Téma: Igazgyöngy

jakibabu 2014 ápr. 25. - 09:15:23
(504/2414)
Én is így gondoltam..de reménykedtem a szerencsében.. ;) Köszönöm azért :)
10/10
feketeagi 2014 ápr. 25. - 09:14:24 10/10
(503/2414)
Sajnos nincs máshol, én is arra várok, én csak a keddit nem láttam, mert villámcsapás miatt nem vette fel a készülékünk, a Viasat3 facebook oldalán már írtam nekik, itt a levelezésünk:
-Szeretném megkérdezni, hogy a ViasatPlay-ra hogy rakják fel a filmeket, van valami koncepció? Az Igazgyöngy érdekelne, sajnos eddig nem találtam a felrakásba semmi következetességet, olyan jó lenne, ha legalább minden este meglehetne nézni az aznapi részt!
-Az egyes epizódok mindig röviddel a televíziós vetítést követõen kerülnek fel. A Viasat Playen a listában a legfrissebb epizódokat látod, ahogy folyamatosan töltjük fel az újabb részeket, úgy csökken a régebbi epizódok száma. Az Igazgyöngy címû sorozat részeit az alábbi linkre kattintva érheted el: http://play.viasat.hu/igazgyongy/ Jó szórakozást kívánunk!
- Köszönöm a választ! "Röviddel a televíziós vetítés után" elég relatív, kinek mit jelent a rövid, sajnos a keddi rész sincs még fent!De azért köszönöm a választ még egyszer!
-Technikai okok miatt idõnként elõfordulhat egy kis csúszás, ezért elnézésedet kérjük. Megértésedet köszönjük!
jakibabu 2014 ápr. 25. - 08:49:43
(502/2414)
Nem tudja valaki, hol tudnám pótolni az e-heti epizódokat? Keddtõl nem láttam és a viasat playen a 65. rész az utolsó, ami fent van?! Köszönöm elõre is!
9/10
napraforgó 2014 ápr. 25. - 05:25:30 9/10 Előzmény napraforgó
(501/2414)
Úgy tûnik, hogy Seref Gyöngyöt támogatja Nihán ellenében, igaz a gyerekrõl még nem tud.- felejts el, kedvesem, mondja neki, Mehmet is már továbblépett, te vagy a felesége és ezen semmi nem változtathat!
Meglepõdtem, hogy milyen barátságosan beszél Gyönggyel.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 25. - 05:17:39 9/10
(500/2414)
Ezt én sem értem, hogy miért is haragudott Nihán családja Mehmetre. A nõvére ott üvöltözött a kórházban, hogy te ölted meg!
Ami hülyeség, hiszen a lány vezetett, aztán õ szállt ki a kocsiból úgy, hogy nem nézett körül. Nem Mehmet lökte ki....

Amúgy meg furcsa volt, hogy amikor cserélni akartak - Mehmet fölajánlotta, hogy majd vezet õ, ilyen fura módon akartak helyet cserélni. Mi úgy szoktunk, hogy aki az anyósülésen ül, kiszáll, a vezetõ átcsúszik a helyére, és a másik, aki addig ott ült, beszáll balra elõlre, a vezetõülésre. Amíg megkerüli a kocsit, akaratlanul is látja, hogy mi jön hátulról. Szóval a vezetõnek nem kell okvetlen kiszállni (pláne nem körülnézés nélkül)
------
Nihán már 2 napja kómában volt, amikor Onur elvitte Mehmetet a hajójára. Nyilván orvost hívott hozzá, aki erõs nyugtatót adott be neki, így aludt vagy egy jó nagyot. Mire felébredt, Onur már azt közölte vele, hogy a lány meghalt. Neki is nyilván a család mondta.

Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a lány idõközben magához tért és pont õ mondta a családjának, hogy mondják azt, hogy meghalt. Más okuk nem lehetett, hiszen ha a lány akarata ellenére tették volna ezt, bármikor felhívhatta volna a fiút és elmondhatta volna, hogy él! De nem tette vagy 3-4 évig (a kisfiú életkorából következtetek), vagyis csak az õ akaratából történhetett.
9/10
gabus53 2014 ápr. 25. - 00:57:10 9/10
(499/2414)
Igazán nincs mit :-))
Egyébként én sem értem, hogy miért van ez a késés, holott általában másnap de. már fent van az elõzõ napi rész. Talán most csak az ünnepek miatt lustultak el egy kicsit.
És hát tényleg... csak most jön még a java és a sok izgalom !!!
10/10
iriszke1 2014 ápr. 25. - 00:01:01 10/10
(498/2414)
Köszi szépen de rendes vagy!

Egyre izgalmasabb a sorozat, továbbra is nézem. Néhányszor megnézném a viasat play-en amikor lemaradok az elejérõl, mint ma is.

De könyörgöm MIÉRT HIRDETI NAPONTA A CSATORNA, HOGY NÉZD A VIASAT PLAY-EN HA LE VAN MARADVA MOST IS AZ EGÉSZ HETI FELTÖLTÉSSEL.- HAHÓ CSIPKEDJÉK MÁR MAGUKAT, TISZTA ÉGÉS NEM????????????????????
9/10
gabus53 2014 ápr. 24. - 20:57:54 9/10
(497/2414)
Sziasztok!

Szeretnék két linket megosztani veletek, amelyekre a filmsorozat zenéit töltöttem fel:
- az egyik linken a sorozat "sláger" dalai vannak: http://osztott.com/dvJx/
- a másik linkre pedig a teljes filmzene albumot tettem fel: http://osztott.com/QqrW/

Kellemes letöltést és zenehallgatást kívánok!
9/10
napraforgó 2014 ápr. 24. - 19:13:55 9/10
(496/2414)
Nem tudom, talán majd most utána mennek a dolognak. Még Gyöngy az, aki bíztatja Mehmetet, hogy tisztázza a helyzetet.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 24. - 18:37:23 9/10
(495/2414)
Mehmet rákérdezett: Nihán? de a nõ azt mondta, összekever valakivel. Aztán Gyöngy is rákérdezett Mehmetre az autóban: Nihán volt az? sok fényképet láttam róla. De Mehmet csak annyit válaszolt, hogy nem tudom. És mentek tovább... Hát nem tudom, hogy Mehmet fogja-e késõbb keresni.
Együttéltek jó pár évet, de tényleg nem tartotta annyira fontosnak tisztázni????
Pinár próbálja tagadni, végülis õ sem biztos benne.