10/10
édesmaya 2012 okt. 22. - 23:07:32 10/10
(16975/22495)
Szép estét mindenkinek, ha még van itt valaki is. Elkészültem a MCI 13.rész leírásával. Olvassátok:

Lola mérgelõdik Andres házasságán Deborával. De Chavela figyelmezteti, hogy õ már Rugeles doktor felesége, és nyugodjon bele, hogy Andres is azt csinál, amit akar. A doki lesi a szobájában a képernyõn, mit csinál Lola, és azt hiszi valami baja van, mert mintha valakivel viaskodna. Azt gondolja, hogy lehet, hogy Lolita is megzavarodott, mint az anyja?
Aztán elnyomja a dokit a buzgóság, elalszik az asztalnál. Lola meg ezalatt felöltözik, és megy le a lépcsõn. De Etelevina megállítja, hogy hova megy: Lola: Nem mindegy? Inkább vágja le azt a kunkori bajszát, és hagyjon békén! Etelvina: Obszcén, neveletlen ördögfióka! Nem mégy te sehova Diogenesz engedélye nélkül! Lola: Na ide figyelj balsors boszorkány! Még nem született meg, aki megmondja, mit csinálhatok! Figyelmeztetem, vegyen vissza a hangjából, mert elveszítem a türelmemet, megértette? És az öklét nyomja Etelvina orra alá. Lola el. Etelvina rémült képet vág, és kiabál a dokinak! Diogenesz! Diogenesz! Menne a doki szobája felé, nyitná az ajtaját, de a doki jól ráijeszt, Etelvina sikít. Doki: Mit kiabálsz Etelvina? Megmondtam, hogy ebbe a szobába ne tedd be a lábad! Etelvina: Értem, persze, de mit csinálsz eben a szobában? Doki: Ne törõdj vele, mit akarsz? Etelvina: Csak szólni akartam, hogy a nõcskéd csavargónak öltözött és elhagyta a házat.

Debora pezsgõs pohárral a kezében ébresztgeti Andrest. Andres: Hol vagyok? Debora: Egy limuzinban, útban a paradicsom felé! Tudod, megbeszéltük, hogy mivel Lola Volcan férjhez ment, ezért mi is összeházasodunk bosszúból!
Lola bemegy Rodrigohoz a kapitányságra beszélni. Öntsd ki a szívedet Lola! Lolának az a legnagyobb baja, hogy Andres elveszi Deborát.
Debora pár percre otthagyja Andrest a limuzinban, akinek emlékképek jennek elõ, amikor Lolával motoron mentek Las Vegasba összeházasodni. Andres egy számot tárcsáz a mobilján, Adelat.
Kéri, hogy mondja meg a hazudós Lolának, hogy a legszebb álmát megy valóra váltani, Elvis és Marylin kápolnájában megnõsül és elveszi Debora Noriegát! Csak ezúttal a menyasszonyom szeret engem, üvölti a telefonba Andres. Szívbõl szeret, és máig várt rám! Adela ezt rögtön meg akarja mondani Lolának. Feltárcsázza a Rugeles ház számát, de az öreg doki veszi fel a telefon, Etelvina meg lehallgatja a másikon. Adela Linarez vagyok, Lola barátnõje. Tudná adni Lolát? Doki: Persze hogy tudom ki maga! Egy pletykás csitri, egy közönséges kerítõnõ! Tudom, hogy ellenem hergelte a feleségemet, mint tegnap az esküvõn is! Soha többé ne lássam, mostantól kezdve megtiltom, hogy a közelébe menjen! Világos?! A doki belefojtja a szót Adelába, kinyomja a mobilt. Adela: Halló! Az a bugris vénember letette! Etelvina meg kárörvendõen somolyog a hallottakon. Adela meg elhatározza, hogy nem hagyja magát a dilis vénembertõl megfélemlíteni.

Lola Rodrigoval beszél, nem érti, hogy Andres hogy veheti el Deborát. Rodrigo nyugtatgatja, hogy Andres épp hogy csak visszanyerte az emlékezetét, és Debora biztos a bûvkörébe vette. Lola: Andres erõszakos lett és goromba! Rodrigo: Egyik kutya, másik eb, egyformák vagytok! Mindkettõtöknek le kell higgadnia! Gondolkodjatok, mielõtt cselekedtek!
Chavela: Jajj nyomozó, maga nagyszerû tanár, de ami itt bemegy Lolának – mutatja az egyik fülét – az amott ki is jön! Lola: Meg kell keresnem Andrest, hogy bocsánatot kérjek! Azt hittem, mélyen a föld alatt van, és férjhez mentem, mert nem tudtam, hogy õ él!
Rodrigo: Ez az a pont, ahova el akartam jutni! Mesélj a házasságodról! Lola: Most errõl nem beszélünk, legfontosabb most Andres! Rodrigo: Várd meg, míg Andres megnyugszik, egyelõre ne keresd! Majd ha kitisztul a feje, meg fog érteni, jól tudod, mert szeret! Addig találd ki mihez kezdesz – a férjeddel!

Diogenesz doki berohan a kórházba és Jolanda nõvértõl kérni, hogy látta-e a feleségét. Az viccesen: Nem, nem láttam, mert 20 éve meghalt! A doki tajtékzik a dühtõl: Nem arról beszélek, hanem Loláról, akit tegnap vettem el! Jolanda: Átadjak valami üzenetet, ha látom a nejét? Doki: Nem, ne mondjon semmit, felejtse el! És figyelmeztetem, hogy nem tolerálom többé a sértegetéseit, és kipenderítem a kórházból! Jolanda: Tudomásom szerint nem sértettem meg, vagy igen? Doki el.

Rodrigo az javasolja Lolának, hogy álljon a doki elé, és mondja meg, hogy tévedett, és váljanak el. Lola: Még ki sem mondom, és börtönbe kerülök, a mamát pedig visszaküldi arra a félelmetes helyre, ahol volt! Rodrigo: Az a beteges vénember rémes, hogy mit mûvelt veletek! Azt ígéri Lolának, hogy pénze nem lévén, õ úgy tudna segíteni, hogy ne kerüljön börtönbe, és keresnének Soledadnak egy alapítványi kórházat, ahol emberi körülmények vannak. Aztán ha ezek a dolgok rendezõdnek, akkor adja be a válópert, és elébe állhat Andresnak, aki biztos, hogy fel fogja keresni. Addig is légy higgadt!
Lola: nagyon higgadt leszek!

Adela felkeresi Rugeles doktor házát, kopog, de nem nyitnak ajtót. Hangosan szólongatja Lolát. Erre kijön a Bajuszka, és rendre utasítja a lányt, hogy mit kiabál ilyen tisztességes ház kapujában?! Adela: A ház asszonyának vagyok a barátnõje. Etelvina: A ház asszonya az Úr békéjében nyugszik. Adela: ÁÁÁÁ, akkor szóljon annak a lustaságnak, hogy jöjjön már ki. Én az igazi szenyora Rugelesrõl beszélek, mondja Bajuszka. Adela: Én a másodikról beszélek, aki még él! Bajuszka: Õ távol áll attól, hogy úrinõ legyen! Különben hallottam, amikor Rugeles doktor megtiltotta Önnek, hogy a neje közelébe menjen! Távozzon, vagy hívom a rendõrséget! Adela: ide figyeljen vénasszony, velem nem lehet ám így beszélni! DE Etelvina bemegy, és becsukja Adela orra elõtt a kaput. Az tenyérrel veri a kaput: Lola! Lola!

Marcelo házában: Vesztettem Ramon, mondja Marcelo. Laura átkozott végrendelete miatt most Szofiától és Andrestõl függök! Bonyolódik a helyzet Andres miatt, aki élve elõkerült. Ügyesen manipuláld Andrest, hogy gyõzze meg Szofiát, téged jelöljenek az igazgatói tanács elnöki posztjára. Javasolja neki Ramon. Marcelo: Ugyan már! Hisz Szofia gyûlöl, Andres pedig sosem hallgatott rám! Ramon: El kell hitetned, hogy most új és jobb ember lettél, hogy elõkerült a fiad! Viki italt hoz be: A számból vetted ki a szót! Lubickolni a boldogságban, erre iszunk! Marcelo: Áruld el Viki, mi ez a nagy boldogság? Viki: Na, úgysem tudok titkot tartani, elárulom, hogy Deborita és Andresitó Las Vegasban vannak, mert összeházasodnak! Marcelo, proszit, egészségedre!

Lola megérkezik a motorján a Rugeles ház elé, ahol Chavela néni feng- shuizik a padon. Figyelmezteti Lolát, hogy csend és nyugalom legyen. Ne légy mindíg egy makacs öszvér, hallgass rám! Adela egy fa mögül kilép: Lola! Lolita! A bajszos boszorkány és a múmia férjed megtiltották, hogy idejöjjek! Lola azonnal le akarja szúrni az öregeket, de Adela visszatartja. Hallgass meg, milyen hírt hoztam: Kapaszkodj meg: Andres elveszi Deborát! Lola: A hétszentségit! Az a gazember megteszi! És mért pont Las Vegasban? Mert ott akartunk összeházasodni, amikor 17 éves voltam! Tudja, hogy ez mennyire fáj nekem! Nyomás mondja Adelanak, fel a motorra, és te is, mondja Chavelának. Megyünk Las Vegasba!

A limuzinban Andres mondja Deborának, hogy nem így akar megesküdni. Debora egybõl kétségbe esik, hogy Andres meggondolta magát, és elkezd rikácsolni. Andres lehûti, hagyj beszélni! Úgy értem, nem akarok ilyen ábrázattal, ilyen másnaposan megnõsülni! Menjünk egy hotelbe, hogy pihenjünk egy kicsit, lezuhanyozzak, egy megfelelõ ruha is kell és egy kávé! Utána összeházasodunk Debora!
Debora: Minden úgy lesz, ahogy mondod!

Lola el akarja adni a motorját, de eléggé alulbecsülik. De a gyûrûdért adok 300 dollárt, mondja neki a pasi. Lola egybõl oda is adja a gyûrût. Adela: nem ezt a gyûrût kaptad a múmiától? Marha pipa lesz, ha nem látja rajtad! Lola: Sajnálom, kell a pénz! Ez most vészhelyzet, vagy nem?!

Diogenesz és Etelvina azon töprengenek, hogy Lolának mi lehet a célja: Etelvina? Téged kikészíteni, mert õ a sátán földi helytartója! Doki: Ne mondd ezt! Az az Adela az oka mindennek! Jól hallottad, Las Vegasba mentek, az után az aranyifjú után?
Etelvina: Felpattant a motorjára, mint egy elmebajos, amikor meghallotta, hogy las Vegasba készülnek esküdni, ahol Elvis és Marilyn is összeházasodtak, vagy fordítva? Nem is tudtam, hogy házasok voltak. Kétségtelen, hogy annak a fiatal és jóképû fiúnak köze van az egészhez. Doki: Ne hívd jóképûnek, fejezd be, mint egy buja vénasszony, úgy mondod! Különben meg mi van rajta olyan jóképû?! Csak egy fiatal fajankó, akinek nincs személyisége!
Etelvina: Azért a fajankóért bolondul a feleséged! És jókat kacagnak a hátad mögött rajtad, drága sógorom! Doki: Ezt nem hagyom annyiban! Etelvina gyõzedelmes képet vág, doki el.

Andres a Las Vegasi szállodában, a fürdõben gondolkodik, eszébe jutnak Debora szavai, hogy õk meg bosszúból házasodjanak össze. Nem, nem, nem! Nem veszem el Deborát, azt, akit nem szeretek! Kiabál Deborának, de az nincs a szobában. Egy levelet hagyott hátra, melyben közli, hogy elment menyasszonyi ruhát venni, és elvitte Andres hitelkártyáját. Andres: Jajj Istenem! Borzalmas lesz neki megtudni, hogy másodszorra is faképnél hagyom!

Lola és Adela érkeznek taxival az Elvis-kápolnához remélve, hogy még nem házasodtak össze Andresék.
Rugeles doki Andres szállodájában összefut Andressel. Szabad tudnom, hogy maga mit keres itt? Kérdi a dokit. Lola mondta, hogy itt töltsék a mézesheteket? Igen? Mondjon már valamit! Rivall rá a dokira. Az meg csak forgatja a szemét, azt sem tudja, mit mondjon. Andres: Ne legyen úgy megkukulva! Mondja már, Lola mondta, hogy ide jöjjjenek? Doki: Igen, õ mondta! Én Olaszországba akartam vinni az istennõmet, hogy mûvelõdjön, de tudja maga is, milyenek a nõk?! De bocsásson meg mennem kell, Lolita vár rám a nászutas lakosztályban!

Andres nagy bõszen bemegy a szálloda butikjába, ahol Debora épp egy menyasszonyi ruhát próbál. Andres magával húzza, hogy azonnal menjenek a kápolnába összeesküdni. Odaadja az igazolványokat a Marilyn- kinézetû csajnak, Debora pedig a gyûrûket. Ó tényleg, a barátnõik már várják Önöket, mondja „ Marilyn”. És megjelenik Lola, meg Adela.
Lola: Itt vagyok Andres! Kíváncsi vagyok, elveszed- e Deborát? Képes vagy így büntetni? Kíváncsi vagyok, elköveted-e életed legnagyobb hibáját, és bosszúból elveszed-e Deborát?! Debora mondana valamit, de Andres beléfolytja a szót: Hagyd drágám! Senki sem akadályozhat meg, hogy elvegyelek! Azt hiszed Lola, hogy veled kezdõdött és veled ér véget az életem? Hát nem! Rájöttem, hogy az egyetlen nõ, aki mindig mellettem volt, aki mindig is szeretett, az Debora!
Lola: Andres, ne csinálj semmit, amit a késõbbiekben megbánhatsz! Most nem tudsz hideg fejjel gondolkodni! Nem szereted ezt a nõt Andres, és sosem fogod szeretni, mert te engem szeretsz! Mi ketten, te és én összetartozunk! Debora: Idefigyelj, komolyan nem fér a fejedbe, hogy Andres engem akar elvenni? Te nem fogod fel, hogy .. Lola: Te nem húzhatsz hasznot a fájdalmából! Debora még sértegeti Lolát, az meg jól képen vágja a szöszit.
Andres: Lola! Ne merj még egyszer kezet emelni rá! Lola: Andres, szerelmem, ne vedd el, meg fogod bánni! Kérleli Lola Andrest. Én azért mentem férjhez, mert muszáj volt, de te bosszúból akarsz megházasodni, ne tedd kérlek szerelmem!

Rugeles doki jön : Mit keresel itt Lola? Rivall rá a lányra. Andres kiált „ Marilynnek” Adjanak össze gyorsan minket! Lola: Menjünk innen doktor úr, nincs itt semmi keresnivalónk! Deboradora meg nyalja-falja-csókolja Andrest: Jajj drágám, jajj!

Az utcán a doki karjából kitépi Lola a karját. Doki: Lola, mi a fenének jöttél te ebbe a városba? Lola ingerülten szabadkozik, Adela megkérdi, hogy Lola, te most engeded, hogy a te Andresod elvegye azt a viperát? Doki: Mit keresel te is itt, te kis csitri?! Legközelebb távoltartási végzést kérek ellened, ha a nejem közelébe mégy! Takarodj innét!
Lola: Nyugalom, doktor! Nem beszélhet így a barátnõmmel, megtiltom! Doki: Isten ments, hogy ez a kis cafka hülyeségekkel tömje a fejedet és ellenem hangoljon! Te már a feleségem vagy, tisztelettel tartozol nekem! Adelanak mondja: Hívom a rendõrséget, ha nem kotródsz innen! Lola: Ha Adela börtönbe megy, akkor én is vele megyek, és soha többé a büdös életben nem lát engem! Világos?! Adela olyan, mint a testvérem, együtt nõttünk fel, együtt jöttünk ide, és együtt is megyünk el! Világos?!

A kápolnában „Elvis” elkezdi a ceremóniát, de Andres közbevág, sietteti a szövegelést. Elvis: Már a nászéjszakát várja! Itt írjátok alá! Mától ti férj és feleség vagytok! Csókold meg a menyasszonyt! De Andres elrohan csók nélkül, szinte otthagyja Deborát. Az rohan utána, a szállodába akar menni, de Andres a reptérre inkább.

A reptéren Rugeles doki pénzt ad Adelanak, hogy vegyen magának kávét, vagy valamit, hagyja magára Lolával. A doki megmossa Lola fejét, hogy viselkedjen feleségeként, hisz õ minden feltételt teljesített. Lola megígéri, hogy többet nem fordul elõ ilyesmi, mert az élete ezen szakasza ma véget ért. Doki: Hol van az eljegyzési gyûrûd Lola? Válaszolj, hol van a gyûrûd?
Jön Andres és Debora, azonnal repülõre akarnak szállni, van is két hely az elsõ osztályra. A repcsin persze a doki és Lola mellé kerülnek.
Rugeles doki külön taxival küldi haza Lolát és Adelét. De Lolát már semmi és senki nem érdekli.
Andres és Debora ballagnak ki a reptér termináljából, Debora locsog-fecseg, de Andrest láthatólag egyáltalán nem érdekli. Rugeles doki megállítja Andrest: szenyor Santacruz! Beszédem van magával! Andres: Én viszont nem akarok magával beszélni! Menjünk Debora!
Doki: Nem gondoltam volna, hogy ilyen goromba! És ilyen gyáva! Andres: Halljam, mit akar?! Doki: Beszélni, mint férfi a férfival! Négyszemközt! Andres: Debora, most menj haza! Debora: A feleséged vagyok, jogom van itt lenni! Nem, menj most haza, majd megyek utánad! Így Andres. Debora: Jó, akkor megyek, legalább minél elõbb összepakolok, hogy költözhessünk. Andres: Tégy, amit akarsz, csak menj most! Debora: Szeretlek, olyan boldoggá teszlek, hogy soha többé nem akarsz majd elhagyni! És csókolja Andrest.

A Rugeles ház elõtt Lola és Adela megérkeznek a taxival. Lola úgy megöleli Adelát, hogy majd csontját töri. Köszöni neki, hogy ilyen jó barátnõje. A házban Bajusz várja: Na, csak hogy végre elõkerültél te ördögfióka! Árulj el végre nekem valamit, nem szégyelled magad, hogy ilyen csavargó vagy? Lola: És maga nem szégyelli, hogy ilyen zsémbes? Nem ajánlom, hogy belém kössön, épp ma! Etelvina: Jajj, de félek! Ezért vagyok én itt, hogy pokollá tegyem az életed! Lola elkapja Bajusz nyakát: Idefigyeljen boszorkány! Elegem van a fenyegetéseibõl és a sértegetéseibõl! Csak közlöm, gyilkosság miatt voltam börtönben, úgyhogy azt ajánlom, ne ébresztgesse az alvó oroszlánt, mert rohadtul nem érdekel most, hogy kit kell megnyuvasztanom! Megértette? És jól lelöki egy székbe a halálra vált Etelvinát.

Lola felrohan a szobájába, végigdobja magát az ágyon. Chavela néni már várja.
Lola: Miért? Miért szúr ki így velem az élet ilyen kegyetlenül Chavela néni? Miért? Chavela: Az élet azt tesz velünk, amit csak akar! A lényeg, hogy ne futamodjunk meg és ne haljunk bele! Lola: Nem tudom, hogy bírom ki, hogy Andres elvesztését, tudván, hogy itt van a közelemben, életben van. De megnõsült. Chavela: Tudom, hogy kibírod, mi Volcanok képesek vagyunk rá, és még többre is! És én itt leszek veled, támogatlak, és leteremtelek, ha kell. Addig itt leszek, amíg sírni tudsz – a boldogságtól! – Addig is sírj a magad módján lányom! Add ki magadból ezt a sok fájdalmat!
Andres és Rugeles doki beszélgetnek a reptéren. Doki: Négyszemközt nem kell megjátszanunk magunkat drága uram! Jól tudom, hogy maga volt a nejem võlegénye. És maga sok más személlyel együtt azt hiszi, hogy a házasságunk röhejes, de én bármennyire is imádom a királynõmet, hajlandó vagyok tovább állni, hogy õ boldog lehessen magával!
Andres: Mi ezzel a célja uram? Szórakozik velem? He? Elvettem egy másik nõt, maga is látta! Doki: Gõzöm sincs, miért nõsült meg, mikor nyilvánvaló, hogy Lolát szereti! Andres közbeszólna, de a doki rendre utasítja: Hadd fejezzem be! Nem ismerem magát, de a feleségemet igen. Amikor maga újra felbukkant, sok dolog tisztázatlan maradt, amit meg kellene beszélnie Lolával! Ez a kínos és kellemetlen helyzet boldogtalanná tesz 4 rendes embert. Könyörgök, ha önnek tényleg helyén van a szíve, ahogy azt állítják Önrõl, beszéljen vele!

Ramon emeli poharát: Igyunk a Santacruz családra, akinek köszönhetjük az anyagi biztonságunkat! Viki is emeli: Csirió! Rokoni kapcsolatba kerültünk velük, egy család vagyunk! Debora rosszallóan néz szüleire, ez nem egy üzleti kapcsolat, hanem egy házasság. De a szülei úgy gondolják, be van biztosítva most már az életük. Debora: Nem vagyok nyugodt, mert Andres most beszél a börtöntöltelék vén férjével.

A Rugeles házban a doki hazaér, Etelvina letámadja, hogy a vadember, akit elvett, börtönben volt. Megjelenik Andres, Bajusz elképed, mit keres ott? De a doki invitálja, hogy menjenek fel Lola szobájába. Andres szabadkozik, ez nem valami jó ötlet. Doki: Maga úriember, vagy nem? Menjünk fel! Etelvina teljesen elhûlve bámulja Andrest.

Rodrigo és Szofia egy étteremben találkoznak. Szofia: Mielõtt elkezdenénk csevegni hétköznapi dolgokról, azelõtt hadd mondjam el. Sokat gondolkodtam a tegnap esti kérdéseden. Rodrigo: Mélyen meghatott, amit Lauráról mondtál, hogy csak õ tudja a választ, Szofia: Igen, igen, Laurának kár volt eltitkolnia, amit jogod van tudni.
Igazad van, Andres a fiad!
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 21:22:44 10/10
(16974/22495)
Kösz Zsu! Szenzációs jó volt a hangulat, kár, hogy mi nem értjük.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 21:14:10 10/10
(16973/22495)
8.kép. Mára ennyi. További szép estét, holnapra jó kikapcsolódást, aki megteheti.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 21:12:35 10/10
(16972/22495)
7.kép. Manuela nagyon megörül Jimmynek, hogy sikerült a szökés és jól van. Most mindent meg kell beszélnünk.Christian hajlandó szembeszállni Martinnal. Mikor tesz vallomást, Nem tudni, de õ az utolsó reményünk. Mást is ki kell azért találnunk. Manuela teljesen ki van, nem tudja elviselni ezt a nyomást. Angel kitárja a karját, Manuela odabújik. Retteg, mi lesz Angellel és velük. Elmegy. Angel fest, közben beszélgetnek. Biztatja Angelt, ne adja fel.Manuela szereti õt. Az elõbb látta a szemében. Angel kételkedik, mert õ meg az ügyészre féltékeny, azt gondolja tetszik Manuelának. Megjön Lucas. Fontos hírrel jön.Ralfnak kell a 10 kép a partira.Milyen partira? Ralf sarokba szorított.A Latin Élet elnevezésû folyóirat különleges számának lesz a bemutatója, Aldo Roca magazinjában. Ebben akarja Salvador Domingezt is bemutatni. Nagy lehetõség a kiállítás elõtt a cikk. Angel nem akarja. Lucas viszont meggyõzi. a partit Ariadna szervezi, ha valami váratlan történik, mindjárt orvosolja.Angelnak egy kikötése van, ne jelenjen meg róla fénykép, illetve ott nem készíthetnek róla fotót.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 20:51:48 10/10
(16971/22495)
6.kép.Manuela elmegy Osvaldohoz. Megkérdezi, még mindig õt okolja, hogy Jimmy megszökött. Nem, már rájött, nem lehetett köze a szöktetéshez. Egyébként igazad volt, nem szabad a magánéletet összekeverni a munkával. Most elmegyek.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 20:47:51 10/10
(16970/22495)
5.kép. a kapitányságon Romero és Uribe nyomozó azon tanakodnak, most hogy Jimmy megszökött, mi lesz. Biztos elsõ dolga lesz, hogy megkeresi Quinterot, akkor bajban leszünk. Jimmy nem hülye, nem mászkálhat az utcán. Le kéne lépnünk, míg nem késõ.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 20:43:16 10/10
(16969/22495)
4.kép. Carmelo megtalálta a szállodát. Pont akkor ért oda, amikor Christian kijelentkezett.Látta, amint egy borítékot ad a recepciósnak, másnap a portás küldje el. Carmelo természetesen jó pénzért megszerzi. Elviszi Martinnak. Beteszi a laptopjába. Meglepõdik, amikor kiderül C. vallomása, róluk, Martin összes piszkos ügyérõl. Rettenetesen felháborodik. " Ez a nyomorult, el akar árulni. Hátba döf. Carmelo egy kis borítékot ad Martinnak.Tegye el, ezt akkor szoktam használni, ha valakit meg kell gyõznöm. Christian éppen beszállni készül a kocsijába, amikor meglepi Martin. Hello Christian!
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 20:32:30 10/10
(16968/22495)
3.kép. Horacio hívja Christiant. "C.:bocsánatot akarok kérni. Mindenki megbocsájt neked, ha vallomást teszel. Nem megy. Gyáva vagyok.Nem megyek börtönbe, akkor inkább meghalok.Úgy döntöttem, hogy elmegyek egy idõre. De C. szükségünk van a vallomásodra. Csináltam egy videót, remélem, hogy hasznát veszik, nemsokára megérkezik hozzád.Pár év múlva újra látjuk egymást.Szia.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 22. - 20:32:19 10/10
(16967/22495)
Szép jó estét mindenkinek,
köszönjük a sok videót és a tartalmakat,
éN MA NEM LÁTTAM EGYIK SOrozatot sem mer nem voltam otthon de reggel megnézem azt is.
Utólag küldök egy aranyos képet Nicolasról , most találtam , aranyos :)
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 20:21:45 10/10
(16966/22495)
2.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 22. - 20:21:10 10/10
(16965/22495)
Sziasztok Lányok, itt vagyok a mai ÖK.rész tartalmával és képekkel. Sajnos rövidebbre kell fognom, mert sürgõs munkám van.

159.rész. Manueláék abban reménykednek, hogy Christian vallomást tesz, amit eljuttat hozzájuk, és aminek alapján Jimmy és Angel tisztázódnak. A Herceg ragaszkodik ahhoz, hogy személyesen találkozzon Martinnal. Jimmy megnyugtatja Angelt, hogy Manuela minden bizonnyal még mindig szerelmes belé. Carmelo megtalálja Christiant, és megszerzi a borítékot, amit Horacionak címezett.

1.kép. Leon. Megígértem Hercegnek, hogy elviszem az ékszer kollekciót. Carmelo. Ez most nem fontos, meg kell találni Christiant. Egy külvárosi szállodában van. Felhívjuk a szállodákat. Leon mérgesen engedelmeskedik. Végül Carmelonak sikerül megtalálni, felhívja Martint a hírrel. Leon kénytelen egyedül elvinni az ékszereket. A kollekció sikert arat, Herceg megengedi Adának válasszon.
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 22. - 19:35:49 10/10
(16964/22495)
Sziasztok!
A neten találtam a videót, Jencarlos tegnapi fellépésének egy részletérõl.
Az Estamos Bien bevezetõ , improvizáló része.

Jencarlos Free-styling lol
Feria de la familia Tampa
http://www.youtube.com/watch?v=Dee2t74OPOU&feature=youtu.be&a
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 22. - 19:05:09 10/10
(16963/22495)
Ha holnap ráérsz, a skype-on este beszélni szeretnéd veled, ok? :)
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 22. - 18:59:54 10/10
(16962/22495)
Pedig még múltkor beszéltünk is, hogy csinálom a rám osztott feladatot,ahogy eddig is.:) Tinával is beszéltem errõl telefonon, még jó múltkor:) Úgy gondoltam nem akarlak még pluszban az én feladataimmal is lefárasztani téged azzal, hogy minden egyes reklám után szólok. Így is annyi a feladatod, nem akartam mindenért szólni, de igyekszem:)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 22. - 18:36:52 10/10
(16961/22495)
Köszi Ági, akkor legalább miattad érdemes volt feltenni a linkeket :)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 22. - 18:35:45 10/10
(16960/22495)
Az a mondattól függ, és attól, hogy valamire utalsz-e - nylevtanból engem nem lehet megfogni :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 22. - 18:34:21 10/10
(16959/22495)
Dehogy hagylak ki! Szerintem titokban reklámoztad, mert nekem nem szóltál.
S miután a hírújság abbamaradt - eddig - azt még nem sorolhattam fel, de örülök neki, ha folytatódik, és ez a te feladatod marad :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 22. - 17:37:54 10/10
(16958/22495)
Nézem Ildikém!
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 22. - 17:28:50 10/10
(16957/22495)
Nálunk is ezt tanították, hogy nem lehet névelõt tenni. Sõt,minket még általános iskolában rendszeresen ki is javítottak, ha tulajdonnév elé névelõt rakott valaki. Pl, ha úgy jelentettünk, hogy hiányzik a XY.Kikérték maguknak a magyar tanárok, hogy nyelvtanilag nem helyes.
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 22. - 17:23:16 10/10
(16956/22495)
Sziasztok!
Engem ki ne hagyjatok a sorból:)))
Mint marketinges, a fanlubtalikat szoktam reklámozni fórumokon és hírdetni a klub-tevékenységeket. Eddig szerintem egész jól ment, legalábbis ami az idõmbõl kitelik:)