10/10
dandi83 2012 dec. 13. - 21:26:33 10/10
(17775/22495)
hello mindenkinek!
én még csak most nézem a mai részt, már fenn is van a letölthetõ oldalon. Hát nem semmi jelenet volt Marcelo halála. Ez a kis képet csináltam a jelenetbõl!
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 21:26:22 10/10
(17774/22495)
http://www.youtube.com/watch?v=I33Z9MrJKtc

A Pasión PHBD 2.promó Dzsannától.
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 20:25:33 10/10
(17773/22495)
Ki látta ma a MCI-t?

Hát valami rettenetes jelenetek voltak benne! Annyira sajnálom szegény Andrést, õrület, hogy mibe keveredett! Debora, ház az a nõ! A sátán felesége! Förtelem egy undormány! Hihetetlen, micsoda kéjjel ölte meg Marcelót! Ördögi örömmel! Még jó, hogy a terve nem sikerült Debinek, és Lola tisztázódott a gyilkosság alól. Jaj, de egyik szemem sír, a másik meg nevet, hát Andréssel meg mi lesz?! A sátánfajzat Debike most aztán jól összekeverte a dolgokat!

Nocsak-nocsak Bajuszka-Etelvina mekkorát változott! Már hogy aggódik Loláért, és milyen szépen beszél vele, ezt nem hittem volna, amennyire utálkozott-acsarkodott mindíg rá!
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 20:08:12 10/10
(17772/22495)
http://msnlatino.telemundo.com/club_de_noveleras/Spotlight/versus/2012-11-20/galan-de-galanes-tu-eres-quien-elige

Gondolom, kicsit elfelejtettétek a szavazást. Jenünk csak Willivel áll rosszul, 5 %-kal le van maradva! Próbáljatok meg néha szavazni, legalább párszor kedvencünkre!
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 19:20:31 10/10
(17771/22495)
Szép estét lányok!

Áthoztam egy tablót a kis Nickolas 10 hónapjáról. Ugye tegnap volt 10 hónapos a kis drága!
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 08:57:34 10/10
(17770/22495)
Nikol drága, hálás köszönet a munkádért!
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 08:56:48 10/10
(17769/22495)
Dzsannától borítókép a facen a Pasión Probididáé.
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 08:46:11 10/10
(17768/22495)
Berakom nektek a Pasión Prohibida tablót, amit Tinánk készített Dzsannával.
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 08:25:56 10/10
(17767/22495)
Itt egy másik:
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 08:24:46 10/10
(17766/22495)
Fotó a Pasión Prohibidából Jenünk, mint Brúnó:
10/10
10/10
édesmaya 2012 dec. 13. - 08:15:17 10/10
(17764/22495)
http://telly.com/863FM

Sziasztok, Dzsannától hoztam nektek a Pasión Prohibida promo 1-et.
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 12. - 17:54:14 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17762/22495)
sziasztok , hú jó régen voltam itt.... Legutoljára mikor állítólag miattam kilépett DZSanna a fórumról .... Remélem nem volt végleges...... nem szándékos volt.
Köszi Reni a videót és persze mindenkinek a szorgalmas munkáját!!!! Most néztem meg.
Én meg találtam egy képet Gaby-ról. Ez se nem Slovákos sen nem román fan-klub !!!!
10/10
édesmaya 2012 dec. 11. - 22:54:05 10/10
(17761/22495)
Szép estét, hogy megtörjem én is a csendet, megcsináltam a MCI 35. rész leírását. olvassátok:

Lola háza. Lola családi kupaktanácsot tart. Elmondja, hogy sajnos Rugeles doktor csak adósságot hagyott rá. De az exneje ékszereit zálogba lehet tenni. És abból egy jó darabig elélhetnek, amíg õ és Adela munkát talál. Kimászunk a gödörbõl együtt, egy család vagyunk!

Országúton. Corea találkozik a riporterrel, és átad egy másolatot Lola dvd-jébõl. Na és persze a pénzét várja érte a számlájára, amit a riporter buzgón megígér. (rohadt korrupt zsaru!)
Étteremben. Lola és Adela számolják a pénzt, amit a padláson talált festményekért kaptak. Közben megjelenik Veronika és Daniel. Lola hiába kéri Adelat, hogy ne forduljon meg, õ mégis meglátja a szerelmespárt. Elszomorodik és mondja Lolának: ennyi volt, többé nem sírok miatta, esküszöm! Daniel ezt még megbánja! Összejövök az elsõ idiótával, akivel találkozom, esküszöm!

Palacios ház. Soledad érkezik Sofía doktornõhöz. Sofía: Lola hozott el? Soledad: Nem, taxival jöttem. Folytatni akarom a kezelést, mert ön doktornõ többet tett értem, mint bárki más. Sofia invitálja a kezelés utánra Soledadot, menjenek együtt moziba, vagy étterembe. De Soledad mondja, hogy jön érte Rodrigo. Elkezdik a kezelést.
Andrés háza. Ramón: Nem kellett volna elengedned! Debora megszállottja annak az idióta Andrésnak! Mellesleg Debora nem ért a vagyonmegosztáshoz, attól tartok, õ húzza a rövidebbet! Viki: Lehet, hogy tönkretette a lányunkat, de te a nyomába sem érhetsz! Õ nagylelkû férfi, igazi úriember! Ramón, Ha hallgat rám Debora, megtarthatja a cég részvényeit, a jachtot, és még sorolhatnám! De a vacsora alatt meglágyulhat a szíve, és csak bajunk lehet belõle!
Csengetnek, a bíróságról jött egy úr, idézést hozott Deborának. Ramón: Az apja és az ügyvédje vagyok, átadom neki. Felbontja, Deborának másnap meg kell jelennie a bíróságon, vallomást kell tennie Pantoja meggyilkolásával kapcsolatban.

Kórházban. Deborát viszik hordágyon súlyos állapotban. Andrésnak nincs nagy baja, hívja Lolát a mobilon. Lola: Szia kicsim, te nem az utolsó vacsorán vagy Deboradorával? Andrés: Debora látott bennünket a kocsiban csókolózni. Eltekerte a kormányt, és karamboloztunk, majdnem meghaltunk! Most itt vagyunk a központi kórházban, Debora eszméletlen!
Lola: Adela, menjünk a kórházba! Az az elmebeteg Debora meg akarta ölni magát, Andrés is megsérült! Menjünk!
Andrés háza: Ramón sértegeti Vikit, amiért nem sikerült Debora házassága. De szól Viki mobilja, Andrés az. Viki: Miíííí? A szöszi? Neeee! Neeee!
Palacios ház. Soledad visszaemlékezik, hogy akart megszökni Tiberiotól a barátnõivel és a pici gyerekével. Üldözték õket Tiberio emberei, a barátnõit lelõtték, õt pedig Tiberio parancsára visszavitték. Azt akarta, hogy nézzem, hogy a szeme elõtt ölik meg Lolát. Elvittek egy borzalmas helyre, ahol Lolát le akarták önteni savval. Az egyik emberét sikerült lelõnöm, és Tiberiót én öntöttem le a savval. Majd elmenekültünk Lolával. Alig emlékszem, hogy sikerült visszajutnom Chavelához. Szofia felébreszti Soledadot a hipnózisból
Kórház. Lola és Adela megérkeznek. Lola: Jajj Andres, édesem, jól vagy? Átölelik egymást. Erre épp jönnek Debi szülei. Viki: Ááá, a nejed haldoklik, te meg ezt a bûnözõt ölelgeted! Az orvos Deboránál van, kérdezi, hogy tud-e mozogni, és hogy érzi magát. Pár zúzódása van, de pihennie kell mindkettõjük érdekében. Ramón Adelát nézegeti, hogy milyen szép teste van, de Viki rápirít, ne bámulja a lányuk legnagyobb ellenségének barátnõjét!
Lolának ismerõs Debora apja. Andres: Talán ismered Ramon Noriegát? Lola: Naná, õ volt az ellenfél ügyvédje, aki a börtönbe juttatott! Andres: Ramón intézte Marcelo Santacruz üzleti ügyeit, és a jogi problémáit! Ez nem lehet véletlen! Marcelo azzal fenyegetõzött, hogy mindenáron elszakít bennünket egymástól! Jön Debora kezelõorvosa, a családját keresi.

Apolo Ferrer és Agasito, a menedzsere koktélt iszogatnak. Nézik a tévét, mert 2 perc reklámidõt ígértek Apolonak. De megint csak pár másodperc lett, mert azonnal rátérnek Lolára, a víg özvegyre. És pofátlanul bejátsszák azt a videót, ami Lola hálószobájában készült Rugeles doki halálakor! Lola és Adela elhûlve nézik a kórházi folyosón a tévén.
Debora kezelõorvosa elmondja, hogy kizárták a belsõ vérzés lehetõségét, és bár agyrázkódása is van, már felébredt, valamint a baba is jól van. Andrés hitetlenkedve néz az orvosra: Micsoda? Terhes? Magának mennyit fizetett a nejem, hogy ezt mondja?! Viki és Ramón is csodálkoznak, Andrest próbálják csitítani. Andres az orvosnak: Magát feljelentem csalásért, és elveszik az engedélyét! Debora nem terhes, tudom jól! Orvos: Az elsõ dolgunk ilyenkor, hogy megvizsgáljuk, a páciens állapotos-e? Ha akarja, megismételjük a vizsgálatot. Andrés: Ááá igen? Akkor menjünk, és vizsgálják meg, hogy Debora valóban állapotos -e?
Közben a tévében megy a dvd lejátszása. Apolonak tetszik a lány. Lola zaklatottan hívja Camilot mobilon, hogy került nyilvánosságra a video? Rodrigo is látja a tévében, és tudja, õk lesznek felelõsek ezért a kapitányságon, mert valaki innen adta oda a sajtónak a felvételt. És már tudja is, hogy ki.

A kórházban Debora orvosa megmutatja ultrahang vizsgálattal a hitetlenkedõ Andrésnak, hogy tényleg kisbabát vár a neje! Viki és Ramón is látják, nagy az örvendezés. De Andrés nem vág túl boldog képet hozzá. Kimegy a folyosóra, és Lolát keresi. Ramón megpróbálja lepirítani, de megjön Camilo, és közli, Lola már elment.

Rendõrségen. Lola és Adela bemennek reklamálni a videó miatt Rodrigohoz. Rodrigo kéri az elnézést, de már késõ, mondja Lola, a felvétel felkerült az internetre.

Kórházban. Viki együtt örül a Deborával a kisbabának, mert ezzel megoldódott Debi jogi helyzete. Andrés már nem ennyire örül, Camilonak elmondja, mégis terhes a neje.
Debora: A terhességem megoldott mindent! Pantoja doktor mért zsarolt volna, ha egyszer állapotos vagyok? Az a zsaru meg elmehet a pokolba! És Andrés sosem fog elválni tõlem! Viki: Jaj szöszi, erre azért ne vegyél mérget! A férfi, ha egyszer el akar hagyni minket, akkor el is hagy! Debora: Láttad Andrés arcát, hogy nézett a monitorra? Nem akarja majd elhagyni a fiát, vele akar lenni mindig! Lolával is tudatni kell a hírt, hogy belehaljon a bánatba!
Rendõrségen. Rodrigo keményen felelõsségre vonja Coreát, amiért a dvd-t kiszolgáltatta a riporternek. Corea nagyon csúnyán beszél Loláról, és az anyjáról. De Rodrigo jól behúz neki.

A kórházban. Camilo fejtegeti Andrésnak, hogy Debora mindig is hazudós volt, már a suliban is. Andres azon filózik, hogy akkor miért zsarolta õt Pantoja, ha tényleg terhes!? És ezt hogy fogja megmondani Lolának?

Rendõrségen: A kapitány szétválassza õket, lepirítja Rodrigot. Coreának pedig megmondja, hogy véget ér a karrierje, ha nem fékezi a száját. Rodrigo nem akar többet Coreával dolgozni, és belsõ vizsgálatot követel. A kapitány elrendeli a belsõ vizsgálatot. Coreát kivezetik, de elõtte még a jelen lévõ Lola erõteljesen rászól, hogy nem volt joga ezt tenni, és felejtse el õt!

A kórházban: Andrés: Minden porcikámmal szeretni fogom a babát! Lehunyom a szemem, és hallom a szívverését! De ez nem változtat azon semmit, hogy én Lolát szeretem! Camilo: Tudom! Megszólal Andres mobilja, Lola az. Elnézést kér, amiért nem maradt ott a kórházban, és Debora felõl érdeklõdik. Andrés: Mindenképp beszélni akarok még ma este veled! Várj meg otthon! Szeretlek!
Jön Viki: Ó a büszke apuka! Debora beszélni akar veled!

Marcelo lakása. Együtt iszik a két cimbora. Ramón büszkén újságolja, hogy tényleg gyereket vár Debora, és mégis nagyszülõk lesznek!

A kórházban. Debora húzza Andrés idegeit, hogy hagyja csak el õt a baba ellenére, menjen csak Lola után. Érzelmi zsarolás alá veti a bûntudatos Andrést. Hogy sosem fogja õt és a babát úgy szeretni, mint Lolát. És õ sosem hazudott (ó a kis szent!) a baba mindig is ott volt a hasában. Bocsáss meg, hogy õrülten szeretlek! Andrés: Bocsáss meg, hogy nem hittem neked Debora!

Lola háza. Lola csinosan kiöltözött, mert Andréssal randizik. Pepe, és Adela is örülnek a boldogságának. Soledad: Nagyon csinos vagy, és jól áll neked a boldogság! Felejtsd el azt a videót! Lola: Már szóltam Camilonak, és pert indítunk a tévé csatorna ellen. De ez már nem is érdekel, holnaptól kezdve együtt leszünk Andréssal, míg a halál el nem választ!
Megjön Andrés, mindenki tapintatosan elvonul, hogy együtt lehessen Lolával. Lola nagyon örül neki, de Andrés szomorú és nem tudja, hogyan mondja el az igazságot Lolának. Csak ölelgeti, simogatja: Szalamandrám! Aztán végül kiböki: Debora tényleg gyermeket vár! Lola: Vagyis a terhesség nem volt hazugság! Andrés: Ma majdnem megöltem a saját fiamat Lola! De én téged szeretlek Lola! Nem tudok akkor sem mást szeretni, csak téged! Lola: De ez katasztrófa Andrés! – Közben Bajusz hallgatózik az ajtó mellett. Hogy akarod aláíratni a válási papírokat a terhes feleségeddel? Az én apám sosem volt mellettem. Andrés: Az enyém meg rettenetes volt! Lola: Nem lehetünk többé együtt, ez lehetetlen, hisz nem lehetünk boldogok mások boldogtalansága árán! Menj el légy szíves Andrés!
Andrés: De én szeretlek Lola! Te vagy az életem Szalamandrám! Lola: Még mindig nem érted, hogy nem lehetünk együtt? Soha többé! Értsd már meg Andrés! Takarodj az életembõl egyszer és mindenkorra Andrés Santacruz! Szegény Andrés hatalmas fájdalommal a szívében, leguruló könnyekkel az arcán elmegy.
Lola felmegy a szobájában, és némán, könnyek nélkül zokog. Soledad és Adela berohannak hozzá, mi történt? Lola: Ismét elveszítettem Andrést, mert Debora mégiscsak terhes, most derült ki a kórházban! És még csak sírni sem tudok, mert nem tudom, hogy kell! Miféle átok ül rajtam, amiért nem érdemlem meg a boldogságot? Hol hibáztam? Mi a bûnöm? Mért nem tudhatok magamnak egy ilyen kis darabka boldogságot sem? – ujjai közt mutatja – Miért? Miért? Miért? Kiáltozza. Etelvina meg lesi a monitoron, örül szegény Lola bánatának: Szenvedj csak nyomorult, égj el a pokolban!
Palacios ház. Sofia és Rodrigo várják Andrést, beszélgetnek Loláról. Andrés megjön. Rodrigo: Andrés, fontos volna beszélnünk! Fiam! De Andrés rohan fel a lépcsõn, nem áll meg.
Lola háza. Nagy vihar van odakinn, Lola nem tud aludni, felébred, és felkel. Lemegy a nappaliba, és ott találja Chavela nénit. Ez az idõjárás a lelked, ahogy belül tombolsz! Mert nagyon megbántottak! De most megoldjuk a problémádat, lássuk! És Chavela kártyát vet. Lola: Na mit mond a lap? Chavela: Életed ösvénye elfogyott, újra kell építened! Egy másik lap azt mondja, Lolának új irányt vesz az élete, változást hoz a sorsa. El kell utaznod! Lola: De egy árva centem sincs! Chavela: De majd lesz! Nem leszel pénzhiányban! Nem kell emiatt aggódnod! Újabb kártyalap: Egy fehér lovag! Aki jóképû és illedelmes! A szõke herceg! Lola: Andrés lesz az! Ez itt Andrés lapja, fejjel lefelé volt! Túl sok akadály van köztetek! De a viharok elvonulta után kisüt a nap! És felmutatja a lapot Chavela, valóban rajta van a nap. A nap felé kell menned, a remény felé, utazz a nap felé, keletre! Hogy megismerd ezt a férfit! Õ új fordulatot ad a sorsodnak! Lola: De az a férfi, a herceg, jó ember, vagy rossz? Chavela: Azt nem tudom, de õt kívánja mindenki, õ egy aranyifjú! De ne feledd, hogy nem mind arany, ami fénylik! De ideje felkelned!

Camilo a biztosító embereivel tárgyal, nagyon meggyõzõen arról, hogy Rugeles doktor nem lehetett öngyilkos. Együtt nézik a videót, amin tisztán látszik, hogy a doki magától, saját akaratából vette be a pirulákat a cél érdekében. De ha nem fogadják el bizonyítékul a videó felvételt, nagy botrányt fog csinálni. És az nem fog jó fényt vetni a biztosítóra!

Lola háza. Lola kocsija és Deboráé egyszerre érnek a ház elé. Debora figyelmezteti Lolát, hogy hagyja most már végleg békén a férjét, hisz õ tényleg gyereket vár tõle. Tûnj el Lola egyszer és mindenkorra! Szívódj fel!

Palacios ház. Soledad és Lola felkeresik Sofía doktornõt, akinél Jolanda fõnõvér is ott van. A fõnõvér néhány rutinvizsgálatot akar elvégezni Soledadon. Ezalatt Sofía beszél Lolával: Csodálatra méltó nõ vagy! Ahogy anyukáddal bánsz, és ahogy most kezeled a helyzetet Andréssal! Ez nem igazság, ami veletek történt! Nagyra tartalak, és itt nyugodt szívvel sírhatsz! Lola: És hogy kell sírni? Áruld el Sofía, hisz te mindent tudsz az érzésekrõl! Hogy szabaduljak meg tettõl a sok fájdalomtól, ami születésem óta bennem van? Mutasd meg, hogy kell sírni? Mert én még sohasem tudtam elhullajtani egyetlen könnycseppet sem!

Rendõrségen. Rodrigo Deborát hallgatja ki Pantoja ügyében. Persze az apja is ott van vele, mert õ az ügyvédje. Debora össze-vissza hazudozik. Rodrigo: Mirõl beszélgettek, amikor bent volt nála a börtönben? Debora: Hogy tudnék- e neki segíteni szabadlábra helyeztetni, de mondtam neki, hogy nincs annyi pénzem kölcsön, de a papám elvállalja az ügyét. Ramón: Úgy terveztem, hogy másnap bemegyek, de már nem élt, milyen kár nyomozó úr! Rodrigo: Ezt mért nem mondta a múltkor? Ramón: Mert a lányom megszeppent a vádaskodásától! Ramón: Legyen vele megértõ nyomozó! A lányomnak súlyos balesete volt, mégis bejött és vallomást tett, mert tudja, hogy ez a kötelessége! Foglalkozzon a bûnözõkkel, és hagyja békén a tisztességes embereket!

Palacios ház. Jolanda végzett a rutinvizsgálattal. Sofía: Soledad, a lányod nem tud sírni, és ez nincs jól! Ideje lenne megértetni vele, miért képtelen rá! Soledad: Fogalmam sincs, mirõl beszél! Nincs joga köteleznie olyasmire, amit én nem akarok! Menjünk Lola! Lola: És a terápia? Soledad: Ma nincs kedvem hozzá! Menj Lola, várj meg az autóban!
Lola kimegy. Soledad: Nincs joga ezt tenni! Sofía: A lányodnak tudnia kell, miért nem tud sírni! Soledad: Gyenge és gyáva alakká tesz a sírás, mint engem! Sofía: Nagyon fontos, hogy folytasd a terápiát!
Soledad: Szerettem volna megbízni önben, de ma elárult!
Exportex Vállalat. Andres: Jól van uraim, itt a meghatalmazás Sofia Palaciostól, hogy döntsek az õ nevében. Már csak az új részvényesekre várunk. Meg is jelennek: Marcelo Santacruz és Ramón Noriega! Marcelo: Mi vagyunk az új részvényesek, mi vettük meg, amiket a tõzsdére bocsátottál! Én vagyok a cég új részvényese!
Andrésban meghûl a vér, ránéz öccsére: Te voltál? Igaz? A te ötleted volt, hogy adjuk el a részvényeket, hogy õ megvehesse! Daniel: Andrés esküszöm, hogy ehhez semmi közöm! Andrés: Persze, nem te voltál az értelmi szerzõ! Te pedig – Marcelora mutat – csapdát állítottál nekünk! Daniel: És akkor mi van? Vagy megint megütsz, mint a múltkor?!Andrés: Bíztam benned Daniel! Marcelo: Ideje, hogy ezeknek a taknyosoknak a kezébõl átkerüljön megint a vezetés oda, akinek az idejében a cég virágkorát élte! Lehet, hogy Andrésnak jó szándékai vannak, de tapasztalatlan kölyök! Nincs benne kurázsi a cégvezetéshez! Vagy tévedek?
Lola háza: Camilo jött Lolához. Nem tudtam megszerezni a biztosítótól a kétmillió dollárt. Viszont a biztosító nem akar pereskedni, és megállapodást kötöttem velük, egymillió dollárt kapsz Lolita! Nagy a sikongatás, mindenki ugrál örömében. Lola: Olyan ez az egész, mintha álmodnék! Eddig minden szerencsétlenül alakult! Camilo: Ennek vége, ebbõl a pénzbõl vígan elélhetsz, míg megoldódik az örökséged ügye! Ebbõl vehetnél egy kamion flottát! Adela: Vagy nyithatnál egy motorkereskedést, ami mindig is az álmod volt! Soledad: Elzárkózhatsz mindentõl, ami szomorúságot okozhat! Chavela: Elutazhatsz a szõke herceghez! Soledad: Elfelejtheted Andrést, Rugelest, engem! A nyomasztó gondolatokat!
Lola: Elutazzak keletre? Ahol mindig süt a nap? Camilo: Például Miamiba?!

Exportex Vállalat: Andrés: nem jöhetsz vissza! A vizsgálat kimutatta, hogy rossz döntéseket hoztál! Ramón: Mi ezekrõl nem tudtunk! Marcelo: Bízd a hatóságra a nyomozást!
Andrés: Nem veheted át az igazgató posztot! Ha összeadom az én részvényeimet Sofía részvényeivel, én vagyok többségben! Ramón: Szerinted az öcséd részvényei nem számítanak? Saját magad mondtál le a kezelésükrõl! Marcelo: És részvényes a cégben, már nagykorú! Így 51 %-os többségem lesz, és visszavehetem tõled az igazgatói posztot! Úgyhogy minden az én törvényes fiamtól függ! Átkarolja Daniel vállát: Minden tõled függ!
10/10
offtopic
mikildi 2012 dec. 11. - 21:17:32 10/10
(17760/22495)
Sziasztok Lánykák! Mi ez a nagy csend? Én forgatom a tiltott szenvedélyt, és Ti, mit csináltok. Ágica köszi megint a tartalmat. DZsAnnának a sok új képeket valamint a sok híreket. Lányok lájkoljatok.
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 09. - 18:17:28 10/10
(17759/22495)
Sziasztok! Én egy ilyen videót találtam, és elõre is elnézést kérek érte, ez sem a mi fanclubunk oldalán van, de gondoltam berakom:

http://www.youtube.com/watch?v=cA8iWfO2iDI
10/10
dandi83 2012 dec. 09. - 10:00:00 10/10
(17758/22495)
szép vasárnapot mindenkinek!

tegnap voltam olyan béna, hogy a videót nem raktam be, most beraknám: http://www.youtube.com/watch?v=I6yudIfXMQw
és Jencarlos feltett egy fényképet a twitterre, hogy most rögzíti a tiltott szerelem zenéjét
10/10
édesmaya 2012 dec. 08. - 18:01:43 10/10
(17757/22495)
Szép szombat estét nektek, itt hozom a MCI 34. rész leírását.
Jó szórakozást!

34.rész.

Lola háza. Londoño bíróval folytatódik a végrendelet felolvasása, megbeszélése. Rugeles doktor bár kötött egy 2 millió dolláros életbiztosítást, Lola ezt sem kaphatja meg, mert a biztosító szerint a doktor öngyilkos lett. Bár ki akarják õk vizsgálni az esetet, saját szakembereikkel. Londoño bíró: De az öné ez a ház, az autó, és a doktor úr elsõ feleségének az ékszerei. Átadja Lolának a páncélszekrény kombinációját. A bíró részvétet nyilvánít, és közli, hogy Lola megkapja a számlát pár nap múlva a szolgálatairól.
Etelvina, nem nyugszik bele, letámadja Lolát: Nem hagyom, hogy rátedd a mocskos mancsaidat a testvérem ékszereire! Megértetted ördögfattya?! Chavela nem akarja, hogy Lola átadja Bajusznak az ékszereket, hisz abból egy darabig elélhetnek. Lola: Sajnálom Etelvina, az ékszerek nálam maradnak!
Marcelo lakása. Marcelo szidja Ramont Pantoja halála miatt, nem így kellett volna elintézni. De Ramon azzal védekezik, hogy rövid volt rá az idõ, meg különben is Debora meglátogatta a börtönben Pantoját. Említi Rodrigot is, aki tökéletesen emlékezett õrá Lola Volcan tárgyalásán. Rodrigo Suarez, ismered õt? Marcelo: Igen, tudom, ki az a féreg! Megszabadulok a kételyeimtõl! Most vigyél el a Palatios házba! Ott választ kapok a kérdéseimre.
Lola háza. Lola kinyitja a páncélszekrényt, kipakolja a doki exének ékszereit. Megnézegeti õket, és egy gyöngysort kiválaszt. Chavela: Mi van Lola? Lola: Ezt a gyöngysort odaadom Bajuszkának, biztos meg akarna tartani a testvére ékszereibõl egyet. Enyém a ház és az autó. Adelaval elkezdünk munkát keresni. Chavela: Nem örököltél egy vasat sem a romlott vénembertõl, ez nem izgat? Lola: De ennél fontosabb a mama egészsége. Chavela: És Pepe rehabilitációja. Vagy, hogy milyen szomorúnak látom Andrest! Rosszul fest, esküszöm megszakadt a szívem, amikor megláttam! Mi történhetett? Chavela: Lehet, hogy a gyerekes Andres Santacruz végre felnõtt!
Lakókocsipark. Adeláék egy teherautóra pakolnak fel, költöznek Lola házába. Megjelenik Daniel: Adela, kerestelek a bárban, de azt mondták, nem dolgozol már ott! Adela, hiányzol! Mert benned van valami, ami a többi lányból hiányzik! Adela: Úgy hívják ezt, hogy szerelem, te buta! Daniel boldogan simogatja Adela arcát.
Lola háza. Rodrigo és Lola beszélgetnek. Rodrigo: Rugeles doktor mégsem volt annyira szent. Lola: És nincs is annyi pénze, mint amit gondoltunk. Azért itt van ez a ház és a kocsi nekem, meg , na jó, hát a sok adósság, meg a mama betegsége! Erre megjelenik Soledad: Nem megyek vissza a kórházba! Rodrigo: Szia Soledad! Lola erre tapintatosan lelép, kávéfõzés ürügyén. Rodrigo: Szia szerelmem! Befogja két tenyerébe Solita arcát: Ha még nem jöttél volna rá, ez egy szerelmi látogatás! És a párok csókolóznak. Solita is átöleli Rodrigót, érzelmesen csókolóznak.
Palatios ház. Marcelo bõszen keresgél egy dobozban a papírok között. Consuelo, a dadus: Senor Marcelo, önnek semmi joga keresgélni ezek között a papírok között! Csak tudni akarom, hol van Laura holmija? Consuelo: Szofia egy alapítványnak adományozta õket. Marcelo: A fényképekrõl beszélek, a fotóalbumokról, az emlékekrõl! Consuelo: Azok a padláson vannak, egy pillanat, magas nem mehet oda fel! Marcelo lerázza Consuelo kezeit magáról: Ne érjen hozzám bolond vénasszony! És felrohan a padlásra. Consuelo: Hogy merészeli? Jajj Istenem!
Lola háza. Solita: El kell költöznünk innen, hogy ne zaklassák többé Lolát az újságírók. Itt kell hagyni ezt a környéket. És legfõképpen itt hagyni a szomszédokat, nem?! Rodrigo: Épp ma volt szerencsém meglátogatni a Noriega családot, nem semmik! Kihallgattam Deborát. Elég kellemetlen ügy, de Andres már biztos mesélte Lolának. Solita: Ma reggel találkoztak egy kicsit, de Andres nem maradt sokáig. Pontosan mi az a hír? Rodrigo Ma elköltözött, el fog válni a nejétõl! Pont erre érkezik meg a kávéval Lola, és menten leejti a tálcát a hír hallatán.
Palatios ház. Marcelo bõszen rámol a padláson, dobál ki a szekrénybõl mindent. Consuelo elborzadva nézi. De Szofia is megérkezik, rákiált a vandálra: Marcelo! Mit csinálsz te itt?! Mégis milyen jogon teszed tönkre a családom emlékeit?! Az isten szerelmére, mit keresel?! Marcelo: Válaszokat, és meg is találtam! Fotókat lobogtat Szofia orra elõtt: Ez a semmirekellõ zsaru! Rodrigo Suarez az elõkelõ Laura Palatios titkos szeretõje! Andres egyetlen és igazi apja! Rodrigo: ez Andres dolga elmesélni, nem az enyém! Lola: Beszélj Rodrigo, mi történt? Rodrigo: Debora mégsem állapotos! Lola elrohan: Megkeresem!
Lakókocsi park. Daniel restelkedik, amiért elhanyagolta Adelat. De Adelanak az a véleménye, hogy inkább Dani szégyellte a tanulatlan, szegény lányt. Pepe jön a kerekes székkel: Meddig tûröd még, hogy ez a féreg megalázzon téged? Daniel: bocsáss meg!
Adela: Hagyj!
Palatios ház. Marcelo bõszen apró miszlikre szaggatja a fotókat. Szofia: Nincs jogod összetépni azokat a fotókat! Marcelo: Dehogyis nincs! Emiatt a pasas miatt el kellett viselnem egy vacak házasságot, egy hazug nõ oldalán! Laura, mindig is lenézett engem, és másokhoz hasonlítgatott! Minden jogom megvan gyûlölni!Gyûlölöm Laurát, gyûlölöm Andrest! Világos voltam? Gyûlölöm azt a nyomorult kis fattyút! Szofia: Most már jó? Kiadtad magadból a haragot?! Most takarodj! Marcelo: Nem megyek sehova, azért mert két hisztis perszóna kötelez rá! Ez az én otthonom is, hee!? Mindezeket már a megérkezõ Andres is hallja. Az apám? Mit keres itt? És felmegy a lépcsõn utánuk. Marcelo: Én vittem sikerre ezt a céget, és Laura egy szempillantás alatt elveszi tõlem, hogy a fattyú fiának adja! Laura Palatios! Bárcsak mindenki olyan jól ismerte volna, mint én! Nem volt más, csak egy iszákos, képmutató hisztérika! A fia pont olyan lesz, mint õ! Andres: Vagyis nem vagyok a fiad! Marcelo: Tudd meg, nem vagy az, rohadt fattyú vagy! Andres erre nekimegy, jól behúz Marcelonak: Ha még egyszer bemocskolod anyám emlékét, halott ember vagy! Marcelo: Ezt még csúnyán megbánod! Erre Andres újból nekimegy: Mindent a mama védelmében! Szofia megpróbálja Andrest elhúzni, védõn elé teszi a karjait. Consuelo: Senor Marcelo, kérem! Marcelo: Hálásnak kellene lenned, hogy viseled a nevem! Az a szemétláda apád elhagyta az anyádat, idióta!
Szofia: Ne figyelj rá, menjünk, menjünk! És tuszkolja kifelé Andrest. Consuelo könyörögve összeteszi a kezeit.
Szofia és Andres lemennek a nappaliba. Andres: Legbelül tudtam, mindig is éreztem, hogy van valami emögött a gyûlölet mögött! Szofia: Ne engedd, hogy ez mérgezzen téged! Andres: Te tudtad ezt? Tudtad? Szofia: Anyád féltve õrzött titka volt! Had magyarázzam meg. Andres: Nem, neeeem!!! Nem vagyok kíváncsi sem rád, sem arra, aki elhagyott! Én mindig bíztam benned! Mindig! Miért? Szofia: Andres, Andres! De Andres feldúltan elrohan.

Lola háza: Solita: Próbáltál vele beszélni? Rólad, és az apaságodról? Rodrigo: Nem Soledad, mert gõzöm sincs, hogy kellene! Soledad: Te jó ember vagy, a szíved megtalálja a helyes szavakat, amik eljutnak hozzá! Rodrigo: Mindig bízom a szívem szavában, ezért vagyok veled Soledad! Megszólal a mobilja, Szofia az. Elmondja neki, hogy Andres most tudta meg, hogy nem Marcelo az igazi apja. Andres nagyon kiborult, de nem mondhattam el neki, hogy ki az igazi apja.
Marcelo lakása. Marcelo jegeli a képét. Elmondja Ramonnak a történteket. Mozgósítsd a részvényeseket, mielõbb üljön össze a részvényesek tanácsa! Látni akarom a fattyú ábrázatát, amikor megtudja, ki az új üzlettársa! Tönkreteszem Andres nyomorult életét!
Exportex Vállalat. Andres komoron néz maga elé, bejön Daniel: Andres, mi a baj? Andres: Te vagy a kisöcsém, csak benned bízhatok! Minden más csak hazugság, semmi nem igaz! A két testvér összeölelkezik.
Palatios ház. Lola jött meg. Szofia: Andres megtudta, hogy nem Marcelo az apja! Lola: Azok után, hogy kiderült, Debora mégsem terhes, most még ez is?! Marcelo ezért volt mindig szigorú! A szeretet csírája sem mutatkozott meg benne! Szegény, biztos összetört lelkileg!
Exportex Vállalat. Andres: Eszembe jutott az a sok igazságtalan dolog, amikor ez a nyomorult bántott! A büntetések, a verések, a kiabálások. És most már tisztán látok! Marcelo Santacruz azért gyûlölt, mert nem voltam a fia, érted?! Dani, te is tudtad? Daniel: Igen, de csak nem régóta. A mama még … Andres behúz egy nagyot az öccsének.
Palatios ház. Lola: Ki az igazi apja? Szofia maga tudja? Szofia: nem az én feladatok ezt elárulni. Lola: Hát már megint titkolózik? Elég Szofia, árulja el az igazat, de azonnal! Szofia: Majd ha Andres lehiggadt, mindent elmondunk neki. Lola te pedig keresd meg, te vagy még neki az egyetlen igazság! Lola: Persze, hogy megkeresem, de kérem vessen véget a titkolózásnak!
Exportex Vállalat. Andres azonnal bocsánatot kér Danitól. Daniel: Ezért hívtál ide? Hogy megüss?! Mért csináltad? Irigy vagy rám, igaz, hogy én Santacruz vagyok, te meg nem?! Irigyled, hogy én vagyok Marcelo fia, és nem te! Andres: Hallgass! Az egyedüli jó dolog ebben az egészben, hogy nincs semmi közöm ehhez a nyomorulthoz! Daniel: Ne hívd így, õ az apám! Andres: Daniel! Sajnálom, de attól mert az apád, még nem lesz jobb! Szegény mama, megértem az alkoholizmusát, mert Marcelo semmibe vette õt! Daniel: Azért ment hozzá a papához, hogy leplezze a szégyenét! Azaz téged! Hallottam veszekedni Szofiával! Azt mondta, az apád volt élete nagy szerelme! Akkor döbbentem rá, miért te voltál a kedvence, és nem én! A te apádat szerette, nem az enyémet! Nemrég halt meg, te meg visszanyerted az emlékezetedet. Sajnáltalak, mert szégyenkezned kellett volna!
Andres: Fattyú vagyok, ez igaz! Egy törvénytelen gyerek, de inkább vagyok az, mint Marcelo Santacruz fia! Daniel: Azért mondod, mert gõzöd sincs, hogy ki az apád! Úgyhogy tudod mit? Derítsd ki te magad! Andres: De azért egyet ne felejts el Dani, egyazon édesanyától származunk! Daniel: De te nem szereted apámat ! Daniel elmenne, de Andres még megállítja: Daniel! Többé nem is bízhatok benned? Daniel: Santacruz vagyok, mint az apám! Úgyhogy vond le a következtetéseidet!
Lola háza: Soledad: Mért sírsz Adelita? Nem örülsz, hogy itt lakhatsz velünk? Pepe: Az az aranyifjú Santacruz kölyök összetörte a szívét! Bár egy roncs vagyok és nincs semmi hasznom, de elõveszem a rejtett tartalékaimat, hogy megvédjem az unokámat! Adela: Legszívesebben halott lennék, és az is maradnék!
Bejön Etelvina: Szûz Mária, Jézus anyja! Tudtam, hogy ez a csitri csakis a csõcselékkel hozható kapcsolatba! Bemocskolják ezt a tisztességes házat!
Tengerparton. Lola mezítláb lesétál a világítótoronynál a partra. Megsimít egy kerek táblát, amin szalamandra van rajzolva. Aztán odamegy Andreshoz. Andres: Hiányoztál! Lola: Minden közös helyünkön jártam, míg végül eszembe jutott a világítótorony. Andres: Nem õ az apám, Debora mégsem terhes, az életem hazugság! Lola: Nem! Nem minden, én még mindig Lola vagyok! Te pedig Andres,! Az egyetlen, ami megváltozott köztünk, hogy jobban szeretjük egymást, mint valaha! Andres: Igen! Te valóság vagy!
Lola: Mindig a tiéd voltam, életem szerelme, egyetlen szerelem! Halljam, áruld el, mit tegyek, hogy jobban érezd magad? Andres: Csak maradj mellettem, és soha többé ne hagyj magamra! Szeretlek Lola! Lola: Szeretlek Andres! Lola átöleli, puszilgatja szerelmét, Andres ugyanúgy.

Camilo lakása. Vadul dörömbölnek Camilo ajtaján, kinyitja, Debora az. Bevágtat, mint egy õrült: Hol van Andres? Camilo: Emlékezetem szerint te kirúgtál a házadból, úgyhogy nem látlak itt szívesen! Debora: Hol van Andres? Tudom, hogy itt rejtegeted valahol? Hol van? Andres! Erre kijön egy piros fehérnemûs lány. Debora: Ez nem Andres! Camilo: Nem bizony! Szívem, menj vissza! Debora, az elõbb tetted tönkre a délutánomat! Csak közlöm veled, hogy nem táncolok úgy, ahogy te fütyülsz! És készülj, mert hétfõn viszem a válási papírokat! És légy szíves Debora, hagyd békén a testvéremet Andrest, már eleget gyötörted a szerencsétlent! Camilo kitárja neki az ajtót és mutatja az utat. Debora: Nem válok el tõle soha, értetted? Soha!
Palatios ház. Daniel fut ki a szobájából: Veronika hagyj már, nem vagyok gyerek! Jajj Veronika bocsáss meg, de állandóan az az idióta Andres jár az eszemben! Veronika: Jaj béby, verd ki a fejedbõl! Kiderült, hogy nem az édestestvéred és pont! Daniel: Te ezt nem érted! Elmeséli nagy vonalakban hogy telt kiskorában az élete. Veronika: Végül is a testvéred a zabigyerek, nem te! Daniel: Attól még a testvérem! Bálványoztam õt! Kár volt megütnie! Sokat árthatok még neki! Veronika: Ugyan miben? Daniel: Mert egy barom, a felesége az apám szeretõje! Veronikának elkerekedik a szeme a hír hallatán.

Étteremben. Andres: Tudod mit? Úgy érzem, mindenki idegen számomra, Daniel, Marcelo, a saját anyám, a nénikém! Lola: Andres, beszélned kell Szofiával, nagyon szeret téged! Andres: Ugyan már õ is hazudott nekem! Mindig is tudta, hogy Marcelo Santacruz miért gyûlöl engem, de nem árulta el. És az a gazember, aki elhagyta a mamát, amikor terhes volt, nem keresett engem! Sosem közeledett felénk, mégis miért? Lola mért történik velem ennyi minden? Lola: Gõzöm sincs! A saját életemmel kapcsolatban sincsenek válaszaim! Tudod, hogy a mama egy szót sem hajlandó elárulni a papámról! De egy napon úgyis kiderítem, ki az a patkány, aki tönkretette õt! Andres: Muszáj kiderítenem, ki az igazi apám! Tudom, ki segíthetne!
Rodrigo lakása. Andres és Lola érkeznek. Andres: Feltételezem, tudod mit történt velem. Szofia néni elmesélte. Rodrigo: Igen Andres, elmesélte. Hellyel kínálja a fiatalokat: Érezzétek magatokat otthon.
Andres háza. Debora savanyú ábrázattal, rosszkedvûen tér haza. A nappaliban Veronika várja. Szia csajszi! Debora: Vera nem haragudj, nem vagyok jókedvemben! Az egyetlen vágyam, hogy lefeküdjek az ágyamba, és soha többé ne ébredjek fel. Veronika: Képzelem mért! Milyen borzalmas dolgokon kell keresztülmenned, igaz? Ohhh, ne csináld már, tudok mindenrõl! Debora, zseniális vagy! Nemcsak hogy hozzámentél Los Angeles egyik leggazdagabb és legjóképûbb pasijához, és azt hazudtad, hogy terhes vagy! Ennek tetejébe, még a szexi apósoddal is ágyba bújtál!
Rodrigo lakása. Andres: Látnod kellett volna, milyen gyûlölettel nevezett fattyúnak! Elkezdte szidni a halott anyámat, én meg akkorát behúztam neki, hogy kedvem lenne ezt csinálni egész életemben! Mért hazudtak nekem?! Lola: Arra gondoltunk, talán az lehet, ami a mama esetében! Talán azért hazudott Andres esetében, mert nem akarta, hogy megtudja, az apja egy gazember! Rodrigo: Ne vonjatok le téves következtetést! Andres: Áááá nem,?! A mama valószínûleg azért ment hozzá Marcelóhoz, mert az apám elhagyta! Rodrigo, nézz rám kérlek! Szükségem van a segítségedre! Segíts megtalálni azt a gazember apámat! Muszáj megtudnom, hogy ki õ!?
Rodrigo nagyon nehéz szívvel, szörnyen gondterhelt arccal feláll, egy-két lépést tesz:
Andres! Nem kell keresned, hogy ki õ! Én vagyok az apád!
Andres elhûlve, abszolút hitetlenkedéssel a szemében néz Rodrigora.
Rodrigo: Én vagyok az apád, és esküszöm, nem tudtam róla, Laura sosem mondta!
Andres: Nem, nem, nem! Ez hazugság! Lola: Kicsim, nyugodj meg! Rodrigo: Ez az igazság Andres! Andres: Te is becsaptál engem egész idõ alatt! Rodrigo: Hadd magyarázzam meg! Andres: Nem vagyok rá kíváncsi! Kímélj meg tõle! Rohadj meg a pokolban! Andres elindul az ajtó felé. Rodrigo: Andres! Lola: Hagyd most Rodrigo! Mindannyian hazudtatok neki, megbántottátok, hagyd békén! Lola is elmegy.
Rodrigo magába roskadva ül le, két tenyerében rejti az arcát, és zokog - zokog.
Camilo lakása. Csengetnek, Lola és Andres jöttek. Camilo: Óóóó, az év párja, gyertek be! Ránéz szívbéli jó barátja arcára: Valami baj van? Andres nem szól semmit, a sírás kerülgeti, csak némán átöleli cimboráját.
Rodrigo lakása. Rodrigo: Mindent megadnék, csak a fiam ne szenvedjen! Szofia: Nem a te hibád Rodrigo! Rodrigo: Gyenge voltam, nem álltam ki a szerelmemért, Lauráért! Ha harcoltam volna érte, minden másképp alakult volna Szofia!
Camilo lakása. Camilo: Meg kéne hallgatnod õket! Lola: Camilonak igaza van Andres! Legalább csak Rodrigot hallgasd meg! Nem ismered az okait! Andres: Erre nincs bocsánat! Az õ magyarázatára vagyok a legkevésbé kíváncsi! Nem érdekel! Camilo: Hééé, és az sem érdekel, hogy anyád miért tette? Rengeteget szenvedhetett ez miatt az édesanyád! Andres: Nem, nem akarom tudni! Camilo: Tudod, mit? Elkényeztetett ficsúr vagy! Nem leszek partner a baromságaidhoz! Lelépek! Ha akartok, maradjatok itt, mert nem jövök haza ma éjszaka!
Másnap reggel: Lola és Andres az ágyban. Lola: Édesem, nem gondolod, hogy mégis esélyt kellene adnod Rodrigonak? Hisz végsõ soron õ az apád, nem?! Andres: Lola, ne beszéljünk arról a pasasról és ne említsd, hogy õ az apám! Beszéljünk inkább magunkról a terveinkrõl a jövõnkrõl, hisz szabadok vagyunk, nem?! Végre boldogok lehetünk! Nem létezik a tegnap édesem! Csak mi ketten létezünk!
Rendõrségen. Rodrigonak a fián jár az esze. Egyszer csak ott terem Marcelo Santacruz: Rodrigo Suarez!Végre ismét találkozunk, ezúttal álarc nélkül! (szól a jellegzetes õrült dobszó)

Lola háza. Andres kocsiján együtt érkezik haza a szerelmespár. Andres: Köszönöm, hogy itt vagy velem Lola! És csókolgatja Lola mindkét kezét. Te vagy az egyetlen igaz pont az életemben! Mély, érzelmes csókban forrnak össze. Debora épp megy a kocsija felé, amikor észreveszi Andres kocsiját, és benne a turbékoló gerlepárt. Hát majd a szívbaj jön rá!
Andres háza. Debora visszatámolyog a házba. Viki: Szöszke, te meg mit csinálsz itt? Nem úgy volt, hogy edzeni mész? Debora mint aki tõrbeesett, gyászos hangon mondja: Miattam nem kell aggódnod mama, fontosabb dolgom akadt!
Rendõrségen: Marcelo: Azért jöttem, hogy szembenézzek veled! Eddig nem voltál más, csak a nyomorult nejem fájó emléke. Rodrigo: Fékezd a nyelved Marcelo!
Marcelo:Nem voltál több ennél, amíg nem kezdtél el beleköpni a levesembe! Figyelmeztetlek, tartsd magad távol tõlem Rodrigo Suarez! Rodrigo: Mi az, ami ennyire aggaszt? Mert nyilván hidegen hagy, hogy Andres hogy érzi magát ebben a pillanatban?! Annak ellenére, hogy fiadként nevelted fel, nem érdekel a sorsa?!
Marcelo: Rossz lóra tettél Suarez! Én nem vagyok nyavalyás bûnözõ! Bejön Rodrigo kollégája, Lopez: Történt valami fõnõk? Rodrigo: Az úr épp menni készült! Figyelmeztetlek Marcelo, régebben nem tehettem semmit, hogy megvédjem Andrest, de már nincs egyedül! Sem Andres, sem Lola Volcan! Bármennyire szeretnéd, nem árthatsz nekik!
Lola háza. Soledad szorgoskodik a konyhában Lola épp jön. Soledad: Lola, nem hallottam, hogy megjöttél! Na minden rendben Andressal? Lola: Igen, minden! Bár szegénykém egyik gödörbõl a másikba esik! Soledad: Igen, Rodrigo nagyon szomorú a fia miatt! Tegnap szinte hajnalig beszélgettünk. Lola kissé cinkosan néz az anyukájára, hisz õ meg Andressal volt az éjszaka. Soledad: Ne nézz így rám, mert elpirulok! Lola: Nem is hinnéd, milyen szép vagy ilyenkor! Jobban nézel ki, mint valaha! Solita, azt akarom, hogy boldog légy! Nálad jobban senki sem érdemli meg a boldogságot! Solita: Köszönöm! És összeölelkeznek.
Exportex Vállalat. Leon referál Andresnak a panamai befektetõrõl. Andres: Minél hamarabb megérkezik a pénz, a cég annál hamarabb lesz fizetõképes. Leon: Minden részvényes visszaigazolta a részvételét. Végre megismerjük az új részvényeseket.
Marcelo lakása. Marcelo: Rohadt zsaru, mit képzel ez?! Kopognak, Ramon az. Panamából vártam a választ. Visszaigazolták, és holnap lesz az ülés a részvényesekkel. De Marcelo kissé bosszús képpel hallgatja. Ramon: Mi a baj Marcelo? Marcelo: Van valami befolyásos ismerõsöd a Los angelesi kapitányságon? Ki fogom csinálni Rodrigo Suarezt!
Lola háza. Camilo Lolának: Az egyetlen lehetõség, hogy elfogadjuk a biztosító ajánlatát, hisz az öreg nem lett öngyilkos, még tombolt benne az életkedv. Lola: És mit fogunk tenni?
Rendõrségen. Rodrigonak cseng a mobilja, Camilo az. Elmondja a biztosító verzióját, és kéri Rodrigot, küldjön egy másolatot arról a felvételrõl Rugeles dokival. Kiemeli a dvd-t a fiókjából. Máris küldök egy másolatot, és szólj Lolának, hogy beszédem van vele!
Épp belép Corea: Ha szeretné, lemásoltatom fõnök! Épp arra megyek, és beadom. Rodrigo odaadja a dvd-t: Köszönöm!.
Andres háza. Camilo megy be, Viki: Mit akarsz Camilo, láttam, hogy épp Lola Volcan házából jöttél, õ küldött? Camilo: Lolának ehhez semmi köze, munkaügyben jártam nála! És önöket is munkaügyben merem zavarni. Deborával van beszédem. Viki emelt hangon: Sajnálom, Debora nincs itthon! Erre bejön Debora: Mama, szükségtelen letagadnod, szia Camilo! Ha a válási papírokat akarod aláíratni, mondd meg Andresnak, hogy rendben!
Viki: Szöszkeee! Debora: Egyet kérek, egy utolsó vacsorát Andressal.
Exportex Vállalat. Andresnak Camilo telefonál, hogy Deboránál mi volt. Jól van Camilo, benne vagyok, ha ez az ára, hogy véget vessek ennek a házassági rémálomnak, hát legyen! Tõlem akár ma este is találkozhatunk! Utolsó vacsora, utolsó!
Andres háza. Andres a nappaliban a kanapén ül, jön Debi fekete ruhában, piros övvel. Andres, pontos vagy, mint mindig! Andres: Debora, figyelmeztetlek, hogy nem esem bele a csapdádba! Bökd ki, miért akartál látni! Debora: Nincs okod az aggodalomra, egy utolsó beszélgetés! Van mit megbeszélni, a vagyonmegosztást. Nem akarsz az utcára dobni, igaz?! Andres: Neeem! Viták nélkül rendezzük. Gondolom neked is eleged van az örökös veszekedésekbõl? Debora: Én is belefáradtam a csatározásokba. Ami ránk vár, az egy beszélgetés, egy kedves búcsú. Megérdemlem, nem gondolod? Sokáig voltunk együtt (ó, pár hónap) Induljunk az utolsó vacsira! (eléggé vészjósló a tekintete!)
Együtt elindulnak a kocsihoz. Debora egy távoli éttermet javasol, de Andres nem akar olyan messzire elmenni, hisz nem ünnepelnek sem évfordulót, sem semmit. Debi: De ez az utolsó kérésem, és örökre megszabadulsz tõlem, és hogy aláírjam a papírokat!
Andres: Jól van, menjünk! Debora: De az én kocsimmal! Andres nem akar Debora kocsijával menni. Azután mégis beülnek Debi kocsijába, de nem engedi Deborát vezetni, mert az nincs jó állapotban.
Az úton Debora hallgatag, olyan a képe, mint aki a vesztõhelyre megy. Andres: Áruld el, mért akarsz velem vacsorázni? A hallgatásod megijeszt. Tudom, hogy nem voltam a férjek gyöngye, de már a házasságunk elején is tudtad, hogy én Lolát szeretem! Debora felcsattan: Ne is említsd, nem akarom hallani a nevét, fõleg ma nem! Andres: Kár volt eljönni, hiba volt részemrõl! Debora: Nem, nem az! Mert én is tudni akarok, egy s mást! Ki kell adnom magamból ezt a dühöt. Bõgõsen: Andres, egész idõ alatt a bolondját járattad velem, tönkretettél, sárba tiportad az önbecsülésemet! Láttalak titeket ma reggel! Láttam, ahogy az a semmirekellõ megcsókolt! Micsoda arcátlanság! Mivé tettél engem? Vesztes vagyok! Andres: Bocsáss meg Debora, amiért nem voltunk rád tekintettel! De nemcsak én követtem el hibákat! Becsaptál, azt mondtad, terhes vagy! Debora: Mindent csak azért tettem, hogy magam mellett tartsalak! Mert szeretlek! Nincs az életemnek így semmi értelme! Nincs kedvem tovább élni! Andres: Debora, megint kezded? Azt ígérted mindent nyugodtan megbeszélünk! Hogy ez lesz a mi búcsúnk, és nézd meg, megint veszekszünk egymással!
Debora: De megígérted nekem, hogy szeretni fogsz, amíg a halál el nem választ! Megszegted a szavadat! Gyerekkorunk óra számtalanszor összetörted a szívemet! Andres: Milyen marhaságokat hordasz össze Debora? Tudod, mit, hazaviszlek! Debora: Ne merészelj …és odakapkod a kormányhoz. Andres: Debora, mit mûvelsz! Debora, Debora! A kocsi összevissza kanyarog az úton, aztán lefordul az útról, neki egy fának.
10/10
dandi83 2012 dec. 08. - 14:23:35 10/10
(17756/22495)
még azt is megosztanám veletek, hogy nézem a MCI-t amikor csak tudom, (a feltöltött videokat) és nagyon tetszik, bár nekem eredetiben is tetszett de így azért mégis jobb, hogy minden poént értek, kezdem megszokni a szinkronokat, bár néhány jelenetnél sokkal több érzelem átjön az eredeti szöveggel, mint magyarul, de azért nem rossz.