Juccmokk 2007 júl. 31. - 19:46:16 Előzmény Atlaimond
(10/30)
Szia! Én is csak szótárazgatással tudnám lefordítani. De ha tudsz nekik írni, sztem a válasz megértésével sem lesz gond. :)
Akkor ezek szerint folytatják, csak jó lassan, ha 2007-ben eddig csak egy részt sikerült elkészíteniük.....
Atlaimond 2007 júl. 31. - 15:16:54
(9/30)
Nézd mit találtam: <a target="_blank" href="http://www.bcdb.com/cartoons/Other_Studios/N/Nelvana_Limited/Jane_And_The_Dragon/index.html" title="http://www.bcdb.com/cartoons/Other_Studios/N/Nelvana_Limited/Jane_And_The_Dragon/index.html">www.bcdb.com</a>
Itt ha jól látom le van írva, hogy melyik rész mikor készült évre pontosan. Az elsõ rész 2005-ben készült ez szerint a többi 2-25-ig 2006-ban és a 27. epizód 2007-ben a lap szerint. Akkor lehet, hogy lesz tovább csak még készítés alatt lehet.
Atlaimond 2007 júl. 30. - 15:04:14
(8/30)
Naa!! :D
Megtaláltam a WETA honalpját az az egyik aki készítette és írok nekik szerény angol tudásommal egy e-mail-t, hogy folytassák a Jane és a Sárkány" c. remekmûvet.
Ha túl bonyolult választ kapnék le tudnád nekem fordítani?
Ui: It a cím:
Jane és a Sárkány-ról: <a target="_blank" href="http://www.wetaworkshop.co.nz/projects/filmography/tv/jane_and_the_dragon" title="http://www.wetaworkshop.co.nz/projects/filmography/tv/jane_and_the_dragon">www.wetaworkshop.co.nz</a>
Weat: <a target="_blank" href="http://www.wetaworkshop.co.nz" title="http://www.wetaworkshop.co.nz">www.wetaworkshop.co.nz</a>
Atlaimond 2007 júl. 30. - 14:46:17
(7/30)
Kösz elõre is a keresést. Remélem jó hírekkel tudsz majd mondani. Ha meg nem akarják leadni akkor valahogy össze kéne gyûjteni azokat akik szintén szeretnék a "Jane és a Sárkány" további epizódjait megnézni magyar szinkronnal vagy, hogy csinálják tovább ha még nem folytatnák.
Szerényen ajánlom mindenkinek, hogy nézzen meg egy epizódot belõle mert ahhoz képest ,hogy mese nem azt jelenti, hogy van maximum korhatára. És azok akik nem szeretik a meséket azoknak is ajánlom mert én sem vagyok nagy mesenézõ de ez a "Jane és a Sárkány" valahogy megfogott van valami varázs szerintem vagy nem tudom a légyeg, hogy nekem nagyon megtetszett és mondom: Pedig nem vagyok nagy mesenézõ!
Juccmokk 2007 júl. 29. - 14:27:41
(6/30)
Nem. :)))
Juccmokk 2007 júl. 29. - 14:27:27
(5/30)
Akkor ezeket láttam, köszi. De már az animációs sorozatoknál is várni kell a folytatásra?? :) Ráadásul jellemzõ lenne, hogy itthon ne tûzzék mûsorra... Majd átfutom én is ezeket az oldalakat, amiket írtál!
Atlaimond 2007 júl. 28. - 17:37:14
(4/30)
Remélem nem gond, hogy nem válaszként küldtem :s ??
Atlaimond 2007 júl. 28. - 17:36:18
(3/30)
Helló! Szerintem nem lett vége (LEGALÁBB IS NAGYON REMÉLEM), mivel egyáltalán nem volt semmi különös végre utaló a 26. epizódban. Ebben a részben egy vaddisznó van a történet témájául akit nehezen de megmentenek a király vadászatától. A 25. epizódban ha jól emlékszem, hogy a 25. abban rájönnek, hogy Jane kardja meg tudja sérteni Sárkány bõrét és, hogy Theodor-nak is van egy olyan kardja csak az már törött. Ez sajnos akkor valja be Sárkánynak mikor már õ is rájött erre Jane-val eggyüt. És eléggé mérges lett emiatt (ami érthetõ). De szerencsére Jane megmentette Theodor-t azáltal, hogy Sárkány lelkére beszélt, hogy Theodor szégyenli az õseit (akik sárkányvadászok voltak) amiért vadásztak a sárkányokra, és csak bocsánatot kérni jött Sárkánytól e miatt. Aztán Sárkány elpusztította a törött sárkányvadász kardot de Jane-ét meghagyta bizalma jeléül.
Tehát tömören 25. epizód a sárkányvadász múl, a 26. a vaddisznómentés.
Amúgy utánanéztem Interneten elõszõr:
<a target="_blank" href="http://www.janeandthedragon.co.nz/" title="http://www.janeandthedragon.co.nz/">www.janeandthedragon.co.nz</a>
Utána a
<a target="_blank" href="http://www.ytv.com/programming/shows/jane_dragon/" title="http://www.ytv.com/programming/shows/jane_dragon/">www.ytv.com</a>
néztem meg komolyabban, de az tudtam csak kideríteni hatalmas angol tudásommal, hogy ez eléggé új még 2006-ban készíthették és mindenól csak 26 epízód-ig van leírva a rövid ismertetõk és a saját honalapja sincs még telsesen kész. Sok helyen (COMING SOON) van kiírva. Tehát szerény következtetésem szerint készülõben lehet a többi rész is (LEGALÁBB IS IMÁDKOZOM ÉRTE) :)
Egyenlõre ennyi ha kell még valami nyugodtan kérdezz próbálok informálódni némelyest csak az a frány angol tudásom több lenne. Remélem ki tudtam elégíteni kíváncsiságodat a 25, 26. epizódokról és, hogy vége lett e.
Ui: Ha bárki tud még valamit közölje, hogy én is okosabb lehessek :)
Juccmokk 2007 júl. 28. - 11:32:46
(2/30)
Szia!
Nekem is nagyon tetszett, pedig nem vagyok oda az animációs filmekért. De ezek szerint véget ért? Mert akkor én nem láttam az utolsó 1-2 részt. Mi lett a vége? Lett vmi normális befejezése egyáltalán?
Atlaimond 2007 júl. 28. - 09:04:51
(1/30)
Helló! Csak annyi, hogy ahhoz képest, hogy már jó ideje nem nézek nagyon TV-t mégis véletlen megakadt a szemem egyszer ezen az animációs filmen és megtetszett. Megnéztem még néhány részt belõle és most már nagyon tetszik. Sajnos az utolsó részek körül kapcsolódtam be de láttam, hogy nemsokára ismétlik , így van esélyem arra, hogy megismerjem az összes epizódot. Lehet gyerekes az én koromba ilyeneket nézni de hát ha megtetszett akkor megtetszett nem tehetek róla :)
Ha van még valaki akinek tetszik szívesen várom az õ hozzászólását is mert én nem tudom konkrétan megmondani mi tetszett meg benne. Ami biztos, hogy Sárkány és Jane nagyon jól kiegészítik egymás a történetben, lehet ez tetszett meg.
Üdv minden Jane és a Sárkány rajongónak :)