10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:58:33 10/10
(16435/22495)
11.kép. Christian másnap keresi Martint. A fürdõszobában találja meg, teljen összetört állapotban. "Megöltem Marinát!"
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:56:07 10/10
(16434/22495)
10.kép.Martin a kocsiban.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:54:50 10/10
(16433/22495)
9.még egyszer.ez jobb méretben látható.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:53:09 10/10
(16432/22495)
9.kép. Marina is Cachorrora emlékszik.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:51:36 10/10
(16431/22495)
8.kép.Cachorro haldoklik és visszaperegnek elõtte a Marinával töltött szép emlékek.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:48:17 10/10
(16430/22495)
7.kép. Még kimaradt elõzõleg.Csak félelembõl voltam veled. Soha nem szerettelek. Csak egy ügyfél voltál. Martin, szóval ég a tûz, a szerelem? Tisztelem a szerelmet és ezért egymás mellé temetlek benneteket. Marina: Csak egy szerencsétlen szörnyeteg vagy, soha senki nem fog szeretni. Gyûlöllek, rohadj meg a pokolban. Martin arrébb megy, elveszi a pisztolyt Carmelotol és elõször Cachorrot, majd Marinat lövi le. A fiúkra hagyja a testeket, gondoskodjanak róluk. Õ beszáll a kocsiba.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:39:23 10/10
(16429/22495)
6.kép. Martinék megérkeznek egy kihalt, sötét helyre. Kirángatja Marinat a kocsiból.Cachorrot is. Letérdelteti õket."Martin C.-nak. Téged is becsapott. Ez egy férfi. Nem ez egy igazi nõ és én szeretem. Tudtam róla, de nem érdekel. M.: Hogy tehetted ezt! Imádod? Becsaptál, pedig mindent megkaptál tõlem.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:31:16 10/10
(16428/22495)
5.kép.A három jómadarat kiengedték a magánzárkából. Jimmy aggódik, mi lesz, mert még egy napja van az elszállításig.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:28:42 10/10
(16427/22495)
4.kép.Angel Toponál megismerkedik annak apjával. Az apja meghívja egy finom levesre, amit õ fõz. Topo és Angel Manuelával való kapcsolatáról beszélget. Sajnos úgy néz ki, nem akarja elfogadni õt. Azt fontolgatja, tovább lép. Topo leszúrja, ne legyen türelmetlen, hiszen mélyen megbántotta Manuelat, idõ kell neki. Cseng a telefon. Manuela az. Elmondja, Jimmy rászánta magát a szökésre. Az öreg hívta fel Virginiát a börtönbõl. Hamarosan Angelt is hívja, hogy megbeszéljék a részleteket. Ezután, el kezdik tervezni a szökést.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:21:16 10/10
(16426/22495)
3.kép. A fiatalok a pályaudvaron biztonságban érzik magukat. Marina elindul a mosdóba. Elõtte,elmondják egymásnak,mennyire szeretik a másikat. Sajnos Marinat elkapják Martin emberei. Egy idõ után Cachorro is utána indul.Õt Carmelo fogja el. Elõször azt hiszi, az apja küldte utána, biztosítja, hogy nem árulja el õket Vasembernek, csupán szeretne messzire utazni. Sajnos más a valóság, amikor szembekerül Vasemberrel.Mind a kettõjüket betuszkolják a kocsiba.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:13:13 10/10
(16425/22495)
2.kép.Szerencsésen hazaértek Lucasék. Silvana nem gyõz bocsánatot kérni az apjától, amiért rosszat tételezett fel róla, mármint, hogy Ariadnaval töltötte az idõt. Dehát ti nem is vagytok együtt. Vagy mégis? Lucas: egy ideje, igen. Ellenzed esetleg? Nem. Akkor itt maradok veled éjszakára. Nincs rá szükség, Ariadna szívesen itt marad. Silvana és Mike el. Otthon Silvana dúl-fúl. Mike viszont helyre teszi. Elmeséli õ mit tervezett estére szerzett jegyet a kedvenc koncertjére, úgy, hogy már két hete nem volt jegy rá. Õ meg Angelitoval töltötte a délutánt, eszébe sem jutott, hogy felhívja õt.Végül Silvana elszégyelli magát és azt mondja: jobb, ha most hazamegyek.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 12. - 02:01:05 10/10
(16424/22495)
sziasztok Lányok.Már megint ma van, de nem baj. A sori tartalma.

152.rész. Jimmy úgy dönt, a szökés az egyetlen esélye arra, hogy bebizonyítsa valahogy az ártatlanságát. Manuela arra kéri Angelt, ne mondjon semmit neki a szökés részleteirõl, mert Jimmy ügyvédjeként, jobb, ha nem tud róla. Mivel Marina telefonjába egy nyomkövetõt rejtettek, Martin könnyûszerrel megtalálja Cachorrot és Marinát egy pályaudvaron. Mike féltékeny Silvanára, mert a szülinapján Angellel csavargott.

1.kép.Martin amikor meglátja a fiatalokat, eszébe jut, hogyan ismerkedett meg Marinával. Hazavitték Leont, a kocsiablakból meglátta Marinát. Megkérdezte, ki ez. Ez az egyik táncoslányom. Tetszik nekem, küld el hozzám. Marina elmegy. Kérdezi: tetszik, amit itt látsz? Igen. De egy szót sem szólhatsz egész éjjel. Tényleg? Ez sokba fog kerülni neked.
10/10
édesmaya 2012 okt. 11. - 23:40:04 10/10
(16423/22495)
Szép estét lányok, már annak, aki még idetéved.
Hoztam a MCI 6. részét:

- Andrest a hajléktalanok elzavarják, fellökik: Takarodj!
- Debora úgyszintén el akarja zavarni Lolát a temetésrõl. Elvakultan csak Lolát hibáztatja Andres haláláért! Átkozott gyilkosnak nevezi Lolát, aki ezért jól képen vágja. Szofia tesz rendet kettõjük között, távozásra szólítja fel õket, ha nem hagyják abba.
- Diogenész Ruheles doktor megint beállít a lakókocsiba egy csokor virággal Soledadhoz, aki tisztelettel köszönti és mondja, hogy Chabela nincs otthon. A doki biztosítja Soledadot, hogy az eddig csokrokat sem Chabelának, hanem Lolának hozta. És tisztázni akarja a dolgokat õvele.
- Debora még mindig prüszköl Lolára, de a szülei próbálják lehûteni. Debora csak azt fújja, hogy Lola tehet Andres haláláról. A szülei nem adnak neki igazat. Nem lehet bizonyítékok nélkül senkire sem vádaskodni, mondja az apja. Debora csak azt hajtogatja, hogy Lola akkor is bûnös, és meg akarja keseríteni minden egyes napját a továbbiakban.
Lola: Vajon mért nem érzem,hogy meghaltál Andres? Chabela: Menjünk kicsikém! De Lola csak folytatja: Nénikém, valamiért nem érzem azt, hogy meghalt! Chabela: Idõvel a hiánya majd meggyõz, hogy nincs többé! Menjünk életem, menjünk! Felkarolja a sírtól Lolát.
- Marcelo, Daniel, meg Szofia mennek haza. Daniel úgy akar megszabadulni a fájdalomtól, hogy italt tölt magának. De Szofia elveszi tõle, ne kövesd el ugyanazt a hibát, amit az édesanyád! De Daniel felkap egy üveget, és felrohan a lépcsõn vele. Marcelo ingerülten kiabál Szofiára, hogy semmi köze hozzá. Szofia: Remélem most örülsz, hogy megszabadultál Laurától, és özvegy lettél? Marcelo durván elzavarná Szofiát, hordd el magad, kiabálja neki. De Szofia figyelmezteti arra, hogy ez a ház még mindig a családjáé! Szofia: Elmegyek de nem azért, mert te küldesz, hanem mert nem bírom a képedet! Szofia el. Marcelo elégült képpel: Özvegy!
- A doki várja Lolát a lakókocsiban Soledaddal. Meg is érkezik Chabelával és Rodrigoval. Diogenész doki: Lolíta, fogadd õszinte részvétem! Lola: Nem kell a sajnálata! Andres nem halt meg! Doki: Fiatal vagy és gyönyörû! Az élet megy tovább istennõm! Egy új szerelem kell neked! Találj rá, aki szeret, aki bálványoz, aki az életét adná érted! És az az ember közelebb van, mint gondolnád! Lola: Maga megõrült?! Hagyjon már békén! Chabela: Sátáni kacajjal röhög az öreg dokin. Hogy te mekkora barom vagy Diogenész! Te nem értesz a szóból! Hát ez marhajó! És röhög nagy szájjal. A doki megszégyenülten hajtja le a fejét, a virágcsokor még mindig a kezében.
Marcelo bõszen nekiáll kutakodni a felesége szobájában, a fiókokat húzogatja ki, szórja ki a tartalmukat. Talál egy dupla fenekû dobozt, papírokkal talán levelekkel. Hoppá: A végrendelete!
- New York este, Andres megint a hajléktalanok között. Egy öreg hajléktalan megszólítja: Mit nézel? Keresel valakit? Kérsz ? – mármint a kajájából – Andres elkapja az odakínált kajás tálcát, és mohón enni kezd. Az öreg kérdi tõle: Hogy hívnak? Andres: Nem tudom. Öreg: Hogyhogy nem tudod? Vagy talán bujkálsz a zsaruk elõl? Andres: Nem tudom! Közben riadalom támad, szirénázik a rendõrautó. Többen futni kezdenek, Andres is. Az öreg: Mi van veled? Mért futsz el?
- Chabela a hintaszékben mélázik. Bejön Lola. A néni elküldte Diogenész dokit, Rodrigo meg elment Soledaddal. Chabela örül, hogy Soledadot boldognak látja, újra fényt lát a szemeiben. De rettegek, hogy a múlt visszatér, és tönkretehet mindent. Lola: Ez nem történhet meg. Aki elvesztheti a boldogságot, az én leszek. Ha Andres nem kerül elõ, soha többé nem fogok mosolyogni!
- Soledad és Rodrigo egy bárban beszélgetnek. Rodrigo szerint Lola egy kemény lány, össze fogja magát szedni, és feláll. Soledad: A boldogságot sokszor nagyon nehéz megtalálni. Rodrigo: Én nagyon szívesen segítek neked megtalálni! Számíthatsz rám! És a késõbbiekben ha készen állsz rá, együtt megtalálhatjuk a boldogságot. Én most elutazom munkaügyben egy hónapra. De azt szeretném, ha visszajövök, várnál rám, és látnám a mosolyodat! Oké? Rodrigo csókolná Soledadot, de õ kissé bátortalanul hagyja magát. Zeng a Mi Corazón Insiste! Te amoooó! Rodrigo: Mi a baj Soledad? Soledad: Ez túl gyors nekem Rodrigo! Meg aztán nem vagyok erre felkészülve! Meg nem biztos, hogy visszajössz! Rodrigo: Miért ne jönnék vissza? Soledad: Mert a boldogság, ha a közelemben van, a sors mindig kibabrál velem! Amíg a lányom szíve össze van törve, nem ajánlhatok fel neked semmit. Rodrigo: Tudom, csak hagyd, hogy a közeledben legyek! Hogy vigyázzak rád, hogy szeresselek. Jóóóó? Soledad: Köszönöm! Köszönöm, hogy itt vagy Lolának, és persze nekem!
- Lola Chabelával beszélget arról, hogy a boldogság nekik miért nem adatott meg, miért esik ki mindig a kezei közül? Lélegzem, dobog a szívem, de legbelül meghaltam! Chabela: Nyugodj meg kincsem! Adok egy kis altatót, hogy tudj aludni. Lola: Nem, azt nem, úgysem tudok aludni, és félek, hogy ez így is marad egy jó darabig! Inkább elmegyek a bárba dolgozni, megpróbálom munkával kikapcsolni az agyam. Ne aggódj, jól leszek! Chabela: Ez a dilis némber imád téged, ezt ne feledd. Mindig képes vagy továbblépni! Történjék bármi, én sosem hagylak magadra! Lola: Esküdj! Esküdj meg, hogy sosem hagysz magamra néném! Chabela: Nem vagyok hallhatatlan! Egy nap majd nekem is le kell majd tennem a lantot! Jól van, Te konok lány! Nem mozdulok mellõled, amíg az édesanyád és boldogok nem lesztek. Amíg nem látom azt, hogy duzzadtra sírod a két szemed a végtelen boldogságtól! Lola: ez esetben örökre velem maradsz, mert én már sosem leszek boldog, nénikém! Chabela: Miben fogadjunk, hogy mégis? Lola: Imádlak – megcsókolja a nénikéjét. Ideje aludnunk te elviselhetetlen vénasszony! Chabela: Jól van, te ördögfióka, lefekszem! Lola: Imádlak! Chabela feláll, és hirtelen fájdalom hasít belé, fogja a bal karját, simítgatja.
- Marcelo olvassa Laura végrendeletét, melyben az áll, hogy minden vagyonát Szofiára, a testvérére hagyja. Egy csomó minden hiányzik! Hol van a vagyonmegosztás? Ezt nem teheted velem Laura, nem teheted! Consuleo segíti le a lépcsõn Szofia bõröndjét, és marasztalja, ne menjen még. Közben lerohan Marcelo és rátámad Szofiára: Nem mégy te innen sehova! Magyarázd meg nekem, mi ez? A testvéred mindent rád hagyott! Te tudtál errõl! A részvények nagy részét rád hagyta és Andresre! Daniel le a lépcsõn, ezt meghallotta: Mit mondtál papa?
- Debora a bárban Lolát keresi, de a fõnöke mondja neki, hogy szabadnapot kért. Adele meglátja Deborát. Lola mégis bejön dolgozni, a fõnöke takarítást rendel neki, hogy csinálja pultos beosztás helyett. Lefokozta.
- Marcelótól Daniel kérdi, hogy tényleg ezt tette vele az anyja? Marcelo: Az a részeges anyád jobban szerette Andrest, mint téged! Szofiát sértegeti Marcelo, és a családját, majd fattyúnak nevezi Andrest. Õ akar lenni az egyetlen tulajdonosa a Palatios Vállalatnak, és ezt senki nem akadályozhatja meg. Daniel dühös képpel, remegõ szájjal olvassa a végrendeletet.
- Rodrigo és Soledad egy bárban. Soledad nézi Rodrigo óráját. De Rodrigo mondja neki, hogy a testvére rábízta õt, bízzon meg benne! Soledad: Te vagy az egyetlen férfi, akiben megbízok. Egyszer volt valaki, akiben megbíztam, és kiderült róla, hogy a legaljasabb ember a világon! Rodrigo: Elmondod nekem, hogy volt? Soledad. Igen, persze, szeretném, de nem most. Inkább majd leírom, hogy ne kelljen a szemedbe nézni.
- A bárban Adele mondja Lolának, hogy itt látta Debora Noriegát, beszélt a fõnökkel, de nem tudja, hogy mirõl. A fõnök erélyesen próbálja Lolával megértetni, hogy már nem pultos, és takarítania kell. De Lola fütyül rá. Fõnök: Áruld el, mihez kezdesz most Lola Volcán? Keresel egy másik pénzes pasit Andres helyett? Aki kihúz a szegénységbõl? Lola: Hallgass! De a fõnök tovább piszkálja Lolát, akinél elszakad a cérna, és jól behúz neki. Lola: Ne merd még egyszer a szádra venni Andres nevét azzal a mocskos száddal! Fõnök: Takarodj innét, ki vagy rúgva! Különben a rendõrökkel vitetlek el innen! Takarodj!
- Adele és Lola együtt mennek haza. Adele szerint a fõnök szántszándékkal provokálta Lolát, hogy nyomós oka legyen kirúgni. Lola szerint Debora tehet errõl. De nem érdekli az egész, van ennél nagyobb baja is. Felveszi a bukósisakot, motorra ül. Adele: Ennyire erõs vagy, hogy Andres halálát ilyen higgadtan tudod fogadni? Lola: Chabele néni szerint a Volcánok mindig ilyenek voltak. Andres halála nem lehet igaz, és valami nagy hullámot indít el ez az egész, ami lerombolhat mindent, amit szeretek.
- Daniel nézi anyja fényképét Andressal, és elátkozza az anyját, hogy csak havi 5000 dollárt ad neki az örökségbõl. Elvetted tõlem a mama szeretetét te nyomorult! Õrjöngve rombol mindent Andres szobájában.
- Rodrigo és Soledad hazaérnek a lakókocsiba. Soledad mondja, hogy õ nincs ahhoz szokva, hogy késõn érjen haza, és ma Lolával kellett volna lennie, mert szüksége van rá. Rodrigo észreveszi, hogy Soledad szégyenlõsen elpirul, mint egy kislány. Holnap kikísérsz a reptérre?
Pontban 8-kor érted jövök, oké? Jóéjt! Megcsókolják egymást. Rodrigo el, Soledad boldogan mosolyog. Rodrigo Peppénél keresi Lolát, de nincs ott. Peppe felhívja Lolát, hogy merre kószál. Lola épp meg is jön, Peppe otthagyja õket, hogy tudjanak beszélgetni. Lola mondja, hogy bement dolgozni, de rossz ötlet volt. Rodrigo: Ha megpróbálnál sírni, jobban éreznéd magad! Lola: De nem tudok Rodrigo, nem jönnek a könnyek! Keresek valamit magamban, valami aggodalmat, ami nõ, de csak egy fekete lyukat találok a mellkasomban! Ezt érezzük a halálunk elõtt? Mi lesz holnap? Akkor elmégy Közép-Amerikába? Rodrigo: igen és képzeld, meggyõztem anyádat, hogy kísérjen ki a reptérre. Lola: Hála neked, visszatért az életkedve! Úgyhogy ne maradj sokáig távol, mert szinte nélkülözhetetlen vagy a Volcanok számára! Szeretlek, mondja Rodrigo! Én is szeretlek, így Lola!
- Másnap a reptéren Rodrigo és Soledad elbúcsúznak egymástól. Rodrigo kollégája kérdi Soledadtól: nem tudom mit csinált vele, de mióta meghalt a felesége, nem láttam annyit mosolyogni, mint mostanában! Menjünk õfelsége! Soledad: Köszönöm!
- Az edzõteremben: Lola edzést tart,közben elmereng. Lola Volcán, jöjjön a recepcióra! Bemondják a mikrofonba, de Lola nem hallja. A lány szól neki: Lola talán süket vagy?
A recepciónál mondják neki, hogy várja valaki, kifejezetten õt kéri személyi edzõnek. Na ki az? Hát a drága Deboradóra!
- Soledad még a reptéren, Rodrigo kollégája vinné haza. Soledad taxival akar menni, de nem engedi neki, mivel Rodrigo azt kérte tõle, hogy királynõként bánjon vele! A pasi elmegy az autóért, Soledad kinn vár a reptér elõtt. Beáll egy marhanagy fekete limuzin, Soledad rémülten figyel fel rá. Egy férfihang szól a limuzinban: Kövessék! Két öltönyös pasi elkezd rohanni a futó Soledad után. Régi emlékképek villannak fel az emlékezetében, amikor Lola picike volt, és õ valahova rohant vele, a síró kisbabát csitítgatva, maradj csendben, nem szabad sírni, csicsicsi! De most sikerül egy buszra gyorsan felszállnia, ami épp mellette áll be.
Rodrigo kollégája közben megjön az autójával, de sehol sem találj Soledadot.
- Lola az edzõteremben magyarázza Deboritának az edzéstervet, de Debora csak sértegeti, gyilkosnak nevezi Lolát. Lola: Hallom egy fájdalommal teli elmebeteg nõ hangját, aki nem képes felfogni, hogy mindketten elvesztettük a szeretett férfit, úgyhogy csak hajrá Debora, tedd meg, amiért jöttél, és rúgass ki a vezetõséggel. De fogadd el, mindegy mit teszel, Andres nem jön vissza s hozzád, se hozzám! Magasról teszek rá, hogy mit csinálsz, mert már nem érzek semmit, de semmit!
- Soledad hazaérkezik a lakókocsiba, és bezárkózik, bútort tol az ajtó elé. Borzasztóan fél, látszik a rémület a viselkedésén: Úgysem kapsz el, te nyomorult! Ezúttal nem kapsz el se engem, se a lányomat! Ekkor kisbaba-sírást hall, rohan be a szobába a képzeletében lévõ kisbabához.
- Lola egy templomba bemegy, leül. A tiszteletes megszólítja. Lola nem tudja, miért ment be. Tiszteletes: Azért jöttél be, mert Isten behívott a házába, és õ tudja, hogy neked nagy szükséged van õrá. Lola: Nem, ön téved atyám. Nekem egyvalakire van szükséges, de õ elvette tõlem! Te szakállas kis szent, miért vetted el tõlem a férfit, akit szerettem, miért?!
- New York: Szofia telefonál Consuelonak, és biztosítja, hogy amint meglesznek a papírok, máris elmegy érte. Consuelo elmeséli neki, hogy Daniel milyen rombolást rendezett Andres szobájában. Telefonálás közben Szofia megpillantja Andrest: Ez lehetetlen! Consuelo, késõbb visszahívlak! Álljon meg, kiáltja a taxisnak. Andres, Andres! De hiába kiabál neki, Andres nem hallja meg.
- Daniel az apjához bemegy a céghez. Marcelo úgy döntött, a bíróságra viszi a végrendelet ügyét. Bár kétlem, hogy szükség lenne rá, mert Andres halott. Daniel: Mi a terved papa? Marcelo: Kérvényezhetjük a bíróságon, hogy én legyek a vagyonkezelõd, mert szükséged lesz egy szövetségesre. Ha mellettem dolgozol, hozzáférhetsz az örökségedhez. Együttes erõvel megszerezhetjük az örökséged. Te meg én vagyunk az igazi Santacruzok.
- New Yorki utcán Andres graffitisekkel ismerkedik: Klassz, jól nyomjátok! Dícséri a munkájukat. Szabad? Azt hiszem én is tudok ilyet. Adnak neki festék sprayokat. Egy szalamandra graffitit készít.
- New Yorki kórházban Szofia egy orvossal beszél. Mi ez a számonkérés doktornõ? Ha nem egyezett az unokaöcsém foglenyomata, akkor mégis kié lehetett? Ha nem mondd igazat, nagy bajba kerülhet a doktor. Exhumáltatom a testet, remélem nem akar évekre börtönbe kerülni! - - Lola Peppével találkozik össze a lakókocsi elõtt, aki elmondja, hogy milyen állapotban látta Soledadot hazajönni. Mintha rettegne valamitõl. Lola furcsa állapotban találja odabenn az anyukáját. Aki elbújik egy ágy mögé, és azt suttogja: Nem látod, hogy Lolita elaludt? Lola: Mama kelj fel, mit csinálsz te itt? Soledad csak a cicát nyalábolja. De értelmetlen dolgokat mond. A kislányom nem sírhat! Lola: Mama, add ide a kiscicát! Néném, néném! Segíts felállítani Solitát! Mi ütött beléd? Kérdi az alvó nénjét. Gyerünk már álomszuszék! Kelj fel! De az csak fekszik, mosolyogva. Lola halálra rémülten nézi. Lola levegõért kapkod, látja, nem mozdul a nénje.
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 11. - 18:03:03 10/10
(16422/22495)
Hola a todos! Köszönjük a képeket, Áginak a szuper MCI összefoglalót, Ildi-nek pedig az MSED-t a gyönyörû tablókkal együtt. Remélem most már a tagok száma is gyarapodni fog. Itt egy kép Gaby-ról a Yo me llamo legutóbbi részébõl. Szerintem így rövidebb hajjal is csodaszép.
juan-ZSU 2012 okt. 11. - 17:27:35
(16421/22495)
köszönök szépen én is mindent :) hát ez a stílus jön be a legkevésbé, nekem úgy tetszik a legjobban ahogy a msed elején van de azért így is úgy is jól néz ki
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 11. - 10:10:02 10/10
(16420/22495)
Köszi Zso!
10/10
zso51 2012 okt. 11. - 10:01:18 10/10
(16419/22495)
Talán!
10/10
zso51 2012 okt. 11. - 09:53:00 10/10
(16418/22495)
Jajj, mi a fenét tett ez nekem ide be???? :(((
Nem értem!
10/10
zso51 2012 okt. 11. - 09:52:00 10/10
(16417/22495)
Sziasztok!
Egyenlõre nekem ez az új kinézete tragédia! Már bocsi!
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 11. - 06:52:38 10/10
(16416/22495)
Sziasztok!

Itt láthatjátok Jencarlost a legújabb frizurával: http://instagram.com/p/Qm7JzAArf2/

Nekem az instragram képekkel sosincs szerencsém, majd beteszi más a portra. Janettsy Chiszar- ral a személyes edzõjével van, gondolom egy kemény izzasztó edzés után.