal egy sorban" jelentési szórakoztató híreket az elmúlt hétvégén.
Mi a hírt arról csoport JYJ Kim Junsu-SSI szólója visszatérése.

Miután bemutatta a 3. albuma "virág", tavaly márciusban, Kim Junsu-SSI azt tervezi, hogy szólókarrierbe visszatérése a jövõ hónapban mindenkinek 7 hónap után.

Mert az õ 1. album korábban, Kim Junsu-SSI volt egy World Tour elsõ alkalommal, mint egy férfi énekes szólistája belföldön az õ 1. solo rendszeres album és azt mondják, hogy tervez-ázsiai túra az õ 4. album ebben az idõben.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:08:22 10/10
(76616/120538)
Ne itt szóljon, hanem menjen Choi oldalára)))))
Itt ennek van a helye,ez Hyun oldal.

Sok rossz ember van, de ez a nõt így kifogni- ne is hiszem el. És most talán békülni akar?
Miért akar együtt menni DNS tesztre Hyunnal?
Megmutatni neki hogy õ milyen szép? Okos, és kedves nõ?
Vagy a fülébe súgni, hogy perkáljon le még pár millát?

Már csak abban bízom, hogy Lee ügyvéd nem engedi Hyunt meggondolatlanságot tenni, mert õ lehet hogy képed lenne a gyerek miatt.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:04:26 10/10
(76615/120538)
Stills a Yuchun filmezés Miss Ripley "
Kisasszony Ripley kisasszony Ripley OST
# # 2011MBC én állóképek dzsekik album
#MissRipley #MissRipleyOST
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:03:40 10/10
(76614/120538)
150.919 Férfi mugli osztja másik backstage fotót Jaejoong Love koncert
Szeptember 19, 2015·

Megjegyzés: LOVE Koncert Korea 70. évfordulója Függetlenség ünnepelték augusztus 11-én.
Nos thx a számos hasonló & következõkben Ez az, amit adhatok, hogy JJ rajongói lol
https : //instagram.com/p/7zEjMnGKN1/ (Kattintson ide, hogy megköszönjem neki ^^)

[TRANS] Elkezdtem érzés egy furcsa felelõsségérzet ... egyre szeret / következõk ... Hozzászólás ez a benne csalódni
Nos thx a számos hasonló & következõkben Ez az, amit adhatok, hogy JJ rajongói lol
[ALT TRANS] elkezdtem érezni a felelõsséget és értelme a kötelezettség ... Szeret és követi folyamatosan érkezik ... Hozzászólás ez, mert nem akartam, hogy elmaradnak a várakozásokat

Nos thx a számos hasonló & következõkben Ez az, amit adhatok JJ rajongói lol
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 17:03:30 10/10
(76613/120538)
Ó szegény!! Be sajnálom!!! Õszinte részvétem.
De tévedsz nem kiszolgáltatott lenne akkor hanem hulla.

Ha bánt valakit a beírások, szóljon. Én így érzek most.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:03:02 10/10
(76612/120538)
Park Ji Yoon mondja JYJ több pénzt teremteni, mint TVXQ5
Park Ji Yoon mondja JYJ több pénzt, mint TVXQ

Kiíró és a fogadó Park Ji Yoon nemrég kijelentette, a sugárzott, hogy a tagok JYJ keresnek több pénzt teremteni, mint TVXQ.
Pontosabban, õ kijelentette, hogy azért, mert most egy csoport három, õk keresnek több jövedelmet, mint amikor õk voltak része az öttagú TVXQ. Park Ji Yoon hozzátette, hogy az egyik oka õk keresnek többet most, mert a jobb eredmény-megosztási arány három helyett öt tagja, miután az eredetileg arról, hogy azért vannak több pénzt teremteni, hogy õk járnak sok ezekben nap.

Természetesen, a trió JYJ hírhedten maradt TVXQ és SM Entertainment 2010-ben, és most már a C-JeS Entertainment.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:02:08 10/10
(76611/120538)
Junsu visel Biel Snapbac
[FOTÓ] # # megtorló Biel Biel Biel Lounge # #biel #xia #junsu #jaejoong #yuchun #blogger #fashionista # # Xiah Junsu a musical színész dandy kalap #kpop # hûséges Dél Köszönöm ^^ ♡ ~
#Biel_snapback #Biel #Biel_Lounge #biel #xia #junsu #jaejoong #yuchun #blogger #fashionista #XIAJunsu #XIAJunsu_hat #kpop #musical_actor Köszönjük, hogy a Sharp Dresser és hûséges ember ~
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:01:20 10/10
(76610/120538)
[INFO] 2015 XIA 4. Asia Tour koncert Japánban - a Yokohama Stadionban 10.24 ~ 10.25
2015 október 24 (szombat) Kapunyitás 15:00 / rendezvény kezdete 17:00
2015 | október 25. (vasárnap) 15:00 Kapunyitás / rendezvény kezdete 17:00
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 17:00:46 10/10
(76609/120538)
JYJ Junsu, hogy jöjjön vissza, mint szólóban októberben, majd õ is látott egy zenei program?
JYJ3 megjegyzése: A koreai cikk említi a lehetõségét Xia Junsu megjelenõ zenei programok hálózati csatornák, mint az SBS, KBS, MBC, miután a közelgõ lemezbemutató. Singer XIA Junsu utolsó megjelenése volt EBS 'Space Empátia "után közel hat évig.
Van érdeklõdés összpontosítva, hogy csoport JYJ a Junsu jelenik meg a 3 földfelszíni mûsorszolgáltatók zenei programok közepette õt teszi a visszatérés, mint szólóban a jövõ hónapban.

Az üzleti ágazat szeptember 14-én, Junsu felszabadítja szólóalbumát mindössze 7 hónappal azután, hogy 3. albuma "virág" tavaly márciusban. Az album ezúttal nem tartalmaz dalokat jól illeszkedik az õsz és a tél, mint a balladák és dance dalokat tele ének színek egyedülálló Junsu. Úgy tervezi, hogy folyik egy ázsiai túra --ie Japánba és more-- után lemezbemutató.

Az üzleti ágazat, õk fizetnek figyelmet Junsu hogy képes megjelenni a 3 földfelszíni mûsorszolgáltatók zene-mûsorokkal ebben az idõben. Junsu tagja volt TVXQ de aktívak együtt Yuchun és Jaejoong a JYJ, miután elváltak a SM Entertainment 2009-ben és eltolódott a belépést C-JeS Entertainment. Azonban Yuchun és Jaejoong, beleértve Junsu, még nem tették megjelent a 3 földi sugárzású csatornák zenei programok után elváltak TVXQ. JYJ földfelszíni zenei program megjelenése egyedülálló csak Junsu a EBS 'Space Empátia "tavaly áprilisban, és ez is egy megjelenést elért 6 év után kivonul a TVXQ.

Az üzleti ágazat, ez azt jelentette, hogy a JYJ nem jelent meg a zenei programot, mivel felosztása a SM, és mégis a jogi csata éreztette hatását. Õk olyan mûvészek, akik elindították a jogi csatát, és kivonult a "popkultúra hatalom" SM --that ez közismert nevén az ország legnagyobb entertainment--. Mert az, hogy õk abbahagyták a megjelenõ földfelszíni zenei programok. Mi lesz rámutatni, hogy nem lehet az egyetlenek, akik a terhet a mûsorszolgáltatók magukat.
Tavaly áprilisban Choi Min Hee, egy Assemblywoman az Új Politika Szövetség a Demokráciáért, nevelkedett egy megfigyelés, ahol megpróbálta megoldani JYJ implicit "megjelenése tilalom" a zene-mûsorokkal javasolja az állítólagos "JYJ törvény". A JYJ törvény tartalmazza tartalmát, amely megtiltja a fellépések és az ilyen mûsorszolgáltatók által megelõzésében mûvész megjelenjenek zenei adások ok nélkül.

Mégis, ez egy bizonytalan helyzet, hogy van egy földi zenei program megjelenése Junsu. Hogy õ lesz, hogy megjelenik a program az oka, hogy a termelõ, vagy valaki más hatóság. Még ha õ egy érvényes énekes, õ emelkedik a No.1 kinevezését zenei rangú programot, vagy lehet, hogy nem tudni illik neki egy adás, ha nem másszanak fel az elõadómûvész listán.

SM rajzoljon egy vonalat döntõen arról spekulációk a nyilvánosság elõtt, hogy minden befolyása SM felé JYJ --ie Junsu-- miután nem tett szerepelt a zenei programot, nem történt meg. A képviselõ az SM azt mondta: "Nem akarjuk, SM és JYJ meg kell említeni együtt".

Közben megpróbáltunk kapcsolatba a telefonhívásokat és más módon többször is, de a földi zenei programok PD-k állásai arról, hogy Junsu teszi a megjelenést, nem hallottam.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:59:24 10/10
(76608/120538)
[EGYÉB Instagram] 150.915 C-JeS Instagram frissítés: Privát JAEJAE !!
ssijeseu csillagos _ Relay - Privát Jaejoong, hogy hiányzik annyira! Az egészségügyi ez a hír! Itt találkozhat hûvös Jaejoong hadsereg Pfc- Fesztivál októberben! (-re. POV az elsõ
nap).
# # Jaejoong kimaradt gramm hadsereg _ # _ fogok futni, hogy a hivatalos menetrend ssijeseu #Jaejoong #cjes #cjesentertainment # # # C-Jes Szórakozás ssijeseu más bornfreeonekiss2 g @ instagram.com/p/7ohl12OzCP/
[TRANS]
[# C-JeS_Star-Relay] Egyéni Kim Jaejoong, aki mindenkinek hiányzik annyira! Ez a hír róla egészségesek maradjanak! Találkozhat kihûlni Privát Kim Jaejoong a hadsereg fesztivál októberben! (-re. Selca során az elsõ
szünetben).
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:58:00 10/10
(76607/120538)
Nem értettem félre egy pillanatig sem)) csak maceráltalak. Ha valaki bántaná, még nagyobb mártír lenne belõle, hisz látod, most is ilyen kiszolgáltatott állapotban van, 3 héttel a szülés után.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:54:14 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(76606/120538)
Évi! A hátsó ülésen vagyok,de nem ott, de lennék is, ahol gondolod...))))
Hát csak úgy azzal a 3 fiúval, nem baj, ha becsapnak)))))
A sorrend is mindegy. Talán Yoochunt hagynám, mert õ még fáradt a kiképzésen, és én megértõ vagyok..

De itt a baba sem rossz társaság, de szerencsére ma még nagyobbat aludt az úton, mint kedden.
Sõt,hogy teljes legyen a kép, most még a kiskutya is velünk utazott, vele sosincs semmi baj..
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 16:47:52 10/10
(76605/120538)
Nem drágám, félreértetted.
Én megfojtom Choit és azért kerülök börtönbe.
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:42:17 10/10
(76604/120538)
Zagi! Ez nagyon szívemnek való vers, köszi..
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:40:57 10/10
(76603/120538)
Zagi! Te mire készülsz?
Összebratyizol Choival, és vele mész börtönbe? Vagy mi van?
Vigyen neked akkor kaját a choi dagadt ügyvédje))))))))
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:38:57 10/10
(76602/120538)
Szia Andika!
Köszi a hírt!
Olvastam már, de mivel nem megyünk, így nem tartottam számon a jegyárusítást. Egy biztos! Akik most errõl lemaradunk, több lehetõség nem igen lesz, hogy ilyen élvonalbeli együttes koncertjére csak ennyit kelljen utazni.
Õk még fiatalok, van pár évük a katonaságig, és egyre jobbak lesznek,amíg az "öregek" együttesei darabokban a katonaság miatt.
Nektek jó utat, jó szórakozást, és élményekben gazdagon gyerek haza, és várjuk a beszámolót!
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:34:41 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(76601/120538)
Én mindig azt hallgatok, ha nem filmezek...
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 16:33:39 10/10
(76600/120538)
C-JeS Hivatalos oldal frissítése: Park Yuchun drámája japán Fanmeeting & Special hogy videókat DVD-kiad
Park Yuchun drámája japán Fanmeeting és különleges jelölése videók DVD-kiadás
DVD készlet tartalmaz Park Yuchun drámája Fanmeeting én tartott Yokohama, Japán 2014 júliusában pedig a különleges, hogy a videók fog megjelenni.

LEMEZ 4Állítsa + fotókönyv mintegy 100P + 1 szabvány plakát
Elõrendelhetõ: szeptember 18 (péntek), 2015. 06:00 KST
Megjelenés dátuma egyszerre Koreában és Japánban: október 2 (péntek), 2015
elõrendelhetõ ülni: Synnara, Yes24, Interpark, Aladin, Kyobo Book Centre
Dráma "Missing You" Egyéni készítése & Dráma Esemény fõszereplésével Park Yuchun
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 19. - 14:28:25 10/10
(76599/120538)
További jó hétvégét. Este leszek.
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 19. - 14:26:45 10/10
(76598/120538)
Ígérem! Én is azt remélem, mint Rosszka.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 19. - 14:17:07 10/10
(76597/120538)
Szia. Kedvet azt kaptunk, de nem engedhetjük meg magunknak, sajnos.(((((Ahogy egyre több sorozatban látom egyre többüket, a zenéjükhöz is egyre inkább kedvet kapok. Olvastam, hogy mentek többen. Jó utat. Biztosan nagyon jó lesz.
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 19. - 14:04:17 10/10
(76596/120538)
Szép, szebb, Hyun.))))
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 19. - 14:03:14 10/10
(76595/120538)
Szia. Kösz. Viszont!
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 11:37:22 10/10
(76594/120538)
Hát nem biztos, hogy hozom, de megsürgethetem a teszt készítését Choinál.
Csak akkor ígérjétek meg, hogy bejöttök meglátogatni engem a börtönbe.
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 11:35:03 10/10
(76593/120538)
Nagyon szépen köszönjük az értesítést.

Én ezt a számot szeretem leginkább, az elsõt.
Kim Myung Soo grüberlije egyenesen szédítõ)))))Persze a többi srác is aranyos.
https://youtu.be/Rf0pRjhbWzY
andika44 2015 szept. 19. - 10:26:43
(76592/120538)
Lányok, október 4 Varso Infinite koncert, jegyeket tegnaptól lehet venni.

https://www.youtube.com/watch?v=qnLpaFEw11g

hátha valaki kedvet kap
10/10
Kislolek 2015 szept. 19. - 09:14:38 10/10
(76591/120538)
Sziasztok! Jó reggelt!
Tegnap esetleg 1 beírásra maradt volna energiám, de ma már du remélem tényleg tudok híreket hozni.

Remélem szép nap elé nézünk mindannyian.
És Zagi lány pedig hoz vmi jó hírt Hyunról- mondjuk hogy a DNS teszt nem egyezik az babáéval)))
Ennyivel mára meg is elégednék, de mivel ott sem dolgoznak szombaton, erre várnunk kell még.

Itt egy kis reggeli ébresztõ.
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 08:24:12 10/10
(76590/120538)
Akarjátok látni?

Ha nem, ne nézzetek oda.

Ilyen izmos lettem!!)))
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 08:20:25 10/10
(76589/120538)
Itt van Hyun is, õt is hoztam.
Nagyon kemény lehet, 130 napja szabadság nélkül.
10/10
zagika 2015 szept. 19. - 08:17:46 10/10
(76588/120538)
Jó reggelt, kellemes, õszi napot, tartalmas,vidám hétvégét kívánok!

Ezt olvastam korán reggel,ondoltam ide teszem, igaz nem Hyunnal kapcsolatos:))))
Ó hány szeptembert
értem eddig ésszel!
a fák alatt sok csillag,
barna ékszer:
vadgesztenyék.
Mind Afrikát idézik,
a perzselõt, a hûs
esõk elõtt.
Felhõn vet ágyat
már az alkonyat
s a fáradt fákra
fátylas fény esõz.
Kibomló konttyal
jõ az õsz.
Radnóti Miklós - Szeptember
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 20:56:39 7/10
(76587/120538)
Az enyém szintén)))
Vagyis nyugdíjba))))))

A Gyerek Pávát nézem,gyönyörû,vidítóan szépséges ezeket a Magyar hagyomány õrzõ fiatalokat nézni!!!!!!!!

Rosszkának utólag is jó pihenést,és elsõsorban biztonságos hazaérést,valamint:
Mindenkinek további kellemes szép estét!!!!!!!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 20:32:51 10/10
(76586/120538)
Rosszka biztosan nagyon kifáradt. Jó pihenést neki. Én megyek nézem a sorimat. Elkezdtem JungKi vámpírosát. 2 rész után tetszik. Megérte a várakozást eddig úgy nézem.

Jó éjt mindenkinek!
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 20:22:32 10/10
(76585/120538)
Éppen zenét hallgatok. Nektek is jót tenne.
http://indavideo.hu/video/Kim_Hyun_Joong_-_Lets_party_hun_sub
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 20:19:06 10/10
(76584/120538)
Hát, ha a rosszkívánságok hatnának, már nem nagyon érezné jül magát egy ideje. Annyi rosszakarója lehet már.

Azt hittem legalább férfi orvoshoz jársz. Nekünk biztosan 1 az orvosunk, ugyanis októbertõl nálunk is más orvos lesz. Elmegy nyugdíjba az enyém.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 20:07:14 7/10
(76583/120538)
Én már azon sem lepõdnék meg ha Hájfej ügyvéd lenne az apa!!!!!!!!
Nem mondom ki mit is szeretnék csinálni ezzel a boszorkánnyal!!!!!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 20:04:58 7/10
(76582/120538)
Erre nem találok szavakat.Sajnálom szegényt.
A "másik fél" egyenesen gusztustalan amit mûvel!!!!!!!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 19:58:43 7/10
(76581/120538)
MI az hogy nem indúl???
Én a FreeKoreáról töltöttem,igaz a 2Shared-rõl,és megy mint a huzat!!!!!
(Ja,két részbõl összeadva?Part1,Part2!!)
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 19:56:30 7/10
(76580/120538)
Igen,kissé sokáig tartott,majdnem az utolsók voltunk a sorban,ráadásul a doktornõ át adta a prakszisát,ezt is le kellett dokumentálni,na meg egyikõtök sem jelentkezett a szüreti felkérésemre,ennek köszönhetõen este 6-kor lazán neki álltunk ledarálni apummal,amit délelõtt leszedtünk.Utána már csak visszintbe kívánkoztam))
A mai napom sem volt unalmas)))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 19:52:31 7/10
(76579/120538)
Na kérem,az ország kedvencének ez alapból!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 19:32:20 10/10
(76578/120538)
Bizony, mindenrõl tudni akarunk. Milyen az orvos, fiatal, férfi? Kedves, figyelmes? Hozzáértõ? EZ csak pár lényegretörõ kérdés.
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 19:29:50 10/10
(76577/120538)
Végre már egy kis támadás az állandó védekezés helyett. Így kell ezt csinálni! De az embersége azért látszik. Megvárja, hogy felépüljön a szülés után. Nagyon lovagias. Talpig úriember. Gentleman.
http://indavideo.hu/video/Kim_Hyun_Joong_-_Gentleman_hun_sub
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 19:14:58 10/10
(76576/120538)
Ne fogd vissza magad!)))))Ne utalásokkal, hanem tényekkel példálózz, jó?
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 19:12:27 10/10
(76575/120538)
Szépen megformáztad!

Tetszik a sorozat? Tetszik a vezérigazgató? Meg a többiek? Melyik résznél tartasz?
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 19:09:38 10/10
(76574/120538)
Megint lekéstelek, mint általában.((( Most olvasok majd vissza. Jó pihenést!
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 19:00:10 10/10
(76573/120538)
Szilvikém te csak olvasgassál, Évi bocsi de nálam most kezdõdik a családi élet.
Rosszka biztosan csak késõ este ér haza Veszprémbõl. Szerintem ma már nem lessz itt.

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjt kívánok!
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 18:36:14 10/10
(76572/120538)
Szia Szilvi! hát elõkerültél?

------
Szóval a High Socity 3. része nem indul újbóli letöltésre sem. A másik megás letöltést meg a tulajdonos (fordító) eltávolította....
Szerencsére fenn van a Viki.comon, úgy hogy ott nézem . Nagyon tetszik, a prodkóval én is most barátkozom.
Olvasgass, sok mindenrõl maradtál le Szilvi.
De mit mondott az orvos, vagy mit csinált????
Nagy a csend. Igaz Évi?))))
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 18:30:33 10/10
(76571/120538)
Most hoztam még egy kis folytatást, vagyis még mi volt a tegnapi rendkívüli sajtókonferencián.
Ez is Enikõ D fordítása.
Itt az összefoglaló a tegnapi sajtókonferenciáról, ahol Lee ügyvéd felolvasta HJ levelét is:
Lee ügyvéd elmondta, hogy a sajtókonferenciát HJ és a Kim család kifejezett kérésére kezdeményezte, mivel mielõbb tisztázni szeretnék álláspontjukat a jelen helyzetben, és megcáfolni a másik oldal rágalmait.
HJ DNS-tesztjét a Human Pass utazó laboratóriumában végezték, amely Korea elsõ számú ilyen típusú intézménye, a bûnügyi vizsgálatokat is õk végzik.
Kifizették elõre a baba DNS-vizsgálatának díját is.
HHH viszont azt üzente hájfejen keresztül, hogy nem csináltatja meg, mert nem közösen választották ki a helyet, és ragaszkodik hozzá, hogy HJ is jelen legyen a vizsgálat elvégzésénél.( Ha-ha)
Lee ügyvéd elmondta, hogy erre semmi szükség. A vizsgálat külön is elvégezhetõ az anyán (!!!) és a gyermeken.
HJ a katonaság miatt egyébként sem tudna most megjelenni. Ezen kívül HJ a neki írt személyes levélben külön kérte, hogy hangsúlyozza ki, békülésnek, házasságnak a legkisebb esélye sincs.
Azok után, amit ellene tett, HHH-t látni sem akarja soha többé.
Mivel nem házasok, és HJ-nak HHH eddigi hazugságai miatt teljesen jogosak a kételyei, minden oka megvan rá, hogy az apaság bizonyítását kérje, mielõtt vállalná a felelõsséget a gyermekért.
HHH azonban húzza az idõt, fölöslegesen apasági perrel fenyegetõzik, és kifogásokkal próbál kibújni a vizsgálat alól.
Hangsúlyozza azt is, hogy a baba születése semmilyen formában nem befolyásolhatja a HHH ellen zsarolásért és rágalmazásért folyó pert. HJ külön kérése volt, hogy a nyomozást HHH ellen csak a szülés után 21 nappal kezdjék meg.
A vizsgálat akár 3 hónapig is eltarthat majd. HHH a bíróság döntése szerint természetesen továbbra sem hagyhatja el az országot.
Szándékukban áll pert indítani azok ellen is, akik online vagy egyéb médiában valótlan állításokat közöltek HJ-ról, vagy sértõ, hazug tartalmú kommenteket fûztek a róla megjelent hírekhez.
Lee elmondta, hogy HJ és családja nagyon aggódik a gyermekért, függetlenül attól, hogy õ-e az apja. Milyen nõ az, aki a gyermekét használja fel saját céljai eléréséhez, kitéve õt mindenféle támadásnak.
HÁJFEJ reakciója:
„Az egész sajtókonferencia a hallyu-sztár támadása, aki mögött egy hatalmas és befolyásos ügynökség áll, az õ pillanatnyilag egyébként is nagyon sérülékeny állapotban lévõ ügyfele ellen.
HHH emberi jogainak sárba tiprása.” ( EKKOR NAGYON KELLETT RÖHÖGNÖM-SÍRNOM…)
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 18:23:30 7/10
(76570/120538)
Végre,végre !!!!!
Köszi!!!
Jaj de szépen fest a mundérban!! Sokkal jobban néz ki mint holmi fotoshop!!!!!!!!!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 18:20:05 7/10
(76569/120538)
De cuki összkép!!!!!!!!!!!!!
Látom egy édes kis Szibériai hörcsivel is kibõvült a szundi brigád!!!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 18:18:01 7/10
(76568/120538)
Ha tudnád nekem hányszor borul fel a filmezési menetrendem nem várt események miatt!!!!!!!
Azt írtam nézem az elsõ részt,de "beszóltak" és borult a menetrendem!!!
Azóta is borulok hol jobbra,hol balra))))))))))
De ma este nincs kifogás,juszt is megnézem az elsõ részt!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 18:14:29 7/10
(76567/120538)
Oké,majd próbálok értelmes kritikákat produkálni,ami remélhetõleg mindenkit kielégít))))))))))
Majd))))))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 18. - 18:12:36 7/10
(76566/120538)
Szép estét mindenkinek!!!

Legyûrtem a hullafáradtságomat hogy megtudjam általatok mi újság a mi fiunkkal,valóban van e baba,vagy újfent egy léggömb lebeg csak a bulvársajtó egén.

Visszaolvasok))))))))
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 17:06:34 10/10
(76565/120538)
Nézném, ha elindulna, de nem indul a harmadik rész. Újra kell töltenem.
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 17:02:57 10/10
(76564/120538)
No, ha nem jött még senki, akkor megnézek még egy részt a High Societybõl.
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 16:41:39 10/10
(76563/120538)
Én ilyen porokat mint a céklapor, medvehagyma por, árpafû por már régóta ismerem és ettem. Zöld aranynak hívják. Béka combot is ettem nagyon régen még a 10 éves érettségi találkozómon. Hát nagyon régen volt.
De innen tovább azért nem mennék. Lencse ide lencse oda... de békalencs???? Fúj.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 14:34:14 10/10
(76562/120538)
Szintén kaja. Szerintem sokkal jobb, mint a rovarliszt. Nekem legalábbis jobban tetszik.
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20150917/jovo-elelmiszer-lentein-taplalkozas/
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 14:32:43 10/10
(76561/120538)
Tetszik. Jó ötlet, de ott is csak pár km-en van még bevezetve. Nálunk biztosan nem lehetne megvalósítani. A jelenlegi utak állapota nem hiszem, hogy engedné.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 14:20:44 10/10
(76560/120538)
Szia. Remélem jül sikerül az utatok! Te vezetsz, vagy a Hátsó ülés-en vagy? Esetleg lennél?
https://www.youtube.com/watch?v=3TyKyeS3P-Q
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 10:54:51 10/10
(76559/120538)
https://ipon.hu/hir/del_koreaban_mar_mukodik_az_elso_elektromos_kozut/26358

Dél-Koreában már mûködik az elsõ elektromos közút
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 09:32:01 10/10
(76558/120538)
Háááát.
Nem biztos hogy sûrûn fogyasztanám.
Mint ahogy a tengeri herkenytyûket sem nagyon szeretem. Sõt van amit meg sem kóstolnék.
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 09:23:52 10/10
(76557/120538)
OK én is megyek nemsokára csak még megnézem tegnap utánam mit tettél még fel.
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 09:22:38 10/10
(76556/120538)
Hát nem piskóták az biztos. Nagyon aranyosak.
A 15 ös nema Rosszka macskája?
Vagy inkább a 16-os? a kis vörös?
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 09:18:22 10/10
(76555/120538)
Majd megkérdezzük, ha tud jönni!)))))
Nekem viszont Dolgozni kell mennem! További szép napot.
https://www.youtube.com/watch?v=kwwqtrnAKPI
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 09:14:50 10/10
(76554/120538)
Az nem lenne baj csak legalább jóképû legyen, jah és fiatal.)))
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 09:14:47 10/10
(76553/120538)
Köszi a képeket. Jól összerakod õket, mutatós.
10/10
zagika 2015 szept. 18. - 09:13:27 10/10
(76552/120538)
Sziasztok!
Köszi a teát Évi, de kávétis ittam egy kicsit, sok tejjel.
Már kora reggel nagyon melegem van.

Azért nem bírtam megállni és éjfélig csak elkészültem egy képpel.

Szép napot mindenkinek.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 18. - 08:54:09 10/10
(76551/120538)
Sziasztok szép napot. Mára is meleget mondanak, vigyázzatok magatokra.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 21:04:57 10/10
(76550/120538)
Köszönöm a mai híreket, képeket.

Szilvikét ott fogta az orvos?

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek.
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:54:56 10/10
(76549/120538)
Tudhatnék már én is angolul. Mennyivel jobb lenne. Milyen jó így olvasni, hogy rendesen értjük is mit is akar mondani. Nagyon erõs lelkileg.

Neked pedig jó pihenést, ne aggód túl magad.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:51:28 10/10
(76548/120538)
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 20:47:14 10/10
(76547/120538)
Bocsáss meg Évi, de most már valóban kikészültem.
Rettenetesen sajnálom ezt a gyereket.
Sejtettünk valami ilyesmiket, hogy így érezhet, de most így az õ szájából hallva, rettenetes.
Egész nap tengtem lengtem, semmit nem bírtam csinálni, most meg a kemény valóság. Amit csak félig értettem meg illetve véltem érteni az angol szövegbõl az most itt van lefordítva.

Mentem Jó éjt !
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:45:52 10/10
(76546/120538)
Ez egy nagyon szép, összeszedett, megható és férfias levél. Látni, hogy mennyire megviselte a dolog, de férfiasan áll elébe. Meg sem próbál vádaskodni, mást hibáztatni. Nagyon erõteljes férfias hozzáállás.

Köszönjük a fordítást.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:36:30 10/10
(76545/120538)
Jóízûen meg tudnátok enni? Én nem hiszem, hogy meg bírnám kóstolni.)))
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20150917/vilagito-teszta/
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:35:12 10/10
(76544/120538)
Nagyon tud grimaszolni. Rosszka szerint szinte alig lehet jó képet találni róla, mert mindig grimaszol. Láttad vele a Missing Yout. Szerintem az volt a legtesthezálóbb legjobb szerepe.
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:32:28 10/10
(76543/120538)
Még szerencse, hogy nem igazi az a tetkó. Rossz helyen van.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 20:30:18 10/10
(76542/120538)
Ngyon köszönjük Enikõ D.nek.

[2015. 09. 17.] HJ levele, amelyet az ügyvédje olvasott fel a mai sajtótájékoztatón
Az angol fordítást @princessmich123 készítette HENECIAWINGLEE' kínai fordítása alapján

Üdvözlök mindenkit, Kim Hyun Joong vagyok.
Jó ideje már, hogy nem üdvözöltelek levélben benneteket, és õszintén, nem is tudom, hogyan is kezdjek hozzá .
Igazán sajnálom, hogy a közelmúlt heves online vitái miatt egy „nem jó” oldalamat kellett látnotok. Még én is belefáradtam, és torkig vagyok vele (rosszul vagyok tõle). Ezért, hogy megakadályozzam a további félreértéseket, fontosnak tartom, hogy mindenki megismerje a személyes álláspontomat abban a néhány kérdésben, amelyekrõl korábban nem tudtam nyilatkozni.
A sorozás idején a helyzet kaotikus volt, és így nem tudtam megfelelõen búcsút mondani azoknak, akik szeretnek és támogatnak. Lehajtott fejjel kellett bevonulnom, mint egy bûnözõnek… Mintha csak tegnap történt volna, pedig azóta már elsõ osztályú katona (private first class)lettem! (…és mi nagyon büszkék vagyunk Rád! )
Az elmúlt egy év alatt a gyanakvó, bíráló tekintetek, kereszttüzében, az állandó megfigyelés alatt nagyon kényelmetlenül éreztem magam, úgy éreztem már-már megfulladok. (A következõ rész úgy is értelmezhetõ, hogy majdnem saját kezemmel vetettem véget az egésznek, de nem szeretnék semmit „belemagyarázni”)
A kiképzõ tisztjeim biztató szavainak köszönhetõen sokat komolyodtam, és fokozatosan olyan egészségessé válok, mint elõtte voltam.
Ismét szeretném a hálámat és a bocsánatkérésemet mindenkihez eljuttatni. Szándékomban áll hivatalosan is bocsánatot kérni, ha az ügy végre lezárul. Remélem, hogy nem lesz többé félreértés, ezért szeretném közölni a gondolataimat a következõ pontokkal kapcsolatban.
Hallottam a híreket, miszerint KHJ visszautasította apasági tesztet. A besorozásomtól egészen szeptember 12-ig az egyetlen hír, amit hallottam, az volt, hogy a baba már megszületett, nem tudok semmit arról sem, hogyan zajlott a szülés. A baba születésérõl is csak a híradásokból értesültem. Itt hallottam arról is, hogy én állítólag megtagadtam az apasági teszt elvégzését. Úgy gondolom azért láthattak napvilágot ilyen feltételezések, mert én nem szóltam egy szót sem az üggyel kapcsolatban.
Igazából már az összes szükséges elõkészületet megtettem a DNS-teszt elvégzéséhez a hadseregben. Úgy döntöttem, hogy megvárom a szeptember 12.-ét, azt hittem, a másik fél fel fogja venni a kapcsolatot velem. Mindig is ragaszkodtam az apasági teszt elvégzéséhez, mert ez az egyetlen jogi út számomra, hogy felelõsséget vállalhassak a gyermekért, ha az enyém.
Határozott szándékom és vágyam, hogy a gyermeket fölneveljem, de ebben a kérdésben én nem dönthetek. Sajnos ebben a helyzetben csak annyit mondhatok, hogy vállalni fogom a felelõsséget érte. Annak ellenére, hogy egyesek szemében képmutatónak tûnhetek, a gyermek kedvéért mégis szeretném elmondani:
Most is, amikor írom ezt a levelet, remeg a kezem, katonaként, elzárva a külvilágtól még érzékenyebb állapotban. ..Nem lehettem ott, mint más apák hogy megáldjam a gyermeket, mikor megszületett… az agyam csak azon jár, vajon a gyerek hasonlít-e rám, vagy sem. Örökké lelkiismeret furdalásom lesz a gyerekkel szemben, hogy nem lehettem jelen ennél a fontos eseménynél, a születésénél.
Minden este, mielõtt lefekszem, azt kérdezem magamtól 10-szer is, hogy fel vagyok-e igazán készülve, tudom-e, hogy mit tegyek? Tudom, hogy a gyermek felügyeletének kérdése a bíróság döntésétõl függ, ettõl kissé depressziósnak érzem magam.
A másik fél csak a gyermek nemét közölte velem, de nem volt hajlandó elárulni a vércsoportját, és azt sem, hogy melyik kórházban vannak. Ezen kívül még hazudtak is annak érdekében, hogy ne tudjam megközelíteni a gyermeket.
Lehet, hogy nem én leszek a legjobb apa, de biztos, hogy vállalni fogom a felelõsséget. A gyermek (lehetséges) apjaként sok dolgot szeretnék még elmondani, de úgy gondolom, itt nem tehetem meg, mert nem lenne helyénvaló. Bár nagyon kíváncsi vagyok, és nagyon szeretném látni a gyermeket, de el kell viselnem, hogy nem tehetem, és most arra kell törekednem, hogy olyan apa legyek, aki emelt fõvel állhat a gyermeke elé, aki képes teljes felelõsséget vállalni érte. Õszintén remélem, hogy a gyermek nem lesz a továbbiakban kitéve semmilyen sérelemnek.
Sajnálom, hogy nem sikerült rendezettebben összefoglalni a gondolataimat ebben a levélben.
Ígérem, hogy érettebb és egészséges emberként fogok visszatérni, és köszönteni mindenkit.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:29:59 10/10
(76541/120538)
Én láttam. Nekem is tetszett. Jó kis szövevényes történetet kerítettek. Nekem is tetszettek a szereplõk. Szerintem jól adta a kemény nyomozónõt. Seo InGuk is mindent nagyon hitelesen el tud játszani. Nem az a kimondott szépség, de minden szerepet fel tud dobni. Oda vagyok érte.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 20:25:06 10/10
(76540/120538)
Sziasztok! Szép, jóestét!
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:58:45 10/10
(76539/120538)
Ez nekem nagyon tetszett. Nem tudommit reklámozott, de azok a pofák amiket vág...)))))))))))))Én biztosan nem enném meg.