10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 27. - 21:30:25 10/10
(10075/22495)
Szívesen.
Én is köszönöm a képet.
10/10
1timcsi7009 2011 okt. 27. - 21:11:35 10/10
(10074/22495)
Még egyszer nagyon szépen köszönjük!!!
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 27. - 20:55:19 10/10
(10073/22495)
Sziasztok!

A legutolsó összefoglalót a telemundó videói között találjátok meg, jobb oldalon lehet rákattintani, a MCI promo után.
10/10
1timcsi7009 2011 okt. 27. - 20:51:50 10/10
(10072/22495)
Jajj nagyon szépen köszönjük a fáradozásodat!!!!
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 27. - 20:50:46 10/10
(10071/22495)
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_Corazon_Insiste/videos

Mi Corazon Insiste resumen semanal (l0/25/11)
105-109 rész.

Lola: Én nem megyek el. Engem nem fog megfenyegetni se a bizonyítékokkal se a laborral, se semmivel, Angel.
Angel: Igen, de meg kell nyugodnod, Dolores. Ez a normál eljárási mód. Mondhatom, Andres jól tájékozott. Nagyon okosnak és óvatosnak kell lenned. Csináljuk minden a legegyszerûbb módon.
Lola: A legegyszerûbb módon? Amikor Andres ellenem szervezkedik? Mond meg mit lehet tenni? Mert én tényleg nem értem.

Ügyvéd: Ha az ön helyében lennék, meggondolnám mit teszek. Emlékeztetem, hogy 5 évet töltött börtönben emberölésért. Ez nem valami jól mutat az erkölcsi bizonyítványában.
Lola: Ez az, amiért ide hívtál, Andres?
Ügyvéd: Nem említve a férjeket, és a botrányokat. És a férjei halálának a furcsa körülményeit. Nem beszélve a vagyonról amit örökölt.
Lola: És te, Andres megengeded ennek az idiótának, hogy sértegessen?
Ügyvéd: Ezek tények.
Lola.: Milyen tények? Mit tud maga az én életemrõl? Arról, hogy hogyan mentem férjhez? Hogy hogyan haltak meg? Mire akar célozni a tárgyaláson? Hogy megöltem õket? Nézz rám ,Andres! Ez most valami más! Amit te most tettél, az hallatlan. De nem fogsz célt érni. Esküszöm.
Angel: Nyugodj meg, Lola.
Lola: Te egy nyomorult vagy, Andres. Engedj el.
Angel: Nyugodj meg , kérlek.
Diana: Ez egy magán vállalat, nem egy park. Ha ölelkezni akartok, menjetek az utcára.
Angel: Gyerünk, gyerünk.

Adele: Mint máskor, minden 5 percben emlegeted. És mi van Angellel? Majd továbbra is az ölebed lesz? Mert csak arra használod, hogy Andrest féltékennyé tegyed. Vagy tényleg kedveled? Már elfelejtetted Andres? Az életed nagy szerelmét?
Lola: Angel egy úriember. És nagyon, nagyon jóképû. Mindig itt van és támogat engem. Minden jogom megvan hozzá, hogy valaki mással legyek, nem?
Angel: Ti ketten olyan csinosak vagytok, ahogy edzetek.
Adelita: Semmi egyebet nem csinálsz, csak követed Lolát. Mintha az árnyéka lennél.
Lola: Nem, õ nem az árnyékom, hanem az védõangyalom.

Sofia:Mesélj, hogy vagy?
Camilo: Jól, egyedül, de jól. És összevesztem Andressel.
Sofia: Veszekedtél Andressel? Nem, nem hiszem. Miért?
Camilo: Van egy nõ aki Lola ellen fordította Andrest. A végzetes alakú Mirabal. Õ az Exportex új jogtanácsosa. Õ van megbízva a cég befektetéseinek és a kockázati tényezõinek a felügyeletével. Mit mondhatok neked? Az egész történetet akarod?
Sofia: Igen , kérlek, részletekkel együtt.

Lola: Nagyon szépen köszönöm.
Angel: Megfoghatom? Lehet, hogy az angyalának tekint.
Andres: Ne is gondolj arra, hogy hozzáérhetsz a lányomhoz, Angel.
Lola. :Így , így, édesem.

Sofia: Az az igazság, hogy hiányoltam ezt.. A találkozást, a jókedved, és a jó dolgokat, amit az életemben jelentesz. Jó érzés, hogy újra itt vagy mellettem.

Andres: Õt nem érdekli. Együtt lóg azzal a hülye Angellel egész idõ alatt. Együtt ebédelnek, együtt dolgoznak. Ki tudja, talán együtt is alszanak. És a legrosszabb, hogy ott a lányom közelében.

Diana: Gondolod, hogy Lola Angelt a házába vitte? Azért mondom ezt, mert úgy tudom, még mindig abban az épületben lakik, mint én.
Andres: De kérlek, mit számít ez? Ugyanúgy vele maradhat éjszakára. A lányom megismeri õt. Tudatában vagyok.
Diana: Andres, mutasd meg neki, hogy neked is van saját életed, akár nélküle is. Ha akarod veled maradok a házadban, mától fogva.

Mora: Ez az a pasi.
Rodrigo: Mondjad Mora.
Mora: Megvan Tiberio embere. Erõsítést kérek.
Csaj: Micsoda szerencse.
Felix: Az én gyönyörû Lucildám.
Csaj: Valami akcióért jöttél, bébi?
Felix: Mit gondolsz? Az a pasi ott, egy rendõr. Juttass ki innét.
Mora: Hová mész? Nem fogsz megszökni te átkozott.
Rodrigo: Vegyétek körbe az épületet. Tietek az utcafront. Te itt maradsz. Ne hagyjátok elszökni! Rajta!

Lola: Oh , Andres. Mit csinálsz?
Andres: Fölviszem a bõröndjeidet a vendégszobába. Te ott leszel.
Diana: De... miért?
Andres: Hogy-hogy miért?
Diana: Azt hittem, mi együtt alszunk. Az exed már látott minket. Tudja, hogy ugyanabban a házban leszünk.
Andres: Igen, de mi nem fogunk együtt aludni. Nem számít mit gondolnak az emberek, a fontos, hogy mi tudjuk, nem így van. Zavar téged?
Diana: Nem , nem zavar. Ahogy te akarod az jó lesz.
Andres: Jobban szeretném így, nem akarlak megbántani. Nem utasítalak el. Az istenért ne gondold. Csak azt szeretném, ha függetlenek lennénk. Csak a vendégem vagy.
Diana: Ne aggódj. Igazán, értem. Nem sértettél meg.-- Szerelmem, olyan naív vagy---
Rosafrancia: Lola kisasszony, nem úgy volt, hogy elviszi sétálni Chabelitát?
Lola: Nem , Rosa. Az az igazság, hogy túlságosan erõs a nap odakinn. Sajnálom Rosa.. Most nem akarok beszélni. Oh, édesem. Az a jó, hogy alszol, és nem látod, mit tett velünk az apukád. Oh,Andres! Miért? Szerelmem, miért teszed ezt velem?

Mora: Épp most veszítettem el, de nem lehet messze. Egyedül van, és gyalog. Folytatom a keresést. Itt kell lennie valahol a közelben.
Angel: Majd késõbb beszélünk, mindjárt ott vagyok.
Felix: Angel, állj! Egy rendõr meglátott, és menekülnöm kell.
Angel: Mit csináltál , te hülye?
Felix: Nem tudtam tovább elviselni. Menj !
Angel:Épp most érkeztem ide. Ezért megöllek te félkegyelmû.
Felix: Nem Angel, hagyd el a környéket.
Angel: Túl késõ most már. Itt a rendõrség elõttem.
Rodrigo: Na nézd csak ki az! A véletlenek embere.

Etelvina: Hogyan lehet, hogy két ember, aki állítólag szereti egymást, veszekszenek, és bántják egymást, még akkor is, ha egy gyerek köti õket össze. Mit nézel ott, gyermekem?
Adele: Semmit, semmit. Tudod mit, az a kettõ ott túl keményfejû. Egyikõjük se szeret engedni.
Etelvina: Úgy tûnik, mintha gyûlölnék egymást.
Adele: Hogy tudnák egymást gyûlölni? Azok ketten imádják egymást. Ismerem õket gyerekkorom óta.
Etelvira: Biztos vagy benne? Néha úgy összezavarnak engem. Hogyan tud két ember, aki állítólag oly nagyon szereti egymást, harcolni egyetlen gyermekük felügyeleti jogáért?
Adele: Én tudom, mennyit szenvedett Lola, és Andres is. De az egész földkerekségen egymás számára csak õk léteznek.
Rosafrancia: Már megbocsájtsanak.. De ma reggel láttam Andres urat belépni a házba, egy csomó bõrönddel. Egy nagyon csinos és elegáns hölgy volt vele.
Adele: Szép és elegáns?
Rosafrancia: Igen, és akkor Lola kisasszony hazajött, fönn sírt a szobájában.
Etelvina: Ki lehet az?
Rosafrancia: Én nem tudom.
Adele: Ez az a nõ, aki Andressel dolgozik, és jár az edzõterembe. Biztosan õ az, és Lola bizonyára nagyon szomorú.

Felix: Itt vannak az én ruháim. Hússzor annyit érnek, mint ezek a rongyok. Itt hagylak most. De amíg tíz mérföldnyire el nem távolodom innen, meg ne próbálj követni,, mert golyót repítek a fejedbe. Világos? Másik, el ne mond valakinek, hogy láttál. Vagy visszajövök és végzek veled. Most menj! Eredj.

Rodrigo: Nem tudom elhinni. Mit csinál ez a nõ itt?
Andres: Szüksége volt egy szállásra, és itt van elég hely.
Rodrigó: Világos, természetesen, elég hely van. Igen éppen elegendõ hely, és fõleg Lola háza közelében. Mit csinálsz? Hát nem látod? Ez az amiért Lola úgy reagál ahogy. Igaza van! Miért kell ennyire túlfeszítened a húrt?
Andres: Hogy én feszítem túl a húrt? Õ az. Õ az aki túl megy minden határon.. Elõször megcsókolja az az alakot a szemem láttára. És nem engedi, hogy lássam a lányomat.
Rodrigo: Értsd meg! Látta, amikor eljöttél Diana lakásából. Hát mit akarsz? Egy díjat? Miért keresed a boldogtalanságodat? Ha itt maradok, végül jól felpofozlak.

Vicky: Hadd menjek!!! Nagyon kell mennem a fürdõszobába. Mennem kell , kérem! Belehalok!
Felix: Neked nem kell menned?
Soledad: Én csak azt akarom, hogy eredj a pokolba.
Félix: Ettõl a pillanattól te meg az a másik õrült nõszemély el nem mozdul a helyérõl. Most már tényleg a türelmemmel játszotok, Soledad.

Rodrigo: Meg tudod magyarázni, hogy te meg Andres mit mûveltek?
Lola: Oh, Rodrigo, ne engem hibáztass azért ami történik.
Rodrigó: Nem tudom miért gondolod, hogy hibáztatlak. Nem lehet, hogy te vagy az, akinek bûntudata van?
Lola: Az egyetlen akit hibáztatni lehet, az a fiad. Nem tudod, mit csinált? Diana, most a házában lakik. Nem volt elég neki az arcomba vágni, hogy Deborával él? És most idehozta azt a nõt is a házába.
Rodrigo: Ezért flörtölsz azzal a bájgúnárral?
Lola: Nem flörtölök vele. És ha azt teszem, kérdezd meg Andrest, ki kezdte. Õ volt az aki kezdte, és megcsalt engem azzal a nõvel. Alkalmazta, és végül az ágyában kötött ki.
Rodrigo: Engem nem érdekel, ki kezdte ezt a hülyeséget. Azt akarom, hogy vége legyen. Nõjetek már fel végre.

Lola: Azt hiszem világos, hogy nem érhetsz hozzá Chabelitához. Õ az enyém, Andres. Nem félek harcolni veled, hogy megakadályozzam, hogy a közelébe kerülj.
Rodrigo: Mi az egy díjat akarsz? Miért keresed a boldogtalanságot?
Andres: Diana én..
Diana: Andres, kérlek, ne utasíts vissza. Annyira kívánlak. Kérlek..
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 27. - 20:08:47 10/10
(10070/22495)
Szia Timcsi!
Készül a fordítás. Tegnap reggel tették ki, és csak este érek rá, csinálni. Ma még felteszem.
10/10
1timcsi7009 2011 okt. 27. - 19:35:02 10/10
(10069/22495)
Sziasztok találtam videót, amikor vége lett a forgatásnak meghívták Loláékat a PA'LANTE CRISTINA 16.10.2011-ba!!
Nézzétek meg aki esetleg még nem látta!!!!!!!
1.rész
http://www.youtube.com/watch?v=1s7GwN_skow
2.réssz
http://www.youtube.com/watch?v=2oSsV_4YITU
10/10
dandi83 2011 okt. 27. - 18:47:53 10/10
(10068/22495)
10/10
10/10
dandi83 2011 okt. 27. - 18:27:48 10/10
(10066/22495)
:)
10/10
dandi83 2011 okt. 27. - 18:27:15 10/10
(10065/22495)
:) :) :)
10/10
dandi83 2011 okt. 27. - 18:26:51 10/10
(10064/22495)
Hola Todos!

befejezõdött a MCI forgatás. Sajna! a twitterre rengeteg kép felkerült, de sajnos nem sokat tudtam letölteni, de egy párat felteszek azoknak akik még nem látták. S a youtube-ra pár video is felkerült, megpróbálom azt is feltenni.
10/10
1timcsi7009 2011 okt. 27. - 17:02:17 10/10
(10063/22495)
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor várható fordítás a MCIS-bõl?Mondjuk a múltheti vagy a hetibõl?
bettybabe87 2011 okt. 26. - 20:27:46
(10062/22495)
Hello Lányok!

Mizujs Veletek?A szórólapokat szétszórtátok már a tali óta?Választ kapott már valaki a rádióktól????
De az én véleményem sajnos még mindig az,hogy ameddig Jencarlosék (elsõsorban a menedzsere) nem akarnak Európa felé nyitni,addig mi csinálhatunk akármit,úgysem érünk el mi civil emberek eredményt.Maximum annyit hogy a nevét már ismerni fogják a rádiók,mire majd Magyarországon elkezdik kiépíteni a kapcsolatokat a médiával.De hogy erre mikor kerül sor???Ez jó kérdés.....szerintem majd jó esetben évek múlva....:-(((((
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 26. - 11:50:37 10/10
(10061/22495)
Sziasztok!

offtopic!

Találtam egy trailert, a produkció érdekes és szórakoztató. : Viva ELVIS by Cirque du Soleil - Official Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=hcg4FdVH8VU&feature=player_embedded

(Nem tudtam miért volt Gaby Espino elragadtatva ettõl a cirkusztól.) :))))
offtopic
handi99 2011 okt. 26. - 09:10:20
(10060/22495)
Szia! Nincs baj a "0-egészes dolgok"-kal bár jobb lenne, ha 0 helyett 1 lenne, de akkor a LRDS-ról beszélnénk. ;
A 0.4: kb. 3-4 pont, a 0.5: kb. 4-5 kb. a 0.7: kb.7 pontot jelent.
Jelenleg csak a LCDAL nézettsége elfogadható.
Neli 2011 okt. 25. - 22:55:28
(10059/22495)
ezek a 0-egészes dolgok nem hangzanak azért jól... :S ennyire gyatra a néezettség? tényleg ennyire nincs olyan sori, amire mindenki felkapná a fejét és odaszegez a tv elé (fõleg ahol adják persze, külföldön)? :S
azért régebben nem ez volt (még ha voltak is TM-s mellényúlások)... :S
10/10
offtopic
mikildi 2011 okt. 25. - 19:33:41 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(10058/22495)
Szia! Köszi a választ. Akkor ez azt jelenti, még 19 részt láthatunk. Kár hogy vége lesz.Igazán élvezem, még ha a sok párbeszéd jó részét nem értem, a másik felét meg megtippelem.Nagyon aranyosak a szereplõk a képeken. Ahol a fiuk vannak, a ruhájukon látszik, valami nagyon ünnepi eseményen vettek részt, így csak heppy lehet a vége.
offtopic
handi99 2011 okt. 25. - 19:27:19
(10057/22495)
10/10
KLOPCSIK69 2011 okt. 25. - 18:54:33 10/10
(10056/22495)
cia betty örülök neki h továbbküldted, reméljük v.kinek válaszolnak is rá