10/10
zso51 2012 okt. 02. - 14:04:21 10/10
(15995/22495)
Sziasztok!

Úgy látom, hogy én vagyok az a "szegény szerencsétlen", aki nem látta a tegnapi MCI részt!!! Sajnos, sem RTL II, sem Sorozat+ nincs nálam! Meg még sorolhatnám a többit! Szolgáltatóm a UPC, de a kábel, nem a direct!

Ha valaki látná, hogy merre van feltöltve, vagy online megkérhetem, priviben küldene linket?!?!?
Elõre is köszönöm!

Már az ominózus tegnapi linknél sem mûködik mind, amit én szeretnék nézni, fõleg nem!!!
Nagyon gyorsan intézkedtek!! :( :( :(
Jellemzõ!!! Dzsannának igaza lett!
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 02. - 13:50:26 10/10
(15994/22495)
Az RTL most-on visszanézhetõ a tegnapi fókusz!
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 02. - 13:48:53 10/10
(15993/22495)
Az csak jó jel, hogy az MCI-t külön megemlítették,mert nem igazán szokásuk telenovellákal foglalkozni,pláne interjút.
Csak Spsnic, Maite Perroni és azt hiszem William Levy volt eddig kivétel.
Régen persze més volt,ma már ezért is különleges.
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 02. - 13:45:40 10/10
(15992/22495)
Semmi gond:)
Csak saját magunkkal szúrunk ki,pláne az általad említett oldal kapcsán,amit már a hatóságok is próbáltak beszûntetni.
Mizsitimi 2012 okt. 02. - 13:29:19
(15991/22495)
Bocs!
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 02. - 13:21:52 10/10
(15990/22495)
Sziasztok!

Tegnap beszéltük Mizsitimi, hogy semmilyen letöltõoldal nevét és címét nem írjuk ki nyilvánosan,mert szigorúan nézik és szûrik ezeket az oldalakat.Senkinek nem lenne jó,ha ezeket betiltanák.
Úgyhogy privátba említsétek meg ezeket.
10/10
dandi83 2012 okt. 02. - 11:20:41 10/10
(15989/22495)
hello mindenkinek!
Hát ennél boldogabbak nem is lehetnénk, ennyi mennyiségben láthatjuk kedvencünket.
Gondoltam én is leírom a véleményemet ha már mindenki megtett.
PA.-t néztem, de végül is csak Jenkyre és Catherine Siachoque-ra koncentráltam.( bár Cathy nem a kedvenceim egyike, de érdekel a szereplése) Még érdekel majd Ximena Duque is de ha jól láttam most még nem volt benne.
Teljesen szomorú voltam, hogy az MCI-t nem tudom nézni mert nekem nincs RTL2, de amikor megírtátok hogy van egy link ahol online lehet nézni nagyon megörültem( köszi szépen), bár hozzáteszem egy kicsit késõn vettem észre és csak onnan láttam, ahol letartóztatják Lolát, de a lényeg a lényeg láttam belõle. Én régebben is elmondtam, hogy én vagyok azon kevesek egyike, aki él-hal az MCI-ért van rengeteg olyan rész, amit már ezerszer láttam spanyolul. Én nekem tetszik ez a verekedõs Lola, bocsi. én régebben nem nagyon ismertem Carment láttam egy pár részben a sin senos no hay paraiso-ban, s talán két részben a ninos ricos pobres padres, de ennyi, itt viszont nagyon megszerettem. Ana is a kedvencemmé vált, nagyon jól játszik. És valahogy tudtam azonosulni a magyar hangjával is, szerintem azért választottak ilyen nyávogós hangot neki, hogy még jobban ellenszenves legyen nekünk, az elkényeztetett kavarógép.
A fókuszt láttam s nagyon örültem hogy a telenovellák közül az MCI-t emelték ki és volt külön bejátszás egy Jenky-s riportból is, bár sajnos nem jól hallottam mit mondott, de ha fent lesz valahol majd mindenféle képen vissza fogom nézni. Remélem mindez annak a jele, hogy az RTL is felfigyelt már rá, és egyre többet fognak vele foglalkozni, és meglesz a várva várt áttörés hazánkban.
remélem ma is tudom majd nézni azon a linken online az MCI és nem vették még észre, és nem tiltották le, ha valaki tudja honnan lehet majd letölteni a részeket,az légyszi szóljon!!! Szép napot mindenkinek és számoljátok vissza mert nemsokára újra ülhetünk a tv el
10/10
édesmaya 2012 okt. 02. - 09:20:59 10/10
(15988/22495)
Timi, ez nagyszerû hír, köszi neked!
10/10
édesmaya 2012 okt. 02. - 09:15:38 10/10
(15987/22495)
Lányok, csajok, már annyira vártuk hogy jöjjön kis hazánkba is a MCI, egy éve erre a pillanatra áhítoztunk.

Most végre itt van, nézhetjük, láthatjuk drága kedvencünket napi 3 szor is, mert megérdemeltük.

A MCI-t szeressük, mert Jencarlosunk kiválóan alakít benne! Amilyen, olyan a szinkronleosztás, ne ez legyen a legfontosabb.
Nem baj, ha ennek nyivákolós a hangja, Lola meg durva , nyers, de a legfontosabb, hogy ki a fõszereplõ!
És õ igazán nagyot alakít, szuper tehetséges!

Mivel tudom, hogy keveseteknek adatott meg az RTL II, ezért (én 1,5 szer láttam most) nagyjából leírom, mi is történt benne:

Andres Santacuz (Jencarlos Canela) és Lola Volcán (Carmen Villalobos) - alias Szalamandra - együtt elszöknek motoron Las Vegasba, hogy ott összeházasodjanak.
Andres katonai akadémiára, Lola középiskolába jár.
Andres apja megtudja,hogy a fia megszökött a katonai akadémiáról. Ugyanúgy Lola anyja és nagynénje is megtudják, hogy Lola miért tûnt el otthonról. Lola nagynénje kamionsofõr, így Lola anyjával utánuk mennek Las Vegasba, hogy megakadályozzák a korai esküvõt.
Andres gazdag apja pedig a magán helikopterével repül Las Vegasba.
Lola már épp kimondta az igent, és Andres következne, amikor egyszerre ront be Andres apja a fullajtárjaival, és Lola anyja, a nénje a család jóbarátjával.
Andrest az apja kicibálja az utcára, betuszkolják a helikopterbe, közben Lola és Andres örök hûséget, és szerelmet kiáltoznak egymásnak.
Andres fogságot kap büntinek, nem telefonálhat, nem mehet ki, nem írhat levelet, nem netezhet, ezt is csak felügyelet mellett. Lola pedig nagy bõszen felkeres egy tetováló szalont, és a bal vállára tetováltat egy nagy szalamandrát.
Mindeközben Andres apja nagy szemétségre készül barátjával, egy ügyvéddel Lola ellen. Felbérelnek egy alvilági testvérpárt, hogy kössenek bele Lolába úgy, hogy az börtönbe kerüljön, és így eltávolítsa Andres közelébõl jópár évre.
Hát ez túlzottan jól sikerül nekik. Amikor Lola este, sötétben jön ki a tetováló szalonból, rendesen bele is köt a két undorító alak. Lola persze lobbanékony természeténél fogva nem hagyja magát, védekezik. Mindez egy autóroncs- telepen zajlik, Loláék lakásától nem messze.
Lola védekezésképpen megragad egy vasrudat, és olyan szerencsétlenül csap az egyik támadó -én a lábára láttam ütni- felé, hogy az végülis úgy zuhan el egy roncs tetején, hogy a fejét majdnem szétloccsantja. Dehát ez az egész önvédelem volt Lola részérõl!
Ott lapult egy hajléktalan vénasszony, aki késõbb úgy tanúskodott, hogy Lolát emiatt is ítélték el. Nem a valóságot mondta a nyanya.
Lola gyorsan hazarohant, ellihegte anyjának, és nénjének, hogy alighanem megölt egy embert. Épp hogy csak eldarálta, máris jöttek érte a rendõrök, és letartóztatták.
Andres apja az ismeretségei által elítéltette Lolát 10 évre. Nem tudta bebizonyítani Lola, hogy önvédelem volt.
Egypár év elteltével Andres végzett a katonai akadémián, apjáék el akarják vele vetetni a szõke (Ana Layevska)csajszit, aki régóta odavan Andresért.
Andres meglátogatta ugyan Lolát egyszer a börtönben, de az elhajtotta, mivel Andres anyja elõzõleg kérlelte, hogy felejtse el a fiát az õ érdekében, hogy szép karriert tudjon építeni, boldog családot alapítson, stb.stb.
Mindezt Lola megfogadni látszott, bár erõsítgette a mamának, hogy õ nagyon szereti és mindíg is szeretni fogja a fiát.
Aztán jó magaviselete miatt - talán a fele - a büntetését elengedték Lolának. Elkezdett dolgozni egy bárban a testvérével együtt. Véletlenül épp ebben a bárban rendezték Andres legénybúcsúját. Naná, hogy összetalálkoztak Lolával! Lola húgát molesztálni kezdte Andres öccse ott a szórakozás közben, de Lola vadmacska módra megvédte testvérét.
Záróképben pedig a papát láthattuk, amikor a szöszi csaj besurran egy szállodába, és ott elszórakoztatják egymást. Szóval jó kis firmával köti össze szegény Andresünk az életét!

- Hát ez történt a MCI elsõ részében nagy vonalakban.
Mizsitimi 2012 okt. 02. - 08:47:56
(15986/22495)
Hát nekünk nincs Rtl 2-nk, nagyon szomorú vagyok, viszont már fent is van a Szalamandra az Ncore-on, már le is húztam :) Ki fogom írni dvd-re, mint a MSED-t, hogy bármikor megtudjam majd nézni a jövõben!!!!!
10/10
édesmaya 2012 okt. 02. - 07:18:00 10/10
(15985/22495)
Jajjj a drága Jimmykénk! Annyira sajnálom, hogy így agyon verték! A szemét mocsadék Penge!
10/10
édesmaya 2012 okt. 02. - 07:16:54 10/10 Előzmény 1timcsi7009
(15984/22495)
Timcsi ez a hang, - valami szörnyû ! - Leginkább egy 7-8 éves kiscsaj hangjának hallatszik.
10/10
édesmaya 2012 okt. 02. - 07:14:17 10/10
(15983/22495)
Jujujj most meg telepíteni kellene hozzá a Silverlight-et, de lefagyasztotta a gépemet már kétszer!
10/10
édesmaya 2012 okt. 02. - 06:59:34 10/10 Előzmény f_nikcsy
(15982/22495)
Sziamia Nikcsy!

Na ezt látod nem figyeltem meg. Ha ez így van, valszeg elõfizetek rá - ha nem sok - mert épp a MCI ütközik nekem a török sorival, aminek hamarosan vége. De most hajnalban hála égnek, meg tudtam nézni a MCI-t rendesen.Fél 6-fél7- közt ismételték.
Köszi az infót.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 02. - 00:25:41 10/10
(15981/22495)
4.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 02. - 00:25:09 10/10
(15980/22495)
3.kép.Marina házánál vannak a fiúk.Cél Marina kiszabadítása. Angel meghagyja Cachorronak, ne mozduljon a helyérõl. A garázs ajtaján keresztül bemennek az épületbe. Egy takarító helységben ál tûzet gyújtanak.A tûz hatására beindul a riasztó. A cél, a kavarodást kihasználva kimenekíti Marinát. Cisco és Marina is menekül. Angelnek sikerül Marinát elmenekíteni az egyik félreesõ helységbe. Marina nem akar hinni a szemének, amikor rájön, Diablo az. Angel kikérdezi Marinát és próbálja rábeszélni, tanúskodjon Martin ellen. Marina nem hajlandó, mert akkor Herceggel is számolnia kéne, õ Martin új társa.Ezalatt Cachorro elunja magát, berohan az épületbe, pedig Carmelo és Cisco ott áll az épület elõtt. Angel visszarángatja C.-t az autóhoz és gratulál neki, megint sikerült elszúrni Marina kiszabadítását. Visszamegy, de addigra Marina felment a lakásba. Eszébe jutott Martin mit helyezett kilátásba, ha elszökne, pedig õ szereti, de nem bocsájtana meg neki. A két jómadár vitatkozva visszamegy a lakásba, megnyugodnak, amikor látják Marina ott van.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 02. - 00:09:40 10/10
(15979/22495)
2.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 02. - 00:09:11 10/10
(15978/22495)
Sziasztok Lányok! Hát ma én nem láttam a MCI-t, mivel nem volt hol. A szolgáltatom majd jelentkezik. PA.-t néztem, de az a helyzet nekem ez a történet nem igen tetszik, ezzel a két borzalmas családdal és a gyerekekkel. Viszont Jen miatt, természetesen nézem. Tehát ne térjel el a lényegtõl. Ma pihenésképpen hoztam a mai sori tartalmát és képeket.

144. rész. Penge ráveszi Cauchot, hogy csalja el Jimmyt a börtönnek egy olyan részébe, ahol gond nélkül végezhetnek vele. Angel és Topo, tûzet, gyújtanak a takarítószerek tárolójában és a füst beindítja a tûzjelzõt az épületben, ahol Marina lakik. Abban reménykednek, hogy a nagy riadalomban gond nélkül kiszabadíthatják Marinát, de Cachorro miatt a terv meghiúsul.

1.kép.a börtönben. Caucho azt mondja Jimmynek, meggondolta magát, beszélgessenek. Menjenek egy nyugodt helyre, a konyha mögötti kamrába, ott nyugodtan beszélhetnek.Közben Jimmy kérdezgeti." Tudod mit hiányoltam? Soha nem beszéltél a banda tagjairól, csak Diabloról.Miért? Ez már nem számít. Valaki lefizetett. Áldozatul estél Vasembernek, ugyan úgy, ahogy én és Diablo is. Folytassuk a tárolóban.Már rég kinnt lehetnél.Vasembernek szüksége volt rád, hogy Diablot börtönbe csukassa. Milyen érzés volt elárulni Diablot? Fõleg, hogy tudtad meg fogják ölni? Ez egy ragyogóan kigondolt terv része volt. De tudod mit? Nem sikerült. Diablo él." Megjöttek a rossz fiúk.Ez mit jelent? Csapunk egy kis bulit. Hé, te csapdába csaltál.Kitör a verekedés. Majdnem sikerül megölni Jimmyt, mikor Caucho megnyomja a riasztót.Elmenekülnek a rosszak, de Cauchot is megölik. Az igazgatónak elmondja kik támadták meg. Azt is mondja, ha neki valami baja lesz emiatt, a börtönt teszik az ügyvédei felelõsnek.
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 01. - 21:21:14 10/10
(15977/22495)
Ági!

Csak az RTL2 RTL mostja FIZETÕS,a sima RTL KLUB RTL mostja nem az!!!
A fókusz meg ugyebár a sima RTL-en megy,bárki visszanézheti!

Az RTL2 rtl mostja már az indulás óta nem ingyenes,de ezt már írtam egy korábbi hozzászólásnál.
10/10
édesmaya 2012 okt. 01. - 20:54:13 10/10
(15976/22495)
Sajna Nikcsy már fizetõs is!