10/10
édesmaya 2011 szept. 10. - 09:59:43 10/10
(9555/22495)
Drága Nikcsy!
Ma van a névnapod, amelyre én nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
Teljesüljön minden álmod úgy a tanulásban, mint a magánéletedben!
És ezzel az aktuális képpel is üdvözöllek:
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 10. - 07:56:20 10/10
(9554/22495)
maya akinek rúzsa magdis képe van õ a barátnõm és gondolom h v.mi avatar kép lehet mert a kedvenc énekesnõje de ugyan úgy Jencarlos is a kedvenc énekese! dzsanna nagyon köszi az összefoglalót.! :) üdv: Reni
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 09. - 22:32:37 10/10
(9553/22495)
Igen,én is pont erre gondolram Ildy.Csak nem tudtam kifejezni magam.NEM A MAGÁNLETBEN való vájkálás a lényeg,hanem a mondanivaló,hogy boldogok.Én örülök a hírnek egy szó,mint száz,és hogy megosztották velünk.Õk is tudják,hogy mi ugyanúgy megérdemeljük és részesüljünk velük az örömben.
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 09. - 22:08:07 10/10
(9552/22495)
Persze,engem is az édekelne a legjobban,de azért örülök a hírnek,mert láttam,hogy boldogok õszíntén.Magánéllet ide vagy oda....
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 09. - 22:06:28 10/10
(9551/22495)
Egyébként mikor is vált el Gaby a férjétõl?Mert el kell telni a válás után egy bizonyos idõnek,hogy a baba megkaphassa Jen vezetéknevét.És ha õ most a 4.hónapban van,akkor még kevés telt el,ami azt jelenti ugye,hogy a baba Cristobal vezetéknevét kapná,ha esetleg addig nem lesz házasság.Szegények járkálhatnak majd bebizonyítani a formaságokkal,hogy nem Cristobal a baba apja.
Tudom milyen rossz ez.Az egyik családtagommal is ez van most.
10/10
édesmaya 2011 szept. 09. - 22:04:54 10/10
(9550/22495)
Én másnak örülnék! Annak, ha jönne már M.O-ra a MCI, vagy Jenky koncertezni. A magánélete bocs, de nem annyira lelkesít.
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 09. - 22:01:39 10/10
(9549/22495)
Én inkább úgy mondanám,hogy az örömtõl van a sokk.Túl sok volt mára az input,ezért van.De te nem örülsz neki,Ági?
Én viszont abban nem értek egyet,hogy csak a pletyire éheseket foglalkoztatja.Én akit kedvelek,szinte vele örülök,és nem azért,mert imádom a pletykát.
10/10
dandi83 2011 szept. 09. - 21:59:20 10/10
(9548/22495)
Igen erre gondoltam, már lassan kezdtem belefásulni, hogy egyszer együtt, máskor meg csak barátok, máskor meg nagy csend körülöttük, vártam hogy lehet hogy bejelentik hogy tényleg volt, van köztük valami, de hogy ekkor hír legyen erre nem számítottam. Na de mindegy, ez csak én vagyok. Sok boldogságot nekik még egyszer. Hozzáteszem a pletykákat utálom, az egyenes, õszinte dolgokat szeretem....
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 09. - 21:51:40 10/10
(9547/22495)
A román Acasa tv friss npi hírekkel traktálja a népét...

http://www.acasatv.ro/vedete/jencarlos-canela-si-gaby-espino-da-suntem.html
10/10
édesmaya 2011 szept. 09. - 21:46:18 10/10
(9546/22495)
Ez legyen a legnagyobb sokk, amit rajongó kap!
Na ne mááá!
Ilyesmi kit sokkol annyira? Csak a pletyóra éheseket!
10/10
édesmaya 2011 szept. 09. - 21:44:35 10/10
(9545/22495)
Na mostmár jól ki van beszélve a téma, ugorgyunk!

Editke elkezdheti szervezni a következõ klubtalit, mert repülnek a hónapok,
megint eltelik hamarosan 3 hó, október 9-én.
És ugyi vannak új dolgok, megbeszélnivalók úgy vélem.
Itt az ideje az újabbnak, nemigaz csajszikáim?!
Xico drága merre jársz, ahol a madár se?
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 09. - 21:43:57 10/10
(9544/22495)
ARRA GONDOLSZ, HOGY (HIVATALOSAN) EGYIK NAP MÉG CSAK BARÁTOK, HOLNAP MEG MÁR VAN EGY 4 HÓNAPOS KÖZÖS GYEREKÜK?!:)))DD Érthetõ az ilyen "sokk" egy rajongónak!:))
10/10
dandi83 2011 szept. 09. - 21:37:42 10/10
(9543/22495)
Sziasztok ismét!
Kedves Dzsanna!Köszönjük a fordítást, legalább tudjuk hogy is zajlott le a twitcam.
Mint már említettem én is úgy gondolom, hogy a magánélet szent és sérthetetlen, csak egy kicsit megdöbbentem a nagy bejelentésen, és "idõ kell még feldolgozom", mert már sokszor nem tudtam hogy most hol is tartanak egymással, együtt, külön, csak barátok, s villámként ért, hogy nem csak a kapcsolatot, szerelmüket ismerték be, hanem a babát is. Kiváncsi leszek, hogy összeházadosnak-e!? Szerintem is szép párt alkotnak, majd meglátjuk mi lesz, sok boldogságot nekik!
10/10
dzsanna3 2011 szept. 09. - 21:34:35 10/10
(9542/22495)
Jencarlos szülei küldtek levelet az imént az összes fanklubnak az örömhír kapcsán. Íme:

Hola a todas quiero compartir con ustedes nuestra alegría por esta noticia de esta nueva vida, lo cual consideramos una bendición de Dios. Ustedes forman parte de nuestra familia y aunque sé que están enteradas probablemente antes que nosotros, quería yo por via email darles nuestra noticia y decirles que estamos FELIZ!!!!!!

De mas esta decirles que una vez mas gracias por el apoyo y por sus bendiciones sabemos que muchas de ustedes se alegran de corazón por Jencarlos que estoy segura será un excelente papa.

Que Dios las bendiga y le dejan saber a las integrantes del fan club que aunque este email no llegue a todas ellas el mismo es enviado con el propósito que ellas también son parte de esto.

Un abrazo

Lissette y Heriberto Canela
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 09. - 21:33:48 10/10 Előzmény dzsanna3
(9541/22495)
Hehe, de azért jóóó, hogy ez most kiderült vééégre, nem????!!!!:))))))))))) Ennyire nem zavarhat ez a hír, hogy úgy érezd, beférkõztél a magánéletükbe!:)) Úúúúgyis kiderült volna Gaby miatt... Szerintem, jó, hogy beszéltek róla, én legalábbis örülök neki, így mindenki megtudta, amit végsõsoron annnnnyira akart, érintse ez bárhogy is az embert...!!:))DPP

Egyébként pedig igen, legyen privát élete, én mondjuk amúgy sem vagyok kíváncsi arra, hogy melyik nap hánykor is ébred, mikor reggelizik, melyik színû gatyáját veszi fel éppen aznap, és miért pont azt, és éppen mikor is van együtt az aktuális barátnõjével, stb...
(Mondjuk szerencsére Õ (még) NEM ez a típusú celeb, és leginkább a munkásságáért szereti minden rajongója. Remélem, ez ezután is így marad!!!! Így tud(na) hiteles maradni! EGYSZERÛEN IRRITÁLÓ TUD lenni, amikor valakinek minden lépésérõl írnak, de a legapróbb részletekig, amire nem hiszem, hogy bárki is kíváncsi... Lásd minden áldott nap a bulvárt, nem kell idéznem szerintem... Szóval azért Jen-bõl is megártana a sok, így ahogy most van, JÓ!!!!! Meglátjuk, ezután még jobban rájuk száll -e sajtó, vagy békén hagyják Õket azzal a tudattal, hogy megkapták a választ a hónapok/(évek) óta feszegetett kérdésükre!?:))) )

Számomra elég, (na, jó, csak majdnem mindig elég) az a mennyiségû infó, ami kikerül róla. Fotók, twitt-ek, meg persze a dalok, a sorozat, a MUNKÁJA eredménye maga. A "JenCarlos"-jelenség.:)))DDDDP

Én is kívánom persze, hogy legyenek mindketten nagyon boldogok, hiszen õk is sok örömet hoztak/és hoznak a Mi mindennapjainkba! Végülis nem volt annyira rövid az út akkor ezek szerint a boldogságukig... Én csak azt tudom még mindig mondani, hogy Õk tudják, hogy mit csinálnak!:)D
HAPPY FINISH!
10/10
édesmaya 2011 szept. 09. - 21:04:48 10/10
(9540/22495)
Szióka drága Ildykénk!
Még mindíg a kezeddel van baj? Te szegény, akkor ez bizony jól elhúzódik!
10/10
édesmaya 2011 szept. 09. - 21:02:40 10/10 Előzmény jejupi
(9539/22495)
Szervusz kedve jejupi! Te is rajongasz Jencarlosért?
10/10
édesmaya 2011 szept. 09. - 21:00:42 10/10 Előzmény 1timcsi7009
(9538/22495)
Üdv kedves idetévedõ, szia!
Hogy is jön ide Rúzsa Magdi képe? Nem igazán értem.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 09. - 20:54:49 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(9537/22495)
Elõször csak szabadkoztak egy darabig amiatt, hogy a aszerverek leálltak, nem tudták idõben elinditani a twitcamot... és hogy legalább 5 db pC-t szállítottk oda, mire sikerült a kapsolat. Aztán sokáig hebegnek, habognak... a szót Gaby viszi, Jencarlos szinte csak jóváhagyja a dolgokat...

Aztán mindkettejük rajongóit istenítik. Ezután mondja Jencarlos, hogy semmi bajuk az újságírókkal, - akik szintén itt vannak most es de nem akarták, hogy õk tudják meg a rajongók elõtt a nagy hírt, mert nem akarták, hogy másképp tálalják az újságírók a dolgokat, hogy hiányozzon akárcsak egy szó is abból, amit tudatni akarnak, vagy esetleg elferdítik a valóságot. Fontosnak tartják, hogy mindent a saját szájukból halljunk elõször. - Megkérdi Gabyt végén, hogy jól mondta-e...
Gaby füli érõ kacajjal kédi, hogy mit szeretnénk tudni... A kérdéseket a Telemundo gyûjtötte, ahová én is írtam tegnap - és Oswaldo olvas fel belõlük hõseinknek Jencarlos felvetésére. Gaby belevág, mint mindig - õ a szóvivõ ketejük közül - azt mondja, hogy meg szeretnénk osztani veletek egy szuper jó dolgot, - és itt megint a rajongók fontosságára alapoz az életében, amit õ mindig is hangúlyozott minden twitcm-ján, mert a rajongói az életének a része, Jencalos megint egyetért: azt mondja, ugyanez a helyzet az õ esetében is, és azt mondja, hogy mi vagyunk az inpiráció, amiko dalt ír éppen, és a motor az életében. Nagyon személye, nagyon fontos, nagyon különleges ez a kapcsolat, és semmi sem változott. Javasolja Gabynak, hogy kezdjnek hozzá a vallomáshoz, mire Gaby a kamerába nevet és megkédi, hogy sokkban vagyunk-e.

De azért még húzzák az idõt azzal, hogy mik a kérdések, mire Oswaldo felolvassa, hogy mely országokból jött üdvözlet. Jencarlos, a gyáva bíztatja Gabyt, hogy kezdd te! Az még nagyobb zavarban van, és megkérdi, mit akarsz, mit mondjak? - Válasz _ Nem tudom, én nem tudom! Gaby megint hahotázik, húzza az idõt, és megkérdi, lássuk, mit akartok tudni? Nos? Jencrlosra néz, és megkérdi, hol kezdjük, mire j0en: akkor kén kezdm... Oswaldo mgszólal a háttérbõl: Ismerjétek el, hogy jegyesek vagytok. Gaby csak hahotázik zavarában, Jen azt mondja, jó, elismerve...
Együtt élnek má egy ideje, de meg kellett egymást ismerniük, hogy azt mondhassák, õ az igazi, vele akarom leélni az életemet, õt szeretem - egyelõre! Gaby lecsap rá, Jen vigyorogva öleli át.

Gaby nagy zavarát alátámasztandó közli, hogy a jobb oldalán áll az apósjelölt: Heriberto apuci.

És z így megy végedtelen végig... amíg a gyereket is bevallják... és Jen kikéri magának, õt is vegyük bele. Nem Gaby várandós, hanem õk ketten... ne hagyjuk ki õt a buliból. Gaby még mgjegyzi, hogy a gyermek nemét még nem tudják... azt csak a TVyNovelas tudja, aki már tegnap megírta, hogy fiú.

Még valaki megkérdi, hogy Gaby nem féltékeny-e Carmen Villalobosra, mire Gaby azt válaszolja, hogy miután ez az õ munkája is, megérti, de mikor Jen hazamegy, rájön, hogy az õ csókja sokkal finomabb, mint Carmené, illetve Loláé.

Amirõl szó sem esett, az a házasság. Jen azt mondja, a kis Oriana nagy barátja, aki egész életében számíthat õrá, lesz, ami lesz a jövõben.

A közönség beso-követelésének kétszer is eleget tesznek...
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 09. - 19:28:55 10/10
(9536/22495)
Szia druszám!

Akkor már hárman vagyunk egy véleményen... Örülök neki.

Remélem, most már hamarosan rendbe jön a kezed... Pussz